brak logo

Woseba

Odolanów

Opinie o Woseba

y 2015-02-23 03:05:54
Znasz realia i wlasnie dlatego wypisujesz takie brednie akurat na forum. Faktycznie dobry powod... Tez bym tak robil gdybym znal realia:))) Widocznie mocno ci sie nudzi Panie znawco. Czyzby urazona duma? Nie martw sie o to co ma robic firma, bo sie spocisz a lepiej wytrzyj mleko spod nosa. Czas dorosnac i wziąć sie do roboty
popo 2015-03-08 17:20:16
Jak kto pracuje ta ma puzniej się dziwiom ze zwalniając
Ph i opowiadania ze woseba firma zła
1
popo po 2015-03-08 19:19:01
nie dziwie się że Cię zwolnili .. jak tak sprzedajesz jak potrafisz pisać sukces masz murowany... dosłownie... przy betoniarce w Irlandii są vacaty...
3
ph 28 2015-03-14 09:28:21
Witam czy moze ktos mi powiedziec co sie robi na tym tygodniowym szkoleniu w katowicach kto za to placi a jesli chodzi o fury to mu samo placimy za paliwo czy dostajemy kare.
a 2015-03-14 14:04:14
Szkoli się, firma płaci. Kto chcę pracować w tej firmie , ten nie ma ambicji i gwarantuje , ze na pomorzu długo miejsca nie zagrzeje. Na pomorzu w przeciągu 6 osób to chyba daje do myślenia..( usunięte przez administratora )
3
oko 2015-03-14 14:30:10
Ten kto chce pracowac w tej firmie musi miec ambicje bo z tego co widze to kawa sie sprzedaje ale potrzeba do tego dobrych ph
2
ph28 2015-03-14 16:52:52
Ten kto chce pracowac nie ma ambicji przykro mi bo cie nie znam a zal mi ciebie z calego serca ty nie masz ambicji wiesz jak to wyglada pracowales w tej firmie ale niestety sie nie nadawales i albo sam odszedles albo cie zwolnili. Zenujace jest pisane takich postow mysle ze kazdy ma swoj rozum i chce dla siebie jak najlepiej i jesli ktos chce pracowac w wosebie to bedzie a jak nie da rady to poprostu sie do tego nienadaje. ( usunięte przez administratora ). Przesympatyczna osoba a na tobie poprostu sie poznala pozdrawiam i wiecej usmiechu w zyciu zycze nie warto byc ponurasem a na takiego sie kreujesz
1
luk 2015-03-15 10:59:51
Witam jak woseba rozlicza sie za paliwo dostaje karte do tankowania czy z wlasbej kieszeni
pracownik 2015-03-15 13:10:55
tankujesz na flote
luk 2015-03-15 21:31:05
A kilometrowna prywatna jakas przysluguje jakie auto daja z krata? Czy z siedzeniami z tylu
popo 2015-03-16 18:53:21
Panda 2 osobowa
jg 2015-03-16 20:29:09
Witam mam pytanie bede miala okazje pracowac w firmie wosema czytajac to wszystko jestem w szoku bo nie wiem.co mam myslec. Nic nie pokrywa sie z tym co powiedziano mi o tej pracy na rozmowie kwalifikacyjnej. Opiszcie mi prosze specyfike pracy tj. Godziny pracy czy tankuje sama czy przysluguja mi prywatne kilometry i czy wogole sie w to pchac...jak odbywa sie szkolenie tygodniowe czy jest juz wlizone do wyplaty??a i o co chodzi z kierownikiem pomorskiego ?? Taki straszny pozdrawiam i z gory dzieki
popo 2015-03-16 21:45:58
Praca o 8 do 16.30 później raporty w domu kilometry prywatne 200 później tankujesz sama
Za szkolenie płaci firma praca nie jest letka na tym terenie nie będzie łatwo teren zaniedbany próbuj
jg 2015-03-16 21:52:45
No dziekuje pytam bo nie wiem jak to bedzie wszyscy pisza ze pomorze to katastrofa troche sie obawiam ale jestem dobrej mysli :-) a o kilometrowke pytam bo wracajac dzieki za info pozdrawiam
popo 2015-03-16 22:04:57
Kiedy jedziesz na szkolenie
haha 2015-03-16 22:22:07
Wczoraj :)
jg 2015-03-16 23:13:56
Podobno 23 marca ale w sumie to czekam na potwierdzenie
agi 2015-03-17 08:11:01
Popracujesz sama na pomorzu to dojdzie dodatkowa kolejna negatywna opinia.
Auta dla nowych ph rozpadające się, kierownik katastrofa tylko nie dawaj propozycji i uwag kierownikowi bo Ci powie, że Ty nie jesteś od tego i on tu rządzi po czym jak dziecko się rozłączy. ( usunięte przez administratora ) Nie naobiecała , a później szkoda słów.
Tylko nie myśl, że Ty będziesz miała/miał jak na szkoleniu. Czyli duża sprzedaż i dobre auto. Tzn sprawne i bezpieczne auto. Powodzenia.
popo 2015-03-17 17:51:22
co do kierowniczki w pomorski jest okej kto pracuje ten nie narzeka
jak zwolniła to miała rację widocznie nie dałeś rady jak sie systematycznie
odwiedza sklepy to się sprzedaje to nie wina kierownika tylko PH ja sie w wchodi do sklepu po paragon to nic dziwnego zbieraczy paragonów niechcemy w wosebie wsty żeby tak pisac okimś nie pochlebiam takich wpisów jak nie pracujesz to niepisz gupot
pracownik 2015-03-17 21:12:53
jak to czytam to mi się słabo robi jak można tak pisać ja pracuje i nie narzeka proszę niezniechajcie nowych pracowników do pracy
danka 2015-03-18 15:04:56
byłam na rozmowie ostatnio- przebiegała jako tako tylko nie rozumiem sytuacji w której kierownicy firmy sami z siebie, zapewniają, że niezależnie jaki będzie finał rozmowy rekrutacyjnej zadzwonią i poinformują- ja o to nie prosiłam sami zapewniali. oczywiście nie zadzwonili. Jak w ten sposób chcą odbudowywać zaufanie marki i sytuację tragiczną na rynku to życze powodzenia
3
pppp 2015-03-18 22:17:37
Do płuki bedzie tam kierowniczka która nic nie robi to nie proponuję tam pracy
popo 2015-04-24 22:41:56
znowu 2 nowych przedstawicieli zatródniła na gdańsak ciekawe jak długo
popracuję
lukas 2015-05-11 23:46:42
Do mnie dzwoniła jakaś pani . cytuję jej słowa jutro godz 9 zapraszam na rozmowę , a ja no to jutro o tej godzinie nie mogę zaproponowałem inną godzinę lub inny dzień to ona na to mi nie pasuję tak ze złością powiedziała , ale się uśmiałem , dobrze nie poszedłem jak dają najniższą krajową , śmiech na sali i stary gruchot.
nj 2015-09-05 07:48:06
Zależy na który region się trafi
luki 2015-09-08 19:33:41
Profesjonalista wysokiej klasy. Wymagający, ale konkretny, a to chyba najważniejsza cecha dobrego szefa.
Tony 2015-10-01 15:26:42
Przeciez wszystko zależy od miejsca pracy. Teren terenowi nierówny tak jak we wszystkich firmach ale z tego co wiem to ph woseba maja ciekawą prace
pop 2016-01-06 22:31:28
Na Gdańsku są dwie kierowniczka jedna blondyna a druga Ruda ta ruda jest fałszywa
kolunio 2016-01-13 19:59:48
mam niebawem rozmowę w firmie woseba.... na PH oczywiście.
jak płacą? wie ktoś?
lol 2016-01-20 21:02:48
Na jaki teren?
lol 2016-01-20 21:10:03
Pracuje w firmie Woseba od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Administracyjnie wszystko zapięte na ostatni guzik, personalnie - szacunek i kultura, sprzedaż - wszystko zależy od terenu i oczywiście zaangażowania.Pensja na dobrym poziomie. Auta dobrej marki i flota, która w przeciagu 10 minut załatwia serwis w razie awarii. Nie rozumiem dlaczego ludzie narzekają??? Może co niektórym w głowach się poprzewracało?
pytanie 2016-03-01 21:41:12
A jak wygląda jazda autem sluzbowym do celów prywatnych? Mozna? Ile sie placi i jak rozlicza? Wie ktoś też może czy dają kasę na "wczasy pod grusza"?
TW 2016-06-26 14:52:48
Nic nie poradzimy...
1
Aaa 2016-10-18 13:53:22
Cześć zostałem zaproszony na rozmowę do Woseba na pH, czy ktoś może powiedzieć jaka pensja oraz jakie auto konkretnie model auta Startuje na wyżej wspomniane Pomorze wiec nie wiem czego sie spodziewać. Dogadam ze nie jestem pH z pierwszej łapanki i sie zastanawiam czy nie odpuścić sobie .Z góry dzięki za odpowiedz
2016-10-18 22:07:05
Dostaniesz Hyundai i20, a pensja podstawa (usunięte przez administratora) + premia.
Aaaaa 2016-10-19 15:53:54
Ta podstawa to mam rozumieć ze żart ???? A auto i20 ??? A nie przypadkiem opel corsa ?? Jak wyglada jazda poza godzinami pracy ??? Z góry dzięki ....Proszę o prawdziwe info ponieważ chce zmienić prace i chce otrzymywać wynagrodzenie a nie jałmużnę ...
Ja 2016-10-20 21:18:17
Pokazać Ci przelewy?
on 2016-10-20 21:42:14
i20 na bank bo tylko takie zostały .... kasa też taka.... a reszta zależy od Twojej pracy.
Vito 2016-10-20 22:01:48
Nie znam Pani L, ale na K-linie sporo od innych słyszałem i powiem szczerze, że cieżki temat. Głowa pełna posranych pomysłów.
Ja 2016-10-20 22:10:53
Nie wiem jak na Koszalinie wiem jak ba Szczecinie, ale to ta sama także pewnie takie same pomysly;)
Błysk 2016-10-22 13:05:37
Li ośmieszasz się! Jeżeli byś rzeczywiście zrobił dla firmy dużo to by z Ciebie nie zrezygnowali. Woseba docenia pracowników, którzy chcą pracować i osiągają dobre wyniki. Lenie, krętacze są nikomu niepotrzebni. I tak na marginesie / jak coś napiszesz to potem to przeczytaj i popraw błędy. WYPIER.... PISZE SIĘ Ą NA KOŃCU , A NIE OM!!!
Błysk 2016-10-22 13:09:42
A jeszcze nie polecam osobno i traktują. Wstyd!!
Kalina 2016-10-22 13:20:17
Już przestańcie "srać" we własne gniazdo, bo to jest żenujące. Inni pracują, chwalą sobie, a Ci ktòrym nie pasuje to normalnie odchodzą. Można?-można!
Marcin 2016-10-22 23:02:13
Poruszyłaś bardzo ważny i zarazem bardzo trudny temat.Każdy z nas ma swojego "wybrańca" - niektorzy z nich rzeczywiście są odpowiedni na odpowiednim stanowisku, a niektórzy powinni zostać na stanowisku PH i w dalszym ciągu uczyć się handlu i relacji z ludzmi. (usunięte przez administratora)
Ja 2016-10-26 16:43:38
Zakończmy ta "rozmowe" bo zaraz się zacznie straszenie ze po nr IP będą konsekwencje wyciąganie. Tak jak bylo jakiś czas temu ;)

4
Bb 2016-11-01 17:09:48
Hahahaa ciekawe kto to wypisuje
BYŁY PRACOWNIK 2016-11-16 20:06:59
FIRMA JAK KAZDA INNA NIE WARTO POMAGAC TEJ FIRMIE W ROZINIECIU RYNKU PONIEWAZ ITAK TEGO NIKT NIE DOCENI A PO 2 TEJ FIRMIE NIE ZALEZY NA SPRZEDAZY TYLKO MASZ BYC PUPILKIEM KIEROWNIKA LUB KIEROWNICZKI WTEDY JESTES NIE DO RUSZENIA PS.UWAZAJCIE NA TYCH STARYCH KIEROWNIKÓW KTÓRZY TAM PRACUJĄ ZEPSUCI ŻĄDZĄ JAKBY BYŁA TO ICH FIRMA I OCZEKIWANIA JAK W FIRMIE MIĘDZYNARODOWEJ I TO WSZYSTKO BIEDNY PH MA ZROBIC BEZ DEPUTATU GIFTÓW ITD FIRMA DO PRACY DOBRA ALE JAK WYWALĄ STARYCH KIEROWNIKÓW A WEZMĄ MŁODYCH I AMBITNYCH A WTEDY SZCZEZE POLECAM KAZDEMU
Pupilek 2016-11-16 22:01:05
Nie zgadzam się- może dlatego że napisałbym rządzą i szczerze przez "rz";)
Odnośnie giftow czy deputatu nie dziwie się ze nie dostawałes- patrząc na poziom wpisu- zapewne próbowałeś być na sile pupilkiem zamiast na to zapracować i się nie udało. Ja mam i gifty i deputat:) Możesz tylko zazdrościć wypisujac swoje żale ale to nic nie zmieni bo ja nadal będę pupilkiem :)) A Ty... nie :)
2
Były pracownik 2016-11-18 12:19:42
Pisałem to szybko stąd błędy ale nie o to chodzi na tych opiniach tylko
O ocenę firmy woseba.Awiec nigdy nie byłem i niechcenia być niczym pupilkiem bo w każdej pracy chodzi o kasę i normalne traktowanie ludzi.Pracowałam trochę czasu w tej firmie jakiś czas temu ,kierownicy ci starzy nie pisze o tych nowych co przyszli niedawno dno zapatrzeni w siebie ludzie nie szanują pH wymagania jak w koncernie i o jakim deputacie ty mówisz 20szt kawy 100g żart lub paczka długopisów na pół roku okazuje się dalej że jest dobrze oprócz sprawnie działającej floty i naprawdę spoko wlascieli to nic dobrego w tej firmie nie ma cofania się w czasie zero pomocy dla pH przez kierowników i tylko pretensje a ci co coś zrobili dla tej firmy zostają zwolnieni bo niepasuja pod względem takim że mają coś do powiedzenia zostają zwolnieni.Tyle praca godna polecenia ale jak wywala niby kier.pani L Pan D,itd stara gwardia byłego dyrektora
pytanie 2016-11-19 09:35:39
Raz piszesz "pisalem" raz "pracowalam" toś ty chłop czy baba? Rozpisujesz się ze niedobra firma a zaraz pisze ze polecasz nie czaje wpisow i takie opinie są g... warte. Slabe... Mnie interesuje oferta na ph na Wrocław. Ktoś coś ciekawego? Jakie auto? Jaka kasa? Ile godzin średnio dziennie żeby zrobić targety?
3
Zostaw swoją opinię o Woseba - Odolanów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woseba