Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Woseba

Pracowałeś w firmie Woseba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-11 14:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KkKkK - 2014-09-24 00:15:00]:
Kolego co do opini kierowniczki to się mylisz jest bardzo fajną kierowniczkom
piszecie bzdury na temat woseby i ludzi którzy tam pracuję
Pozdrawiam trzeba pracować a wyniki same przyjdą
i
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2014-10-13 17:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, mam pytanie do PH z kujawsko-pomorskiego. Jak pracuje sie w tej firmie?jakie zarobki, ile samej podstawy netto proponuja na poczatek? Jakie auto?
czytam to forum i wiecej negatywnych opinii, a mam iśc na rozmowe. A propos rozmowy, co to za testy, ze rozmowa trwa az godzine?
zdjecie uzytkownika
kir - 2014-10-13 20:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze temat kierowniczki nie wzial sie z kosmosu, a po prostu negatywne opinie wystawia osoba, ktora ma na pienku z nia, badz czyms podpadla-roznie moze byc przeciez. Woseba powinna przede wszystkim zadbac o pozytywne relacje z klientami i.miedzy pracownikami organizujac roznego rodzzaju szkolenia, wyjazdy- jest na to szansa?
zdjecie uzytkownika
odradzan - 2014-10-14 07:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj sobie spokój z wosebą. Kawa to produkt regionalny i na terenie północy nie sprzedaje się woseba tylko prima czy mk. Wielka rotacja ludzi, brak szkoleń, brak dobrych narzędzi pracy. Na początku fiat panda z przebiegiem ok 350tys ciągle się psujący. Później jak łaskawie zasluzysz może dostaniesz lepszy. Kadra kierownicza fatalna. Klienci na sklepach nie chcą juz słyszeć o tej kawie. Opinie negatywne są bardzo prawdziwe wystarczy, ze wejdziesz do pierwszego lepszego sklepu czy marketu i zapytasz czy sprzedaje się woseba. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-15 15:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak z ciekawosci zapytam: czy to PH dostali fordy focusy czy tez KAMom albo RKSom zamienili Octavki na Focusy ??
zdjecie uzytkownika
JJ - 2014-10-17 19:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to Fordy Focusy dostali i PH i kierownicy, tak jak zresztą Hiundai i30. Hiundai i20 mają PH.
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-10-19 22:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z moich obserwacji wynika ze ph jezdza nowymi fordami fiesta dwu miejscowymi, starymi peugotami lub przedpotopowymi pandami, wiec te focusy to pewnie dla rksow, ale niech sie wypowie ktos z Woseby.
zdjecie uzytkownika
fgh - 2014-10-22 14:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylam na rozmowie z tydzien temu. Proponuja tylko i wylacznie pande, dwuosobowa. Poinformowali, ze jak sie wykaze to dostane peugota, lepsze auto traktuja jako nagrode...
zdjecie uzytkownika
zenada - 2014-10-22 17:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fiat panda 400tyś, jak zaslużysz i przy okazji kogoś zwolnią z hyundaiem i20 to może akurat Ty go dostaniesz. Woseba dno. A kierownictwo. Szkoda gadać
zdjecie uzytkownika
vnvki - 2014-10-25 10:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zadzwonil, ze decyzja negatywna. I w sumie ciesze sie z tego. Taka ilosc negatywnych opinii nie bierze sie znikad
zdjecie uzytkownika
ajcd - 2014-10-28 12:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam gdzie woseba się sprzedaje to jest ok, ale jest to 40% polski. Nie ukrywajmy jest to kawa regionalna. A co kierowniczki z Pomorza to o jej nie udacznosci i braku umiejętności zarzadzania ludźmi głośno też na południu kraju. Po rotacji widać, że coś jest nie tak.
zdjecie uzytkownika
hanna - 2014-10-30 18:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zainteresowana jestem posadą przedstawiciela handlowego, mam już doświadczenie zawodowe. przyjmują kobiety? proszę o opisania jak sytuacja z paliwem i kosztami telefonu
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-02 14:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hanna - 2014-10-30 18:59:11]:
praca jest okej to co piszę to są bzdury kobiety też przyjmują na telefon
jest 100 zł i 2000 minut w sięci gratis zupełnie wystarcza paliwo ja zrobisz
ponad 200 kilomertów to tankujesz sama nie jest żle można pracować jak się
chce
zdjecie uzytkownika
panda - 2014-12-18 01:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto na podkarpaciu jeździ srebrnym fordem focusem Woseba? przedstawiciel czy kierownik czy jeszcze ktoś inny?
zdjecie uzytkownika
mohito - 2014-12-19 20:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o faceta w fordzie focusie to PH
zdjecie uzytkownika
panda - 2014-12-28 22:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, ze to była kobieta ??
zdjecie uzytkownika
M-O - 2015-01-07 16:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.

A ja akurat przyjmuje sie za pare dni do woseby.
Ale popieram osobe ktora napisala o ludziach ktorzy narzekaja .. a narzekaja jak sie im nie chce pracowac.
Niestety praca Przedstawiciela nie nalezy do latwej pracy,
a sa tacy co oszukuja, nie dbaja o klientow itp. wiec narzekaja.
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-01-07 19:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M-O - 2015-01-07 16:50:34]:
Życzę powodzenia na Trójmieście
zdjecie uzytkownika
były PH z 3 letnim stażem - 2015-01-11 21:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [M-O - 2015-01-07 16:50:34]:
heh popracujesz chwilę i zweryfikujesz: co jest prawdą, a co nie :)
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-01-21 19:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kierownictwo do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] plany sprzedażowe jak na na macierzy
u nas zaczyna się coś dziać woseba zaczyna się sprzedawać ale trzeba czasu żeby ale firma nie daje już czasu panie Dyrektorze
proszę o zwolnienie kierowników bo oni tylko zwalają winę na PH a sami nic
nie robią jle PH musi sprzedać żeby był opłacalny na terenie
zdjecie uzytkownika
jvf g dhhx - 2015-01-22 21:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-08-06 21:06:32]:
Witam, pracowalem w tej firmie przesło rok. Miałem jeździć Panda przez 3 miesiące a jeździłem ponad rok. Na inne auto nie ma co liczyć. Zarobisz w granicach 2000 zl nic więcej Jeździsz starą Panda które mają 350000 przebiegu. Dają umowę o pracę. Jeśli chodzi o jakość pracy zależy od regionu. Najlepiej jest na Śląsku i Małopolska. Czym wyżej tym gorzej. ....
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-01-25 15:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jvf g dhhx - 2015-01-22 21:52:12]:
kolego masz racie woseba wyszkala ludzi a potem zwalnia dlatego jak idziesz na rekrutaciję do jakiejś firmy to od cię razu zatrudniaję do puki dyrektor
nie przejrzy na oczy to tak będzie się działo proszę promocję do regionu
dopasowac
zdjecie uzytkownika
dupa - 2015-01-26 22:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosia - 2014-10-19 22:53:51]:
Focusa, z tego co wiem ma jeden przedstawiciel co pracuje 10 lat, reszta ale ze slaska ma hundaia i30 i i20, i ktos tam jeszcze reszta jezdzi panda. To czy w gole dostanies jakies auto zalezy od tego czy wkoncu wymienia stare auta. z tego co sie orientowałem w 2015 raczej bedzie ciezko moze cos w czerwcu ale ciezko powiedziec...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-28 18:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dupa - 2015-01-26 22:08:44]:
Pracować a nie auta wam się morzom wyniki trzeba robić
zdjecie uzytkownika
kolega z branży - 2015-01-30 19:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale rotacja na Trójmieście nie wie czy warto tam pracować
panda auto
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woseba
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Woseba?
Zadaj pytanie
x