logo Sollers Consulting

Sollers Consulting

Warszawa

Opinie o Sollers Consulting

czasTopieniadz 2015-03-13 18:16
Generalnie szkoda czasu.Firma "przygnębiająca" "schowana w czeluściach podwórka" Bez nr budynku trudno trafić. Na tyłach pewnej organizacji. Przygnębiająca cisza wewnątrz.Spec od rekrutacji chyba się niedawno znowu zmienił. Dzwonek z kamerką przed drzwiami w "strefie klienta" i czekaj na oddzwiernego. Wszyscy gdzieś poza firmą- w koncu to consulting i pracuje sie u klienta. Proponuje abyście proponowali im spotkania po godz 16 - nie będzie im się chcialo przedluzac spotkan rekrutacyjnych. Obecnie kiepsko z wyborem pracy- jak dla kogo lol. Popracujcie rok i powiedzcie do widzenia- niech ogłoszenia o prace wiszące na ich www zostaną kiedyś użyte a nie wiszą tylko jako info dla Klientów- co by udowodnić że się rozwijają.
5
akjmhi 2015-03-14 15:34
Oni licza ze ludzie beda machac po godzinach, starac sie za nieduze pieniadze bo niby to taka wspaniala marka. To polska firma. Malo kto ja zna. Nie warto sie dla nich poswiecac. Szkoda czasu i kasy na dojazdy na spotkania rekrutacyjne. Te rekrutacje to mam wrazenie bardziej marketing i reklama, ktory jest duzo tanszy niz popularne formy reklamy. Zatem nie warto . Polskie zarobki i korporacyjny zapierd....l
7
Angela 2015-03-19 14:50
Sollers to fajna firma. Dają ludziom szansę.
2
anonim 2015-03-27 14:22
Możesz sprecyzować, o co chodzi z tą szansą? Czy jest to szansa zatrudnienia (taką szansę daje każda firma, która prowadzi nabór), czy chodzi o to, że na przykład tolerują niedoskonałości kandydatów, o ile chcą się oni poprawić?
1
maratonczyk 2015-04-09 08:57
Firma gdzieś pomiędzy wielkimi a małymi. Ogólnie dobrze, płaca taka sobie, ale ujdzie. Pracy dużo-czasami za dużo i brakuje czasu. Atmosfera dobra, ale należy zachować dystans wobec niektórych ludzi i ich zachowania. Jeśli sobie nie radzisz, nie nadążasz to szybko ...odpadasz. Tak jak w maratonie- nie wszyscy dobiegają do mety. To raczej sztafeta-osoby zmieniają się.
pracus 2015-04-09 11:12
Jestem zapracowany od rana do wieczorka :) lubię to. Douczam się biorąc pracę na weekendy. Nie narzekam bo wiem, że inwestycja w naukę jest tego warta nawet jeśli miałbym pracować 7 dni w tygodniu w Sollers :)
2
m 2015-04-10 10:59
Firma, która prowadzi jedynie rekrutacje trwająca nawet miesiąc! a nikogo nie zatrudnia.
1
ktos 2015-04-23 22:29
Miesięczna rekrutacja to wcale nie tak długo. Na jakiej podstawie twierdzisz, że nikogo nie zatrudniają? Z mojej wiedzy wynika, że Sollers oferuje pracę, tylko trzeba spełnić ich oczekiwania i przejść rekrutację...
