brak logo

Rabat detal Sp z.o.o

Katowice

Opinie o Rabat detal Sp z.o.o

pracownik 2012-09-17 22:14
HA HA HA premie HA HA HA na te premie to się miesiącami czeka od razu widać że nie napisał tego pracownik firmy
2
pracownik 2013-01-26 16:58
Widzę ,że macie małe pojęcie o czym piszecie ,firma jest jakich dzisiaj mało ,podchodzą naprawdę po ludzku do wszystkiego,ogromna samodzielność i możliwość wypracowania bardzo wysokiej premii,.
Ale jeśli liczysz na to ,że się zatrudnisz i nic nie będziesz robił i zarobisz - to jesteś w błędzie.
było już kilku takich w ostatnim czasie ,którzy nie potrafili się zorganizować i pracować samodzielnie,na szczęście nie ma ich już,
bo psuli nam opinię .
4
olek 2014-05-23 13:26
BYłem klientem Rabatu leśnickiego. Tragedia. Powolna obsługa, wdidzałem jak jedzą na mięsnym. Wygląda to obłędnie): Do tego niektóre mięsa po terminie.
Nie jestem zadowolony z tego sklepu i już tam nie chodzę. Z lodówek nieprzyjemne zapachy, odradzam wszystkim chodzenie do tego sklepu.
olek 2014-05-23 13:32
Nie chodźcie do rabatu. Powolna obsługa, jedzą na mięsnym, wyzysk okropny. Szefa nie polecam. Uciekajcie gdzie pieprz rośnie. Tyra okropna, nie dość, że syf w sklepie i bałagan to jeszcze niektóre rzeczy nie świeże. Na rozmowie kwalifikacyjnej o nic nie pytają. Tylko jaką szkołę skończyłeś, ogólnie to facet nawijał ile płacą i gadał o sklepie. Tyle. NIE POLECAM!
2
miro 2014-11-11 18:11
Zróbcie Totalizator Lotto na Kossutha w Katowicah
2
siostra muminka 2015-01-29 18:25
ja również nie chciałabym pracować za jakąś ladą jeśli mam magistra i cztery lada przepracowane w branży. dlatego teraz szukając nowego zatrudnienie celuję już w stanowiska kierownicze albo menadżerskie. czy jakieś takie stanowisko pracy znalazłoby się dla mnie wolne aktualnie w Rabat detal Sp z.o.o?
toibisz 2015-03-30 22:45
@Siostramuminka, nie chce mówić że jest to nie wykonalne, ale uważam że trudne jest wejść na stanowisko kierownicze czy menadżerskie o którym wspomniasz do firmy w której się wcześniej pracowalo, ale to tylko takiej moje odczucie. Chyba że pracowałaś w innych placówkach spożywczych pdobnych profilem do rabat detal to wtedy co innego
bobie70 2015-07-27 22:03
Rabat Detal to polska firma czy jakaś zagraniczna popierduła?
ala 2016-05-06 08:29
wiem że swego czasu niedawno pilnie poszukiwali wielu specjalistów ds. rozwoju sieci - czy nadal trwają jeszcze te rekrutacje?
