Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o eu-people

Pracowałeś w firmie eu-people i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pisarz - 2014-04-21 14:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na szczescie chwilowo tej tlustej brzydkiej niemilej esesmanki niema, co lubi sie smiac z chorych i niepelnosprawnych ludzi!!!tak to prawda bylem tego swiadkiem i dostalem malego szoku...!teraz wyciaga szparagi nosem w germani ale nie cieszcie sie dlugo prawdopodobnie big mama wraca za 2miesiace bedzie goraco hehe strzeszcie sie mili pracownicy kochanej ceva logistics. czesto prowokuje klutnie jak sie jej nie podobasz zebys sie znalazl szybko na ulicy bez pracy, w takiej sytuacju nie dyskutowac i nie probuj sam sie wytlumaczyc tylko odrazu do tem lidera holendra nie polaka pozdr i powodzenia
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-05-27 18:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Coś mi sie wydaje po tych opiniach o eu-people, że nie macie tam zbyt dobrej atmosfery, nie ładnie tak obgadywać pracowników, tyle powiem.
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-06-25 22:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie atmosfera kiepska jak co drugi patrzy tylko jakby tu kogos słabszego upokorzyć. Na szczęście w mojej nowej pracy nie ma tylu nieprzyjaciół.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-06-30 21:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jednak atmosfera w eu-people nie jest najlepsza... Chociaz odpowiednio płaci firma za te meki, czy nie ma co liczyc na porządne wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
x - 2014-07-08 15:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko fajnie ale jeśli chodzi o godziny pracy w action Echt ludzie zaczynają się denerwować. 20 h tygodniowo o to godziny pracy jak narazie. Ludzie zaczynają się zwalniać, niedługo odbędzie się to masowo jeśli nic z tym nie zrobią. Pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-18 21:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja również otrzymałam propozycje pracy do ACTION. Ponoć godzin ma byc bardzo dużo dlatego jest zapotrzebowanie na duza ilość osób.Proszę o będących już tam o radę czy warto jechac i ile godzin jest w tygodniu czy sytuacja jaka opisał pan o nicku X jest nadal?
zdjecie uzytkownika
eddy - 2014-07-19 17:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eu people to agencja pośrednictwa pracy w branży logistycznej i produkcyjnej. Poszukują do pracy głównie w Holandii z tego co zauważyłem. Dziwi mnie, że piszecie o problemach z godzinami w firmach. Naczytałem sie w Internecie, że to rzetelna agencja, a tu takie kwiatki. Czesto sa takie sytuacje, czy to raczej jednorazowa sytuacja?
zdjecie uzytkownika
patriot - 2014-07-24 14:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Dostałem ofertę pracy w Ceva Venray i mam do Was pytanie, jak wygląda to godzinowo , czy jest praca czy jednak będę skazany na siedzenie w domku i oczekiwanie na pracę? Dodam, że mam tam dysponować prywatnym samochodem i nie wiem czy watro podejmować tę pracę?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ula - 2014-07-30 10:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-05-27 18:14:46]:
Pracuję obecnie w Ceva Venray po raz drugi i nie powiem wiele się zmieniło. Eupeople ma nowych koordynatorow, sa powazni i mozna sie z nimi dogadać kulturalnie. Wypłaty są co tydzień i jak coś się nie zgadza to wyrównanie jest już przy następnej wypłacie. Na godziny agencja nie ma wpływu, jak to w logistyce ale zaczyna się ruch i wszędzie o tym słychać. Ubezpieczeni są wszyscy bo jak mówią agencja nie może sobie pozwolić na ryzyko, a w Holandii każdy musi być ubezpieczony, takie prawo. Wszyscy otrzymują plan na drugi dzień wieczorem ale i to zależy od Cevy a nie od pracowników agencji, również TempoTeamu. A jeżeli lubisz pracę w logistyce to polecam!
zdjecie uzytkownika
Eindhoven 1e - 2014-08-18 11:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam

Nie warto się wybierać do pracy w Venray nonstop ktoś ma rezerwe komplet godzin jest przeznaczony tylko dla stalych pracownikow reszta jest rzucana tylko na pare dni aby oplacic domek. Kategorycznie odradzam dzis poniedzialek a na bloku rezerwe ma z 10 osoó
zdjecie uzytkownika
borysek1204 - 2014-08-29 21:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krotko pisząc ,nie mam pretensji do samej agencji. problem jest tam ,gdzie zrodło , czyli area 'transformacja-micro....".-są dwie osoby ,ktore probują robic z ludzmi co sie chce!-pierwsza to 'tkz. chudzinka ,magda,chodzaca non stop w jednych spodniach!!!!-dam przyklad ,zaczyna prace o 7.00 a o 7.40 juz idzie na papierosa. od godz. 9-tej na fajke chodzi co chwile ze swoim kumplem ,holendrem (charlie). i tego ceva nie widzi??????????????????. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
borysek1204 - 2014-08-29 21:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak,ze kochani . przyjechaliscie nistety tylko na chwile. potem albo sobie dacie rade sami albo powrot do ukochanej Polski. moje subiektywne zdanie jest takie. nie dajcie sie poniesc emocja. badzcie soba i nie pozwolcie pomiatac soba.
