Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Woseba

Pracowałeś w firmie Woseba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
KING - 2014-07-01 21:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i dyrektor się zmienił ale sposób traktowania pracowników nie nadal zwalnia się bez powodu a utrzymuje pracowników (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-07-03 20:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bystry - 2014-05-07 22:07:29]:
ja pracuje na pomorskim i sprzedaje kawę i nie
jestem magikiem trzeba pracować
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mocek - 2014-07-04 00:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do zwolnień - jakiś powód musi mieć. Chociaż takim zachowaniem można momentalnie stracić szacunek wszystkich wokół.
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-08-01 14:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo. Kto wogóle zastanawia się nad pracą w tej firmie na wiekszości regionów Polski niech się 20 razy zastanowi. Dla czego?
Dla tego, że oczekują przenoszenia gór , a nie dają sprzętu do tego
- brak jakichkolwiek gratisów
- brak deputatu (pusty bagażnik)
- Plany wielkie jak... Jak nie bedziesz sprzedawał, a mówię Ci nie będziesz ponieważ kawa się nie sprzedaje to zabronią Ci odwiedzać sieci i co za tym idzie nie zarobisz nawet 1500zł
- Jak zapracujesz na siebie dostaniesz lepsze auto, a tak to Fiat Panda i to z ok 350 - 400tyś przebiegu.
- Wielkie problemy żeby wymienić nawet towar na 15zł
- Niektórzy kierownicy nie mają pojęcia o zarządzaniu.

Jeden sprzedaje po 50kg w miesiącu i pracuje, a drugi 400kg i zwalniają po 3 miesiącach. Wszystko zależy od kierownika jakiego masz... Słyszałem, że najgorszy jest w Pomorskim. Jakas laska co nie ma zielonego pojęcia o zarządzaniu.

Pracowałem kilka miesiący temu ale słyszę, że teraz jest jeszcze gorzej... Po mimo, że jest nowy Dyrektor.. Nowy ale jakże stary...
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-02 21:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo łatwo kogoś oczerniać, jak się jest anonimowym, ale Ty nie jesteś anonimowy Panie (usunięte przez administratora), ja wiem doskonale kim jesteś. Dlaczego piszesz, że pracowałeś????.....przecież nadal pracujesz. A kawa się sprzedaje, tylko Ty nie potrafisz jej sprzedawać, po prostu jesteś złym handlowcem ot co.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-02 21:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jeśli chodzi o kierownika z Pomorskiego, to ta Pani jest bardzo dobrym kierownikiem, a to że wymaga to chyba normalne, tym bardziej, że wymaga w granicach rozsądku.
zdjecie uzytkownika
cisza - 2014-08-04 21:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mrrrrrrrrrrrrr poczęści prawda a po części wrogie nastawienie po zwolnieniu ale większość to prwda
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-05 16:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A słuchajcie może to prawda. Tak sobie teraz przeglądam na praca.pl historie ogłoszeń na dane miejscowości i średnio co 2-5 miesięcy na dany region jest nowe ogłoszenie. Hmm dziwne tylu przedstawicieli jest złymi pracownikami? Myślę, że napewno nie jest dobrze , a po poprzednich postach i ciągłej rotacji pracowników wrecz jestem przekonany, że coś jest nie halo. Chciałem wysłać CV ale jak dziś podpytałem na kilku dużych sklepach o Wosebę to klienci mnie wyśmiali i powiedzieli, żebym dał sobie spokój. Czyli wszystko się zgadza... Powodzenia nowym PH bo wychodzi na to, że dobre Call Center byloby lepsze niż niepewność pracy i brak możliwości.

Co do samochodów to fakt widzę pandy czyli jeszcze jeżdżą, a jak PH obsługujący sieci handlowe jeździ takim padłem to jaka to wizytówka dla firmy i jej pracownika? Każdy ma na ten temat swoje zdanie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-05 17:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolego to co piszesz są bzdury w pomorskim jest najlepsza kierowniczka ja już pracuje 16 lat w handlu i takiej kierowniczki jeszcze nie miałem nie można osądzać firmy że kawa się nie sprzedaje mój poprzednik sprzedawał 150 kg miesięcznie ja sprzedałem tone czterysta to zależy od przedstawiciela jak pracuję . siedząc w domu to nic się nie sprzeda trzeba jeździć żeby coś sprzedać a co do samochodu to pandy są bardzo dobre pozdrawiam przedstawiciel z pomorskiego :D
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-05 19:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Wosebie już ponad rok i nie mogę narzekać na pracę w tej firmie.
Pieniądze dobre, atmosfera super, a plany sprzedażowe dopasowane pod każdy region indywidualnie.

Kolego niedojrzały hejterze, któremu się nie chce pracować. W każdej firmie wylecisz z takim zaangażowaniem, a jakby kierowniczka była taka zła jak piszesz to już byś dawno nie pracował.
zdjecie uzytkownika
Koleś - 2014-08-05 23:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co by nie mówić na pewno na stanowisku przedstawiciela handlowego dużo zależy od własnego doświadczenia, nastawienia oraz umiejętności no i pewnie trochę szczęścia. Jeżeli ktoś ma podejście do ludzi, potrafi być elastyczny to na pewno będzie osiągał dobre wyniki - takich ludzi raczej na PH potrzebują wszędzie. Woseba to jedna z tych firm, która niezbyt dużym nakładem sił osiągnęła całkiem duży sukces na rynku polskim. Istnieją nieco ponad 20 lat a ich marka i rozpoznawalność jest porównywalna do dużo bogatszej konkurencji. Poza tym według mnie takie mniejsze firmy oferują dużo lepsze jakościowo produkty.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-06 21:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lili - 2014-08-01 14:00:28]:
kolego z pomorskiego nie licz na auto kierowniczka ci nie da dalej
Pandom będziesz jeżdził
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-07 17:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-08-05 17:53:43]:
kolego ze słupska ja pracowałem na tym terenie jest to niemożliwe tyle
sprzedać woseby
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-07 17:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lili - 2014-08-01 14:00:28]:
Woseba się sprzedaje tylko ty jesteś słaby (usunięte przez administratora) nie pisz bzdur kierowniczka jest okej Pozdrawiam pracowników woseby trzymajmy się razem a podbijemy rynek
pomorskim
zdjecie uzytkownika
KL - 2014-09-18 13:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sugerujecie, że kierowniczka jest na tyle cięta, że nie pozwoli lepiej poczuć się swoim pracownikom? Nie wiem jaki jest w tym sens i co w ten sposób można osiągnąć oprócz gorszej atmosfery w zespole, a ta chyba jest całkiem niezła jak na taką formację. Orientujecie się czy planują niebawem jakieś przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
KkKkK - 2014-09-24 00:15:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Smiac mi sie chce,ze ta pani(kierowniczka z pomorskiego, nota bene blondynka) zamiast skupic sie na pracy i sprzedazy, wychwala sie tu sama i pisze sama o sobie pochwalne posty.... Droga pani, to jest ZALOSNE!!! DO ROBOTY!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-11 14:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KkKkK - 2014-09-24 00:15:00]:
Kolego co do opini kierowniczki to się mylisz jest bardzo fajną kierowniczkom
piszecie bzdury na temat woseby i ludzi którzy tam pracuję
Pozdrawiam trzeba pracować a wyniki same przyjdą
i
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2014-10-13 17:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, mam pytanie do PH z kujawsko-pomorskiego. Jak pracuje sie w tej firmie?jakie zarobki, ile samej podstawy netto proponuja na poczatek? Jakie auto?
czytam to forum i wiecej negatywnych opinii, a mam iśc na rozmowe. A propos rozmowy, co to za testy, ze rozmowa trwa az godzine?
zdjecie uzytkownika
kir - 2014-10-13 20:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze temat kierowniczki nie wzial sie z kosmosu, a po prostu negatywne opinie wystawia osoba, ktora ma na pienku z nia, badz czyms podpadla-roznie moze byc przeciez. Woseba powinna przede wszystkim zadbac o pozytywne relacje z klientami i.miedzy pracownikami organizujac roznego rodzzaju szkolenia, wyjazdy- jest na to szansa?
zdjecie uzytkownika
odradzan - 2014-10-14 07:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj sobie spokój z wosebą. Kawa to produkt regionalny i na terenie północy nie sprzedaje się woseba tylko prima czy mk. Wielka rotacja ludzi, brak szkoleń, brak dobrych narzędzi pracy. Na początku fiat panda z przebiegiem ok 350tys ciągle się psujący. Później jak łaskawie zasluzysz może dostaniesz lepszy. Kadra kierownicza fatalna. Klienci na sklepach nie chcą juz słyszeć o tej kawie. Opinie negatywne są bardzo prawdziwe wystarczy, ze wejdziesz do pierwszego lepszego sklepu czy marketu i zapytasz czy sprzedaje się woseba. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-15 15:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak z ciekawosci zapytam: czy to PH dostali fordy focusy czy tez KAMom albo RKSom zamienili Octavki na Focusy ??
zdjecie uzytkownika
JJ - 2014-10-17 19:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to Fordy Focusy dostali i PH i kierownicy, tak jak zresztą Hiundai i30. Hiundai i20 mają PH.
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-10-19 22:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z moich obserwacji wynika ze ph jezdza nowymi fordami fiesta dwu miejscowymi, starymi peugotami lub przedpotopowymi pandami, wiec te focusy to pewnie dla rksow, ale niech sie wypowie ktos z Woseby.
zdjecie uzytkownika
fgh - 2014-10-22 14:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylam na rozmowie z tydzien temu. Proponuja tylko i wylacznie pande, dwuosobowa. Poinformowali, ze jak sie wykaze to dostane peugota, lepsze auto traktuja jako nagrode...
zdjecie uzytkownika
zenada - 2014-10-22 17:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fiat panda 400tyś, jak zaslużysz i przy okazji kogoś zwolnią z hyundaiem i20 to może akurat Ty go dostaniesz. Woseba dno. A kierownictwo. Szkoda gadać
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woseba
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x