Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o eu-people

Pracowałeś w firmie eu-people i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Eindhoven 1e - 2014-08-18 11:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam

Nie warto się wybierać do pracy w Venray nonstop ktoś ma rezerwe komplet godzin jest przeznaczony tylko dla stalych pracownikow reszta jest rzucana tylko na pare dni aby oplacic domek. Kategorycznie odradzam dzis poniedzialek a na bloku rezerwe ma z 10 osoó
zdjecie uzytkownika
borysek1204 - 2014-08-29 21:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krotko pisząc ,nie mam pretensji do samej agencji. problem jest tam ,gdzie zrodło , czyli area 'transformacja-micro....".-są dwie osoby ,ktore probują robic z ludzmi co sie chce!-pierwsza to 'tkz. chudzinka ,magda,chodzaca non stop w jednych spodniach!!!!-dam przyklad ,zaczyna prace o 7.00 a o 7.40 juz idzie na papierosa. od godz. 9-tej na fajke chodzi co chwile ze swoim kumplem ,holendrem (charlie). i tego ceva nie widzi??????????????????. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
borysek1204 - 2014-08-29 21:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak,ze kochani . przyjechaliscie nistety tylko na chwile. potem albo sobie dacie rade sami albo powrot do ukochanej Polski. moje subiektywne zdanie jest takie. nie dajcie sie poniesc emocja. badzcie soba i nie pozwolcie pomiatac soba.
jesli macie jakie kolwiek problemy :-odpowiemy ABU-CAO w jednym paluszku.
pytania prosze kierowac na adres borysek1204@wp.pl
zdjecie uzytkownika
borysek1204 - 2014-08-29 21:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak,ze kochani . przyjechaliscie nistety tylko na chwile. potem albo sobie dacie rade sami albo powrot do ukochanej Polski. moje subiektywne zdanie jest takie. nie dajcie sie poniesc emocja. badzcie soba i nie pozwolcie pomiatac soba.
jesli macie jakie kolwiek problemy :-odpowiemy ABU-CAO w jednym paluszku.
pytania prosze kierowac na adres borysek1204@wp.pl
zdjecie uzytkownika
borysek1204 - 2014-08-29 22:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ula - 2014-07-30 10:26:36]:
prace bedziesz miala ,na jakies dwa -trzy miesiace. potem??????
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-09-24 15:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak z godzinami w Actionie w Echt...?

zdjecie uzytkownika
janusz - 2014-09-24 21:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Praca w Venray. Wszystko na pierwszy rzut oka wygląda kolorowo.. A potem spotyka się Martynę i odechciewa się wszystkiego. Hight sezon jak oni to mówią a mimo to na rezerwie siedzi 10 os +/-. Godziny w kratkę warunki na massbree do przeżycia. Natomiast otoczenie polaków jest porażką. Wybite szyby w autach, okradanie domków chleb powszedni...

Pzdr
zdjecie uzytkownika
filip - 2014-09-25 16:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie ciekawi ile jest prawdy w tym co eu-people pisze o warunkach mieszkalnych. Napisali, że dają do dyspozycji w pełni wyposażone domy, mieszkania. W każdym z domów znajdziecie wszystko to co potrzebne do normalnego funkcjonowania. Pełne wyposażenie kuchni włącznie z kompletem naczyń, garnków, sztućców, piekarnikiem, kuchenką mikrofalową, czajnikiem bezprzewodowym oraz wieloma innymi użytecznymi przedmiotami. Na wyposażeniu domu jest również pralka automatyczna. W większości domów znajdują się dodatkowo zmywarki do naczyń oraz suszarki do prania. Ile w tym prawdy i czy jest Internet?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-10-13 09:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [filip - 2014-09-25 16:06:00]:
jakie było hasło do planningu ?
zdjecie uzytkownika
logos - 2014-10-27 18:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podono warunki mieszkalne mają bardzo dobre w porównaniu do tego, co ludzie pisza na forach o innych agencjach pracy, wysylajacych rodakow zagranice. Nie mam pewnosci, ze jest tak na pewno, na miejscu, ale opinii nie maja zlych. A te zwlaszcza zle opinie, bardzo szybko sie roznosza. Maja wymagania dotyczace jezyka obcego?
zdjecie uzytkownika
M...:))) - 2014-10-31 15:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
paradox ! dziekuje EU-P pracowalem u was 6 miesiecy i dostalem 900euro uitkering do maja, wiecej niz u was zarabialem hehe ludzie uciekajcie na zasilki.
zdjecie uzytkownika
p - 2014-11-04 20:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie w Action nie ma godzin, nie ma pracy liczyliśmy na to że będą jednak się przeliczyliśmy. 0 godzin gwarantowane na umowie więc sami się już domyślcie. Wielki nie ogar w tej firmie panuje zatrudniają ludzi z 3 agencji. Van kopen teraz tam dominuje bo są najtańsi ale co z tego jak za chatę 110 euro płacą i action ich bierze bo chętni są za darmo pracować.
zdjecie uzytkownika
master - 2014-11-17 20:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam oferty z kilku agencji i już prawie wybrałem za czyim pośrednictwem jechać do holandii do roboty aż tu rzutem na tasmę polecono mi żebym spróbował jeszcze w eu-people. czym ta agencja wyróżnia się na tle innych podobnych firm i czy warto jechać akurat przez nich? w jakich warunkach się mieszka z nimi?
zdjecie uzytkownika
Oranje :) - 2014-11-26 14:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biuro eu-people? tragedia ...bylem tam 3 tygodnie czasu,pracowalem w ceva logistic w oostrum k.venray mieszkalem na maasbree,co do warunkow sa tam domki bungalow,warunki nawet ok,zalezy tez na jakich ludzi trafisz ogolem to wiekszosc to patologia! praca w ceva praca po 2-3 dni w tygodniu jak ktos powyzej napisal osoby ktore pracuja dluzszy okres czasu chodza do pracy a reszta po 2-3 dni... nikomu nie polecam tej pracy,codziennie o 22 dostaje sie planing na ktora godzine do pracy,w pracy sami polacy,klimatycznie jest porazka ,dno ...
zdjecie uzytkownika
biały - 2014-11-27 19:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ja wybieram sie w sobotę do pracy 29.11.2014 praca ma byc na magazynie dla Action wie ktos ile jest godzin i czy praca jest tam co dziennie
zdjecie uzytkownika
murzyni europy - 2014-12-05 13:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nie zadnie pojedyncze przypadki jest tak od zawsze zostaja ci ktorzy dobrze loda robia i podpisuja lojalki . znajomi z RPA opowiadali ze w ceva wenray jest tak samo jak u nich do lat 90XXwieku w czasach Apartheid. wiedz sami dokonajcie wyboru powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-01-03 10:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma zmieniła tylko nazwę. Omijajcie szerokim łukiem, podpisujecie niby aneksy że będziecie mieli tyle i tyle na godzinę, a później nie dostajecie nic, albo wpier....i dodomu bez niczego. Chcecie płakać z biedy to idzcie do nich. Nikt się nie astanowił dlaczego Oni ciągle zieniają nazwę firmy?! Bo na ludziach się dorabiają!!!
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-01-16 07:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanie niestandardowe, czy w tych magazynach pracuje dużo dziewczyn w Polski? czy jest w cevie dużo pracy dla kobiet?
zdjecie uzytkownika
el - 2015-01-16 22:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pracuje dużo dziewczyn 50/50 lub 60/50 z przewagą mężczyzn.

