brak logo

GDS Falco

Bydgoszcz

Opinie o GDS Falco

gal 2010-01-07 13:28
ocena ogólna bardzo zła
nim 2010-10-03 19:17
słaba kadra ze słabiutkim doswiadczeniem zawodowym prubuje szkolic kadry mocnych firm.
Kozak 2010-10-07 16:21
O czym świadczą zebrane przez firmę rekomendacje -(usunięte przez administratora)
On 2010-10-20 16:24
Zgadzam się z przedmówcami - marnie marnie marnie. Brak możliwości rozwoju dla pracownika.
nimgal 2010-10-26 14:04
Tak firmy pokroju młyny, cukiernie itp. Tam poziom faktycznie jest taki że wystarczy poprowadzić byle szkolenie... Może warto by się pochwalić szkoleniami sprzedazowymi dla firm z jajami. Tylko co GDS wie o sprzedaży?
Kozak 2010-10-27 09:56
O konkretny przykład, konkretnej firmy, konkretnego szkolenia sprzedażowego poproszę. Równie dobrze mogę powiedzieć, że (usunięte przez administratora) ma problem z jajami bo nadużywa tego słowa.
nimgal 2010-10-31 18:15
I się kozak zirytował zamiast zastosować presupozycje, trochę perswazji i nie lecieć obrazliwymi ogólnikami. no tak to świadczy o wysokich umiejętnościach negocjacyjnych zespołu...
Marcin Szymański - wspólnik 2012-03-02 21:32
Dziękuję za wszystkie opinie. Staramy się je porządkować i przedstawiać na stronie internetowej naszej firmy. Serdecznie zapraszam do zapoznania się z nimi.

(usunięte przez administratora)
Z poważaniem,
Marcin Szymański
Wspólnik GDS FALCO
Silvex 2012-04-17 11:41
Zastanawia mnie, jak można nazywać siebie 10 letnim praktykiem biznesu, gdy przepracowało się zaledwie 2 lata w sprzedaży mebli? Pani (usunięte przez administratora) pisze, że ukończyła wiele kursów a w CV ma tylko jeden. Prowadzi couchingi, chociaż nie jest coachem. Szkoli z psychologii, a nawet nie ma wykształcenia kierunkowego. Całym tym \"doświadczeniem\" chwali się w ofercie wręczanej klientowi, choć jest ono mniejsze od doświadczenia ludzi których zamierza szkolić.
Trzeba uważać, co się nam próbuje wcisnąć.
absolwent 2012-06-06 19:55
Ocena bardzo dobra. Przygotowanie metodyczne i merytoryczne do zajęć super. Najbardziej podobały mi się ćwiczenia praktyczne, które w pokazywały braki oraz wskazywały nad jakimi elementami trzeba popracować.
roland 2014-04-14 21:41
mają na stronie GDS Falco zapytania ofertowe z końca marca, więc myślę, że prężnie nadal działają
gosia 2014-06-10 17:00
tylko, że jak z końca marca to nie wiadomo czy są nadal aktualne, bo przecież już czerwiec mamy, a jak kogoś potrzebowali na szybko to pewnie nieaktualne już jest, nie widze na razie nowych ofert, myślicie, że rekrutują?
Szkoleniowiec 2014-12-01 01:19
Kiedys bylem na rozmowie, gdyz brakowalo im specjalistow do szkolenia - nie dosc ze czekalem 30 minut az ktoś sie pofatygował, pozniej sprawdziłem kto to byl - nikt kto moglby potwierdzic moje kwalifikacje,... oczywiscie moja propozycje szkolenia zgarneli a pozniej dowiedzialem sie, ze nawet jej nie zmienili w tresci szkolenia ( juz niby swojego). Zenada!
kudłaty 2014-12-01 08:23
Szkoleniowiec - 2014-12-01 01:19:37 - dlaczego mnie to nie dziwi :-)))
Marcin Szymański - Wspólnik GDS FALCO 2014-12-18 16:54
Dziękuję za opinię i jednocześnie chciałbym sprostować post:

Jesteśmy dojrzałą firmą szkoleniową i nie zajmujemy się przejmowaniem, zapożyczaniem, czy wykorzystywaniem bez wiedzy autorów jakiejkolwiek treści merytorycznej i fachowej. Na prawdę nie ma takiej potrzeby. W ciągu 10 lat działalności się nam na opracować portfel autorskich programów szkoleniowych i metod pracy. Trenerzy FALCO mają w firmie lojalnego i hojnego Partnera. Każdą osobę chętną do współpracy z nami traktujemy z należną jej atencją i uwagą, a osoby prowadzące rozmowy z potencjalnymi współpracownikami nie są przypadkowe.

Z poważaniem,
MS
Marcin Szymański - Wspólnik GDS FALCO 2015-01-08 11:30
Zapraszam na spotkanie - proszę o kontakt tel lub e-mail, dostępny na stronie.
Pozdrawiam,
(usunięte przez administratora)
aboo 2016-05-14 20:26
Jeszcze nie przyjmowali chyba w tym roku, a przynajmniej @daw no ja nie widziałem niczego interesującego. Aczkolwiek samo zatrudnienie ze strony firmy jest ciekawe, zachęcające dla pracownika może być to, że oferują całkiem sporo różnych benefitów nawet
Edyta 2017-08-02 16:24
Czy jest możliwość podwyżki pracując w GDS Falco? Ktoś pracował lub pracuje teraz? Taka informacja będzie przydatna dla osób które będą aplikować.
Zostaw swoją opinię o GDS Falco - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GDS Falco