brak logo

MM Service Security

Łódź

Opinie o MM Service Security

cieciunio 2016-02-14 20:52
co ty piszesz o jakimś ukoronowaniu i zwieńczeniu ambicji zawodowych...jeżeli praca w ochronie jest takim czymś to ,,jesteś mniej niż zero''ta druga część wypowiedzi, że jest to schyłek kariery zawodowej jest jak najbardziej trafna!!!
APS 2016-02-15 10:09
Pisałem o Konkretnych osobach , a ty cieciuniu naucz się czytać ze zrozumieniem.
cieciunio 2016-02-15 18:10
rozumie pewnie chodzi głównie o właścicieli firm,że ukoronowaniem pracy n.p w policji jest założenie firmy ochroniarskiej ,choć ty piszesz o pracownikach dozoru myśle że szeregowych,też pracuję w ochronie ale głównie że muszę ze względu na niepełnosprawność i brak znajomości na lepszą prace np.w biurze
ciekawski 2016-03-02 17:03
branża może ma się i dobrze szczególnie duże firmy a właściwie ich właściciele prezesi, dyrektorzy a szaraki ciągle jeszcze pracują za 3 zł lub niewiele więcej a 5 zł/g to już jest rarytas
piguła 2016-05-07 20:50
nie zawsze praca w takich firmach to szczyt marzeń ale MM w Łodzi jest ok.Mam pensję na czas,spokojny obiekt.Z powodu stanu zdrowia nie mogę jeszcze pracować w swoim zawodzie ale myślę ,że niedługo to się zmieni i zwolnię miejsce dla kogoś innego.Wpisy powyżej są niewątpliwie od osób które w ochronie chcą pracować chyba do śmierci.Takie firmy dają możliwość pracy na czas niesprawności a ten kto nie może pracować to siedzi w domu lub biadoli na każdą firmę[a zmienia ja co chwila].Nie plujcie do swojego gniazda bo możecie z niego wypaść poślizgnowszy się na własnym jadzie!
5
bonzo 2016-06-08 19:36
Koordynatorem nienazwęw życiu Piotra Gryca- to kawał chama i nikt poza tym. Pracowałem trochę w tej firmie- -chłopie co odstawia prezesa normalnie, ludzi nie szanujei każdy, kto może spieprza z tej firmy
4
ASP 2016-10-12 21:21
Popieram -to prawda
1
BOZENA 2016-10-23 11:40
TAK MA PAN CALKOWITA RACJE .KOMU NIE PASUJE TO NIECH PROSTO W OCZY MOWI A NIE POZA UDAJE PRZYJACIELA A PO ZA OCZAMI GO TAK BARDZO OCZERNIA JA JESTEM TEZ PRACOWNIKIEM I NIE WYOBRAZAM SOBIE ZEBY NARZEKAC NA FIRME. A PIOTR TEZ JEST KORDYNATOREM A LUDZIE SA PASKUDNI PO PLECACH GO KLEPJA .A OBRAZAJA GO STRASZNIE. JAK JESTES TAKI UCZCIWY TO POWIEC MU W OCZY JA MOWIE TO CO MYSLE I ZAWSZE MAM ODWAGE POWIEDZIEC O CO MI CHODZI I ON ZAWSZE MNIE WYSLUCHA /CHOCIAZ NIE RAZ SIE SPRZECZAMY .NAJGORSZY TYP CZLOWIEKA TO BYC CWANIAKIEM I UKRYWAC SIE PIOTREK TRZYMAJ SIE I NIE DAJ SIE .DOMYSLISZ SIE KTO TO PISAL BO PODPISUJE SIE SWOIM PRAWDZIWYM IMIENIEM .POZDRAWIAM
Czytający 2016-11-02 19:57
Hahaha. Pani Agnieszka,też z lekka niewykształcona,skoro wykształcenie przez ,,rz"
1
SMUTNY PRACOWNIK 2016-11-19 22:21
A kto tak ci kazal napisac pewnie nie znasz obiektow ma bardzo duzo takich ludzi co robi pod nich grafiki.Straszy ludzi jak beda sie upomninac o swoje ....cyt bo cie zwolnie . KAZE SIE CALOWAC W D.. TRZEBA POWIADOMNIC PREZESA ZE TAK SIE DZIEJE.Ten pan uwaza sie za pana wladce .Jak p kordynator nie umie liczyc do trzech . Niech szefowie ukladaja,grafiki i tak bedzie fajnie chociasz nie bedzie takiego balaganu ... prezesi pomocy wzywamy. W przeciwnym razie bedziemy sie zwalniac Inne firmy nas zatrudnia Pracownicy z 2 sa lepiej traktowani niz z pierwsza grupa .....PROSZE TO NAM WYTLUMACZYC
