brak logo

Antro

Chełm

Opinie o Antro

Mariusz Cieślicki 2009-08-21 14:05:58
Przestrzegam wszystkie firmy, które zamierzają wejść w spółpracę z firmą ANTRO. Firma jest niewypłacalna. Pan [usunięte przez admina] nie potrafi wywiązać się z danych umów finansowych, zbywa, oszukuje, nie odbiera telefonów, należne zobowiązania finansowe rozlicza w ratach.
1
janusz 2009-09-14 22:41:25
uwaga na tą firme !Kręcą i zwlekają .To zwykli pateńciarze i nic więcej.Dorabiają się na kasie innych i okłamują wiecznie.
Piter 2010-01-17 08:43:31
zgadzam się.oszukują kosztorysy i płacą smieszne pieniadze .Kto zacznie z nimi współprace to nie stac go na opłaty ,zero zarobku.Piter
zbig-bud 2010-03-28 20:38:51
podejżewam kolego, że wykonałeś prace nierzetelnie stąd masz takie problemy,Ja współpracuje z nimi od paru lat i do tej pory nie zawiodłem sie na nich,zawsze kasa na czas.polecam
2
Bogdan lubliniach 2010-04-09 10:22:03
Raczej się myli Pan wyżej ponieważ czy wykonasz dla nich prace rzetelnie to i tak oszukają w końcowych rozliczeniach -wymyślają sobie jakieś fikcyjne kosztorysy i tak tną kase ,że głowa mała .Nie trzeba się podlizywać ,bo akurat u nich Pan może pracuje i tak bedziesz wykołowany -moje zdanie na ich temat jest krótke -[usunięte przez administratora] niesłowni.
pracownik 2010-06-29 08:39:51
To raczej Pan wyżej się myli. Bardzo łatwo jest komuś nadać etykietkę z czystej zazdrości. Jeśli chodzi o właściciela firmy jest to bardzo miły i uczciwy człowiek. Pracownicy otrzymują wynagrodzenia w terminie i nikt się nie skarży. Wiem, bo tu pracuję i nie mogę powiedzieć złego słowa o tej firmie. Atmosfera pracy jest bardzo dobra. Nie wiem czy Pan starał się o etat i go nie dostał i pisze taki bzdury ze złości czy tylko i wyłącznie z czystej zazdrości....
mlody rzeznik 2010-07-28 09:05:28
mysle ze pod nikiem pracownik kryje sie np: pani magda ktora miała byc naszym opiekunem , a ma wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lub ktorys z jej wspolnikow bo nie wierze ze napisal to zwykly rzeznik. Pracowalem tam i wiem ze rzeznicy pracujacy w VIONIE są półmózgami bez szkoły lub ludzmi z wyrokami uciekający przed wymiarem prawa do holandii i zaden z nich nie napisalby tak wyniosłego komentarza.
Firma VION zalega mi ostatnią wypłate i wakacyjne rozliczenie ,oni pewnie mysla ze mnie wykolują bo jestem wlasnie takim prostakiem jak wszyscy ale tu sie grubo mylą i jesli w piątek nie otrzymam ciezko zarobionych pieniedzy to ich ta smieszna agencjia bedzie miala ze mną taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przewal ze im sie odechce kancenia i półmozgow i normalnych ludzi.
anonim 2011-01-21 08:45:54
ja pracowalem we firmie antro bv we vionie w tilburgu i bylo spoko do kiedy nie zaczeli odziogac 50 euro za mieszkanie ale pani [usunięte przez administratora] jest kordynatorem
boxtel 2012-08-26 20:37:58
Nie pracuje w Antro (Vion Boxtel) ale mam tam sporo znajomych rzezników . Chłopaki walic tam drzwiami i oknami - nabór robi facecik hm hm -- każdy sie załapie na robote od kiedy on został menadzerem a jak jestes ładny to już napewno
Ripo 2012-10-23 16:20:22
Ten kto pisze że jest to dobra firma to prawdopodobnie jest upośledzony lub ma inna chorobę. Szukałem pracy na w NL i znalazłem agencję Antro, zadzwoniłem pogadaliśmy z panią [usunięte przez administratora] i zaproponowała spotkanie u nich w agencji. Podjechałem raz oczywiście nie było jej, zatem przyjechałem 2 raz też nie było jej tylko przez tel rozmawialiśmy bo ciągle zapominała o spotkaniu a miałem prawie 100km do niej.
No to przedstawiła co i jak gdzie będę mieszkał i jakie opłaty, następnego dnia wysyła mi smsa z adresem na na kemping a miałem mieszkać w Boxtel.
Rano pojechałem na miejsce no i zobaczyłem tragedie, domki gorsze niż stodoła bo w niej nie ma chociaż grzyba na suficie i można zamknąć na zamek w przeciwieństwie do tego czegoś co zobaczyłem.
Zadzwoniłem do pani [usunięte przez administratora] i dowiedziałem się również że będę pracował za mniejszą stawkę i płacił więcej za ruinę w której miałem mieszkać.
Zatem niech nikt nie pisze że jest to agencja godna polecenia, a kto dalej tak myśli niech się przekona czego nie życzę.

