brak logo

ASR

Bielsko-Biała

Opinie o ASR

Arti 2014-06-24 23:15
nie jest zle:)
1
M.M 2015-04-16 13:39
Ktoś coś wie o tej firmie??? opinie itp.
z góry dzięki.
2
M.P 2015-06-02 11:08
na początku okres próbny ale później jak to kolega napisał nie jest źle, jak ktoś chce to można zarobić
Zainteresowany 2015-06-07 18:29
M.P to jakie zarobki i jak z tym urlopem
G.P. 2015-06-13 15:42
Stawki dobre. Dorobilem sie auta w tej firmie. Nigdy nie zdarzyło mi sie bym nie dostal wypłaty na czas. Wiadomo,ze jak sie komuś robic nie chce tylko narzekać to oczywiste,ze Malo zarobi! A obelgi mozna rzucać na każdego. Ja złego slowa nie powiem.
1
Zainteresowany 2015-06-14 21:27
A jak jest z urlopem i godzinami nadliczbowymi?
G.P. 2015-06-14 21:51
Nadliczbowe w tyg +50proc a weekend +100proc. Urlop z umowy o praceplatny, L 4 tez.
Zainteresowany 2015-06-15 19:22
Ile zmian idzie w sobotę a ile w niedziele ?
G.P. 2015-06-17 09:43
u mnie 3 a reszty nie wiem
Voldemort 2015-08-17 10:06
Na jakiej ulicy się mieści w Gorzowie? Ogłosili się tylko że nie podali ulicy.
Pat 2015-09-03 12:26
Ja w ASR pracuje juz prawie dwa lata i nie narzekam, wypłaty na czas zadnych problemów z niczym nie robia ze wszystkim mozna sie dogadac, jak ktos sie zastanawia czy zatrudnic sie w tej firmie to w stu procentach pilecam
lisc 2015-12-19 18:45
Logiczne im więcej pracowników tym więcej osob odpowiedzialnych za cos,ja tam to rozumiem choc żal ze juz rządzą inni nie zawsze wlasciwi dyrektory
aktualny 2016-01-13 20:53
A ja tam nie narzekam. Stawki dobre i kasa na czas. 9zl moze mosz ale na pakowaniu! My na wózku mamy dużo więcej. Patrząc na rynek pracy i to co się dzieje wiem,ze ja pracuje w dobrej firmie. Nie powiem złego slowa bo robie tam lata juz a i mam tez porównanie.
były pracownik 2016-04-16 07:03
(usunięte przez administratora) praca na wakacje dla młodych tak to widzę,,,ktoś kto ma rodzinę i chce zarobić (usunięte przez administratora) niech zapomni,,,szkoda jego czasu.
10
smao 2016-07-13 21:34
Branża spożywcza jest dość skomplikowana, ale jeżeli klienci są zadowoleni z jakości mięsa i wędlin to się nie dziwię, że zatrudnienie u nich jest tak opłacalne.
Daniel 2016-12-15 17:12
niskie zarobki,brak jakiegokolwiek socjalu,ogólnie praca na chwile,na stałe absolutnie.
6
Wwwwwzzzz 2017-03-30 19:32
Hmmm patrząc w dokumenty widzę innego właściciela gazowni... Ale jak zwykle lepiej wylać pomyje zanim się sprawdzi informację...
Agnieszka 2017-04-04 10:19
@Daniel powiesz coś więcej? Jaka panuje atmosfera?
pablo 2017-04-26 14:11
A pracuje ktoś w dziale kadr? Jaka opinia o pracy?
Agnieszka 2017-08-07 11:46
@pablo widzę, że do tej pory nikt nie udzielił Ci odpowiedzi. Czy zdecydowałeś się na aplikację do firmy? Jeśli tak, to chętnie dowiemy się więcej o Twoich doświadczeniach. Czego można spodziewać się na rozmowie kwalifikacyjnej?
Staszek 2017-08-29 23:31
firma głównie zatrudnia w tej chwili Ukraińców i jeszcze na nich "żeruje" ale powoli się im to kończy... ogólnie wypłata na czas,jednak zarobki marne,brak premii,dodatków socjalnych ,po prostu nic zero,robisz na pośrednika i resztę nierobów ,praca na chwilę-"od biedy",,,i tyle.
3
Agnieszka 2017-09-20 09:51
@Staszek w swojej opinii piszesz głównie o warunkach zatrudnienia. Mógłbyś powiedzieć też coś więcej o samej pracy? Na jakim stanowisku pracujesz? Jak oceniasz trudność wykonywania tej pracy? Dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad przesłaniem swojego CV do ASR.
Pracownik 2017-09-21 21:46
Typowa „firma rodzinna” : Zatrudnianie znajomych i dzieci znajomych bez żadnych kwalifikacji. Nie jasne powiązania wewnątrz firmy. Filozofia zarządzania z lat 90. Ciągłe donoszenie przez pracowników do szefostwa. Oczekiwania zmieniające się codziennie. Podkradanie pomysłów przez innych pracowników i szefostwo i ogłaszanie że oni to wymyślili. Jest w tej firmie parę osób z którymi warto pracować ( max 2-3 osoby ). Praca na chwilę nie na stałe . Są na rynku zdecydowanie lepsze firmy z tej branży w których naprawdę można wiele się nauczyć.
4
Zostaw swoją opinię o ASR - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASR