Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AB Werkt

Pracowałeś w firmie AB Werkt i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-09-28 21:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak szczerze to dlaczego tak sie dzieje, macie jakies pomysly? wiadomo ludzie karani tez musza gdzies pracowac i ja im bym nie odiberal tego przywileju, bo to chyba nawet nie zgodne. co do tych warunkow mieskzaniowych to chyba jest to jakas plaga w firmach, bo zawsze jakos na tym sie oszczedza a nie daje ludziom dobrychwarunkow... ciekawe czemu.
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-09-29 18:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hmm - 2014-09-28 21:12:05]:
okej zgodze sie ale nie totalna Patologia bez znajomosci jezyka,a co do warunkow to pracuje przez jedna agencje i mam super warunki,wypłate na czas ,platne pauzy ,nadgodziny ,chorobowe,urlopowe,wakacyjne i wszystko co jest mozliwe przedewszystkim odpowiedzialnych kordynatorow ,a nie przemadrzałe zkłamane zołzy .
zdjecie uzytkownika
dirtyyym - 2014-10-17 12:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tymi warunkami to jak sie czyta opinie albo po prsotu rozmawia ze znaomymi ktorzy byli za granica to nie ma co sie dziwic ze jest slabe nastawienie na takie wyjazdy, wszyscy narzekaja. Tylko Sandra napisalas cos pozytywnego w tym temacie, tak to nic nie widzialem.Chcialbym pracowac w takim miesjcu ktore opisujesz, to by bylo piekne - ale to zbyt piekne zeby bylo prawdziwe?
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-10-28 21:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dirtyyym - 2014-10-17 12:32:34]:
to szukaj szczescia a znajdziesz...hmmm pamientaj ze liczy sie jezyk,doswiadczenie i to gdzie szukasz pracy bo napewno nie przez "AB ".powodzonka
zdjecie uzytkownika
miastko - 2014-11-05 17:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie to to nie tylko trzeba dobrze znać język czy mieć jakieś doświadczenie. przydałoby się jeszcze mieć dobre nastawienie i po prsotu na byle co nie narzekać. Pozostanie w tym kraju nie jest za bardzo opłacalne ale też trochę żal wyjeżdżać, bo przecież nie za bardzo można zostawić rodzinkę.
zdjecie uzytkownika
Manius - 2014-11-11 17:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Robia z ludzi "Idiotow" ,nie zwracaja za paliwo to 1 a 2 nie ma nigdy wypłaty na czas.... zdecydowanie Odradzam ta Agencje !!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-19 12:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to pracujcie w polsce 1250zl w markecie to bedzie wicej pracy tam dla mnie albo jedzie do melmana do niemiec za 4euro a jak ktoras jest ładna i da dobrze d....grupowemy to bedzie miala dobra robote w polu 12godzin diwnie ha,ha.ja bylem juz 5 w twej firmie i nie narzekam,a karalnos to kazdego prywatna sprawa sluszal ktos o zamieszaniu w baarlo w 2011 roku na szparagach ja własnie bylem w tej grupie.zreszta co niektórym by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] smarowac masłem to tez powidza ze jes zle
zdjecie uzytkownika
pan stożek - 2014-12-29 16:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sporo tu się negatywnych rzeczy naczytałem o płatnościach pencji w ab werkt ale to były wpisy jak widzę sprzed wielu miesięcy. czy może w tej kwestii, jeśli ten czarny pr był prawdą, cokolwiek się zmieniło na lepsze? bo ja teraz bym chętnie do was przyszedł do pracy, myslę że mam szansę. a jest szansa na umowę o prace u was?
zdjecie uzytkownika
ON - 2015-01-05 09:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan stożek - 2014-12-29 16:30:21]:
smialo moge Tobie polecic AB Friesland bo Zeland to najgorsze AB jakie moze byc maja problemy okropne z platnosciami , przed wilgilia jak co roku nie bylo wyplat, sa mi krewni za paliwo bo tez nie zwracaja no i problemy z ubezpieczeniem przy rozliczaniu sie z ubezpieczenia wyszlo ze przez jakis czas nie ubezpieczali mnie a sciagali za to co tydzien , tak ze mysle nad zgloszeniem tej firmy bo naprawde naginaja prawo!!Nie polecam
zdjecie uzytkownika
pa7 - 2015-02-26 11:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan stożek - 2014-12-29 16:30:21]:
Problemy finansowe sa caly czas nie wyplacaja na dluzsza umowe nie ma co liczyc banda oszustow jak niemasz swojej chalupy to warunki mieszkalne na kampingu super grzyb wszedzie tak ze jak masz zdrowie zeby walczyc caly czas o swoje to smialo jedz
zdjecie uzytkownika
Ambulant AB werkt - 2015-03-03 21:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wogóle to jest fajnie ostatnio nawet dostaliśmy bilety do kina raj dla zielarzy blanty wiadra i inne sposoby spalania tych frykasow domki ok grzyb robi się wszędzie jak się nie sprząta wystarczy czyscic po sobie i jest ok a o grzybach pisza brudasy a z robota wszystko zależy jak kto trafi no i jeszcze bungalowe imprezy jest ok z powarzaniem bungalowy ambulant :)
zdjecie uzytkownika
Piotrxxx - 2015-03-06 21:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AB WERKT!wSZYSTKIM ODRADZAM TO JEST BANDA ZLODZIEJI I OSZUSTOW!SĄ NIE WYPLACALNI KARY ZA BYLE CO 50 EURO!SCIAGAJA LUDZI A ZA CHWILE ZWALNIAJA WYMYSLAJA BYLE JAKIE PRETEKSTY!ja nie dostaje pieniedzy od miesiaca dzwonie i pisze a tu nic... Jak nie dostane pieniedzy to oddaje ich do sadu .Nie podaruje im tego !!!Człowiek w koncu to nie jakas maszyna i robiaca za darmo!Naprawde nie polecam tego biura!
zdjecie uzytkownika
Lipton - 2015-03-07 20:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotrxxx - 2015-03-06 21:22:52]:
Zgadzam sie z kolega , wogle kasy nie wyplacaja na czas ,opieka kordynatora ,a raczej jej brak , brak ubezpieczenia dzieki AB Werkt Zeland znow musze doplacac Balastingowi poniewaz ta firma pobierala opate natomiat nie ubezpieczaja ,chmski oraz ordynarny i wulgarny koordynator "JOS" i zaklamana jego "przydupaska" "Sylwia" odradzam chyba ze chceci byc traktowani jak (usunięte przez administratora)!!!
zdjecie uzytkownika
mirek maly - 2015-03-31 22:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te opinie i jest 100% racji mieszkalem na tym zasyfialym "Pseudo Motelu" w schoondijke ,i katastrofa jakas ,paranoja!!!a o koordynatorach to nie wspomne!!banda złodzei sciagaja degeneratow ,bez jezyka ,syfarzy,brudasow niedbajacych o higiene osobista!!na to stac AB!!!jednie!!!
zdjecie uzytkownika
grzemo - 2015-05-08 09:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). Nie zdziwie się jak kiedyś ktoś przyjedzie i wysadzili w powietrze to biuro, bo ludzie już tutaj tracą cierpliwość. Brak pracy, brak kasy, zero pomocy ze strony koordynatorek, nic nie robią poza tym że jeszcze utrudniają ludziom życie- pod ścianę i rozstrzelać. Dziś z tąd wyjeżdżam i moja noga tu nie postanie, chyba że wrócę z kałachem. Banda złodzieji to łagodnie powiedziane. (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
Śiwy - 2015-05-14 13:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [grzemo - 2015-05-08 09:08:37]:
Banda złodzieji Z josem koordynatorkiem na czele ,w aktualnej mojej pracy "JoS" to robot do sprzatania odchodow zwierzat :) ;p
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2015-05-17 18:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chcialabym sie podzielic swoimi informacjami ktore na wlasnej skorze doswiadczylam, Na wstepie powiem ze nie wiem jak trzeba byc z desperowanym zeby 2 raz do tej agencji trafic ,ja trafilam w rejon zeland i najgorszy zarazem stawka moja za godzine po odciagnieciu mieszkania i "Pseudo Ubezpieczenia" Ktorego wogle nie ma!!!i nie bylo !!to 5.45 mimo ze moj wiek jest powwyzej 23 lat. We francji lepiej juz placa ,Warunki mieszkalne to cos strasznego ,mieszkalam na motelu w Schoondijke jak wpomniał wyzej kolega i wszystko sie zgadza ,wilgoc,grzyby , wyciekajaca i zalewajaca pokoj woda z prysznica !! Oraz niewyplacalna Agencja Ab WERKT!! ktora nie zwraca za paliwo!! wedlug pewnej "Pani" ktora siedzi w biorze i znowdow czyta wpisy i GROZI PRACOWNIKOM !! 200 euro na tydz. z tego z wlasnej kieszeni 50 na paliwo czyli zostaje 150 euro a gdzie wyzywienie/..?? To zarabiamy duzo??Milo pani SYLWIO :) Nastepna koordynatorka Alicja to tez dobra Agentka pare lat w Nl i jezyka w gebie ojczystego niezna!!! drogie panie Powinniscie sie wstydzic tylkiem swiatu nie podbijecie !! :):):)Przestrzegam kazda osobe przed ta agencja!!! maja ludzi w nosie ,klamia, nie wyplacaja wyplat i w dodatku za smieszna stawke sie pracuje OBOZ PRACY!!!
zdjecie uzytkownika
Brunisse - 2015-06-22 18:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikomu nie radze jechac przez to biuro traktuja ludzi jak psy ubezpieczenia nie ma choc za nie placisz.Pani Sylwia Kipo największa szm..... jaka znam.Mialem wypadek na pensionacie bylem nie zdolny do pracy zostałem zwolniony wyzycony. Nie chcialem jechac do pl nie bylo mowy zamuwili mi busa z firmy pana juzwika gdzie ja go nie zamawialem nie kazali mi sie zblizyc do pensionatu gdzie mieszkal moj przyjaciel z ktorym wyjechałem wynajeli ochroniaza zebym nie mogł sie tam zbizyc banda oszustó a zarobki 150 eur
zdjecie uzytkownika
sandzia - 2015-06-25 16:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie jak jest takie biuro pośrednictwa pracy co zapewnia prace w holandii to nie ma co płakać i narzekać to trzeba jechac, nie jęczeń tylko zarabiać ile się da. piszecie jak widze o różnych motelach w których się mieszka i ciekawi mnie czy jako pracownik mam jakąś możliwość wyboru. dobrze że chociaż transport do pracy podobno zapewniają
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-07-14 14:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sandzia - 2015-06-25 16:00:57]:
guzik a nie transport czekam 2 lata za zwrotem za kilometrowki i nic a auto moje na wode nie jezdzilo .na serio ta agencja to porazka
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-07-27 21:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MA KTOŚ NUMER DO AB WERKT ABY DOGADAC SIĘ PO POLSKU DZIŚ DZWONIŁAM BABKA GADA TYLKO PO HOLENDERSKU A CHCEMY WYJECHAC Z TEJ FIRMY DAJCIE PROSZĘ NAMIAR NAJLEPIEJ NA MAILA. DZIĘKI - monika040891@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2015-08-24 22:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ona czekasz 2 lata na swoje pieniądze.. oj trochę długo. Masz rację, jednak samochody na wodę nie jeżdżą, a nawet jeśli tak by było, to woda też swoje kosztuje. :) A tak już odnośnie samej firmy, to zastanawiam się dlaczego obecnie nie poszukują żadnych pracowników. Kompletny brak ogłoszeń jakichkolwiek.
zdjecie uzytkownika
dawid95 - 2015-10-10 16:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stanowczo odradzam! pierwszą wypłate dostałem dopiero po 4 tygodniach pracy, każdy pracownik przy tych samych stawkach i godzinach dostaje rózne solarisy czego nawet księgowe nie są w stanie wyjaśnić... o wszystko trzeba sie prosić i jeszcze bym zapomniał masa ale to na prawde masa kar za wszystko dlatego weźcie ze sobą dużo pieniędzy bo tam ich nie zarobicie a trzeba za coś zyć i jakoś stamtąd uciec pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
arnold1987 - 2015-10-10 16:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam oszusci i naciagacze! nie dosc ze zarabiaja gruba kase za twoją prace to są problemy z wypłatami złodzieje i chamy... ludzie ja własnie wracam i już nigdy tu nie wróce
zdjecie uzytkownika
kamas - 2015-10-10 20:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@arnold1987, a na jaką umowę byłeś tam zatrudniony, to samo @dawid95, piszesz ze wyplata po 4 tygodnia pracy, czyli po miesiacu , jak masz napisane w umowie, do ktorego dnia miesiaca, jezeli to co piszecie to prawda to szczerze zastanawiam sie nad aplikacja tam a chcialem tam zlozyc cv, ale piszecie ze to oszusci...
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaaaaa - 2015-10-25 16:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA MIESZKAM NA BAARLO I NI BYLO TAK ZLE DO POKI NIE ZACZOL PRACOWAC TAM JAKIS PALANT OLEK KTORY NIBY MA PILNOWAC POZADKU NA OSRODKU A TYMCZASEM ROB WIEKSZY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] JEST CHAMSKI,DAJE KARY ZA COS CZEGO NIE ZROBILES,MIESZA MIEDZY LUDZMI TAM MIESZKAJACYMI .A CO DO UBEZPIECZENIA TO PRAWDA KASE IORA A UBEZPIECZENIA BRAK
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-11-13 18:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli nie macie tam żadnego ubepziecznia? ja właśnie słyszałem, że u nich można liczyć na benefity i karte multispotu, ale o ubezpieczeniu fatycznie nic nie było. Ale jak patrzyłem po ofertach to faktycznie prawie kaza daje teraz umowe o prace wiec moim zdanie podniósł się troche poziom u nich jednak.
zdjecie uzytkownika
maciej - 2015-11-28 14:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak zgadza sie zlodzieje nic wiecej oszukuja na wszystkim co sie da radze sie dobrze zastanowic zanim zaczniecie tam prace bo walczyc o swoje pieniadze ciezko zarobione bedziecie musieli
zdjecie uzytkownika
imagin - 2015-12-08 22:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie wiem, raczej nie słyszałem o nich żadnej niepochlebnej i nieprzychylnej im opinii, wydaje mi się, że jak ktoś naprawdę chce pracować to będzie pracować..
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2016-01-04 13:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dominik - 2015-08-24 22:53:37]:
Bo inne oddziały Ab sa lebsze:) i maja fajna prace stała:) i super warunki a nie syf zasrany jak w Werkcie co za banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam pracuje!!!jak ktos zna swoja wartosc to nie bedzie przez nich pracowal...a jak ktos lubi byc parobkiem za 5 eur. to powodzenia:)
zdjecie uzytkownika
epoa - 2016-01-04 19:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że u nich zależy od oddziału jaka jest atmosfera, bo to inaczej wygląda wszystko. Czekam na dalsze informacje czy jest praca, bo widze że tylo na magazynie.
zdjecie uzytkownika
kanapka - 2016-01-15 18:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sandra - 2016-01-04 13:56:26]:
zgadza się to najgorsze biuro i banda złodziei ,nie wypłacają pieniędzy,a jak się u pomniesz o kasę każą przesłać godzinówki to wyślą jak ktoś nie ma to można zapomnieć o kasie ,tylko na to czekają.Omijajcie to biuro z daleka
zdjecie uzytkownika
daniel - 2016-01-15 18:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [epoa - 2016-01-04 19:13:47]:
zgadza się ,radzę odpuścić sobie to biuro sami oszuści.Jeżeli ktoś wyląduje w Barlo to koniec tam dopiero się dzieje,żetony raz w tygodniu do pralni a tam działają 2 pralki więc w sezonie graniczy z cudem upranie ,zero internetu,pokoje mniejsze niż cela w więzieniu i po 2 osoby mieszka się,a co do pieniędzy oszukują jak tylko mogą.Zgadzam się z Kanapką ,omijać ten syf z daleka
zdjecie uzytkownika
daniel - 2016-01-15 18:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [epoa - 2016-01-04 19:13:47]:
zgadza się ,radzę odpuścić sobie to biuro sami oszuści.Jeżeli ktoś wyląduje w Barlo to koniec tam dopiero się dzieje,żetony raz w tygodniu do pralni a tam działają 2 pralki więc w sezonie graniczy z cudem upranie ,zero internetu,pokoje mniejsze niż cela w więzieniu i po 2 osoby mieszka się,a co do pieniędzy oszukują jak tylko mogą.Zgadzam się z Kanapką ,omijać ten syf z daleka
zdjecie uzytkownika
xoxo - 2016-01-20 19:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam tam w tamtym roku . Wyplaty byly w terminie. Zalezy tez jaka praca. Z koordynatorkami dalo sie prawie wszystko zalatwic. Dick byl bardzo w porzadku . Tylko ciezko do biura bylo sie dostac . Na temat Romualda nie bede sie wypowiadac . Polski Holender za granica xD Na warunki nie ma na co narzekac sa gorsze. Kary za wszystko daja jak Romuald sie pojawil . Pralnia zazwyczaj nie dziala tak jak powinna. Czesto zastac wolna lub dobra pralke. Ludzie nie sa zli . Jak jestes w potrzebie pomoga. Przestancie tak narzekac , bo i tak wiekszosc tam wraca . . .
zdjecie uzytkownika
No - 2016-01-22 21:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam to co mówi @xoxo wypłaty rzeczywiście sa w terminie i nie ma z nimi problemu, liczba pieniędzy też się zwykle zgadzała, więc ogólnie na plus
zdjecie uzytkownika
głos - 2016-01-28 20:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Może ktoś coś powiedzieć Ab Werkt w Beek,chodzi mi o to jakie warunki w kwaterach itd,jaki koszt zakwaterowania?I jakie roboty są z tej lokalizacji dostępne,jak z godzinami pracy.proszę o poważne odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Wicia - 2016-02-10 12:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie ciesze ze jest pan romuald na parku.przynajmniej jest spokoj i w miare porzadek kiedys bylo sporo pijakow i narkomanow a teraz zostali powyrzucani przez firme i pisza tu zle opinie. Ronuald jest normalny dla normalnych pracownikow. A jesli chodzi o wyplaty to mi sie wszystko zgadza i mam dobra stawke.
