Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Woseba

Pracowałeś w firmie Woseba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sh - 2015-03-14 18:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopie przestań pierdzielić. Kawa na pomorzu się nie sprzedaje , brak osoby porządnej osoby do kierowania. Brak hurtowni co to są dwie i to kiepskie. Też pracowałem i sam odszedłem bo mam większe ambicje, teraz się spełniam i robię obrót na poz 50tyś miesięcznie , jeżdżę autem klasy C a nie A i co ważne nowym, a nie autem rozpadającym mającym 430tyś. To kawa się nie sprzedaje , a nie ludzie są źli bo byli PH w innych znanych firmach robią plany i pracują bez stresu. Ale każdy ma rozum i sam oceni pracując czy sie spaezy , czy nie. Ja nie polecam. Każdy ma prawo do swojego zdania.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-03-14 20:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje już na terenie słupsk w hurtowni DUET już 16 lat i dopiero teresa woseba ma na tym ma dobrego Handlowca który bardzo dobrze pracuje jak Handluje jest bardzo dobry taki Handlowców
powinna mieć firma Woseba tamci co pracowali kiedyś to porażka kierowniczki doceń prace te Handlowca bo on rozkręcił wosebe na terenie sam jestem pod wrażeniem
Jak czytam te wpisy to śmiać mi się chce
zdjecie uzytkownika
luk - 2015-03-15 10:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak woseba rozlicza sie za paliwo dostaje karte do tankowania czy z wlasbej kieszeni
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-15 13:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luk - 2015-03-15 10:59:51]:
tankujesz na flote
zdjecie uzytkownika
luk - 2015-03-15 21:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kilometrowna prywatna jakas przysluguje jakie auto daja z krata? Czy z siedzeniami z tylu
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-03-16 18:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panda 2 osobowa
zdjecie uzytkownika
jg - 2015-03-16 20:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie bede miala okazje pracowac w firmie wosema czytajac to wszystko jestem w szoku bo nie wiem.co mam myslec. Nic nie pokrywa sie z tym co powiedziano mi o tej pracy na rozmowie kwalifikacyjnej. Opiszcie mi prosze specyfike pracy tj. Godziny pracy czy tankuje sama czy przysluguja mi prywatne kilometry i czy wogole sie w to pchac...jak odbywa sie szkolenie tygodniowe czy jest juz wlizone do wyplaty??a i o co chodzi z kierownikiem pomorskiego ?? Taki straszny pozdrawiam i z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-03-16 21:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca o 8 do 16.30 później raporty w domu kilometry prywatne 200 później tankujesz sama
Za szkolenie płaci firma praca nie jest letka na tym terenie nie będzie łatwo teren zaniedbany próbuj
zdjecie uzytkownika
jg - 2015-03-16 21:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [popo - 2015-03-16 21:45:58]:
No dziekuje pytam bo nie wiem jak to bedzie wszyscy pisza ze pomorze to katastrofa troche sie obawiam ale jestem dobrej mysli :-) a o kilometrowke pytam bo wracajac dzieki za info pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-03-16 22:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy jedziesz na szkolenie
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-03-16 22:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj :)
zdjecie uzytkownika
jg - 2015-03-16 23:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno 23 marca ale w sumie to czekam na potwierdzenie
zdjecie uzytkownika
agi - 2015-03-17 08:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popracujesz sama na pomorzu to dojdzie dodatkowa kolejna negatywna opinia.
Auta dla nowych ph rozpadające się, kierownik katastrofa tylko nie dawaj propozycji i uwag kierownikowi bo Ci powie, że Ty nie jesteś od tego i on tu rządzi po czym jak dziecko się rozłączy. Ile mi pani I... Nie naobiecała , a później szkoda słów.
Tylko nie myśl, że Ty będziesz miała/miał jak na szkoleniu. Czyli duża sprzedaż i dobre auto. Tzn sprawne i bezpieczne auto. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-03-17 17:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do kierowniczki w pomorski jest okej kto pracuje ten nie narzeka
jak zwolniła to miała rację widocznie nie dałeś rady jak sie systematycznie
odwiedza sklepy to się sprzedaje to nie wina kierownika tylko PH ja sie w wchodi do sklepu po paragon to nic dziwnego zbieraczy paragonów niechcemy w wosebie wsty żeby tak pisac okimś nie pochlebiam takich wpisów jak nie pracujesz to niepisz gupot
zdjecie uzytkownika
ugh - 2015-03-17 19:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże chyba przydupas pisze lub sam kierownik. Wystarczy zapytać w sklepie czy kawa owa się sprzedaje i będzie jasne. Wszystkim życzę powodzenia i sprzedaży tony ziarna na pomorskim lub tony fixa. Sklepy abo puste czekają ba nowego ph z wielkimi długami po przeterminie. ;)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-17 21:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to czytam to mi się słabo robi jak można tak pisać ja pracuje i nie narzeka proszę niezniechajcie nowych pracowników do pracy
zdjecie uzytkownika
danka - 2015-03-18 15:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
byłam na rozmowie ostatnio- przebiegała jako tako tylko nie rozumiem sytuacji w której kierownicy firmy sami z siebie, zapewniają, że niezależnie jaki będzie finał rozmowy rekrutacyjnej zadzwonią i poinformują- ja o to nie prosiłam sami zapewniali. oczywiście nie zadzwonili. Jak w ten sposób chcą odbudowywać zaufanie marki i sytuację tragiczną na rynku to życze powodzenia
zdjecie uzytkownika
pppp - 2015-03-18 22:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do płuki bedzie tam kierowniczka która nic nie robi to nie proponuję tam pracy
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-04-24 22:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu 2 nowych przedstawicieli zatródniła na gdańsak ciekawe jak długo
popracuję
zdjecie uzytkownika
Kolin - 2015-04-30 16:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś o firmie było głośno dzieki reklamom. Ale teraz chyba firma popadła w stan regresji bo i na półkach sklepowych nie widzę ich produktów ani żadnych reklam.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2015-05-11 23:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mnie dzwoniła jakaś pani . cytuję jej słowa jutro godz 9 zapraszam na rozmowę , a ja no to jutro o tej godzinie nie mogę zaproponowałem inną godzinę lub inny dzień to ona na to mi nie pasuję tak ze złością powiedziała , ale się uśmiałem , dobrze nie poszedłem jak dają najniższą krajową , śmiech na sali i stary gruchot.
