logo Xervon Polska

Xervon Polska

Piaseczno

Opinie o Xervon Polska

baba 2014-06-21 11:47:41
Taa bo Stasiu nie ma swoich pułków z Rodakiem obibokiem na czele co na podwójnym gazie ludzi do pracy wozi
3
radek 2014-06-22 23:54:39
wszystkich biadolących odesłąć warto do konkurencji ;niech was miodem tam posmarują,a potem pszczólki was użądlą w jęzory kłamliwe
wolf 2014-06-25 10:13:37
ale że niby gdzie padło jakiekolwiek kłamstwo ?
1
Baba 2014-06-25 23:20:36
Ale gdzie padło jakieś kłamstwo Radziu czyżby prawda w oczy kole??
2
Ciesla 2014-07-03 19:08:21
Stary daj sobie spokój byłem chwile płacą godziny a żądają akordu
3
realista 2014-07-04 13:53:01
warto jeśli chcesz uczciwie pracować. lenie miejsca nie zagrzeją
Monterek 2014-07-07 14:27:51
Widać że Jurek też
wpada na forum
4
Monterek 2014-07-12 07:07:40
Jurek przestań!
3
nowy 2014-07-17 09:13:22
Witam. Mam do was pytanie ponieważ mam okazję zostać kierownikiem regionu Bełchatów to czego można się spodziewać zasiadając na takim stanowisku. Chodzi mi o to jak często wymieniają takich kierowników itd?
2
ja 2014-07-19 12:22:48
xervon to dobra firma lecz nie ma tam miejsca dla leni doceniani sa tylko pracownicy starający się i nie pijacy
gosc 2014-07-19 19:08:10
Firma ok tylko trzeba rypac ostro za mala kase bylem 2 dni dalem sobie spokuj jak masie okazje to omijac firme zajada ludzi na maksa
3
ama 2014-07-20 20:33:27
spoko nie jesteś pierwszy który dał sobie spokój po krótkim czasie oni maja tylko demolki zero inwestycji potrzebują tylko ludzi do brudnej roboty mała firemka bez korzeni w izolacji mówię o Polskim oddziale dodatkowo mówią że zaczyna tonąć w długach
3
Natka 2014-07-22 13:23:42
Ja tam nie narzekam.... pracuje sie miło... sa zgrzyty ale tak jest w kazdej innej firmie... trzeba miec swoje zdanie i mówić o tym głośno a nie tylko rozmawiac i puszczac plotki za plecami.... Ja polecam oddział pomorski.
hello 2014-07-22 23:01:54
mała firemka ? piszesz wobec tego o jakiejś innej firmie, czyżby o swojej?
Natka 2014-07-23 07:10:51
Może jestem blondynką ale nie rozumiem twego zapytania.... Gdzie w mej wypowiedzi zamieściłam słowa "mała firemka". Skoro jestem na forum o Xervonie to i dodaję opinie na temat tejże firmy. Więc skąd zarzuty z Twojej strony...
1
pracownik byly 2014-07-25 19:14:27
Najgorsza firma nie polecam
4
ludek 2014-07-27 12:13:32
spora czesc osob nie ma pojecia o pracy. Biora kazdego przyglupa, byle ktos byl. Placa? prosze was, najpierw trzeba zarobic na biura i tych kierownikow (leserow) a pozniej na roboli,co zostanie..... przerwy - nieplatne,co jest niezgodne z kodeksem pracy.Przy 8h nalezy sie 15 min i nie powinnismy tego odrabiac! a jednak musimy, a wiemy wszyscy ze za to placa im niemcy;/ dajcie sobie spokoj, bo wypowiedzenia rzucaja z dnia na dzien. Biora jak maja potrzebe a pozniej wypad!

Kierownicy budow sa chyba po szkolach specjalnych bo czesto nie maja pojecia o tej pracy, wspolpacy i odnoszeniu sie do ludzi,zwyczajne buce!

