Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o eu-people

Pracowałeś w firmie eu-people i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Endomorfik - 2015-09-11 14:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. 21 zaczynamy prace w Actionie. Ktoś również wybiera się w tym terminie do Echt?
zdjecie uzytkownika
plywajacyHolendeR - 2015-09-18 15:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
start w echt 23 wrzesien :) sezon sie zaczyna !!
zdjecie uzytkownika
Polsm - 2015-09-18 17:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej
Przez jaką firmę zaczynacie? Ja tez od 23 :-)
zdjecie uzytkownika
No name - 2015-09-20 10:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema my z bratem także zaczynamy od 23 przez Adecco
zdjecie uzytkownika
powodzenia - 2015-09-20 10:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sezon sie zaczyna???/ hmmm.... iech pomysle ten sam text slysze od polowy sierpnia ze sie sezon zacznie,bedzie duzo godzin i pracy... i faktycznie jest ale duuuuuuuuuuuuuzo nowych ludzi!!!!!!!!!!!!!!!! powodzenia
zdjecie uzytkownika
pracownic Action - 2015-09-24 21:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam !!!! Pracuje w Actione w Echcie , ostatnio bylo po 20 h średnio tygodniowo pracy ale zatrudniają straszne duzo nowych osob i daja juz po ,2 , 3 dnia pracy niektórzy pracownicy mają cały tydzien wolny .
zdjecie uzytkownika
pracownik Action - 2015-09-24 21:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, brak godzin , brak pracy !!! na dole link z ogloszenia dla niedowiarkow , ztrudniaja nowych po dwa razy w tygodniu od 10 wrzesnia do konca pazdziernika , wiec gadki , sezosn sie zaczyna to niezła ściema !!!
http://ogloszenia.niedziela.nl/search/advert/5719532
zdjecie uzytkownika
actionssie - 2015-09-24 22:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca może nie należy do zbyt ciężkich i męczących ale z godzinami to jest tragedia. Osoby wyrabiającą normę W NAGRODĘ mają 5 dni pracy, cała reszta różnie, jak masz wyjątkowego pecha to cały tydzień "Reserve" i siedzisz i czekasz... Jak masz w tygodniu 30h to możesz się uważać za kogoś wyróżnionego. Dodam od siebie że wciąż zatrudniają nowe osoby a obecni i sprawdzeni pracownicy nie mają możliwości wypracowania godzin. Teraz to się jeszcze bardziej pogorszyło bo w przyszłym tygodniu niektóre osoby mają zaplanowany cały JEDEN dzień do pracy. Biuro sobie ściągnie za mieszkanie i dostaniesz loonstrook na minusie.

Nie POLECAM ACTION ECHT na stanowisku Orderpicking
zdjecie uzytkownika
Czy ja moge otrzymac adres do biura eu-people w Ho - 2015-09-25 06:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adres
zdjecie uzytkownika
nieroby! - 2015-09-25 09:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak czytam te wasze smieszne komentarze to zalamuje rece.robic wam sie nie chce.widze jak "pracujecie" na magazynie to po prostu wstyd.normy nawet nie potraficie wyrobic , pozniej sie dziwicie ze was nie planuja.bo potrzebuja osob ktore chca i potrafia pracowac! po co im nieroby w firmie.
zdjecie uzytkownika
6tg - 2015-09-27 00:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, wiecie co czytałem kiedyś że prowadzili gdzieś rekrutację na stanowisko montera maszyn produkcyjnych, zastanawiam się czy w najbliższym czasie również będę potrzebowali jakiś nowych pracowników ponieważ chciałbym spróbować aplikować do nich na jakieś stanowisko wyżej wymienione lub jakieś inne..
zdjecie uzytkownika
xxxy - 2015-09-29 10:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
, Nie bądź śmieszny , ja jakoś mam norme 127, 130 i co z tego ze mam 5 dni planowanych jak praca po 5 h i tak wychodzi 30 ....takie ściemy to możesz nowym wciskać !!!