3
ciekawocha 2015-05-08 14:17
Witam!Otrzymałam zadanie excel- wysłałam go. Co mnie czeka dalej(o ile przejdę ten etap) podobno rozmowa telefoniczna. Miał ktoś okazje przejść 3-etapową rekrutacje?? Z góry dziękuje, pozdrawiam
1
m 2015-05-13 15:05
Ja przechodziłem rekrutację w tej firmie kilka lat temu, gdy wyglądała jeszcze nieco inaczej, więc w tym temacie nie pomogę. Podzielę się jednak opinią na temat firmy: ogólna ocena jest bardzo dobra. Na plus zdecydowanie atmosfera i możliwości rozwoju. Zarobków nie oceniam, nie mam dużego porównania - ja nie narzekałem. Ciekawe, duże projekty. Benefity (wyjścia/wycieczki integracyjne, multisport, pakiet medyczny i inne). Na minus (z mojej perspektywy) - czasem trochę egzotyczne technologie. Szkolenia raczej dopasowane do potrzeb firmy niż pracownika. Z innych rzeczy: nadgodziny owszem bywały (za moich czasów nieodpłatne), ale działało to w obie strony - jak coś wypadło i trzeba było wyjść wcześniej, to z pominięciem wyjątkowych sytuacji nie było z tym problemu. Poziom stresu raczej nieduży, choć to zależy pewnie od stanowiska i roli w projekcie. Nie musisz być doskonały i wiedzieć już wszystkiego - wystarczy, jeśli jesteś ambitny, pracowity i chcesz się rozwijać. Obecnie już w tej firmie nie pracuję, ale miło wspominam i summa summarum polecam - zwłaszcza początkującym.
4
anonimo 2015-05-13 22:33
Rekturacja długa - ale wynika to z dokładnego sprawdzenia kandydata. Ale gdy już przejdziesz wszystkie etapy i zaoferują pracę - nie będziesz żałować. Warto spróbować i się przekonać.
2
zdziwiony 2015-05-22 10:40
Odnośnie rekrutacji na stanowisko starszy programista pl/sql. Aplikowałem do Sollersa jak i do innych firm między innymi ich klientów. Ogólnie proces rekrutacji na takie stanowisko oceniam na 2. Z tego co się dowiedziałem od innej firmy rekrutującej dla nich test dla programistów Java i PL/SQL jest wspólny O_O.
Jak to wygląda w praktyce?
Więc w teście sprawdzającym wiedzę na powyższe stanowisko dostałem pytanie o wskaźniki w C++ :D oraz pytania o łapanie wyjątków w Javie i inne nie związane ze stanowiskiem pytania. Nie było żadnego pytania związanego z PL/SQL lub też działaniem baz danych Oracla.
Sam spotkanie było w miarę OK najpierw test, a później oczekiwanie przez 20 minut aż rekruter dotrze. Na stronie firmy jak i na samej rozmowie była mowa o dwóch etapach rekrutacyjnych, natomiast później okazuje się że dostaje się test Codility, mówię OK pewnie jest sporo SQLa. Okazało się, że dostałem 3 zadania 2 z SQLa oraz jeden do wykonania w Javie (inne języki typu c i c++ też były do wyboru).
Całość trwała około 4 tygodni i po tym okresie w którym nikt nie odpowiadał zadzwoniłem do Pani rekruter z pytaniem czy wiadomo co się dzieje bo chyba zapomnieli o mnie, więc miła Pani odpowiedziała, że się tym zajmie i da mi odpowiedź tego samego dnia, otrzymałem odpowiedź na dzień następny.
Reasumując jeżeli tak wygląda praca w Sollers jak proces rekrutacyjny to szczerze nie polecam.

Po samym procesie rekrutacyjnym wiedziałem, że nie chcę pracować w tej firmie (fakt faktem i tak się nie dostałem :-) ).
Co ciekawe dostałem propozycję pracy na to samo stanowisko od firmy dla których Sollers pracuje.
Ogólnie jeżeli ktoś posiada doświadczenie w tym co robi niech wejdzie sobie na stronę firmy sprawdzi dla kogo pracują i później zaplikuje do tych firm na stanowiska (proces rekrutacyjny do tych firm może być dużo trudniejszy, ale sprawdzi Waszą wiedzę z dziedziny w której się chcecie rozwijać i szkolicie się w jej kierunku).
