brak logo

WRS

Chorzów

Opinie o WRS

taki jeden 2012-09-23 17:02:14
Mówię o WRS na ul. Żeromskiego
Taka Jedna 2012-09-24 10:51:28
Jestem umówiona jutro na rozmowę do firmy WRS o dość dziwnej porze wieczornej co mnie zdziwiło. Szukałam jakiejkolwiek informacji na ich temat i nic nie znalazłam jedyna informacja to taka że jest to nowy oddział a główny znajduje się w warszawie. Nie powinni więc mieć strony internetowej? Świat jest juz tak rozwinięty, że każda firma taką posiada.
Czy ktoś coś znalazł na ich temat? na temat firmy WRS Chorzów ul. Żeromskiego 16?
Byłam tam 2012-09-24 17:29:27
Mnie również bardzo zdziwiło to, że nie mają strony internetowej. Pytałam o to sekretarkę firmy, powiedziała, że to nowy oddział i dlatego nie ma strony. Ale przecież są tylko oddziałem firmy z Warszawy więc strona być raczej powinna. Daj znać jak bylo na rozmowie
Malcia 2012-09-28 12:18:01
Mam rozmowę z pon o 18. Raz strasznie późno jak na rozmowę kwalifikacyjną? A dwa zero informacji o firmie? Wie ktoś coś?
Warto tracić czas i paliwo?
hej! 2012-10-01 12:46:00
Prosze dajcie znać jak było dzisiaj ja raczej nie pójdę ale jestem ciekawa co to wogole ma być :D
hipopotam 2012-10-01 19:15:07
dzwoniłem w sprawie pracy i nie ma w niej nic podejrzanego godziny rozmow sa dwie 11.30, 18.00 uwazam że to bardzo dobrze gdyz nie każdy moze przyjść na rozmowe o 15
stokrotka 2012-10-01 19:20:01
witam wszystkich pracuje w tej firmie juz jakis czas i ogolnie jest ok, młodzi ludzie super atmosfera, możliwość rozwoju w końcu!!!! praca polega na profesjonalnej obsłudze klientów mam nadzieje ze to wam w czyms pomoże
KLAUDIA 2012-10-02 13:57:32
Witajcie :)
Co do tej firmy to byłam tam na rozmowie i dostałam pracę :) Jestem teraz "doradcą klienta" - podpisuję umowy z klientami - kasa jest niezła :) zespół młody i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i**** :) Mam 18 lat i szukałam pierwszej pracy - ta okazała się być tą ! Nie musiałam mieć jakiś kwalifikacji a mimo to dostałam pracę - wystarczy chcieć :)
Firma naprawdę super ! Zapraszamy do Naszego zespołu :)
Ps. i nie słuchajcie jakiś pierdół bo jak ktoś chce pracę to ją znajdzie a jak nie to zawsze będzie negatywnie nastawiony !!
karol 2012-10-02 13:58:59
Nie rozumiem co Was dziwi w takich godzinach. Wiele osób, które poszukują pracy nadal gdzieś są zatrudnieni i godziny ranne lub popołudniowe nie odpowiadają im. Natomiast 18 jest już bardziej realną godziną. Dziś wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną :)
Piotrek 2012-10-02 14:06:26
Pracuję w tej firmie od 2 tygodni na stanowisku doradcy klienta. Praca jak dla mnie jest bardzo ciekawa, można zarobić spore pieniądze- bo 2 000 zł/ miesiąc dla osoby w wieku 19 lat to niemało, a przede wszystkim firma ta daje duże możliwości awansu i rozwoju. Bo jaka firma byłaby tak bardzo nastawiona na rozwój osób, które nie posiadają żadnego doświadczenia zawodowego? Kolejną zaletą jest młody i ambitny zespół, z którym pracuję. A negatywne opinie biorą się z czystego lenistwa ludzi, którym nie chce się pracować, bo myślą, że pieniądze same napłyną im do kieszeni.
Juice dla WRS!
Agnieszka 2012-10-02 18:51:45
Ja byłam na szkoleniu ;) Pojechaliśmy do Sosnowca, chodziliśmy po domach, popisywaliśmy umowy, nie było tak źle, ani ciężko zdobyć klienta, ale to nie jest to czego szukam, nie interesuje mnie takie \\\\\\\'proszenie się\\\\\\\' by ktoś coś tam podpisał.

Ogólnie atmosfera fajna, ludzie spoko, młodzi, imprezowi ;d Więc jak ktoś lubi prace w terenie także jak najbardziej polecam.
ona i on 2012-10-02 20:25:24
Opinia [usunięte przez administratora] a to reklama firmy, ewidentnie:)
Romuald 2012-10-02 20:40:17
Ejj a coś mówili też o pracy biurowej. To prawda czy tylko latanie i wciskanie ludziom jakichś umów po domach?
ke? 2012-10-02 20:42:02
Co jest profesjonalnego w chodzeniu od drzwi do drzwi?
sss 2012-10-05 09:06:33
co to za praca??!! chodzenie i zaczepianie ludzi na ulicy i po domach. Bylam na dniu proby i szczerze dziekuje. Jezdzic po calym slasku i w ten sposob zarabiac.... jak ktos lubi takie rzeczy to spoko, ja od razu podziekowalam.
hslover 2012-11-03 19:08:21
ludzie co wy pier*licie...pracuje tam od dwóch tygodni i jest świetnie...awansowalem na wyższe stanowisko i niedlugo znów mam zamiar awansować a wtedy wszyscy bD mogli possać:) WRS RuleZZ
Kuba 2012-11-21 21:10:43
Lamma - 2012-11-14 19:32:57 odpowiedz | cytuj
Porażka ... koleś prowadzący rozmowę nie umie czytać cv - to było dobre :) Rozmowa kwalifikacyjna parami ? W obecnych czasach - pełna nieprofesjonalność, brak idnywidualnego podejscia do rozmówcy, przedstawienie stanowisa - \"praca biurowa\" - to wszystko... to była pierwsza w życiu tak nieprofesjonalna rozmowa na której byłam. Zero prezentacji firmy i zasad współpracy.

O [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , jesteś aż tak zajebista i cały czas nie masz pracy?? ojoj ale ta Polska jest niesprawiedliwa... Może powinnaś założyć własną firmę i wprowadzićswoje zasady? albo lepiej siedz dalej w domu i szukaj pracy dalej.... w sumie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to sama pewnie do Ciebie przyjdzie wkońcu jesteśaż tak zajebista :] Byłem na rozmowie i duuży plus dla nich :]
żmijka 2012-11-29 15:14:09
Witam ja także zostałam zaproszona na rozmowe do WRS w Chorzowie ,ale boję się ,że zmarnuję tylko swój czas ,bo czy na tzw. akwizycji można coś zarobić?
anomim 2013-01-16 14:15:25
No własnie ja też byłam umowiona na rozmowe ale nie poszłam po przeczytaniu opinii... nie mam zamiaru chodzić po ludziach;/
M 2013-02-28 16:05:13
Jak Cie zatrudnili, to fajnie świadczy o Firmie:P Pełen profesjonalizm w Twoich wypowiedziach.
M 2013-02-28 16:07:50
Powyższy komentarz przeznaczony dla Kuby
miri 2013-04-04 20:37:08
Wczoraj byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, babka z którą rozmawiałam nawet miła. Jutro idę na dzień próbny. Zobaczę co i jak , gdy będzie to akwizycja to podziękuję.
rab 2013-04-06 08:03:08
czy to jest na zeromskiego 16 lokal 2? bo mam tam iść na rozmowe ale nie wiem.
Brak 2013-04-06 19:35:10
AKWIZYCJAAAA umowa o dzieła normalnie porażka
123 2013-06-11 18:45:59
Tez mam jutro dzien probny nie wiecie moze jak wyglada? mozecie powiedziec cos wiecej?
były pracownik 2013-06-12 10:36:27
100 % prawdy !! NIE POLECAM !!
anonik 2013-06-12 10:38:27
wyślą Cie w teren i będziesz łazić po domach .... i wciskać telefony albo prąd
sruuu 2013-07-20 16:18:44
wabią na ogłoszenia typu asystent/ka biura telefonicznie potwierdzają że stanowisko biurowe, na rozmowie okazuje sie ze to zwykła akwizycja d2d praca w terenie od 9 do 19 wynagrodzenie prowizyjne, szkoda czasu
nieznajoma . 2013-07-29 12:26:17
Hej , mam pytanie , jutro mam niby iść na rozmowę kwalifikacyjna i nie wiem czy to ta firma ,(usunięte przez administratora). i czy to jest na 1 piętrze ?
xxx 2013-07-29 23:14:45
tak, to ta firma. dzwonili do mnie 10 minut przed Tobą. Ale nie idę na tą rozmowę...
login 2013-08-02 17:22:41
prosze cie na umowie o dzieło przy zarobkach porowizyjnych za bieganie po domach ;/
Anonim 2013-08-06 13:35:52
Był ktoś może jeszcze na rozmowie? Ja byłam dzisiaj. Jestem ciekawa opinii na temat tej firmy.
anoimin 2013-08-06 14:42:23
i jak wrażenia?
Anonim 2013-08-06 17:10:23
Właśnie moje wrażenia pozytywne, ale to była dopiero krótka rozmowa. Ale zastanawiam się, co inni sądzą. A Twoje wrażenia jakie są?
wrazenia 2013-08-07 17:25:41
umowa o dzieło system prowizyjny czyli tragdia takie miałam wrazenia!!!
a o 2000 to chyba se mozna pomarzyć
Patrycja. 2013-08-13 12:35:59
Matko Kochana! Byłam tam na "rozmowie" jakiś miesiąć temu i wszystko wydało mi się dziwne, gdyż zadzwonili do mnie bardzo szybko, proponowali przez tel. świetne warunki.Poszłam drugiego dnia na rozmowe, a tam nikt nie wiedział, gdzie w ogóle ta firemka jest, nawet salon piękności, który jest obok napisał sobie na drzwiach "tu nie prowadzimy żadnych rozmów kwalifikacyjnych", co dało mi już do myślenia, że pewnie całe masy ludzi tam przychodzą i myślą, ze to w jakimś normalnym miejscu, jednak nie. Wejście jak na jakiś strych, drzwi całe z pajęczyn, tkzw. firma kogucik. No, ale ok, poszłam skoro już tam byłam i w całym biurze tylko dwóch pracowników "prezes" i jego asystentka, która wyglądala jak pani lekkich obyczajów, NIKT POZA TYM. Byłam tam dwa razy i zawsze była tylko ona, ewentualnie z panem prezesem - jak określiła. Biuro prawie puste. Na rozmowie "prezes" zapytał czy interesuje mnie tylko jedno stanowisko, czy jestem otwarta na propozycje. Zestresowana odpowiedzialam, ze zalezy mi po prostu na pracy. Pomazał coś po moim cv i powiedział, że oddzwoni. Nie minęły 3 godziny, a pani astytentka juz zadzwoniła, że pozytywnie przeszlam rozmowę i zapraszają na dzień próbny z samego rana. Potem zaraz weszłam na gowork i zadzwoniłam z pytaniem do pani asystentki, czy praca polega na akwizycji, na co ona, że ona nie wie, to zależy na jakie stanowisko umawiałam się z panem prezesem, przy czym ja z panem prezesem na nic tak właściwie się nie umawiałam, gdyż tak już robią, że żadnych infroramcji nie udzielają. Poza tym sława tej firmy zaczyna się dopiero za żelaznymi drzwiami na kartce papieru, nic poza tym. Dziwię się, że dalej Was naciągają i że liczba komentarzu tu wzrasta. Nie dajcie się oszukać, za dużo tych cwaniaków na rynku. Nie da się już znaleźć normalnej pracy, to przeykre.. Sekretariat, taa jasne...
Karolcia 2013-08-13 23:03:54
Byłam tam niedawno na rozmowie kwalifikacyjnej, później również zaproszono mnie na dzień próbny i ogólnie firma nie jest zła, jeżeli ktoś lubi taką pracę ;) Faktycznie praca w terenie, akwizycja- jednym słowem nie dla mnie. Z tego co się zorientowałam jeżeli ktoś ma dryg do tego to może z tego być niezła kasa. Atmosfera super, młodzi ludzie, zwariowani, ogólnie cała ekipa łącznie z "prezesem" o którym pisze koleżanka wyżej jak i asystentką bardzo wporządku, normalni młodzi, wyluzowani ludzie więc pod tym względem nie ma co narzekać. Tyle, że umowa o dzieło czyli kolejny duży minus, no i nie potrzebnie łapią pracowników na ogłoszenia typu praca biurowa itp bo marnują i tylko swój i innych ludzi czas.

I ja dowiedziałam się o wszystkim na rozmowie kwalifikacyjnej, może nie powiedziano mi wprost, że chodzi o akwizycje, ale że do obsługi klienta, wiec wystarczy wypytać się wszystkiego na rozmowie, a nie siedzieć cicho jak szara myszka a potem na internecie się wymądrzać, pozdroo ;)
Patrycja. 2013-08-21 03:43:57
Przeważnie w każdej akwizycji jest stawka prowizyjna. Już trochę się na rozmowy nachodziłam i wiele nasłyszałam od znajomych, tak więc myślę, że tak jest i w tym przypadku. I to pytanie 'woli pani pracować za 1.200 w biurze, czy za 5.000 w handlu?' zwykła manipulacja pracownikami i chorymi, starszymi ludźmi, bo to własnie na nich się zarabia, choć i oni juz się nie dają oszustom naciągać. Tkzw. legalne przestępstwo, bo przecież nic im nie udowodnisz. Może znajdzie się w końcu tutaj ktoś, kto pochwali się jakąkolwiek umową i zarobkami? Bo widocznie ja jestem uprzedzona..
Patrycja. 2013-08-24 22:57:46
Nie chodzi mi o to kto się do takiej pracy nadaje. Każdy pracuje gdzie chce i gdzie się czuje najlepiej. Chodzi mi głównie o to, że pisze jak byk w internecie, że praca biurowa w sekretariacie i zabierają ludziom czas i pieniądze na bilety, bo ludzie w poszukiwaniu pracy są w stanie przejechać pół polski, żeby mieć dobrą pracę. Poza tym jest to męczące i demotywujące, ciągle łapać się na fałszywe oferty pracy z internetu, potem człowiek już traci nadzieje, że jeszcze istnieją uczciwi pracodawcy. Tak jak mówicie, jeśli ktoś ma gadane i ma w tych "fach", to wiadomo, że pójdzie tam gdzie oferta pracy nazywa się "telemarketing" lub "akwizycja", a moim zdaniem takich ludzi jest mało, więc celowo pod przykrywką szukają ludzi poszukujących ciepłej posadki, do żebrania po domach. Myślę, że gorszej pracy mieć nie można, niż wciskanie kitu, bo do tej roboty wezmą każdego...
anonim 2013-08-26 11:46:35
Zgadzam się z Patrycją, ale też kiedyś pracowałem w podobnej firmie i jeśli w ogłoszeniu napiszą, że akwizycja to mało kto będzie zainteresowany, a nawet nie wiesz ile osób twierdzi że nigdy nie będzie się tym zajmować, łapie się na ogłoszenia typu właśnie praca biurowa i zostają, sam byłem tego żywym przykładem. Takie czasy niestety co zrobić.
1 a 2013-08-29 16:54:41
ja byłam na rozmowie kwalifikacyjnej to ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aaa ani razu nie wspomniała ze to jest akwizzycja obiecuja normalna prace a okazuje sie porażka byłam głupia ze wogóle poszłam na dzień ,,próby"
xyz 2013-09-02 17:09:46
Witam,
Też miałam iść na rozmowę o pracę, aczkolwiek przed tym zadzwoniłam jeszcze raz na spokojnie do Pani, która do mnie dzwoniła w sprawie pracy i zapytałam się o wszelkie szczegóły. Dowiedziałam się, że jeżeli zapraszają na rozmowe to aplikujecie tj. na dwa stanowiska- praca biurowa lub praca w tzw. "terenie". Moim zdaniem praca w biurze jest tam mało realna i pewnie mają co do tego zbyt wielkie wymagania jak na firmę. Usłyszałam też że firma nie ma własnej strony internetowej, bo niby jest nowo otwartą firmą, ale widząc po poniższych komentarzach z roku 2012, to wydaje mi się, że do tego czasu powinna już dawno powstać. Więc przestrzegam przed tą firmą- jeżeli ktoś nie lubi marnować swojego czasu, to zamiast jeździć na tego typu rozmowy lepiej zająć się poszukiwaniem nowej pracy.
Pozdrawiam,
xyz
Samson 2014-02-17 19:11:58
Jak im się udawało chyba bo firma już nie istnieje :)
nyan 2014-03-23 17:51:10
Wybrali sobie kiepska nazwe co do szukania opinii, bo co wpisze WRS to mi wyskakują wydziałowe rady samorządu na uczelniach. Napiszcie, czy warto u nich pracowac na obecna chwile.
adam 2014-04-15 15:29:37
Czy w ogóle firma WRS nadal funkcjonuje, bo mam problemy z odnalezieniem ich strony internetowej, znalazłem jakąś, ale nie działa..
muchomor 2015-01-31 23:41:29
czy przez ten czas coś się w tej firmie WRS ruszyło czy nie? bo ciekaw jestem tego. bo kiedyś mój kumpel mówił że jak będę zmieniał pracę to żeby tam pójśc, a teraz jak wyszło na to że będę zmieniał to tutaj o firmie cisza i nie wiem jak to rozumieć tak w zasadzie. ktoś ma sprawdzone informecje? ale sprawdzone a nie rodem z ploteczki
eee 2016-05-18 12:34:32
może warto przejść się do nich osobiście, skoro ciężko o inny kontakt. Taki mają adres, z tego co udało mi się znaleźć @ciekawy :) Katowicka 154, 41-500 Chorzów, śląskie, Polska. Chociaż dziwne, że od dawna nikt się tutaj nie wypowiadał na ich temat.
Zostaw swoją opinię o WRS - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WRS