Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo InVette

Opinie o InVette

Pracowałeś w firmie InVette i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Smarton - 2014-04-08 01:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy miał ktoś okazję współpracować z InVette? Co firma może przeciętnemu pracownikowi zaoferować o ile w ogóle prowadzą jakąś rekrutację.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-04-09 21:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-04-09 21:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@smarton, na stronie InVette masz 3 oferty pracy oraz jedną oferte jesli chodzi o praktyki, ale czy warto to ci nie powiem.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-05-08 16:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@Michał z tego co wiem, w chwili obecnej firma nie prowadzi rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
Marko - 2014-06-20 15:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktos słyszał, że taka rekrutacje otworza, w końcu zaraz wakacje, a to sezon urlopowy, to może chociaz na zastepstwo do inVette?
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-11-16 17:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, pracuje ktos może w InVette jako pozycjoner www? Bowiem maja aktualnie takie ogłoszenie, to chyba praktyka miesięczna z możliwością dalszego zatrudnienia. Nie wymagają w sumie doświadczenia, czy rzeczywiście opłaca się aplikować? czy to kolejna oferta w stylu przynieś podaj pozamiataj? Na ile orientacyjnie można liczyć?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybko i łatwo
Pytania: ile chcę zarabiać po stażu
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-11 21:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
kornik - 2015-08-11 21:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć, widzę , że już od dłuższego czasu ciężko znaleźć jakiekolwiek wpisy na temat tego co dzieje się w Grupie In Vette. Jakiś czas temu jeszcze można było przynajmniej znaleźć kilka ich ofert pracy, chociażby na pozycjonerów stron www. W tej chwili to już chyba ludzie zupełnie odpuścili sobie rozmowy o nich
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-08-26 13:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie firma Grupa InVette prowadzi rekrutacje na kilka stanowisk w firmie, ogłoszenia są umieszczone przede wszystkim na info-praca, gumtree oraz olx
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InVette

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy InVette?
Zadaj pytanie
alert