Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Xervon Polska

Pracowałeś w firmie Xervon Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik byly - 2014-07-25 19:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Najgorsza firma nie polecam
zdjecie uzytkownika
ludek - 2014-07-27 12:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
spora czesc osob nie ma pojecia o pracy. Biora kazdego przyglupa, byle ktos byl. Placa? prosze was, najpierw trzeba zarobic na biura i tych kierownikow (leserow) a pozniej na roboli,co zostanie..... przerwy - nieplatne,co jest niezgodne z kodeksem pracy.Przy 8h nalezy sie 15 min i nie powinnismy tego odrabiac! a jednak musimy, a wiemy wszyscy ze za to placa im niemcy;/ dajcie sobie spokoj, bo wypowiedzenia rzucaja z dnia na dzien. Biora jak maja potrzebe a pozniej wypad!

Kierownicy budow sa chyba po szkolach specjalnych bo czesto nie maja pojecia o tej pracy, wspolpacy i odnoszeniu sie do ludzi,zwyczajne buce!

zreszta, jak zarezykujecie to sami zobaczycie.
zdjecie uzytkownika
brunatny - 2014-08-02 21:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ludek - 2014-07-27 12:13:32]:
Zgadzam się z opinia o kierowniczych np.wolanin :bardzo typ chamowaty beż kultury i kompletnie nie nadający się na kierownika ---uwaga na tego typami,lenia---
zdjecie uzytkownika
hello - 2014-08-03 22:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te pełne niechęci wpisy i zastanamiam się ,czy wpisującym chce się pracować czy tylko dostawać kasę.proponuję założyc swoja działalność i spróbować tego miodu samodzielnie. wtedy zrozumiecie to, czego teraz nie potraficie.
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2014-08-08 08:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [hello - 2014-08-03 22:14:28]:
Może pora otworzyć oczy i wymienić kilku baranów którzy bujają się na pracownikach wymagając cudów samemu wkładając niewiele wysiłku.
zdjecie uzytkownika
izoser - 2014-08-09 12:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
siema a pracuje tam u was nadal ten Szałaniak co mu laliśmy do rosołu ? Zawsze po bibie rano tak bardzo mu smakował)))
zdjecie uzytkownika
psychiatra - 2014-08-11 18:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [izoser - 2014-08-09 12:01:54]:
zgłoś się do psychiatry ,spróbuje cię z pewnością wyleczyć . przed wyjściem spróbuj podobnie przygotowanej mikstury jak opisałeś
zdjecie uzytkownika
Izoser - 2014-08-15 09:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mamy tu do czynienia z ekspertem? Możemy zadawać pytania?
zdjecie uzytkownika
psychiatra - 2014-08-17 19:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Izoser - 2014-08-15 09:00:13]:
ekspertem ale od lania jesteś ty. poza ci tym wspólczuję
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-08-20 19:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam nie narzekam pracuję w izolacji orobić się trzeba ale płacą bardzo dobrze wszystkie godziny wraz z dodatkami
zdjecie uzytkownika
izoser - 2014-09-19 16:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [psychiatra - 2014-08-17 19:31:17]:
nie współczuj tylko się zastanów dla czego się działo przecież to zachlany knur grający panisko i maślane oczka przy kierownictwie u nas wyleciał to i u Was wyleci kwestia czasu niektórzy już się na nim przekonali inni się jeszcze przekonają co to za gnida
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-09-23 00:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Xervon to firma działająca na rynku od 1996 roku, dostarczając rusztowania dla przemysłu i budownictwa ogólnego oraz izolacje techniczne obiektów przemysłowych. Są polskim przedstawicielstwem grupy kapitałowej REMONDIS AG i pracują przy największych i najbardziej prestiżowych projektach budowlanych i remontowych w naszym kraju.
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-10-18 20:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest żle mieszkania jak w każdej innej firmie
zarobki bardzo dobre jeśli się chce solidnie
pracować
zdjecie uzytkownika
Była Pracownica - 2014-10-19 07:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Thyssenkrup już wstydził się dziadostwa reprezentowanego przez xervon i sprzedał dziadów za paczkę fajek i litra wódy , czyli i tak drogo.Działająca od 1996r to fakt, ale tylko w rusztowaniach i do tej pory używają złomu bo rusztowaniami to trudno to już nazwać z tamtych lat.Pękające ze starości tależyki czy też odpadające zamki diagonali i rygli to standard. Strach ludzi na ten złom wpuszczać.Co do izolacji to jak się nie mylę to wystartowali dopiero w 2009r jako podwykonawca łódzkiej firmy zatrudniającej samych ochlapusów.Mieli wtedy chyba 4 monterów izolacji oraz 5 rusztowaniowców o to faktycznie duża firma.Haha najbardziej prestiżowych budowach no fakt jak alstom zobaczył jaki złom przywieźli na budowę to mało co kontraktu z nimi nie zerwał.
zdjecie uzytkownika
karek - 2014-10-19 18:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz znalazłem ciekawe ogłoszenie, napisali, że xervon oferuje klientom pełną obsługę w zakresie montażu rusztowań typu Bosta i Modex, izolacji technicznych w przemyśle antykorozji, czyszczenia obiektów przemysłowych. Poszukują w związku z tym do pracy na stanowisko Monter izolacji termicznej, blacharz warsztatowy (Miejsce pracy: Ineos, Dormagen, Nadrenia Północna-Westfalia). Jest ktoś w stanie to polecić?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-25 08:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Była Pracownica - 2014-10-19 07:35:07]:
była pracownico - twój styl,zasób słów i brednie które wypisujesz ,w pełni uzasadniają dlaczego jesteś BYŁĄ pracownicą.
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-11-01 13:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do ja.Miruś nawet nie stać cię na to żeby się podpisać? Nic nie wnosisz swoją wypowiedzią do tematu , a skoro nic nie masz do dodania to się nie wypowiadaj.Nastroiłeś mnie do kontynuowania tematu więc w dzisiejszym odcinku opiszę wam metody i strategii zalecane przez dyrektora tej firmy.otóż szanowny pan dyrektor zaleca w przypadku kiedy ktoś jest niewygodny dla firmy np. Inspektor itd. żeby go zaprosić na balans opis podstawić dziwkę zrobić fotki i szantażować. Mogłabym użyć nazwisk kilku ważnych osób np z als tomu w stosunku do których zalecał takie postępowanie , ale zrobiło by się nieprzyjemnie prawda?
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-11-01 20:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w plettacu lepiej i nie ma problemu z wyjazdami.pozdrawiam chlopaków z krachbau z mznncheim
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-02 21:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2014-11-01 13:46:57]:
wstyd ,nawet 1.11 nie powstrzymuje przed waleniem w klawiaturę. wyrazy wspólczucia .
zdjecie uzytkownika
ty - 2014-11-04 22:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ja - 2014-07-19 12:22:48]:
Bzdura każdy jeden maestro wali na potęgę nawet w pracy
zdjecie uzytkownika
haks - 2014-11-05 18:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jaki tam wstyd, kiedy ludzie maja pisać jak nie w wolny dzień wieczorem, przecież 1.11 to była sobota wszystkich świętych, żaden powód do wstydu. @ty, co to znaczy walić na potęgę, bo nie wiem czy Cie aby dobrze zrozumiałem? Ja dopiero rozważam aplikacje do firmy, ale jak tak patrze na te komentarze, to mam coraz większe wątpliwości.
zdjecie uzytkownika
ty - 2014-11-09 21:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [haks - 2014-11-05 18:15:25]:
znaczy na przykład zmiana nocna i flaszka na stole
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2014-11-27 19:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak się czuje siwo-wąsaty miłośnik stoczniowego paliwa?
zdjecie uzytkownika
trytyty - 2014-12-02 23:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yoyo - 2014-11-27 19:08:46]:
liczy na więcej :)
zdjecie uzytkownika
bud - 2014-12-04 01:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taka branża niestety że to często się zdaża . ale fachowcy są na prawdę dobrzy i solidni i nie ma co narzekać. Czy ajko poczatkujacy w tej branzy mam jakies szanse na prace w firmie i ile mniej wiecej mozne liczyc na poczatek na takim przyszkoleniu w Xervonie? Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Xervon Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Xervon Polska?
Zadaj pytanie
x