M&M Gastro

Katowice

Opinie o M&M Gastro

ciekawy 2012-09-09 13:56:43
jak sie pracuje w mm gastro, zarobki?
4
m 2013-12-12 13:18:56
wiecie ktoś coś to tej firmie? bo wybieram sie na rozmowę kwalifikacyjną...
Mewa 2014-02-17 10:45:12
Nie pracowałam, ale miałam przyjemność poznać właściciela i moje wrażenia są takie, że to bardzo w porządku człowiek :) Nie wiem czy to jakkolwiek pomoże w rozmowie kwalifikacyjnej ;)
jest fajnie 2014-12-09 21:23:14
Jest fajnie - ciągłe normy do wyrobienia i stały nadzór.
klient 2015-04-15 11:14:04
jak się pracuje to nie wiem, bo jestem klientem, ale za to stałym :) od kilku lat regularnie u nich dokupuję sprzęt kuchenny do moich lokali, często do nich jeżdzę - pracownicy od lat ci sami (jest też duzo nowych osob, ale "stare" twarze są juz długo), sympatyczni, uśmiechnięci, pomocni
M&Ms 2015-05-20 15:20:32
dobrze jest, to że są normy do wyrobienia i jest to wymagane/nadzorowane to raczej norma dla firmy zajmującej się sprzedażą nie ma co narzekać, każdy ma swoje obowiązki do wykonania zaliczyłem już kilka firm i w M&M naprawdę sie dobrze pracuje, ludzie świetni, z genialnym poczuciem humoru :)
kuba 2015-07-08 15:23:47
Hej... widziałem ogłoszenie odnośnie Specjalisty ds. Obsługi Klienta w Katowicach... zainteresowało mnie to i może jest ktoś kto cos wie więcej na temat firmy i pracy?
cocosanka 2015-07-09 08:12:54
praca w Katowicach-Janowie od poniedziałku do piątku od 8-16 lub 9-17, wynagrodzenie : podstawa + premia od wyników sprzedaży, ubezpieczenie, prywatna opieka medyczna opłacana przez pracodawcę, regularne szkolenia produktowe/podnoszące kwalifikacje zawodowe, młody zgrany zespół ludzi
Olaf 2015-07-10 17:41:21
Czy ktos juz był na rozmowie kwalifikacyjnej,jeśli tak to jak wygląda?
rarytas 2015-07-23 14:00:51
rozmowa kwalifikacyjna jak każda inna.. stół, krzesło, osoba rekrutująca i kandydat
monsun 2015-10-17 19:10:47
w ubiegłym tygodniu byłem na rozmowie kwalifikacyjnej na magazyniera, wydaje się że wszystko ok - mam nadzieję, ze oddzwonią. Wynagrodzenie w porządku, umowa o prace i jakis pakiet medyczny dla pracownikow, ale szczegółów nie znam
vici 2015-11-01 20:16:50
pracowałem tam kilka lat, dobrze wspominam, wiele się tam nauczyłem. Wiadomo - bywały dobre i złe chwile, ale złego słowa powiedzieć nie mogę. Dobra atmosfera pracy, wynagrodzenie zawsze 10 na koncie, składki opłacone, samochód sluzobowy, latop, telefon
vici 2015-11-25 08:13:09
kilka lat w dziale handlowym i nigdy nie narzekałem na wypłatę, co prawda warunki (miejsce) nie były najlepsze, ale po remoncie naprawdę dobrze to wygląda
Pracownicy 2016-01-16 13:41:29

Pracownik ma prawo do racjonalnej i słusznej krytyki działań pracodawcy lub przełożonych, ale powinien przedstawiać swoje opinie w kulturalny sposób, we właściwej formie i odpowiednich okolicznościach. Krytyce nie może jednak podlegać osoba pracodawcy lub przełożonego, a jedynie sprawy dotyczące pracy, np. jej organizacja.
Ponadto krytyka nie może być prowadzona w sposób obraźliwy, nie może też polegać na deprecjonownaniu w sposób obraźliwy umiejętności pracodawcy czy przełożonych. Pracownik, dopuszczając się takich działań, niewątpliwie w sposób ciężki narusza pracowniczy obowiązek dbałości o dobro zakładu pracy i przestrzegania zasad współżycia społecznego. Pracownik, który świadomie obraża i ośmiesza osobę pracodawcy lub przełożonego, powinien więc liczyć się z konsekwencjami, nawet takimi, jak rozwiązanie umowy bez wypowiedzenia. Nawet troska o interesy zakładu pracy nie może bowiem usprawiedliwiać nagannego zachowania pracownika, polegającego na obrażaniu pracodawcy i przełożonych, przypisywaniu im cech poniżających w opinii publicznej. Takie postępowanie pracownika, który w ewidentny sposób lekceważy dobre obyczaje i szkodzi dobremu imieniu pracodawcy, stanowi naruszenie podstawowych obowiązków pracowniczych. Jest ono tym samym przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie takiemu pracownikowi umowy o pracę (wyrok SN z 13 października 1999 r., I PKN 296/00, OSNP 2001/4/114).

Ponadto, według wyroku Sądu Najwyższego z dnia 28 lipca 1976 r. (I PRN 54/76, - nr 14319): "Nawet uzasadniona krytyka stosunków istniejących w zakładzie pracy powinna mieścić się w granicach porządku prawnego, nie dezorganizować pracy i umożliwiać normalną realizację społecznych funkcji krytykowanego zakładu pracy. Za ciężkie naruszenie przez pracownika podstawowych obowiązków pracowniczych w rozumieniu przepisu art. 52 § 1 k.p. mogą być jednak uznane tylko przejawy nacechowane złą wiarą nadużywania pracowniczego prawa do krytyki stosunków istniejących w macierzystym zakładzie pracy".

W jednym z orzeczeń Sąd Najwyższy przyjął, że pracownik, który starannie i sumiennie wykonuje swe obowiązki, nie może być pozbawiony możliwości otwartego i krytycznego wypowiadania się w sprawach dotyczących organizacji pracy, takich jak np. kolejność czynności czy podział zadań. Pracownik ma prawo tak długo wyrażać otwarcie, krytycznie i we właściwej formie, swoją opinię na temat spraw dotyczących pracy, jak długo jego zachowanie nie będzie godzić w osobę przełożonego. Jeśli krytyczne uwagi będą przez cały czas odnosiły się wyłącznie do spraw dotyczących samej pracy, zachowanie pracownika nie będzie mogło być uznane za naruszanie jego podstawowych obowiązków, a tym samym nie będzie uzasadniało wypowiedzenia umowy o pracę (wyrok SN z 7 września 2000 r., I PKN 11/00, OSNP 2002/6/139).

1
klient 2016-06-08 19:14:27
firma wydaje się ok jesli chodzi o klienta, mają dobre ceny , natomiast ciężko mówić o pracy, ludzie spoko ale nie zachęca budynek w jakim się znajdują, bardzo bardzo stary
2
Zostaw swoją opinię o M&M Gastro - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M&M Gastro