Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Xervon Polska

Pracowałeś w firmie Xervon Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
baba - 2014-06-10 18:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jojo - 2014-06-09 20:12:27]:
no to wspaniale macie gratuluję nic tylko zazdrościć tylko żeby na fazie nie zapomniała wam przelewów 10-ego zrobić jak w ciąg wpadnie
zdjecie uzytkownika
ziomal - 2014-06-17 21:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma xervon- z biegiem czasu dla pracowników którzy robią od początku istnienia firmy stawki zamiast iść w górę idą w dół. Robi się coraz więcej( prowadzących) na których trzeba robić. Budowy xervonu jeden wielki syf.Dużo gada dyrekcja o innych budowach a tak naprawde mają je dwie albo jedną. Wiele obietnic ze strony kierownika a tak naprawde to są słowa puszczone na wiatr.Widać kiedy kończy się praca na danym obiekcie bo od razu zaczyna się latanie z alkomatem żeby tylko kogoś złapać bo myślą że tutaj jacyś pijacy pracują. Ludzie którzy robią w tej firmie jeśli chodzi o izolacje są naprawdę w porządku pomijając paru konfidentów (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ziomal - 2014-06-17 21:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeśli chodzi o narzędzia do pracy to większosc trzeba mieć swoich. pracowałem w tej firmie parę miesięcy temu to dawali tylko wkrętarke i śrubokręt poza tym nic.
zdjecie uzytkownika
maestro - 2014-06-18 09:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ziomal - 2014-06-17 21:47:51]:
Narzędzia to racja swoimi trzeba robić firma to lipa 2 budowy które ledwo zipią co miesiąc na minusów no ale co się dziwić skoro kierownik taki muł niemający pojęcia o naszej pracy jego teksty to juz weszły do słownika wśród pracowników niezły ubaw mowie wam
zdjecie uzytkownika
baba - 2014-06-21 11:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ziomal - 2014-06-17 21:30:20]:
Taa bo Stasiu nie ma swoich pułków z Rodakiem obibokiem na czele co na podwójnym gazie ludzi do pracy wozi
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-06-22 23:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkich biadolących odesłąć warto do konkurencji ;niech was miodem tam posmarują,a potem pszczólki was użądlą w jęzory kłamliwe
zdjecie uzytkownika
wolf - 2014-06-25 10:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-06-22 23:54:39]:
ale że niby gdzie padło jakiekolwiek kłamstwo ?
zdjecie uzytkownika
Baba - 2014-06-25 23:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [radek - 2014-06-22 23:54:39]:
Ale gdzie padło jakieś kłamstwo Radziu czyżby prawda w oczy kole??
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-06-30 21:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, xervon poszukuje ludzi do pracy na terenie niemiec, chodzi o monterów rusztowań, sam nie wiem co mysleć o firmie, warto? Jak wyglada zakwaterowanie?
zdjecie uzytkownika
Ciesla - 2014-07-03 19:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Paweł - 2014-06-30 21:46:20]:
Stary daj sobie spokój byłem chwile płacą godziny a żądają akordu
zdjecie uzytkownika
realista - 2014-07-04 13:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciesla - 2014-07-03 19:08:21]:
warto jeśli chcesz uczciwie pracować. lenie miejsca nie zagrzeją
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-07-06 13:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dwie odmienne opinie, uwielbiam takie odpowiedzi... To może zapytam po ile godzin dziennie pracowaliście i czy dniówki sa stałe? Może ktoś jest w stanie napisać ile orientacyjnie da sie zarobić?
zdjecie uzytkownika
Monterek - 2014-07-07 14:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Paweł - 2014-07-06 13:30:24]:
Widać że Jurek też
wpada na forum
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-07-07 18:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Monterek, a kim jest Jurek, bo jakoś nie widze tutaj takiego nick'a, a nie pracuje w xervon to i nie wiem. Może napiszesz pare słów o pracy?
zdjecie uzytkownika
Monterek - 2014-07-12 07:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Paweł - 2014-07-07 18:09:40]:
