Opinie o Nordfish Sp. z o.o.(spółka zamknięta)
W firmie jest problem z alkoholem?
Kopsnij Drina' a na jaki czas jest praca tam zapewniona, czy jest to kwestia paru miesiecy i czy pozniej istnieje też taka możliwosc ponownego wyjazdu? Niektore agencje biora tylko raz ludzi i pozniej wymiana na innych
Praca w tym zakładzie jest bardzo dobra!!!Zakład nie zatrudnia już ludzi,robi to agencja pracy INWEMER jest to praca tymczasowa. Słyszałem ,ze zakład NORTFISH zostanie sprzedany.Pewnie to zamkną jak wszystko w POLSCE.TAK W POLSCE będziecie wtedy pracować (usunięte przez administratora)
ja uwielbiam jeść u nich, naprawdę fajnie to wszystko wygląda, bo spokojnie można wybrac sobie co się chce, te warzywka sa przepyszne i jest dużo promocji dla studentów, więc ja firmę oceniam na bardzo duży plus. Mam nadzieje, że praca u nich jest również dobra i nie trzeba się martwić o wypłatę czy inne rzeczy.
no posucha to jest faktycznie, nie da się zaprzeczyć niestety.. sam zastanawiałem się czy by do nich nie aplikowac, ale nie wiem ile płaca, jak wygląda u nich rekrutacja, no zerowe informacje w sumie, nie wiem co z tym zrobić teraz już. a jak sa jednak nowe informacje to ja czekam w takim razie, może ktoś będzie miał
ale na magazynie jeszcze nie ma pracy bo nic sie nie ruszyło makreli nie ma jeszcze wiem ze juz robią widerka i garmarzerka
do kolegi wyzej, nordfish nie zatrudnia ludzi, na sezon przyjmuja tylko, ale przez agencje. agencja placi dla kobiet 9zł brutto dla mezczyzn 11brutto
juz sie zaczal sezon, od 26 sierpnia
witam moze mi ktos powiedziec kiedy sie zaczyna sezon pracy w nordfish
nie wiem, ja jestem z białegostoku ;)
Ja pracowałam, ale nordfish nie zatrudnia ludzi, robi to agencja inwemer i to tylko na sezon. Agencja daje 7zl za godzinę, w nocy złotówkę więcej. Praca jest zmianowa, ogólnie w zakładzie są 3 zmiany 6-14, 14-22, 22-6. W zależności na który dział trafisz będziesz miec różne zmiany, dajmy na to na dziale pakowania (wiadrach) nocka i ranek, na garmazerce ranek i popołudnia, zasyp ranek i nocki (czasem popołudnia), pakowanie makreli ranek i popołudnie, ciecie makreli ranek i nocka, smażenie ranek i nocka, magazyn ranek popołudnia nocki, a myjkowi ranek i nocka.
Hej, a mozesz mi powiedziec jak sie nazywa ten kierownik i technolog?
pan Janek jest majstrem, a nie brygadzistą :-) co do kierownika i technologa zgadzam się w 100%
Ello,. Pracowałem w tamtejszej firmie na produkcji sezonowo. Cóż mogę napisać o nich? Ludzie tam pracujący tam, no może nie wszyscy, byli tam całkiem sympatyczni, nawet brygadziści. Pozdrowienia dla pana (usunięte przez administratora):) Jedynie chyba co kierownik i technolog w tym zakładzie byli paskudnymi (usunięte przez administratora) mi(zwłaszcza kierownik). Obaj wzbudzali strach jak się pojawiali na halach produkcyjnych. warunki sanitarne byly tam nie najgorsze. Tylko ciekawo co za kretyn robił tam posadzki- brak kratek ściekowych w kilku miejscach, no i złe wypoziomowanie posadzek. ci co tam pracują lub pracowali to wiedzą ocb.