brak logo

EU-People Polska Sp. z o.o.

Opole

Opinie o EU-People Polska Sp. z o.o.

nowy 2016-01-27 14:26
ACTION ECHT
Warunki pracy naprawdę rewelacja + darmowy posiłek bez wzgledudu na długość czasu pracy.
Wielki minus za gozdziny: Ostatnie tygodnie 25,27,26,27 i nie zanosi sie lepiej... Niestety trzeba bedzie zmieniać. Nie rozumię polityki agencji/firmy ze przy tak małej ilości pracy ciągną tyle ludzi ale przemiał jest...
2
MR T 2016-01-28 18:00
pozytywne opinie sa pisane przez kordynatorow oszukuja jak .... sprawa w toku zbiorowa
2
Md0593 2016-01-30 01:13
Hej, może ktoś napisać jak wygląda praca jako orderpicker w Action Echt? Nie pytam o godziny, tylko o wykonywaną tam prace.
alex 2016-01-30 10:23
witam, ja planuję wyjazd do echt w najblizszym czasie, interesuje mnie informacja jak wyglada temat ewent wczesniejszego rozwiazania umowy? czy eu/flex stanowczo egzekwuje karę umowną 500EUR za wnioskowanie o wczesniejsze rozwiazanie kontraktu? bo jesli po miesiacu okaze sie ze nie wychodze na swoje.... nie zamierzam zostawać...
alex 2016-01-30 10:27
i jeszcze druga kwestia... jak jest z dojazdami do pracy? mam brac swoj rower, czy sa zyczliwi na miejscu z samochodami zeby na 6 lub 15 byc w pracy? idzie sie z kims dogadac?
xxlxx 2016-02-01 11:54
miesiać wczesniej musisz dać wypowiedzenie inaczej kary. Szkoda ze nie podałeś stanowiska na jakim cie przydzielą. Osobiście wierzyłem (bo czemu miałbym nie wierzyć?) koordynatorom ze godziny będą i spóźniłęm się z wypowiedzeniem, teraz robię jeszcze dwa tygodnie za damski uj i uciekam. Dojazdy to jak dorzucisz na wode to sie dogadasz albo rower, ale pogoda nie zacheca ;)
PS. Prosiłem tez o zostanie na innych zmianach/ stanowiskach ale polityka jest taka ze jestes od jednej rzeczy i koniec.
1
Jejdzej 2016-02-01 16:14
Jak wyglada praca orderpickera w actionie?
bernieNL 2016-02-17 14:50
robie u nich w bredzie.co jakis czas dzwonia i oferuja robote.nie narzekam.zawsze placa na czas, zero problemow.polecam
były pracownik 2016-03-22 14:20
Polecam wszystkim.Jak się chce pracować to i w pizud można zaoszczędzić,a jak ktoś nie ma godzin to nie czekać tylko szukać pracy bądź godzin;)
reacher 2016-04-08 14:08
Mam pytanie jak wyglada praca na reachu w actionie? Ile godzin srednio?
2
maro 2016-04-22 14:06
pracuje w actione juz dluzszy czas, na sama agencje nie narzekam, mieszkam na swoim takze jest ok w kwesti porzadkow:) co do pracy to jak chcesz pracowac to godziny zawsze beda, reach trucki z godzinami ladnie stoja
Pati 2016-05-06 11:31
Ja prace w Action wspominam bardzo dobrze i zamierzam tam znowu wrocic za miesiac :) Bardzo lubie atmosfere jaka tam panuje i ludzi ktorzy tam pracuja. Pozdrawiam mojego Voormana Jean'a jest to zajebisty czlowiek jak trafisz do jego teamu bedzie Ci dobrze :) fakt nie raz byl takie miesiace ze nie bylo po 40 godz w tyg ale to jak nie bylo sezonu a potem byl zapierdol :) DLA MNIE ACTION ECHT TO JAK NARAZIE NAJLEPSZA FIRMA W JAKIEJ PRACOWALAM. Pozdrawiam cala ekipe :)
3
Michał 2016-06-18 17:14
Siema , pracuje ktoś w Cevie Venray ? Mam ofertę pracy właśnie tam . Jak wygląda sytuacja z godzinami ? Jest 40 na tydzień ?

pozdro
Floo 2016-06-19 23:19
Witam jak tam z pracą na reachu w Actionie echt są godziny ??
Mini22 2016-06-20 12:42
Hej. Jakie pytania zadają na rozmowie kwalifikacyjnej?
mas 2016-06-28 11:20
Witam dostałem propozycje pracy w Action w Echt jako order picker, jakie warunki mieszkaniowe? podobno bungale i dojazd do pracy rowerem. Proszę o info
jaaali 2016-06-28 13:28
@up

na susteren kwateruja.spoko warunki, a widzialem straszne rzeczy.

rowery na miejscu kiedys mozna bylo wynajac.6.3 km mamy do magazynu
1
Martinos 2016-06-28 16:16
Praca spoko, domki na parku ok, jak dbasz tak masz. Do pracy jest blisko, ja jezdze swoim rowerem. Powodzenia!
1
wt 2016-06-29 08:36
my smigamy na rowerkach.20 minut niecale i jestes.zajarac po drodze zdazysz :)
tiger 2016-06-29 15:55
Gdzie ten park dokladnie sie znajduje albo jak sie nazywa?
derk 2016-06-29 16:08
napisz do mnie yellowbee@tlen.pl
ciekawy 2016-07-06 12:39
jak z godzinami w action i warunkami na susteren ?
baska 2016-07-11 16:43
praca w action super.w adecco nam mniej płacili,bp wakacyjne i urlopowe osobno,w Eu od razu.my mieliśmy jeszcze 3 tyg temu po 300 euro,w Eu people zdarzało sie i 350.Jedyne agencje Eu i Adecco,które naprawdę polecam.Nie sciągają ludzi,jak naprawdę nie potrzebują.w Eu people maja naloty na domki przez koordynatorów,ale dzięki temu-nie ma tam cpunów jak z Van Koopen-gdzie ludziom płacili jak zebrakom.a park?no cóż...na susteren.....przez te 7 lat w Hol-nie znalazłam piękniejszego miejsca....i to jeszcze dla Polaków,tylko właściciel Parku-Holender,wojskowy...jest trochę do Polaków uprzedzony....mam nadzieję,że nowy narybek pozwoli mu o Polakach zmienić zdanie...bo zdarzały się ewenementy polskie;)Praca w Echt super,dla reacherów ok 400-450 euro wypłaty....od 40-65 godzin....i to po Hight sezonie;)a dla pikerów zalezy od agencji,ale i Adecco i Eu płaciło z 3-ką z przodu.Wracam tam po lojalce,za pół roku;)))z przyjemnością.są tam team leaderzy-kawały .....lów,ale i praca fajna,i ludzi fajnych tez się poznało,rowery do pracy-9 km-ja miałam auto swoje,wypłaty,park......poczułam się bezpieczna finansowo.....teraz siedzę w innej agencji,i durna byłam,ze nie zostałam w Action na kontrakcie....za błędy trzeba płacić.;(ale wszystkim polecam.
3
GREGOR 2016-07-21 16:48
Witam.
Mam pytanie na temat Ceva Venray EU people.....
Jak stoją z godzinami wózki boczne???
No i jak z godzinami pracownicy magazynu????
Strat pracy 27.8.16

A no i jak chaty?????
GREGOR 2016-07-21 16:48
Witam.
Mam pytanie na temat Ceva Venray EU people.....
Jak stoją z godzinami wózki boczne???
No i jak z godzinami pracownicy magazynu????
Strat pracy 27.8.16

A no i jak chaty?????
radd 2016-07-22 09:02
czy beda jeszcze miejsca na deli ? jak sie tam dostac ?
jastrzab 2016-08-01 16:56
Witam,

