brak logo

GDS Falco

Bydgoszcz

Opinie o GDS Falco

gal 2010-01-07 13:28:27
ocena ogólna bardzo zła
nim 2010-10-03 19:17:32
słaba kadra ze słabiutkim doswiadczeniem zawodowym prubuje szkolic kadry mocnych firm.
Kozak 2010-10-07 16:21:28
O czym świadczą zebrane przez firmę rekomendacje -(usunięte przez administratora)
On 2010-10-20 16:24:51
Zgadzam się z przedmówcami - marnie marnie marnie. Brak możliwości rozwoju dla pracownika.
nimgal 2010-10-26 14:04:23
Tak firmy pokroju młyny, cukiernie itp. Tam poziom faktycznie jest taki że wystarczy poprowadzić byle szkolenie... Może warto by się pochwalić szkoleniami sprzedazowymi dla firm z jajami. Tylko co GDS wie o sprzedaży?
Kozak 2010-10-27 09:56:38
O konkretny przykład, konkretnej firmy, konkretnego szkolenia sprzedażowego poproszę. Równie dobrze mogę powiedzieć, że (usunięte przez administratora) ma problem z jajami bo nadużywa tego słowa.
nimgal 2010-10-31 18:15:40
I się kozak zirytował zamiast zastosować presupozycje, trochę perswazji i nie lecieć obrazliwymi ogólnikami. no tak to świadczy o wysokich umiejętnościach negocjacyjnych zespołu...
Marcin Szymański - wspólnik 2012-03-02 21:32:44
Dziękuję za wszystkie opinie. Staramy się je porządkować i przedstawiać na stronie internetowej naszej firmy. Serdecznie zapraszam do zapoznania się z nimi.

(usunięte przez administratora)
Z poważaniem,
Marcin Szymański
Wspólnik GDS FALCO
Silvex 2012-04-17 11:41:04
Zastanawia mnie, jak można nazywać siebie 10 letnim praktykiem biznesu, gdy przepracowało się zaledwie 2 lata w sprzedaży mebli? Pani (usunięte przez administratora) pisze, że ukończyła wiele kursów a w CV ma tylko jeden. Prowadzi couchingi, chociaż nie jest coachem. Szkoli z psychologii, a nawet nie ma wykształcenia kierunkowego. Całym tym "doświadczeniem" chwali się w ofercie wręczanej klientowi, choć jest ono mniejsze od doświadczenia ludzi których zamierza szkolić.
Trzeba uważać, co się nam próbuje wcisnąć.
absolwent 2012-06-06 19:55:00
Ocena bardzo dobra. Przygotowanie metodyczne i merytoryczne do zajęć super. Najbardziej podobały mi się ćwiczenia praktyczne, które w pokazywały braki oraz wskazywały nad jakimi elementami trzeba popracować.
roland 2014-04-14 21:41:35
mają na stronie GDS Falco zapytania ofertowe z końca marca, więc myślę, że prężnie nadal działają
gosia 2014-06-10 17:00:15
tylko, że jak z końca marca to nie wiadomo czy są nadal aktualne, bo przecież już czerwiec mamy, a jak kogoś potrzebowali na szybko to pewnie nieaktualne już jest, nie widze na razie nowych ofert, myślicie, że rekrutują?
Szkoleniowiec 2014-12-01 01:19:37
Kiedys bylem na rozmowie, gdyz brakowalo im specjalistow do szkolenia - nie dosc ze czekalem 30 minut az ktoś sie pofatygował, pozniej sprawdziłem kto to byl - nikt kto moglby potwierdzic moje kwalifikacje,... oczywiscie moja propozycje szkolenia zgarneli a pozniej dowiedzialem sie, ze nawet jej nie zmienili w tresci szkolenia ( juz niby swojego). Zenada!
kudłaty 2014-12-01 08:23:18
Szkoleniowiec - 2014-12-01 01:19:37 - dlaczego mnie to nie dziwi :-)))
Marcin Szymański - Wspólnik GDS FALCO 2014-12-18 16:54:14
Dziękuję za opinię i jednocześnie chciałbym sprostować post:

Jesteśmy dojrzałą firmą szkoleniową i nie zajmujemy się przejmowaniem, zapożyczaniem, czy wykorzystywaniem bez wiedzy autorów jakiejkolwiek treści merytorycznej i fachowej. Na prawdę nie ma takiej potrzeby. W ciągu 10 lat działalności się nam na opracować portfel autorskich programów szkoleniowych i metod pracy. Trenerzy FALCO mają w firmie lojalnego i hojnego Partnera. Każdą osobę chętną do współpracy z nami traktujemy z należną jej atencją i uwagą, a osoby prowadzące rozmowy z potencjalnymi współpracownikami nie są przypadkowe.

Z poważaniem,
MS
Marcin Szymański - Wspólnik GDS FALCO 2015-01-08 11:30:15
Zapraszam na spotkanie - proszę o kontakt tel lub e-mail, dostępny na stronie.
Pozdrawiam,
(usunięte przez administratora)
aboo 2016-05-14 20:26:50
Jeszcze nie przyjmowali chyba w tym roku, a przynajmniej @daw no ja nie widziałem niczego interesującego. Aczkolwiek samo zatrudnienie ze strony firmy jest ciekawe, zachęcające dla pracownika może być to, że oferują całkiem sporo różnych benefitów nawet
Zostaw swoją opinię o GDS Falco - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GDS Falco