brak logo

AB Werkt

Baarlo

Opinie o AB Werkt

Sandra 2014-10-28 21:58:10
to szukaj szczescia a znajdziesz...hmmm pamientaj ze liczy sie jezyk,doswiadczenie i to gdzie szukasz pracy bo napewno nie przez "AB ".powodzonka
1
miastko 2014-11-05 17:06:49
jak dla mnie to to nie tylko trzeba dobrze znać język czy mieć jakieś doświadczenie. przydałoby się jeszcze mieć dobre nastawienie i po prsotu na byle co nie narzekać. Pozostanie w tym kraju nie jest za bardzo opłacalne ale też trochę żal wyjeżdżać, bo przecież nie za bardzo można zostawić rodzinkę.
Manius 2014-11-11 17:25:52
Robia z ludzi "Idiotow" ,nie zwracaja za paliwo to 1 a 2 nie ma nigdy wypłaty na czas.... zdecydowanie Odradzam ta Agencje !!!!
1
ja 2014-12-19 12:38:07
to pracujcie w polsce 1250zl w markecie to bedzie wicej pracy tam dla mnie albo jedzie do melmana do niemiec za 4euro a jak ktoras jest ładna i da dobrze d....grupowemy to bedzie miala dobra robote w polu 12godzin diwnie ha,ha.ja bylem juz 5 w twej firmie i nie narzekam,a karalnos to kazdego prywatna sprawa sluszal ktos o zamieszaniu w baarlo w 2011 roku na szparagach ja własnie bylem w tej grupie.zreszta co niektórym by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] smarowac masłem to tez powidza ze jes zle
pan stożek 2014-12-29 16:30:21
sporo tu się negatywnych rzeczy naczytałem o płatnościach pencji w ab werkt ale to były wpisy jak widzę sprzed wielu miesięcy. czy może w tej kwestii, jeśli ten czarny pr był prawdą, cokolwiek się zmieniło na lepsze? bo ja teraz bym chętnie do was przyszedł do pracy, myslę że mam szansę. a jest szansa na umowę o prace u was?
ON 2015-01-05 09:59:16
smialo moge Tobie polecic AB Friesland bo Zeland to najgorsze AB jakie moze byc maja problemy okropne z platnosciami , przed wilgilia jak co roku nie bylo wyplat, sa mi krewni za paliwo bo tez nie zwracaja no i problemy z ubezpieczeniem przy rozliczaniu sie z ubezpieczenia wyszlo ze przez jakis czas nie ubezpieczali mnie a sciagali za to co tydzien , tak ze mysle nad zgloszeniem tej firmy bo naprawde naginaja prawo!!Nie polecam
pa7 2015-02-26 11:09:42
Problemy finansowe sa caly czas nie wyplacaja na dluzsza umowe nie ma co liczyc banda oszustow jak niemasz swojej chalupy to warunki mieszkalne na kampingu super grzyb wszedzie tak ze jak masz zdrowie zeby walczyc caly czas o swoje to smialo jedz
Ambulant AB werkt 2015-03-03 21:00:54
Wogóle to jest fajnie ostatnio nawet dostaliśmy bilety do kina raj dla zielarzy blanty wiadra i inne sposoby spalania tych frykasow domki ok grzyb robi się wszędzie jak się nie sprząta wystarczy czyscic po sobie i jest ok a o grzybach pisza brudasy a z robota wszystko zależy jak kto trafi no i jeszcze bungalowe imprezy jest ok z powarzaniem bungalowy ambulant :)
1
Piotrxxx 2015-03-06 21:22:52
AB WERKT!wSZYSTKIM ODRADZAM TO JEST BANDA ZLODZIEJI I OSZUSTOW!SĄ NIE WYPLACALNI KARY ZA BYLE CO 50 EURO!SCIAGAJA LUDZI A ZA CHWILE ZWALNIAJA WYMYSLAJA BYLE JAKIE PRETEKSTY!ja nie dostaje pieniedzy od miesiaca dzwonie i pisze a tu nic... Jak nie dostane pieniedzy to oddaje ich do sadu .Nie podaruje im tego !!!Człowiek w koncu to nie jakas maszyna i robiaca za darmo!Naprawde nie polecam tego biura!
