brak logo

Woseba

Odolanów

Opinie o Woseba

popo 2015-03-16 22:04
Kiedy jedziesz na szkolenie
haha 2015-03-16 22:22
Wczoraj :)
jg 2015-03-16 23:13
Podobno 23 marca ale w sumie to czekam na potwierdzenie
agi 2015-03-17 08:11
Popracujesz sama na pomorzu to dojdzie dodatkowa kolejna negatywna opinia.
Auta dla nowych ph rozpadające się, kierownik katastrofa tylko nie dawaj propozycji i uwag kierownikowi bo Ci powie, że Ty nie jesteś od tego i on tu rządzi po czym jak dziecko się rozłączy. ( usunięte przez administratora ) Nie naobiecała , a później szkoda słów.
Tylko nie myśl, że Ty będziesz miała/miał jak na szkoleniu. Czyli duża sprzedaż i dobre auto. Tzn sprawne i bezpieczne auto. Powodzenia.
popo 2015-03-17 17:51
co do kierowniczki w pomorski jest okej kto pracuje ten nie narzeka
jak zwolniła to miała rację widocznie nie dałeś rady jak sie systematycznie
odwiedza sklepy to się sprzedaje to nie wina kierownika tylko PH ja sie w wchodi do sklepu po paragon to nic dziwnego zbieraczy paragonów niechcemy w wosebie wsty żeby tak pisac okimś nie pochlebiam takich wpisów jak nie pracujesz to niepisz gupot
1
pracownik 2015-03-17 21:12
jak to czytam to mi się słabo robi jak można tak pisać ja pracuje i nie narzeka proszę niezniechajcie nowych pracowników do pracy
danka 2015-03-18 15:04
byłam na rozmowie ostatnio- przebiegała jako tako tylko nie rozumiem sytuacji w której kierownicy firmy sami z siebie, zapewniają, że niezależnie jaki będzie finał rozmowy rekrutacyjnej zadzwonią i poinformują- ja o to nie prosiłam sami zapewniali. oczywiście nie zadzwonili. Jak w ten sposób chcą odbudowywać zaufanie marki i sytuację tragiczną na rynku to życze powodzenia
3
pppp 2015-03-18 22:17
Do płuki bedzie tam kierowniczka która nic nie robi to nie proponuję tam pracy
popo 2015-04-24 22:41
znowu 2 nowych przedstawicieli zatródniła na gdańsak ciekawe jak długo
popracuję
lukas 2015-05-11 23:46
Do mnie dzwoniła jakaś pani . cytuję jej słowa jutro godz 9 zapraszam na rozmowę , a ja no to jutro o tej godzinie nie mogę zaproponowałem inną godzinę lub inny dzień to ona na to mi nie pasuję tak ze złością powiedziała , ale się uśmiałem , dobrze nie poszedłem jak dają najniższą krajową , śmiech na sali i stary gruchot.
nj 2015-09-05 07:48
Zależy na który region się trafi
luki 2015-09-08 19:33
Profesjonalista wysokiej klasy. Wymagający, ale konkretny, a to chyba najważniejsza cecha dobrego szefa.
Tony 2015-10-01 15:26
Przeciez wszystko zależy od miejsca pracy. Teren terenowi nierówny tak jak we wszystkich firmach ale z tego co wiem to ph woseba maja ciekawą prace
pop 2016-01-06 22:31
Na Gdańsku są dwie kierowniczka jedna blondyna a druga Ruda ta ruda jest fałszywa
kolunio 2016-01-13 19:59
mam niebawem rozmowę w firmie woseba.... na PH oczywiście.
jak płacą? wie ktoś?
1
lol 2016-01-20 21:02
Na jaki teren?
lol 2016-01-20 21:10
Pracuje w firmie Woseba od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Administracyjnie wszystko zapięte na ostatni guzik, personalnie - szacunek i kultura, sprzedaż - wszystko zależy od terenu i oczywiście zaangażowania.Pensja na dobrym poziomie. Auta dobrej marki i flota, która w przeciagu 10 minut załatwia serwis w razie awarii. Nie rozumiem dlaczego ludzie narzekają??? Może co niektórym w głowach się poprzewracało?
pytanie 2016-03-01 21:41
A jak wygląda jazda autem sluzbowym do celów prywatnych? Mozna? Ile sie placi i jak rozlicza? Wie ktoś też może czy dają kasę na "wczasy pod grusza"?
TW 2016-06-26 14:52
Nic nie poradzimy...
1
Aaa 2016-10-18 13:53
Cześć zostałem zaproszony na rozmowę do Woseba na pH, czy ktoś może powiedzieć jaka pensja oraz jakie auto konkretnie model auta Startuje na wyżej wspomniane Pomorze wiec nie wiem czego sie spodziewać. Dogadam ze nie jestem pH z pierwszej łapanki i sie zastanawiam czy nie odpuścić sobie .Z góry dzięki za odpowiedz
2016-10-18 22:07
Dostaniesz Hyundai i20, a pensja podstawa (usunięte przez administratora) + premia.
Aaaaa 2016-10-19 15:53
Ta podstawa to mam rozumieć ze żart ???? A auto i20 ??? A nie przypadkiem opel corsa ?? Jak wyglada jazda poza godzinami pracy ??? Z góry dzięki ....Proszę o prawdziwe info ponieważ chce zmienić prace i chce otrzymywać wynagrodzenie a nie jałmużnę ...
Ja 2016-10-20 21:18
Pokazać Ci przelewy?
on 2016-10-20 21:42
i20 na bank bo tylko takie zostały .... kasa też taka.... a reszta zależy od Twojej pracy.
Vito 2016-10-20 22:01
Nie znam Pani L, ale na K-linie sporo od innych słyszałem i powiem szczerze, że cieżki temat. Głowa pełna posranych pomysłów.
Ja 2016-10-20 22:10
Nie wiem jak na Koszalinie wiem jak ba Szczecinie, ale to ta sama także pewnie takie same pomysly;)
Błysk 2016-10-22 13:05
Li ośmieszasz się! Jeżeli byś rzeczywiście zrobił dla firmy dużo to by z Ciebie nie zrezygnowali. Woseba docenia pracowników, którzy chcą pracować i osiągają dobre wyniki. Lenie, krętacze są nikomu niepotrzebni. I tak na marginesie / jak coś napiszesz to potem to przeczytaj i popraw błędy. WYPIER.... PISZE SIĘ Ą NA KOŃCU , A NIE OM!!!
Błysk 2016-10-22 13:09
A jeszcze nie polecam osobno i traktują. Wstyd!!
Kalina 2016-10-22 13:20
Już przestańcie "srać" we własne gniazdo, bo to jest żenujące. Inni pracują, chwalą sobie, a Ci ktòrym nie pasuje to normalnie odchodzą. Można?-można!
Marcin 2016-10-22 23:02
Poruszyłaś bardzo ważny i zarazem bardzo trudny temat.Każdy z nas ma swojego "wybrańca" - niektorzy z nich rzeczywiście są odpowiedni na odpowiednim stanowisku, a niektórzy powinni zostać na stanowisku PH i w dalszym ciągu uczyć się handlu i relacji z ludzmi. (usunięte przez administratora)
Ja 2016-10-26 16:43
Zakończmy ta "rozmowe" bo zaraz się zacznie straszenie ze po nr IP będą konsekwencje wyciąganie. Tak jak bylo jakiś czas temu ;)

4
Bb 2016-11-01 17:09
Hahahaa ciekawe kto to wypisuje
BYŁY PRACOWNIK 2016-11-16 20:06
FIRMA JAK KAZDA INNA NIE WARTO POMAGAC TEJ FIRMIE W ROZINIECIU RYNKU PONIEWAZ ITAK TEGO NIKT NIE DOCENI A PO 2 TEJ FIRMIE NIE ZALEZY NA SPRZEDAZY TYLKO MASZ BYC PUPILKIEM KIEROWNIKA LUB KIEROWNICZKI WTEDY JESTES NIE DO RUSZENIA PS.UWAZAJCIE NA TYCH STARYCH KIEROWNIKÓW KTÓRZY TAM PRACUJĄ ZEPSUCI ŻĄDZĄ JAKBY BYŁA TO ICH FIRMA I OCZEKIWANIA JAK W FIRMIE MIĘDZYNARODOWEJ I TO WSZYSTKO BIEDNY PH MA ZROBIC BEZ DEPUTATU GIFTÓW ITD FIRMA DO PRACY DOBRA ALE JAK WYWALĄ STARYCH KIEROWNIKÓW A WEZMĄ MŁODYCH I AMBITNYCH A WTEDY SZCZEZE POLECAM KAZDEMU
Pupilek 2016-11-16 22:01
Nie zgadzam się- może dlatego że napisałbym rządzą i szczerze przez "rz";)
Odnośnie giftow czy deputatu nie dziwie się ze nie dostawałes- patrząc na poziom wpisu- zapewne próbowałeś być na sile pupilkiem zamiast na to zapracować i się nie udało. Ja mam i gifty i deputat:) Możesz tylko zazdrościć wypisujac swoje żale ale to nic nie zmieni bo ja nadal będę pupilkiem :)) A Ty... nie :)
2
Były pracownik 2016-11-18 12:19
Pisałem to szybko stąd błędy ale nie o to chodzi na tych opiniach tylko
O ocenę firmy woseba.Awiec nigdy nie byłem i niechcenia być niczym pupilkiem bo w każdej pracy chodzi o kasę i normalne traktowanie ludzi.Pracowałam trochę czasu w tej firmie jakiś czas temu ,kierownicy ci starzy nie pisze o tych nowych co przyszli niedawno dno zapatrzeni w siebie ludzie nie szanują pH wymagania jak w koncernie i o jakim deputacie ty mówisz 20szt kawy 100g żart lub paczka długopisów na pół roku okazuje się dalej że jest dobrze oprócz sprawnie działającej floty i naprawdę spoko wlascieli to nic dobrego w tej firmie nie ma cofania się w czasie zero pomocy dla pH przez kierowników i tylko pretensje a ci co coś zrobili dla tej firmy zostają zwolnieni bo niepasuja pod względem takim że mają coś do powiedzenia zostają zwolnieni.Tyle praca godna polecenia ale jak wywala niby kier.pani L Pan D,itd stara gwardia byłego dyrektora
pytanie 2016-11-19 09:35
Raz piszesz "pisalem" raz "pracowalam" toś ty chłop czy baba? Rozpisujesz się ze niedobra firma a zaraz pisze ze polecasz nie czaje wpisow i takie opinie są g... warte. Slabe... Mnie interesuje oferta na ph na Wrocław. Ktoś coś ciekawego? Jakie auto? Jaka kasa? Ile godzin średnio dziennie żeby zrobić targety?
5
ph 2017-03-22 19:44
Firma szuka PH na Torun i okolice. Napiszcie czy da sie zarobic 3000 pln netto miesiecznie? Jak z realizacja planow?
Grażyna z wąsem 2017-03-30 23:20
Myślę, że jest to osiągalna kwota. Ponoć jak wyrzucili Komornikowskiego to wszystkim się polepszyło zarówno co do zarobków jak i warunków na atmosferze kończąc. Z tego co słyszałam, to chłopak co jeździł odchodzi na wyższe stanowisko.
Grażyna bez wasa 2017-04-06 18:28
