Private Care 24

Warszawa

Opinie o Private Care 24

zofia50 2015-01-04 16:59:17
Jestem ciekawa jak będzie wyglądała nasza pensja po podwyżce średniej krajowej w Niemczech w PC24.
angelika 2015-01-04 17:32:44
ciekawa propozycja czy mogłabyś mi pomóc z ta pracą na szwajcarskiej umowie mój skype bogusia3780
zofia 50 2015-01-05 16:04:20
rzeczywiście im dłużej się pracuje z PC24 tym gorzej po rzekomej podwyżce jeszcze mniej mi zaproponowali ,a mój język niemiecki się nie polepszył tak usłyszałam ,wie czas na zmianę firmy
ba 2015-01-07 12:22:53
znalazłam ogłoszenie na poloniusz.pl firma szuka opiekunek do Szwajcarii niestety zaden telefon nie odniera (Warszawa, Toruń, Katowice) i jak tu sie skontaktowac -zaufac jak na starcie takie problemy, robia rzeczywiscie złe wrażenie
wu 2015-01-08 18:26:44
Tylko prywatnie proszę się starać do pracy ,gdyż nie ma uczciwych Agencjii
4
Kasia 2015-01-11 23:03:54
Zastanawiałyście się kiedyś, dlaczego was tak chcą w tych Niemczech? Bo Niemki nie "zniżą się" do takiej pracy. Dla mnie taka praca jako pracownik oddelegowany nie ma sensu, wolę sama sobie coś znaleźć i być zatrudniona na miejscu, wypracowywać niemiecką emeryturę itd. Warto znać język komunikatywnie, wtedy jest szansa załapać się na coś lepszego niż Putzfrau czy Seniorenbetreuerin, za lepsze pieniądze. Można też na miejscu robić coś na własną rękę, czymś handlować itp. Ta praca jako opiekunki to jest dla desperatek.
2
kasia 2015-01-30 19:53:57
a ja jestem zadowolona, w grudniu dostałam 50 euro podwyżki, sprawdzili mi ponownie język. trafiłam na super rodzinę, już 3 raz u nich jestem
mädra 2015-02-03 14:08:43
a za ile zajmowalas sie odlezynami..wiesz ile kocztuje jednorazowe przyjscie pielegniarki do jednej odlezyny- ok…20 Euro. No to powodzenia rob dalej za zasrane grosze...ale firma za takä osobe kasuje ok 4 tys, Euro
1
Anka 2015-02-16 18:28:05
Pamiętajcie, żeby domagać się co najmniej niemieckiej płacy minimalnej, to teraz reguluje prawo. Chociaż to i tak marne ochłapy zwłaszcza za tak niewdzięczną pracę.
2
ruz 2015-02-18 16:04:43
pani dla mnie tesz szukaj Szwajcarię
montaz 2015-02-26 14:50:44
jak mam znaleźć tę platformę ?
Janeczka proszę o kontakt ;
(usunięte przez administratora)
MałgorzataP 2015-04-08 21:37:39
Witam. Z firmą Private Care24 współpracuję pięć miesięcy i szczerze jestem bardzo zadowolona. Kontakt z każdym działem firmy jest szybki i przebiega w miłym i spokojnym klimacie. Opis miejsca pracy zgodny z prawdą, wynagrodzenie na czas.Serdecznie polecam te firme.
ania 2015-04-23 21:59:42
Jak dla mnie to firma godna polecenia. Jezdze z nimi od 3 miesiecy i wszystko jest ok.
Jola50 2015-05-07 00:01:01
Jadę z private care 24 drugi raz i jak dotąd jestem zadowolona. Najwazniejsze ze wypłata ma czas. Przejazdy załatwione,nie trzeba się martwić, ubezpieczenie i A1 tez przysłali. Praca nie łatwa, ale na wczasy nie jadę :) Tak więc moge polecic jak ktos sie wacha
terunia 2015-05-07 13:24:33
ja pracuje z private care 24 rok i jestem bardzo zadowolona z współpracy.
1
Iwona1973 2015-05-08 07:38:40
Pracuje już 2 lata z Private Care 24 ,byłam na 6 zleceniach i nie zdarzyło się,żeby opis nie zgadzał się ze stanem faktycznym.
Również umowa jest bardzo uczciwa,na umowę zlecenie,wypłata w euro lub w złotówkach. Kontakt z agencją zawsze jest bardzo dobry,zlecenie dopaowane do opiekunki. Jeśli ktoś szuka pracy,to od razu powinien zadzwonic właśnie do tej agencji,bo wyjazdy są szybkie,a wymagania językowe niewygórowane.
1
Mała 2015-05-16 09:55:03
Witam, jeżdżę z firmą już kilka miesięcy ...nie ma żadnych problemów typu wypłaty czy kontakt z działem rekrutacji...Panowie pracujący tam zawsze służą pomocą, od razu reagują jak zdaży się jakiś problem lub potrzebuje się pomocy w jakiejś kwestii. Za to Pani Izabela która organizuje przejazdy zachowuje się jak by pozjadała wszystkie rozumy...gdy jest jej coś nie na rękę od razu podnosi głos,więcej szacunku do Ludzi proponuję się nauczyć oraz zasady savoir vivre poznać,po to tam Pani jest aby odpowiadać spokojnie i grzecznie na Nasze pytania. "Szeroką buzią" daleko Pani nie zajdzie. Ogólnie Firmę oceniam na bardzo dobrze i polecam. Pozdrawiam.
1
Bogusia 2015-05-21 10:39:18
Witam, ja też byłam już kilka razy z tą firmą i nigdy nie miałam problemów np. z terminową wypłatą. Pewnie nigdzie nie ma idealnie ale ta firmę polecam. Pozdrawiam. Bogusia z dolnośląskiego
1
krystyna 2015-05-25 23:05:23
Ja jade teraz 3 raz z Private Care 24 i nie moge narzekac. Na poczatku mialam moze ciezkie zlecenie, na wsi, troche na odudziu, potem poprosilam o cos w okolicy Köln, poszukali i teraz jade 2 raz do tej samej rodziny. Pieniadze sa na czas, koordynatorzy mnie znaja, jak zadzwonie to zawsze wiedza kim jestem, a to nie oczywiste, nie we wszystkich firmach. Pozdrawiam, Krystyna z okolic Torunia
Basia 2015-05-26 19:37:48
Pracowałam z Private Care 24. W kwietniu wróciłam od rodziny z Kassel. Formalności poszły szybko, informacje, które przekazała mi firma zgadzały się z tym co zastałam na miejscu, wypłata na czas. Pracownicy byli ze mną w kontakcie, na pewno pojadę z nimi kolejny raz. Polecam firmę innym. Oby tak dalej.
Gosia69 2015-06-10 20:23:24
Witam, widze same pozytywne opinie i mam nadzieje, ze je wkrotce tez potwierdze. Ja z Private Care wyjezdzam za kilka dni, do tej pory wszystko poszlo sprawnie, nawet moglam porozmawiac z rodzina, do ktorej jade. W innych agencjach nie zawsze mialam ta mozliwosc. Jestem ciekawa jak bedzie dalej, ale na razie jestem zadowolona. Podobno jakies bonusy daja, czy ktos z Was moze to potwierdzic?
Lidka11 2015-06-16 21:48:41
Ciekawe te dobre opinie.. i ciekawe, że na innych stronach same narzekania na tą firmę. Chyba sie pracownicy w biurze bardzo muszą starac, żeby wyrobić codzienną normę pozytywnych komentarzy.
7
Kircia 2015-06-17 21:56:38
a ja zadowolona nie jesten, poniewaz do 15 ma byc wyplata, dzwonilam do firmy a pieniedzy do teraz na koncie nie ma
Krystyna B. 2015-06-21 17:25:51
Witam, obecnie jestem drugi raz na zleceniu z Private Care 24 u tej samej rodziny. Zgadzam sie z Paniami, ze jest to Firma godna polecenia. W moim przypadku wynagrodzenie zostalo zawsze przelane przed terminem, otrzymalam A1 jak rowniez karte EKUZ. Oferty opieki przedstawiane przez Firme sa zgodne za stanem faktycznym. Posiadaja duza baze ofert wiec Panie maja mozliwosc wyboru. Niestety nigdy sie wszystkim nie dogodzi .Byc moze sa Panie, ktore nie nadaja sie do takiej pracy, wiec najlepiej narzekac. Osobiscie Polecam.
1
ola 2015-09-24 09:57:52
a co z godz. nadliczbowymi , które trzeba wypełniać i płacą tylko 10000 e
1
O co chodzi z nadgodzinami? 2015-09-29 01:51:58
Ela ale co Ty piszesz w swojej poniższej wypowiedzi? że płaci Ci ktoś 10 tys. Euro/ 1 miesiąc?! Bo z tego co mi wiadomo jak nikt tu nie płacił tak dalej nie płaci nic ponad to co podpisujesz na umowie-zleceniu.
"
: ola - 2015-09-24 09:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z godz. nadliczbowymi , które trzeba wypełniać i płacą tylko 10000 e "
ola 2015-10-05 20:57:50
sory 1000 e na mc
goska ja 2015-10-21 23:40:00
Witam czy może ktoś wie czy firma ProCare to ta sama firma co Pro Care Pflegevermittlung mam dylemat pomożecie?
wiki111 2015-12-27 18:32:46
z wyplata to jest tak , ze ütrzyma sie dopiero jak sie kilka razy upomni .
anna 2016-02-02 11:29:13
Wyjeżdżam z Private Care 24 już dwa lata. Nie mam do firmy żadnych zastrzeżeń. Stan podopiecznych zawsze zgadza się z podanymi informacjami. Dostaję zawsze opis pacjenta na piśmie od firmy. Pracownicy zawsze znajdują dla mnie ofertę, jakiej oczekuję ja. Wynagrodzenie jest zawsze wypłacane na czas. Nie jest prawdą, że Private Care mało płaci opiekunkom. Jeździłam także z innymi agencjami i wynagrodzenie jest podobne, a czasami nawet niże i mają o wiele gorszy socjal niż w Private Care.
anna 2016-02-03 13:27:13
aa to pewnie do któregoś z biur szukają. Ja za daleko mieszkam, żeby się do pracy w biurze rekrutować
Bania 2016-02-09 08:53:06
Ja z nimi jeżdżę i jestem zadowolona. Fajni pracownicy, nigdy nie zostawili mnie samej na stelli z problemami. Pieniądze też na czas, pewnie konkurencja pisze że jest inaczej. Tak czy owak - polecam!
Zorro 2016-02-17 20:12:15
Łeee
Stasia 2016-04-08 09:35:54
ja z nimi jeżdżę już 2 lata, zawsze wszystko się zgadza z tym co mi przedstawiają, mają sprawdzone oferty.
Teresa W 2016-04-13 13:37:21
Ja z nimi współpracuję już od 3miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Mam ubezpieczenie, dobry kontakt z koordynatorem. Przedstawiono mi ofertę i po przyjeździe na miejsce było tak jak przedstawiono. Znam komunikatywnie j.niem. więc to może dlatego jest mi łatwiej! Oby tak dalej!
Madzik48 2016-04-13 19:08:46
Teresa to prawda?
Ja odkąd jestem a leci mi już trzeci miesiąc to nikt nawet się nie zainteresował , to samo z wynagrodzeniem dziś jest 13 ty i czekam na wynagrodzenie!
Teresa 2016-04-27 09:28:51
witaj, tak to prawda:). Ja nie miałam żadnych problemów.. może dlatego,że jestem straszna gaduła i wszystko lubię wiedzieć i sama się dowiaduję. Ogólnie jest dobrze, z rodziną też ok. Powodzenia.
Asia 2016-05-20 14:58:05
Witam, czy orientuje się ktoś czy wynagrodzenia które są napisane na stronie to kwota brutto czy netto??
Krysia55 2016-06-10 08:39:37
Zawsze netto podają.
Sylwia 2016-07-04 11:07:24
Privat care jest dobra agencja. Jezdze trzeci rok z tej firmy na krotkie zlecenia i zawsze takie dostaje. Polecam zainteresowanym.
Krystyna B 2016-07-14 18:07:59
Witam, pracuje dla Private Care od 02.2015. Tak jak rok temu pisalam same superlatywy o Firmie, tak nadal je podtrzymuje. Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z Private Care. Bardzo polecam, warto sprobowac. Pozdrawiam.
Klaudia 2016-07-28 19:41:41
Praca dla desperatek. Zastanawiałyście się, dlaczego to nie Niemki przyjeżdżają do Polski podcierać tyłki obcym starcom? Odpowiedź: bo one się szanują w odróżnieniu od Polek.
AGA 66 2016-08-01 15:42:19
Wrocilam wlasnie po 6 tyg.pracy z firmą Privat Care 24.Bylam u osoby chorej psychicznie i alkoholiczki.Glownym elementem ozdobnym salonu byla kolekcja nozy!!!!Jak chcialam sie polaczyc z agencja to albo nie odbierali telefonu,albo jak juz sie dodzwonilam i mowilam,ze chce wrocic po miesiacu
nic nie byli w stanie zrobić.Pani,ktora przyjechala mnie zmienic na drugi dzień poinformowala agencję,ze chce wyjechac natychmiast.Dowiedziala sie,ze jak kogos znajda na jej miejsce to pomysla.Minał tydzień i nadal tam jest.pracowalam 12-14 godz. na dobe,ponieważ syn mieszkajacy w tej samej miejscowosci odwiedzał matkę raz w tygodniu na 2-3 godz.,i to nigdy nie bylo wiadomo czy przed poludniem czy po poludniu.Jak przed to wlasnie mialam troche czasu na spokojne ugotowanie obiadu.NIGDY WIĘCEJ Z TA AGENCJĄ NIE POJADĘ NAPEWNO!!!!!!!!! jEZYKIEM NIEMIECKIM WLADAM PERFEKT! Osoba,ktora przyjechala mnie zmienić mowi w stopniu w/g agencji zadowalajaco.Juz pierwszego dnia syn zglosil u koordynatora w Niemczech,że nie chce aby ta Pani zostala ze wzgledu na znajomosc jezyka.Nasze wynagrodzenie było takie samo!!!!Omijajcie tę agencję z daleka!!!!!!!
4
Dan77 2016-08-12 14:33:08
Jestem zadowolony z firmy Private Care 24
Starają się szukać oferty pasującej do oczekiwań kandydata, dobry kontakt z firmą, wynagrodzenie na czas.
Moim zdaniem najlepsza firma dla opiekunów.
Pozdrawiam Pana Łukasza z Torunia.
Daniel K.
basino29 2016-10-05 13:19:38
P.Lidia prosze mi podać na której stronie przeczytała Pani negatywne opinie o tej firmie, Ja chcę z nimi podjąć współpracę jako opiekunka i też chcę tej firmie polecic mojego brata ,bo potrzebują opiekunków. Proszę na e-mail ilonatua@op.pl.Pozdrawiam
Pracownica-jeszcze 2016-10-11 12:43:48
hi,hi,hi.......wysokie wymagania? a moze kobiety nie chca tu juz pracowac?! Pracuje tu kilka lat bez podwyzki ............ze o kwocie nie wspomne :) Tu mozna pracowac z podstawami niemieckiego, moje dwie zmienniczki znaly podstawy-podstaw. Wiem co pisze.
Pracownica-jeszcze 2016-10-11 12:44:36
hi,hi,hi.......wysokie wymagania? a moze kobiety nie chca tu juz pracowac?! Pracuje tu kilka lat bez podwyzki ............ze o kwocie nie wspomne :) Tu mozna pracowac z podstawami niemieckiego, moje dwie zmienniczki znaly podstawy-podstaw. Wiem co pisze.
Olka 2016-10-11 12:47:40
:) pelne rece roboty od szukania nowych naiwnych :)
1
Zddddd 2016-10-13 09:19:24
Ta firma Ambikare 24 jest do niczego nawet pinedzy ne wyplaca powinen jajac sie prokurator ta firma oszukuja ludzi
tomek 2016-10-14 14:18:53
Słuchajcie, a co powiecie na prace jako Pracownik Wsparcia Działu Rekrutacji / Rekruter? Bo chyba ten dział naparwde jest potrzebny tak na już w tej firmie, jest to w końcu jednen z najważniejszych działów firmy.
1
Zostaw swoją opinię o Private Care 24 - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Private Care 24