zreszta, jak zarezykujecie to sami zobaczycie.
6
brunatny 2014-08-02 21:11:01
Zgadzam się z opinia o kierowniczych np.wolanin :bardzo typ chamowaty beż kultury i kompletnie nie nadający się na kierownika ---uwaga na tego typami,lenia---
4
hello 2014-08-03 22:14:28
czytam te pełne niechęci wpisy i zastanamiam się ,czy wpisującym chce się pracować czy tylko dostawać kasę.proponuję założyc swoja działalność i spróbować tego miodu samodzielnie. wtedy zrozumiecie to, czego teraz nie potraficie.
3
yoyo 2014-08-08 08:49:13
Może pora otworzyć oczy i wymienić kilku baranów którzy bujają się na pracownikach wymagając cudów samemu wkładając niewiele wysiłku.
7
izoser 2014-08-09 12:01:54
siema a pracuje tam u was nadal ten Szałaniak co mu laliśmy do rosołu ? Zawsze po bibie rano tak bardzo mu smakował)))
9
psychiatra 2014-08-11 18:33:33
zgłoś się do psychiatry ,spróbuje cię z pewnością wyleczyć . przed wyjściem spróbuj podobnie przygotowanej mikstury jak opisałeś
Izoser 2014-08-15 09:00:13
Mamy tu do czynienia z ekspertem? Możemy zadawać pytania?
5
psychiatra 2014-08-17 19:31:17
ekspertem ale od lania jesteś ty. poza ci tym wspólczuję
robol 2014-08-20 19:50:04
ja tam nie narzekam pracuję w izolacji orobić się trzeba ale płacą bardzo dobrze wszystkie godziny wraz z dodatkami
izoser 2014-09-19 16:00:27
nie współczuj tylko się zastanów dla czego się działo przecież to zachlany knur grający panisko i maślane oczka przy kierownictwie u nas wyleciał to i u Was wyleci kwestia czasu niektórzy już się na nim przekonali inni się jeszcze przekonają co to za gnida
4
robol 2014-10-18 20:27:21
nie jest żle mieszkania jak w każdej innej firmie
zarobki bardzo dobre jeśli się chce solidnie
pracować
Była Pracownica 2014-10-19 07:35:07
Thyssenkrup już wstydził się dziadostwa reprezentowanego przez xervon i sprzedał dziadów za paczkę fajek i litra wódy , czyli i tak drogo.Działająca od 1996r to fakt, ale tylko w rusztowaniach i do tej pory używają złomu bo rusztowaniami to trudno to już nazwać z tamtych lat.Pękające ze starości tależyki czy też odpadające zamki diagonali i rygli to standard. Strach ludzi na ten złom wpuszczać.Co do izolacji to jak się nie mylę to wystartowali dopiero w 2009r jako podwykonawca łódzkiej firmy zatrudniającej samych ochlapusów.Mieli wtedy chyba 4 monterów izolacji oraz 5 rusztowaniowców o to faktycznie duża firma.Haha najbardziej prestiżowych budowach no fakt jak alstom zobaczył jaki złom przywieźli na budowę to mało co kontraktu z nimi nie zerwał.
6
ja 2014-10-25 08:10:47
była pracownico - twój styl,zasób słów i brednie które wypisujesz ,w pełni uzasadniają dlaczego jesteś BYŁĄ pracownicą.
była pracownica 2014-11-01 13:46:57
Do ja.Miruś nawet nie stać cię na to żeby się podpisać? Nic nie wnosisz swoją wypowiedzią do tematu , a skoro nic nie masz do dodania to się nie wypowiadaj.Nastroiłeś mnie do kontynuowania tematu więc w dzisiejszym odcinku opiszę wam metody i strategii zalecane przez dyrektora tej firmy.otóż szanowny pan dyrektor zaleca w przypadku kiedy ktoś jest niewygodny dla firmy np. Inspektor itd. żeby go zaprosić na balans opis podstawić dziwkę zrobić fotki i szantażować. Mogłabym użyć nazwisk kilku ważnych osób np z als tomu w stosunku do których zalecał takie postępowanie , ale zrobiło by się nieprzyjemnie prawda?
4
monter 2014-11-01 20:39:57
w plettacu lepiej i nie ma problemu z wyjazdami.pozdrawiam chlopaków z krachbau z mznncheim
1
ja 2014-11-02 21:15:28
wstyd ,nawet 1.11 nie powstrzymuje przed waleniem w klawiaturę. wyrazy wspólczucia .
2
ty 2014-11-04 22:19:09
Bzdura każdy jeden maestro wali na potęgę nawet w pracy
3
ty 2014-11-09 21:40:19
znaczy na przykład zmiana nocna i flaszka na stole
6
yoyo 2014-11-27 19:08:46
a jak się czuje siwo-wąsaty miłośnik stoczniowego paliwa?
5
trytyty 2014-12-02 23:20:35
liczy na więcej :)
4
2rep 2014-12-22 15:31:03
jade tam, dzis mialem tel
bazarowy 2015-01-23 15:54:33
no to teraz radości nie będzie końca!
6
halama 2015-01-23 15:59:33
to zależy co dla Ciebie znaczy dobrze no chyba że pleśń na ścianach i 3 osoby w pokoju 5m2 no to super dla mnie to uwłaczające warunki no i te majstry wiecznie zapite prowadzące pojazdy na 2 gazch
6
yoyo 2015-02-14 22:24:32
A co tam słychać u pani Czerwonookiej?
5
halama 2015-02-15 01:08:28
to zależy od ilości zielska :-)