Regionalny przedstawiciel to wyższe stanowisko niż przedstawiciel? Kolego masz przerosniete ego :)
1
Grażyna 2 2017-04-17 22:51
A dlaczego nie ma żadnych szkoleń dla przedstawicieli w Wosebie? Co o tym myślicie?
Troszyn 2017-05-03 23:45
Ile moze zarobic przedstawiciel na Wrocławiu? Jaki klimat?
1
Benek 2017-05-22 19:41
Ogłoszenie na Piłe na PH się pojawiło. Może mi ktoś coś powiedzieć?
Na szczęście już nie 2017-05-29 14:01
Nie polecam, ciężka orka słaba marka. Pieniądze marne.
1
Czech 2017-05-29 19:09
To znaczy ile płacą ze piszesz marna kasa? Wyżej piszą ze 3000 można mieć czyli ok na dzisiejsze realia m.in. Piły czy kto tu kłamie?
nowy_w_branży 2017-05-29 21:28
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Czy jest jakakolwiek szansa dostania sie bez doświadczenia ale z doświadczeniem w handlu do firmy Woseba ? Prosze o odpowiedzi
Czech 2017-05-29 21:50
Ja tego nie wiem. Ja mam doswiadczenie. Interesuje mnie to czy 3000 jest do wyciągnięcia czy nie?
Mówię co myślę 2017-05-30 22:06
Polecam wysłać CV i w przypadku zaproszenia na rozmowę kwalifikacyjną udać się na spotkanie na którym dowiecie się wszystkiego odnośnie obowiązków, pensji itd. Na goowork przeczytacie opinie osób nielojalnych i nie potrafiących dotrzymać tajemnicy służbowej. Dlatego te opinie pochodzą od osób zwolnionych za niewywiązywanie się ze swoich obowiązków, albo od krętaczy, którzy mysleli, że za nic nie robienie będą otrzymywali 3000 na ręke. Pozdrawiam.
7
Ala 2017-06-14 12:26
Witam chciałabym zapytać jakie warunki płacy i pracy w Wosebie.Pytam bo widziałam Przedstawicielke na Koninie to nie bardzo się przepracowuje.Dobre 20minut stała pod sklepem i muzyki słuchala,a wizyta jej to jakies 3-5minut.Czyli musi byc u was fajna atmosfera.Pozdrawiam
Zażenowany 2017-06-14 15:25
Widać, że ewidentnie Ci zależy aby Koleżance zrobić "pod górę" skoro fatygowałaś/fatygowałeś się obserwować ją przez 25min. Nie masz nic innego do roboty? Chociaż moim zdaniem to co napisałaś/napisałeś to jest wyssane z palca, a nie, że byłaś/byłeś tego świadkiem. Musisz mieć w tym jakiś cel, żeby kogoś tak oczerniać, ale to jest żałosne i mało smaczne...... fujjjjj :(. A jeżeli Twoja chora wyobraźnia podpowiada Ci, że w ten sposób zrobisz sobie wolny etat i zostaniesz zatrudniona/zatrudniony w firmie to nie tędy droga.
A co do warunków pracy i płacy są bardzo dobre. Natomiast co do atmosfery to masz rację, jest bardzo fajna i przyjazna, ale to tylko dzięki temu, że firma nie zatrudnia ludzi Twojego pokroju, którzy by tę atmosferę mogli zepsuć takim postępowaniem jak zrobiłaś/zrobiłeś to powyżej.
Szkoda takich zakompleksionych małych człowieczków jak Ty.
7
Rudy 2017-06-20 18:05
Po wielkich zmianach które zaszły polecam dzis tego pracodawcę!
4
Zostaw swoją opinię o Woseba - Odolanów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woseba