brak logo

eu-people

Opole

Opinie o eu-people

Dorota 2015-12-31 18:01:14
Michel 38 -50 godzin to chyba pale robiles po godzinach.max 25 godz czasami po 80 e przelewu jeden dzien pracy
Dawid 2016-01-02 21:16:56
Wy ( usunięte przez administratora )nie jesteście normalni... michael to jakas pizda co nie ma wlasnego zycia i rozsiewa ploty, a ze go nikt juz nie chce sluchac w realu to wypisuje glupoty na forum. Kiedy ty miales w Actionie 50 godzin? Zarobki w porownaniu z tymi polskimi wyplatami to naprawde spoko, ale na holanderskie realia to zarabiamy kieszonkowe... ja sie przy kazdym rozliczeniu czuje kilka lat mlodszy, bo wyplaty mialem takie kiedys na wiekowce.. Po ch... wprowadzasz ludzi w blad i siejesz ferment na forum publicznym. Nikt tutaj nie zadal pytania gdzie i co mozna kupic, wiec po jaki ch.. w ogóle drazycie temat. Macie jakies informacje to na komisarjacie was wysluchaja. Jeba..e konfitury..."karol wielki" to jest az takim nieudaczniek ze nawet wpisujac w niku "wielki" czuje sie dowartosciowany. Skoro macie odwage wymieniac nr'y domkow i wskazywac konkretnych ludzi, to sie kur...o podpiszcie imieniem i nazwiskiem. Nudzi wam sie? Szukacie rozrywki? podpiszcie sie imieniem i nazwiskiem, a podejrzewam ze nie jeden was dopierdoli bo kur..stwo takie jak wy sie szybko tępi... wtedy będziecie miec rozrywke 24h/dobe... gwarantuje. jeb..ne zawistne konfitury... co wam daje pier...lenie kto i co robi (a wlasciwie "przypuszczalnie" robi, bo piszecie bajki lepiej niz Disney i Pixar), macie jakies dowody to udostepnijcie je... ja karolu mam film jak twoj stary rucha lame na parku... chyba tylko polacy potrafia tak kolo du..py narobic rodakowi. za granica poczujecie sie kur...wy wazniejsi, jak kogos wypier...olicie z du..py, bohaterowie za dyche, co w pracy wyscigi kur...y urzadzaja bo czuja sie dumni i dowartosciowani jak ich voorman poklepie po pleckach i powie "good job" bo wyrobili norme 150... sie pozniej wszyscy dziwia, czemu polakow jak go..wno traktuja i trabia jaka dyskryminacja jest w holandii.. skoro pokazalismy ze nasza tradycja narodowa jest zawisc i dopierdalanie sobie nawzajem, to oni pewnie sie probuja dostosowac i podtrzymuja nasza tradycje... oczywiscie holendrzy zacieraja lapki i trzepia na nas siano bo musieli wypuscic swoich murzynow na wolnosc ale mimo to znalezli sobie polaczkow, ktorzy durni bija sie miedzy soba o opakowanie srodkowe w padach, byle by tylko byc pierwszym na liscie z normami i uslyszec "good job" i naobiecują zlote gory, kontrakty, a rzeczywiscie rzucą ochlapy. holendrzy nagrode nobla powinni dostac w kategorii "jak wychowac sobie polaczka by byl murzynem i byl z tego powodu dumny.."jak to ktos, kiedys powiedzial "Kraj wspanialy, ale ludzie ch...jowi" wstyd mi za was polaki
6
Patryk87 2016-01-02 21:17:20
Fajnie wiedzieć gdzie można się zaopatrzyć, jak przyjadę tam do pracy to napewno zajdę zakupić.

