Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Woseba

Pracowałeś w firmie Woseba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
popo - 2015-03-08 17:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak kto pracuje ta ma puzniej się dziwiom ze zwalniając
Ph i opowiadania ze woseba firma zła
zdjecie uzytkownika
popo po - 2015-03-08 19:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [popo - 2015-03-08 17:20:16]:
nie dziwie się że Cię zwolnili .. jak tak sprzedajesz jak potrafisz pisać sukces masz murowany... dosłownie... przy betoniarce w Irlandii są vacaty...
zdjecie uzytkownika
ph 28 - 2015-03-14 09:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy moze ktos mi powiedziec co sie robi na tym tygodniowym szkoleniu w katowicach kto za to placi a jesli chodzi o fury to mu samo placimy za paliwo czy dostajemy kare.
zdjecie uzytkownika
a - 2015-03-14 14:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoli się, firma płaci. Kto chcę pracować w tej firmie , ten nie ma ambicji i gwarantuje , ze na pomorzu długo miejsca nie zagrzeje. Na pomorzu w przeciągu 6 osób to chyba daje do myślenia..( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
oko - 2015-03-14 14:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten kto chce pracowac w tej firmie musi miec ambicje bo z tego co widze to kawa sie sprzedaje ale potrzeba do tego dobrych ph
zdjecie uzytkownika
ph28 - 2015-03-14 16:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten kto chce pracowac nie ma ambicji przykro mi bo cie nie znam a zal mi ciebie z calego serca ty nie masz ambicji wiesz jak to wyglada pracowales w tej firmie ale niestety sie nie nadawales i albo sam odszedles albo cie zwolnili. Zenujace jest pisane takich postow mysle ze kazdy ma swoj rozum i chce dla siebie jak najlepiej i jesli ktos chce pracowac w wosebie to bedzie a jak nie da rady to poprostu sie do tego nienadaje. ( usunięte przez administratora ). Przesympatyczna osoba a na tobie poprostu sie poznala pozdrawiam i wiecej usmiechu w zyciu zycze nie warto byc ponurasem a na takiego sie kreujesz
zdjecie uzytkownika
luk - 2015-03-15 10:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak woseba rozlicza sie za paliwo dostaje karte do tankowania czy z wlasbej kieszeni
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-15 13:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luk - 2015-03-15 10:59:51]:
tankujesz na flote
zdjecie uzytkownika
luk - 2015-03-15 21:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kilometrowna prywatna jakas przysluguje jakie auto daja z krata? Czy z siedzeniami z tylu
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-03-16 18:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panda 2 osobowa
zdjecie uzytkownika
jg - 2015-03-16 20:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie bede miala okazje pracowac w firmie wosema czytajac to wszystko jestem w szoku bo nie wiem.co mam myslec. Nic nie pokrywa sie z tym co powiedziano mi o tej pracy na rozmowie kwalifikacyjnej. Opiszcie mi prosze specyfike pracy tj. Godziny pracy czy tankuje sama czy przysluguja mi prywatne kilometry i czy wogole sie w to pchac...jak odbywa sie szkolenie tygodniowe czy jest juz wlizone do wyplaty??a i o co chodzi z kierownikiem pomorskiego ?? Taki straszny pozdrawiam i z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-03-16 21:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca o 8 do 16.30 później raporty w domu kilometry prywatne 200 później tankujesz sama
Za szkolenie płaci firma praca nie jest letka na tym terenie nie będzie łatwo teren zaniedbany próbuj
zdjecie uzytkownika
jg - 2015-03-16 21:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [popo - 2015-03-16 21:45:58]:
No dziekuje pytam bo nie wiem jak to bedzie wszyscy pisza ze pomorze to katastrofa troche sie obawiam ale jestem dobrej mysli :-) a o kilometrowke pytam bo wracajac dzieki za info pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-03-16 22:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy jedziesz na szkolenie
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-03-16 22:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj :)
zdjecie uzytkownika
jg - 2015-03-16 23:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno 23 marca ale w sumie to czekam na potwierdzenie
zdjecie uzytkownika
agi - 2015-03-17 08:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popracujesz sama na pomorzu to dojdzie dodatkowa kolejna negatywna opinia.
Auta dla nowych ph rozpadające się, kierownik katastrofa tylko nie dawaj propozycji i uwag kierownikowi bo Ci powie, że Ty nie jesteś od tego i on tu rządzi po czym jak dziecko się rozłączy. ( usunięte przez administratora ) Nie naobiecała , a później szkoda słów.
Tylko nie myśl, że Ty będziesz miała/miał jak na szkoleniu. Czyli duża sprzedaż i dobre auto. Tzn sprawne i bezpieczne auto. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-03-17 17:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do kierowniczki w pomorski jest okej kto pracuje ten nie narzeka
jak zwolniła to miała rację widocznie nie dałeś rady jak sie systematycznie
odwiedza sklepy to się sprzedaje to nie wina kierownika tylko PH ja sie w wchodi do sklepu po paragon to nic dziwnego zbieraczy paragonów niechcemy w wosebie wsty żeby tak pisac okimś nie pochlebiam takich wpisów jak nie pracujesz to niepisz gupot
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-17 21:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to czytam to mi się słabo robi jak można tak pisać ja pracuje i nie narzeka proszę niezniechajcie nowych pracowników do pracy
zdjecie uzytkownika
danka - 2015-03-18 15:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
byłam na rozmowie ostatnio- przebiegała jako tako tylko nie rozumiem sytuacji w której kierownicy firmy sami z siebie, zapewniają, że niezależnie jaki będzie finał rozmowy rekrutacyjnej zadzwonią i poinformują- ja o to nie prosiłam sami zapewniali. oczywiście nie zadzwonili. Jak w ten sposób chcą odbudowywać zaufanie marki i sytuację tragiczną na rynku to życze powodzenia
zdjecie uzytkownika
pppp - 2015-03-18 22:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do płuki bedzie tam kierowniczka która nic nie robi to nie proponuję tam pracy
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-04-24 22:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu 2 nowych przedstawicieli zatródniła na gdańsak ciekawe jak długo
popracuję
zdjecie uzytkownika
Kolin - 2015-04-30 16:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś o firmie było głośno dzieki reklamom. Ale teraz chyba firma popadła w stan regresji bo i na półkach sklepowych nie widzę ich produktów ani żadnych reklam.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2015-05-11 23:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mnie dzwoniła jakaś pani . cytuję jej słowa jutro godz 9 zapraszam na rozmowę , a ja no to jutro o tej godzinie nie mogę zaproponowałem inną godzinę lub inny dzień to ona na to mi nie pasuję tak ze złością powiedziała , ale się uśmiałem , dobrze nie poszedłem jak dają najniższą krajową , śmiech na sali i stary gruchot.
zdjecie uzytkownika
nador - 2015-06-14 05:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele rzeczy wyczytałem ale nie ze wszystkim mogę się zgodzić, prawdą jest to że czasem zwalniają ludzi za byle co i nie biorą po uwagę tego co się wcześniej robiło, trzeba się pilnować na każdym kroku bo nie wiadomo jak szefostwo zareaguje na nawet najmniejszy błąd, bo jednak sama praca należy do miłych.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woseba

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Woseba?
Zadaj pytanie
alert