Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o eu-people

Pracowałeś w firmie eu-people i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
logos - 2014-10-27 18:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podono warunki mieszkalne mają bardzo dobre w porównaniu do tego, co ludzie pisza na forach o innych agencjach pracy, wysylajacych rodakow zagranice. Nie mam pewnosci, ze jest tak na pewno, na miejscu, ale opinii nie maja zlych. A te zwlaszcza zle opinie, bardzo szybko sie roznosza. Maja wymagania dotyczace jezyka obcego?
zdjecie uzytkownika
M...:))) - 2014-10-31 15:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
paradox ! dziekuje EU-P pracowalem u was 6 miesiecy i dostalem 900euro uitkering do maja, wiecej niz u was zarabialem hehe ludzie uciekajcie na zasilki.
zdjecie uzytkownika
p - 2014-11-04 20:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie w Action nie ma godzin, nie ma pracy liczyliśmy na to że będą jednak się przeliczyliśmy. 0 godzin gwarantowane na umowie więc sami się już domyślcie. Wielki nie ogar w tej firmie panuje zatrudniają ludzi z 3 agencji. Van kopen teraz tam dominuje bo są najtańsi ale co z tego jak za chatę 110 euro płacą i action ich bierze bo chętni są za darmo pracować.
zdjecie uzytkownika
master - 2014-11-17 20:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam oferty z kilku agencji i już prawie wybrałem za czyim pośrednictwem jechać do holandii do roboty aż tu rzutem na tasmę polecono mi żebym spróbował jeszcze w eu-people. czym ta agencja wyróżnia się na tle innych podobnych firm i czy warto jechać akurat przez nich? w jakich warunkach się mieszka z nimi?
zdjecie uzytkownika
Oranje :) - 2014-11-26 14:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biuro eu-people? tragedia ...bylem tam 3 tygodnie czasu,pracowalem w ceva logistic w oostrum k.venray mieszkalem na maasbree,co do warunkow sa tam domki bungalow,warunki nawet ok,zalezy tez na jakich ludzi trafisz ogolem to wiekszosc to patologia! praca w ceva praca po 2-3 dni w tygodniu jak ktos powyzej napisal osoby ktore pracuja dluzszy okres czasu chodza do pracy a reszta po 2-3 dni... nikomu nie polecam tej pracy,codziennie o 22 dostaje sie planing na ktora godzine do pracy,w pracy sami polacy,klimatycznie jest porazka ,dno ...
zdjecie uzytkownika
biały - 2014-11-27 19:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ja wybieram sie w sobotę do pracy 29.11.2014 praca ma byc na magazynie dla Action wie ktos ile jest godzin i czy praca jest tam co dziennie
zdjecie uzytkownika
murzyni europy - 2014-12-05 13:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to nie zadnie pojedyncze przypadki jest tak od zawsze zostaja ci ktorzy dobrze loda robia i podpisuja lojalki . znajomi z RPA opowiadali ze w ceva wenray jest tak samo jak u nich do lat 90XXwieku w czasach Apartheid. wiedz sami dokonajcie wyboru powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-01-03 10:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma zmieniła tylko nazwę. Omijajcie szerokim łukiem, podpisujecie niby aneksy że będziecie mieli tyle i tyle na godzinę, a później nie dostajecie nic, albo wpier....i dodomu bez niczego. Chcecie płakać z biedy to idzcie do nich. Nikt się nie astanowił dlaczego Oni ciągle zieniają nazwę firmy?! Bo na ludziach się dorabiają!!!
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-01-16 07:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanie niestandardowe, czy w tych magazynach pracuje dużo dziewczyn w Polski? czy jest w cevie dużo pracy dla kobiet?
zdjecie uzytkownika
el - 2015-01-16 22:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pracuje dużo dziewczyn 50/50 lub 60/50 z przewagą mężczyzn.

Dla ciągłych osób, które zadają pytanie ile jest godzin na magazynie Action.
Jak masz 20h/tygodniowo normalnie, 25h to juz dobrze. Jak udało Ci się dociągnąć do 30 to miałeś bardzo dobry tydzień.

Rotacja ludzi ogromna....
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-03-17 17:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadza się rotacja ogromna, zwalniają za byle co, 30 godzin max, wyplata nieciekawa :(
zdjecie uzytkownika
bom - 2015-03-21 06:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niko - 2015-03-17 17:04:21]:
a na jakim stanowisku pracowałeś/aś niko?
zdjecie uzytkownika
EU-People - 2015-04-02 14:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Szanowny Panie, agencja pracy EU-People dziala legalnie, wszelkie certyfikaty sa ogolnodostepne na stronie holenderskiego pracodawcy wiec prosze nikogo nie wyzywac od cytuje, zlodzieji itp. Zapraszamy do kontaktu Pana adwokata. Pozdrawiamy.
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-04-09 10:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam rowniez zglosilem eu people do inspekcji pracy i mam nadzieje ze dostana duza kare lub zamkna im ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wkoncu...a jesli ktos sie tam wybiera to tylko Adecco bo eu people pracuje dla adecco,wiec lepiej jest w adecco...co do eu to przed swietami pracowalismy w sobote jak kazdy sadzil za 150%,ale tydzien pozniej dostalismy pismo z data wsteczna ze stawki sie zmienily oczywiscie w dol poszly...procenty zabrali wiec sobota za 100%,eu people dziala legalnie???watpi w to tak samo jak w to ze wigilja jest w maju...niedlugo spor rozstrzygnie sad a wtedy zobaczymy ile tej legalnosci jest w tym nielegalu
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-04-17 16:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ej, zawiedziony, dodaj sobie do tego koszt mieszkania i ubezpieczenia, ktore Ci odciagaja, wiec razem daje to 400 euro za 40 godz. To chyba niezle? :))
zdjecie uzytkownika
a - 2015-04-20 10:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zapraszam wszystkich którzy lubią mieć 32 godziny zrobione w ciągu 6 dni. Praca w Action w Echt...
zdjecie uzytkownika
kacper - 2015-05-02 11:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadza się wypłaty 200e i to z wakacyjnym.Jeśli ktoś ma 30 godzin to już jest dla niego bardzo dobrze.Oczywiście mowie o pracy w Action w Echt.
zdjecie uzytkownika
Pasternak - 2015-05-14 17:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli ta agencja nie należy do takich co u nich ludzie żyją jak ludzie tzn w wynajmowanych mieszkaniach i domach? Tylko same bungala? To jest u mnie jedna z ważniejszych rzeczy by wiedzieć, jeśli mam się gdzieś przenieść. Nigdy więcej gównianych zimnych warunków i odludzia...
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-05-18 22:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam dla EU-People pare lat temu... byla to jedna z lepszych agencji na rynku... pod tym wzgledem nic sie nie zmienilo... nadal tak jest... wrocilam do pracy przez eu jakis czas temu! Kasa na czas (jesli czasem cos sie nie zgadza zaraz jest to korygowane), praca glownie na magazynach (nie trzeba babrac sie w szklarniach itp.), zawsze mozna dogadac sie z koordynatorami. Mieszkam teraz na Susteren i pracuje w action... rynek sie zmienil, to prawda... ale spojrzmy prawdzie w oczy... Polacy za granica nie sa swieci... wcale sie nie dziwie, ze jest ogromna rotacja jak ludzie, ktorzy przyjezdzaja mysla tylko o imrezach, wiecznie baluja, a do pracy trzeba ich zapraszac! Sami jestemy sobie winni... nie raz bylam swiadkiem jak w sytuacji kiey bylo mniej godzin agencja proponowala dorywcza prace... chetnie korzystalam, natomiast innych trzeba bylo laskawie prosic zeby ruszyli cztery litery. Dziwicie sie, ze jest syf na parku... a kto go robi? Mieszkancy! Sam sie syf nie zrobil! Jak sie dba o swoj domek mozna naprawde fajnie mieszkac... Ja jestem zadowolona i nie rozumiem ludzi, ktorzy mysla, ze pieniadze lezaw NL na ulicy, wiecznie zrzedza i zmieniaja prace co miesiac lub siedza na zasilkach! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hotferdome - 2015-06-17 17:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.jak z każdym biurem - raz lepiej raz gorzej, ja natomiast nie narzekam. Pracuje do dziś u nich(poprzez nich) już prawie dwa lata. Kasa zawsze na czas a praca taka jaka miała być. Wynajmuje tu od dawna swoje mieszkanie, także o warunkach mieszkalnych nie wiem nic. Pracuje na dwie zmiany, wszelkie dodatki zmianowe tak jak się należy. W mojej firmie akurat jest mało pracy od konca grudnia do okolic lutego, reszta roku ok- czasem się zdarz 4 lub 3 dni ale odpoczac i pozalatwiac sprawy też kiedyś trzeba wiec nie anrzekam. Apropo zarobków to zależy wiadomo od godzin. Srednia tygodniowka ok 390-410e. Gdy jest "high" sezon wpada po 500-550e co tydzień. Jest to moje pierwsze absolutnie bezproblemowe biuro w nl. Nie pozostaje mi nic innego jak napisać,że polecam!! oraz pozdrawiam całe EU.
zdjecie uzytkownika
Pracownik Actiona - 2015-07-15 17:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu macie spojrzenie obiektywne. Praca w Action w Echt i mieszkanie na Susteren. Praca należy do luzackich :) atmosfera w firmie elegancka, nikt cię nie goni, żadnych problemów, masz czas na gadanie, jednak musisz robić swoje, ludzie są zgrani, i my i Holendrzy i przełożeni. Godziny są i zawsze będą, to wielki magazyn, można zawsze zostać dłużej i pomagać w rozładunku, załadunku, sprzątaniu, na kartonach, na kontenerach, jest co robić! Tylko troszkę kreatywności ludzie! Spodoba ci się, szukaj mieszkania, ucz się jeżyka i masz kontrakt od tak, kilka dni temu, jeden chłopak przeskoczył po zakończeniu kontraktu z biurem na stały kontrakt Actionowski, wszystko jest możliwe się okazuje(aha i nie wal bumeli raz w tygodniu)! Osoba kontaktowa z Eu-P. w samej firmie nie nadaje się do czyszczenia butów, ale niech sobie żyje ten robak, można przymknąć oko na jego głupotę. Mieszkanie na parku, domki eleganckie w środku, sam park spoko, dbaj o swoje otoczenie a świetnie będzie ci się tu mieszkało. Na parku basen, jezioro, siłownia(za free wsio)Podsumowanie, praca elegancka, mieszkanie eleganckie, świetni ludzie(poza osiołkiem z biura), kasa się zawsze zgadza! Po 5 latach w Nl, gdzie widziałem niemalże wszystko, stwierdzam że jest to miejsce godne polecenia. Przyciągnąłem tu już znajomych i każdy chwali. Jednak jeśli kręcisz nosem na wszystko, mama ci całe życie koszule prasowała i nie wysypiasz się na ziarnku grochu, sorry zostań w Polsce, bo nigdzie ci lepiej nie będzie jak u Mamy :). Pozdrowienia dla kumatych!
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-07-16 14:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik Actiona - 2015-07-15 17:54:36]:
Siema możesz odezwa się do Mnie na maila ?
monika040891@gmail.com
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2015-07-20 14:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monia - 2015-07-16 14:57:32]:
Monia ma takie jedno male pytanie: czy ludzie ktorzy tutaj przyjezdzaja( mam na mysli tych "do pracy" nie do imprezowania) sa informowani ze nie beda miec 40 goodzin w tygodniu przez polskie biuro np w Opolu? co to za interes pracowac 6 dni w tygodni i miec 30 godzin. co z tego ze cie chwala,ze dobrze pracujesz,szybko, solidnie itp. nie ma pracy bo sa wakacje i nie ma popytu na artykuly z actiona.Niektorzy naprawde tu przyjechali do pracy a nie posiedziec przed kompem, popic i pogrilowac.... pozdr
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Odmówiłem przyjazdu do biura, bo za daleko miałem, papiery wysłałem pocztą, rozmowa rekrutacyjna przez telefon się odbyła, i za kilka dni byłem już w pracy.
Pytania: Pytania są zadawane przez osoby z kiepskim angielskim, pytano mnie o poprzednią pracę, hobby i tyle.
zdjecie uzytkownika
uur - 2015-07-21 00:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie wszystko powinno się na początku współpracy wyjaśnić a nie w trakcie. Jeżeli eu-people nie są w stanie zapewnić takiej ilości godzin jaką deklarowali to może czas najwyższy albo zmienić ofertę albo przestać ludzi wprowadzać w błąd. Jeżeli ktoś decyduje się na wyjazd zagraniczny to raczej nie po to żeby balować gdzieś na lewo i prawo.
zdjecie uzytkownika
Uswiadomiony - 2015-07-21 11:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EU-People mowi wyraznie, ze nie gwarantuja godzin, przeczytajcie sobie umowe... tak na marginesie... jaka agencja gwarantuje? szczegolnie w branzy logistycznej! pracuje juz na kontrakcie i sam wiem, ze jesli jestes dyspozycyjny, punktualny i nie chorujesz co poniedzialek spokojne wyrabiasz godziny. Pozdro.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eu-people

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy eu-people?
Zadaj pytanie
alert