logo Paracross SP. Z O.O. S.K.

Paracross SP. Z O.O. S.K.

Warszawa

Opinie o Paracross SP. Z O.O. S.K.

Paracross Team 2016-05-30 11:48
Nowa, przejrzysta strona jest w przygotowaniu.

Ruszy niebawem.

Zachęcam do wizyty.
Emil 2016-07-18 22:09
Witam , ja pracuje przez firmę Paracross , od roku czasu przebywam w Bridgwater i jestem bardzo zadowolony, moim Menagerem wprowadzającym był Pan Tomasz który pomagał mi we wszystkim co mógł .Obecnie przebywam w UK z rodziną , bardzo często Pan Tomasz potrafi zadzwonić do mnie i zapytać się czy jest wszystko ok.
Chciałbym powiedzieć iż polecam tą firmę z pełną odpowiedzialnością , firma podchodzi do człowieka profesjonalnie i świadczy pomoc w każdej chwili jeżeli jest to z ich strony możliwe , proszę również wziąć
pod uwagę iż każdy kierowca po przybyciu do UK powinien zdać egzamin z Jazdy , Bez zdanego egzaminu nie otrzyma pracy , nie wolno pod czas egzaminu najechać na krawężnik ani nawet go dotknąć ,
Egzaminy są prowadzone przez egzaminatora Brytyjskiego , Proszę również nie sugerować się opiniami osób które nie potrafią zdać egzaminu i obwiniają niesłusznie zespół Paracross. Dziękuję Emil
Emil 2016-07-18 22:11
Witam , ja pracuje przez firmę Paracross , od roku czasu przebywam w Bridgwater i jestem bardzo zadowolony, moim Menagerem wprowadzającym był Pan Tomasz który pomagał mi we wszystkim co mógł .Obecnie przebywam w UK z rodziną , bardzo często Pan Tomasz potrafi zadzwonić do mnie i zapytać się czy jest wszystko ok.
Chciałbym powiedzieć iż polecam tą firmę z pełną odpowiedzialnością , firma podchodzi do człowieka profesjonalnie i świadczy pomoc w każdej chwili jeżeli jest to z ich strony możliwe , proszę również wziąć
pod uwagę iż każdy kierowca po przybyciu do UK powinien zdać egzamin z Jazdy , Bez zdanego egzaminu nie otrzyma pracy , nie wolno pod czas egzaminu najechać na krawężnik ani nawet go dotknąć ,
Egzaminy są prowadzone przez egzaminatora Brytyjskiego , Proszę również nie sugerować się opiniami osób które nie potrafią zdać egzaminu i obwiniają niesłusznie zespół Paracross. Dziękuję Emil
help 2016-07-19 10:26
Skoro pracujesz @emil napisz ja wygląda u nich sprawa zakwaterowania, oni na to płacą?
1
Witek 2016-12-15 08:04
Co Ty piszesz za pierdoły...zapłacili Ci za taką ścieme?
Prawo uk 2017-02-10 23:15
dokladnie witek
Pan @Emil kłamie jak z nut.
Koledzy praca w paracross sie skonczyla.
Wiekszosc odchodzi a teraz werbują nowych. Niezasdroszcze tym co tu przyjada, nie ma jak na mine trafic przez rodakow. o ale prowizja najwazniejsza.

Pracy nie ma, liche zarobki.
Firma paracross sie sprawdza jak jest w ciul roboty czyli od maja do konca grudnia ale to laski nie robia bo tak wszedzie jest i za lepsze stawki.
A od conajmniej stycznia do marca/kwietnia wiecej wyciagniesz u DZIADTRANSA z Polski.

Odradzam
Paracross Team 2017-02-15 11:16
Witamy,

Przez cały rok gwarantujemy Kierowcom zmiany przy ich pełnej dyspozycyjności.
Nasi kierowcy mają zagwarantowaną pracę bez względu na to czy są to miesiące o wzmożonej ilości dostaw czy okresy gdy jest ich mniej.

Stawki, które proponujemy są rynkowe.
Nie zarejestrowaliśmy również masowych odejść od nas. Warunki współpracy są jawne, każda osoba decydująca się na wyjazd może w prosty sposób porównać stawki naszej firmy z tymi proponowanymi na rynku UK.

Zespół Paracross
Maja 2017-07-07 09:15
Pracujesz w Paracross? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak obecnie wygląda praca w firmie. Czym wyróżnia się ona na tle innych pracodawców? Dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne dla osób, które rozważają wyjazd do pracy właśnie w tej firmie.
Zostaw swoją opinię o Paracross SP. Z O.O. S.K. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paracross SP. Z O.O. S.K.