Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ab werkt

Pracowałeś w firmie ab werkt i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zzzz - 2012-09-07 19:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludziska nie jedzcie do AB Limburg,to [usunięte przez moderatora] odradzam..kołchoz i jeszcze [usunięte przez moderatora] ,wypłaty nie wpływają na czas.. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
PRACOWITY.... - 2013-04-06 12:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie odradzam wszystkim, ciulają na czym się da , a o warunkach nawet nie wspomne mój pies w budzie ma lepiej.. Koordynatorki szkoda słów jak wogóle to można nazwać koordynatorem na to słowo trzeba rzetelnie i sumiennie zapracować...TRAGEDIA.... STANOWCZO ODRADZAM--- Na ośrodku de berect to jest meliniarstwo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie wiadomo co jeszcze...ściągają ludzi do pracy a ci siedzą 5 dni na budzie z czego dwa przepracują.... Aby dać im zarobić na bude i ubezpieczenie...Pozdrawiam i odradzam.PRACOWITY.
zdjecie uzytkownika
PRACUS - 2013-04-17 16:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich…… Poszukuje osób poszkodowanych przez Biura AB Jobs, Werkt… Nie dajmy się [usunięte przez moderatora] Wobec czego zapraszam poszkodowanych o zgłaszanie i opisanie swoich przypadków pracy przez te biura… Bardzo bym prosił o dołączenie Zdjęć jakichkolwiek dowodów świadczących o oszukaniu… czym więcej dowodów tym większa szansa na odzyskanie pieniędzy…no i swojej godności… Takie biura trzeba zniszczyć… NIE DAJNY SIĘ WIĘCEJ [usunięte przez moderatora] .
Trzeba z tym skończyć , wobec czego Ludzie proszę was o jak najwięcej dowodów przeciwko tym [usunięte przez moderatora] , finał znajdziemy w sądzie i tvn…….. Bo z czego wiem jest nas ponad 1000 poszkodowanych osób , ale każdy się boi wiem coś o tym … Nie dajmy się [usunięte przez moderatora]

Mój e-mail….dariuszb1966@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Tolerancja - 2013-10-10 14:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam byłam w tym biurze 4 miesiące i jestem bardzo zadowolona praca super, pieniądze zawsze na czas, salarisy tak samo. A koordynatorki bardzo miłe. Ludzie niewiem czego tak narzekacie? a jeśli chodzi o warunki mieszkaniowe nie sa złe wszystko zalezy z kim się mieszka uwierzcie mi.
zdjecie uzytkownika
Julietta - 2014-04-25 17:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracowałam 2 lata w firmie AB WERKT jestem zadowolona z pracy która miałam, kasa zawsze w każdy czwartek po przepracowanym tyg. kempingi na Baarlo fakt nie zaciekaw bardzo małe ale jak są fajni ludzie to nawet 30 m na 4 osoby nie przeszkadza
zdjecie uzytkownika
SSs - 2014-08-17 12:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie tez porazka AB ZELAND Jos jest popipszony Alicja na szczescie juz nie pracuje ,ale problemy z wyplata tragedia warunki pol roku czekalam za papierami z ubezpieczenia i jarigrafami,kabinuja kreca ,to bioro jest popiepszone na maksa
zdjecie uzytkownika
h*** wam w dupe - 2014-08-24 19:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SSs - 2014-08-17 12:42:39]:
zgadzam sie z toba "SSS" no maja problemy z kasa nie sa na czas ich chaty to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] syf kiła i mogiła .
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-08-28 21:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tolerancja - 2013-10-10 14:06:44]:
A wakacyjne dostalas po zakończonej pracy? Mi mówili ze w ciągu trzech tygodni dostaje na konto minely cztery i nic a na helpdesku nawet nie odpisuja...
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-09-17 21:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. pragne napisac iz AB Werkt to porazka totalna ,nie placa wakacyjnych,nie ma uzbezpieczenia ,kordynatorzy to porazka skad sie biora takie przygłupy cyniczne na krdynatorki????Oszukuja warunki maja FATALNE!!! Odradzam kazdemu co za balagan.
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-09-28 13:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam na wstepnie powiem ze Firma AB werkt Zeland jest porazka totalna ,warunki mieszkalne tragedia ,szkoda ze sami nie mieszkaja w takim chlewie!!kordynartorki to niekapetentne kobiety krore uwazaja ze zarobek 80 eur tygodniowo to rewelacja!!! samo to o czyms swiadczy...Oszukuja,niewypłacaja naleznych nam wypłat ,oraz zarabiaja na domkach twierdzac zejest inaczej.... Ludzie ktorych sciagaja to patologia ktora nie ma znajomosci jakiegokolwiek jezyka o czym sie sama przekonałam!!porzdna firma wymaga zaswiadczenia o NIE KARALNOŚCI ,natomiast AB czesto sciaga ludzi z wyrokami w polsce oraz bande narkomanow! bo takimi jest im latwo manipulowac ,co do nowej kordynatorki Sylwi tak samo jest niekapetentna jak i jej przyjaciel Jos kordynator ktory wyzywa sie na ludziach,trakuje ich jak powietrze...Mam nadzije ze moj pracodawca ostani raz skorzystal z tej Fatalnej Agencji!!!
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-09-28 21:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak szczerze to dlaczego tak sie dzieje, macie jakies pomysly? wiadomo ludzie karani tez musza gdzies pracowac i ja im bym nie odiberal tego przywileju, bo to chyba nawet nie zgodne. co do tych warunkow mieskzaniowych to chyba jest to jakas plaga w firmach, bo zawsze jakos na tym sie oszczedza a nie daje ludziom dobrychwarunkow... ciekawe czemu.
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-09-29 18:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm - 2014-09-28 21:12:05]:
okej zgodze sie ale nie totalna Patologia bez znajomosci jezyka,a co do warunkow to pracuje przez jedna agencje i mam super warunki,wypłate na czas ,platne pauzy ,nadgodziny ,chorobowe,urlopowe,wakacyjne i wszystko co jest mozliwe przedewszystkim odpowiedzialnych kordynatorow ,a nie przemadrzałe zkłamane zołzy .
zdjecie uzytkownika
dirtyyym - 2014-10-17 12:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tymi warunkami to jak sie czyta opinie albo po prsotu rozmawia ze znaomymi ktorzy byli za granica to nie ma co sie dziwic ze jest slabe nastawienie na takie wyjazdy, wszyscy narzekaja. Tylko Sandra napisalas cos pozytywnego w tym temacie, tak to nic nie widzialem.Chcialbym pracowac w takim miesjcu ktore opisujesz, to by bylo piekne - ale to zbyt piekne zeby bylo prawdziwe?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ab werkt
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x