brak logo

Woseba

Odolanów

Opinie o Woseba

popo 2015-03-08 17:20:16
Jak kto pracuje ta ma puzniej się dziwiom ze zwalniając
Ph i opowiadania ze woseba firma zła
popo po 2015-03-08 19:19:01
nie dziwie się że Cię zwolnili .. jak tak sprzedajesz jak potrafisz pisać sukces masz murowany... dosłownie... przy betoniarce w Irlandii są vacaty...
2
ph 28 2015-03-14 09:28:21
Witam czy moze ktos mi powiedziec co sie robi na tym tygodniowym szkoleniu w katowicach kto za to placi a jesli chodzi o fury to mu samo placimy za paliwo czy dostajemy kare.
a 2015-03-14 14:04:14
Szkoli się, firma płaci. Kto chcę pracować w tej firmie , ten nie ma ambicji i gwarantuje , ze na pomorzu długo miejsca nie zagrzeje. Na pomorzu w przeciągu 6 osób to chyba daje do myślenia..( usunięte przez administratora )
3
oko 2015-03-14 14:30:10
Ten kto chce pracowac w tej firmie musi miec ambicje bo z tego co widze to kawa sie sprzedaje ale potrzeba do tego dobrych ph
1
ph28 2015-03-14 16:52:52
Ten kto chce pracowac nie ma ambicji przykro mi bo cie nie znam a zal mi ciebie z calego serca ty nie masz ambicji wiesz jak to wyglada pracowales w tej firmie ale niestety sie nie nadawales i albo sam odszedles albo cie zwolnili. Zenujace jest pisane takich postow mysle ze kazdy ma swoj rozum i chce dla siebie jak najlepiej i jesli ktos chce pracowac w wosebie to bedzie a jak nie da rady to poprostu sie do tego nienadaje. ( usunięte przez administratora ). Przesympatyczna osoba a na tobie poprostu sie poznala pozdrawiam i wiecej usmiechu w zyciu zycze nie warto byc ponurasem a na takiego sie kreujesz
luk 2015-03-15 10:59:51
Witam jak woseba rozlicza sie za paliwo dostaje karte do tankowania czy z wlasbej kieszeni
pracownik 2015-03-15 13:10:55
tankujesz na flote
luk 2015-03-15 21:31:05
A kilometrowna prywatna jakas przysluguje jakie auto daja z krata? Czy z siedzeniami z tylu
popo 2015-03-16 18:53:21
Panda 2 osobowa
jg 2015-03-16 20:29:09
Witam mam pytanie bede miala okazje pracowac w firmie wosema czytajac to wszystko jestem w szoku bo nie wiem.co mam myslec. Nic nie pokrywa sie z tym co powiedziano mi o tej pracy na rozmowie kwalifikacyjnej. Opiszcie mi prosze specyfike pracy tj. Godziny pracy czy tankuje sama czy przysluguja mi prywatne kilometry i czy wogole sie w to pchac...jak odbywa sie szkolenie tygodniowe czy jest juz wlizone do wyplaty??a i o co chodzi z kierownikiem pomorskiego ?? Taki straszny pozdrawiam i z gory dzieki
popo 2015-03-16 21:45:58
Praca o 8 do 16.30 później raporty w domu kilometry prywatne 200 później tankujesz sama
Za szkolenie płaci firma praca nie jest letka na tym terenie nie będzie łatwo teren zaniedbany próbuj
jg 2015-03-16 21:52:45
No dziekuje pytam bo nie wiem jak to bedzie wszyscy pisza ze pomorze to katastrofa troche sie obawiam ale jestem dobrej mysli :-) a o kilometrowke pytam bo wracajac dzieki za info pozdrawiam
popo 2015-03-16 22:04:57
Kiedy jedziesz na szkolenie
haha 2015-03-16 22:22:07
Wczoraj :)
jg 2015-03-16 23:13:56
Podobno 23 marca ale w sumie to czekam na potwierdzenie
agi 2015-03-17 08:11:01
Popracujesz sama na pomorzu to dojdzie dodatkowa kolejna negatywna opinia.
Auta dla nowych ph rozpadające się, kierownik katastrofa tylko nie dawaj propozycji i uwag kierownikowi bo Ci powie, że Ty nie jesteś od tego i on tu rządzi po czym jak dziecko się rozłączy. ( usunięte przez administratora ) Nie naobiecała , a później szkoda słów.
