brak logo

Perspektiva Doradztwo Personalne

Poznań

Opinie o Perspektiva Doradztwo Personalne

anonim 2011-08-24 21:41:49
kofik zgadzam sie z toba naprawde [usunięte przez moderatora]
2
mati 2012-11-28 23:26:16

wiecie coś o pracyw Belgi przez tą firmę perspektiva na cielecinie? Jak tam jest i jakie warunki tam są? To niby 20 kilometrów od rzeżni tej w Holandi,napiszcie co wiecie,z góy dziękuję
kaszub 2013-07-25 12:00:26
kofik byłem z tobą na mieszkaniu tydzien i potwierdzam to co mówisz
1
michal 2013-09-16 16:18:06
jest spoko godziny sa mieszkanie moze byc
ludzie pracujacy no mega wypas jesli chodzi o kase to szalu nie ma
koordynatorzy wisnia przemek abel sa spoko [usunięte przez moderatora] [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szreka.
po info dalsze na gg 5181677
beti 2013-09-26 11:06:16
moj mąż dostał dziś oferte pracy z tej firmy, zaproponowali szybki wyjazd (w sobotę), pomoc w załatwieniu formalnosci i te magiczne 1200-1300 euro do ręki minus zakwaterowanie. czytajac wasze opinie jestem pełna obaw, prosze napiszci na czym polega wspolpraca z ta firma i czy naprawde warto ryzykowac i podejmowac z ta firma wspoloracę czy lepiej odpuscic.pozdrawiam wszystkich
5
sawko 2013-09-26 15:26:27
ja tez dostalem propozycje dzisiaj wyjazdu ale po tych opiniach sie zastanawiam
misiek 2013-09-27 09:28:42
Witam ,a do jakiego fachu Pani maz pojechal??????????
1
grzes 2013-10-04 17:29:40
Siema wszystkim pytanko do nowicjusza:) jak możesz napisz nr telefonu to bym pogadać z tobą bo też mam wyjechać do rzeźni tylko tydzień po tobie
2013-10-04 22:28:19
mój mąż ma wyjechać 5 października do holandii do skórowania do okolic Eindhover czy ktoś tam był opinia
3
anka79 2013-10-04 22:41:41
MÓJ MĄŻ TEŻ JEDZIE [usunięte przez moderatora] TZN.5 PAŹDZIERNIKA DO HOLANDII CZY TEN WYJAZDZ TO WSZYSTKO PRAWDA CZY ŚCIEMA
grzes 2013-10-05 09:49:52
Też miałem jechać 5 do rzeźni w boxtel ale nie domklem,pewnych spraw i jadę za tydzień napiszcie jak już będziecie coś wiedzieć
1
2013-10-09 07:56:02
Prace znalazłem stronie jobler a czy można do tej pracy z kolegami to niewiem ale mam namiary na rzeznie do Anglii gdzie potrzebują dużo ludzi
1
tomek 2013-10-09 09:43:18
Witam ,a przez jaka agencje masz namiary do Anglii i do jakiej fabryki ? Ja juz pracowalem 3 kontrakty w Malton Bacon Factory
1
2013-10-09 15:55:22
Napisz nr telefonu zadzwonie,
Rzeźnik 2013-11-14 21:18:24
I może ktoś konkretnie napisać czy można ufać tej firmie i wyjechać do pracy w Holandii na rzeźnik?
Po rozmowie telefonicznej z tą firmą wszystko wygląda jak w bajce, ale czy tak jest naprawdę? Zastanawiam się nad tym wyjazdem i wgl.
Proszę o szczere wypowiedzi...
Pozdrawiam
4
ffrf 2013-12-31 11:23:49
siemanko jak wyglada praca dla tego biura ? i jaka oni maja tam druzyne piłkarska ?
3
motohead 2014-01-02 23:08:05
siemanko ja tez wyjezdzam przez ta firme 6 stycznia podobno do Holandii i tez mam tam grac w klubie ..
motohead 2014-01-02 23:09:01
tez kolego masz tam jechac ?
1
slawek 2014-01-05 12:10:20
hej motohead podaj jakies swoje namiary ja tez chce tam jechac do pracy ale po tych opiniach to musze sie zastanowic
