Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Woseba

Pracowałeś w firmie Woseba i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kolega z branży - 2015-01-30 19:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale rotacja na Trójmieście nie wie czy warto tam pracować
panda auto
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-07 20:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Potwierdzam że w ''wosebie''poznaje się wspaniałych ludzi którzy są doceniani dopiero jak zmienią firmę na inną (dotyczy PH ). Panie i Panowie z zarządu zróbcie coś żeby handlowcy od czasu do czasu czuli się doceni - to naprawdę nie jest trudne.
zdjecie uzytkownika
y - 2015-02-23 03:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znasz realia i wlasnie dlatego wypisujesz takie brednie akurat na forum. Faktycznie dobry powod... Tez bym tak robil gdybym znal realia:))) Widocznie mocno ci sie nudzi Panie znawco. Czyzby urazona duma? Nie martw sie o to co ma robic firma, bo sie spocisz a lepiej wytrzyj mleko spod nosa. Czas dorosnac i wziąć sie do roboty
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-03-08 17:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak kto pracuje ta ma puzniej się dziwiom ze zwalniając
Ph i opowiadania ze woseba firma zła
zdjecie uzytkownika
popo po - 2015-03-08 19:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [popo - 2015-03-08 17:20:16]:
nie dziwie się że Cię zwolnili .. jak tak sprzedajesz jak potrafisz pisać sukces masz murowany... dosłownie... przy betoniarce w Irlandii są vacaty...
zdjecie uzytkownika
ph 28 - 2015-03-14 09:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy moze ktos mi powiedziec co sie robi na tym tygodniowym szkoleniu w katowicach kto za to placi a jesli chodzi o fury to mu samo placimy za paliwo czy dostajemy kare.
zdjecie uzytkownika
a - 2015-03-14 14:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoli się, firma płaci. Kto chcę pracować w tej firmie , ten nie ma ambicji i gwarantuje , ze na pomorzu długo miejsca nie zagrzeje. Na pomorzu w przeciągu 6 osób to chyba daje do myślenia..( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
oko - 2015-03-14 14:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ten kto chce pracowac w tej firmie musi miec ambicje bo z tego co widze to kawa sie sprzedaje ale potrzeba do tego dobrych ph
zdjecie uzytkownika
ph28 - 2015-03-14 16:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten kto chce pracowac nie ma ambicji przykro mi bo cie nie znam a zal mi ciebie z calego serca ty nie masz ambicji wiesz jak to wyglada pracowales w tej firmie ale niestety sie nie nadawales i albo sam odszedles albo cie zwolnili. Zenujace jest pisane takich postow mysle ze kazdy ma swoj rozum i chce dla siebie jak najlepiej i jesli ktos chce pracowac w wosebie to bedzie a jak nie da rady to poprostu sie do tego nienadaje. ( usunięte przez administratora ). Przesympatyczna osoba a na tobie poprostu sie poznala pozdrawiam i wiecej usmiechu w zyciu zycze nie warto byc ponurasem a na takiego sie kreujesz
zdjecie uzytkownika
luk - 2015-03-15 10:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak woseba rozlicza sie za paliwo dostaje karte do tankowania czy z wlasbej kieszeni
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-15 13:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luk - 2015-03-15 10:59:51]:
tankujesz na flote
zdjecie uzytkownika
luk - 2015-03-15 21:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kilometrowna prywatna jakas przysluguje jakie auto daja z krata? Czy z siedzeniami z tylu
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-03-16 18:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panda 2 osobowa
zdjecie uzytkownika
jg - 2015-03-16 20:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie bede miala okazje pracowac w firmie wosema czytajac to wszystko jestem w szoku bo nie wiem.co mam myslec. Nic nie pokrywa sie z tym co powiedziano mi o tej pracy na rozmowie kwalifikacyjnej. Opiszcie mi prosze specyfike pracy tj. Godziny pracy czy tankuje sama czy przysluguja mi prywatne kilometry i czy wogole sie w to pchac...jak odbywa sie szkolenie tygodniowe czy jest juz wlizone do wyplaty??a i o co chodzi z kierownikiem pomorskiego ?? Taki straszny pozdrawiam i z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-03-16 21:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca o 8 do 16.30 później raporty w domu kilometry prywatne 200 później tankujesz sama
Za szkolenie płaci firma praca nie jest letka na tym terenie nie będzie łatwo teren zaniedbany próbuj
zdjecie uzytkownika
jg - 2015-03-16 21:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [popo - 2015-03-16 21:45:58]:
No dziekuje pytam bo nie wiem jak to bedzie wszyscy pisza ze pomorze to katastrofa troche sie obawiam ale jestem dobrej mysli :-) a o kilometrowke pytam bo wracajac dzieki za info pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-03-16 22:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy jedziesz na szkolenie
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-03-16 22:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj :)
zdjecie uzytkownika
jg - 2015-03-16 23:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno 23 marca ale w sumie to czekam na potwierdzenie
zdjecie uzytkownika
agi - 2015-03-17 08:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popracujesz sama na pomorzu to dojdzie dodatkowa kolejna negatywna opinia.
Auta dla nowych ph rozpadające się, kierownik katastrofa tylko nie dawaj propozycji i uwag kierownikowi bo Ci powie, że Ty nie jesteś od tego i on tu rządzi po czym jak dziecko się rozłączy. ( usunięte przez administratora ) Nie naobiecała , a później szkoda słów.
Tylko nie myśl, że Ty będziesz miała/miał jak na szkoleniu. Czyli duża sprzedaż i dobre auto. Tzn sprawne i bezpieczne auto. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-03-17 17:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do kierowniczki w pomorski jest okej kto pracuje ten nie narzeka
jak zwolniła to miała rację widocznie nie dałeś rady jak sie systematycznie
odwiedza sklepy to się sprzedaje to nie wina kierownika tylko PH ja sie w wchodi do sklepu po paragon to nic dziwnego zbieraczy paragonów niechcemy w wosebie wsty żeby tak pisac okimś nie pochlebiam takich wpisów jak nie pracujesz to niepisz gupot
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-17 21:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to czytam to mi się słabo robi jak można tak pisać ja pracuje i nie narzeka proszę niezniechajcie nowych pracowników do pracy
zdjecie uzytkownika
danka - 2015-03-18 15:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
byłam na rozmowie ostatnio- przebiegała jako tako tylko nie rozumiem sytuacji w której kierownicy firmy sami z siebie, zapewniają, że niezależnie jaki będzie finał rozmowy rekrutacyjnej zadzwonią i poinformują- ja o to nie prosiłam sami zapewniali. oczywiście nie zadzwonili. Jak w ten sposób chcą odbudowywać zaufanie marki i sytuację tragiczną na rynku to życze powodzenia
zdjecie uzytkownika
pppp - 2015-03-18 22:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do płuki bedzie tam kierowniczka która nic nie robi to nie proponuję tam pracy
zdjecie uzytkownika
popo - 2015-04-24 22:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu 2 nowych przedstawicieli zatródniła na gdańsak ciekawe jak długo
popracuję
zdjecie uzytkownika
Kolin - 2015-04-30 16:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś o firmie było głośno dzieki reklamom. Ale teraz chyba firma popadła w stan regresji bo i na półkach sklepowych nie widzę ich produktów ani żadnych reklam.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2015-05-11 23:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mnie dzwoniła jakaś pani . cytuję jej słowa jutro godz 9 zapraszam na rozmowę , a ja no to jutro o tej godzinie nie mogę zaproponowałem inną godzinę lub inny dzień to ona na to mi nie pasuję tak ze złością powiedziała , ale się uśmiałem , dobrze nie poszedłem jak dają najniższą krajową , śmiech na sali i stary gruchot.
zdjecie uzytkownika
nador - 2015-06-14 05:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele rzeczy wyczytałem ale nie ze wszystkim mogę się zgodzić, prawdą jest to że czasem zwalniają ludzi za byle co i nie biorą po uwagę tego co się wcześniej robiło, trzeba się pilnować na każdym kroku bo nie wiadomo jak szefostwo zareaguje na nawet najmniejszy błąd, bo jednak sama praca należy do miłych.
zdjecie uzytkownika
alicja - 2015-08-30 16:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie jest z nimi tak źle bo znalazłam ogłoszenie że szukają przedstawiciela handlowego w Zielonej Górze. proponują umowę o pracę, samochód i telefon służbowy. wymagania całkiem spoko i adekwatne do stanowiska bo chcą doświadczenia, prawa jazdy i średniego wykształcenia. ktoś może pracował w Woseba na tym stanowisku, pls o wypowiedź.
zdjecie uzytkownika
nj - 2015-09-05 07:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy na który region się trafi
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-09-08 19:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Profesjonalista wysokiej klasy. Wymagający, ale konkretny, a to chyba najważniejsza cecha dobrego szefa.