Tylko nie myśl, że Ty będziesz miała/miał jak na szkoleniu. Czyli duża sprzedaż i dobre auto. Tzn sprawne i bezpieczne auto. Powodzenia.
popo 2015-03-17 17:51:22
co do kierowniczki w pomorski jest okej kto pracuje ten nie narzeka
jak zwolniła to miała rację widocznie nie dałeś rady jak sie systematycznie
odwiedza sklepy to się sprzedaje to nie wina kierownika tylko PH ja sie w wchodi do sklepu po paragon to nic dziwnego zbieraczy paragonów niechcemy w wosebie wsty żeby tak pisac okimś nie pochlebiam takich wpisów jak nie pracujesz to niepisz gupot
pracownik 2015-03-17 21:12:53
jak to czytam to mi się słabo robi jak można tak pisać ja pracuje i nie narzeka proszę niezniechajcie nowych pracowników do pracy
danka 2015-03-18 15:04:56
byłam na rozmowie ostatnio- przebiegała jako tako tylko nie rozumiem sytuacji w której kierownicy firmy sami z siebie, zapewniają, że niezależnie jaki będzie finał rozmowy rekrutacyjnej zadzwonią i poinformują- ja o to nie prosiłam sami zapewniali. oczywiście nie zadzwonili. Jak w ten sposób chcą odbudowywać zaufanie marki i sytuację tragiczną na rynku to życze powodzenia
2
pppp 2015-03-18 22:17:37
Do płuki bedzie tam kierowniczka która nic nie robi to nie proponuję tam pracy
popo 2015-04-24 22:41:56
znowu 2 nowych przedstawicieli zatródniła na gdańsak ciekawe jak długo
popracuję
Kolin 2015-04-30 16:04:11
Kiedyś o firmie było głośno dzieki reklamom. Ale teraz chyba firma popadła w stan regresji bo i na półkach sklepowych nie widzę ich produktów ani żadnych reklam.
lukas 2015-05-11 23:46:42
Do mnie dzwoniła jakaś pani . cytuję jej słowa jutro godz 9 zapraszam na rozmowę , a ja no to jutro o tej godzinie nie mogę zaproponowałem inną godzinę lub inny dzień to ona na to mi nie pasuję tak ze złością powiedziała , ale się uśmiałem , dobrze nie poszedłem jak dają najniższą krajową , śmiech na sali i stary gruchot.
nador 2015-06-14 05:40:59
Wiele rzeczy wyczytałem ale nie ze wszystkim mogę się zgodzić, prawdą jest to że czasem zwalniają ludzi za byle co i nie biorą po uwagę tego co się wcześniej robiło, trzeba się pilnować na każdym kroku bo nie wiadomo jak szefostwo zareaguje na nawet najmniejszy błąd, bo jednak sama praca należy do miłych.
alicja 2015-08-30 16:49:00
chyba nie jest z nimi tak źle bo znalazłam ogłoszenie że szukają przedstawiciela handlowego w Zielonej Górze. proponują umowę o pracę, samochód i telefon służbowy. wymagania całkiem spoko i adekwatne do stanowiska bo chcą doświadczenia, prawa jazdy i średniego wykształcenia. ktoś może pracował w Woseba na tym stanowisku, pls o wypowiedź.
nj 2015-09-05 07:48:06
Zależy na który region się trafi
luki 2015-09-08 19:33:41
Profesjonalista wysokiej klasy. Wymagający, ale konkretny, a to chyba najważniejsza cecha dobrego szefa.
łąki 2015-09-29 21:57:24
dajcie proszę znać jak dokładnie w wosebie wygląda praca przedstawiciela handlowego, wiecie, jakie stawki i jakie profity z tego płynące, czy ciężko jest wyrobić jakieś targety i generalnie jak atmosfera w pracy, bo jest to dla mnie bardzo istotne, z góry dzięki za wszystkie informacje ludki i pozdrawiam
fajfer 2015-09-29 21:59:48
Od dłuższego czasu poszukuje jakiejś pracy i co raz częściej trafiam na zdania , że akurat w tej firmie warto się zakręcić i szukać swojego szczęścia w życiu zawodowym. Woseba zresztą jest znaną firmą z uznanymi produktami nie tylko u nas w kraju ale i zagranicą, więc i z pracą chociażby ph nie ma tak wielkiego problemu
Tony 2015-10-01 15:26:42
Przeciez wszystko zależy od miejsca pracy. Teren terenowi nierówny tak jak we wszystkich firmach ale z tego co wiem to ph woseba maja ciekawą prace
lukasz 2015-10-30 16:27:27
czesc, widze, ze poprzednicy byli również zainteresowani pracą w Woseba na stanowisku przedstawiciel handlowy, wczoraj widziałem ogłoszenie od nich na to stanowisko i aplikowalem tam mailowo, przed pusciem na rozmowe kwalifikacyjna chciałbym pojsc z jakimis informacjiami o warunkach zatrudnienia,moze znajdzie sie ktos kto zna zasady tam
2
pop 2016-01-06 22:31:28
Na Gdańsku są dwie kierowniczka jedna blondyna a druga Ruda ta ruda jest fałszywa
coś 2016-01-10 23:30:55
wydaje mi się, że Woseba jest na tyle dużą firmą, że nie ma znaczenia to, kto jest kierownikiem w poszczeólnym punkcie, bo zasady pewnie panują podobne wszędzie
kolunio 2016-01-13 19:59:48
mam niebawem rozmowę w firmie woseba.... na PH oczywiście.
jak płacą? wie ktoś?
Niewinny 2016-01-18 13:53:07
Ja słyszałem, że płacą tak jakby tyle ile zaproponujesz, dlatego jak zapytają powiedz 2200 chociaż nie mniej i powiedz że jestes pracowity i resztę z prowizji uzbierasz
lol 2016-01-20 21:02:48
Na jaki teren?
lol 2016-01-20 21:10:03
Pracuje w firmie Woseba od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Administracyjnie wszystko zapięte na ostatni guzik, personalnie - szacunek i kultura, sprzedaż - wszystko zależy od terenu i oczywiście zaangażowania.Pensja na dobrym poziomie. Auta dobrej marki i flota, która w przeciagu 10 minut załatwia serwis w razie awarii. Nie rozumiem dlaczego ludzie narzekają??? Może co niektórym w głowach się poprzewracało?
lukasz 2016-02-03 09:43:11
do mnie sie nie odezwali wiec sprobowałem raz jeszcze, ''lol'' oferują, umowę o pracę, szkolenia, telefon służbowy i samochód, i pewnie jakieś gratisy w postaci kawy :)
ertgh 2016-02-11 13:00:24
nie ma co sie załamywac i probowac dlaszej lukasz :) np na przedstawiceila handlowego suzkaja teraz do zadan nalezy współpraca z klientami detalicznymi w kanale tradycyjnym i sieciowym
rzymskie 2016-02-17 21:15:49
Super, że zatrudnienie u nich odbywa się w ramach umowy o pracę @lukasz. Przecież stabilność jak i ta darmowa kawa sprawiają, że pracownikowi az chce się wypełniac obowiazki.
seba 2016-02-21 13:45:37
@rzymskie szkoda tylko że ta oferta jest już nieaktualna. Nawet zapewniona była umowa o pracę, a przecież stabilne zatrudnienie to rzadkość w dzisiejszych czasach
ł 2016-02-23 19:20:55
no to prawda, bardzo dobrze, że zatrudniają na umowę o pracę. stabilność zatrudnienia to podstawa jakiegoś spokojnego życia. tutaj też zapewniają wszelkie niezbędne narzędzia do pracy :)
pytanie 2016-03-01 21:41:12
A jak wygląda jazda autem sluzbowym do celów prywatnych? Mozna? Ile sie placi i jak rozlicza? Wie ktoś też może czy dają kasę na "wczasy pod grusza"?
romik 2016-03-01 21:59:53
na pewno są jakieś dodatki wypoczynkowe ale ile one wynoszą to nie wiem niestety ale poza tym paraca u nich w martetingu ma też sporo plusów tak naparawde.
nania 2016-04-11 11:08:05
a wiecie dlaczego obecnie tak cicho w mediach jest o nich?
romik 2016-05-14 16:15:05
aj tam, wymagania są standardowe, nie przesadzajmy @kleofas. W sumie były, bo ofert od dawna nie widziałem, a szkoda bo jednak Wojnar to spora firma. Sądziłam, że mają ciągłe zapotrzebowanie na pracowników.
maciek 2016-06-20 14:18:57
wydaje mi się, ze z dobra atmoasfera pracy to u Was nie ejst tak do końca najlepiej, wiecie może jak to obecnie wygląda? bo widziałem oferte jako Przedstawiciel Handlowy.
TW 2016-06-26 14:52:48
Nic nie poradzimy...
1
kamil 2016-07-05 11:47:07
Nie wiem dlaczego cisza w mediach o nich, faktycznie dawno nie pojawily sie w telewizji jakies spoty rekalome promujace ich kawe. Jednka mysle, ze przedstwiciele handlowi pewnie robia swoje i firma nie potrzebuje takiego rozgłosu medialnego
Zostaw swoją opinię o Woseba - Odolanów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woseba