dostalem oferte od EU do Actiona w Echt na dzial zwrotów, ktos moglby powiedziec w przyblizeniu jak ta praca wyglada w praktyce, jak z godzinami, warunkami mieszkalnymi oraz wyplatami? z gory dziekuje.
jastrzab 2016-08-01 17:21
wypelnilem formularz u nich na stronce i zadzwonila pani :)
Betao2 2016-10-03 21:42
Hej ludziska co to za firma,prosze o podpowiedz
re 2016-10-08 17:58
do grudnia około 40 godzin spokojnie tez zalezy co bedziesz robił i która ceva
szpeniol 2016-10-11 13:38
Po co jechać z agencja pracy jak oni nie odprowadzają składek emerytalnych lepiej mieć kontrakt w firmie
1
niemazaco 2016-10-13 12:38
@baska oczywiscie, ze odprowadzja skladki emerytalne... jezdza z nimi od lat! Ogolnie polecam!
asda 2016-10-18 14:45
Próbuje sie do nich dostać na magazyn w Venray, już wyslalem CV I czekam na rozmowe, słyszałem tez ze maja prace na wozkach w Echt I jeszcze jakaś nowa firme w Amsterdamie. Ktoś się orientuje ile teraz godzin w Veray maja??
uzik 2016-10-20 10:45
polecam venray !
karlo 2016-10-20 10:59
siemank o0 a czy t olrawda ze mozna mieszkac na prywatnym mieszkanie ?
Nowy 2016-10-25 12:28
Napisz cos wiecej
MTa 2016-10-26 22:13
Nie polecam
phi 2016-10-27 08:33
nie polecasz bo co ? jestes tutaj ? czy juz cie wyj### za lenistwo ?
phi 2016-10-27 08:36
nie polecasz bo co ? pracujesz tu ? czy juz cie wyj### za lenistwo ? kto przyjechal tu do pracy ten nie narzeka !
MTa 2016-10-27 11:39
Nie spinaj się jak plandeka na żuku koleś, jeśli Tobie odpowiadają takie warunki mieszkalne to sobie tam siedź.
Seba 2016-10-31 14:59
Siwmasz i jak tam w Cevie? Pracuje ktos? Ile za 40h na wozku na czysto po opłaceniu? Ktos moze rzec? Dzieki
Pozdraeiam
SEBA
Toja 2016-11-18 21:52
Cześć moze ktos doradzic czy oplaca sie wyjechac przez ta agecje do pracy na magazynie, ile mozna odlozyc na miesiąc? Pracuje w polsce i mam 2800 zl na miesiac czy tam odloze wiecej ? Z góry dziekuje za odpowiedz
Kudłaty 2016-11-27 16:20
jakbym zarabiał 2800,- na rękę w Polsce to nie włóczyłbym się po świecie. Chyba że nic cię nie trzyma na miejscu, wiec siłą rzeczy najlepiej jest się przeprowadzić i mieszkac za granicą.
2
ZnówJA 2016-11-27 19:32
Ty, siedziałem i jestem już na camp blitter, nie narzekam :)
Toja 2016-11-28 12:20
A mozesz cos wiecej szczegółowo, jakie pieniadzy i warunków mozna sie spodziewać. Mam 22 lata uprawnienia na wozki i dwu letnie doswiadczenie.
MAJATHEBEE 2017-01-08 15:48
Witam, chciałabym się dowiedzieć czy waszym zdaniem znalazłaby się dla mnie robota w tym biurze nie znając języka angielskiego? mój angielski jest na poziomie przywitania się, przedstawienia itp
1
Łukaszek88 2017-01-11 13:02
Witajcie,
Mam ofertę do Echt na rozładunek kontenerów do Actiona.
Czy ktoś może wypowiedzieć się obiektywnie jakie są plusy i minusy a przede wszystkim ile godzin się tygodniowo pracuje, jak jest ewentualnie z nadgodzinami?
Misiek 2017-01-25 10:56
Siema pracuje ktoś jako orderpicker na ept w magazynie nettorama miejscowosc oosterhout? Jak tak co możecie powiedzieć? Mam oderte od 3 lutego, zakwaterowanie również w parku oosterhout. Fajnie by bylo cos wiedziec wiecej.
M 2017-02-04 14:07
Witam pracuje ktoś na ept w miejscowosci oosterhout ?na magazynie nettorama ?jakie tam warunki pacy mieszkania ?godziny sa ?jakis okres probny ?za szkolenie 4 dniowe placa ?
Ja 2 raaz 2017-02-20 09:42
Witam mam zamiar wyjechać ponownie za granicę byłem już przez otto i nie odpowiadała mi ta agencja pracy z komentarzy wynika ze EU People jest rzetelna firma czy moze ktos mi to potwierdzic ? I najwazniejsze jade do pracy , pracowa jedyne czego wymagam i chce sie dowiedziec to w miare dogodne warunki mieszkalne i wyplaty na czas czy ktos wie cos na ten temat wiecej ? Dziekuje bardzo.
Zostaw swoją opinię o EU-People Polska Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EU-People Polska Sp. z o.o.