logo Star Personal GmbH

Star Personal GmbH

Koblenz

Opinie o Star Personal GmbH

Pierwszy 2013-07-09 09:42:58
Witajcie . Ma ktoś wiedzę o tej agencji?
1
luk 2013-07-23 20:47:48
witam własnie kazano mi wypelnic kwestionariusze do pracy w niemczech dla tej agencji przez agencje (usunięte przez administratora)
3
klient 2013-08-09 16:13:38
Witam
Ja też dostałem dokumenty do wypełnienia .
Wyjazd w niedzielę a do pracy od poniedziałku , firma STAR PERSONAL GmbH Koblenz .

nic więcej o tej firmie pośredniczącej w pracy nie wiem .
1
Wp 2013-08-22 00:35:32
Witajcie To moje pierwszy wyjazd z jakakolwiek agencją pośrednictwa. (usunięte przez administratora) Od początku wszystko było jasne. Umowa na mail PO POLSKU!!!! Był czas na przeczytanie /zrozumienie/. Potem przyszła do domu umowa drukowana /PO POLSKU/ Oferta zawierała pełny socjal niemiecki. Wyrobienie karty ubezpieczenia i rentowej. Pierwsza umowa nie doszła do skutku gdyż kończyłem inny nieniecki kontrakt. Jak się zdziwiłem gdy dostałem z Niemiec list polecony za potwierdzeniem odbioru rozwiązujący pierwszą umowę którą zaakceptowałem przez internet. Ten fakt oraz to że (usunięte przez administratora) - człowiek o wysokiej kulturze osobistej - jest moim opiekunem, zdecydowałem się na wyjazd. Nocleg czekał na nas do 2,00 /korki na autostradach/. Rano w firmie wiedzieli ze przyjedziemy, i na to ma wpływ agencja. Reszta to juz zależy od wielu czynników . A w dużej mierze od nas samych!!! Jeśli wiesz co oznacza pracować przez agencję imasz ochotę pracować (usunięte przez administratora) to już wygrałeś.
sssssssss 2013-09-09 11:16:58
Witam warto
janeczek 2013-09-27 13:40:59
Zajrzałem tutaj ponieważ szukam informacji o pracy w tej firmie. Co to dokładnie znaczy że warto? Bo dla mnie jest to bardzo ogólne stwierdzenie
Wp 2013-10-12 09:41:50
Jak już opisałem moje doświadczenia z Agencją Pracy Czasowej (bo to agencja a nie biuro pośrednictwa pracy)są jak NAJBARDZIEJ POZYTYWNE..
Obserwując ten wątek mam wrażenie że co niektórzy z Was powinni jednak zostać w kraju (wstyd mi za was) . Bo jakim trzeba być "kołkiem" mając telefon do agencji i wiedząc o kogo pytać (rozmowa po polsku), zadawać od kilkunastu dni pytanie ile się zarabia jak jest praca. To potem tacy jak Wy wypisują że było źle że coś nie dogadane.
Maciej 2014-03-17 23:40:57
Jak dla mnie to trochę kiepska sprawa z tym hotelem w Star Personal GmbH, bo przecież powinni dawać tyle diety, by hotel był opłacony.
3
Janek 2014-04-23 16:36:53
Może jednak daja diety na hotel, tylko ludzie wydają je na co innego, może ktoś inny by sie wypowiedział w tej sprawie.
1
cheretyk 2014-04-30 13:50:01
nie znam tej firmy ale pracuję tu już 1,5 roku ,początkowo w w firmie jak wyżej a później na gewerbie i we wszystkich przypadkach pracodawca płacił tylko za hotel w dni przepracowane pozostałe musiałem płacić sam ,to jest standard.
Tadeusz 2014-05-20 16:19:59
Pracowałem,na budowach i firmach do , których wysyłała agencja. Polecam, konkretni ludzie, można we wszystkim się z nim domówić /po polsku i po niemiecku/, tak żeby dwie strony były zadowolone.Jeżeli jesteście solidni w pracy , nie ma żadnych problemów.
maj 2014-06-16 09:22:38
Widzę że działają na zasadzie, co nie takie , to zawsze można usunąć nie dajcie się nabierać . Po prostu zostaje to co im pasuje . Pogadajcie z tymi co byli i co z nimi zrobili.
fifek 2014-11-29 14:33:52
To jak w końcu jest z ta praca w Star Personal GmbH? Bo jak wpisalem nazwe firmy w google, to oprócz tego forum wyskoczyły inne na temat niemieckich firm, które nie zawsze sa uczciwe i własnie na temat SP były sporo komentarzy. Były jednak one stare, wiec zapytam jak jest aktualnie, nadal trzeba ich pilnować z wypłatami?
mikoo 2015-01-29 15:26:27
hej wszystkim, ja szukam obecnie pracy i nie wiem za co się zabrać tak naprawde, sądziłem, ze ta firma będzie dobrym miejscem, ale zależy mi bardzo na rozwoju i powiedzcie mi czy tutaj da rade jakoś się rozwijać, to znaczy, ze jak wejde na jakiś szczebel to mozna awansowac dalej czy nei za bardzo? jak tam jest?
rufus 2015-02-24 02:29:21
Star Personal GmbH jest od wielu lat prężnie rozwijającym się na rynku przedsiębiorstwem pełniącym usługi montażowe. Poszukują obecnie monterów: - instalacji centralnego ogrzewania / wentylacji - instalacji sanitarnych - instalacji elektrycznych - ślusarzy i spawaczy wszystkich specjalizacji - tokarzy / frezerów.
Makin 2015-03-17 09:44:41
Monterzy mają całkiem sporo możliwości zarobkowych, a już na pewno dobrze na tym wyjdą wyjeżdżając za granicę. Z tym, że czy w Koblenz jest najlepiej - tego nie wiem, ale zawsze warto wyjechać i spróbować swoich sił. Czy zarobki i warunki zagraniczne mocno różnią się od tego co oferują w Polsce? Dzięki za info.
bilonij 2015-03-31 18:19:31
Tak się skllada że prawie pasuje do opisu, bo jestem monterem z prawie 5 letnim doświadczeniem ,pracy się nie boje i jestem nastawiony na zarobek, mógłbym wyjechać do pracy przez agencje Star Personel GmbH do niemiec tylko problemem jest język. Nieiecki znam bardzo słabo, czy angielski też wchodzi w gre?
jac49 2015-06-18 19:06:24
Właśnie załatwiamy poprzez tą agencje prace. Na razie jest o key. Pełna kultura. Zobaczymy dalej , ale mam dobre przeczucia.Oby
niki 2015-10-31 14:09:04
w Polsce hehe smiech
jan 2015-12-16 10:43:46
Dlaczego nie ukazują się negatywne opinie?
antnio 2015-12-17 16:56:33
Kiedy zaczną ukazywać się posty osób, które chcą wystawić swoją opinię?. Nie zmanipulowaną przez admiinstratora serwisu
gruby 2016-06-17 14:22:11
CO chcecie wiedziec o tej firmie to powiem wam duzo
colmbo 2016-09-20 13:58:16
Witam,
Jade do pracy jako komisjoner w koln. Może mi ktoś coś wiecej opowiedziedz o tej pracy? Czy warto jechac? Jak z ZArobkami i z wypłatami.
Polin 2016-10-05 20:37:05
Hey,
czy ta firma pobiera wcześniej opłaty za pierwszy tydzień zakwaterowania?
Pl 2016-10-05 20:38:06
Czy sa pobierane opłaty za pierwszy tydzień zakwaterowania?
Star Personal GmbH 2016-10-06 08:34:05 [pracodawca]
Ostrzeżenie!

W związku z pojawiającymi się ogłoszeniami na stanowisko:Produkcja Czekolady w Kolonii , informujemy, że nasza firma nie zatrudnia pracowników produkcyjnych a te ogłoszenia zamieszczane są przez oszustwów podszywających się pod naszą firmę. Prosimy pod żadnym pozorem nie wpłacać zadnych pieniędzy i nie udostępniac jakichkolwiek danych.

W razie pytań prosimy o kontakt pod numerem 0049 2234 9276 153 albo mailowo:bewerber-pl@star-personaldienste.de
ddf 2016-10-17 16:48:43
i jak ?
Star Personal GmbH 2016-10-17 16:59:59 [pracodawca]
Witam,
oferty pracy na ta tym profilu są aktualne i legalne. Zapraszamy do aplikowania.

Pozdrawiamy
Zespół Star Personal GmbH
No 2016-10-17 19:07:52
No w tym momencie do niemiec jest całkiem sporo ofert
aaaa 2016-11-12 17:22:47
bardzo polecam ta firme na odwrot
Zostaw swoją opinię o Star Personal GmbH - Koblenz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Star Personal GmbH