Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o eu-people

Pracowałeś w firmie eu-people i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
chetny - 2014-04-03 15:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a co powiecie na prace w Action? Warto? Rozladunek, Zaladunek towarow, chodzi mi glownie o to czy sa godziny pracy?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-05-27 18:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Coś mi sie wydaje po tych opiniach o eu-people, że nie macie tam zbyt dobrej atmosfery, nie ładnie tak obgadywać pracowników, tyle powiem.
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-06-25 22:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie atmosfera kiepska jak co drugi patrzy tylko jakby tu kogos słabszego upokorzyć. Na szczęście w mojej nowej pracy nie ma tylu nieprzyjaciół.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-06-30 21:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jednak atmosfera w eu-people nie jest najlepsza... Chociaz odpowiednio płaci firma za te meki, czy nie ma co liczyc na porządne wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
x - 2014-07-08 15:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko fajnie ale jeśli chodzi o godziny pracy w action Echt ludzie zaczynają się denerwować. 20 h tygodniowo o to godziny pracy jak narazie. Ludzie zaczynają się zwalniać, niedługo odbędzie się to masowo jeśli nic z tym nie zrobią. Pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2014-07-18 21:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja również otrzymałam propozycje pracy do ACTION. Ponoć godzin ma byc bardzo dużo dlatego jest zapotrzebowanie na duza ilość osób.Proszę o będących już tam o radę czy warto jechac i ile godzin jest w tygodniu czy sytuacja jaka opisał pan o nicku X jest nadal?
zdjecie uzytkownika
eddy - 2014-07-19 17:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eu people to agencja pośrednictwa pracy w branży logistycznej i produkcyjnej. Poszukują do pracy głównie w Holandii z tego co zauważyłem. Dziwi mnie, że piszecie o problemach z godzinami w firmach. Naczytałem sie w Internecie, że to rzetelna agencja, a tu takie kwiatki. Czesto sa takie sytuacje, czy to raczej jednorazowa sytuacja?
zdjecie uzytkownika
patriot - 2014-07-24 14:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Dostałem ofertę pracy w Ceva Venray i mam do Was pytanie, jak wygląda to godzinowo , czy jest praca czy jednak będę skazany na siedzenie w domku i oczekiwanie na pracę? Dodam, że mam tam dysponować prywatnym samochodem i nie wiem czy watro podejmować tę pracę?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ula - 2014-07-30 10:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-05-27 18:14:46]:
Pracuję obecnie w Ceva Venray po raz drugi i nie powiem wiele się zmieniło. Eupeople ma nowych koordynatorow, sa powazni i mozna sie z nimi dogadać kulturalnie. Wypłaty są co tydzień i jak coś się nie zgadza to wyrównanie jest już przy następnej wypłacie. Na godziny agencja nie ma wpływu, jak to w logistyce ale zaczyna się ruch i wszędzie o tym słychać. Ubezpieczeni są wszyscy bo jak mówią agencja nie może sobie pozwolić na ryzyko, a w Holandii każdy musi być ubezpieczony, takie prawo. Wszyscy otrzymują plan na drugi dzień wieczorem ale i to zależy od Cevy a nie od pracowników agencji, również TempoTeamu. A jeżeli lubisz pracę w logistyce to polecam!
zdjecie uzytkownika
Eindhoven 1e - 2014-08-18 11:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam

Nie warto się wybierać do pracy w Venray nonstop ktoś ma rezerwe komplet godzin jest przeznaczony tylko dla stalych pracownikow reszta jest rzucana tylko na pare dni aby oplacic domek. Kategorycznie odradzam dzis poniedzialek a na bloku rezerwe ma z 10 osoó
zdjecie uzytkownika
borysek1204 - 2014-08-29 21:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krotko pisząc ,nie mam pretensji do samej agencji. problem jest tam ,gdzie zrodło , czyli area 'transformacja-micro....".-są dwie osoby ,ktore probują robic z ludzmi co sie chce!-pierwsza to 'tkz. chudzinka ,magda,chodzaca non stop w jednych spodniach!!!!-dam przyklad ,zaczyna prace o 7.00 a o 7.40 juz idzie na papierosa. od godz. 9-tej na fajke chodzi co chwile ze swoim kumplem ,holendrem (charlie). i tego ceva nie widzi??????????????????. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
borysek1204 - 2014-08-29 21:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak,ze kochani . przyjechaliscie nistety tylko na chwile. potem albo sobie dacie rade sami albo powrot do ukochanej Polski. moje subiektywne zdanie jest takie. nie dajcie sie poniesc emocja. badzcie soba i nie pozwolcie pomiatac soba.
jesli macie jakie kolwiek problemy :-odpowiemy ABU-CAO w jednym paluszku.
pytania prosze kierowac na adres borysek1204@wp.pl
zdjecie uzytkownika
borysek1204 - 2014-08-29 21:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak,ze kochani . przyjechaliscie nistety tylko na chwile. potem albo sobie dacie rade sami albo powrot do ukochanej Polski. moje subiektywne zdanie jest takie. nie dajcie sie poniesc emocja. badzcie soba i nie pozwolcie pomiatac soba.
jesli macie jakie kolwiek problemy :-odpowiemy ABU-CAO w jednym paluszku.
pytania prosze kierowac na adres borysek1204@wp.pl
zdjecie uzytkownika
borysek1204 - 2014-08-29 22:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ula - 2014-07-30 10:26:36]:
prace bedziesz miala ,na jakies dwa -trzy miesiace. potem??????
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-09-24 15:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak z godzinami w Actionie w Echt...?

zdjecie uzytkownika
janusz - 2014-09-24 21:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Praca w Venray. Wszystko na pierwszy rzut oka wygląda kolorowo.. A potem spotyka się Martynę i odechciewa się wszystkiego. Hight sezon jak oni to mówią a mimo to na rezerwie siedzi 10 os +/-. Godziny w kratkę warunki na massbree do przeżycia. Natomiast otoczenie polaków jest porażką. Wybite szyby w autach, okradanie domków chleb powszedni...

Pzdr
zdjecie uzytkownika
filip - 2014-09-25 16:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie ciekawi ile jest prawdy w tym co eu-people pisze o warunkach mieszkalnych. Napisali, że dają do dyspozycji w pełni wyposażone domy, mieszkania. W każdym z domów znajdziecie wszystko to co potrzebne do normalnego funkcjonowania. Pełne wyposażenie kuchni włącznie z kompletem naczyń, garnków, sztućców, piekarnikiem, kuchenką mikrofalową, czajnikiem bezprzewodowym oraz wieloma innymi użytecznymi przedmiotami. Na wyposażeniu domu jest również pralka automatyczna. W większości domów znajdują się dodatkowo zmywarki do naczyń oraz suszarki do prania. Ile w tym prawdy i czy jest Internet?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-10-13 09:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [filip - 2014-09-25 16:06:00]:
jakie było hasło do planningu ?
zdjecie uzytkownika
logos - 2014-10-27 18:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podono warunki mieszkalne mają bardzo dobre w porównaniu do tego, co ludzie pisza na forach o innych agencjach pracy, wysylajacych rodakow zagranice. Nie mam pewnosci, ze jest tak na pewno, na miejscu, ale opinii nie maja zlych. A te zwlaszcza zle opinie, bardzo szybko sie roznosza. Maja wymagania dotyczace jezyka obcego?
zdjecie uzytkownika
M...:))) - 2014-10-31 15:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
paradox ! dziekuje EU-P pracowalem u was 6 miesiecy i dostalem 900euro uitkering do maja, wiecej niz u was zarabialem hehe ludzie uciekajcie na zasilki.
zdjecie uzytkownika
p - 2014-11-04 20:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie w Action nie ma godzin, nie ma pracy liczyliśmy na to że będą jednak się przeliczyliśmy. 0 godzin gwarantowane na umowie więc sami się już domyślcie. Wielki nie ogar w tej firmie panuje zatrudniają ludzi z 3 agencji. Van kopen teraz tam dominuje bo są najtańsi ale co z tego jak za chatę 110 euro płacą i action ich bierze bo chętni są za darmo pracować.
zdjecie uzytkownika
master - 2014-11-17 20:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam oferty z kilku agencji i już prawie wybrałem za czyim pośrednictwem jechać do holandii do roboty aż tu rzutem na tasmę polecono mi żebym spróbował jeszcze w eu-people. czym ta agencja wyróżnia się na tle innych podobnych firm i czy warto jechać akurat przez nich? w jakich warunkach się mieszka z nimi?
zdjecie uzytkownika
Oranje :) - 2014-11-26 14:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biuro eu-people? tragedia ...bylem tam 3 tygodnie czasu,pracowalem w ceva logistic w oostrum k.venray mieszkalem na maasbree,co do warunkow sa tam domki bungalow,warunki nawet ok,zalezy tez na jakich ludzi trafisz ogolem to wiekszosc to patologia! praca w ceva praca po 2-3 dni w tygodniu jak ktos powyzej napisal osoby ktore pracuja dluzszy okres czasu chodza do pracy a reszta po 2-3 dni... nikomu nie polecam tej pracy,codziennie o 22 dostaje sie planing na ktora godzine do pracy,w pracy sami polacy,klimatycznie jest porazka ,dno ...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybko,konkretnie i na temat.test językowy,uprawnienia,cv na email,i tyle.to był piątek,a w poniedziałek już byłem w pracy,nic tam że nie tam gdzie mnie skierowali,ale jakoś zaczołem.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
biały - 2014-11-27 19:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja wybieram sie w sobotę do pracy 29.11.2014 praca ma byc na magazynie dla Action wie ktos ile jest godzin i czy praca jest tam co dziennie
zdjecie uzytkownika
murzyni europy - 2014-12-05 13:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nie zadnie pojedyncze przypadki jest tak od zawsze zostaja ci ktorzy dobrze loda robia i podpisuja lojalki . znajomi z RPA opowiadali ze w ceva wenray jest tak samo jak u nich do lat 90XXwieku w czasach Apartheid. wiedz sami dokonajcie wyboru powodzenia.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eu-people
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy eu-people?
Zadaj pytanie
x