Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Xervon Polska

zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-07-07 18:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Monterek, a kim jest Jurek, bo jakoś nie widze tutaj takiego nick'a, a nie pracuje w xervon to i nie wiem. Może napiszesz pare słów o pracy?
zdjecie uzytkownika
Monterek - 2014-07-12 07:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Paweł - 2014-07-07 18:09:40]:
Jurek przestań!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-07-17 09:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Mam do was pytanie ponieważ mam okazję zostać kierownikiem regionu Bełchatów to czego można się spodziewać zasiadając na takim stanowisku. Chodzi mi o to jak często wymieniają takich kierowników itd?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-07-18 22:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Monterek, ehh nie jestem żadnym Jurkiem, szukam pracy. Może przestałbys sobie ze mnie robić jaja, tylko bys napisał pare słów o pracy w Xervon. Ewentualnie niech napisze ktoś inny, bo zaczne myslec, że w firmie jest mało osób, z którymi da się normalnie pogadac. Z góry dziekuje za potraktowanie mnie na powaznie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-19 12:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xervon to dobra firma lecz nie ma tam miejsca dla leni doceniani sa tylko pracownicy starający się i nie pijacy
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-07-19 19:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma ok tylko trzeba rypac ostro za mala kase bylem 2 dni dalem sobie spokuj jak masie okazje to omijac firme zajada ludzi na maksa
zdjecie uzytkownika
ama - 2014-07-20 20:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-07-19 19:08:10]:
spoko nie jesteś pierwszy który dał sobie spokój po krótkim czasie oni maja tylko demolki zero inwestycji potrzebują tylko ludzi do brudnej roboty mała firemka bez korzeni w izolacji mówię o Polskim oddziale dodatkowo mówią że zaczyna tonąć w długach
zdjecie uzytkownika
Natka - 2014-07-22 13:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie narzekam.... pracuje sie miło... sa zgrzyty ale tak jest w kazdej innej firmie... trzeba miec swoje zdanie i mówić o tym głośno a nie tylko rozmawiac i puszczac plotki za plecami.... Ja polecam oddział pomorski.
zdjecie uzytkownika
hello - 2014-07-22 23:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natka - 2014-07-22 13:23:42]:
mała firemka ? piszesz wobec tego o jakiejś innej firmie, czyżby o swojej?
zdjecie uzytkownika
Natka - 2014-07-23 07:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hello - 2014-07-22 23:01:54]:
Może jestem blondynką ale nie rozumiem twego zapytania.... Gdzie w mej wypowiedzi zamieściłam słowa "mała firemka". Skoro jestem na forum o Xervonie to i dodaję opinie na temat tejże firmy. Więc skąd zarzuty z Twojej strony...
zdjecie uzytkownika
pracownik byly - 2014-07-25 19:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Najgorsza firma nie polecam
zdjecie uzytkownika
ludek - 2014-07-27 12:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
spora czesc osob nie ma pojecia o pracy. Biora kazdego przyglupa, byle ktos byl. Placa? prosze was, najpierw trzeba zarobic na biura i tych kierownikow (leserow) a pozniej na roboli,co zostanie..... przerwy - nieplatne,co jest niezgodne z kodeksem pracy.Przy 8h nalezy sie 15 min i nie powinnismy tego odrabiac! a jednak musimy, a wiemy wszyscy ze za to placa im niemcy;/ dajcie sobie spokoj, bo wypowiedzenia rzucaja z dnia na dzien. Biora jak maja potrzebe a pozniej wypad!

Kierownicy budow sa chyba po szkolach specjalnych bo czesto nie maja pojecia o tej pracy, wspolpacy i odnoszeniu sie do ludzi,zwyczajne buce!

zreszta, jak zarezykujecie to sami zobaczycie.
zdjecie uzytkownika
brunatny - 2014-08-02 21:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ludek - 2014-07-27 12:13:32]:
Zgadzam się z opinia o kierowniczych np.wolanin :bardzo typ chamowaty beż kultury i kompletnie nie nadający się na kierownika ---uwaga na tego typami,lenia---
zdjecie uzytkownika
hello - 2014-08-03 22:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te pełne niechęci wpisy i zastanamiam się ,czy wpisującym chce się pracować czy tylko dostawać kasę.proponuję założyc swoja działalność i spróbować tego miodu samodzielnie. wtedy zrozumiecie to, czego teraz nie potraficie.
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2014-08-08 08:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [hello - 2014-08-03 22:14:28]:
Może pora otworzyć oczy i wymienić kilku baranów którzy bujają się na pracownikach wymagając cudów samemu wkładając niewiele wysiłku.
zdjecie uzytkownika
izoser - 2014-08-09 12:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
siema a pracuje tam u was nadal ten Szałaniak co mu laliśmy do rosołu ? Zawsze po bibie rano tak bardzo mu smakował)))
zdjecie uzytkownika
psychiatra - 2014-08-11 18:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [izoser - 2014-08-09 12:01:54]:
zgłoś się do psychiatry ,spróbuje cię z pewnością wyleczyć . przed wyjściem spróbuj podobnie przygotowanej mikstury jak opisałeś
zdjecie uzytkownika
Izoser - 2014-08-15 09:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mamy tu do czynienia z ekspertem? Możemy zadawać pytania?
zdjecie uzytkownika
psychiatra - 2014-08-17 19:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Izoser - 2014-08-15 09:00:13]:
ekspertem ale od lania jesteś ty. poza ci tym wspólczuję
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-08-20 19:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam nie narzekam pracuję w izolacji orobić się trzeba ale płacą bardzo dobrze wszystkie godziny wraz z dodatkami
zdjecie uzytkownika
izoser - 2014-09-19 16:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [psychiatra - 2014-08-17 19:31:17]:
nie współczuj tylko się zastanów dla czego się działo przecież to zachlany knur grający panisko i maślane oczka przy kierownictwie u nas wyleciał to i u Was wyleci kwestia czasu niektórzy już się na nim przekonali inni się jeszcze przekonają co to za gnida
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-09-23 00:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Xervon to firma działająca na rynku od 1996 roku, dostarczając rusztowania dla przemysłu i budownictwa ogólnego oraz izolacje techniczne obiektów przemysłowych. Są polskim przedstawicielstwem grupy kapitałowej REMONDIS AG i pracują przy największych i najbardziej prestiżowych projektach budowlanych i remontowych w naszym kraju.
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-10-18 20:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jest żle mieszkania jak w każdej innej firmie
zarobki bardzo dobre jeśli się chce solidnie
pracować
zdjecie uzytkownika
Była Pracownica - 2014-10-19 07:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Thyssenkrup już wstydził się dziadostwa reprezentowanego przez xervon i sprzedał dziadów za paczkę fajek i litra wódy , czyli i tak drogo.Działająca od 1996r to fakt, ale tylko w rusztowaniach i do tej pory używają złomu bo rusztowaniami to trudno to już nazwać z tamtych lat.Pękające ze starości tależyki czy też odpadające zamki diagonali i rygli to standard. Strach ludzi na ten złom wpuszczać.Co do izolacji to jak się nie mylę to wystartowali dopiero w 2009r jako podwykonawca łódzkiej firmy zatrudniającej samych ochlapusów.Mieli wtedy chyba 4 monterów izolacji oraz 5 rusztowaniowców o to faktycznie duża firma.Haha najbardziej prestiżowych budowach no fakt jak alstom zobaczył jaki złom przywieźli na budowę to mało co kontraktu z nimi nie zerwał.
zdjecie uzytkownika
karek - 2014-10-19 18:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz znalazłem ciekawe ogłoszenie, napisali, że xervon oferuje klientom pełną obsługę w zakresie montażu rusztowań typu Bosta i Modex, izolacji technicznych w przemyśle antykorozji, czyszczenia obiektów przemysłowych. Poszukują w związku z tym do pracy na stanowisko Monter izolacji termicznej, blacharz warsztatowy (Miejsce pracy: Ineos, Dormagen, Nadrenia Północna-Westfalia). Jest ktoś w stanie to polecić?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Xervon Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x