Pozdrawiam
1
Adrian 2016-01-03 16:04:23
Z tego co się orientuję to szukali kiedyś kogoś na stanowisko montera maszyn produkcyjnych. Znajomy mi mówił, że można sporo zarobić. Nie orientujecie się może czy nie będzie w najbliższym czasie prowadzona jakaś rekrutacja? Z góry wielkie dzięki.
program 2016-01-03 16:56:57
Michel, jeżeli tak źle ci się mieszka w parku to proponuję wynajem prywatnego mieszkania. Swoją drogą jak można wrzucać wszystkich ludzi z Parku do jednego worka? Brudasy, narkomani, patologia-po prostu pięknie. Mieszkaliśmy na parku jakiś czas zanim przeprowadziliśmy się na własne mieszkanie. Z doświadczenia wiem że ta patologia to jedynie jednostki ale takie jednostki znajdą się wszędzie. Poza tym, jeśli jesteś chujem dla innych to nie oczekuj, że będą mieli do ciebie za to szacunek. Mnie udało się na Parku poznać ludzi, których mogę nazwać w tej chwili przyjaciółmi i do których mam wielki szacun, bo są zajebiści. W kwestii czystości wszyscy są bardzo restrykcyjni, ma być czysto i już. Jeden z moich kumpli dostał od drugiego zjeby za nieumyte naczynia. Nikt nie lubi tarzać się w cudzych brudach. A w tych domkach, o których piszesz to się zaopatrywałeś czy co? Masz jakiekolwiek dowody na to, że tam czymkolwiek handlują? Bo takie opcje jak 'coś tam słyszałem' albo 'wydawało mi się że widziałem' możesz wsadzić sobie głęboko w dupę. Przedstaw dowody albo zamknij mordę. Możesz niechcący zrobić przypał niewinnym ludziom, jesteś tego świadomy?
Jeśli chodzi o pracę w Action, to wspominam dobrze chociaż już tam nie pracuję. Godziny pracy ruchome czasem 40, czasem mniej na tydzień ale wypłata zawsze wchodziła w terminie, no i ekipa, z którą przyszło mi pracować na cleaningu była naprawdę super. Polskich koordynatorów z Actiona nie wspominam za dobrze, traktowali ludzi jak śmieci ale takie życie. Niejednemu już władza zamieszała w głowie.
2
lkjhg 2016-01-05 23:32:18
hej hej nie wiecie moze czy w firmie eu-people beda jeszcze w najbliszym czasie szukac montera maszyn produkcyjnych, bo chetnie bym do nich aplikował..
Zadowolona 2016-01-17 22:02:46
Pracuje w Action od paru miesiecy. Mieszkam na parku I az wlosy mi sie jeza na glowie jak czytam niektore komentarze. Dlaczego my Polacy musimy zawsze robic wioche I to na wlasne zyczenie?? Potem sie wszyscy dziwia, ze zle nas traktuja w Holandii... Wstyd mi, ale jedyne co moge zrobic to napisac jak jest. Pracuje normalnie ok. 40 godz. / tydzien. Mieszka mi sie dobrze ( Domki as naprawde laden). Wyplata jest co tydzien...z agencja nie mialam jeszcze zadnego problemu. Oglonie nie narzekam. Polecam!
Michael 2016-01-18 08:11:15
Pałe to chyba ty robilas pod stołem ja godz mam i wypłaty co tydz ponad 300 euro... a reszta tych komentarzy zapewne pochodzi od tych n( usunięte przez administratora )
Zysiek 2016-01-20 11:39:54
300 eurot to niezła wypłata @Michael, ale po co zaraz się tak unosić w stosunku do @Zadowolona, najlepiej że się cieszy i jest jej dobrze, szanuje takie osoby zadowolone
nowy 2016-01-27 14:26:48
ACTION ECHT
Warunki pracy naprawdę rewelacja + darmowy posiłek bez wzgledudu na długość czasu pracy.
Wielki minus za gozdziny: Ostatnie tygodnie 25,27,26,27 i nie zanosi sie lepiej... Niestety trzeba bedzie zmieniać. Nie rozumię polityki agencji/firmy ze przy tak małej ilości pracy ciągną tyle ludzi ale przemiał jest...
1
MR T 2016-01-28 18:00:15
pozytywne opinie sa pisane przez kordynatorow oszukuja jak .... sprawa w toku zbiorowa
Md0593 2016-01-30 01:13:31
Hej, może ktoś napisać jak wygląda praca jako orderpicker w Action Echt? Nie pytam o godziny, tylko o wykonywaną tam prace.
alex 2016-01-30 10:23:20
witam, ja planuję wyjazd do echt w najblizszym czasie, interesuje mnie informacja jak wyglada temat ewent wczesniejszego rozwiazania umowy? czy eu/flex stanowczo egzekwuje karę umowną 500EUR za wnioskowanie o wczesniejsze rozwiazanie kontraktu? bo jesli po miesiacu okaze sie ze nie wychodze na swoje.... nie zamierzam zostawać...
alex 2016-01-30 10:27:38
i jeszcze druga kwestia... jak jest z dojazdami do pracy? mam brac swoj rower, czy sa zyczliwi na miejscu z samochodami zeby na 6 lub 15 byc w pracy? idzie sie z kims dogadac?
xxlxx 2016-02-01 11:54:46
miesiać wczesniej musisz dać wypowiedzenie inaczej kary. Szkoda ze nie podałeś stanowiska na jakim cie przydzielą. Osobiście wierzyłem (bo czemu miałbym nie wierzyć?) koordynatorom ze godziny będą i spóźniłęm się z wypowiedzeniem, teraz robię jeszcze dwa tygodnie za damski uj i uciekam. Dojazdy to jak dorzucisz na wode to sie dogadasz albo rower, ale pogoda nie zacheca ;)
PS. Prosiłem tez o zostanie na innych zmianach/ stanowiskach ale polityka jest taka ze jestes od jednej rzeczy i koniec.
Jejdzej 2016-02-01 16:14:45
Jak wyglada praca orderpickera w actionie?
gwintek 2016-02-08 11:45:11
szkoda @xxlxx, że rozstałeś się z firmą w tak słabych relacjach, bo nie wydaje mi się, żeby eu-people było takie złe. Kiepsko z tym dojazdem, ale na zarobki chyba narzekać nie mogłeś.
bernieNL 2016-02-17 14:50:24
robie u nich w bredzie.co jakis czas dzwonia i oferuja robote.nie narzekam.zawsze placa na czas, zero problemow.polecam
Zysiek 2016-02-19 18:48:15
No to tak jak mówiłem już wcześniej, jest tu naprawdę świetnie, większość opinii nie tylko różnorodna co po prostu dobra, szanuje tę firmę i to bardzo!
były pracownik 2016-03-22 14:20:55
Polecam wszystkim.Jak się chce pracować to i w pizud można zaoszczędzić,a jak ktoś nie ma godzin to nie czekać tylko szukać pracy bądź godzin;)
igrek 2016-04-02 11:47:21
fajnie, że nie ma problemu z wypłatami.. Tego to ja się boję najbardziej. Tylko dziwne, że są przestoje w pracy, czy to się często im zdarza? Z góry dzięki za odpo
reacher 2016-04-08 14:08:14
Mam pytanie jak wyglada praca na reachu w actionie? Ile godzin srednio?
maro 2016-04-22 14:06:35
pracuje w actione juz dluzszy czas, na sama agencje nie narzekam, mieszkam na swoim takze jest ok w kwesti porzadkow:) co do pracy to jak chcesz pracowac to godziny zawsze beda, reach trucki z godzinami ladnie stoja
krzys 2016-05-02 12:08:30
A jak wypłacane są nadgodziny @maro? Po normalnej stawce, czy można liczyć na jakąś większą płace? :)
Pati 2016-05-06 11:31:37
Ja prace w Action wspominam bardzo dobrze i zamierzam tam znowu wrocic za miesiac :) Bardzo lubie atmosfere jaka tam panuje i ludzi ktorzy tam pracuja. Pozdrawiam mojego Voormana Jean'a jest to zajebisty czlowiek jak trafisz do jego teamu bedzie Ci dobrze :) fakt nie raz byl takie miesiace ze nie bylo po 40 godz w tyg ale to jak nie bylo sezonu a potem byl zapierdol :) DLA MNIE ACTION ECHT TO JAK NARAZIE NAJLEPSZA FIRMA W JAKIEJ PRACOWALAM. Pozdrawiam cala ekipe :)
3
poikj 2016-05-06 19:15:01
super że fajna firma @Pati :) a szukają kogoś może?
czx 2016-06-18 13:05:39
Ja to się zastanawiam czy w ogóle można liczyć na to, żeby była zawierana rozsądna umowa na uczciwych warunkach. Pewnie tak jest, bo nawet nie ma rotacji wśród pracowników.
Michał 2016-06-18 17:14:29
Siema , pracuje ktoś w Cevie Venray ? Mam ofertę pracy właśnie tam . Jak wygląda sytuacja z godzinami ? Jest 40 na tydzień ?