zdjecie uzytkownika
fffffffffff - 2016-03-01 20:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie tak Romuald jest ok jesli ktos jest w porzadku dla niego.I bardzo dobrze ze jest tam i walczy z ta cholota i brudasami.Ja tam pracowalam w tamtym roku i nie mialam problemow,a teraz z checia wroce ponownie
zdjecie uzytkownika
czeeel - 2016-03-06 11:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem o kim mowa, skoro firma jest w porządku i nawet osoba z poniższego wpisu chce tam wrócić. Jak dla mnie to kwestia tego, gdzie się trafi. Firma jest duża.
zdjecie uzytkownika
U064 - 2016-03-07 21:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biuro to nieporozumienie !!
Dziadostwo na najwyzszym poziomie !!
Mieszkam tutaj i zaluje...
zdjecie uzytkownika
Hanusia - 2016-03-17 20:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam kasa na czas koordynatorka wporządku warunki mieszkaniowe znakomite niewiele jest tak dobrze zorganizowanych biur.Chce ponownie wyjechac do nich do pracy .
zdjecie uzytkownika
aska - 2016-04-08 17:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Hanusia, to dobrze to słyszec, a możesz napisac co takiego było w mieszkaniach jeśli chodzi o AGD i RTV?
zdjecie uzytkownika
mil - 2016-05-05 11:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki adres kempingu?
zdjecie uzytkownika
ytr - 2016-05-08 19:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Hanusia a powiedz mi gdzie konkretnie od nich bylas bo widze ze chwalisz sobie prace tam w firmie..
zdjecie uzytkownika
Werkt - 2016-05-10 19:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę tu dużo negatywnych opinii,ja osobiście pracowałem w AB Werkt i oceniam tę firmę dobrze.Pracowałem na polu i przy zbiorach łącznie 5 miesięcy i przynajmniej ja nie narzekam co prawda są problemy z wypłatami bo raz się zdarzyło że nie było miesiąc! ale potem wypłacili na osobne solarisy rozpisali i było git,czasami są problemy z nawigacją ponieważ nie wszystkie są zaktualizowane(najlepiej mieć swoją w zapasie.Warunki mieszkaniowe dobre a na domkach w kortege nawet super gorsze na pensionacie w Brunisse ale nie było źle.Z koordynatorami idzie się dogadać,każdy ma swoje zdanie i każdy mógł trafić i inne gorsze miejsce ale ja obobiście oceniam na plus
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2016-06-05 16:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam wogole... niekompetencja to jest pierwsze słowo jakie nasuwa mi się na myśl o ab werkt. Koordynatorki kłamią w żywe oczy bez zadnych skrupułów. Akurat trafiłam na dobry domek, jednak inne dziewczyny z którymi pracowałam mieszkaly w barakach za które płaciły 78€ (normalna stawka) a dodatkowo za jednorazowe pranie musiały płacić 5€plus suszenie 2€... A największy problem to wypłaty... Z tym to już jest "dziki szał"... Nie było osoby w firmie która nie dzwoniła by chociaż raz na tydzień do ab w sprawie odzyskania swoich pieniędzy. Osoby pracujące tyle samo godzin, mieszkające w tym samym miejscy, dojezdzajace jednym autem, nie będące na wiekówce dostawaly wypłaty różniące się nawet o 50-70€... jednym słowem porażka... omijać szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
IZICO - 2016-06-08 20:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xyz - 2016-06-05 16:36:56]:
Nie wiem skąd wyssałaś te informację że w AB płaci się za żetony do prania ogarnij się ty chyba firmy pomyliłaś kobieto żetony roznoszone są raz w tygodniu i nikt nie pobiera za to jakichkolwiek pieniędzy mam wrażenie że byłaś złym pracownikiem i dlatego już cię tu nie ma a co do wypłat jeśli są niejasności to uwierz mi że wszystko zostaje wyrównane pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
HSZ - 2016-06-11 23:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie można agencje polecić, fakt różni ludzie się zjeżdżają ćpuny, alko, drobni przestępcy, dziwacy, obgadujący itp. Ale wypłaty są ok, praca jest, domki da radę wytrzymać.
zdjecie uzytkownika
syrena - 2016-06-25 14:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w każdej agencji ludzie bywają różni, nie martw się tym. a możesz więcej op tych domkach kolego napisać?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie AB Werkt!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB Werkt

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert