brak logo

ADAMUS HT Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o ADAMUS HT Sp. z o.o.

angel 2009-09-15 19:28:33
te negatywne opinie to banda [usunięte przez moderatora].niestety żeby zarobic to trzeba pracowac,a nie symulowac,a słabe ogniwo [usunięte przez moderatora].
brakomisztrz 2010-01-18 12:51:07
piszecie bo piszecie jak ktoś wcześniej napisał jak byście kasę dostawali z2-3 miesięcznym opóżnieniem to byście piszczeli albo pracowali w zimnicy .Narzekacie na ekstra warunki wiadomo kasa jest za mała jak na taką precyzyjną i dokładną .
2
brakomisztrz 2010-01-18 12:51:11
piszecie bo piszecie jak ktoś wcześniej napisał jak byście kasę dostawali z2-3 miesięcznym opóżnieniem to byście piszczeli albo pracowali w zimnicy .Narzekacie na ekstra warunki wiadomo kasa jest za mała jak na taką precyzyjną i dokładną .
obecny pracownik 2010-05-05 22:01:50
Panowie nareszcie jest świeże powietrze w firmie , Szef jak wział się za pożątki to jest czum oddychać, [usunięte przez moderatora] wyleciały, nowe chłopaki są ok a i kasa wreszcie się zgadza i jest przed czasem no i dodatkowe premie, poprostu szok pracuje już 9 lat ale tak pozytywnie nie bylem jeszce zaskoczony, szacunek dla młodego szefa, jeszcze trochę i zacznę przychodzić do roboty z przyjemnością myślę że szef już zrobił swoje teraz resztę chwastów możemy sami wyplewić, jeszcze raz szacunk szczególnie za pozbycie się szfaba a [usunięte przez moderatora] wreszcie nauczy się na czym robota na produkcji polega i to kolejny dobry ruch
1
marian 2010-12-06 13:36:35
dołączam się do wypowiedzi Gallusa;
radzę omijać tą firmę z daleka!
2
zadowolony z pracy 2010-12-07 15:59:52
Panowie idą święta pewnie jakieś bony dadzą albo paczki na święta jak to jest w każdej porządnej firmie,a za taką się uważa ADAMUS HT.A jak ktoś będzie się czuł niedoceniony to będzie mógł przyjść do pracy w niedziele po świętach za darmo jak to było rok temu.A i zapomniałem o tej wspaniałej imprezie z kadrą kierowniczą w sylwestra.Widzicie jak firma dba aby była rodzinna atmosfera a wy tego nie doceniacie.Szkoda tylko że rodzina jest patologiczna.
anonim 2011-01-23 21:30:41
Znam Adama od lat, w porządku gość, zawsze można się czepiać ,ludzie są różni. Adam jest ok.
pracownik 2011-02-02 13:16:29
Panowie impreza świąteczna była , jedzenie ok i premie dodatkowe dali
klimat jest obecnie znośny szef B zrobił pożadki w kadrze kierowniczej wiec da się wytrzymać. Jesli chodzi o zarobki to nie ma tragedii zawsze trójkę na rękę dadzą i co jak co ale punktualnie. Mamy obecnie remonty wiec chyba bedzie lepiej jak skończą.
obiektywnie nie jest żle.
anonim 2011-02-02 22:01:31
A ile godzin pracujesz na te 3.000 na rękę 200h-230h i co to aż tak dobrze płacą i jeszcze jesteś na każde ich zawołanie jak [usunięte przez moderatora]
A poza tym traktują cie jeszcze jak [usunięte przez moderatora]
3
anonim 2011-02-03 16:43:00
ja powiem tak pracuje w tej firmie 7 lat wiadomo było różnie lecz moim zdaniem obecnie atmosfera jest ok jeśli chodzi o kasę ja nie narzekam
a u nas na szlifowaniu nie ma lekko.Jesli komuś się nie podoba to niech roboty sobie szuka a nie [usunięte przez moderatora] w internecie jak mu żle bo[usunięte przez moderatora]nie ma żeby odejść i dać normalnym ludziom pracować Więc poszukaj sobie roboty [usunięte przez moderatora] i daj żyć i pracować innym
Robol 2012-07-06 23:01:01
W tej firmie jest parę osób które mają pojęcie o robocie , reszta po prostu [usunięte przez moderatora] żeby jakoś przeżyć ale jest sposób na firmę tylko w jedności siła .Wszyscy jak jeden mąż musieli by stanąć na wysokości zadania i po prostu zastrajkować albo dajecie podwyżkę albo odchodzimy i firma pada .Tylko że połowa się boi wychylić i siedzi cicho .co do kierowników to tylko Piotr P. ma jakiekolwiek pojecie o kierownictwie i pracy reszta to zbędne [usunięte przez moderatora] które nie ma pojęcia o niczym i się na niczym nie zna z całym tym [usunięte przez moderatora] na czele BOB Bu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iczy ,a nie kierownik produkcji.
Z Pozdrowieniami
Wkrótce były pracownik
1
Pracownik 2012-07-17 22:42:01
Ja uwazam ze dlatych co chca pracowac to jest ok. zarobkisa na poziomie 4000 do ręki i pensja punktualnie. Oczywiście kierownicy nie są łatwi ale jak [usunięte przez moderatora]Roboty i nie ma poprawek to jest ok.
A jak komuś się nie podoba to niech [usunięte przez moderatora] Na kuroniówe bo to jest dla [usunięte przez moderatora]
kolo 2012-10-03 16:27:20
Jest no dobrze ale niektorym wiecznie malo kasy i za minuty zjedza cie zywcem
2
Pracownik 2013-08-24 12:20:36
W Adamusie jest ok, dużo nowych twarzy, firma mocno inwestuje, maszyny są bardzo skomplikowane i ciagle dostarczają nowe, obecnie rownież trwa rozbudowa. Ja pracuje tu 12 lat i nie narzekam, robię swoje kasa dobra jak się nauczysz, muszę przyznać ze jestem zaskoczony negatywnymi opiniami [usunięte przez moderatora] na tym portalu i uważam ze dobrze się stało gdy ich wywali bo w życiu narzekają tylko [usunięte przez moderatora]
klocek 2014-07-25 18:22:04
Z nikim się nie dogadamy karty, pieniądze zmieniają tu ludzi w zwierzencą patologie,a słowo od kierownictwa dziękuję, jak idzie czy jest ok zapomnij,z wyjątkiem samego Pana (usunięte przez administratora)reszta to wysokie nosy i młodość czarujący żeby cię podp... (usunięte przez administratora)Znają na temacie. A już najlepszym znawcą. Branż jest sam dyrektor produkcji Pan (usunięte przez administratora) jest najlepszy
8
b.k 2014-10-30 03:51:07
Dlaczego ludzie uciekają z działu drążarek, gdzie leży prawda.
6
cisza 2015-01-31 13:51:26
no widzisz hyo nikt nie odpoweidzial na Twoje pytania - moze troche ich za duzo bylo ja bym sie skupil na jednym - w jakiej formie sa zatrudniani nowi pracownicy - boto dla mnie wazne - nie chcialbym sie wpakowac w jakies umoy zlecenia bo niestety to studnia bez dna - pozdrawiam wszystkich i czekam na informacje
Pracownik 2015-02-23 22:20:40
W firmie są normalne umowy pracy , z tego co wiem to szukają
Frezera i drążącza, może tez szlifierza, trzeba się zgłosić do kadr z CV tam jest
Małgosia i pomoże , pozdro.
1
yanki dodo 2015-03-04 06:54:05
jest ok
jun 2015-03-23 19:40:43
Jak u prywaciarza dziś jesteś jutro cie nie ma przywilej bogatych kto bogatemu zabroni albo robisz albo won
1
prawda 2015-04-03 00:33:57
4 brygadowy system po co za dużo do płacenia pośrednikom w warszawie no tak ale tam płacą pracownikom od 150 zł za godzinę nie warto było tu dołożyć czy brak słów
1
kaktus 2015-04-03 00:49:08
Nowo warszawka
2
figaro 2015-04-25 12:30:28
Co z tego że szuka jak zmieniają się jak rękawiczki po wprowadzeniu systemu 4 brygadowego niektórzy myślą już o innej pracy to wykorzystywanie nie praca a odzewu finansowego nie widać ko wytrzyma Świątek piątek
1
Przylizany Waclaw 2015-07-08 01:09:20
Moze na hartownie przyjmuja , robota lezaca I cieplo ?
ziom 2015-09-29 11:33:36
Witam mam pytanko ile robi sie tam godzin miesiecznie i jaka jest placa dla swierzych operatorow a jaka dla doswiadczonych ?
2
Ja 2015-10-28 14:41:32
Cytuje słowa piosenki lady pank-Fabryka małp, fabryka psów rezerwat dzikich stworzeń, zapadłych tak że nawet Bóg i Bóg im nie pomoże.Gdzie spojrzę dokoła dżungla
1
Ja 2 2015-10-29 08:53:55
Tekst zacytowany "na haju". Miliard lat świetlnych od prawdy.
Firma ma wymagających klientów więc wymaga. Nie dla mięczaków!
dj 2016-01-28 13:50:52
Robia rekrutacje, ale nie zatrudniaja. Nie wiadomo kogo szukaja?
jd 2016-02-05 15:37:12
Jakoś nie mogą znaleźć! Chyba nikt im nie pasuje.
jd 2016-02-08 15:10:42
To chyba szybko nie znajda
Drid 2016-02-15 10:26:33
A jak wygląda sytuacja w sprawie operatorów CNC? ktoś jet w stanie napisać czy są przyjęcia na to stanowisko i jakie są stawki?
GOŚĆ 2016-04-17 13:24:56
No to jak to jest??? Firma pada? pan bartosz, napiszę z małej litery bo to nikt, zwalnia i zwalnia i obstawia się byle kim typu budowniczy szymek, a my robimy w JA-TO kokosy, gdzie się dwóch kłuci 3 korzysta ŚMIECIU!!!
2
Lipa 2016-06-16 19:26:54
O jakim klubie sportowym Ty piszesz chcesz mnie pozbawić , rozmawiałem mnie do lez
Lipa 2016-06-16 19:27:40
O jakim klubie sportowym Ty piszesz chcesz mnie pozbawić , rozmawiałem mnie do lez
Kolega 2016-07-23 05:13:33
Nie wiem czy 4000 na reke to jest ok , pracowalem w firmie 15 Lat temu i prawie tyle wyciagalem to obecnie , biorac pod uwage inflacje 6000 bylo by ok
Jober 2016-09-19 02:08:34
job is the best!
Tom ili Dżons 2016-10-01 04:44:32
Wiele osób ma nadzieję że kier.BOB BUDOWNICZY ,angielska bajka czyli Moiti Paiton w czasie krótszym jak czasoprzestrzeń ,w końcu poczuje lot Ikara.zaraz,zaraz,zaraz słyszę oklaski,to tylko moje wrażenie ,Panowie,ale BOB rozglądam się za dobra budową dla Ciebie.A dla SZEFA DUZO ZDROWIA , że wytrzymuje z takimi ludźmi.A tak ogólnie lubię tu pracować jak ktoś ,nie jest wybredny , znajdzie tu dla siebie miejsce,a zapomniałbym,PANIE z marketingu namawiam na występy miss ,macie potencjał, błyszczące urodą figurą,no i BRAWO WY,Ja jestem zawsze ZA.A spotkać mnie możecie przy automacie z kawą. ZNAK ROZPOZNAWCZY różowy rower składak jestem w okularach D&G no i mucha jak jaka czarna lata przy automatach .A teraz trochę cukru,PANIE Bartoszu ja się staram w pracy ,wiec niech Pan się postara, życzę lepszego miejsca rankingowego w skokach,przez przeszkody konno.A klubowi pilkarskiemu dużo goli ,ale w siatce przeciwnika.W skrócie taka to firma ,jest ok ale zawsze może być lepiej.
1
dzik 2016-10-10 10:48:51
szukaja caly czas i nikt im nie odpowiada
dzik 2016-10-11 13:36:13
rekrutacja w agencji Unikadr dla Adamusa
Kris 2016-10-11 14:08:06
Ale to nie jest chyba zbyt ważne przez kogo i czy jakąś agencję czy nie się rekrutuje do Adamusa, najwazniejsze to poznać adres email jakiś i tyle, żeby można było wysłać, albo adres pocztowy, aby można było pójśc osobiście i załatwić tą sprawę raz na zawsze
Zostaw swoją opinię o ADAMUS HT Sp. z o.o. - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADAMUS HT Sp. z o.o.