pozdro
Zyk 2016-06-18 18:09:37
O co chodzi w tym ogłoszeniu WAREHOUSE WORKER - VENRAY - PRIVATE LIVING PLACE co można na nie trafić, bo nie czaję, jakie tam są pieniądze i czy dobre?
Floo 2016-06-19 23:19:01
Witam jak tam z pracą na reachu w Actionie echt są godziny ??
krzys 2016-06-20 09:19:57
Z tego co piszą w ogłoszeniach @Floo no to gwarantują Ci te godziny nie piszą ile dokładnie ale podejrzewam, że 40 tygodniowo to minimum a stawka powyżej 11 euro na godzinę
Mini22 2016-06-20 12:42:55
Hej. Jakie pytania zadają na rozmowie kwalifikacyjnej?
Zysiek 2016-06-20 12:49:55
Ktoś tam wyżej mnie pytał jakie są godziny, a to oczywiście zależy od stanowiska, bo są takie osoby, co siedza od 6 rano, ale są też takie co przychodzą dopiero na 16
mas 2016-06-28 11:20:19
Witam dostałem propozycje pracy w Action w Echt jako order picker, jakie warunki mieszkaniowe? podobno bungale i dojazd do pracy rowerem. Proszę o info
jaaali 2016-06-28 13:28:53
@up

na susteren kwateruja.spoko warunki, a widzialem straszne rzeczy.

