InVette

Kraków

Opinie o InVette

Smarton 2014-04-08 01:27:31
Czy miał ktoś okazję współpracować z InVette? Co firma może przeciętnemu pracownikowi zaoferować o ile w ogóle prowadzą jakąś rekrutację.
1
Michał 2014-04-09 21:51:03
@smarton, na stronie InVette masz 3 oferty pracy oraz jedną oferte jesli chodzi o praktyki, ale czy warto to ci nie powiem.
1
Marcin 2014-05-08 16:27:27
@Michał z tego co wiem, w chwili obecnej firma nie prowadzi rekrutacji.
3
Marko 2014-06-20 15:52:13
Może ktos słyszał, że taka rekrutacje otworza, w końcu zaraz wakacje, a to sezon urlopowy, to może chociaz na zastepstwo do inVette?
olek 2014-11-16 17:02:33
Hej, pracuje ktos może w InVette jako pozycjoner www? Bowiem maja aktualnie takie ogłoszenie, to chyba praktyka miesięczna z możliwością dalszego zatrudnienia. Nie wymagają w sumie doświadczenia, czy rzeczywiście opłaca się aplikować? czy to kolejna oferta w stylu przynieś podaj pozamiataj? Na ile orientacyjnie można liczyć?
kornik 2015-08-11 21:39:18
cześć, widzę , że już od dłuższego czasu ciężko znaleźć jakiekolwiek wpisy na temat tego co dzieje się w Grupie In Vette. Jakiś czas temu jeszcze można było przynajmniej znaleźć kilka ich ofert pracy, chociażby na pozycjonerów stron www. W tej chwili to już chyba ludzie zupełnie odpuścili sobie rozmowy o nich
2
Justyna 2015-08-26 13:17:39
Aktualnie firma Grupa InVette prowadzi rekrutacje na kilka stanowisk w firmie, ogłoszenia są umieszczone przede wszystkim na info-praca, gumtree oraz olx
Atom 2015-09-11 00:42:10
Justyna, ciężko jest znaleźć te ogłoszenia. Może mogłabyś napisać na jakie konkretnie stanowiska firma szuka teraz pracowników. Przyznam, że jestem ciekaw. Tutaj widzę jedynie ogłoszenie na pozycjonera od stron www, ale nie jestem pewien czy to ta firma, bo są podobne nazwy, a nie chciałbym uzyskać fałszywych info
deo 2016-04-14 09:58:29
@atom jeśli chcesz to oferty pracy mają na stronie. nwetr praktyki oferuję ale niestety darmowe dają.
Jędrzej 2016-05-16 20:01:08
Mam wrażenie, że dobrze tutaj płacą, nie mylę się?
Karan 2016-06-19 09:30:58
@Jędrzej - nie mylisz się, warto przyjść i zobaczyć!
dfg 2016-06-28 19:08:11
@Karan no i dobrze czytac takie dobre opinie o firmie :) mnie zastanawiaja jak wygladaja u nich praktyki w firmei bo wiem ze mozna robiac w social media w krakowie..pewnie dosiwadczenie mozna zdobyc ktos tam byl?
Kołczan 2016-08-22 16:02:51
Praca jak w agencji ( nie mylić z korporacją). Młoda, zgrana ekipa i dobre warunki pracy.
Sama firma prężnie rozwija się do przodu.
2
kasia 2016-08-23 09:39:51
Piszesz,z e sie rozwijają i idą do przodu jednak, nie widzę by posiadali jakieś aktualne oferty pracy i zatrudniali ludzi? rekrutacja już była i sie skonczyla w takim razie? podobno można robić u nich tez praktyki, to prawda?
Konrej 2016-08-25 16:37:10
Rekrutacja trwa cały czas. Nie ma aktualnych ogłoszeń na stronie.
Dużo ich ogłoszeń znajdziesz na GT i OLX.
Konrej 2016-08-25 16:37:21
Rekrutacja trwa cały czas. Nie ma aktualnych ogłoszeń na stronie.
Dużo ich ogłoszeń znajdziesz na GT i OLX.
saturn 2016-08-25 20:54:12
@ kasia pytanie jest dobre - bo i ja chciałam / chciałabym załapać się do nich na praktyki. Szkoda właśnie że nie widac żadnych ofert pracy. gdyby coś się jednak miało zmienić, dajcie koniecznie znać
Zostaw swoją opinię o InVette - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InVette