5
normalny 2015-05-22 14:43:42
widać że ci żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska , a przypomnisz dlaczego juz nie pracujesz w tej firmie ? ;) a co do Chłopaków z B-towa to masz złego informatora ;) nikt nikogo nie pozamykał a chłopaki po miesiacu mieli juz pracę i to nie w Pln ;) pozdro kumaci co wszystko wiecie a wylecieliscie z tej firmy za strzelanie z ucha i lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Co do samej firmy to kasa zawsze była na czas bez dnia opóźnienia i składki są wszystkie płacone za pracownika jak powinno wiec nie wciskać ludziom kitu błazny co za poklepanie po ramieniu przez kierowników potrafiliście sprzedać kolegów z pracy ;)
3
carl cox 2015-06-11 21:22:55
po formie wypowiedzi widać jaki z Ciebie buc administrator musiał połowę z niej wyciąć ale cóż jaka firma tacy pracownicy. Co do strzelania z ucha widzę, że masz doświadczenie nadal pracujesz i klepiesz po ramieniu. Nie pozdrawiam.
5
kumpelszalaniaka 2015-07-05 13:20:39
pozdro dla Szałaniaka i jego kumpli co wylecieli za chlanie w pracy że aż dziw że tak późno brawo chłopcy)))
5
carl cox 2015-07-05 18:54:55
nikt nie musiał mnie zakablować bo nie miał za co misiu ale znam towarzystwo w tej firmie od podszewki i wiem ile są w stanie w siebie wpuścić alkoholu wliczając w to kierowców i wieźć ludzi na podwójnym gazie do pracy
4
carl cox 2015-07-15 19:33:13
i tutaj się z Tobą zgodzę chodzą napruci do pracy i za kółko i nikt z tym nic nie robi czy to w Polsce czy za granicą
4
duncyk 2015-10-15 14:25:58
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej a więc opiszę po kolei .Najpierw kazali zrobić badania na mój koszt 150zł. powiedzieli że zwrócą ,jak przyjechałem do Piaseczna zorientowałem się że tłumów nie ma było nas dwóch,przeprowadzili dwa szkolenia,jak i dwa testy sprawdzające nasze wiadomości teoretyczne na temat montażu rusztowań,potem pozbierali całą dokumentację oryginały świad. pracy,uprawnienia ,scc itp.i z kserowali , nie wspomnieli ani słowa o zarobkach o hotelu kto płaci o warunkach umowy do słownie nic na temat pracy i dali do podpisania umowę ,która była zawarta na trzy miesiące a opiewała na kwotę 1620 zł. brutto, więc powiedziałem płatność miała być w euro,to Pani dyrektor od finansów powiedziała że za tydzień dostaniemy aneks do umowy w którym to aneksie zarobki będą stały w euro ale nie potrafiła powiedzieć ile, nie chciała też pokazać tego aneksu,dopiero po jakimś czasie widząc że nie podpisze umowy przyniosła jakiś aneks in blanko na 4 strony A4 , może nie jestem zbyt inteligentny ale ten aneks nie był dla mnie zrozumiały był zagmatwany ,wiec poprosiłem o ten aneks żeby pokazać mojemu księgowemu po to aby wytłumaczył mi nie jasne sprawy, Pani się oburzyła mowy nie ma powiedziała że wydziwiam za dużo ,więc umowy nie podpisałem podziękowałem i pojechałem do domu.Straciłem 150zł. za badania za które mieli mi oddać(rachunek za badania sobie zostawili a jak się zorientowałem to zadzwoniłem i poprosiłem o zwrot za badania to Pani skłamała i powiedziała że nie mają żadnego rachunku) i 200zł na paliwo oraz cztery godziny czasu na szkolenia. Reasumując jak chcesz pracować dla xervonu to nie pytaj za dużo co za ile ,nie bądz za mądry a najlepiej udawaj debila i podpisuj wszystko co ci podsuną, tak właśni wygląda rekrutacja do XERVONU. Pozdrawiam wszystkich myślących.
7
duncyk 2015-10-16 19:32:24
Monterów może mają dobrych ,bo Polacy są dobrymi fachowcami jak nie nadużywają alkoholu ,a co do tych umów to nie mam pojęcia dlaczego są tylko na 3 miesiące,ja pracowałem i pracuje w Niemczech bezpośrednio w niemieckich firmach i pierwsza umowa jest próbna na 6 miesięcy a po tym czasie na czas nieokreślony.
cieślak 2016-06-24 21:35:07
oni wiecznie kogoś szukają wycyckaja do dna i szukają kolejnych taka to oto firma maja kilku sługusów bez żadnej odpowiedzialności ich jedyny zadaniem jest donoszenie i nawet jak nie mają co powedzieć to coś zmyślą do pupy z taką firmą
2
denis 2016-07-02 11:01:25
a gdzie widizałeś oferty pracy, by prowadzili rekrutację? Ja jestem skory do wyjazdu ponieważ szukam jakiejs zaufanej agencji pracy, znam dobrze niemiecki znam sie na branży cieślak'
Zostaw swoją opinię o Xervon Polska - Piaseczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Xervon Polska