Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Xervon Polska

zdjecie uzytkownika
psychiatra - 2014-08-17 19:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Izoser - 2014-08-15 09:00:13]:
ekspertem ale od lania jesteś ty. poza ci tym wspólczuję
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-08-20 19:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam nie narzekam pracuję w izolacji orobić się trzeba ale płacą bardzo dobrze wszystkie godziny wraz z dodatkami
zdjecie uzytkownika
izoser - 2014-09-19 16:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [psychiatra - 2014-08-17 19:31:17]:
nie współczuj tylko się zastanów dla czego się działo przecież to zachlany knur grający panisko i maślane oczka przy kierownictwie u nas wyleciał to i u Was wyleci kwestia czasu niektórzy już się na nim przekonali inni się jeszcze przekonają co to za gnida
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-09-23 00:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Xervon to firma działająca na rynku od 1996 roku, dostarczając rusztowania dla przemysłu i budownictwa ogólnego oraz izolacje techniczne obiektów przemysłowych. Są polskim przedstawicielstwem grupy kapitałowej REMONDIS AG i pracują przy największych i najbardziej prestiżowych projektach budowlanych i remontowych w naszym kraju.
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-10-18 20:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest żle mieszkania jak w każdej innej firmie
zarobki bardzo dobre jeśli się chce solidnie
pracować
zdjecie uzytkownika
Była Pracownica - 2014-10-19 07:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Thyssenkrup już wstydził się dziadostwa reprezentowanego przez xervon i sprzedał dziadów za paczkę fajek i litra wódy , czyli i tak drogo.Działająca od 1996r to fakt, ale tylko w rusztowaniach i do tej pory używają złomu bo rusztowaniami to trudno to już nazwać z tamtych lat.Pękające ze starości tależyki czy też odpadające zamki diagonali i rygli to standard. Strach ludzi na ten złom wpuszczać.Co do izolacji to jak się nie mylę to wystartowali dopiero w 2009r jako podwykonawca łódzkiej firmy zatrudniającej samych ochlapusów.Mieli wtedy chyba 4 monterów izolacji oraz 5 rusztowaniowców o to faktycznie duża firma.Haha najbardziej prestiżowych budowach no fakt jak alstom zobaczył jaki złom przywieźli na budowę to mało co kontraktu z nimi nie zerwał.
zdjecie uzytkownika
karek - 2014-10-19 18:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz znalazłem ciekawe ogłoszenie, napisali, że xervon oferuje klientom pełną obsługę w zakresie montażu rusztowań typu Bosta i Modex, izolacji technicznych w przemyśle antykorozji, czyszczenia obiektów przemysłowych. Poszukują w związku z tym do pracy na stanowisko Monter izolacji termicznej, blacharz warsztatowy (Miejsce pracy: Ineos, Dormagen, Nadrenia Północna-Westfalia). Jest ktoś w stanie to polecić?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-25 08:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Była Pracownica - 2014-10-19 07:35:07]:
była pracownico - twój styl,zasób słów i brednie które wypisujesz ,w pełni uzasadniają dlaczego jesteś BYŁĄ pracownicą.
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-11-01 13:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Do ja.Miruś nawet nie stać cię na to żeby się podpisać? Nic nie wnosisz swoją wypowiedzią do tematu , a skoro nic nie masz do dodania to się nie wypowiadaj.Nastroiłeś mnie do kontynuowania tematu więc w dzisiejszym odcinku opiszę wam metody i strategii zalecane przez dyrektora tej firmy.otóż szanowny pan dyrektor zaleca w przypadku kiedy ktoś jest niewygodny dla firmy np. Inspektor itd. żeby go zaprosić na balans opis podstawić dziwkę zrobić fotki i szantażować. Mogłabym użyć nazwisk kilku ważnych osób np z als tomu w stosunku do których zalecał takie postępowanie , ale zrobiło by się nieprzyjemnie prawda?
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-11-01 20:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w plettacu lepiej i nie ma problemu z wyjazdami.pozdrawiam chlopaków z krachbau z mznncheim
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-02 21:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2014-11-01 13:46:57]:
wstyd ,nawet 1.11 nie powstrzymuje przed waleniem w klawiaturę. wyrazy wspólczucia .
zdjecie uzytkownika
ty - 2014-11-04 22:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja - 2014-07-19 12:22:48]:
Bzdura każdy jeden maestro wali na potęgę nawet w pracy
zdjecie uzytkownika
haks - 2014-11-05 18:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jaki tam wstyd, kiedy ludzie maja pisać jak nie w wolny dzień wieczorem, przecież 1.11 to była sobota wszystkich świętych, żaden powód do wstydu. @ty, co to znaczy walić na potęgę, bo nie wiem czy Cie aby dobrze zrozumiałem? Ja dopiero rozważam aplikacje do firmy, ale jak tak patrze na te komentarze, to mam coraz większe wątpliwości.
zdjecie uzytkownika
ty - 2014-11-09 21:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [haks - 2014-11-05 18:15:25]:
znaczy na przykład zmiana nocna i flaszka na stole
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2014-11-27 19:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak się czuje siwo-wąsaty miłośnik stoczniowego paliwa?
zdjecie uzytkownika
trytyty - 2014-12-02 23:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yoyo - 2014-11-27 19:08:46]:
liczy na więcej :)
zdjecie uzytkownika
bud - 2014-12-04 01:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taka branża niestety że to często się zdaża . ale fachowcy są na prawdę dobrzy i solidni i nie ma co narzekać. Czy ajko poczatkujacy w tej branzy mam jakies szanse na prace w firmie i ile mniej wiecej mozne liczyc na poczatek na takim przyszkoleniu w Xervonie? Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
2rep - 2014-12-22 15:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karek - 2014-10-19 18:07:48]:
jade tam, dzis mialem tel
zdjecie uzytkownika
bazarowy - 2015-01-23 15:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [2rep - 2014-12-22 15:31:03]:
no to teraz radości nie będzie końca!
zdjecie uzytkownika
halama - 2015-01-23 15:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [robol - 2014-10-18 20:27:21]:
to zależy co dla Ciebie znaczy dobrze no chyba że pleśń na ścianach i 3 osoby w pokoju 5m2 no to super dla mnie to uwłaczające warunki no i te majstry wiecznie zapite prowadzące pojazdy na 2 gazch
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2015-02-14 22:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co tam słychać u pani Czerwonookiej?
zdjecie uzytkownika
halama - 2015-02-15 01:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to zależy od ilości zielska :-)
zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-05-22 14:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [volf - 2013-04-22 18:59:41]:
widać że ci żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska , a przypomnisz dlaczego juz nie pracujesz w tej firmie ? ;) a co do Chłopaków z B-towa to masz złego informatora ;) nikt nikogo nie pozamykał a chłopaki po miesiacu mieli juz pracę i to nie w Pln ;) pozdro kumaci co wszystko wiecie a wylecieliscie z tej firmy za strzelanie z ucha i lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Co do samej firmy to kasa zawsze była na czas bez dnia opóźnienia i składki są wszystkie płacone za pracownika jak powinno wiec nie wciskać ludziom kitu błazny co za poklepanie po ramieniu przez kierowników potrafiliście sprzedać kolegów z pracy ;)
zdjecie uzytkownika
carl cox - 2015-06-11 21:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [normalny - 2015-05-22 14:43:42]:
po formie wypowiedzi widać jaki z Ciebie buc administrator musiał połowę z niej wyciąć ale cóż jaka firma tacy pracownicy. Co do strzelania z ucha widzę, że masz doświadczenie nadal pracujesz i klepiesz po ramieniu. Nie pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
worek - 2015-06-30 12:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@carl cox, wiesz co do tego strzelania z ucha, to ja bym się na Twoim miejscu lepiej zastanowił, bo takie strzelanie, jak to ująłes ma swój jeden powód i mozna je bardzo szybko wyeliminować. Wystarczy pracować uczciwie, wtedy nikt Cię nei wystrzela, bo nie bedzie miał z czego, radze to rozwazyć zanim bedzie za późno.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Xervon Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Xervon Polska?
Zadaj pytanie
alert