brak logo

MM Service Security

Łódź

Opinie o MM Service Security

Zawiedziona 55 2014-10-23 17:23
Sama byłam światkiem jak pracownicy tej firmy na jednym z obiektów sporzywali alkochol na obiekcie wiem
miro 2014-10-26 18:56
świetkiem,sporzywali,alkochol nie ma takich słów w języku polskim tak że p.nie była świadkiem jak spożywali alkohol.w tych waszych wpisach jest zawsze wiele błędów,jak wy prowadzicie książkę służby i piszecie notatki służbowe czy raporty.same środki z kapusty!!!!!!
1
zawiedziony 2014-10-30 14:30
po tych wszystkich wpisach nie ma się co spodziewać jakiejś rewelacji bo zazwyczaj dokonują ich ciecie a CIEĆ wiadomo to osobnik o małym współczynniku inteligencji pracujący w ochronie lub innych tego typu pracach ,wyróżnia się małą elokwencją i nieciekawą osobowością itp.PRZEPRASZAM JEŚLI KOGOŚ URAZIŁEM
3
ZIBI 2014-11-27 12:06
oczywiście każdemu należy się szacun bo żadna praca nie hańbi ale często słyszę słowo cieć szczególnie w marketach gdzie łazi za człowiekiem ochrona jakby każdy był złodziejem a ludzie tego nie lubią ,bo większość to uczciwi klienci.myślę że słowo cieć wzięło się z tego ,że jest a właściwie była praca dla osób bez szkoły,starszych najmniej płatna taki stróż ,dozorca ,lokaj nisko postawiony w chierarchi zawodów zatrudniali się ludzie którzy do innej pracy się nie nadawali itp ale myślę że nie jest to obrażliwe słowo tak jak np.pies czy glina lub trep,zlew
krzys 2014-12-08 11:37
Jestem pracownikiem firmy i nie zgadzam sie z ogolna opinia o firmie. Czego wy chcielibyscie? Jaka praca taka płaca.Jesli komus nie odpowiada to droga wolna.Nikt nikogo na sile nie trzyma.Oczernianie kogos na forum jest oznaka wrodzonego debilizmu i ograniczenia umyslowego.P
1
miro 2014-12-09 14:58
proszę poczytać forum innych firm co tam dopiero piszą to można się przekonać co jest obrażliwe a co nie
2
inny 2015-01-14 13:46
,,JAKA PRACA TAKA PŁACA'' są to słowa rodem z PRL a my wykonujemy pracę sumiennie,jest to praca odpowiedzialna ,z narażeniem na różne czynniki zewnętrzne a płaca jak[prawie] wszędzie w ochronie min.płac.
żyleta 2015-02-17 23:12
Pracowałam w tej firmie i jest to prawda są ludzie wykorzystywani - biali murzyni
po za tym gdzie ta premia która była na umowie gdzie te pieniądze za nadgodziny za dyżury nocne za święta ? Po za tym koordynator pan Czesław Miśkiewicz nie jest lepszy po prostu aż się scyzoryk w kieszeni jakie podejście mają koordynatorzy tej firmy "MM" do pracowników
Więc jaka płaca taka praca
1
żyleta 2015-02-17 23:32
Uuuu! jaka inteligencja głupio mądra dosłownie jak u pana (usunięte przez administratora) i pana (usunięte przez administratora)
1
ciekawski 2015-02-18 09:46
z jednym się zgadzam ,jest w umowie premia uznaniowa ,ale może jakaś mądra głowa powie kiedy i za co można dostać taką premie.nie przypominam sobie żeby taką premię ktoś dostał.prezes pewnie wie bo podpisuje umowę ,ale druga strona również powinna wiedzieć
nieznajomy 2015-03-04 09:21
Mam do państwa pytanie. Jak was skrzywdzili to dlaczego jeszcze nikt nie złożył pozwu do sądu pracy jak nie jako jednostka to można grupowy pozew złożyć. A sąd pracy ustali kto złamał prawo pracy i czy zostało złamane prawo. Jak na razie widzę że na forum publicznym pierzecie swoje brudy i tylko narzekacie. Zażalenia można składać w P I P oraz sądzie pracy . Tam wam pomogą a tu na forum robicie z siebie błaznów. Rozumiem że jesteście osobami niepełnosprawnymi ale litości macie wsparcie w różnych instytucjach państwowych. Więc ruszczie się z przed komputera i do P I P - u zapraszam. zapraszam Inspektor .
ciekawski 2015-07-08 10:51
dziękuje p.inspektorze za zaproszenie ,tylko nie wiem czy z takimi organami jak pip czy sąd warto zadzierać wobec pracodawcy bo skutki mogą być odwrotne
1
PIOTR GRYC 2015-08-02 17:34
WITAM JA ODSZEDŁEM Z WINY PRACODAWCY I ODDAŁEM SPRAWE DO SĄDU
expert 2015-08-05 09:27
współczuje p.PG ale takiego sumiennego pracownika że zwolnili to dziwko mnie bierze a w którym sądzie to będzie? bo lubię chodzić na takie sprawy....powodzenia!!!
PIOTR GRYC 2015-08-07 10:02
po pierwsze nie zwolnili tylko odszedłem z winy pracodawcy a panie wielki i do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ekspercie pilnuj własnego smrodu jak pan wie firma zmusza pracowników do pracy w trybie niewolniczym i to jest podstawa do oskarżenia a ja jako były koordynator mam na to dowody
PIOTR GRYC 2015-08-07 10:05
a dla wszystkich zainteresowanych ja nie pracuje jako cieć tylko jako pracownik biurowy w nowej firmie i mam umowe na czas nieokreślony a pan expert czym sie pochwali swoją głupotą życze powodzenia
expertinio 2015-08-11 09:13
o panie kochany ja naprawdę mam się czym pochwalić moja kariera zawodowa jest również bogata ale nie jest to czas i miejsce na podsumowanie bo choćby po swoim największym dziele zawsze o sobie sądż mało nie myśl że kiedyś zrobiłeś wiele lecz co ci jeszcze zrobić pozostało....powodzenia
Jola 2015-08-11 15:56
Pracownik biurowy, panie kochany nie opowiadaj pan głupot, pisać pan po polsku poprawnie nie potrafisz ( w jednym wyrazie po dwa byki ) i na dodatek podstawowe wykształcenie chyba pomylilo się panu, może pracujesz pan jako pracownik budowy chociaż też nie wydaje się żeby tam przyjmowali ludzi z żółtymi papierami!
MGI 2015-08-13 12:04
Tak sobie czytam z perspektywy KLIENTA jak straszy Pan pracowników art. 212 Kk Ciekawe czy kiedykolwiek wzięliście za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Szelągowskiego, który parę lat temu po mojej kolejnej rozmowie dotyczącej doprowadzenia miejsca postojowego do stanu używalności (dziury takie, że ich pokonywanie kończyło się spadaniem na krawężnik belką zawieszenia) i moich ostrych słowach wytykających jego kolejne kłamstwa i brak kompetencji (bez wyzwisk personalnych, na co miałem dwóch świadków, w tym jednego z pracowników wartowni, który był obok) poleciał z płaczem do koordynator B i reszty ekipy pomawiając mnie o to, że zwyzywałem jego, koordynator B i dyrektor obiektu nie związaną z MM od k...w i ch...w. Koordynator B sama prosiła mnie początkowo o pisemne sprostowanie i wyjaśnienie jego KŁAMSTW więc nie jest to bajka wyssana z palca. Kabaret.
Taka to wspaniała firma. Tak wspaniała, że często nawet nie ma pieniędzy na baterie do pilota od szlabanu. A klienci sami uciekają ze wszystkich obiektów bo mają dość obdzierania ze skóry. Firma, która nie liczy się z nikim i niczym. Najważniejsze to tylko wydusić klasę z PFRON kosztem najsłabszych, ewentualnie ograbiać klientów, którzy potrafią mieć różne stawki za tę samą usługę o co najmniej o 25%. Nie wspominając o cenach konkurencji.
6
podwładny 2015-08-25 18:25
p.P.G powiedz pan w sądzie wszystko nie tylko o swoich sprawach ale również zwykłych cieci którzy nie mogą iść do sądu bo ich zwolnią albo będą traktować jak zło konieczne.pan jest mądry człowiek to nie muszę udzielać wskazówek...zawsze wierny endriu
MMM 2015-09-26 13:02
Czyli już szukacie i studentów do roboty. Najlepiej od razu z orzeczeniem o grupie inwalidzkiej. Nie ma to jak ściemniona reklama swojego kołchozu :)
3
biuro 2015-10-15 12:38
Firma się ponoć "kurczy" i trzeba zwalniać.Piszecie o pracownikach dozoru i tym jak są traktowani.Hmm nie chcecie wiedzieć jak traktuje się tam osoby w biurze oczywiście te "wybrane" bo reszta ma jak w niebie!
2
michno45 2015-10-18 11:16
pracowalem w MMS na biurowcu, stawka jak wszedzie, wymagania w zaleznosci co sobie zyczyl zleceniodawca a żę nie pilismy alk.umundurowanie mielismy regulaminowe i postepowanie w czasie dyzuru wiec nikt sie nie czepial,jak ktos jest opier@@lacz,alkoholik i nygus niech nie wylewa krokodylich łez nad swoim parszywym losem, trzeba bylo sie uczyc i być z zawodu DTREKTOREM
Loluś 2015-12-17 20:08
Niestety muszę stwierdzić, że firma nie ma szacunku dla pracowników. Wyzyskiwacze, kretacze. Firma zarabia na nieszcześciu, braku zdrowia ludzi. Płacą Ci złotówkę a sami dostają za ciebie 3 razy tyle. Od taki biznes i się kręci.
2
men 2015-12-21 10:54
nie wiedziałem że w mm ludzie pracują za 1 zł to naprawdę wyzysk aż trudno pomyśleć ale popis się tym zajmie tak nie może być[ale że ktoś się na to godzi]
macher 2016-01-06 12:05
po wprowadzeniu w 2016r minimum płacowego 1850 pln i zmian w umowach zlecenie mogą nastąpić jakieś zmiany które mogą rykoszetem uderzyć w strażników trudno przewidzieć co to może być ,ale jest to prawdopodobne na pewno nic dobrego się nie kroi
połykacz baranów 2016-01-25 11:38
co za ciecie
nawet jeśli się powie na nich ciecie to obraża się ludzi , którzy pracują jako cieciowie. Jacy ludzie z doświadczeniem . Powinni im zrobić egazminy z WF . Grupa interwencyjna ha ha ha. Prędzej zawału dostana zanim kogoś złapią.Sami tworzą armie PFRONÓW. Dobrze, że ludzi o kulach nie biorą. Graupa interwencyjna , która dojezdza do Czepowa w 15 minut juz. to widze, wszędzie maja ręce umaczanei biora obiekty po najszych kosztach , które w pale się nie mieszczą. Banda byłych psów i inwalidów
ASP 2016-01-30 16:38
Znam p( usunięte przez administratora )i kilka innych person.
Jedni z wykształceniem podstawowym inni z wyższym po,,Prestiżowych"stażach. Co ich łączy to to że praca w ochronie na stanowisku pracownika dozoru jest ukoronowaniem i zwieńczeniem ich zawodowych ambicji.Dla innych jest to schyłek kariery zawodowej ze względu na koleje życiowe i niepełnosprawność. Jak czytam to wnioskuję że nawet kierownictwo firmy o geriatrycznych umysłach miało już dosyć takiego tuza jak( usunięte przez administratora ).
cieciunio 2016-02-14 20:52
co ty piszesz o jakimś ukoronowaniu i zwieńczeniu ambicji zawodowych...jeżeli praca w ochronie jest takim czymś to ,,jesteś mniej niż zero''ta druga część wypowiedzi, że jest to schyłek kariery zawodowej jest jak najbardziej trafna!!!
APS 2016-02-15 10:09
Pisałem o Konkretnych osobach , a ty cieciuniu naucz się czytać ze zrozumieniem.
cieciunio 2016-02-15 18:10
rozumie pewnie chodzi głównie o właścicieli firm,że ukoronowaniem pracy n.p w policji jest założenie firmy ochroniarskiej ,choć ty piszesz o pracownikach dozoru myśle że szeregowych,też pracuję w ochronie ale głównie że muszę ze względu na niepełnosprawność i brak znajomości na lepszą prace np.w biurze
ciekawski 2016-03-02 17:03
branża może ma się i dobrze szczególnie duże firmy a właściwie ich właściciele prezesi, dyrektorzy a szaraki ciągle jeszcze pracują za 3 zł lub niewiele więcej a 5 zł/g to już jest rarytas
piguła 2016-05-07 20:50
nie zawsze praca w takich firmach to szczyt marzeń ale MM w Łodzi jest ok.Mam pensję na czas,spokojny obiekt.Z powodu stanu zdrowia nie mogę jeszcze pracować w swoim zawodzie ale myślę ,że niedługo to się zmieni i zwolnię miejsce dla kogoś innego.Wpisy powyżej są niewątpliwie od osób które w ochronie chcą pracować chyba do śmierci.Takie firmy dają możliwość pracy na czas niesprawności a ten kto nie może pracować to siedzi w domu lub biadoli na każdą firmę[a zmienia ja co chwila].Nie plujcie do swojego gniazda bo możecie z niego wypaść poślizgnowszy się na własnym jadzie!
4
bonzo 2016-06-08 19:36
Koordynatorem nienazwęw życiu Piotra Gryca- to kawał chama i nikt poza tym. Pracowałem trochę w tej firmie- -chłopie co odstawia prezesa normalnie, ludzi nie szanujei każdy, kto może spieprza z tej firmy
1
ASP 2016-10-12 21:21
Popieram -to prawda
BOZENA 2016-10-23 11:40
TAK MA PAN CALKOWITA RACJE .KOMU NIE PASUJE TO NIECH PROSTO W OCZY MOWI A NIE POZA UDAJE PRZYJACIELA A PO ZA OCZAMI GO TAK BARDZO OCZERNIA JA JESTEM TEZ PRACOWNIKIEM I NIE WYOBRAZAM SOBIE ZEBY NARZEKAC NA FIRME. A PIOTR TEZ JEST KORDYNATOREM A LUDZIE SA PASKUDNI PO PLECACH GO KLEPJA .A OBRAZAJA GO STRASZNIE. JAK JESTES TAKI UCZCIWY TO POWIEC MU W OCZY JA MOWIE TO CO MYSLE I ZAWSZE MAM ODWAGE POWIEDZIEC O CO MI CHODZI I ON ZAWSZE MNIE WYSLUCHA /CHOCIAZ NIE RAZ SIE SPRZECZAMY .NAJGORSZY TYP CZLOWIEKA TO BYC CWANIAKIEM I UKRYWAC SIE PIOTREK TRZYMAJ SIE I NIE DAJ SIE .DOMYSLISZ SIE KTO TO PISAL BO PODPISUJE SIE SWOIM PRAWDZIWYM IMIENIEM .POZDRAWIAM
Czytający 2016-11-02 19:57
Hahaha. Pani Agnieszka,też z lekka niewykształcona,skoro wykształcenie przez ,,rz"
SMUTNY PRACOWNIK 2016-11-19 22:21
A kto tak ci kazal napisac pewnie nie znasz obiektow ma bardzo duzo takich ludzi co robi pod nich grafiki.Straszy ludzi jak beda sie upomninac o swoje ....cyt bo cie zwolnie . KAZE SIE CALOWAC W D.. TRZEBA POWIADOMNIC PREZESA ZE TAK SIE DZIEJE.Ten pan uwaza sie za pana wladce .Jak p kordynator nie umie liczyc do trzech . Niech szefowie ukladaja,grafiki i tak bedzie fajnie chociasz nie bedzie takiego balaganu ... prezesi pomocy wzywamy. W przeciwnym razie bedziemy sie zwalniac Inne firmy nas zatrudnia Pracownicy z 2 sa lepiej traktowani niz z pierwsza grupa .....PROSZE TO NAM WYTLUMACZYC
straszaona przez kordynatora 2016-11-19 22:29
PRZECIEZ o tym doskonale wiesz kto pije i co bedziesz gadac glupoty....A ografikach to jest prawda
chętny 2017-01-01 14:26
a nie zwalniają pijaków bo poszukuje pracy ,czy są jakieś przyjęcia umiarkowany 05 R ŁÓDŻ i okolice
ZYGMUNT 2017-01-18 08:59
Masz calkowita racje .Udaje szefa tej firmy .Jak mu cos nie pasuje to zaraz krzyczy nie podskakuj bo cie zwolnie...
Zbyszek z Kons 2017-01-29 23:48
pfff jak macie problemy z ta firmą to zatrudnijcie się w Konsalnecie tam stawki sa najwyższe umowa o prace 2150 do 2200 brutto z gr inwd paczki na święta premie
40
miro 2017-02-12 17:57
2300 w konsalnecie płacą
15
KAMILA 2017-02-12 18:55
cZY MOZE PAN PODAC NUMERY TELEFONOW DO TEJ FIRMY BARDZO PROSIMY
2
Ania 2017-02-12 19:37
na gratka pl znajdziecie tel
3
Mirek 2017-02-19 05:19
Przyjmują wszystkich zero kontroli na obiektach można pić i palić, spać itp itd
14
sympatyk 2017-02-19 16:46
oczywiście można pić wszystko oprócz alkoholu ,palić można ale często w wyznaczonych miejscach,płaca też uzależniona często od obiektu ,kontrole też czasami są a reszta wszystko prawda a przyjmują najchętniej tych do których jest największe dofinansowanie
Mirek 2017-02-20 12:59
To że niby nie można pić alkoholu na obiektach to wszyscy wiedzą ale jak nie ma kontroli na obiektach to się pije czasami tak że ledwo na nogach stoją co niektórzy na kilku obiektach pracowałem to wiem
12
kaja 2017-02-22 09:33
jakby ktoś chciał to to znalazłam Firma ochrony zatrudni pracowników z orzeczeniem specjalnym ( PFRON ) o niepełnosprawności – 2.500 pln. Obiekty stacjonarne - nie markety. Tel: 661–029–135 lub 669–115–343 w godz. 10.00-12.00

Czytaj więcej: http://praca.gratka.pl/oferta/pracownik-ochrony-3603526.html
26
Kamila 2017-02-24 10:22
tutaj też maja stawki wyższe mm service cienko pod tym wzgledem wypada

Zatrudnimy pracowników z 2 grupą. stawka 13 zł - 14 zł brutto ,2180 do 2350 brutto
Praca od zaraz, na stanowisku pracownika ochrony.
Wymagania: pracownik nie może być emerytem.
Obowiązków na obiekcie nie wiele.
Prosimy o kontakt telefoniczny 609 080 919
11
Zostaw swoją opinię o MM Service Security - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MM Service Security