zdjecie uzytkownika
Voice of A*** - 2015-10-02 04:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z tym ze kasa jest co tydzien czwartek lub piatek. Pracowalem dla agencji prawie 5 miesiecy ktore uwazam za zmarnowane. Nieprawda jest ze po napisaniu do Administracji wszystko jest korgowane trzeba sie dochodzic, pracowalem w centrum dystrybucji ACTION Echt. W firmie mozna skorzystac z pomocy dwoch koordynatorow, hehe , ktorzy nic z Administracja niemaja wspolnego jak sami twierdza oni sa tylko do dyspozycji w sprawach organizacji pracownikow w centrum dystrybucji, niemam zamiaru nikomu tu ublizac bo tak jak kazdy lojalny pracownik musi dobrze wykonywac swoje obowiazki. Wczesniej pracowalem na szklarni pare lat, pomyslalem dosyc zniszczonych rak od ziemi siedzenia od rana do wieczora, od lutego do grudnia w szklarni, pocenia sie i rywalizowania o miejsce trzeba znalezc jakas prace z mozliwoscia rozwoju przeciez mam papier Technika Spedycji wiem ze sumiennie pracuje, mowie zaryzykuje w ACTION jade :) Pani przez telefon mowila mi ze tu sa lepsze zarobki w porownaniu do moich zachecala mnie a ja glupi na to poszedlem, no coz to tylko jej praca, pewnie tez bym tak mowil, gdybym mial werbowac ludzi do Pracy i za wciskanie kitu by mi placili. Nieprawda jest ze kto chce to pracuje, ta firma nastawiona jestna wyzysk pracuje tam duza ilosc ludzi wiec firma ktora chce oferowac najtansze produkty musi miec najtanszych pracownikow (takie chiny w europie) beda chodzic klepac cie po plecach zebys pracowal, jezeli sie wykażesz dostaniesz raz albo dwa razy 6 dni po 6 godzin echhh(t) niema zadnych dodatkow no chyba ze pracujesz ponad 8 godzin co jest nie realne albo od 20 do 6 rano :) jezeli macie juz zamiar jednak tu przyjsc pchajcie sie na zaladunek ciezarowek, praca bajka lekka i przyjemna w super skladzie i za dobra kase bo zawsze konczycie ostatni czasem pozno w nocy POLECAM a jak ktos nie marudzi to zaprazszam na rozladunek kontynerow, stawka marna ale godziny sa i da sie zarobic, oczywiscie atmosfera tez jest super pozdrawiam chlopakow :) No i sprzatanie kto by pomyslal heh da sie przezyc. Reszta dno! Siedzisz na parku nie dlatego ze ci sie niechcialo wstac do pracy ale dlatego ze poprostu masz dzis wolne! Ja nie spoznilem sie ani raz, zawsze bylem w pracy! Nawet do dziecka nie pojechalem na urlop bo kasa marna a liczyla sie kazda godzina, zgodze sie z tym ze jest tu czesc ludzi ktorzy poprostu klada lache na firme niemajac swoich bliskich na utrzymaniu, a w dodatku Koordynatorem parku jest Pan Jarek ktory wiecznie chodzi po spozyciu amfetaminy, wszystkim wciska kit ze za duzo enegy drinkow wypil. Ile bym dal zebym mogl wrocic na szklarnie :( Niemacie zadnych zobowiazan, ambicji jedzcie, jezeli szkoda wam czasu stanowczo odrazdzam jest duzo innych firm i krajow :) Mogl bym pisac w nie skonczonosc macie jakies pytania chetnie udziele swojej opini stracilem 5 miesiecy zycia niewidzialem jak moj syn uczy sie siadac, raczkowac przez EU PEOPLE albo EU FLEXForce bo z tego wszystkiego to juz sam niewiem dla kogo pracowalem firma kogucik :D
zdjecie uzytkownika
ACTION MAN - 2015-10-02 04:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POPIERAM bylem
zdjecie uzytkownika
KRZYS i AGA - 2015-10-02 04:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty to chyba z opola jestes bo to nie jest prawda ja nie chorowalem, nie spoznialem sie mialem propozycje kontraktu a i tak mialem jak cala reszta .. lepiej na spokojnie pracy poszukac a nie siedziec na parku z ludzmi co po 10 lat w holandii siedza, jezyka nie znaja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widzieli. Szlifujcie angielski Logistycznie rzecz biorac logistyka jest n calym swiecie kanada, norwegia, szwecja tam tez jest ORDER PICK polecam :) i niekazdy cham z opola moze tu przyjechac
zdjecie uzytkownika
ACTION MAN - 2015-10-02 04:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba na jelenie ? Kto ci to powiedzial TEAM LEADER czy kordynator . Idealne miejsce dla uchodzcow z syrii malo godzin jest za co zezrec, ak wezmiesz wolne to im na reke nie musza placic
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-10-02 14:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ Voice of A***
Panie Damianie, skoro już Pan tak rzuca imionami to i ja pozwolę sobie się wypowiedzieć. Dlaczego nie pochwali się Pan swoimi osiągnięciami w Action? Dlaczego nie przedstawi Pan całej prawdy? Za co został Pan dyscyplinarnie zwolniony? Jak bawił się Pan ze mną w chowanego za wersalką? Jak musieliśmy Pana niemalże siłą usuwać z parku, ponieważ okłamał mnie Pan mówiąc, że się Pan wyprowadził, po czym imprezował Pan sobie z kolegami całą noc? Proszę się najpierw podzielić swoimi wątpiliwymi osiągnięciami, powiedzieć jak się Pan zwracał do swoich przełożonych, jakiego języka Pan używał, a potem dopiero potem proszę się wypowiadać na dalsze tematy. Jest to powszechne zjawisko- osoby, które najgorzej się zachowywały oraz te które zostały zwolnione próbują się zemścić po fakcie. Pan nawet nie pracował na order pickingu, więc całą wiedzę o pracy tam ma Pan od osób trzecich. Zasada jest prosta- ten kto chce pracować i się stara będzie miał godziny. Ten który powoduje problemy na parku, zgłasza ciągle choroby oraz niszczy mienie firmy (to powinno być Panu szczególnie znajome pojęcie) nie będzie miała pracy i jest to zasada dośc prosta. Życzę Panu mimo wszystko powodzenia w Pana dalszych przedsięwzięciach.
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2015-10-03 17:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dostałem ofertę pracy w Actionie. Czytam tutaj opinię, ale widzę że większość nie poleca. Jednak chciałbym zapytać co jest, gdy się robi ponad normę, nie choruje i uczciwie? Jest możliwość dostania kontraktu? Jeśli tak to jakie są zarobki i czy daja je chętnie
zdjecie uzytkownika
TySam? - 2015-10-05 18:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale o co ci chodzi chłopie?
zdjecie uzytkownika
seba_bgc - 2015-10-07 14:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, do Miska- co do kontraktu to daja po 9 miechach,ale musisz pokazac, ze ci sie chce pracowac i nie bumelujesz. Ja pracuje od 3 miesiecy i juz mi forman powiedzial, ze jak tak dalej bedzie to mam szanse na umowę, A wtedy to wiesz, juz na 38 godz. daja umowe. Odkond wprowadzili ten ich caly nowy system, to jestem zaplanowany praktycznie co dziennie, takze JA TAM SIE AKURAT CIESZE!!!! W ten jeden dzin, co nie bylem planowany to zadzownili do mnie z biura, ze mam przyjsc nastepnego dnia na zaladunek. wczesniej zreszta sam pytalem sie, czy nie maja roboty na innych dizalach i jak byla to szedlem, takze jak sie popytasz, to robota sie zawsze znajdzie. Ja przyjechalem tu pracowac, a nie siedziec i kombinowac, wiec i norme wyrabiam i nie robie numerow, takze biuro nie ma sie do mnie o co przyczepic, jaky cos, hehe;).Pracowalem wczescniej w AH i owszem kasa byla lepsza, ale co z tego jak norma byla prawie dwukrotnie wyzsza niz tu i pracowalem w chlodni na nocki. Bez jaj nie, ja nie jestem robotem!!!!! jak chcesz normalnie robic, jestes kumaty i nauczysz sie przez te 9 miechow holenderskiego,,, tak zeby sie dogadac, to wezma cie z pocalowaniem reki na kontrakt. No ale niektozy wola stac i gadac w padach,weic i normy nie maja. Generalnie jest spoko, domki sa wypasione (mieszkalem wczesniej w rpawdziwych bungalowach i nie ma co porownywac).
zdjecie uzytkownika
A - 2015-10-13 10:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Endomorfik - 2015-09-11 14:00:41]:
Mozliwe, ale czy to bylo przed obnizkami stawek i dodatkow? Teraz mamy gole pencje. Godzin brak, chyba ze komus odpowiada 15-20 godzin w tyg. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
pracownik Action - 2015-10-13 11:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Action Echt msakra jakaś , praca , nawet jeśli zaplanują Cię na 5 dni a często ludzie dostają 5 dni rezerwy (czyli siedzisz w domu i czekasz na telefon ktory nie dzwoni ) to i tak okolo 20 h masz i troche ponad 100 euro wypłaty , zastrudniaja non stop nowych ludzi , daja im miesiac pracy normalnie czytal 30-36 h , a pozniej do jednego wora , 20 h i nowych , błedne koło ....Odradzam wszystkim
zdjecie uzytkownika
nikolas - 2015-10-22 23:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje juz kilka miesiecy w action i mam widoki na kontrakt. 38 godzin praktycznie co tydzien, nie narzekam, robie swoje. Masz malo godzin? Przeciez to oczywiste. Moze wystarczy troche wiecej checi, punktualnosci. Zaproponuja Ci zeby zostac troche dluzej? Przyjdz! Wiecej inicjatywy ludzie.
zdjecie uzytkownika
krzys - 2015-10-27 14:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja rowniez uważam , ze trzeba pokazac sie z jak najlepszej strony wystarczy na prawde troche checi , entuzjazmu oraz zaangazowania , kazdy musi sie pokazac z jak najlepszej strony a z tego co piszecie to zarobki tam nie sa takie zle tak jak napisał @nikolas, wystarczy troche checi i pokazania sie zaoferowania i zaproponowania czegos
zdjecie uzytkownika
Był - 2015-10-29 13:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fakt,mało godzin a w styczniu będą zwalniać,bo po co im tyle ludzi jak roboty nie ma.Tak jest co roku :-)
zdjecie uzytkownika
gibon - 2015-11-19 14:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikolas - 2015-10-22 23:02:53]:
co ty mi tu swirujesz ze po 38 godz robisz..chyba ze robisz na innym dziale niz order picking. Ja pracuje tu juz 8 miesiecy i z bólem czekam na koniec kontraktu z EUpeople/EUflexx. Marnowanie czasu! wypłaty po 150euro bo kto ci da wiecej jak robisz po 20godzin. Jestem dobrym pracownikiem i co z tego ze mam planowany kazdy dzien w tygodniu jak rob sie bo 4-5 godzin dziennie. Nie jestem jakims sztundziarzem zeby tyrac nadgodziny ale 38h w tyg to standard którego wymagam. A oni i tak traktują nas jako statystów,jesteś jak pionek,jak liczba jak numerek na chipie którym otwierasz bramke zeby wejsc do pracy. Przyjmują mase ludzi i obiecują godziny.. smiech na sali od kiedy tu jestem to słyszę te obiecanki. Teraz swieta sie zblizają ok cos ruszylo teraz nie 4 ale 6h masz dziennie co daje 30h jesli pracujesz od poniedzialku do piatku i co.. "ch.. wielki,dwa bombelki" a w styczniu beda wypierdzielać wszystkich po kolei,zostawią sobie tylko tych wyselekcjonowanych co się pocą w padach żeby tylko lepiej,szybciej bo to zapewni im następny tydzień pracy a nie rezerwy. Taka prawda.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2015-11-22 01:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jeśli chodzi o godziny pracy to śmiech na sali,w kwestii nowych ludzi około 8 co 2 dni. Będę bronił mimo wszystko Adecco i EU wina jest po stronie ACTIONA !!! Pracownik Actiona wybiera ludzi do pracy na podstawie normy! Action decyduje o godinach pracy i ściąganiu ludzi z rezerw,zrobi wszystko aby druga zmiana pracowała jak najkrócej. O ile pierwsze zmiany na dzień dzisiejszy są po około 7 godzin to drugie 5. Jeśli już decydujesz się na wyjazd do Actiona to przez EU. 1 - zarobki 2 - Polacy w biurze (możesz ich zapytać albo zjeb.. dowoli) 3 domki takie same. 4 z tego co usłyszałem to załatwiają sprawy z homelheide my musimy sami. Chcesz wiedzieć więcej napisz odpowiem. Dla dociekliwych moge podpisać się nazwiskiem.
zdjecie uzytkownika
Listonoasz - 2015-11-22 03:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ACTION MAN - 2015-10-02 04:27:46]:
Dobrze że patologii się pozbywają z parku , ludzi którzy nie potrafią się zachować , gdzie brud i syf tam mówię NIE .
zdjecie uzytkownika
Zysiek - 2015-11-27 00:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie, to jak to w końcu jest z eu-people, bo czytam różne opinie, jedne pozytywne, drugie dość negatywne-ale i personalne, więc nie wiem czy mogę im wierzyć. Malo wiem o tej branży, @jarek może powiesz coś więcej, aplikować czy lepiej dać sobie spokój, jakie są zarobki, jaka pensja i czy na czas?
zdjecie uzytkownika
kasio kasio - 2015-12-07 03:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@krzyś pewnie, że jak się ma pomysł na siebie to od razu wszystko się lepiej układa. Kiedyś to szukali montera maszyn produkcyjnych, a ostatnio cisza, wiecie czy planowana jest rotacja wśród pracowników? Dzięki
zdjecie uzytkownika
diabel - 2015-12-09 15:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o informacje na temat pracy w ACTION Echt ,dostałem oferte na wyjazd ,niewiem czy sie zdecydować,jak wyglądają warunki pracy,jak z godzinami,jak się ma sprawa otrzymania wynagrodzen
zdjecie uzytkownika
dannie - 2015-12-17 08:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz chociaż wskazać gdzie takie ogłoszenia się ukazywały bądź ukazują, bo ja coraz częściej podejrzewam, że co lepsze oferty to się rozchodzą za plecami wszystkich innych.
zdjecie uzytkownika
Michel - 2015-12-21 08:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam pracuje w Action już 2 miesiace i tylko raz zdarzyło mi się mieć mniej niż 30 godz.
Fakt na 1 zmianie godz jest więcej ok 38-50.Wszystko zależy od zamówień ale też od tego jak kto pracuje jeśli robisz dobrze to często się pytają czy zostaniesz dłużej w pracy i na no też patrzą bo jeśli ktoś przyjechał do pracy a nie imprezowac to docenia takiego pracownika. Na zarobki nie narzekam sa dosyć dobre praca jak dla mnie spoko robisz swoje i nikt ci DUP... nie zawraca.
Natomiast park na którym mieszkają ludzie to masakra banda pijaków brudasow i narkomanów oczywiście są wyjątki ale 90% to patologia. Dostęp jest do wszystkiego od ruskich fajek wódki (747)po twarde narkotyki(704).Można dużo jeszcze wymieniać gdzie i co można dostać ale ogólnie nie polecam mieszkania na parku..Pozdro
zdjecie uzytkownika
mogo - 2015-12-28 22:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie nie jest źle, aczkolwiek rzeczywiście trzeba się postarać żeby trafić do tej firmie, szczególnie jeśli chce się zatrudnić na inne stanowisko niż na produkcji.
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-12-31 18:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mogo - 2015-12-28 22:44:35]:
Michel 38 -50 godzin to chyba pale robiles po godzinach.max 25 godz czasami po 80 e przelewu jeden dzien pracy
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2016-01-02 21:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wy ( usunięte przez administratora )nie jesteście normalni... michael to jakas pizda co nie ma wlasnego zycia i rozsiewa ploty, a ze go nikt juz nie chce sluchac w realu to wypisuje glupoty na forum. Kiedy ty miales w Actionie 50 godzin? Zarobki w porownaniu z tymi polskimi wyplatami to naprawde spoko, ale na holanderskie realia to zarabiamy kieszonkowe... ja sie przy kazdym rozliczeniu czuje kilka lat mlodszy, bo wyplaty mialem takie kiedys na wiekowce.. Po ch... wprowadzasz ludzi w blad i siejesz ferment na forum publicznym. Nikt tutaj nie zadal pytania gdzie i co mozna kupic, wiec po jaki ch.. w ogóle drazycie temat. Macie jakies informacje to na komisarjacie was wysluchaja. Jeba..e konfitury..."karol wielki" to jest az takim nieudaczniek ze nawet wpisujac w niku "wielki" czuje sie dowartosciowany. Skoro macie odwage wymieniac nr'y domkow i wskazywac konkretnych ludzi, to sie kur...o podpiszcie imieniem i nazwiskiem. Nudzi wam sie? Szukacie rozrywki? podpiszcie sie imieniem i nazwiskiem, a podejrzewam ze nie jeden was dopierdoli bo kur..stwo takie jak wy sie szybko tępi... wtedy będziecie miec rozrywke 24h/dobe... gwarantuje. jeb..ne zawistne konfitury... co wam daje pier...lenie kto i co robi (a wlasciwie "przypuszczalnie" robi, bo piszecie bajki lepiej niz Disney i Pixar), macie jakies dowody to udostepnijcie je... ja karolu mam film jak twoj stary rucha lame na parku... chyba tylko polacy potrafia tak kolo du..py narobic rodakowi. za granica poczujecie sie kur...wy wazniejsi, jak kogos wypier...olicie z du..py, bohaterowie za dyche, co w pracy wyscigi kur...y urzadzaja bo czuja sie dumni i dowartosciowani jak ich voorman poklepie po pleckach i powie "good job" bo wyrobili norme 150... sie pozniej wszyscy dziwia, czemu polakow jak go..wno traktuja i trabia jaka dyskryminacja jest w holandii.. skoro pokazalismy ze nasza tradycja narodowa jest zawisc i dopierdalanie sobie nawzajem, to oni pewnie sie probuja dostosowac i podtrzymuja nasza tradycje... oczywiscie holendrzy zacieraja lapki i trzepia na nas siano bo musieli wypuscic swoich murzynow na wolnosc ale mimo to znalezli sobie polaczkow, ktorzy durni bija sie miedzy soba o opakowanie srodkowe w padach, byle by tylko byc pierwszym na liscie z normami i uslyszec "good job" i naobiecują zlote gory, kontrakty, a rzeczywiscie rzucą ochlapy. holendrzy nagrode nobla powinni dostac w kategorii "jak wychowac sobie polaczka by byl murzynem i byl z tego powodu dumny.."jak to ktos, kiedys powiedzial "Kraj wspanialy, ale ludzie ch...jowi" wstyd mi za was polaki
zdjecie uzytkownika
Patryk87 - 2016-01-02 21:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Michel - 2015-12-21 08:21:12]:
Fajnie wiedzieć gdzie można się zaopatrzyć, jak przyjadę tam do pracy to napewno zajdę zakupić.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2016-01-03 16:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co się orientuję to szukali kiedyś kogoś na stanowisko montera maszyn produkcyjnych. Znajomy mi mówił, że można sporo zarobić. Nie orientujecie się może czy nie będzie w najbliższym czasie prowadzona jakaś rekrutacja? Z góry wielkie dzięki.
zdjecie uzytkownika
program - 2016-01-03 16:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mogo - 2015-12-28 22:44:35]:
Michel, jeżeli tak źle ci się mieszka w parku to proponuję wynajem prywatnego mieszkania. Swoją drogą jak można wrzucać wszystkich ludzi z Parku do jednego worka? Brudasy, narkomani, patologia-po prostu pięknie. Mieszkaliśmy na parku jakiś czas zanim przeprowadziliśmy się na własne mieszkanie. Z doświadczenia wiem że ta patologia to jedynie jednostki ale takie jednostki znajdą się wszędzie. Poza tym, jeśli jesteś chujem dla innych to nie oczekuj, że będą mieli do ciebie za to szacunek. Mnie udało się na Parku poznać ludzi, których mogę nazwać w tej chwili przyjaciółmi i do których mam wielki szacun, bo są zajebiści. W kwestii czystości wszyscy są bardzo restrykcyjni, ma być czysto i już. Jeden z moich kumpli dostał od drugiego zjeby za nieumyte naczynia. Nikt nie lubi tarzać się w cudzych brudach. A w tych domkach, o których piszesz to się zaopatrywałeś czy co? Masz jakiekolwiek dowody na to, że tam czymkolwiek handlują? Bo takie opcje jak 'coś tam słyszałem' albo 'wydawało mi się że widziałem' możesz wsadzić sobie głęboko w dupę. Przedstaw dowody albo zamknij mordę. Możesz niechcący zrobić przypał niewinnym ludziom, jesteś tego świadomy?
Jeśli chodzi o pracę w Action, to wspominam dobrze chociaż już tam nie pracuję. Godziny pracy ruchome czasem 40, czasem mniej na tydzień ale wypłata zawsze wchodziła w terminie, no i ekipa, z którą przyszło mi pracować na cleaningu była naprawdę super. Polskich koordynatorów z Actiona nie wspominam za dobrze, traktowali ludzi jak śmieci ale takie życie. Niejednemu już władza zamieszała w głowie.
zdjecie uzytkownika
lkjhg - 2016-01-05 23:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej nie wiecie moze czy w firmie eu-people beda jeszcze w najbliszym czasie szukac montera maszyn produkcyjnych, bo chetnie bym do nich aplikował..
zdjecie uzytkownika
Zadowolona - 2016-01-17 22:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Action od paru miesiecy. Mieszkam na parku I az wlosy mi sie jeza na glowie jak czytam niektore komentarze. Dlaczego my Polacy musimy zawsze robic wioche I to na wlasne zyczenie?? Potem sie wszyscy dziwia, ze zle nas traktuja w Holandii... Wstyd mi, ale jedyne co moge zrobic to napisac jak jest. Pracuje normalnie ok. 40 godz. / tydzien. Mieszka mi sie dobrze ( Domki as naprawde laden). Wyplata jest co tydzien...z agencja nie mialam jeszcze zadnego problemu. Oglonie nie narzekam. Polecam!
zdjecie uzytkownika
Michael - 2016-01-18 08:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pałe to chyba ty robilas pod stołem ja godz mam i wypłaty co tydz ponad 300 euro... a reszta tych komentarzy zapewne pochodzi od tych n( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Zysiek - 2016-01-20 11:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
300 eurot to niezła wypłata @Michael, ale po co zaraz się tak unosić w stosunku do @Zadowolona, najlepiej że się cieszy i jest jej dobrze, szanuje takie osoby zadowolone
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-01-27 14:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ACTION ECHT
Warunki pracy naprawdę rewelacja + darmowy posiłek bez wzgledudu na długość czasu pracy.
Wielki minus za gozdziny: Ostatnie tygodnie 25,27,26,27 i nie zanosi sie lepiej... Niestety trzeba bedzie zmieniać. Nie rozumię polityki agencji/firmy ze przy tak małej ilości pracy ciągną tyle ludzi ale przemiał jest...
zdjecie uzytkownika
MR T - 2016-01-28 18:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozytywne opinie sa pisane przez kordynatorow oszukuja jak .... sprawa w toku zbiorowa
zdjecie uzytkownika
Md0593 - 2016-01-30 01:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, może ktoś napisać jak wygląda praca jako orderpicker w Action Echt? Nie pytam o godziny, tylko o wykonywaną tam prace.
zdjecie uzytkownika
alex - 2016-01-30 10:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, ja planuję wyjazd do echt w najblizszym czasie, interesuje mnie informacja jak wyglada temat ewent wczesniejszego rozwiazania umowy? czy eu/flex stanowczo egzekwuje karę umowną 500EUR za wnioskowanie o wczesniejsze rozwiazanie kontraktu? bo jesli po miesiacu okaze sie ze nie wychodze na swoje.... nie zamierzam zostawać...
zdjecie uzytkownika
alex - 2016-01-30 10:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jeszcze druga kwestia... jak jest z dojazdami do pracy? mam brac swoj rower, czy sa zyczliwi na miejscu z samochodami zeby na 6 lub 15 byc w pracy? idzie sie z kims dogadac?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: niema zadnego spotkania telefon po napisaniu maila`
Pytania: czy jest pan swiadomy swojej decyzji ?
zdjecie uzytkownika
xxlxx - 2016-02-01 11:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alex - 2016-01-30 10:23:20]:
miesiać wczesniej musisz dać wypowiedzenie inaczej kary. Szkoda ze nie podałeś stanowiska na jakim cie przydzielą. Osobiście wierzyłem (bo czemu miałbym nie wierzyć?) koordynatorom ze godziny będą i spóźniłęm się z wypowiedzeniem, teraz robię jeszcze dwa tygodnie za damski uj i uciekam. Dojazdy to jak dorzucisz na wode to sie dogadasz albo rower, ale pogoda nie zacheca ;)
PS. Prosiłem tez o zostanie na innych zmianach/ stanowiskach ale polityka jest taka ze jestes od jednej rzeczy i koniec.
zdjecie uzytkownika
Jejdzej - 2016-02-01 16:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wyglada praca orderpickera w actionie?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eu-people

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert