logo Xervon Polska

Xervon Polska

Piaseczno

Opinie o Xervon Polska

Baba 2014-06-25 23:20:36
Ale gdzie padło jakieś kłamstwo Radziu czyżby prawda w oczy kole??
2
Ciesla 2014-07-03 19:08:21
Stary daj sobie spokój byłem chwile płacą godziny a żądają akordu
3
realista 2014-07-04 13:53:01
warto jeśli chcesz uczciwie pracować. lenie miejsca nie zagrzeją
Monterek 2014-07-07 14:27:51
Widać że Jurek też
wpada na forum
4
Monterek 2014-07-12 07:07:40
Jurek przestań!
3
nowy 2014-07-17 09:13:22
Witam. Mam do was pytanie ponieważ mam okazję zostać kierownikiem regionu Bełchatów to czego można się spodziewać zasiadając na takim stanowisku. Chodzi mi o to jak często wymieniają takich kierowników itd?
2
ja 2014-07-19 12:22:48
xervon to dobra firma lecz nie ma tam miejsca dla leni doceniani sa tylko pracownicy starający się i nie pijacy
gosc 2014-07-19 19:08:10
Firma ok tylko trzeba rypac ostro za mala kase bylem 2 dni dalem sobie spokuj jak masie okazje to omijac firme zajada ludzi na maksa
3
ama 2014-07-20 20:33:27
spoko nie jesteś pierwszy który dał sobie spokój po krótkim czasie oni maja tylko demolki zero inwestycji potrzebują tylko ludzi do brudnej roboty mała firemka bez korzeni w izolacji mówię o Polskim oddziale dodatkowo mówią że zaczyna tonąć w długach
3
Natka 2014-07-22 13:23:42
Ja tam nie narzekam.... pracuje sie miło... sa zgrzyty ale tak jest w kazdej innej firmie... trzeba miec swoje zdanie i mówić o tym głośno a nie tylko rozmawiac i puszczac plotki za plecami.... Ja polecam oddział pomorski.
hello 2014-07-22 23:01:54
mała firemka ? piszesz wobec tego o jakiejś innej firmie, czyżby o swojej?
Natka 2014-07-23 07:10:51
Może jestem blondynką ale nie rozumiem twego zapytania.... Gdzie w mej wypowiedzi zamieściłam słowa "mała firemka". Skoro jestem na forum o Xervonie to i dodaję opinie na temat tejże firmy. Więc skąd zarzuty z Twojej strony...
1
pracownik byly 2014-07-25 19:14:27
Najgorsza firma nie polecam
4
ludek 2014-07-27 12:13:32
spora czesc osob nie ma pojecia o pracy. Biora kazdego przyglupa, byle ktos byl. Placa? prosze was, najpierw trzeba zarobic na biura i tych kierownikow (leserow) a pozniej na roboli,co zostanie..... przerwy - nieplatne,co jest niezgodne z kodeksem pracy.Przy 8h nalezy sie 15 min i nie powinnismy tego odrabiac! a jednak musimy, a wiemy wszyscy ze za to placa im niemcy;/ dajcie sobie spokoj, bo wypowiedzenia rzucaja z dnia na dzien. Biora jak maja potrzebe a pozniej wypad!

Kierownicy budow sa chyba po szkolach specjalnych bo czesto nie maja pojecia o tej pracy, wspolpacy i odnoszeniu sie do ludzi,zwyczajne buce!

zreszta, jak zarezykujecie to sami zobaczycie.
6
brunatny 2014-08-02 21:11:01
Zgadzam się z opinia o kierowniczych np.wolanin :bardzo typ chamowaty beż kultury i kompletnie nie nadający się na kierownika ---uwaga na tego typami,lenia---
4
hello 2014-08-03 22:14:28
czytam te pełne niechęci wpisy i zastanamiam się ,czy wpisującym chce się pracować czy tylko dostawać kasę.proponuję założyc swoja działalność i spróbować tego miodu samodzielnie. wtedy zrozumiecie to, czego teraz nie potraficie.
3
yoyo 2014-08-08 08:49:13
Może pora otworzyć oczy i wymienić kilku baranów którzy bujają się na pracownikach wymagając cudów samemu wkładając niewiele wysiłku.
7
izoser 2014-08-09 12:01:54
siema a pracuje tam u was nadal ten Szałaniak co mu laliśmy do rosołu ? Zawsze po bibie rano tak bardzo mu smakował)))
10
psychiatra 2014-08-11 18:33:33
zgłoś się do psychiatry ,spróbuje cię z pewnością wyleczyć . przed wyjściem spróbuj podobnie przygotowanej mikstury jak opisałeś
Izoser 2014-08-15 09:00:13
Mamy tu do czynienia z ekspertem? Możemy zadawać pytania?
5
psychiatra 2014-08-17 19:31:17
ekspertem ale od lania jesteś ty. poza ci tym wspólczuję
robol 2014-08-20 19:50:04
ja tam nie narzekam pracuję w izolacji orobić się trzeba ale płacą bardzo dobrze wszystkie godziny wraz z dodatkami
izoser 2014-09-19 16:00:27
nie współczuj tylko się zastanów dla czego się działo przecież to zachlany knur grający panisko i maślane oczka przy kierownictwie u nas wyleciał to i u Was wyleci kwestia czasu niektórzy już się na nim przekonali inni się jeszcze przekonają co to za gnida
5
robol 2014-10-18 20:27:21
nie jest żle mieszkania jak w każdej innej firmie
zarobki bardzo dobre jeśli się chce solidnie
pracować
Była Pracownica 2014-10-19 07:35:07
Thyssenkrup już wstydził się dziadostwa reprezentowanego przez xervon i sprzedał dziadów za paczkę fajek i litra wódy , czyli i tak drogo.Działająca od 1996r to fakt, ale tylko w rusztowaniach i do tej pory używają złomu bo rusztowaniami to trudno to już nazwać z tamtych lat.Pękające ze starości tależyki czy też odpadające zamki diagonali i rygli to standard. Strach ludzi na ten złom wpuszczać.Co do izolacji to jak się nie mylę to wystartowali dopiero w 2009r jako podwykonawca łódzkiej firmy zatrudniającej samych ochlapusów.Mieli wtedy chyba 4 monterów izolacji oraz 5 rusztowaniowców o to faktycznie duża firma.Haha najbardziej prestiżowych budowach no fakt jak alstom zobaczył jaki złom przywieźli na budowę to mało co kontraktu z nimi nie zerwał.
7
ja 2014-10-25 08:10:47
była pracownico - twój styl,zasób słów i brednie które wypisujesz ,w pełni uzasadniają dlaczego jesteś BYŁĄ pracownicą.
była pracownica 2014-11-01 13:46:57
Do ja.Miruś nawet nie stać cię na to żeby się podpisać? Nic nie wnosisz swoją wypowiedzią do tematu , a skoro nic nie masz do dodania to się nie wypowiadaj.Nastroiłeś mnie do kontynuowania tematu więc w dzisiejszym odcinku opiszę wam metody i strategii zalecane przez dyrektora tej firmy.otóż szanowny pan dyrektor zaleca w przypadku kiedy ktoś jest niewygodny dla firmy np. Inspektor itd. żeby go zaprosić na balans opis podstawić dziwkę zrobić fotki i szantażować. Mogłabym użyć nazwisk kilku ważnych osób np z als tomu w stosunku do których zalecał takie postępowanie , ale zrobiło by się nieprzyjemnie prawda?
5
monter 2014-11-01 20:39:57
w plettacu lepiej i nie ma problemu z wyjazdami.pozdrawiam chlopaków z krachbau z mznncheim
1
ja 2014-11-02 21:15:28
wstyd ,nawet 1.11 nie powstrzymuje przed waleniem w klawiaturę. wyrazy wspólczucia .
2
ty 2014-11-04 22:19:09
Bzdura każdy jeden maestro wali na potęgę nawet w pracy
3
ty 2014-11-09 21:40:19
znaczy na przykład zmiana nocna i flaszka na stole
6
yoyo 2014-11-27 19:08:46
a jak się czuje siwo-wąsaty miłośnik stoczniowego paliwa?
5
trytyty 2014-12-02 23:20:35
liczy na więcej :)
4
2rep 2014-12-22 15:31:03
jade tam, dzis mialem tel
bazarowy 2015-01-23 15:54:33
no to teraz radości nie będzie końca!
6
halama 2015-01-23 15:59:33
to zależy co dla Ciebie znaczy dobrze no chyba że pleśń na ścianach i 3 osoby w pokoju 5m2 no to super dla mnie to uwłaczające warunki no i te majstry wiecznie zapite prowadzące pojazdy na 2 gazch
7
yoyo 2015-02-14 22:24:32
A co tam słychać u pani Czerwonookiej?
5
halama 2015-02-15 01:08:28
to zależy od ilości zielska :-)
5
normalny 2015-05-22 14:43:42
widać że ci żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska , a przypomnisz dlaczego juz nie pracujesz w tej firmie ? ;) a co do Chłopaków z B-towa to masz złego informatora ;) nikt nikogo nie pozamykał a chłopaki po miesiacu mieli juz pracę i to nie w Pln ;) pozdro kumaci co wszystko wiecie a wylecieliscie z tej firmy za strzelanie z ucha i lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Co do samej firmy to kasa zawsze była na czas bez dnia opóźnienia i składki są wszystkie płacone za pracownika jak powinno wiec nie wciskać ludziom kitu błazny co za poklepanie po ramieniu przez kierowników potrafiliście sprzedać kolegów z pracy ;)
3
carl cox 2015-06-11 21:22:55
po formie wypowiedzi widać jaki z Ciebie buc administrator musiał połowę z niej wyciąć ale cóż jaka firma tacy pracownicy. Co do strzelania z ucha widzę, że masz doświadczenie nadal pracujesz i klepiesz po ramieniu. Nie pozdrawiam.
5
kumpelszalaniaka 2015-07-05 13:20:39
pozdro dla Szałaniaka i jego kumpli co wylecieli za chlanie w pracy że aż dziw że tak późno brawo chłopcy)))
7
carl cox 2015-07-05 18:54:55
nikt nie musiał mnie zakablować bo nie miał za co misiu ale znam towarzystwo w tej firmie od podszewki i wiem ile są w stanie w siebie wpuścić alkoholu wliczając w to kierowców i wieźć ludzi na podwójnym gazie do pracy
5
carl cox 2015-07-15 19:33:13
i tutaj się z Tobą zgodzę chodzą napruci do pracy i za kółko i nikt z tym nic nie robi czy to w Polsce czy za granicą
5
duncyk 2015-10-15 14:25:58
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej a więc opiszę po kolei .Najpierw kazali zrobić badania na mój koszt 150zł. powiedzieli że zwrócą ,jak przyjechałem do Piaseczna zorientowałem się że tłumów nie ma było nas dwóch,przeprowadzili dwa szkolenia,jak i dwa testy sprawdzające nasze wiadomości teoretyczne na temat montażu rusztowań,potem pozbierali całą dokumentację oryginały świad. pracy,uprawnienia ,scc itp.i z kserowali , nie wspomnieli ani słowa o zarobkach o hotelu kto płaci o warunkach umowy do słownie nic na temat pracy i dali do podpisania umowę ,która była zawarta na trzy miesiące a opiewała na kwotę 1620 zł. brutto, więc powiedziałem płatność miała być w euro,to Pani dyrektor od finansów powiedziała że za tydzień dostaniemy aneks do umowy w którym to aneksie zarobki będą stały w euro ale nie potrafiła powiedzieć ile, nie chciała też pokazać tego aneksu,dopiero po jakimś czasie widząc że nie podpisze umowy przyniosła jakiś aneks in blanko na 4 strony A4 , może nie jestem zbyt inteligentny ale ten aneks nie był dla mnie zrozumiały był zagmatwany ,wiec poprosiłem o ten aneks żeby pokazać mojemu księgowemu po to aby wytłumaczył mi nie jasne sprawy, Pani się oburzyła mowy nie ma powiedziała że wydziwiam za dużo ,więc umowy nie podpisałem podziękowałem i pojechałem do domu.Straciłem 150zł. za badania za które mieli mi oddać(rachunek za badania sobie zostawili a jak się zorientowałem to zadzwoniłem i poprosiłem o zwrot za badania to Pani skłamała i powiedziała że nie mają żadnego rachunku) i 200zł na paliwo oraz cztery godziny czasu na szkolenia. Reasumując jak chcesz pracować dla xervonu to nie pytaj za dużo co za ile ,nie bądz za mądry a najlepiej udawaj debila i podpisuj wszystko co ci podsuną, tak właśni wygląda rekrutacja do XERVONU. Pozdrawiam wszystkich myślących.
8
duncyk 2015-10-16 19:32:24
Monterów może mają dobrych ,bo Polacy są dobrymi fachowcami jak nie nadużywają alkoholu ,a co do tych umów to nie mam pojęcia dlaczego są tylko na 3 miesiące,ja pracowałem i pracuje w Niemczech bezpośrednio w niemieckich firmach i pierwsza umowa jest próbna na 6 miesięcy a po tym czasie na czas nieokreślony.
cieślak 2016-06-24 21:35:07
oni wiecznie kogoś szukają wycyckaja do dna i szukają kolejnych taka to oto firma maja kilku sługusów bez żadnej odpowiedzialności ich jedyny zadaniem jest donoszenie i nawet jak nie mają co powedzieć to coś zmyślą do pupy z taką firmą
3
denis 2016-07-02 11:01:25
a gdzie widizałeś oferty pracy, by prowadzili rekrutację? Ja jestem skory do wyjazdu ponieważ szukam jakiejs zaufanej agencji pracy, znam dobrze niemiecki znam sie na branży cieślak'
Steffan 2016-12-13 08:57:24
Rusztowania Niemcy:
Czy jest ktoś w stanie napisać jak to na prawdę wygląda ? Mam zamiar pracować w tej Firmie chodzi o konkretne fakty?! płaca i na jaki okres są umowy ? Gdzie w Którym mieście w Niemczech są budowy? Słyszałem ze Xervon to dobra firma ?!( nie na jakiś forach tylko od ludzi którzy tam odeszli )
Steffan 2016-12-13 08:57:56
Rusztowania Niemcy:
Czy jest ktoś w stanie napisać jak to na prawdę wygląda ? Mam zamiar pracować w tej Firmie chodzi o konkretne fakty?! płaca i na jaki okres są umowy ? Gdzie w Którym mieście w Niemczech są budowy? Słyszałem ze Xervon to dobra firma ?!( nie na jakiś forach tylko od ludzi którzy tam odeszli )
podwykonawca 2017-01-17 11:03:06
Firma sprawia wrażenie prężnie działającej, sprawia wrażenie.. Kierownicy, szkoda gadać np. rudy, albo jego blond przydupas, którzy wszystkich tylko podpierdalają, inna sprawa że prezes to lubi. Na budowach burdel, nie mają swoich ludzi, klientom wmawiają rzeczy, czemu to niby nie ma ludzi na budowie. Jedyny kierownik, który był w porządku, został zwolniony. Pomagał fizycznie ludziom podwykonawcy na budowie, biegał skakał, wszystko załatwiał, a oni go zwolnili. z tego co wiem powiedzieli jeszcze generalnemu wykonawcy ze to własnie przez tego kierownika robota wolno szła, bo młody, niedoswiadczony..chociaż składali fałszywe oswiadczenia że ludzie podwykonawcy pracują bezposrednio u nich. W niemczech za wszystko chca karać. W ogóle wysyłaja Cie do niemiec i mowią ze jak już tam będziesz to dopiero dostaniesz aneks do umowy i dopiero wtedy będziesz wiedział ile tak na prawde zarobisz.. Ja już pod nimi nie pracuje i bardzo sie z tego powodu ciesze. Nie wspomniałem jeszcze o ich materiale który juz dawno powinien zostać zezłomowany.....
Zostaw swoją opinię o Xervon Polska - Piaseczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Xervon Polska