ZDALA OD TEJ AGENCJI!!!!!!!!!!

TYPOWI [usunięte przez administratora]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marcin 2014-06-18 22:00:07
Jak najbardziej prawda. Tyle, ze nie ma juz tej pani a rzadzi pan Krzys z Kamilem (przynajmniej im tak sie wydaje....). Traktuja ludzi jak smieci, jak ci sie cos nie podoba to wypad. Wystarczy, ze zaczniesz narzekac lub dopominac sie o swoje i juz jestes na wylocie, a zarobiona kase ci blokuja. Pytasz Arku ile zarobisz? Zalezy jak cie okantuja na godzinach - jak wyciagniesz 1 tys euro za miesiac to jest dobrze. Na mieszkaniach nie ktorych ok, ale wiekszosc to patologia no i manager od domow, tez ma na wszystko wywalone. Internet poodcinany, mimo ze potracaja z pensji za korzystanie. Ogolnie syf i kryminal - prywatny folwark managerow, ale mam nadzieje, ze niedlugo ich panowanie sie skonczy.... Poszukaj lepiej innej firmy. Pozdrawiam Marcin
1
Ja 2014-10-28 08:09:28
Jakiś brodaty żul, kierowca potrącił by mnie na przejściu dla pieszych i był wyraźnie z tego faktu zadowolony. Widać kogo zatrudniają do tej powiedzmy sobie firmy.
Ja 2014-10-28 08:20:36
Jakiś brodaty żul, kierowca potrącił by mnie na przejściu dla pieszych i był wyraźnie z tego faktu zadowolony. Widać kogo zatrudniają do tej powiedzmy sobie firmy.Dodam,że to miało miejsce w Chełmie
nieznany 2014-11-29 13:29:52
Ludzie którzy oferują pracę jedno dniowo po czym nie potrafią się wywiązać z danej umowy którą nawiązują poprzez kontakt telefoniczny , koordynatorka po pracy 12 godzinnej przyjeżdżając do domu powiedziała że nie mam pracy oczywiście nie jest w stanie mi załatwić kolejnej i wypłacić pieniędzy . jedno wielkie oszustwo nikomu nie polecam !!! Best warunki w których nie da się wytrzymać nawet dnia , lokal bez żadnego wyposażenia
gomek33 2014-12-09 11:50:44
Osoba która twierdzi że firma antro jest ok. i że do boxtel walą drzwiami i oknami,jest zapewne pracownikiem tej agencji,ja pracowałem w boxtel,to obuz pracy,ludzie jak słyszą w telefonie boxtel to się rozłanczają,byłem świadkiem takich roZmów,oszusci i złodzieje,nie zawracajcie sobie głowy,chyba że lubicie pracować w czynie społecznym,albo na premie dla p.magdy.
2
Oszukany 2015-03-17 11:38:22
To Prawda Firma Antro To oszuści. W niczym Ci nie pomogą i wypłaty naliczają jak chcą !
maly 2015-06-03 08:06:47
tak zmienili nazwe bo chcą się nachlapac pieniędzy dla siebie a pracowników maja gdzies mydla im ciagle oczy i przyjmują tylko na polskie warunki a ta firma europen nawet w Polsce nie istnieje
Anakonta 2015-11-10 19:11:19
Jak już wiadomo wiele osób zostało oszukanych iż nie wypłacił Bert ludzia ostatnich tygodniówek jak zamykał swoją firmę gdzie to teraz zgłosić jak odzyskać pieniądze ????
1
perspektiva 2015-11-16 20:11:45
przejmiemy wszystkich zainteresowanych pracą pracowników ANTRO , dobre zarobki, warunki holenderskie, żadnych problemów z wypłacalnością , NIGDY , wyślij CV na cv@perspektiva.com.pl
Ana - edaok 2015-11-16 20:34:57
Widzę że mało wiesz iż oszukał około 40-60 polaków nie wypłacił im ostatnich tygodniówek ty zdajesz sobie sprawę ile to jest kasy do tego wakacyjne miał wypłacić i co i lipa nie nie ma. Nie odbiera telefonów nie odpisuje na maile nic totalnie nic.. Wyjebał ludzi na duże pieniądze OSZUST !
2
butcher 2015-12-07 14:39:40
to prawda nie wyplacili ludziom pieniedzy, zbierzmy sie i odzyskajmy ludzie, wszystko da sie zrobic tylko trzeba chciec. ja juz zglosilem sprawe do adwokata
Anna 2016-03-17 14:40:14
A Pan, Panie anonimie piszesz bzdury.
Firma Antro z Chełma nie jest żadną rzeźnią z NL, tylko zakładem świadczącym usługi remontowo budowlane w Polsce.
Trzeba dokładniej sprawdzać gdzie zamieszcza się opinie.
Łukasz 2016-05-15 11:49:30
jeśli według Ciebie muś zarobki rzędu dwóch tysięcy złotych są dobre, to dziwię się.. Nie mówię, że to zła kwota, ale jestem zdania, że Antro mogłoby jeszcze trochę bardziej pracowników docenić :) pzdr.
Zostaw swoją opinię o Antro - Chełm
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Antro