logo Gold Solution Group Sp. z o.o.

Gold Solution Group Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Gold Solution Group Sp. z o.o.

Bartek 2014-09-18 15:20
Jako doświadczony dealer znalazłem tam swój azyl ! Pracuję dla nich już naprawdę długo i nie mam na co narzekać, jest dużo pracy i zarabiam naprawdę łanie. Bardzo miła atmosfera aż się chce pracować. Jeśli chodzi o wypłacalność to wszelkie opinie są bezpodstawne ! Wszystko jest ok ! Polecam !
Mateusz 2014-09-24 12:40
Jestem dealerem we Wrocławiu 9 miesięcy i naprawdę jest super ! dobre zarobki uzależnione od mojego wkładu pracy, świetna atmosfera i wspaniali współpracownicy ! Polecam każdemu naprawdę warto !!!!
Kasia 2014-09-26 10:36
Pracuję w GSG już 9 miesięcy, zawsze chciałam znaleźć taką pracę żeby się nie przejmować, czy starczy mi pieniędzy do końca miesiąca. W GSG znalazłam to czego szukałam ! teraz nigdy mi już nie brakuje pieniędzy i jest świetna atmosfera w biurze ! co bardzo ułatwia pracę. Pozdrawiam i zapraszam ! : )
Jacek 2014-09-29 10:34
Pracowałem 2 lata w GSG we wrocławiu, nie żałuję tego że z nimi współpracowałem! to były 2 lata po których została masa wspomnień z imprez firmowych ! Były prowadzone świetne szkolenia które bardzo pomogły mi w rozwoju własnej firmy. Mimo że już nie pracuję dla nich to polecam, teraz prowadzę tylko własną firmę ale praca w GSG była super! Zapraszam WAS !
a@@ 2014-09-29 12:17
a gdzie spółka GSG w ogóle sie znajduję, macie fajne opinie, może bym podjechała z CV
Znajomy 2014-11-06 10:51
Z tego co wiem, dwóch przedstawicieli straciło pracę bo się nie rozliczyli z gotówki pobranej od klienta z firmą, jeden nawet pocisnął auto służbowe, z którego też się nie chciał rozliczyć. Z pewnością będą chcieli przyjąć do pracy kogoś na ich miejsce. Więc można spróbować. A oddział obsługi klienta znajduje się przy Żmigrodzkiej. Ja pracuje i polecam. Pieniądz na czas, atmosfera super no i dużo imprez i wyjazdów. Chociaż cienkim bolkom będzie się pewnie nie podobało... ;)
Mr_Entuzjasto 2014-11-20 20:50
Bardzo dobra firma. Praca w dziale reklamy terenowej dla mnie nowe wyzwanie ale na takich warunkach warto było spróbować, choć przyznam, że na początku miałem obawy czy dam sobie radę? Naprawdę super szkolenie i przygotowanie, super miła atmosfera tu pozdrowienia dla(usunięte przez administratora)! Prezes firmy porządny gość potrafi pomóc w każdej sytuacji, jak i cała kadra zarządzająca, (usunięte przez administratora)Ogólnie polecam i warto spróbować bo warunki pracy i pieniądze inny wymiar. To moje skromne zdanie ;)
Steffan 2015-01-30 18:30
Ogólnie w firmie panuje atmosfera. Szkoda patrzeć na tych, którym nie wyszło-bo szkolenie trzeba zaliczyć, a to nie każdemu się udaje. Cóż jak się nauczysz to przejdziesz dalej, jak nie wylewasz żale na forach-w końcu bezrobotnym wszystko wolno i mają czas. Prezes luzak-jak dla mnie firma bomba. Pozdrawiam.
2
Jan Maria 2015-01-30 19:19
A jak z pracą w weekendy i wolnym, robią jakieś problemy? Bo różne rzeczy czytałem, wiec wolę zapytać. Obecnie jestem na szkoleniu, i jest całkiem dobrze. Choć na początku 3 osoby wyleciały, fakt jeden kompletna noga, a tych dwóch moim zdaniem też ok. Jak możesz napisz. Pozdrawiam
2
moro 2015-05-19 17:33
O proszę jak konkurencja celnie atatakuje, same wpisy w tych samych dniach, wszystkie o tym samym, skoro tak kasy firma nie płaci dlaczego do sądu nie pójdziesz jeden z drugim tylko bzdety na internecie piszecie. Ja pracuje i jakoś problemów nie ma?
1
Rysio pysio 2015-05-19 17:35
No tez to zauważyłem. Widać, że komuś zależy na negatywnym PR - już po nickach widać rysio z klanu, robot wielofuncyjny, librex + bmw masakra!!!! Chyba Wam ta firma strasznie rynek psuje i musi mieć dużo klientów skoro taka nienawiść :)))
Rzetelny 2015-05-19 17:39
A ja tak sobie czytam i sprawdzam, coś się nie zgadza: firma od początku tą samą siedzibę ma przecież i to całkiem przyzwoitą, piękne biura, bogate sale szkoleniowe, kawka, herbatka napoje. Wszystko jest. Byłem na szkoleniu teraz egzaminy i do pracy. Jakoś nie zauważyłem problemów i na wyjazdy do klientów nie musiałem jeździć z żadnym pajacem jak też przeczytałem u góry. Polecam i szkoda mi tych co tak najężdzają!!! Miras
1
marco polo 2015-05-19 17:42
Jak prezesa stać na BMW to znaczy, że kasa jest. A z tego co widziałem to pod firmą same grube fury. Czyli co wszyscy oszuści?? Proszę Cię może ty po prostu mu zazdrościsz??
Margot_12 2015-05-19 17:46
Pracowałam i jest było bardzo dobrze. Jestem na urlopie macierzyńskim i kontakt z firmą przez cały czas, po co pisać bzdury, że firma się przenosi skoro adres ten sam i nic się nie zmienia. A już te kłamstwa o panu Arku pisać to szczyt szczytów, chyba na naprawdę z zazdrości. Szkoda że więcej takich nie wypłacalnych we Wrocławiu nie ma.
marek23 2015-05-19 17:50
Polecam firmę! Mega klimat, super ludzie i produkty godne polecenia. Nie jesteś komunikatywny to nie praca dla Ciebie. Jednak warto spróbować i się przełamać bo pieniadz warty nauki, a i kliencie niesamowici.
buli 2015-05-29 17:29
super praca, ale te slowa chinszczyzna konkurencja i nabijanie w butelko ciagle sie pojawiaja. Praca zajebista, kasa jeszcze lepsza i 37 osob w firmie raczej za darmo nie pracuje wiec po co ta negatywna propaganda???? chyba sie komus nudzi
Menia 2015-05-29 17:32
Marina a czy to prawda co piszą, ze tak źle w firmie? Bo sama nie wiem, będąc na szkoleniu sami super ludzi i nie wydaje mi się żeby wszystkoo na pokaz było. Narazie jest bardzo dobrze
fredo 2015-05-29 17:35
jakiś ty glupi jest, jak ci nie pasuje i wolisz siedziec na bezrobociu to po co chodzisz na romowy i zajmujesz miejsce na szkoleniu. Wogóle po co sie tu wyżalasz nieudaczniku.
Makarena 2015-05-29 17:37
A ja polecem firme każdemu. Po zwolnieniu starego specjalisty do rekrutacji mi przypadł awans. A więc będą same zmiany-tylko na lepsze :) Pozdrawiam Wszystkich bez wyjątków
wulgarnie 2015-05-29 17:42
jestem po szkoleniu i pelen podziwu, Pan Patryk świetny prowadzący, miełem okazję również szefa poznać młody kulturalny gość. Nie wiem czemu niby firma niewypłacalna skoro pod budynkiem firmy 2 nowe lexusy, E klasa, Sportage cruze i 2 BMW 3? Jak tak wygląda bieda to wolę być biedny :)))
mucia 2015-05-29 17:44
Oj kolega od krzyków to chyba z jakiegoś wiecu się urwał, to nie w tej firmie pracy szukac trzeba tylko w Warszawie przy strajkach-tylko tam też za darmo ...
Dorcia 2015-05-29 17:46
Ja jakośskonczyłam okres próbny po miesiącu, i mam umowę o pracę jak to można wytłumaczyć patrząc na nieprawdziwe obelgi???
zadowolony_20 2015-05-29 17:50
To prawda szkolenia w firmie profesjonalne, zwłaszcza prowadzone przez Prezesa, zawsze po nim zawijam sztukę, ale patrząc na ilość negatywów to czy dlatego, że rozpoczęło pracę w naszej firmie tylu dilerów z konkrencyjnej firmy ROBOT Polska??? buhhaaha
BMW 6cabrio pod firma 2015-05-29 17:52
Fajny nick tylko szef ma lepsze auto:BMW B6 cabrio Alpina a nie m5 takich nie produkują. Ale wie ten kto tu pracuje a nie szkaluje bez sensu.
2
Przemcio19 2015-05-29 17:55
Arek świetny człowiek jak potrzeba to pomoże a jak trzeba to zrypie, jedno jest pewne szkoli bardzo dobrze. I mimo kasy ciągle ma czas dla ludzi. Szybkiego powrotu do zdrowia Przemo!!
ASA 2015-05-29 17:57
Jakoś w Jeleniej Górze nie ma problemów ani z kasą, ani z ludzmi. A szef ok, trochę dużo tych szkoleń jednak pracę polecam ludziom co lubiom kontakt z innymi.
Mela 2015-05-29 18:01
Co Ty piszesz za farmazony. Sprawdz firme od poczatku ten sam adres,l stare kawalki zeby ludziom z mozgu papke zrobic ZA tani chwyt może w hyli przejdzie... Pozdrowienia z CHIN bambusie
mentor z bajki 2015-05-29 18:07
A napisze, że w firmie szkolił mnie jakiś łysy typ Łukasz gość dramat kompletny, zero zaufania a do tego gadać nawet nie potrafił, choć przyznam że firma wporządku i trochę ludzi pracuje. Czy kasy nie ma to tego po parkingu akurat nie widać było
2
Malwinka 2015-05-29 18:09
A mi i rozmowa i oglzenie pasuje i tryb prascy też, jak się komus nie podoba to po co tam idzie. Ja zamierzam zostać
moderator 2015-05-29 18:12
lok a Twoje posty wszystkie takie same chyba bez pracy jesteś bo czestotliwość wpisów przrażająca.
jelenia 2015-06-08 14:35
Co ty opowiadasz? Byłem w Jeleniej na rozmowie, później przyszedłem na szkolenie i nikt tam nie pracuje! dlatego nie ma problemów ani z kasą ani z ludźmi :) ostatnio byłem w firmie obok coś kupić i biuro już było zlikwidowane :)
1
B.M.W CABRIO M6 2015-08-09 21:54
TA FIRMA TO PADŁO SZEF OSZUST NIE MA CO SIE ROZPISYWAĆ SPRÓBUJCIE SAMI DOŁĄCZYCIE DO TYCH WPISÓW ZAPEWNIAM!!!!
2
gt 2015-12-14 00:01
szczerze nie polecam
5
romand 2015-12-14 00:04
Pan Arek -tragedia. Nie polecam. Trzymajcie sie od niego jak najdalej, dobrze radzę.
6
brot 2015-12-14 00:06
Kaśka, sama pisałaś ten post? Autoreklama - żałosne!!!
2
rocki 2015-12-14 00:08
Co za bzdury piszesz. W tej firmie nia ma takich umów. Więc nie ściemnaj!!!!
4
rocki 2015-12-14 00:10
Bzdury piszesz. Tam nie umów o pracę!!!
3
rozbrat 2015-12-14 00:15
masz rację, mam z nimi doświadczenie, nie polecam, oszuści!!!!
5
brock 2015-12-14 00:17
Jesteś żałosny, nie okłamuj ludzi
2
skory 2015-12-31 17:22
wyzysk zero umowy wszystko na gębę szef kłamca żałosne sam sobie tu na forum cukruje nie polecam ale zawsze możecie sprawdzić przekonać się na własnej skórze a potem tu na forum łzy wylewać...towar z chin padaka a ceny z kosmosu
8
Adam 2016-08-18 20:06
Szukają naiwnych do sprzedawania odkurzaczy , które nazywają urządzeniem wielofunkcyjnym lub medycznym .
4
NieUfna 2016-08-30 14:42
Witam,
Ogólnie robię to pierwszy raz, musiała mnie firma nie źle rozczarować.
Skusiła mnie płaca jaką mi oferowano, oraz godzinami. Po nie całym miesiącu sprawdzeniu jak to działa - rozstaliśmy się z firmą. Jak na razie walczę od miesiąca aby mi wypłacili wynagrodzenie. Zlewają mnie, na stronie e-mail nie aktualny jak i telefony, które zmieniają co dwa tyg.
Owszem umowa współpracy była ale umowa umową a swoje robią.
Obiecują złote gruszki na drzewie.....
Radzę porządnie się zastanowić 200 razy zanim się wejdzie w ten wolontariat
5
NieUfna 2016-09-05 11:41
Jak wspomniałam nie wypłacili mi wynagrodzenia, bo po imaginowali sobie zarzuty, które nie miały miejsca. Zatem to co na umowie jest święte po za umową zapomnij, że zostanie ci wynagrodzone.
Przestrzegam przed firmą jest nie rzetelna!!!
5
amka 2016-11-28 21:53
Nie wypłacają wynagrodzenia, nie rejestrują pracowników w ZUS, dymasz za darmo miesiąc i przestają odbierać telefony. OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!
2
Paulina 2017-03-09 12:25
Od ostatniej opinii minęły 4 miesiące. Coś się zmieniło od tego czasu w Gold Solution Group Sp. z o.o.?
Mateo 2017-03-20 23:42
Pewnie za chwilę wyskoczą obrońcy odkurzaczy ale prawda jest straszna i bardzo przykra. Prawdą jest to, że nie wypłacają wynagrodzenia, grają na czas, zmieniają numery telefonów jak i siedzibę firmy - ta na Grabiszyńskiej to już trzecia. Pan Arek Sz kłamie i naciąga ludzi, dlaczego nikt jeszcze tego nie sprawdzi? Trzeba coś z tym zrobić, tyle ludzi tam się przewinęło, masakra. W ogłoszeniach o pracę podane jest, że szukają kierowcy z obsługą klienta a tak naprawdę trzeba zaprezentować owy odkurzacz za kilka tys a najlepiej go sprzedać. Problem jest jeszcze taki, że gdy zepsuje się jakaś część od niego, nagle nie można dodzwonić się do serwisanta - o ile takowy istnieje?? Ostrzegam przed tą firmą!! Aha i najlepsze jest to, że kiedy dzwonili z ofertą pracy i pytałem o firmę, usłyszałem "polski holding" a nie gold solution!! a dlaczego? Żeby własnie nikt nie trafił na to forum i nie poczytał sobie komentarzy.
2
Ktoś 2017-03-21 13:47
Pan Arek chyba szuka naiwnych, żeby pospłacać swoje długi, każdy może to sprawdzić
2
Paulina 2017-03-21 13:58
@Mateo, jaki czas pracowałeś w Gold Solution Group Sp. z o.o.?
Mateo 2017-03-21 15:03
Niedługo, ale zdążyłem zorientować się co tutaj się wyprawia. PIP już dawno powinien coś działać.
Ja pewnie już nie odzyskam swoich pieniędzy, ale nie mogą ostrzec by inni nie dali się wykiwać gdziekolwiek ta firma powstanie i pod jaką nazwą - bo nazwy też zmienia. Podejrzewam, że ma z tego korzyści, zarówno za założenie jak i zmiany. Obecnie firma już nie działa- Arek Sz wszystkich zwolnił z tego co wiem. I dokładnie, wszystko można sprawdzić.
Paulina 2017-03-21 15:19
@Mateo, niestety nie wiem czy wynikają z tego jakiekolwiek korzyści. Dziękuję za Twoją opinię.
Zostaw swoją opinię o Gold Solution Group Sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gold Solution Group Sp. z o.o.