Dla ciągłych osób, które zadają pytanie ile jest godzin na magazynie Action.
Jak masz 20h/tygodniowo normalnie, 25h to juz dobrze. Jak udało Ci się dociągnąć do 30 to miałeś bardzo dobry tydzień.

Rotacja ludzi ogromna....
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-03-17 17:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadza się rotacja ogromna, zwalniają za byle co, 30 godzin max, wyplata nieciekawa :(
zdjecie uzytkownika
bom - 2015-03-21 06:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niko - 2015-03-17 17:04:21]:
a na jakim stanowisku pracowałeś/aś niko?
zdjecie uzytkownika
EU-People - 2015-04-02 14:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Szanowny Panie, agencja pracy EU-People dziala legalnie, wszelkie certyfikaty sa ogolnodostepne na stronie holenderskiego pracodawcy wiec prosze nikogo nie wyzywac od cytuje, zlodzieji itp. Zapraszamy do kontaktu Pana adwokata. Pozdrawiamy.
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-04-09 10:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam rowniez zglosilem eu people do inspekcji pracy i mam nadzieje ze dostana duza kare lub zamkna im ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wkoncu...a jesli ktos sie tam wybiera to tylko Adecco bo eu people pracuje dla adecco,wiec lepiej jest w adecco...co do eu to przed swietami pracowalismy w sobote jak kazdy sadzil za 150%,ale tydzien pozniej dostalismy pismo z data wsteczna ze stawki sie zmienily oczywiscie w dol poszly...procenty zabrali wiec sobota za 100%,eu people dziala legalnie???watpi w to tak samo jak w to ze wigilja jest w maju...niedlugo spor rozstrzygnie sad a wtedy zobaczymy ile tej legalnosci jest w tym nielegalu
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybko,konkretnie i na temat.test językowy,uprawnienia,cv na email,i tyle.to był piątek,a w poniedziałek już byłem w pracy,nic tam że nie tam gdzie mnie skierowali,ale jakoś zaczołem.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2015-04-17 12:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zlodzieje!!! i tyle wynik rozprawy opublikuje wszedzie gdyz juz wiem ze pieniazki w zebach oddadza!!!zaluje ze wogole dla tych zlodzieji pracowalem strata czasu za 7 dni pracy z niedziela i sobota zarobilem 350e na magazynie actiona tydzien po dostalismy wszyscy pismo z data wsteczna ze kazda sobota jest za 100% czyli jawnie nas oszukano pozniej dostalismy meile ze beda korekty i faktycznie zabrali mi jeszcze 50 euro z tych 7 dni czyli za 7 dni pracy 41 godz w sumie 298e i niedziela 200% to jest dopiero nielegal w legalu...tragedia
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-04-17 16:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej, zawiedziony, dodaj sobie do tego koszt mieszkania i ubezpieczenia, ktore Ci odciagaja, wiec razem daje to 400 euro za 40 godz. To chyba niezle? :))
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eu-people
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy eu-people?
Zadaj pytanie