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2015-05-15 23:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mnie w dniu dzisiejszym kierowniczka zwolnila, twierdząc ze przywlaszczylam sobie mienie firmy (chodzi o kubki) ktore byly w aucie służbowym. Trzeba miec niezly tupet by oskarzac kogos o kradziez bez podstaw. Kierowniczka w zachpom. jest niezle stuknieta,
Odradzam prace w Wosebie. Plany sie raz robi raz nie. Zrobilam kilka rzeczy dla fimry banery itp a i tak nie otrzymalam premii.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-23 11:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowniczki z Zach.Pom i Pomorskiego są siebie warte. Jedna stosuje mobbing na lewo i prawo, a druga zwalnia ludzi ratując sobie przy tym dupę.
Dziwie się tylko, że nawet na południu Polski pracownicy wiedzą, że one się nie nadają na to stanowisko (już nie mówię o tym, że ludzie z innych firm się z nich śmieją), a sam Dyrektor R. tego nie widzi...Piotr Ł. był jaki był, ale nie pozwolił by na pracę takich sierot na stanowisku RKS.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
"Birkenau" - 2015-05-29 13:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oko - 2015-03-14 14:30:10]:
Jest kilka możliwość: piszesz tak bo jesteś ze śląska, dolnego śląska, albo z miejscowości w której nie masz konkurencji albo masz na imię Darek i jesteś kierownikiem i całe życie właziłeś dyrektorowi tak głęboko w d..ę że zapomniałeś jak wygląda świat na zewnątrz. Produkt sam w sobie jakościowo nie jest zły, ale brak środków marketingowych i zarządzanie pseudo kierownikami powoduje brak zainteresowania. Nie oszukujmy się pomimo nielegalności opłaty półkowej ona realnie istnieje i ma się świetnie. Gifty dla kierowniczek w sklepach to podstawa jak w całym mfcg. Brak środków to brak wyników i nie porównujcie nowych regionów na których zawsze oszczędzaliście do województw gdzie Woseba trafiła za komuny, tam ma się świetnie i sprzedaje się sama bo jest tam koło 20 lat i jest o 40% tańsza. Czasy się zmieniły i teraz trzeba inwestować żeby można było pozyskać nowe regiony. Nie zmienia się handlowców co kilka miesięcy tylko czeka na plony minimum rok półtora (to się nazywa nawiązanie długotrwałych relacji). Dajcie pracownikom materiały do pracy, laptop, drukarka. niech rozliczają się raz w miesiącu ze sprzedaży, a nie dzień w dzień jakieś debilne zestawienia, prognozy itp. których nikt nie liczy i nie sprawdza, i niczego nie przynoszą. Reasumując odradzam pracę w Wosebie, jak masz ambicję to idź do pracy tam gdzie się, zarabia można awansować albo się czegoś nauczyć, w tym "Birkenau" z kierownikami bez własnego zdania i dygoczącymi o stołek tchórzami nie zarobisz i nie masz szans na żaden rozwój bo Cię zwolnią jak pokażesz że masz jaja, własne zdanie jest tępione oczywiście za twoimi plecami z uśmiechem na ustach. Szkolenie to śmiech na sali, a na końcu dzwonią do ciebie że Ci 10pln z wypłaty zabiorą bo diety nie pokryły kosztów bogata firma bueeehehehe.
Hasło na dziś to: Byle nie Woseba:)
zdjecie uzytkownika
nador - 2015-06-14 05:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele rzeczy wyczytałem ale nie ze wszystkim mogę się zgodzić, prawdą jest to że czasem zwalniają ludzi za byle co i nie biorą po uwagę tego co się wcześniej robiło, trzeba się pilnować na każdym kroku bo nie wiadomo jak szefostwo zareaguje na nawet najmniejszy błąd, bo jednak sama praca należy do miłych.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woseba

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Woseba?
Zadaj pytanie
alert