11
assessor 2015-05-28 23:17
Firmę czy też jej konsultantów rekrutacji mogę określić 3 słowami: niesłowni, niekompetentni, dzieci w chaosie kolejnych rekrutacji... strata czasu dla profesjonalistów...omijać z daleka...
7
KierownikDoSprawWSolersie 2015-11-20 21:54
Studnenciaki (ja też) uczyliśmy się systemu Guid... w oparciu o porażki w takich firmach jak Pro... P... Wa... Z każdej kolejnej będąc wyrzucanym za partactwo i niekompetencje. No ale teras jesteśmy project managerami albo senior analyst do spraw wdrożeń systemu Guid... Ogólnie firma szuka w Polsce frajerów, którym będzie płacić 8k / mc brutto i wysyłać na zagraniczne projecty żeby kosić 50k od łebka (o przepraszam - consultanta). Aplikujta jak lubita spać w hotelach i pracować ze słoikami, którzy chcą sie wybić za 4k brutto.
8
noway 2015-12-21 23:02
testy on line czy inne testy kompetencji przed zaproszeniem na interview to standard w dobrych firmach
trzeba do tego przywyknąć
nasa 2016-02-08 17:59
Na stażu raczej niczego się nie nauczysz, firma traktuje staż jako przygotowanie do dalszego zatrudnienia. Projekty głównie wewnętrzne i mało interesujące, płaca taka sobie. Jedyny plus to elastyczne godziny.
3
Majster 2016-03-09 15:18
Średnio te opinie zachęcają do wysłania CV... trudna ta rozmowa do działu IT ?
Byłem widziałem 2016-03-21 20:11
Brałem udział w rekrutacji na analityka biznesowego.
Proces rekrutacyjny:
1. Proszą o zrobienie zadania dotyczącego jakiegoś rozwiązania IT dla firmy produkcyjnej
2. Po 2 miesiącach od wysłania pracy zapraszają na rozmowę
3. Na początku rozmowy proszą o rozwiązanie testu (w teście są błędy, jest źle zbudowany, strony są porozrzucane, druk nieczytelny - bardzo nieprofesjonalnie)
3. Pytania na rozmowie: ile jest ulic w warszawie, ile piłek się zmieści w pomieszczeniu, ile kosztuje umycie wszystkich okien w warszawie - zero pomysłu na pytania
4. Pytanie o to ile chce się zarabiać
5. Po całej rozmowie na koniec mówią, że należy pracować np półroku w Kanadzie... bardzo źle świadczy to nich, że mówią to na koniec rozmowy (potwierdza się to co pisał wyżej "KierownikDoSprawWSolersie" )

Niestety straciłem swój czas na udział w tej "rekrutacji".

7
pracownik 2016-03-28 21:06
Pracuję w firmie ponad 2 lata. Gdy przychodziłem mieliśmy około 100 pracowników. Obecnie jest ich około 250 i ciągle szukamy nowych pracowników.
Firmę mogę polecić dla młodych, dynamicznych ludzi, którzy chcą mieć trochę bardziej rozwijającą pracę niż zwykłe IT w korporacji i na pewno bardziej prestiżową. To jest konsulting, ale mniej "drapieżny" niż w firmach z wielkiej czwórki (wiem co mówię, bo tam też pracowałem). Porównując dalej z firmami z Big 4, stwierdzam, że tu bardziej inwestuje się w pracownika, atmosfera w pracy jest lepsza, a relacje o wiele bardziej przejrzyste. Efektem tego jest dużo mniejsza rotacja.

Firma jest polska, ale mocno rozwija się na rynkach międzynarodowych, co wiąże się czasem z koniecznością wyjazdów. Jeśli się aplikuje, polecam mieć jasno określone swoje preferencej w tej kwestii i komunikować je zaraz na początku rekrutacji.

Na koniec jeszcze dodam, że obecnie w firmie mamy zatrudnionych około 20 osób spoza polski. W tym jest kilkanaście osób z zachodniej europy (również z IT), a więc firma jest na tyle atrakcyjna, że potrafi przyciągnąć stawkami (+ skłonić do przeprowadzki) i kulturą pracy, naprawdę wymagających pracowników.
4
byly_pracownik 2016-03-31 20:27
Pracowałem z sollersami 3 m-ce. Miałem kiepskiego bezpośredniego przełożonego, który głównie się ze mnie naśmiewał (publicznie przed wszystkimi). Ostatecznie firma nie przedłużyła ze mną umowy, ze względu na, jak to powiedział sam prezes Marcin P. "moje poglądy". Ale o co mu chodziło, jakie poglądy, to niestety nie wiem. Gdyby mnie zwalniał ze względu na poglądy to jeszcze mógłbym mu zrobić sprawę sądową, a tak to nie.
9
Adaa 2016-04-19 23:11
Ile może zarobić analityk bądź konsultant ?
1
aaa 2016-05-04 16:13
Czy ktoś wie co to są te testy GMAT i czy są trudne ?
Tomek 2016-05-12 20:39
Średnio-kiepska firma. Na start OK, szybko zdobyć doświadczenie i szukać innej pracy. Nadgodziny robione "za free", 8h pracy szefowie traktują tak elastycznie, że i 12h można zrobić. Nadgodziny jak już są płacone to z umowy o dzieło, żeby przypadkiem za dużo zusu nie zapłacić. Na plus atmosfera i młodzi ludzie.
6
mrty 2016-06-17 17:36
Pomimo zaproszenia do rekrutacji na stanowisko eksperckie przez Sollers, ustaleń trzyma się tylko część firmy. Najpierw telefony dokładnie o umówionej godzinie, doskonała komunikacja mailowa (odpowiedzi do godziny). 3-krotna zmiana osoby prowadzącej spotkanie, obiecana informacja zwrotna w ciągu tygodnia. Niestety, odpowiedzi brak, odpowiedzi na maile po upływie terminu odpowiedzi również brak. I po co zawracać komuś głowę?
6
Tomek 2016-06-18 00:21
Jak pracowałem tam to widziałem że wszyscy z administracji pracowali po 10-12h więc słabo.
2
Programista 2016-06-19 15:55
Jeżeli praca wygląda tak jak rozmowa rekrutacji to nie polecam tej firmy.
W trakcie rozmowy miałem wrażenie, że rekruter nie za bardzo ma "chęć" rekrutować i najchętniej to by mnie uwalił. Pytania były zadawane bardzo bez sensu. Jedynie teoria. Co do testu, dopatrzyłem się w nim błędów. Co mnie dosyć rozśmieszyło było pytanie, żeby napisać co zrobi dany regex. Biorąc pod uwagę ilość czasu na rozwiązanie testu, na pytanie wypadało tak około minuty. Regex miał długość połowy średniej długości zdania. Życzę powodzenia. Powinniście dorzucić jeszcze mnożenie wielomianów.
11
Marek 2016-09-06 11:21
Bardzo fajna firma, możliwość wyboru ścieżki kariery, jasne zasady wynagrodzeń, dużo bonusów, mniej więcej co miesiąc integracja. Właśnie minął mi rok pracy i na razie nie wyobrażam sobie lepszej pracy, a na rynku pracy jestem już od 10 lat.
3
test 2016-10-03 16:22
Są stronki dla informatyków, gdzie można sprawdzić zarobki. Widziałem, że Sollers też tam jest. Ogólnie firma otworzyła biuro w Niemczech i w Poznaniu, więc widać, że się rozrasta.
Niestudent 2016-10-17 16:02
Z tego, co zauważyłem po ofertach, firma zatrudnia głównie studentów. Jak to jest w praktyce?
anonymous 2016-10-19 16:56
Wodolejstwo. Może napiszesz, dlaczego w tym momencie i dlaczego warto.
wer 2016-10-26 23:54
Hej, Wie ktos jak teraz wygląda rekrutacja? Przy poprzedniej rekrutacji na zapytanie o informację zwrotną łem informację, że mój poziom angielskiego jest za słaby - co jest o tyle ciekawe ze w x roznych rekrutacjach nigdy nie było to słabą stroną, studiowałem zagranicą i angielski używam w pracy od x lat. Oczywiście odpowiedź była na "odpier..l", nie wiem jakie kryteria zawazyly i nie wiem czy jest sens teraz aplikowac. (w obecnje firmie gdzIe pracuje jest dobrze, poza tym ze mala firma - duze przestoje z brakiem pracy dla stostunkowo nowych konsultantów, zalezy mi na rozwoju a takze zeby aspekt finansowy za tym podążął
1
evic 2016-12-06 14:13
Praca w Sollers tylko dla singli.
Obciążenie pracą na poziomie kilkunastu godzin na dobę. Uniemożliwia to jakiekolwiek życie rodzinne i małżeńskie. Zebrania od 8 rano, mimo iż praca zaczyna się od 9.00
Zebrania i spotkania po godzinach pracy.
Dla mnie to szkodliwe społecznie bo całkowicie rozwala związki i rodziny.
Nasze Dziecko ma Tatę czasem 15 min na dobę, a czasem nie. Pytam: w imię czego?
To gorsze niż system feudalny. Życzę więc Sollersowi na 2017 takiego rozwoju biznesu, jak rozwijają się rodziny pracowników i współpracowników zatrudnionych w Sollers.

15
odrzucona 2016-12-13 09:49
Zanim wysłałam swoje CV do tej firmy, długo się wahałam, bo czytałam trochę opinii. Potwierdza się, że mają "ciągłą rekrutację" na stanowisko analityk biz. Trudno powiedzieć, czy kogoś zatrudniają, może osoby które mają bardzo niskie oczekiwania finansowe. Ja poświęciłam swój czas i przygotowałam odpowiedź na "case study" (swoją drogą nawet nie pokwapili się, żeby zmienić nazwę firmy "wisienka", a leniwi mogą bez trudu znaleźć analizę takiego przypadku w internecie). Zostałam zaproszona na rozmowę, na której dostałam 30 min. na rozwiązanie 12 stronicowego testu. Zamierzony efekt wywołania u mnie paniki i stresu nie został osiągnięty, bo wiem, że tylko geniusz rozwiązałby to wszystko w tak krótkim czasie. Rozmowa była przeprowadzona z jedną osobą i chyba miała polegać głównie na przedstawieniu jaka to super hiper fajna firma, bo mi zadano tylko pytanie o moje doświadczenie, motywacje oraz dwa krótkie zadanka na myślenie analityczne. Podejrzewam, że ze względu na oczekiwania finansowe, otrzymałam odpowiedź odmowną. Muszę się zgodzić z osobami, które pisały, że ta firma to przerost formy nad treścią. Dość powiedzieć, że osoba która umawia na rozmowę PISZE w mailu "Good morning"... Szkoda było mojego czasu.
6
Petent 2016-12-15 15:07
Telefonicznie umówiliśmy się na konkretny termin a w mailu otrzymuję inny . Wyjaśnienie z ich strony przyszło na 1 dzień przed spotkaniem. Dużo problemów sprawiło mi przesunięcie moich obowiązków aby dotrzeć do ich biura na czas. Na miejscu pani z recepcji dała mi test (rekrutera nie było)
Taka oto jest firma Sollers
4
Szpec 2017-01-16 10:23
Nie zawsze podoba się nam rozmowa kwalifikacyjna, tym bardziej że jesteśmy wówczas zestresowani. Ja przeszłam ten moment a później było już tylko dobrze. Jestem zadowolona z pracy i z ludzi z jakimi pracuję. Nie rezygnuj, próbuj ponownie na prawdę warto!!!!!