Lipton 2015-03-07 20:06:30
Zgadzam sie z kolega , wogle kasy nie wyplacaja na czas ,opieka kordynatora ,a raczej jej brak , brak ubezpieczenia dzieki AB Werkt Zeland znow musze doplacac Balastingowi poniewaz ta firma pobierala opate natomiat nie ubezpieczaja ,chmski oraz ordynarny i wulgarny koordynator "JOS" i zaklamana jego "przydupaska" "Sylwia" odradzam chyba ze chceci byc traktowani jak (usunięte przez administratora)!!!
mirek maly 2015-03-31 22:14:21
Czytam te opinie i jest 100% racji mieszkalem na tym zasyfialym "Pseudo Motelu" w schoondijke ,i katastrofa jakas ,paranoja!!!a o koordynatorach to nie wspomne!!banda złodzei sciagaja degeneratow ,bez jezyka ,syfarzy,brudasow niedbajacych o higiene osobista!!na to stac AB!!!jednie!!!
grzemo 2015-05-08 09:08:37
(usunięte przez administratora). Nie zdziwie się jak kiedyś ktoś przyjedzie i wysadzili w powietrze to biuro, bo ludzie już tutaj tracą cierpliwość. Brak pracy, brak kasy, zero pomocy ze strony koordynatorek, nic nie robią poza tym że jeszcze utrudniają ludziom życie- pod ścianę i rozstrzelać. Dziś z tąd wyjeżdżam i moja noga tu nie postanie, chyba że wrócę z kałachem. Banda złodzieji to łagodnie powiedziane. (usunięte przez administratora).
Śiwy 2015-05-14 13:36:48
Banda złodzieji Z josem koordynatorkiem na czele ,w aktualnej mojej pracy "JoS" to robot do sprzatania odchodow zwierzat :) ;p
1
Sandra 2015-05-17 18:40:30
Witam chcialabym sie podzielic swoimi informacjami ktore na wlasnej skorze doswiadczylam, Na wstepie powiem ze nie wiem jak trzeba byc z desperowanym zeby 2 raz do tej agencji trafic ,ja trafilam w rejon zeland i najgorszy zarazem stawka moja za godzine po odciagnieciu mieszkania i "Pseudo Ubezpieczenia" Ktorego wogle nie ma!!!i nie bylo !!to 5.45 mimo ze moj wiek jest powwyzej 23 lat. We francji lepiej juz placa ,Warunki mieszkalne to cos strasznego ,mieszkalam na motelu w Schoondijke jak wpomniał wyzej kolega i wszystko sie zgadza ,wilgoc,grzyby , wyciekajaca i zalewajaca pokoj woda z prysznica !! Oraz niewyplacalna Agencja Ab WERKT!! ktora nie zwraca za paliwo!! wedlug pewnej "Pani" ktora siedzi w biorze i znowdow czyta wpisy i GROZI PRACOWNIKOM !! 200 euro na tydz. z tego z wlasnej kieszeni 50 na paliwo czyli zostaje 150 euro a gdzie wyzywienie/..?? To zarabiamy duzo??Milo pani SYLWIO :) Nastepna koordynatorka Alicja to tez dobra Agentka pare lat w Nl i jezyka w gebie ojczystego niezna!!! drogie panie Powinniscie sie wstydzic tylkiem swiatu nie podbijecie !! :):):)Przestrzegam kazda osobe przed ta agencja!!! maja ludzi w nosie ,klamia, nie wyplacaja wyplat i w dodatku za smieszna stawke sie pracuje OBOZ PRACY!!!
Brunisse 2015-06-22 18:14:46
Nikomu nie radze jechac przez to biuro traktuja ludzi jak psy ubezpieczenia nie ma choc za nie placisz.Pani Sylwia Kipo największa szm..... jaka znam.Mialem wypadek na pensionacie bylem nie zdolny do pracy zostałem zwolniony wyzycony. Nie chcialem jechac do pl nie bylo mowy zamuwili mi busa z firmy pana juzwika gdzie ja go nie zamawialem nie kazali mi sie zblizyc do pensionatu gdzie mieszkal moj przyjaciel z ktorym wyjechałem wynajeli ochroniaza zebym nie mogł sie tam zbizyc banda oszustó a zarobki 150 eur
sandzia 2015-06-25 16:00:57
w sumie jak jest takie biuro pośrednictwa pracy co zapewnia prace w holandii to nie ma co płakać i narzekać to trzeba jechac, nie jęczeń tylko zarabiać ile się da. piszecie jak widze o różnych motelach w których się mieszka i ciekawi mnie czy jako pracownik mam jakąś możliwość wyboru. dobrze że chociaż transport do pracy podobno zapewniają
ona 2015-07-14 14:34:01
guzik a nie transport czekam 2 lata za zwrotem za kilometrowki i nic a auto moje na wode nie jezdzilo .na serio ta agencja to porazka
Monia 2015-07-27 21:12:36
MA KTOŚ NUMER DO AB WERKT ABY DOGADAC SIĘ PO POLSKU DZIŚ DZWONIŁAM BABKA GADA TYLKO PO HOLENDERSKU A CHCEMY WYJECHAC Z TEJ FIRMY DAJCIE PROSZĘ NAMIAR NAJLEPIEJ NA MAILA. DZIĘKI - monika040891@gmail.com
Dominik 2015-08-24 22:53:37
@ona czekasz 2 lata na swoje pieniądze.. oj trochę długo. Masz rację, jednak samochody na wodę nie jeżdżą, a nawet jeśli tak by było, to woda też swoje kosztuje. :) A tak już odnośnie samej firmy, to zastanawiam się dlaczego obecnie nie poszukują żadnych pracowników. Kompletny brak ogłoszeń jakichkolwiek.
