Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o eu-people

Pracowałeś w firmie eu-people i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
borysek1204 - 2014-08-29 21:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak,ze kochani . przyjechaliscie nistety tylko na chwile. potem albo sobie dacie rade sami albo powrot do ukochanej Polski. moje subiektywne zdanie jest takie. nie dajcie sie poniesc emocja. badzcie soba i nie pozwolcie pomiatac soba.
jesli macie jakie kolwiek problemy :-odpowiemy ABU-CAO w jednym paluszku.
pytania prosze kierowac na adres borysek1204@wp.pl
zdjecie uzytkownika
borysek1204 - 2014-08-29 22:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ula - 2014-07-30 10:26:36]:
prace bedziesz miala ,na jakies dwa -trzy miesiace. potem??????
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-09-24 15:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak z godzinami w Actionie w Echt...?

zdjecie uzytkownika
janusz - 2014-09-24 21:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Praca w Venray. Wszystko na pierwszy rzut oka wygląda kolorowo.. A potem spotyka się Martynę i odechciewa się wszystkiego. Hight sezon jak oni to mówią a mimo to na rezerwie siedzi 10 os +/-. Godziny w kratkę warunki na massbree do przeżycia. Natomiast otoczenie polaków jest porażką. Wybite szyby w autach, okradanie domków chleb powszedni...

Pzdr
zdjecie uzytkownika
filip - 2014-09-25 16:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie ciekawi ile jest prawdy w tym co eu-people pisze o warunkach mieszkalnych. Napisali, że dają do dyspozycji w pełni wyposażone domy, mieszkania. W każdym z domów znajdziecie wszystko to co potrzebne do normalnego funkcjonowania. Pełne wyposażenie kuchni włącznie z kompletem naczyń, garnków, sztućców, piekarnikiem, kuchenką mikrofalową, czajnikiem bezprzewodowym oraz wieloma innymi użytecznymi przedmiotami. Na wyposażeniu domu jest również pralka automatyczna. W większości domów znajdują się dodatkowo zmywarki do naczyń oraz suszarki do prania. Ile w tym prawdy i czy jest Internet?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-10-13 09:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [filip - 2014-09-25 16:06:00]:
jakie było hasło do planningu ?
zdjecie uzytkownika
logos - 2014-10-27 18:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podono warunki mieszkalne mają bardzo dobre w porównaniu do tego, co ludzie pisza na forach o innych agencjach pracy, wysylajacych rodakow zagranice. Nie mam pewnosci, ze jest tak na pewno, na miejscu, ale opinii nie maja zlych. A te zwlaszcza zle opinie, bardzo szybko sie roznosza. Maja wymagania dotyczace jezyka obcego?
zdjecie uzytkownika
M...:))) - 2014-10-31 15:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
paradox ! dziekuje EU-P pracowalem u was 6 miesiecy i dostalem 900euro uitkering do maja, wiecej niz u was zarabialem hehe ludzie uciekajcie na zasilki.
zdjecie uzytkownika
p - 2014-11-04 20:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie w Action nie ma godzin, nie ma pracy liczyliśmy na to że będą jednak się przeliczyliśmy. 0 godzin gwarantowane na umowie więc sami się już domyślcie. Wielki nie ogar w tej firmie panuje zatrudniają ludzi z 3 agencji. Van kopen teraz tam dominuje bo są najtańsi ale co z tego jak za chatę 110 euro płacą i action ich bierze bo chętni są za darmo pracować.
zdjecie uzytkownika
master - 2014-11-17 20:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam oferty z kilku agencji i już prawie wybrałem za czyim pośrednictwem jechać do holandii do roboty aż tu rzutem na tasmę polecono mi żebym spróbował jeszcze w eu-people. czym ta agencja wyróżnia się na tle innych podobnych firm i czy warto jechać akurat przez nich? w jakich warunkach się mieszka z nimi?
zdjecie uzytkownika
Oranje :) - 2014-11-26 14:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biuro eu-people? tragedia ...bylem tam 3 tygodnie czasu,pracowalem w ceva logistic w oostrum k.venray mieszkalem na maasbree,co do warunkow sa tam domki bungalow,warunki nawet ok,zalezy tez na jakich ludzi trafisz ogolem to wiekszosc to patologia! praca w ceva praca po 2-3 dni w tygodniu jak ktos powyzej napisal osoby ktore pracuja dluzszy okres czasu chodza do pracy a reszta po 2-3 dni... nikomu nie polecam tej pracy,codziennie o 22 dostaje sie planing na ktora godzine do pracy,w pracy sami polacy,klimatycznie jest porazka ,dno ...
zdjecie uzytkownika
biały - 2014-11-27 19:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ja wybieram sie w sobotę do pracy 29.11.2014 praca ma byc na magazynie dla Action wie ktos ile jest godzin i czy praca jest tam co dziennie
zdjecie uzytkownika
murzyni europy - 2014-12-05 13:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to nie zadnie pojedyncze przypadki jest tak od zawsze zostaja ci ktorzy dobrze loda robia i podpisuja lojalki . znajomi z RPA opowiadali ze w ceva wenray jest tak samo jak u nich do lat 90XXwieku w czasach Apartheid. wiedz sami dokonajcie wyboru powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-01-03 10:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma zmieniła tylko nazwę. Omijajcie szerokim łukiem, podpisujecie niby aneksy że będziecie mieli tyle i tyle na godzinę, a później nie dostajecie nic, albo wpier....i dodomu bez niczego. Chcecie płakać z biedy to idzcie do nich. Nikt się nie astanowił dlaczego Oni ciągle zieniają nazwę firmy?! Bo na ludziach się dorabiają!!!
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-01-16 07:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanie niestandardowe, czy w tych magazynach pracuje dużo dziewczyn w Polski? czy jest w cevie dużo pracy dla kobiet?
zdjecie uzytkownika
el - 2015-01-16 22:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pracuje dużo dziewczyn 50/50 lub 60/50 z przewagą mężczyzn.