zdjecie uzytkownika
łąki - 2015-09-29 21:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie proszę znać jak dokładnie w wosebie wygląda praca przedstawiciela handlowego, wiecie, jakie stawki i jakie profity z tego płynące, czy ciężko jest wyrobić jakieś targety i generalnie jak atmosfera w pracy, bo jest to dla mnie bardzo istotne, z góry dzięki za wszystkie informacje ludki i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
fajfer - 2015-09-29 21:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od dłuższego czasu poszukuje jakiejś pracy i co raz częściej trafiam na zdania , że akurat w tej firmie warto się zakręcić i szukać swojego szczęścia w życiu zawodowym. Woseba zresztą jest znaną firmą z uznanymi produktami nie tylko u nas w kraju ale i zagranicą, więc i z pracą chociażby ph nie ma tak wielkiego problemu
zdjecie uzytkownika
Tony - 2015-10-01 15:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeciez wszystko zależy od miejsca pracy. Teren terenowi nierówny tak jak we wszystkich firmach ale z tego co wiem to ph woseba maja ciekawą prace
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-10-30 16:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czesc, widze, ze poprzednicy byli również zainteresowani pracą w Woseba na stanowisku przedstawiciel handlowy, wczoraj widziałem ogłoszenie od nich na to stanowisko i aplikowalem tam mailowo, przed pusciem na rozmowe kwalifikacyjna chciałbym pojsc z jakimis informacjiami o warunkach zatrudnienia,moze znajdzie sie ktos kto zna zasady tam
zdjecie uzytkownika
pop - 2016-01-06 22:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Gdańsku są dwie kierowniczka jedna blondyna a druga Ruda ta ruda jest fałszywa
zdjecie uzytkownika
coś - 2016-01-10 23:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że Woseba jest na tyle dużą firmą, że nie ma znaczenia to, kto jest kierownikiem w poszczeólnym punkcie, bo zasady pewnie panują podobne wszędzie
zdjecie uzytkownika
kolunio - 2016-01-13 19:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam niebawem rozmowę w firmie woseba.... na PH oczywiście.
jak płacą? wie ktoś?
zdjecie uzytkownika
Niewinny - 2016-01-18 13:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałem, że płacą tak jakby tyle ile zaproponujesz, dlatego jak zapytają powiedz 2200 chociaż nie mniej i powiedz że jestes pracowity i resztę z prowizji uzbierasz
zdjecie uzytkownika
lol - 2016-01-20 21:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolunio - 2016-01-13 19:59:48]:
Na jaki teren?
zdjecie uzytkownika
lol - 2016-01-20 21:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolunio - 2016-01-13 19:59:48]:
Pracuje w firmie Woseba od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Administracyjnie wszystko zapięte na ostatni guzik, personalnie - szacunek i kultura, sprzedaż - wszystko zależy od terenu i oczywiście zaangażowania.Pensja na dobrym poziomie. Auta dobrej marki i flota, która w przeciagu 10 minut załatwia serwis w razie awarii. Nie rozumiem dlaczego ludzie narzekają??? Może co niektórym w głowach się poprzewracało?
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2016-02-03 09:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do mnie sie nie odezwali wiec sprobowałem raz jeszcze, ''lol'' oferują, umowę o pracę, szkolenia, telefon służbowy i samochód, i pewnie jakieś gratisy w postaci kawy :)
zdjecie uzytkownika
ertgh - 2016-02-11 13:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma co sie załamywac i probowac dlaszej lukasz :) np na przedstawiceila handlowego suzkaja teraz do zadan nalezy współpraca z klientami detalicznymi w kanale tradycyjnym i sieciowym
zdjecie uzytkownika
rzymskie - 2016-02-17 21:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, że zatrudnienie u nich odbywa się w ramach umowy o pracę @lukasz. Przecież stabilność jak i ta darmowa kawa sprawiają, że pracownikowi az chce się wypełniac obowiazki.
zdjecie uzytkownika
seba - 2016-02-21 13:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rzymskie szkoda tylko że ta oferta jest już nieaktualna. Nawet zapewniona była umowa o pracę, a przecież stabilne zatrudnienie to rzadkość w dzisiejszych czasach
zdjecie uzytkownika
ł - 2016-02-23 19:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to prawda, bardzo dobrze, że zatrudniają na umowę o pracę. stabilność zatrudnienia to podstawa jakiegoś spokojnego życia. tutaj też zapewniają wszelkie niezbędne narzędzia do pracy :)
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2016-03-01 21:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda jazda autem sluzbowym do celów prywatnych? Mozna? Ile sie placi i jak rozlicza? Wie ktoś też może czy dają kasę na "wczasy pod grusza"?
zdjecie uzytkownika
romik - 2016-03-01 21:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno są jakieś dodatki wypoczynkowe ale ile one wynoszą to nie wiem niestety ale poza tym paraca u nich w martetingu ma też sporo plusów tak naparawde.
zdjecie uzytkownika
nania - 2016-04-11 11:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie dlaczego obecnie tak cicho w mediach jest o nich?
zdjecie uzytkownika
romik - 2016-05-14 16:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aj tam, wymagania są standardowe, nie przesadzajmy @kleofas. W sumie były, bo ofert od dawna nie widziałem, a szkoda bo jednak Wojnar to spora firma. Sądziłam, że mają ciągłe zapotrzebowanie na pracowników.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Woseba!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Woseba
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert