brak logo

Tenzi

Szczecin

Opinie o Tenzi

koka 2012-09-16 01:12
Prezes co innego mówi co innego robi.Zadufany w sobie.Nigdy Ci nie pomoze.Odradzam tam pracowac
1
nick 2013-08-08 16:11
Nie polecam i wiem co piszę.Scheiße
2
zadowolony 2014-01-30 22:47
Ja byłem zadowolony z pracy. Jeśli ktoś wie po co do niej przychodzi to nie ma problemu. Całkiem fajnie da się zarobić jeśli wykonuje się plan. Łatwo nie jest, ale nikt nie mówił, że tak będzie. Fajne narzędzia do pracy, szef z dużym doświadczeniem i wiedzą. Wśród szczecińskich firm jedna ze stabilniejszych, która może się poszczycić dużym rozwojem. Z tego co widziałem przeprowadzili się chyba do nowej siedziby z czerwonej cegły na wzór Starego Browaru Poznańskiego. Osobiście polecam tym, którzy są ukierunkowani na sukces a nie leniom, którym czy się stoi czy się leży podstawa się należy...Prawdziwą kasę zarabia się tam z prowizji od wzrostu, jak w większości firm handlowych.
xzx 2015-10-07 18:00
Kolego powiedz mi proszę, na jakie stanowisko się zatrudniłeś. A odpowiem Ci czy masz racje.
gron 2016-04-04 20:36
alek, zastanawiam się czy oni są w stanie zapewnić pracownikowi odpowiednie szkolenie ? Z własnego doświadczenia wiem, że firmom zależy aby pracownik był jak najbardziej zorientowany w działalności firmy.
2
erni 2017-01-26 22:44
witam czy sa może PH obecni tutaj,jesli tak dajcie info jak wyglada praca i jakie warunki na tym stanowisku.
Wojtek 2017-03-08 20:00
Witam. Cóż już bez żalu bo sporo czasu minęło... obiektywna opinia na temat tej firmy bo kontakt miałem przez nie krótki czas. Rekrutacja przez osobę, która szczyci się tytułem dyrektora, przeprowadzona w sposób skandaliczny (poziom polo i chwalenia się nie swoim autem). Szukanie pomysłów od kandydatów świadczy o poziomie:) Zakładam, że dyrektor umocowany rodzinnie:) Praca bez przygotowania, liczby z kapelusza a narzędzia i może ok ale na rynek szczeciński. Polecam te pracę z całego serca osobom, które chcą nadal szukać pracy i nie planują się rozwijać.
3
Karol 2017-03-08 22:25
Szukają RKS czy może ktoś coś powiedzieć więcej o tym stanowisku? Jakieś warunki placówek (przedział podstawa samochód etc)
seba 2017-03-09 10:50
potwierdzam niestety,szef zawalił sprawe koncertowo,rozmowa na poziomie słabym ,młody ratował sprawe ,ale wrażenie pozostało. Firma ok ,ale niestety nie dałoby się sluchac tych głupot na dłuższą mete .
1
były 2017-03-09 21:00
Witam, "cinka" astra, liczby z kapelusza i brak zrozumienia... kasa jak na wlkp w obsłudze i walkę o każdą złotówkę raczej marna... dyrektorek tak jak kolega Wojtek opisał... po prostu burak i dopowłaz:)
3
Kris 2017-03-21 16:11
witam, cóż pozostało... tylko należy potwierdzić, że dyrektor bez pomysłów na rozwój własny i firmy, którą udaję, że prowadzi. Facet, który to postawił i doprowadził do takiego poziomu chyba nie powinien zbyt ufać innym i bardziej polegać na swoim "nosie". A bajeczki to przed snem.... Nie polecam bo poziom na 2 z minusem dzisiaj...
3
rufijok 2017-04-15 23:14
serce się kraja bo firma całkiem niezła i produkt fajny ,ale skąd oni tego szefa wzięli ,facet bez podstaw wiedzy nt zajmowanego stanowiska i wiedzy nt rekrutacji opowiada takie farmazony ,że głowa boli nie mówiąc już o jego wybiegach nt matematyki.Przerost formy nad treścią jeszcze długa droga do poziomu podstawowego , uczcie się rozmawiać i pamiętajcie -drugi raz pierwszego wrażenia nie zrobicie. dwója
Zostaw swoją opinię o Tenzi - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tenzi