Dla ciągłych osób, które zadają pytanie ile jest godzin na magazynie Action.
Jak masz 20h/tygodniowo normalnie, 25h to juz dobrze. Jak udało Ci się dociągnąć do 30 to miałeś bardzo dobry tydzień.

Rotacja ludzi ogromna....
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-03-17 17:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadza się rotacja ogromna, zwalniają za byle co, 30 godzin max, wyplata nieciekawa :(
zdjecie uzytkownika
bom - 2015-03-21 06:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niko - 2015-03-17 17:04:21]:
a na jakim stanowisku pracowałeś/aś niko?
zdjecie uzytkownika
EU-People - 2015-04-02 14:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Szanowny Panie, agencja pracy EU-People dziala legalnie, wszelkie certyfikaty sa ogolnodostepne na stronie holenderskiego pracodawcy wiec prosze nikogo nie wyzywac od cytuje, zlodzieji itp. Zapraszamy do kontaktu Pana adwokata. Pozdrawiamy.
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-04-09 10:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam rowniez zglosilem eu people do inspekcji pracy i mam nadzieje ze dostana duza kare lub zamkna im ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wkoncu...a jesli ktos sie tam wybiera to tylko Adecco bo eu people pracuje dla adecco,wiec lepiej jest w adecco...co do eu to przed swietami pracowalismy w sobote jak kazdy sadzil za 150%,ale tydzien pozniej dostalismy pismo z data wsteczna ze stawki sie zmienily oczywiscie w dol poszly...procenty zabrali wiec sobota za 100%,eu people dziala legalnie???watpi w to tak samo jak w to ze wigilja jest w maju...niedlugo spor rozstrzygnie sad a wtedy zobaczymy ile tej legalnosci jest w tym nielegalu
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-04-17 16:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ej, zawiedziony, dodaj sobie do tego koszt mieszkania i ubezpieczenia, ktore Ci odciagaja, wiec razem daje to 400 euro za 40 godz. To chyba niezle? :))
zdjecie uzytkownika
a - 2015-04-20 10:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zapraszam wszystkich którzy lubią mieć 32 godziny zrobione w ciągu 6 dni. Praca w Action w Echt...
zdjecie uzytkownika
kacper - 2015-05-02 11:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadza się wypłaty 200e i to z wakacyjnym.Jeśli ktoś ma 30 godzin to już jest dla niego bardzo dobrze.Oczywiście mowie o pracy w Action w Echt.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybko,konkretnie i na temat.test językowy,uprawnienia,cv na email,i tyle.to był piątek,a w poniedziałek już byłem w pracy,nic tam że nie tam gdzie mnie skierowali,ale jakoś zaczołem.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Pasternak - 2015-05-14 17:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli ta agencja nie należy do takich co u nich ludzie żyją jak ludzie tzn w wynajmowanych mieszkaniach i domach? Tylko same bungala? To jest u mnie jedna z ważniejszych rzeczy by wiedzieć, jeśli mam się gdzieś przenieść. Nigdy więcej gównianych zimnych warunków i odludzia...
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-05-18 22:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam dla EU-People pare lat temu... byla to jedna z lepszych agencji na rynku... pod tym wzgledem nic sie nie zmienilo... nadal tak jest... wrocilam do pracy przez eu jakis czas temu! Kasa na czas (jesli czasem cos sie nie zgadza zaraz jest to korygowane), praca glownie na magazynach (nie trzeba babrac sie w szklarniach itp.), zawsze mozna dogadac sie z koordynatorami. Mieszkam teraz na Susteren i pracuje w action... rynek sie zmienil, to prawda... ale spojrzmy prawdzie w oczy... Polacy za granica nie sa swieci... wcale sie nie dziwie, ze jest ogromna rotacja jak ludzie, ktorzy przyjezdzaja mysla tylko o imrezach, wiecznie baluja, a do pracy trzeba ich zapraszac! Sami jestemy sobie winni... nie raz bylam swiadkiem jak w sytuacji kiey bylo mniej godzin agencja proponowala dorywcza prace... chetnie korzystalam, natomiast innych trzeba bylo laskawie prosic zeby ruszyli cztery litery. Dziwicie sie, ze jest syf na parku... a kto go robi? Mieszkancy! Sam sie syf nie zrobil! Jak sie dba o swoj domek mozna naprawde fajnie mieszkac... Ja jestem zadowolona i nie rozumiem ludzi, ktorzy mysla, ze pieniadze lezaw NL na ulicy, wiecznie zrzedza i zmieniaja prace co miesiac lub siedza na zasilkach! Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eu-people

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy eu-people?
Zadaj pytanie
alert