jesli macie jakie kolwiek problemy :-odpowiemy ABU-CAO w jednym paluszku.
pytania prosze kierowac na adres borysek1204@wp.pl
zdjecie uzytkownika
borysek1204 - 2014-08-29 21:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak,ze kochani . przyjechaliscie nistety tylko na chwile. potem albo sobie dacie rade sami albo powrot do ukochanej Polski. moje subiektywne zdanie jest takie. nie dajcie sie poniesc emocja. badzcie soba i nie pozwolcie pomiatac soba.
jesli macie jakie kolwiek problemy :-odpowiemy ABU-CAO w jednym paluszku.
pytania prosze kierowac na adres borysek1204@wp.pl
zdjecie uzytkownika
borysek1204 - 2014-08-29 22:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ula - 2014-07-30 10:26:36]:
prace bedziesz miala ,na jakies dwa -trzy miesiace. potem??????
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-09-03 01:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
EU-PEOPLE FIRMA TAK SOBIE GODZINY NIE MA NIE BYŁO I NIE BĘDZIE "REZERWA" TO DOSTAJE SIĘ Z REGUŁY W SMS O GODZINIE OKOŁO 23.00 24.00 "TRANSFORMACJA" MAGDA POLKA PORAZKA, SYLWIA TEZ RESZTA JAKO TAKO, PRACUJ SIEDŹ CICHO "KAŻDY CIĘ PODPIERDOLI" I WYRABIAJ TARGET MAASBREE "OBUZ" MIESZKAN DLA POLAKÓW DOMKI 3 OSOBOWE A MIESZKA SIĘ PO 5 OSÓB RESZTA JAKOS OBLECI, TRANSPORT DO PRACY Z REGUŁY OK Z PRACY BYWA BARDZO RÓŻNIE!!! POLECAM DLA ZDESPEROWANYCH
PS. PRACUJ TU NADAL ALE NA GWAŁT SZUKAM INNEJ PRACY BO NABUR JEST NON STOP TAK JAK REZERWA HE HE HE
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-09-24 15:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak z godzinami w Actionie w Echt...?

zdjecie uzytkownika
janusz - 2014-09-24 21:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Praca w Venray. Wszystko na pierwszy rzut oka wygląda kolorowo.. A potem spotyka się Martynę i odechciewa się wszystkiego. Hight sezon jak oni to mówią a mimo to na rezerwie siedzi 10 os +/-. Godziny w kratkę warunki na massbree do przeżycia. Natomiast otoczenie polaków jest porażką. Wybite szyby w autach, okradanie domków chleb powszedni...

Pzdr
zdjecie uzytkownika
filip - 2014-09-25 16:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie ciekawi ile jest prawdy w tym co eu-people pisze o warunkach mieszkalnych. Napisali, że dają do dyspozycji w pełni wyposażone domy, mieszkania. W każdym z domów znajdziecie wszystko to co potrzebne do normalnego funkcjonowania. Pełne wyposażenie kuchni włącznie z kompletem naczyń, garnków, sztućców, piekarnikiem, kuchenką mikrofalową, czajnikiem bezprzewodowym oraz wieloma innymi użytecznymi przedmiotami. Na wyposażeniu domu jest również pralka automatyczna. W większości domów znajdują się dodatkowo zmywarki do naczyń oraz suszarki do prania. Ile w tym prawdy i czy jest Internet?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-10-13 09:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [filip - 2014-09-25 16:06:00]:
jakie było hasło do planningu ?
zdjecie uzytkownika
logos - 2014-10-27 18:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podono warunki mieszkalne mają bardzo dobre w porównaniu do tego, co ludzie pisza na forach o innych agencjach pracy, wysylajacych rodakow zagranice. Nie mam pewnosci, ze jest tak na pewno, na miejscu, ale opinii nie maja zlych. A te zwlaszcza zle opinie, bardzo szybko sie roznosza. Maja wymagania dotyczace jezyka obcego?