dawid95 2015-10-10 16:43:11
stanowczo odradzam! pierwszą wypłate dostałem dopiero po 4 tygodniach pracy, każdy pracownik przy tych samych stawkach i godzinach dostaje rózne solarisy czego nawet księgowe nie są w stanie wyjaśnić... o wszystko trzeba sie prosić i jeszcze bym zapomniał masa ale to na prawde masa kar za wszystko dlatego weźcie ze sobą dużo pieniędzy bo tam ich nie zarobicie a trzeba za coś zyć i jakoś stamtąd uciec pozdrawiam
arnold1987 2015-10-10 16:46:07
nie polecam oszusci i naciagacze! nie dosc ze zarabiaja gruba kase za twoją prace to są problemy z wypłatami złodzieje i chamy... ludzie ja własnie wracam i już nigdy tu nie wróce
kamas 2015-10-10 20:26:51
@arnold1987, a na jaką umowę byłeś tam zatrudniony, to samo @dawid95, piszesz ze wyplata po 4 tygodnia pracy, czyli po miesiacu , jak masz napisane w umowie, do ktorego dnia miesiaca, jezeli to co piszecie to prawda to szczerze zastanawiam sie nad aplikacja tam a chcialem tam zlozyc cv, ale piszecie ze to oszusci...
aaaaaaaaaaaaa 2015-10-25 16:10:15
JA MIESZKAM NA BAARLO I NI BYLO TAK ZLE DO POKI NIE ZACZOL PRACOWAC TAM JAKIS PALANT OLEK KTORY NIBY MA PILNOWAC POZADKU NA OSRODKU A TYMCZASEM ROB WIEKSZY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] JEST CHAMSKI,DAJE KARY ZA COS CZEGO NIE ZROBILES,MIESZA MIEDZY LUDZMI TAM MIESZKAJACYMI .A CO DO UBEZPIECZENIA TO PRAWDA KASE IORA A UBEZPIECZENIA BRAK
romek 2015-11-13 18:10:18
czyli nie macie tam żadnego ubepziecznia? ja właśnie słyszałem, że u nich można liczyć na benefity i karte multispotu, ale o ubezpieczeniu fatycznie nic nie było. Ale jak patrzyłem po ofertach to faktycznie prawie kaza daje teraz umowe o prace wiec moim zdanie podniósł się troche poziom u nich jednak.
maciej 2015-11-28 14:41:35
tak zgadza sie zlodzieje nic wiecej oszukuja na wszystkim co sie da radze sie dobrze zastanowic zanim zaczniecie tam prace bo walczyc o swoje pieniadze ciezko zarobione bedziecie musieli
imagin 2015-12-08 22:29:27
ja nie wiem, raczej nie słyszałem o nich żadnej niepochlebnej i nieprzychylnej im opinii, wydaje mi się, że jak ktoś naprawdę chce pracować to będzie pracować..
Sandra 2016-01-04 13:56:26
Bo inne oddziały Ab sa lebsze:) i maja fajna prace stała:) i super warunki a nie syf zasrany jak w Werkcie co za banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam pracuje!!!jak ktos zna swoja wartosc to nie bedzie przez nich pracowal...a jak ktos lubi byc parobkiem za 5 eur. to powodzenia:)
epoa 2016-01-04 19:13:47
wydaje mi się, że u nich zależy od oddziału jaka jest atmosfera, bo to inaczej wygląda wszystko. Czekam na dalsze informacje czy jest praca, bo widze że tylo na magazynie.