straszaona przez kordynatora 2016-11-19 22:29
PRZECIEZ o tym doskonale wiesz kto pije i co bedziesz gadac glupoty....A ografikach to jest prawda
2
chętny 2017-01-01 14:26
a nie zwalniają pijaków bo poszukuje pracy ,czy są jakieś przyjęcia umiarkowany 05 R ŁÓDŻ i okolice
ZYGMUNT 2017-01-18 08:59
Masz calkowita racje .Udaje szefa tej firmy .Jak mu cos nie pasuje to zaraz krzyczy nie podskakuj bo cie zwolnie...
1
Zbyszek z Kons 2017-01-29 23:48
pfff jak macie problemy z ta firmą to zatrudnijcie się w Konsalnecie tam stawki sa najwyższe umowa o prace 2150 do 2200 brutto z gr inwd paczki na święta premie
52
miro 2017-02-12 17:57
2300 w konsalnecie płacą
17
KAMILA 2017-02-12 18:55
cZY MOZE PAN PODAC NUMERY TELEFONOW DO TEJ FIRMY BARDZO PROSIMY
3
Ania 2017-02-12 19:37
na gratka pl znajdziecie tel
5
Mirek 2017-02-19 05:19
Przyjmują wszystkich zero kontroli na obiektach można pić i palić, spać itp itd
25
sympatyk 2017-02-19 16:46
oczywiście można pić wszystko oprócz alkoholu ,palić można ale często w wyznaczonych miejscach,płaca też uzależniona często od obiektu ,kontrole też czasami są a reszta wszystko prawda a przyjmują najchętniej tych do których jest największe dofinansowanie
Mirek 2017-02-20 12:59
To że niby nie można pić alkoholu na obiektach to wszyscy wiedzą ale jak nie ma kontroli na obiektach to się pije czasami tak że ledwo na nogach stoją co niektórzy na kilku obiektach pracowałem to wiem
15
kaja 2017-02-22 09:33
jakby ktoś chciał to to znalazłam Firma ochrony zatrudni pracowników z orzeczeniem specjalnym ( PFRON ) o niepełnosprawności – 2.500 pln. Obiekty stacjonarne - nie markety. Tel: 661–029–135 lub 669–115–343 w godz. 10.00-12.00

Czytaj więcej: http://praca.gratka.pl/oferta/pracownik-ochrony-3603526.html
47
Kamila 2017-02-24 10:22
tutaj też maja stawki wyższe mm service cienko pod tym wzgledem wypada

Zatrudnimy pracowników z 2 grupą. stawka 13 zł - 14 zł brutto ,2180 do 2350 brutto
Praca od zaraz, na stanowisku pracownika ochrony.
Wymagania: pracownik nie może być emerytem.
Obowiązków na obiekcie nie wiele.
Prosimy o kontakt telefoniczny 609 080 919
26
NICK 2017-02-28 21:47
zgłoszenie do PIP poszło niedługo beda mieli kontrole
20
pracownik solidu 2017-03-02 21:50
Powiem tak całość godzin mam liczone jako 11 zł i teraz będę miał stała pensje 2640 zł za 240 godzin miesięcznie, mam umowę o pracę na cały etat. Jeżeli mam 200 godzin mam stawkę 11 zł, powyżej 220 godzin stawka 11.70 zł, powyżej 240 12.20 do ręki. Nie jest źle, mogło być gorzej w porównaniu do tamtego roku gdzie miałem 8 zł na godzinę. Jakby co to zapraszam do pracy w solidzie
24
inwalida 2017-03-04 21:47
jakie stawki są teraz w mm service ? warto do nich przyjść czy w innych firmach więcej płacą ?
3
AA 2017-03-08 00:23
Płacą tylko tyle ile muszą czyli na umowę o pracę 2000brutto w innych firmach płacą więcej znaczy czym wyższą grupę masz to możesz liczyc na więcej ja przeniosłem się do innej firmy i mam lepszą stawkę niż miałem w mm service
16
Maniek 2017-03-12 22:36
wystarczy że 10 do 20 osób z grupą odejdzie z mm service i oni leżą bo nie beda mieli kogo wstawic na obiekty a w innych firmach już dobre zachety daja żeby do siebie zwerbować z innych firm ludzi z grupą
15
ochroniarz 2017-03-14 19:16
no ja właśnie myśle nad tym żeby do innej firmy iść mówisz prawde Maniek w innych firmach zaczynają lepiej płacić ludziom z grupą bo chyba brakuje ich na rynku pracy
14
oburzony 2017-04-01 16:51
widać, że kiepsko stoją finansowo skoro na koordynatora biorą ćwoka bez wykształcenia, z żółtymi papierami, ale to jest do czasu w końcu zainteresują się tą firmą . Zaczną sie skargi równiez i do państwowej inspekcji pracy. firma dostanie wreszcie taką kare, że będa musieli ja zamknąć!
9
to ja 2017-04-01 18:42
panie kochany, chyba się panu cos mowiąc delikatnie pokiełbasiło, nie ma takiego zawodu dyrektor!
1
Krzychu 2017-04-01 18:52
Pan P.G, jest koordynatorem, smiech na sali, on jest psychopatą wiele osób się o tym już przekonalo. W takim razie tej firmy nie mozna nazwac profesjonalną, jeżeli na tak odpowiedzialne stanowisko przyjmowane są osoby psychicznie chore!
11
Zuzanna 2017-04-07 09:29
A na jakie benefity mogą liczyć pracownicy firmy? Chętnie dowiemy się więcej na temat Waszych doświadczeń.
2
pracownik 2017-04-09 08:58
o benefitach nie można liczyć w tej firmie oni chyba nawet nie wiedza co to jest , nie ma paczek, bonów na święta premii, płacą tyle co ustawa przewiduje nic wiecej od nich sie nie dostaje i tak ich boli ze musza płacić pensje to jest przykre ale prawdziwe
6
Paweł 2017-05-01 06:50
Dupku skoro tak piszesz to przedstaw się a nie obmawiasz kogoś. Za pomówienie dostaniesz niezłą kare od prokuratora. Sam osobiście się tym zajmę.
8
Paweł 2017-05-01 06:52
Kolejne pomówienie zostanie zgłoszone do prokuratury.
6
Paweł 2017-05-01 06:59
Każde kolejne pomówienie kogokolwiek na tej stronie zostanie zgłoszone do prokuratury. Odszkodowanie za zniesławienie będzie egzekwowane na drodze sądowej. Kwota odszkodowania to 5000 złotych za zniesławienie. Pozdrawiam.
11
ALICJA 2017-05-02 20:49
GRYC JAK WIDZE TU MASZ WIELE IMION ALE PRZESTAN JUZ SIE PRODUKOWAC BO I TAK JESTES DO NICZEGO
2
Paweł 2017-05-03 00:37
Widze że jesteś jasnowidzem. Widzisz i wiesz kto pisze. No właśnie tego pokroju ludzie co ty, tutaj sìę wypowiadają. Czy widzisz jakie mam imie? Ja w porównaniu do większości tutaj - nie kłamie i nie podszywam się pod kogoś. Mam na imie Paweł, a jak wydaje ci się, że wiesz najlepiej to warto skorzystać ze specjalistycznej pomocy. Opinie na tej stronie są mało wiarygodne i dlatego nie warto tej strony odwiedzać. Ja osobiście już tutaj nie zajrzę, bo nie ma po co. Jednak podtrzymuję wersję, że w razie pomówień osobiście powiadomie Prokuraturę. Pozdrawiam.
Pracownik ochrony 2017-05-03 20:13
Paweł a skąd wziąłeś cennik za te pomówienia???? Chyba sam p. G wybajdurzył sobie tą kwotę. Dobrze że za marzenia i fantazje nie karają bo p G dostałby dożywocie. Ha ha ha
2
Uczciwy 2017-05-03 23:47
może być Ale dupy nie urywa
OBURZONY 2017-05-05 11:50
Paweł tzn Piotrze a nie pamięta Pan jak p. G pisał wlaśnie na tej stronie jaka to firma jest beeee??? Jak oszukuje i wyzyskuje pracowników???? Sam p. G namawiał ludzi do buntu i kierowania pozwów do sądu. A teraz nagle ta strone i te opinie są niewiarygodne. P. G jak mozna być takim fałszywym i dwulicowym człowiekiem???? Jakie wygaduje pan głupoty na swoich pracodawców. Czasem trzeba pomyśleć zanin się coś powie a papla pan ozorem wszędzie i do każdego i za każdym razem inną wersje. Wystarczy p.G spojrzeć na pana profil na fb i już się wie z kim ma się do czynienia. Pochodzi pan z Denver???? Ukonczył pan Uniwersyter Warszawski???? My pracownicy już niewiemy czy nad panem płakać, śmiać się czy współczuć.
5
ALICJA 2017-05-05 19:38
PAWEL A RACZEJ GRYCU TY SIE NADAJESZ DO KOPNIECIA W DUPE A NIE NA KORDYNATORA CWOKU
6
ALICJA 2017-05-05 19:53
MA AN RACJE PANIE OBURZONY TO WARIAT Z PIERWSZEJ LAPANKI
6
ALICJA 2017-05-05 23:13
TY TO SOBIE MOZESZ PISAC PO PISANIU JUZ KAZDY CIE POZNAJE DURAKU
6
ASP 2017-05-08 12:27
Co prawda to prawda.
5
ASP 2017-05-08 15:38
Poznałem ASIORA P.G. osobiście. Rzeczywiście to wyjątkowe THE THING .Dlatego proponuję żeby dalej nie zajmować się każdą rzeczą niech odejdzie w niesławne zapomnienie i niebyt. To najlepszy sposób na potraktowanie takiego ,, ELEMENTU". Przecież obecność tego na forum to jakby nobilitacja dla niego\ o nim się mówi , pisze i czyta -VIP. Dość tego - Wymazać go z forum gumką.
6
JOLA 2017-05-10 19:13
poprawka teraz nazywa sie sam generalnym kordynatorem zenada
3
johnyyy 2017-05-15 13:14
pracowalem dlugi czas w tej firmie jednak nie dalem rady patrzec dluzej na wyczyny pana Piotra Gryca ktory ma zolte papery jest to udowodnione ze zneca sie nad ludzmi wyzywa ubliza i nie tak dawno na przetargu zastraszal i grozil osobie ktora nie chciala zostac w firmie MM.... jak mozecie trzymac tak chorego psychicznie czlowieka w firmie ten czlowiek nie powinien pracowac nawet ze zwierzetami a co dopiero z ludzmi nie pozdrawim tego pana
5
Inteligentny pracownik 2017-05-15 13:35
Nad p.Grycem wiszą czarne chmury. Wreszcie pracownicy wzięli sprawy w swoje ręce. Dość znęcania się nad nami i traktowania nas jak śmieci. Pisma skargi pozwy zostały wysłane do wszystkich możliwych instytucji. Prezesi firmy nie reagują na skargi pracowników. Pan Gryc czuje się panem na włościach.
4
Oburzeni 2017-05-16 10:22
Dość pomiatania pracownikami!!!!!
2
Zostaw swoją opinię o MM Service Security - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MM Service Security