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-10-31 13:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie o tych wszystkich pretensjach jakby was ktos zmusil sila do pracy w tym obozie pracy. ale to nie prawda! wiedzieliscie ze rozpoczynacie prace w firmie ktora zatrudnia ludzi z Lumpenproletariackiego Srodowiska oni nie przepadaja za inteligencja.Jos... z philips to ma glowe do interesow szacun! zatrudnil polaczkow nie znajacych slowa po holendersku bo o to chodzilo tylko jakim prawem sa na stanowiskach ???! tak doslownie brzydka grubaska odpychajaca facetow wielka liderka Dominika nie zna dobrze polskiego i zwalnia madrzejszych niz ona !maja swoich kilku spedalonych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z ktorymi oszukuja na wyrobionych normach ktore i tak sa pozawyrzane o 100% rotacje musza byc hehe. ludzie nie wychylacie sie ze znacie holenderski przy Dominice bo dlugo nie popracujecie. udawajcie pustych glabow to kilka miesiecy bedziecie miec prace albo jak bedziecie dobrze lizac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to moze dluzej. druga brzydka tlusta grubaska Aleksandra sprzedaje polakow jak kartofle na targu msci sie na wszystkich za to ze jest odpychajaca i ten maly zbokol andrzej nastepny sprzedawczyk o nie do konca jasnej orientacji slini sie na widok facetow. 50% lezby i pedaly tragedia kto tutaj przyjezdza ! tak drodzy moi parafianie zastanowcie sie za nim wdepniecie w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kupa smiechu ! pozdrawiam wszystkie piekne kobietki hetero bez genow meskich i nie narzezekac bedzie dobrze tylko sneller werken ! :)))
zdjecie uzytkownika
buhaha! - 2014-10-31 13:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia dla Kamila z Helmond i jego chlopaka 100% moja kolezanka mieszka z nim kilka lat w jednym domu. Kamil robi imprezy dla gejow z Helmond i pozniej ciagnie druta !!! udanej pracy w ceve philips venray
zdjecie uzytkownika
bobo - 2014-10-31 15:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
slyczalem komentarze na forach int. ze zle o firmie pisza ludzie ktozy nie poradzili sobie lub sie nie nadaja albo sa kompletnymi idiotami itd. chcialbym obalic ten mit bedac obiektywnym , chociaz z racji tego ze przepracowalem 25lat swojego zycia z czego 20 lat za granica . te zle komentarze w wiekrzosci przypadkach sa z tz.obozow pracy, cala masa ludzi wywodzi sie z porzadnych arystokratycznych rodzin ktozy zostali zmuszeni niestety z powodow finansowych wyjechac z kraju i tak naprawde wiemy ze Ci ludzie nie wytrzymaja dlugo w takich miejscach jak ceva. to sa firmy na "chwile" takie miejsca moga tylko odebrac Ci intelekt dobre wychowanie szacunek do innych i do siebie samego. nie ma co sie przechwalac ze pracujesz w ceva venray bo to poziom dla dzieci. drogi eu-people troche wiecej szacunku do swoich pracownikow bo to nie SWINIE albo malpy chociaz wiele jest tam takich. lukasz daj godziny tym pracownikom traktujesz ich jak swoich prywatnych niewolnikow hardcore! pozdr .
zdjecie uzytkownika
M...:))) - 2014-10-31 15:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak eu-people nie ma wplywu na twoje godz. pracowalem tam 6 miesiecy nie opowiadaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mowia ci tak zebys zamkna morde i nie latal do nich sie skarzyc ty mlotku. robia rotacje i maja specjalnie za duzo ludzi dlatego musicie pracowac po 2-3 dni zeby inni tez zarobili na domek hehe i tak to jestescie robieni w duzego Huja :))) a za pare tygodni albo miesiecy wyjebia cie za brame i zostaniesz bez pieniedzy i bez firmy jeszcze znajdo na ciebie cos ciekawego zeby sie z toba nie urzerac a na twoje miejsce juz czeka inna ofiara. Super firma ! do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tymi oszystami pozywac ich do sadu i sie nie przejmowac zlodziejami bo to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po calosci ! pozdr dla pracownic eu-p. in office. fajne holendereczki buzka dla was laski ;)
zdjecie uzytkownika
M...:))) - 2014-10-31 15:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paradox ! dziekuje EU-P pracowalem u was 6 miesiecy i dostalem 900euro uitkering do maja, wiecej niz u was zarabialem hehe ludzie uciekajcie na zasilki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eu-people
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x