Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o fruechtehof-schindler.

Pracowałeś w firmie fruechtehof-schindler. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sylwinkaa - 2012-09-17 13:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
witam..
Mam pytanie czy ktoś z was zna Fruechtehof-schindler firma pozyskująca osoby na prace sezonowe do zbioru jagód, szparagów...
Proszę o kilka informacji na ich temat...Oraz proszę o namiary i nazwy firm które na terenie niemiec oferuja pracę w polu sezonowe..
Dzieki
zdjecie uzytkownika
PP - 2014-09-13 13:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
łbym usłyszeć jakieś informacje o Fruechtehof-schindler. Dostałem namiary od kolegi i mowił ze praca z zależności od zapotrzebowania albo na polu albo na sortowni i platne 7euro/h netto. Najlepiej jakby się wypowiedział ktoś kto już tam pracoawał.
zdjecie uzytkownika
PP - 2014-09-13 14:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też chciałbym usłyszeć jakieś informacje o Fruechtehof-schindler. Dostałem namiary od kolegi i mowił ze praca z zależności od zapotrzebowania albo na polu albo na sortowni i platne 7euro/h netto. Najlepiej jakby się wypowiedział ktoś kto już tam pracoawał.
zdjecie uzytkownika
jol - 2015-10-10 21:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ta praca ;ub prace to rumiem sezonowe, przez agencje pracy tam wszyscy aplikujecie czy jak, szukam oddzialu jakiegos w wwa moze ktos byl na rozmowie, wiem ze maja zadwolonych wielu klientow, pracownikow ktorzy wyjezdzali, dajcie znac bo widze ze opinie sa przestarzale, ktos wyjezdzal w jakies miesjce,
zdjecie uzytkownika
cs - 2016-02-20 14:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ktos jedzie na szparage 2016 yslalem papiery byl ktos w 2015r piszcie jak z kasa i ide bylo na akordzie od kg
zdjecie uzytkownika
gh - 2016-02-22 20:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cs - 2016-02-20 14:01:44]:
ja też wysłałem dokumenty na szparagi do Warpe.
zdjecie uzytkownika
cs - 2016-02-25 12:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siema. gh tam na szparage byles bylas tam juz
skąd jestes
zdjecie uzytkownika
cs - 2016-02-25 12:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ziomek. wiesz jaka kasa akord. czy godziny wiesz cos a i ile oplaty i za co ?
zdjecie uzytkownika
cs - 2016-03-02 23:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z jakiego miasta jedziesz ????
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-03-10 16:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest dobra,wprowadza nowości, praca zmechanizowana ale szefostwo pilnuje porządku jak i na plantacji, tak i w hotelu .
zdjecie uzytkownika
hg - 2016-03-10 18:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mieszka sie w kontynerach czy hotel a po szparadze mozna zostac na borowce
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-03-10 19:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fruechtehof Schindler ma stronę na naszej klasie i tam jest dużo zdjęć z firmy.
zdjecie uzytkownika
hg - 2016-03-11 10:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak mam wpisac na nk
zdjecie uzytkownika
olsztyn - 2016-03-11 19:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mm - 2016-03-10 16:03:47]:
cześć , z jakiego miasta jedziesz ? ja olsztyn
zdjecie uzytkownika
hg - 2016-03-11 23:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaroslaw
zdjecie uzytkownika
kto byl w 2015 - 2016-03-12 12:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto byl 2015 ;na szparagach niech podzieli sie informacjami Ci jak
zdjecie uzytkownika
gh - 2016-03-16 16:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lubuskie
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-03-17 20:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hg jak ktoś jest dobry,bystry i spodoba się szefostwu to na borowkę też może zostać.Na borówce jest 150 osób większość dziewczyny.
zdjecie uzytkownika
hg - 2016-03-20 22:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mm odezwij sie na poczte acab@0.pl
zdjecie uzytkownika
patryk - 2016-03-22 17:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wyslali mi papiery
odeslalem im i z powrotem dostalem papier ze niby pieczatki z zaklady pracy itp o co chodzi jak jestes bezrobotny i pieczatke im dalem ze bezrobotny a mi odeslali ten papier i chca firmy pieczatke ?????
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-03-23 16:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chodzi o podatek wtedy jest mniejszy jak masz zatrudnienie w Polsce i jesteś na urlopie.
zdjecie uzytkownika
kk - 2016-03-24 13:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie już ktoś kiedy wyjazd? dzwonili już do kogoś?
zdjecie uzytkownika
fn - 2016-03-24 14:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patryk - 2016-03-22 17:05:58]:
Ja mam tak samo jak Ty i chyba dam sobie spokój .Bo to wyjdzie że nigdzie nie będziesz ubezpieczony.A jak coś się stanie to będzie wielki problem(np .nie daj Boże szpital itd. i tysiące euro do zapłaty). Dobrze poszukaj w necie bo potrzebują na szparagi bliżej we wschodnich Niemczech przez pośrednika ale na jakiejś normalnej umowie z ubezpieczeniem.
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-03-24 18:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fn - 2016-03-24 14:40:15]:
nie panikujcie od razu ,po podpisaniu umowy jesteście ubezpieczeni ,ale jaki problem jest podbić te papiery,widać że jedziecie pierwszy raz.
zdjecie uzytkownika
nn - 2016-03-25 11:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mm - 2016-03-24 18:15:24]:
hej, zawsze tak na ostatnia chwile informują o terminie przyjazdy?
zdjecie uzytkownika
wieloletny - 2016-03-25 17:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak pojawi się szparaga to dadzą znać,chodzi o to aby ludzie nie czekali bez pracy bo to denerwujące zwłaszcza na początku sezonu,potem sam zapragniesz dnia wolnego.Przerabiałem to,ogólnie firma ok nie tam jakieś Tirmanny,Lonery to są kołchozy nie trzeba o 3 w nocy czekać na autobus.Tutaj każda plantacja ma swojego busa ,bierze akumulatory i śmiga do swoich maszyn.
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-04-03 17:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co już wszystko wiecie,już jesteśmy na miejscu.
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-04-05 19:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj ruszył sezon,wycięte zostały pierwsze szparagi,ludzie dojeżdżają jest ok.
zdjecie uzytkownika
hej - 2016-04-18 15:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam z pogodą @mm, my właśnie wyjeżdżamy, nie wiem czy nie trochę późno.
zdjecie uzytkownika
link - 2016-04-29 11:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja własnie z tamtąd zjechałam. nie polecam nikomu!! Problemiaste szefostowo,a dokładnie brak decyzyjnosci szefostwa, wiecej zakazów niz mozliwosci. prac p2- 4 godzin gdzie stara kadra po 6-10 miała.kpina przy wycince, nikt o zdrowych zmysłach nie wypuszcza osob które sa poraz pierwszy bez praktyki w wycinaniu
zdjecie uzytkownika
Mmmmm - 2016-04-29 14:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje, katastrofa syf totalny zero organizacji zero szacunku dla czlowieka az dIwne ze Magda zgadza sie na takie traktowanie swoich rodaków przez swojego meza. Wyzywa ludzi , mysli ze nie znmy niemieckiego ....
zdjecie uzytkownika
link - 2016-04-30 21:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Magda powinna sie wstydzic swojego zachowania, czego ona uczy niemców. Pluje na własne pochodzenie, wchodzac do tyłka mezowi niemcowi. Uważa sie za niewiadomo kogo, a tak naprawde jest z góry przegrana- bo u niemców nigdy nie bedzie miała autorytetu przez swoja postawe a u polakow jest skonczona przez swoja postawe. ZAŁOSNE
zdjecie uzytkownika
kl - 2016-05-02 21:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze źe tam nie pojechałem.
zdjecie uzytkownika
link - 2016-05-02 21:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciesz sie i dziekuj Bogu!! Busy maja problem z dostaniem sie tak, poniewaz adres gospodarstwa jest nieprawidłowy, co daje sie odczuc w nocy. Ja byłam samochodem, ale uwierz dało mi niezle w kosc, poniewaz to dziura zabita dechami.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie fruechtehof-schindler.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fruechtehof-schindler.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert