brak logo

AB Werkt

Baarlo

Opinie o AB Werkt

U064 2016-03-07 21:57
Biuro to nieporozumienie !!
Dziadostwo na najwyzszym poziomie !!
Mieszkam tutaj i zaluje...
6
Hanusia 2016-03-17 20:23
Pracowalam kasa na czas koordynatorka wporządku warunki mieszkaniowe znakomite niewiele jest tak dobrze zorganizowanych biur.Chce ponownie wyjechac do nich do pracy .
1
mil 2016-05-05 11:18
Jaki adres kempingu?
Werkt 2016-05-10 19:12
Widzę tu dużo negatywnych opinii,ja osobiście pracowałem w AB Werkt i oceniam tę firmę dobrze.Pracowałem na polu i przy zbiorach łącznie 5 miesięcy i przynajmniej ja nie narzekam co prawda są problemy z wypłatami bo raz się zdarzyło że nie było miesiąc! ale potem wypłacili na osobne solarisy rozpisali i było git,czasami są problemy z nawigacją ponieważ nie wszystkie są zaktualizowane(najlepiej mieć swoją w zapasie.Warunki mieszkaniowe dobre a na domkach w kortege nawet super gorsze na pensionacie w Brunisse ale nie było źle.Z koordynatorami idzie się dogadać,każdy ma swoje zdanie i każdy mógł trafić i inne gorsze miejsce ale ja obobiście oceniam na plus
Xyz 2016-06-05 16:36
Nie polecam wogole... niekompetencja to jest pierwsze słowo jakie nasuwa mi się na myśl o ab werkt. Koordynatorki kłamią w żywe oczy bez zadnych skrupułów. Akurat trafiłam na dobry domek, jednak inne dziewczyny z którymi pracowałam mieszkaly w barakach za które płaciły 78€ (normalna stawka) a dodatkowo za jednorazowe pranie musiały płacić 5€plus suszenie 2€... A największy problem to wypłaty... Z tym to już jest "dziki szał"... Nie było osoby w firmie która nie dzwoniła by chociaż raz na tydzień do ab w sprawie odzyskania swoich pieniędzy. Osoby pracujące tyle samo godzin, mieszkające w tym samym miejscy, dojezdzajace jednym autem, nie będące na wiekówce dostawaly wypłaty różniące się nawet o 50-70€... jednym słowem porażka... omijać szerokim łukiem
4
IZICO 2016-06-08 20:07
Nie wiem skąd wyssałaś te informację że w AB płaci się za żetony do prania ogarnij się ty chyba firmy pomyliłaś kobieto żetony roznoszone są raz w tygodniu i nikt nie pobiera za to jakichkolwiek pieniędzy mam wrażenie że byłaś złym pracownikiem i dlatego już cię tu nie ma a co do wypłat jeśli są niejasności to uwierz mi że wszystko zostaje wyrównane pozdrawiam
1
HSZ 2016-06-11 23:09
Ogólnie można agencje polecić, fakt różni ludzie się zjeżdżają ćpuny, alko, drobni przestępcy, dziwacy, obgadujący itp. Ale wypłaty są ok, praca jest, domki da radę wytrzymać.
Kozak 2016-07-30 20:00
czytam te bajduły i nie wieze co czytam ..pracuje tu od marca jeszcze nie miałem opuznien z solarisami .euro za godziny się zgadzają ..domki na campingu hym jak byłes tu to wiesz ze nie ma tego co u mamusi...gaz ciepła woda no i jak dbasz o o czystość to masz czysto ...jeśli chodzi o prace to powiem ze jest roznie zależy czy masz cos na stałe czy ambulant czyli tam gdzie maja danego dnia robote tam pracujesz .....konczac ten wontek powiem tylko tyle po prostu jak jesteś sobą i chcesz pracować bez kozackich wypadow to tutaj można popracowac
1
Maciek 2016-08-02 20:10
Mieszkania a raczej domki bungalow mają w fatalnym stanie. Pokoje są mniejsze jak w więzieniu, w łazience też miejsce za mało i prysznic w okropnym stanie. Jedynie salon w miarę ok. Przy czym w takich "domkach" mieszkają 3 czy 4 osoby. Biorą 80 euro od osoby więc niezle na tym zarabiają. We dwie osoby jeszcze można byłoby przemęczyć się na takim domku. Dla osób którzy chcą zostać na dłużej zdecydowanie odradzam. Miesiąc można się przemęczyć jak ktoś przyjeżdza tylko na wakacje. Internetu nie ma w ogóle i dostaje się jeden żeton tygodniowo na pralkę i suszarkę. Porażka. Pracowałem przez inne agencje i mają dużo lepsze warunki w normalnych domach i do tego płaci się mniej ok. 60- 70 euro
Nie polecam nikomu tej agencji a zwłaszcza domków na Baarlo
2
Kris 2016-08-25 12:44
Poszedłem przez biuro AB Action do pracy na orderpickera i po półtora tygodnia zrezygnowałem bo ta praca nie była dla mnie nie podobała mi się i pani mi powiedziała że nie mam owrotu do zadniej pracy przez agencję AB.Czy ktoś też miał taką sytuację i czy faktycznie nie można wrócić do AB.
Laur 2016-09-14 02:58
Mam pytanie czy kazdemu w salarisie.odciagaja skladki za ubezpieczenie zdrowotne a sie okazuje ze nie ubezpieczaja ? CZ y oni moga tak robic?
1
Abc 2016-09-23 00:18
Te biuro to banda złodziei i kretynów a kordynatorki to kłamliwe szm..... jak ktoś im się nie spodoba to zrobią wszystko żeby wyleciał z pracy potrafią zadzwon i powiedzieć coś a po tem się wypierają a ten Olek to zwykły sterydziasz cham i w dodatku damska bokser bije ludzi a te szm..
O tym wiedzą
2
GREG89 2016-10-12 12:43
na jakim terenie o jakiej miejscowosci mowa tutaj?
Grzegorz 2016-10-19 13:50
Do @Abc
Sadzac po Twojej opinii domyslam sie, ze albo wyleciales za dragi, albo za picie, albo za nie chodzenie do pracy. Od kilku lat przyjezdzam tu do pracy i zawsze jestem bardzo zadowolony. W porownaniu do poprzednich lat, jest teraz cisza i porzadek na osrodku. Olek zrobil w koncu tu porzadek , zero tolerancji dla narkotykow i glosnych imprez. Szacun. Co chodzi o sama firme, wyplacalni,domki okolo 40m dla trzech osob wiec jest niezle, wystarczy trzymac porzadeki jest ok. Jesli chcesz pracowac i nie boisz sie pracy to mozna dobrze tu zarobic. Polecam AB Werkt kazdemu komu zalezy na pracy.
4
Wacek 2016-10-31 19:06
Widzę, że trzymasz Olusiowi paluszek w d...e. Chodzi z psem, bo boi się sam - osiłek napakowany sterydami. Widocznie dostaje dolę od firmy - a firma ma pieniądze od ludzi, którzy pracowali i im nie zapłacili. Porządek, to niech on zrobi ze swoją głową, bo ma chorą.
5
Piotr 2016-10-31 19:32
Masz rację Piotr. Ja też mam na imię Piotr. Banda złodziei i oszustów. A te paniusie, co tam pracują są niekompetentne. Nie płacą ludziom za ich ciężką pracę - z pewnością te pieniądze są dla panienek z biura. Ściągają ludzi do pracy, obiecują nie wiadomo co - zapewniają, że są wypłacalni. ODRADZAM tę firmę - oszuści, oszuści i jeszcze raz oszuści. NIE PŁACĄ - robią z ludzi idiotów wciskając, że nie mają godzin, podpisu lub jeszcze jakieś inne cuda wymyślają. Z pewnością przez te oszustwa mają dla siebie wyższe wypłaty. Każdy zrobi , jak uważa - ale ja jeszcze raz ostrzegam przed tą firmą. Aby się przekonać trzeba samemu to przeżyć. Najważniejsze że paniusie mają wypłaty i Oluś (pustak). Kogo to obchodzi, że człowiek poniósł koszty przyjeżdżając tam i nie ma za co żyć - każdy jedzie po to , żeby pracować i zarobić - a nie pracować na kogoś. Jak można nie zapłacić człowiekowi za pracę???? Tylko oszust tak postępuję - a ta firma, to właśnie taka jest!!!! Kto przyjął do biura takie osoby, które nie znają podstaw matematyki???
4
Zen 2016-10-31 19:36
Odradzam!!!!!!! Oszuści!!!!! Niewypłacalni!!!!!
3
idywiduum 2016-11-20 19:42
Może ten "Grzegorz" to nie Grzegorz, tylko Romuald... :D
idywiduum 2016-11-20 19:49
Jak się jest takim analfabetą, jak ty, to nie ma się specjalnego wyboru. :/
idywiduum 2016-11-20 19:53
Ale ty chyba nie piszesz o AB Werkt w Baarlo???!!!
ona2 2016-12-04 11:30
Nie radze komuś jechac przez to bioro,poniewaz warunki mieszkalne to totalne dno nie przejmuja sie ludzmi każą sie kłasc na jednym łozku z obcymi i sie smieja koordynatorki szok gorszego biora niz to nie ma
1
andii60 2016-12-05 02:36
TO nie prawda !!! Jeżeli nie podobała Ci się ta praca masz zawsze możliwość spokojnego negocjowania lub jak wolisz zmiany pracy na inną.Fakt ,iż od września zmniejsza się ilość ofert pracy ale zawsze coś się znajdzie.Warunek,że porozmawiasz z koordynatorkami normalnie bez nerwów. Zdarzyła mi się taka sytuacja raz, gdy odmówiłem pracy bo była dla mnie za ciężka. Po rozmowie i uzasadnieniu odmowy,natychmiast otrzymałem nową pracę !!!
2
oszukany 2017-01-24 14:53
uwaga oszusci!!! warunki mieszkaniowe to tragedia chyba juz w polskich wiezieniach sa lepsze cele.
3
nieznajomy 2017-01-28 05:04
jak juz tam bedziecie to uwazajcie na przydupasow romualda bo sa tacy np. z domku 41 dwie kobiety a rzedewszystkim na domek 47 konrad polaczek on jest sprzedawczykiem zrubcie z nimi porzadek
2
adam 2017-01-28 05:12
co wy tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecie jest grupka ktura sie tam trzyma pare lat mieszkaja na tych zasranych barakach nie wiem rodzin nie maja wiesniaki dlatego im tam dobrze
4
nieznajomy 2017-02-01 22:29
Wieśniakiem to Ty jesteś. Wróć się do podstawówki może nauczą Cię pisać, bo w tej chwili nie potrafisz poprawnie po polsku napisać (bez błędów ortograficznych:P). A po za tym jak ktoś jest alkoholikiem, narkomanem i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mającym dwie lewe ręce do pracy to tak jest. Nie miej do nikogo pretensji tylko do siebie.
Ktos 2017-02-15 20:43
Kategorycznie odradzam AB z Horstu a przedewszystkim koordynatorke "Pania" Renate "wyżej sra jak dupe zero zainteresowania o pracownikach nie słowna i wgl. To się zastanawiam co ten ktoś robi na stanowisku koordynatora zamiast pomóc to kładzie jeszcze klody pod nogi
pawel 2017-02-18 12:20
firma w porzadku wyplacalna ,olek zrobil porzadek z alkocholikami i cpunami,normalni ludzie przyjezdzaja do pracy a takie menele nie daja spac w nocy,jak ktos chce to ma stala prace idzie na prywatne mieszkanie i wszystko w temacie Pani Basie pomocna jak trzeba polecam
2
niezadowolona 2017-02-20 14:56
Niestety, pracowałam przez to biuro i mieszkałam w Baarlo w bungalach, opinia???? Masakra, warunki mieszkaniowe tragiczne, grzyb w jednym z pokoi na pół ściany, kiedy poinformowałam o tym w biurze Romka, stwierdził,że nie mają możliwości nic zrobić, jak nie oni to niby kto??? Łazienka? Ciężko to nazwać łazienką, nie jestem jakąś księżniczką z miasta ale beton pod prysznicem i grzyb również w łazience to porażka!!!! Praca na ambulansie też nie wesoło, obiecują wyjazd do konkretnej pracy a jak przychodzi co do czego to rzucają w różne miejsca, jak się uda to zostajesz na dłużej w jednej robocie. Zdzierają z wypłat jak mogą, mój pracodawca płacił za godz mojej pracy 24 euro, a ja z tego miałam 9.43 brutto, do tego jeszcze opłacanie bungala 78 euro, od tego roku jest tak,że jak przepracujesz 10 godz w tym to płacisz całość za domek,więc wysyłają byle gdzie żeby ta liczba się uzbierała. Koordynatorki ściemniają ile wlezie i niestety wcale nie pomagają, są miłe tylko wtedy gdy potrzebują żeby pójść za kogoś do pracy. Pralnia, 4 pralki, trzeba używać kapsułek do prania, bo szufladki są przykręcone na śrubki- dla mnie to był szok. Romek na początku niby w porządku ale wlepia bezpodstawnie kary, myśli że coś tam znaczy ale jest zwykłym cieciem, który wyżej sra niż ... Mieszka tam 12 lat przy biurze, chłopak bez ambicji, własnego domu itd,ale niestety wielu tam takich ludzi. Szczerze odradzam to biuro, ale też z opowieści znam gorsze. Możecie próbować tam ale niczego się nie dorobicie niestety.
4
zainteresowany 2017-02-27 11:53
Witam.
Mam zamiar jechać do pracy w Baarlo przez AB ,czy możecie mi pomóc. Mam pracować na chlewni,ale to co czytam,to włos na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się jeży. Jeśli ktoś pracował na świnkach proszę o pomoc.
adam 2017-03-16 17:12
na barakach laski dobrze sie wala byla taka ania 35 lat dzieci w polsce i maz a rznela sie na potege mi w aucie podlokietnik wyrwala jak ja bralem polecam
nati 2017-03-23 15:51
witam, mam jechać do pracy na szklarnię z ogórkami . Mam mieszkać w Sambeek , czy ktoś może mi powiedzieć czego mogę się spodziewać?
Angela 23-03 -2017 2017-03-23 21:11
Witam mamy jechać na sortowanie sadzonki szparagi mamy mieszkać w Barloo czy Ktoś może nam powiedzieć jakie są warunki mieszkalne i czy jest Wi-Fi i po ile godzin się pracuje czego możemy się spodziewać ,bardzo prosimy o informacje
ed 2017-03-30 22:08
jak tam na baarlo teraz? na U już pełne. Na L i M dawają?
vcx 2017-04-02 12:51
Spokojnie mozna jechac jezeli pogadasz z Olkiem to da cie na domek z normalnymi ludzmi mieszka sie po trzy osoby na domku ,xx
Nataliap 2017-05-02 22:45
Powie mi ktoś jak teraz wyglądają warunki mieszkalne w Baarlo? Jade z koleżanką na zbiory ogórków, jak wyglada współpraca z tą firmą? Z góry dziekuje za info :)
wesoła 2017-05-07 21:13
Warunki są możliwe, raczej uważała bym na ludzi takich jak jest pan Tomasz J, który udaje do ludzi że jest w porządku obgadując ludzi z biura, Romuald Ciebie też, a do biura na ludzi. Jest to kawał ciula, kanalii i pijaka przez którego prawdopodobnie wyrzucano dużo ludzi z tego co słyszałam przez przypadek rozmowy jego i jego pseudo kolegów. Jego motto brzmi na Baarlo rządze ja. Moim zdaniem skoro on niesłusznie mówiąc brednie do biura pozbywał się ludzi, ktoś otworzy oczy i zrobi porządek z nim. W pracy też nie jest lubiany, można to usłyszeć od ludzi którzy pracują na papryce z innych firm. Jednym słowem kupa gówna. Jestem na Baarlo i znam sytuacje.
4
Cezar 2017-05-11 16:00
A jak zarobki? Bywa że ludzie często siedzą na wolnym, czy normalnie się pracuje?
Olo 2017-05-31 08:51
Zlodzieje,zlodzije i jeszcze raz zlodzieje!!!
2
Eryk3130 2017-07-06 18:40
Ja mieszkalem na l3 i bylo niezle warunki nienajlepsze ale da sie wytrzymac Romuald terz mozna z nim wytrzymac pranie jest codziennie ale dajom tylko 1 zeton i jeden na szuszenie to troche za malo bo jak sie jezdzi do pola i szklarni to trzeba duzo prac ale szlo zalatwic w inny sposob zetony.brak tylko wifi na elkach i mkach trzeba chodzic pod biuro tam lapie wifi albo kupic sobie karte lebara za 10 euro to wtedy jest internet . Zle z samochodami 5 0sob na kijanke ciasno do pracy daleko 125 km w dwie strony 250.teraz mieszkam na Arle-RIXTEL TU WARUNKI.dobre jest lazienka pralka salon,i 3 pokoiki bardzo male w salonie trza trzymac rzeczy bo brak miejsca w pokoikach jest tam w pokoiku luzko pietrowe na dwie osoby i komoreczka dla jednej osoby da sie wytrzymac lepsze warunki sa w GOES-Hus.i lepsze koordynatorki,niz na Barlo,dobra terz koordynatorka na ARLE.nie jest zle ale idzie wytrzymac.wyplaty som na koncie w kazdy piontek zawsze.solarisy juz we srode,czwartek,jestem tu w AB.NIE plerwszy raz i se chwale.
Worsqqqt 2017-07-18 20:51
W wolnych chwilach polecam słownik ortograficzny. Takie błędy to dzieci nie popełniają.
1
Oklamany i oszukany przez romualda 2017-07-20 07:27
Ja byłem wporzadku wobec Pana R a on jest taki ze jak zwietrzy okazje to wbije Ci noż w plecy .. zlo wcielone
2
Arkadiusz 2017-08-05 18:30
Mi do tej pory nie wyplacili jeszcze pieniędzy wszystkich i wypłaty za ostatni tydzień Ab Werkt odradzam każdemu złodzieje i oszuści [usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Arkadiusz 2017-08-05 18:34
Zgadzam się z tym ch... jeba... Banda zlodzieji i oszustów mi nie wyplacili jeszcze wszystkich pieniędzy i wypłaty za ostatni tydzień odradzam to biuro!! A kordynatorzy nawet nie raczą odpisać na e-mail i zająć się wypłata pieniędzy szmaty!!
1
Arkadiusz 2017-08-05 18:40
Hahaha Wi Fi takie że nawet Solaris sprawdzić nie można messenger wgl nawet nie działa Haa a niby mobilny????????
2
Viki 2017-08-08 12:17
Witam.moge prosić opinie o Ab Werkt w Etten- Leur? Praca przy zbiorze owoców
Mój mail Viktoria6788@wp.pl
blablabla 2017-08-12 12:14
Kto takie pierdoły wypisuje???
blablabla 2017-08-12 12:19
Pierdoły wypisujesz z tymi wypłatami. Kradną na każdym kroku. Nikt żetonów nie roznosi już po domkach. Musisz stanąć w kolejce, żeby dostać żeton raz w tygodniu. A płaci się za żetony, jeśli się mieszka na "holenderskiej" stronie.
szejomejo 2017-08-15 01:41
Ja tez do dzisiaj nie dostalam rozliczenia a prawie miesiac temu powiedzialam baj baj ab werkt..warunki mieszkaniowe jak za te piebiadze troche slabe..plastikowe domki na maksa malo przestrzeni. Z zetonami to dluga i nudna sprawa..raz w tygodniu zalezy od humoru R. Lub D. mozesz dostac bez suszenia:) dwie dzialajace pralki jedna suszarka na ok. 25p typa. Praca zalezy najczesciej jest. Ja przynajmniej nigdy w ciagu 3 miesiecy nie bylam na rezerwie..jezeli dobrze zagadasz nie bedziesz. Ludzie na Baarlo mili..kozy i kury dodaja klimatu :))
Generalnie ni polecqmy na dluzsza mete..im jestes dluzej tym sciagaja ci z solarisa jakies smieszne kwoty za nie wiadomo jakie rzeczy..A NO I KONTROLE DOMKOW TO NAJWIIEKSZY ZART NA BAARLO.
Sasa 2017-08-16 08:25
Wybieram się z partnerem na zbiór owoców do Goes.
Pani w biurze pośrednictwa zagwarantowała nam osobny pokój, czy to prawda, że pary mogą liczyć na takie warunki mieszkalne?
Jak wygląda obecnie sytuacja z warunkami w domkach?

Dzięki za odpowiedzi.
Zostaw swoją opinię o AB Werkt - Baarlo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB Werkt