Karol 2017-02-05 00:59
Tu już nie chodzi o to, czy rozmowa się podoba, czy nie. Zwyczajnie sam proces rekrutacji jest mało profesjonalny i przypomina zabawę w piaskownicy. W mailu inna godzina na która umówiona rozmowa niż godzina podana przez telefon, stawka błędnia, na samej rozmowie test miał strony pomieszane, pytania dziwne i nie odnoszą się wcale do doświadczenia mojego.
Odechciało mi się współpracy i odmówiłem.
1
Sprinter 2017-02-14 17:03
Mam zamiar składać swoje cv do nich tylko mam pytanie jak tu sie pracuje? Czy firma dba o ludzi? Z moich informacji wiem, że to dobra firma ale na forum mógłbym dowiedzieć się coś więcej? Czy do zasadniczego wynagrodzenia są premie albo jakies inne dodatki?
Asd 2017-03-01 19:35
A według mnie wcale nie jest dobra tylko śmieszna. Żadne to prawdziwe IT.. Na plus jedynie wybór herbat.
1
Natalia 2017-03-14 11:49
@Karol Wydaje się, że za szybko odpuściłeś. Myślę iż e-mail do firmy byłby bardzo pomocny:contact@sollers.eu
ciekawski 2017-04-27 14:07
Ciekawi mnie jakich technologii używa ta firma? Słyszałem, że przeważają w zasadzie egzotyczne języki a to mega minus.
1
Feliks 2017-05-08 08:21
Sollers Consulting nie jest firma w garażu lecz prężnie działają na rynku ogólnoeuropejskim. Jeśli nawet były jakieś nieprawidłowości to wydaje mi się, że nie zmienia to faktu iż firma jest dobrym miejscem do pracy.
Natalia 2017-08-29 12:22
@Feliks czy pracujesz w firmie Sollers Consulting? Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat pracy w tej firmie? @Sprinter czy udało Ci się aplikować do firmy? Jak przebiegł proces rekrutacji? Czy może zostałeś przyjęty? Są to ważne informacje dla osób zastanawiających się nad aplikowaniem do tej firmy.
hop 2017-08-29 22:49
Firma wdraza gotowe systemy ubezpieczeniowe. Rekrutacja zaczyna sie od case study.
Potem jest rozmowa (testy GMAT 30min, 2 pytania o doswiadczenie i motywacje, potem ok 5 absurdalnych pytan w stylu „Czy jesteś wystarczająco bystry, żeby pracować w Sollers". Przyklad: oblicz ile jest ulic w Wawie...lub policz ile pilek wchodzi do pomieszczenia).
Inteligencji takimi pytaniami i testami nie zmierza :D Najwieksze firmy na swiecie (np.Google) porzucily zadawanie takich bzdurnych pytan lata temu bo badania udowadniaja ze takie testy nie maja zadnego zwiazku z umiejetnosciami i gotowoscia do pracy.

Firma Sollers potrzebuje konsultanta ktory uaktualnilby ich proces rektutacyjny :)
5
Oszczepnik 2017-09-04 10:47
Zastanawiam się czy wszyscy z tego forum są idealni? Może ktoś jednak ma jakieś mankamenty? Tak samo jest z firmą, może nie jest idealna ale z całą pewnością jest dobrym miejscem do pracy ale tych którzy są pewni tego , że chcą tu pracować. Nic na siłę !
Akim 2017-09-11 14:37
Nie polecam aplikowania na ogłoszenia do pracy w biurze w Poznaniu. Moja ocena wynika tylko z tego w jaki sposób zostałam potraktowana.
Zakwalifikowałam się do drugiego etapu rekrutacji (stanowisko w supporcie) jakim było case study. Nie ukrywam, że było to zadanie wymagające i zahaczające o wiele szczegółów, na które odpowiedź zajęła mi kilka stron, ale byłam bardzo pozytywnie nastawiona.
Po niecałych dwóch dniach od odesłania zadania otrzymałam telefon, że zadanie zostało świetnie rozwiązane i czy nie interesuje mnie relokacja do Warszawy, gdyż w Poznaniu zamknęli już rekrutację na to stanowisko (!!!).
Nie rozumiem dlaczego nikt nie poinformował mnie - jako kandydata w trakcie drugiego etapu rekrutacji - że nie poszukują już pracownika na to stanowisko i nie muszę tracić czasu na rozwiązanie zadania lub wysłać je, jeśli interesuje mnie praca w Warszawie. Ciężko mi uwierzyć, że rekrutacja zakończyła się 5 minut przed telefonem do mnie, gdyż Pani z którą rozmawiałam przekazała mi te informację bardzo płynnie. Jeśli pracownik nigdy nie był poszukiwany, to zbieranie CV do bazy kandydatów czy rozwiązań case study dla własnego użytku również nie powinno odbywać się w taki sposób. Firma może mieć najwyższe pensje, najlepsze benefity i nawet jacuzzi w biurze, ale nie przysłoni to złych opinii wynikających z braku szacunku do kandydatów.
1
Analityk 2017-09-12 20:11
Rozumiem, że już więcej nie dopytywałaś się dlaczego w takim razie nie powiedzieli o tym przed rozmową. Może to wpadka pracownika HR a może był jakiś inny ważny powód.? W każdym razie nie powinno tak się zdarzyć. Jednocześnie myślę, że przecież błędy popełniamy!!
Niezadowolona 2017-09-14 18:53
Jestem zażenowana procesem rekrutacyjnym tej firmy. Ostrzegam innych, ponieważ jest mi żal czasu, który straciłam w ten sposób. Rekrutacja na analityka przebiega w kilku etapach - najpierw należy rozwiązać case study, następnie otrzymuje się zaproszenie na test GMAT i dwie rozmowy do firmy, po kilku dniach od drugiej rozmowy dostaje się decyzję odnośnie chęci podjęcia współpracy. Przeszłam przez wszystkie te etapy tylko po to, aby dowiedzieć się, że ich oferta dla mnie jest grubo poniżej akceptowalnej kwoty (którą rzecz jasna określiłam we wstępnych etapach). Dodam, że warunki pracy, o których się dowiedziałam podczas rozmów nie zachęcają. Strata czasu, nie polecam.
Niezadowolona 2017-09-14 18:54
Jestem zażenowana procesem rekrutacyjnym tej firmy. Ostrzegam innych, ponieważ jest mi żal czasu, który straciłam w ten sposób. Rekrutacja na analityka przebiega w kilku etapach - najpierw należy rozwiązać case study, następnie otrzymuje się zaproszenie na test GMAT i dwie rozmowy do firmy, po kilku dniach od drugiej rozmowy dostaje się decyzję odnośnie chęci podjęcia współpracy. Przeszłam przez wszystkie te etapy tylko po to, aby dowiedzieć się, że ich oferta dla mnie jest grubo poniżej akceptowalnej kwoty (którą rzecz jasna określiłam we wstępnych etapach). Dodam, że warunki pracy, o których się dowiedziałam podczas rozmów nie zachęcają. Strata czasu, nie polecam.
1
Natalia 2017-09-20 16:24
Aktualnie firma Sollers Consulting poszukuje Programisty. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia związane z takim stanowiskiem pracy w tej firmie? Jakie są warunki pracy? @Niezadowolona widzę, że jesteś niezadowolona z samego procesu rekrutacji. Może ktoś przeoczył to co powiedziałaś na początku albo nie zostało przekazane odpowiednim osobom.
Niezadowolona 2017-09-22 13:46
Nie. Nikt nie przeoczył tych informacji, zapytałam o to. Po prostu firma wyceniła mnie na tyle i postanowiła zaproponować mi pracę za taką kwotę niezależnie od moich oczekiwań, a nuż się uda :)
Zostaw swoją opinię o Sollers Consulting - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sollers Consulting