Pikobello 2016-12-16 07:28
Pracowałam w Rabacie półtora roku, na różnych sklepach, bo wiecznie brakuje im ludzi ,"premie" w wysokości stu zl, lub wcale, dużo nadgodzin nie raz pracowało się ponad dwa tygodnie bez dnia wolnego, z przejściami od razu z popołudniowek na ranki, gdzie o 22 wychodziło się ze sklepu, a o 6 spowrotem trzeba było tam być, nie daj Boze zeby chorować, bo szefostwo uwali Ci premie i będzie patrzeć na ciebie spod byka nastepne pol roku (choc na dzień dzisiejszy, żałuję, ze przechodziłam tam każdą chorobę) przez ten czas pracy dostałam RAZ najtańszy proszek do prania, na pranie roboczych ubrań, których też nie dalo sie doprosić i musiałam nosić np czyjsc znoszony przypalony fajkami polar, bo wlasnego nie dostalam. Na umowie o pracę dostalam największą wypłatę 1500zl, tak to okolice 1300-1400, czyli tak jak to w handlu bywa. Szefostwo leje na wszystko nie mozna niczego się doprosić, jakieś usterki na sklepie, nie ma kto naprawiać, gdzie potem my wysluchujemy pretensji klientow, szef zamawia duzo towarów, ktore nie sprzedaja sie na wszystkich sklepach, ale to pracownik ma przerąbane za przeterminy, nie on. Na wiekszych sklepach, a w takim pracowałam, nie ma zadnego ochroniarza, kamery nic nie dają, bo są bardziej na pracownika niz na złodzieja, a kradną tam na potęgę, gdzie gdy po remanencie wychodzi manko to pracownicy wysłuchują . Dużo by tu jeszcze pisać, w każdym razie, jak chcecie mieć swoje zycie, a nie żyć tylko praca za drobne i gdzie tylko wymagają ,a sami nie daja nic, obiecują zlote gory, ale jak brakuje ludzi na innym sklepie, a ty masz akurat cudem wolny weekend to nagle cie "doceniają " i dzwoni do Ciebie sam szef :D To nie polecam, ludzi brakuje tam notorycznie, więc harówka nigdy się nie skończy
3
nick kerhaw 2016-12-29 12:12
w Mikołowie co wejdziesz do sklepu nowe ekspedientki , szef też jakiś nie w sosie bywa, to chyba o czymś świadczy nie o pracownikach ale tam wyżej, przyjęcia co chwilę
2
dziunia 2017-01-13 17:57
Mam informacje że to fajna firma i da sie tam popracować. Nie wiem czy są przyjęcia w Katowicach? Ile można zarobić podstawy ? Czy jakieś dodatki też są?
komitywka 2017-01-28 16:23
Witam, chciałam zapytać czy w Rabacie jest Fundusz socjalny a konkretnie wczasy pod gruszą dla pracownika i jego dzieci?
Ania 2017-02-02 01:30
"Jak to w handlu bywa" ? Ja w ostatniej mojej pracy w 2015 roku,na stanowisku sprzedawcy na stoisku prasowym zarabiałam na rękę 800zł. O 1300-1400zł mogę tylko pomarzyć. Do tej pory nigdy nie dostałam jeszcze takiej wypłaty powyżej 1000zł. A wy narzekacie, że macie 1300-1400zł.
A.P .... 2017-02-02 13:20
Ach wiele by szło powiedzieć o tej firmie szczególnie Ruda Ślaska wczasy pod gruszą co 2 lata premie no zawsze znajdzie się powód do ich niewypłacenia , a bony na święta to kwota 30 zł do wykorzystania w sklepie . w skrócie na tyle .zresztą jeżeli co chwile jest zmiana kierownika i personelu to samo mówi za siebie .
2
Pracownik 2017-02-03 13:11
Jestem pracownikiem i nie zgadzam się z niektórymi wpisami. Zawsze zarobki zależą od sprzedaży i być może ktoś miał słabą sprzedaż dlatego mało zarabia. Są dodatki socjalne, dla niektórych małe u innych firm ich nie ma!!
1
Haker 2017-02-14 11:37
Jestem pracownikiem w prywatnym sklepie zrzeszonym pod sieć Rabat, widzę że ludzie nie mają pojęcia co to znaczy, opinię robią tu ludzie którzy maja dwie lewe ręce, ja pracuję już bardzo długo i nie mam na co narzekać, w każdej firmie są plusy i minusy, każdy uczciwy i chcący pracować człowiek zawsze jest doceniony wiem to na swoim przykładzie, opowiadacie tu bzdury na swoich własnych przykładach a sami nad sobą nie popracujecie" ŻAL MI WAS "
2
dino 2017-02-15 19:10
W całości zgadzam sie z tą wypowiedzią. To jest firma dająca mi pracę i kasę i uważam, że pracownicy powinni szanować to miejsce. Może czasami jest gorzej ale przecież tak bywa nie tylko w Rabacie. Co z wami ludzie??