rowery na miejscu kiedys mozna bylo wynajac.6.3 km mamy do magazynu
Martinos 2016-06-28 16:16:56
Praca spoko, domki na parku ok, jak dbasz tak masz. Do pracy jest blisko, ja jezdze swoim rowerem. Powodzenia!
1
wt 2016-06-29 08:36:05
my smigamy na rowerkach.20 minut niecale i jestes.zajarac po drodze zdazysz :)
tiger 2016-06-29 15:55:36
Gdzie ten park dokladnie sie znajduje albo jak sie nazywa?
gary 2016-06-29 16:00:56
a jak jest z tymi rowerami, w sumie to fajny pomysł bo przecież rower jest nich bardzo popularnym środkiem komunikacyjnym, tylko czy agencja pracy ci je zapewnia? nie dowża swoich pracowników autami? trzeba za dojazdy płacic czy sa one wliczone w umowę?
derk 2016-06-29 16:08:32
napisz do mnie yellowbee@tlen.pl
kaja 2016-06-30 15:01:11
do rozładunku to przecież niewiele oczekują np. min. podstawowa znajomosc jezyka angielskiego lub holenderskiego no i mile widziane doswiadczenie przy rozladunku kontenerow i też doskonala kondycja fizyczna.
ciekawy 2016-07-06 12:39:08
jak z godzinami w action i warunkami na susteren ?
,nm 2016-07-06 13:01:46
@ciekawy - i mnie nurtuje to pytanie, zwłaszcza że widziałam ciekawe oferty pracy (pracownik produkcji)
baska 2016-07-11 16:43:02
praca w action super.w adecco nam mniej płacili,bp wakacyjne i urlopowe osobno,w Eu od razu.my mieliśmy jeszcze 3 tyg temu po 300 euro,w Eu people zdarzało sie i 350.Jedyne agencje Eu i Adecco,które naprawdę polecam.Nie sciągają ludzi,jak naprawdę nie potrzebują.w Eu people maja naloty na domki przez koordynatorów,ale dzięki temu-nie ma tam cpunów jak z Van Koopen-gdzie ludziom płacili jak zebrakom.a park?no cóż...na susteren.....przez te 7 lat w Hol-nie znalazłam piękniejszego miejsca....i to jeszcze dla Polaków,tylko właściciel Parku-Holender,wojskowy...jest trochę do Polaków uprzedzony....mam nadzieję,że nowy narybek pozwoli mu o Polakach zmienić zdanie...bo zdarzały się ewenementy polskie;)Praca w Echt super,dla reacherów ok 400-450 euro wypłaty....od 40-65 godzin....i to po Hight sezonie;)a dla pikerów zalezy od agencji,ale i Adecco i Eu płaciło z 3-ką z przodu.Wracam tam po lojalce,za pół roku;)))z przyjemnością.są tam team leaderzy-kawały .....lów,ale i praca fajna,i ludzi fajnych tez się poznało,rowery do pracy-9 km-ja miałam auto swoje,wypłaty,park......poczułam się bezpieczna finansowo.....teraz siedzę w innej agencji,i durna byłam,ze nie zostałam w Action na kontrakcie....za błędy trzeba płacić.;(ale wszystkim polecam.
1
rtyhju 2016-07-11 19:12:36
@, nm to jest praca za granica z tego co wiem w Enschede
GREGOR 2016-07-21 16:48:11
Witam.
Mam pytanie na temat Ceva Venray EU people.....
Jak stoją z godzinami wózki boczne???
No i jak z godzinami pracownicy magazynu????
Strat pracy 27.8.16

A no i jak chaty?????
GREGOR 2016-07-21 16:48:26
Witam.
Mam pytanie na temat Ceva Venray EU people.....
Jak stoją z godzinami wózki boczne???
No i jak z godzinami pracownicy magazynu????
Strat pracy 27.8.16

A no i jak chaty?????
Nm 2016-07-21 21:50:54
Nie wiem co mam powiedzieć, opinie mówią chyba same za siebie, ludzie są ogólnie mocno zadowoleni, więc nie ma się czym zbytnio przejmować, trzeba po prostu próbować swoich sił raz a porządnie i jakoś to będzie
radd 2016-07-22 09:02:18
czy beda jeszcze miejsca na deli ? jak sie tam dostac ?
Marian 2016-07-22 12:20:29
Sądzę, że warto próbować się tam dostać, tak, sa miejsca jeszcze póki co, wysyłaj swoje CV jak najszybciej
Zostaw swoją opinię o eu-people - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eu-people