kanapka 2016-01-15 18:22:51
zgadza się to najgorsze biuro i banda złodziei ,nie wypłacają pieniędzy,a jak się u pomniesz o kasę każą przesłać godzinówki to wyślą jak ktoś nie ma to można zapomnieć o kasie ,tylko na to czekają.Omijajcie to biuro z daleka
daniel 2016-01-15 18:34:49
zgadza się ,radzę odpuścić sobie to biuro sami oszuści.Jeżeli ktoś wyląduje w Barlo to koniec tam dopiero się dzieje,żetony raz w tygodniu do pralni a tam działają 2 pralki więc w sezonie graniczy z cudem upranie ,zero internetu,pokoje mniejsze niż cela w więzieniu i po 2 osoby mieszka się,a co do pieniędzy oszukują jak tylko mogą.Zgadzam się z Kanapką ,omijać ten syf z daleka
daniel 2016-01-15 18:35:32
zgadza się ,radzę odpuścić sobie to biuro sami oszuści.Jeżeli ktoś wyląduje w Barlo to koniec tam dopiero się dzieje,żetony raz w tygodniu do pralni a tam działają 2 pralki więc w sezonie graniczy z cudem upranie ,zero internetu,pokoje mniejsze niż cela w więzieniu i po 2 osoby mieszka się,a co do pieniędzy oszukują jak tylko mogą.Zgadzam się z Kanapką ,omijać ten syf z daleka
xoxo 2016-01-20 19:22:58
Pracowalam tam w tamtym roku . Wyplaty byly w terminie. Zalezy tez jaka praca. Z koordynatorkami dalo sie prawie wszystko zalatwic. Dick byl bardzo w porzadku . Tylko ciezko do biura bylo sie dostac . Na temat Romualda nie bede sie wypowiadac . Polski Holender za granica xD Na warunki nie ma na co narzekac sa gorsze. Kary za wszystko daja jak Romuald sie pojawil . Pralnia zazwyczaj nie dziala tak jak powinna. Czesto zastac wolna lub dobra pralke. Ludzie nie sa zli . Jak jestes w potrzebie pomoga. Przestancie tak narzekac , bo i tak wiekszosc tam wraca . . .
No 2016-01-22 21:44:23
Potwierdzam to co mówi @xoxo wypłaty rzeczywiście sa w terminie i nie ma z nimi problemu, liczba pieniędzy też się zwykle zgadzała, więc ogólnie na plus
głos 2016-01-28 20:00:19
Witam.Może ktoś coś powiedzieć Ab Werkt w Beek,chodzi mi o to jakie warunki w kwaterach itd,jaki koszt zakwaterowania?I jakie roboty są z tej lokalizacji dostępne,jak z godzinami pracy.proszę o poważne odpowiedzi.
Wicia 2016-02-10 12:24:04
Ja sie ciesze ze jest pan romuald na parku.przynajmniej jest spokoj i w miare porzadek kiedys bylo sporo pijakow i narkomanow a teraz zostali powyrzucani przez firme i pisza tu zle opinie. Ronuald jest normalny dla normalnych pracownikow. A jesli chodzi o wyplaty to mi sie wszystko zgadza i mam dobra stawke.
fffffffffff 2016-03-01 20:11:29
Dokladnie tak Romuald jest ok jesli ktos jest w porzadku dla niego.I bardzo dobrze ze jest tam i walczy z ta cholota i brudasami.Ja tam pracowalam w tamtym roku i nie mialam problemow,a teraz z checia wroce ponownie
czeeel 2016-03-06 11:33:54
nie rozumiem o kim mowa, skoro firma jest w porządku i nawet osoba z poniższego wpisu chce tam wrócić. Jak dla mnie to kwestia tego, gdzie się trafi. Firma jest duża.
U064 2016-03-07 21:57:38
Biuro to nieporozumienie !!
Dziadostwo na najwyzszym poziomie !!
Mieszkam tutaj i zaluje...
Hanusia 2016-03-17 20:23:51
Pracowalam kasa na czas koordynatorka wporządku warunki mieszkaniowe znakomite niewiele jest tak dobrze zorganizowanych biur.Chce ponownie wyjechac do nich do pracy .
aska 2016-04-08 17:45:09
@Hanusia, to dobrze to słyszec, a możesz napisac co takiego było w mieszkaniach jeśli chodzi o AGD i RTV?
mil 2016-05-05 11:18:23
Jaki adres kempingu?
ytr 2016-05-08 19:22:03
@Hanusia a powiedz mi gdzie konkretnie od nich bylas bo widze ze chwalisz sobie prace tam w firmie..
Werkt 2016-05-10 19:12:11
Widzę tu dużo negatywnych opinii,ja osobiście pracowałem w AB Werkt i oceniam tę firmę dobrze.Pracowałem na polu i przy zbiorach łącznie 5 miesięcy i przynajmniej ja nie narzekam co prawda są problemy z wypłatami bo raz się zdarzyło że nie było miesiąc! ale potem wypłacili na osobne solarisy rozpisali i było git,czasami są problemy z nawigacją ponieważ nie wszystkie są zaktualizowane(najlepiej mieć swoją w zapasie.Warunki mieszkaniowe dobre a na domkach w kortege nawet super gorsze na pensionacie w Brunisse ale nie było źle.Z koordynatorami idzie się dogadać,każdy ma swoje zdanie i każdy mógł trafić i inne gorsze miejsce ale ja obobiście oceniam na plus
Xyz 2016-06-05 16:36:56
Nie polecam wogole... niekompetencja to jest pierwsze słowo jakie nasuwa mi się na myśl o ab werkt. Koordynatorki kłamią w żywe oczy bez zadnych skrupułów. Akurat trafiłam na dobry domek, jednak inne dziewczyny z którymi pracowałam mieszkaly w barakach za które płaciły 78€ (normalna stawka) a dodatkowo za jednorazowe pranie musiały płacić 5€plus suszenie 2€... A największy problem to wypłaty... Z tym to już jest "dziki szał"... Nie było osoby w firmie która nie dzwoniła by chociaż raz na tydzień do ab w sprawie odzyskania swoich pieniędzy. Osoby pracujące tyle samo godzin, mieszkające w tym samym miejscy, dojezdzajace jednym autem, nie będące na wiekówce dostawaly wypłaty różniące się nawet o 50-70€... jednym słowem porażka... omijać szerokim łukiem
IZICO 2016-06-08 20:07:00
Nie wiem skąd wyssałaś te informację że w AB płaci się za żetony do prania ogarnij się ty chyba firmy pomyliłaś kobieto żetony roznoszone są raz w tygodniu i nikt nie pobiera za to jakichkolwiek pieniędzy mam wrażenie że byłaś złym pracownikiem i dlatego już cię tu nie ma a co do wypłat jeśli są niejasności to uwierz mi że wszystko zostaje wyrównane pozdrawiam
HSZ 2016-06-11 23:09:10
Ogólnie można agencje polecić, fakt różni ludzie się zjeżdżają ćpuny, alko, drobni przestępcy, dziwacy, obgadujący itp. Ale wypłaty są ok, praca jest, domki da radę wytrzymać.
syrena 2016-06-25 14:53:11
w każdej agencji ludzie bywają różni, nie martw się tym. a możesz więcej op tych domkach kolego napisać?
Kozak 2016-07-30 20:00:36
czytam te bajduły i nie wieze co czytam ..pracuje tu od marca jeszcze nie miałem opuznien z solarisami .euro za godziny się zgadzają ..domki na campingu hym jak byłes tu to wiesz ze nie ma tego co u mamusi...gaz ciepła woda no i jak dbasz o o czystość to masz czysto ...jeśli chodzi o prace to powiem ze jest roznie zależy czy masz cos na stałe czy ambulant czyli tam gdzie maja danego dnia robote tam pracujesz .....konczac ten wontek powiem tylko tyle po prostu jak jesteś sobą i chcesz pracować bez kozackich wypadow to tutaj można popracowac
Maciek 2016-08-02 20:10:06
Mieszkania a raczej domki bungalow mają w fatalnym stanie. Pokoje są mniejsze jak w więzieniu, w łazience też miejsce za mało i prysznic w okropnym stanie. Jedynie salon w miarę ok. Przy czym w takich "domkach" mieszkają 3 czy 4 osoby. Biorą 80 euro od osoby więc niezle na tym zarabiają. We dwie osoby jeszcze można byłoby przemęczyć się na takim domku. Dla osób którzy chcą zostać na dłużej zdecydowanie odradzam. Miesiąc można się przemęczyć jak ktoś przyjeżdza tylko na wakacje. Internetu nie ma w ogóle i dostaje się jeden żeton tygodniowo na pralkę i suszarkę. Porażka. Pracowałem przez inne agencje i mają dużo lepsze warunki w normalnych domach i do tego płaci się mniej ok. 60- 70 euro
Nie polecam nikomu tej agencji a zwłaszcza domków na Baarlo
Kris 2016-08-25 12:44:19
Poszedłem przez biuro AB Action do pracy na orderpickera i po półtora tygodnia zrezygnowałem bo ta praca nie była dla mnie nie podobała mi się i pani mi powiedziała że nie mam owrotu do zadniej pracy przez agencję AB.Czy ktoś też miał taką sytuację i czy faktycznie nie można wrócić do AB.
Zostaw swoją opinię o AB Werkt - Baarlo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB Werkt