brak logo

AL-SPAW

Ostrów Wielkopolski

Opinie o AL-SPAW

admin 2016-07-23 16:59
Czy teraz pojawi się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała się podzielić swoim doświadczeniem na temat pracy w AL-SPAW? Będziemy wdzięczni za każdy news.
władyslaw 2016-12-15 16:08
odradzam prace w alspawie pracowalem tam dwa miesiace i tak dlugo wytrzymalem zarobki pan michalak i jego corka zyja w jakiejs innej rzeczywistosci tak chamskich ludzi jeszcze w zyciu nie spotkalem a juz w wielu firmach pracowalem pieniadze marne to jest zaklad dla desperatow jesli ktos nie ma innego wyboru to zapraszam a no i kolo zakladu powinien byc zaklad psychiatryczny zeby sie po pracy mozna bylo podleczyc a no i jak sie przyjmujecie to ubranie i przylbice wezcie ze soba
13
edi 2017-01-10 20:53
Pracuje w alspawie od wielu lat i niezgadzam sie z zadnym powyzszym zdaniem !! skoro zabawiles tam tylko dwa miesiace nie uwazam abys mógł wyrażać jakąkolwiek opinię. Widocznie byłeś za słaby aby pracować tam dłużej. A zaklad psychiatryczny pewnie byłby Ci potrzebny dlatego zeby mieć miec pracę bliżej domu. A przylbicy nie dostales pewnie dlatego, że twoj leb jest zbyt kwadratowy.
6
władyslaw 2017-01-19 17:46
edi nie rozumiem cie zachowujesz sie jak twoj szef ja wiem ze prawda boli a nie musisz obrzazac ludzi ktorzy zwyczajnie pisza prawde nie lepiej zmienic traktowanie pracownikow niz ich obrazac ja wiem ze twoim jedynym celem w zyciu sie nachlac w robocie i jakos dzien mija ale inni ludzia chcieli byc normalnie traktowani a nie problem nawet z umowa wszystko na czarno
9
spawacz 2017-01-19 21:57
Normalny zaklad pracy, zarobki przecietne ale zawsze na czas, zaplecze socjalne i bhp bardzo dobre. Nie wierze,ze ktos moglby niedostac przylbicy lub rekawic,pozdrawiam
1
piotr 2017-01-20 15:43
jak w normlanym zakladzie dra sie na ciebie corka szefa i szef to rzeczywiscie normalny zaklad bylem na rozmowie kwalifikacyjnej mimo ze duzo ludzi odradzali poszedlem i jak to wlasciciel stwierdzil ze tutaj pracuja artysci a co do finansow to wszystko owiane bylo ogromna tajemnica gdyby wszystko bylo okej to co drugi moj kolega nie odradzal by mi zebym tam nie szedl mowili ze kiedys bylo lepiej ale od kas corka wziela sie za firme to patologia spoleczna
5
Boniek 2017-02-01 16:49
Pracownik który pracuje rok,dwa a nawet 3 lata ma mniejszą stawkę niż nowo przyjęty Ukrainiec który po paru miesiącach wróci do ojczystego kraju.
4
Mariusz 2017-02-28 21:40
12 zł na reke za spawanie tigiem i taka atmosfera i problemy psychiczne szefa haha powodzenia w szukaniu :D
2
mario 2017-05-11 14:00
No niestety potwierdzam te zle opinie. Odkad coreczka tatusia, synek i pozosstala swita rodziny zaczela 'pracowac' to jest kaszana
4
Zostaw swoją opinię o AL-SPAW - Ostrów Wielkopolski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AL-SPAW