Jurek przestań!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-07-17 09:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam do was pytanie ponieważ mam okazję zostać kierownikiem regionu Bełchatów to czego można się spodziewać zasiadając na takim stanowisku. Chodzi mi o to jak często wymieniają takich kierowników itd?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-07-18 22:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Monterek, ehh nie jestem żadnym Jurkiem, szukam pracy. Może przestałbys sobie ze mnie robić jaja, tylko bys napisał pare słów o pracy w Xervon. Ewentualnie niech napisze ktoś inny, bo zaczne myslec, że w firmie jest mało osób, z którymi da się normalnie pogadac. Z góry dziekuje za potraktowanie mnie na powaznie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-19 12:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xervon to dobra firma lecz nie ma tam miejsca dla leni doceniani sa tylko pracownicy starający się i nie pijacy
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-07-19 19:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma ok tylko trzeba rypac ostro za mala kase bylem 2 dni dalem sobie spokuj jak masie okazje to omijac firme zajada ludzi na maksa
zdjecie uzytkownika
ama - 2014-07-20 20:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-07-19 19:08:10]:
spoko nie jesteś pierwszy który dał sobie spokój po krótkim czasie oni maja tylko demolki zero inwestycji potrzebują tylko ludzi do brudnej roboty mała firemka bez korzeni w izolacji mówię o Polskim oddziale dodatkowo mówią że zaczyna tonąć w długach
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-09
Żródło: pracuj.pl
Piaseczno
(Warszawa)
XERVON Polska Sp. z o.o.XERVON  Polska Spółka z o.o istnieje na rynku kompleksowych usług budowlanych w branży rusztowaniowej od 1996 roku. Oferujemy klientom pełną obsługę w zakresie montażu rusztowań typu Bosta i Modex, izolacji technicznych w przemyśle antykorozji, czyszczenia obiektów przemysłowych.Kierownik Oddziału Miejsce pracy: Piaseczno, Warszawa Region: mazowieckieOpis stanowiska:Nadzór nad robotami rusztowaniowymi (montaż i demontaż r
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Natka - 2014-07-22 13:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie narzekam.... pracuje sie miło... sa zgrzyty ale tak jest w kazdej innej firmie... trzeba miec swoje zdanie i mówić o tym głośno a nie tylko rozmawiac i puszczac plotki za plecami.... Ja polecam oddział pomorski.
zdjecie uzytkownika
hello - 2014-07-22 23:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natka - 2014-07-22 13:23:42]:
mała firemka ? piszesz wobec tego o jakiejś innej firmie, czyżby o swojej?
zdjecie uzytkownika
Natka - 2014-07-23 07:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hello - 2014-07-22 23:01:54]:
Może jestem blondynką ale nie rozumiem twego zapytania.... Gdzie w mej wypowiedzi zamieściłam słowa "mała firemka". Skoro jestem na forum o Xervonie to i dodaję opinie na temat tejże firmy. Więc skąd zarzuty z Twojej strony...
zdjecie uzytkownika
pracownik byly - 2014-07-25 19:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorsza firma nie polecam
zdjecie uzytkownika
ludek - 2014-07-27 12:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spora czesc osob nie ma pojecia o pracy. Biora kazdego przyglupa, byle ktos byl. Placa? prosze was, najpierw trzeba zarobic na biura i tych kierownikow (leserow) a pozniej na roboli,co zostanie..... przerwy - nieplatne,co jest niezgodne z kodeksem pracy.Przy 8h nalezy sie 15 min i nie powinnismy tego odrabiac! a jednak musimy, a wiemy wszyscy ze za to placa im niemcy;/ dajcie sobie spokoj, bo wypowiedzenia rzucaja z dnia na dzien. Biora jak maja potrzebe a pozniej wypad!

Kierownicy budow sa chyba po szkolach specjalnych bo czesto nie maja pojecia o tej pracy, wspolpacy i odnoszeniu sie do ludzi,zwyczajne buce!

zreszta, jak zarezykujecie to sami zobaczycie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Xervon Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x