motohead 2014-01-12 21:32:32
citaslu91@gmail.com odezwij sie tam a dalej jakos sie zgadamy :)
2
on 2014-03-10 16:28:47
czy ktos moze napisac chodzi mi o prace w rzezni w WEERT na trybowaniu szynki podobno na stole , ale ile trzeba zrobic szt. jaki to zakład duzy czy jakas mała firma.Pozdrawiam ON
1
Rzeźnik 2014-07-18 13:29:24
I jak praca wygląda przez tą agencje? Może ktoś w końcu napisać porządnie ?
Maroo 2014-08-02 20:08:38
Witam może ktoś opisać opinie o tej firmie Perspektiva chcę wyjechać bo dostałem ofertę i nie wiem co robić proszę o opinie czy coś się poprawiło
2
Onaa 2014-08-19 19:45:26
Mój chłopak wyjechał po 4 dniach przez tą firme i siedzi w domku bo niema dla niego pracy. Jeden z koordynatorów kazal mu wracać do kraju bo nie ma pracy ;(
1
Daniel 2014-08-23 00:38:06
nie ma żle robota lekka ludzi jak mrówek tu robi przerwy co dwie godziny po 20 lub 15 lub 30 minut zalezy na jakim stanowisku holendrzy nie gnebiom jezyka nie trzeba znac wiekszość polaków
Rzeźnik 2014-08-26 13:35:46
Jeden pisze ze dobrze, drugi zupełnie co innego, i co teraz robić?
tomo 2015-01-29 13:20:37
to prawda, wiele jest tych merytorycznych tak naprawdę, ale wydaje mi się, że nie do końca można zaryzykować stwierdzenie, że te hejty to są na bieżąco dodawane.. mi zależy na tych aktualnych opiniach, jak macie nowe informacje to czekam na nie, bo chce tak konkretnie być na bieżąco teraz. Pozdrawiam i czekam.
hugo 2015-02-17 23:16:35
no wlasnie jeden pisze tak grugi inaczej a czy ktos doswiadczony moglby pomoc w tej kwestii jak jest naprawdę w tej firmie czy maja pakiet socjalny i wyplacaja wynagrodzenie w terminie wogole czy bez doswiadczenia ma sie szanse tam zaistniec czy tylko i wylacznie z kwalifikacjami zawodowymi zatrudniaja...
adam 2015-04-02 11:01:45
Pracowalem w 2013 roku w tej pseudo firmie sam dalem wypowiedzenie. Ta firma to pomyłka. Kasa marna, za wszystko biorą kasę, za noże urlop płatny a jest inaczej. Alkomat na życzenie w niedziele oczywiście kara.nie polecam zero podatku do zwrotu.za rok pracy miałem 89 euro.porazka
adam 2015-04-23 22:10:12
Do Janka 2 tys to euro,czy złotych.ja tej firmy nie polecam.zrobisz co będziesz chciał.wybór twój.podaj numer będę w Polsce to powiem ci więcej w sobotę narka
1
Tomek 2015-06-02 17:15:43
Witam serdecznie, czytając wasze komentarze, mam wrażenie, że pracowaliśmy w 2 różnych firmach. Ja z Panem Lisieckim współpracuje od 4 lat - nigdy, nie miałem większych zastrzeżeń co do funkcjonowania tej firmy. Wiadomo, zawsze zdarzają sie jakieś małe niedociągnięcia:
1. Nie odpowiadały mi warunki zakwaterowania - w przeciągu tygodnia za ingerencją Pana Piotra zostały zmienione
2. W rozmowie zostałem poinformowany o zarobkach i świadomie je wybrałem
3. Praca? proszę jechać do Niemiec i zobaczyć w jakich warunkach tam się pracuje - ja byłem, widziałem i już nie wróce.
4. Płatność była na czas
5. Kontakt z Panem Piotrem stały!!
Po każdym zakończonym kontrakcie kontaktujemy się i wyjeżdzam kolejny raz i nie mam zamiaru zmieniać firmy jeżeli chodzi o pośrednictwo do Holandii bo ta jest godna polecenia.
P.S - skoro nic wam nie odpowiada, wszystko jest źle, to po co marnujecie czas na komenty tutaj? Pozdo!
1
oplo 2015-06-04 18:38:24
tomek kto cie przekupil ze tak slodzisz.ja pracowalem w 2013 roku w tej firmie zero podatku.mialem do zwrotu 89 euro.to chyba na cukierki.na umowie bylo ze za noze i caly sprzet pobieraja kaucje.to ja rozumniem ze jak zjezdzam to kase powinni oddac nic z tego biuro powiedzialo ze to jest wrzystko moje znowu przekret.alkomat byl do dmuchania w niedziele,jak ktos nie chcial to kara 50 euro.sam sciemniasz az zal ciebie.a ten andrzej abelski z biura to cwel i meda.niech mu nikt nie ufa.kasa marna pracowalem tez w boxtel to wiem jakie sa tam zarobki w firmie pana lisieckiego bo ten gosc to tylko naganiacz on ma placone od glowy.pa
2
felek 2015-10-15 07:34:07
Witam jest oferta pracy na Holandie przy flisowaniu wołowiny ,może ktoś wie na ten temat więcej Pozdrawiam
olonn 2015-11-04 13:22:38
Pracowalem w Holandii w 2013 roku mam go dość .Lisiecki to tylko naganiacz ludzi on ma płacone od głowy którą wyśle do roboty więc jemu nie zależy to jest oszust. Następną dobra firma która kantuje to IPF Poznań umowa zlecenie polskie warunki .na ich portalu nie ma złych opinii bo zarazy je ukazują oni wysyłają do Francji do domu zjazdy co 4-5 miesięcy i jeszcze problem był mój kuzyn. Więc kto się szanuje to niech te firmy omija szerokim łukiem. Były pracownik Weert.a w boxtel to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kasa marną.
emil 2016-03-31 12:42:29
wam to trzeba jeszcze dac zabawki anie prace o jakich doswiadczeniach mowicie majac zaledwie po 20 pare lat wasze doswiadczenie jest tylko chyba przy mamy cycku
Jasiek 2016-07-09 17:07:39
Witam, byłem tam tydzień temu ,zrezygnowałem jestem załamany ponad 10 lat pracuje za granicą ale takiego czegoś nie widziałem jeszcze,proszę uważać na Piotra lisieckiego co mówi osobiście miałem pracować w małym zakładzie na trybowaniu ,sprzed itp gratis ,po wejściu na zakład zobaczyłem 3 taśmy tępo jak na wysigu ,sprzed dali ale za 380 euro z rachunkiem mieszkanie 75 euro tydz rzucają cię po różnych zakładach na 2 zmiany, zarobki 900 euro na klasowaniu i 1200 na trybowaniu ,uwaga nie wyplacaja kasy jeżeli zrezygnujesz z pracy nie przepracujac 1 miesiąca mi nie dali 2 tyg za darmo!!!! Od pierwszej wypłaty odtracaja ,lekarza ,mieszkanie i pierwsza ratę za sprzęt ok 120 euro,w domach ciasno 3,4 osoby na pokoju,To co napisałem mogę potwierdzić zdjęciami lub pisania nr do innych oszukanych
jam 2016-08-19 16:59:29
Alphen aan den Rijn???do jasiek
mezo 2016-08-21 12:06:50
czytales co pisali inni? o jakim rozwoju mowisz... tam widocznie nie ma żadnego rozwoju, ludzie szczerze odradzaja i narzekaja na tego pracodawce, szczerze to troche wstyd by polacy za granica byli sobie wilkami, kazdy tylko pazernie na wszystko patrzy by tylko dla siebie zagarnac co sie da
Zostaw swoją opinię o Perspektiva Doradztwo Personalne - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Perspektiva Doradztwo Personalne