Alicja 2017-02-28 12:07
Byliście ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej do Rabat detal Sp z.o.o? Jak przebiegła? ;)
Lili 2017-04-04 18:05
Witam bylam ostatnio w rabacie na kwiatkowskiego os witosa fajna obsuga w koncu widac od paru dni bogata i świeża oferte na wedlinach i usmiech na twarzy u pani kierownik tego dzialu bardzo mila kulturalna osoba i potrafi doradzić i podejść do klijenta z usmiechem polecam tam zakupy życzę. Powodzenia i liczę ze ta pani zostanie w tym sklepie takich pracowników i kierowników wiecej pozdrawiam dzial mieso wedliny i nowa panią
Lili 2017-04-04 18:05
Witam bylam ostatnio w rabacie na kwiatkowskiego os witosa fajna obsuga w koncu widac od paru dni bogata i świeża oferte na wedlinach i usmiech na twarzy u pani kierownik tego dzialu bardzo mila kulturalna osoba i potrafi doradzić i podejść do klijenta z usmiechem polecam tam zakupy życzę. Powodzenia i liczę ze ta pani zostanie w tym sklepie takich pracowników i kierowników wiecej pozdrawiam dzial mieso wedliny i nowa panią
1
Igor 2017-04-04 18:22
Noo widac zmiany i obsuga tez ma inne podejście a co do tej nowej twarzy na tym dziale to bardzo przyjemna i zorganizowana osóbka powini docenić i nie pozwolić odejść bo tam to co chwilę sie te babki zmieniają jak ktoś ma namiary na tą panią to poproszę z miła chęcią zaproponuje prace u siebie w sklepie(będę czajic jak bedzie odchodzic bo znajac warunki pracy to zrezygnuje) ale co do wygladu lady to postęp jest widoczny super tak dalej
1
Alicja 2017-04-05 08:46
@Igor, a jakie są warunki pracy w Rabat detal Sp z.o.o?
Alfred 2017-04-05 18:23
Warunki poraszka wiecej zarabiają sprzątaczki moja narzyczona tam robila premia 30zl nadgodzin nie placa i wyplata 1400 tyle sa tam warte pracownice moze się cos zmieni ale nie wierzę w to a po za tym te stare baby z mięsa wyciepac sa odstraszając i narzekają wiecznie wole teraz robic zakupy u tej nowej zawsze z uśmiechem i nie wciska kitu to ponoć nowa pani kierownik tego działu z żona tam chodzimy i teraz inno obsuga od tej nowej ona powina caly sklep poprowadzic i te na sklepie nauczyć kultury bo sa żenujące
1
Alicja 2017-04-06 09:28
@Alfred, a na jakim stanowisku pracowała?
Kacha 2017-04-06 21:05
Bylam dzisaj na zakupach w tym sklepie o którym piszecie i chcialam zobaczyc czy rzeczywiście zaszly zmiany na miesnym przyznam sie szczerze nie bawia mnie takie wpisy ale tez chcę wam powiedziec ze chodzilam tam kiedys na zakupy z moją babcia i kilka razy sie zasiedliśmy na szynkach poprostu sprzedawali nam stare i przestalismy tam chodzić ale z czystej ciekawosci dzis poszlam zobaczyć moze dlatego ze wczoraj przeczytałam wpisy tutaj i powiem szczerze ze jeśli ta nowa pani kierownik tego działu tak dba o wygląd tych lodówek i tych wszystkich szynek kiełbas i tak podchodzi do klientów z usmiechem szacunkiem zaczne spowrotem robic zakupy kupilam u tej pani szynke i do tego polecila mi szynke dla mojej babci ktora jest niejadkiem i powiem w prost wtrafila podniebienie staruszki wielki szacunek. Zaczynam od nowa robić tam zakupy i liczę na opsuge tej pani w końcu dobry pracownik i kierownik się wtrafil temu sklepowi. Życzę powodzenia p.kierownik miesa
Inga 2017-04-07 15:05
Czy ktos ma nam8ary na tą panią anie telefon jakis bo w sklepie nie chcę rozmawiać z nia chce jej złożyć oferte pracy
1
Sąsiadka 2017-04-11 17:53
Chodzę na zakupy na kwiatkowskiego opsuga nie miła dwie panie sa bardzo milo tylko jedna w srednim wieku na sklepie i druga to na miesnym chyba pani kierownik taka mloda dzisaj byla na rano chyba zawsze jest bo co robie zakupy to ona jest bardzo mila usmiechnieta i kulturana osoba bylam swiatkiem jak starszej pani pomagala w zakupach bardzo to bylo miłe a tak po za tym to miesny sie zmienił jest pelny towaru i widac ze świeży widac ze ta nowa pani bardzo o to dba i wie czego chcę. Jedna jest taka powolna nie zorganizowana nie umie opsugiwac chodzi z miejsa na miejsce bez celu nie wiadomo czego szuka a jak jest kolejka to sie obija lub zajmuje sie czyms innym zero szacunku dla klijenta. Wierze inno tej pani kierownik to co wyrzej jest napisane o niej to malo powiedziane widac ze jest to osoba z powolania energiczna kontaktowa usmiechnieta jesli odejdzie to straci ten sklep perelke duzo moich znajomych i sąsiadów badzo mile mowi o tej pani.licze ze bedzie pani w tym sklepie na zawsze bo zmienia pani cale otoczenie a do kierownictwa sklepu powiem tyle ze bardzo dobry pracownik i nie stracie jej. Pozdrowienia
Regina 2017-04-11 18:33
Rabat detal Sp z.o.o. fajna firma , czasami zmiany dobrze robią.
Xxx 2017-04-20 12:47
No i zwolniła się pani z miesnego wielka szkoda teraz sklep straci klientów bo większość z nich szła na zakupy do miłej uśmiechniętej i zawsze potrafila bardzo dobrze doradzic i opsurzyc klientów. Dziwi mnie to czemu szefostwo jej nie zatrzymali czyżby nie widzieli ile pracy i serca to wszystko wkladala i ze w koncu klijenci sie pojawiali i nie czytaja opini przeciesz same pozytywy sa na temat tej osoby. Powini te stare wyrzucić i zmienic niektóre ze sklepu i zatrudniac tylko takie jak ta pani co pracowala na mięsnym. Jak pracowala ta pani zawsze bylo widac ze wszystko jest świeże.
Alicja 2017-04-20 13:12
A co możecie powiedzieć o Rabat detal Sp z.o.o jako pracodawcy? Dla zainteresowanych, na ich stronie internetowej możecie znaleźć aktualne oferty pracy: http://www.rabat-detal.pl/kariera
Xxx 2017-04-20 16:17
A ty nie jesteś czasem pracodawcą bo sie udzielasz dużo. Jak tak to zrób Alicja tak by wrucila na swoje stanowisko lub wysze pani która pracowala na mięsnym na kwiatkowskiego bo takich pracowników wam potrzeba
1
Alicja 2017-04-21 09:20
@Xxx, nie współpracuję z Rabat detal Sp z.o.o Jestem redaktorem Serwisu GoWork.pl O moim zadaniu dowiesz się więcej po kliknięciu myszką w ikonkę mikrofonu zamieszczoną przy moim nicku. Chętnie również poznaję Waszą opinię na temat powyższej firmy.
Xxx 2017-04-21 09:41
Czyli nie masz żadnego wpływu na to by pani która pracowala na miesnym na kwiatkowskiego spowrotem tam wróciła szkoda powiem ci tyle ze ona potrafila zadbac o ten dział a reszta to dramat personel nie miły. Brak stanowczosci i zarobki też jakas poraszka socjal co dwa lata smiech na sali wiem bo moja koleżanka tam pracowala i nie chciala z nimi umowy przedurzyc
Magda 2017-04-22 08:23
Do Igor Witam. A mozna sie z panem skontsktowac w sprawie pracy?
Magda 2017-04-22 08:31
Do Inga. Czy ma pani oferte pracy na miesny?
Luki 2017-04-28 17:57
Czy ktos wie czy p.Ania z miesnego wróci bo czekamy na nia niech kierownictwo cos zrobi z tym by wróciła prosza klijenci
Klaudia 2017-05-02 17:44
Firma Rabat detal jak widać rozwija się i będą w tym roku kłaść duży nacisk na działania sprzedażowe w internecie. Pracując tu mamy większe bezpieczeństwo pracy a dla mnie to jest bardzo ważne, mogę spokojnie pracować.
Alicja 2017-05-04 09:16
@Klaudia to dobrze, że jesteś zadowolona. A na jakim stanowisku jesteś zatrudniona? Ogólne warunki pracy różnią się nieco w zależności od obejmowanego stanowiska. Może powiesz również kilka słów więcej na temat pracy w owej firmie? Co Ci się najbardziej podoba?
Magda 2017-05-13 21:49
Witam. Czy szuka ktoss pracownika na stoisko miesne?
Ewa 2017-05-16 08:26
Sklep rabat na os witosa kwiatkowskiego jest beznadziejny brudy i panuje tam haos brak odpowiednich ludzi do zarządzania byla tam pani na miesnym chyba ania to ona potrafila wszystko zorganizowac i miesny byl czysty i świeży jak by spowrotem ja przyjeli pewnie by ten sklep stanol na nogi i kierowniczke ta mloda zwolnic bo sobie nie radzi kogo oni czymaja czemu sie nie sugeruja opiniami jak tak dalej pujdzie to nie zarobia na nowe auta szefostwo prosze jako klijentka sklepu o przywrucenie p ani do pracy i na stanowisko zarzadcy
Ewa 2017-05-16 08:26
Sklep rabat na os witosa kwiatkowskiego jest beznadziejny brudy i panuje tam haos brak odpowiednich ludzi do zarządzania byla tam pani na miesnym chyba ania to ona potrafila wszystko zorganizowac i miesny byl czysty i świeży jak by spowrotem ja przyjeli pewnie by ten sklep stanol na nogi i kierowniczke ta mloda zwolnic bo sobie nie radzi kogo oni czymaja czemu sie nie sugeruja opiniami jak tak dalej pujdzie to nie zarobia na nowe auta szefostwo prosze jako klijentka sklepu o przywrucenie p ani do pracy i na stanowisko zarzadcy
dziunia 2017-05-17 20:31
Rabat detal to ciągle rozwijająca się firma mimo tak wielkiej konkurencji.
Wiki 2017-05-30 09:59
Witam jestem stała klientka w Rabacie na Kwiatkowskiego......ale nie zgadzam się z opiniami na temat pani która krotki czas była na stoisku Miesnym z tego co zauwazylam to ona nie obslugiwala klientów tylko cos w ladzie robila wiec skad te opinie ze była taka super????
Natalia 2017-06-17 13:32
Wystawianie firmie opinii na podstawie jednej placówki handlowej to jakieś nieporozumienie. Firma jest spoko.
Klijent 2017-06-28 14:57
Robiła i to dużo nie sprzedawala byle czego zawsze polecila dobre szynki dla dzieci czy osób starszych obsługiwała przy niej wyglad lady był super świeży byla grzeczna kulturalna i zawsze uśmiechnięty
2
Marian 2017-07-03 22:53
Czy firma ma jakieś ofert pracy? Nigdzie nie mogę nic znaleźć a ponieważ słyszałem sporo dobrego to może znajdę tu pracę? Może ktoś słyszał i mógłby podzielić się na forum? Jakie umowy firma podpisuje?
mario 2017-09-30 19:53
co dwa lata a możesz nie dostać na umowie wcale ....
mario 2017-09-30 19:54
co dwa lata a możesz nie dostać na umowie wcale ....
Danusia 2017-10-03 19:54
Rabat detal to firma , która ma opinię dobrego pracodawcy!!. Myślę, że ciągła ekspansja w pozostałe rejony w kraju pokazuje jak prężnie firma działa.
Zostaw swoją opinię o Rabat detal Sp z.o.o - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rabat detal Sp z.o.o