brak logo

ADAMUS HT Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o ADAMUS HT Sp. z o.o.

anonim 2011-02-02 22:01
A ile godzin pracujesz na te 3.000 na rękę 200h-230h i co to aż tak dobrze płacą i jeszcze jesteś na każde ich zawołanie jak [usunięte przez moderatora]
A poza tym traktują cie jeszcze jak [usunięte przez moderatora]
3
anonim 2011-02-03 16:43
ja powiem tak pracuje w tej firmie 7 lat wiadomo było różnie lecz moim zdaniem obecnie atmosfera jest ok jeśli chodzi o kasę ja nie narzekam
a u nas na szlifowaniu nie ma lekko.Jesli komuś się nie podoba to niech roboty sobie szuka a nie [usunięte przez moderatora] w internecie jak mu żle bo[usunięte przez moderatora]nie ma żeby odejść i dać normalnym ludziom pracować Więc poszukaj sobie roboty [usunięte przez moderatora] i daj żyć i pracować innym
1
Robol 2012-07-06 23:01
W tej firmie jest parę osób które mają pojęcie o robocie , reszta po prostu [usunięte przez moderatora] żeby jakoś przeżyć ale jest sposób na firmę tylko w jedności siła .Wszyscy jak jeden mąż musieli by stanąć na wysokości zadania i po prostu zastrajkować albo dajecie podwyżkę albo odchodzimy i firma pada .Tylko że połowa się boi wychylić i siedzi cicho .co do kierowników to tylko Piotr P. ma jakiekolwiek pojecie o kierownictwie i pracy reszta to zbędne [usunięte przez moderatora] które nie ma pojęcia o niczym i się na niczym nie zna z całym tym [usunięte przez moderatora] na czele BOB Bu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iczy ,a nie kierownik produkcji.
Z Pozdrowieniami
Wkrótce były pracownik
1
Pracownik 2012-07-17 22:42
Ja uwazam ze dlatych co chca pracowac to jest ok. zarobkisa na poziomie 4000 do ręki i pensja punktualnie. Oczywiście kierownicy nie są łatwi ale jak [usunięte przez moderatora]Roboty i nie ma poprawek to jest ok.
A jak komuś się nie podoba to niech [usunięte przez moderatora] Na kuroniówe bo to jest dla [usunięte przez moderatora]
kolo 2012-10-03 16:27
Jest no dobrze ale niektorym wiecznie malo kasy i za minuty zjedza cie zywcem
2
Pracownik 2013-08-24 12:20
W Adamusie jest ok, dużo nowych twarzy, firma mocno inwestuje, maszyny są bardzo skomplikowane i ciagle dostarczają nowe, obecnie rownież trwa rozbudowa. Ja pracuje tu 12 lat i nie narzekam, robię swoje kasa dobra jak się nauczysz, muszę przyznać ze jestem zaskoczony negatywnymi opiniami [usunięte przez moderatora] na tym portalu i uważam ze dobrze się stało gdy ich wywali bo w życiu narzekają tylko [usunięte przez moderatora]
klocek 2014-07-25 18:22
Z nikim się nie dogadamy karty, pieniądze zmieniają tu ludzi w zwierzencą patologie,a słowo od kierownictwa dziękuję, jak idzie czy jest ok zapomnij,z wyjątkiem samego Pana (usunięte przez administratora)reszta to wysokie nosy i młodość czarujący żeby cię podp... (usunięte przez administratora)Znają na temacie. A już najlepszym znawcą. Branż jest sam dyrektor produkcji Pan (usunięte przez administratora) jest najlepszy
10
b.k 2014-10-30 03:51
Dlaczego ludzie uciekają z działu drążarek, gdzie leży prawda.
8
cisza 2015-01-31 13:51
no widzisz hyo nikt nie odpoweidzial na Twoje pytania - moze troche ich za duzo bylo ja bym sie skupil na jednym - w jakiej formie sa zatrudniani nowi pracownicy - boto dla mnie wazne - nie chcialbym sie wpakowac w jakies umoy zlecenia bo niestety to studnia bez dna - pozdrawiam wszystkich i czekam na informacje
Pracownik 2015-02-23 22:20
W firmie są normalne umowy pracy , z tego co wiem to szukają
Frezera i drążącza, może tez szlifierza, trzeba się zgłosić do kadr z CV tam jest
Małgosia i pomoże , pozdro.
1
yanki dodo 2015-03-04 06:54
jest ok
jun 2015-03-23 19:40
Jak u prywaciarza dziś jesteś jutro cie nie ma przywilej bogatych kto bogatemu zabroni albo robisz albo won
1
prawda 2015-04-03 00:33
4 brygadowy system po co za dużo do płacenia pośrednikom w warszawie no tak ale tam płacą pracownikom od 150 zł za godzinę nie warto było tu dołożyć czy brak słów
2
kaktus 2015-04-03 00:49
Nowo warszawka
2
figaro 2015-04-25 12:30
Co z tego że szuka jak zmieniają się jak rękawiczki po wprowadzeniu systemu 4 brygadowego niektórzy myślą już o innej pracy to wykorzystywanie nie praca a odzewu finansowego nie widać ko wytrzyma Świątek piątek
1
Przylizany Waclaw 2015-07-08 01:09
Moze na hartownie przyjmuja , robota lezaca I cieplo ?
ziom 2015-09-29 11:33
Witam mam pytanko ile robi sie tam godzin miesiecznie i jaka jest placa dla swierzych operatorow a jaka dla doswiadczonych ?
5
Ja 2015-10-28 14:41
Cytuje słowa piosenki lady pank-Fabryka małp, fabryka psów rezerwat dzikich stworzeń, zapadłych tak że nawet Bóg i Bóg im nie pomoże.Gdzie spojrzę dokoła dżungla
1
Ja 2 2015-10-29 08:53
Tekst zacytowany "na haju". Miliard lat świetlnych od prawdy.
Firma ma wymagających klientów więc wymaga. Nie dla mięczaków!
1
dj 2016-01-28 13:50
Robia rekrutacje, ale nie zatrudniaja. Nie wiadomo kogo szukaja?
jd 2016-02-05 15:37
Jakoś nie mogą znaleźć! Chyba nikt im nie pasuje.
jd 2016-02-08 15:10
To chyba szybko nie znajda
Drid 2016-02-15 10:26
A jak wygląda sytuacja w sprawie operatorów CNC? ktoś jet w stanie napisać czy są przyjęcia na to stanowisko i jakie są stawki?
GOŚĆ 2016-04-17 13:24
No to jak to jest??? Firma pada? pan bartosz, napiszę z małej litery bo to nikt, zwalnia i zwalnia i obstawia się byle kim typu budowniczy szymek, a my robimy w JA-TO kokosy, gdzie się dwóch kłuci 3 korzysta ŚMIECIU!!!
3
Lipa 2016-06-16 19:26
O jakim klubie sportowym Ty piszesz chcesz mnie pozbawić , rozmawiałem mnie do lez
Lipa 2016-06-16 19:27
O jakim klubie sportowym Ty piszesz chcesz mnie pozbawić , rozmawiałem mnie do lez
Kolega 2016-07-23 05:13
Nie wiem czy 4000 na reke to jest ok , pracowalem w firmie 15 Lat temu i prawie tyle wyciagalem to obecnie , biorac pod uwage inflacje 6000 bylo by ok
Jober 2016-09-19 02:08
job is the best!
Tom ili Dżons 2016-10-01 04:44
Wiele osób ma nadzieję że kier.BOB BUDOWNICZY ,angielska bajka czyli Moiti Paiton w czasie krótszym jak czasoprzestrzeń ,w końcu poczuje lot Ikara.zaraz,zaraz,zaraz słyszę oklaski,to tylko moje wrażenie ,Panowie,ale BOB rozglądam się za dobra budową dla Ciebie.A dla SZEFA DUZO ZDROWIA , że wytrzymuje z takimi ludźmi.A tak ogólnie lubię tu pracować jak ktoś ,nie jest wybredny , znajdzie tu dla siebie miejsce,a zapomniałbym,PANIE z marketingu namawiam na występy miss ,macie potencjał, błyszczące urodą figurą,no i BRAWO WY,Ja jestem zawsze ZA.A spotkać mnie możecie przy automacie z kawą. ZNAK ROZPOZNAWCZY różowy rower składak jestem w okularach D&G no i mucha jak jaka czarna lata przy automatach .A teraz trochę cukru,PANIE Bartoszu ja się staram w pracy ,wiec niech Pan się postara, życzę lepszego miejsca rankingowego w skokach,przez przeszkody konno.A klubowi pilkarskiemu dużo goli ,ale w siatce przeciwnika.W skrócie taka to firma ,jest ok ale zawsze może być lepiej.
6
dzik 2016-10-10 10:48
szukaja caly czas i nikt im nie odpowiada
dzik 2016-10-11 13:36
rekrutacja w agencji Unikadr dla Adamusa
Kris 2016-10-11 14:08
Ale to nie jest chyba zbyt ważne przez kogo i czy jakąś agencję czy nie się rekrutuje do Adamusa, najwazniejsze to poznać adres email jakiś i tyle, żeby można było wysłać, albo adres pocztowy, aby można było pójśc osobiście i załatwić tą sprawę raz na zawsze
czytarz 2017-01-08 00:18
wypowiedzi tu sa na niskim poziomie co oznacza ze załoga to ciemna masa idealna do manipulacji a i zarzad pewnie komune pamieta.
jelonek 2017-01-24 14:30
ile się zarabia w biurze i na produkcji?
erwin 2017-02-01 22:27
potrzebują kogoś na tokarki cnc? jak wyglądaję płace i warunki? kadra w porządku?
M 2017-02-02 07:45
firma cały czas się rozwija i zatrudnia nowych ludzi, można składać cv osobiście lub na adres kadry@adamus.com.pl
Płace i warunki są na dobrym poziomie.
erwin 2017-02-02 19:29
ok dzięki :) a pan M z firmy że tak zachwala czy to szczera opinia? :)
M 2017-02-03 07:51
Prawdę piszę, pracuję tu od wielu lat, nie mam im nic do zarzucenia.
erwin 2017-02-03 18:19
ok. to dzięki w takim razie :) a Pan na produkcji pracuje na cnc?
Kolo 2017-03-22 21:22
Hej ten co w Remika. Gra co u ciebie degustatorze świeżych owoców
Culio 2017-04-11 11:12
Byłem tam , jeśli chodzi o samą pracę to jest ok jak ktoś chce pracować , tyle że nie mówią że jest to praca w szkodliwych warunkach , Pył szlifierski , mgła olejowa itp. to wszędzie tam lata i tworzy nieźle zabójczą mieszankę dla płuc i układu oddechowego . Jestem Alergikiem i od razu na początku pracy dopadł Mnie kaszel i ciężkie oddychanie które nawet po kilku miesiącach nie chciało przejść... obecnie już się tam nie męczę :) szkoda zdrowia ..
5
KK 2017-04-11 11:34
Tu nie ma szkodliwych warunków, wszystkie normy są zachowane i nie przekraczamy ich. A Pan to ma przede wszystkim alergię na pracę, krótkie okresy zatrudnienia w wielu miejscach o tym świadczą. Poza tym nikt Pana stąd nie wyganiał. Ciekawe ile Pan popracuje w następnej pracy, pewnie też max 3 miesiące...
niepolecam 2017-04-18 07:21
Tu jedynie normy czasu pracy nie są zachowane oraz brak wynagrodzenia za godziny nadliczbowe ale to pikuś.
11
KK 2017-04-18 11:49
Bzdury Pan pisze, za nadgodziny płacą i to z nawiązką. Ci co pracują długo w firmie wiedzą, że można tu dobrze zarobić. Jak nic się nie umie to trzeba trochę czasu poświęcić na naukę. Najwidoczniej tutaj niektórzy mylą naukę z pracą.
2
Lolek 2017-05-16 19:50
Odnośnie ostatniej wypowiedzi widzę tu pewne przeklamanie i to znaczne, pracownicy którzy już się nie uczą pracują w zakładzie już wiele lat parę lat maja takie same stawki jak nowo przyjęci, stolarze, listonisze, piekarze więc tego nie rozumiem ktoś tu kłamie.
4
Kadry 2017-05-17 13:44
Pracownik, który uważa, że ma za niską pensję powinien zgłaszać się bezpośrednio do Pracodawcy. Może też napisać list.
Anonim 2017-07-07 15:13
W firmie robi się nie wesoło, do władzy doszli dosłownie aktorzy z filmu głupi i glupszy. Wiadomo o kogo chodzi, o tych dwóch z akwarium. Jeden lepszy od drugiego. Czerwony księżyc teroryzuje ludzi, i drze pape. Produkcja poszła do przodu pensje w miejscu ale poganiaja jak psy w zaprzegu żeby tylko oni wzięli dobra premie. Dwa jak ktoś chce dobrze zarobić musi być pociotkiem jak co niektórzy jak nap. Na drazarkach przyszedł młody ledwie co pracuje już kasa odpowiednia po miesiącu a teraz taki fachowiec, że po pół roku szkoli ludzi. Szok . czemu inni nie mogą tak zarabiać na innych działach, nie tak tu jest pocioty mogą. Ubikacje wołają o pomstę do nieba. Tak że nie jest już dobrze dla robola. O i na koniec najlepszy jest KOORDYNATOR PODTRZYMANIA RUCHU, TYLKO JAKIEGO CHYBA KOLEJOWEGO, wali taką lipe i bałagan że szok, co naprawi za godzinę zepsute ale z gadki to normalnie dyrektor. Tak że nie jest najlepiej. Przychodząc nie miejcie złudzeń że bedzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo nie jest. A będzie gorzej dla dla tych co tak naprawdę pracuja,A Rudy lis to tak czaruje szefa kłamie, mami, gada nieprawdę o ludziach oby tylko jego pupsko było ok, że go jeszcze trzymają, parodia, chyba lepiej by było gdyby domki z kart składał. Zresztą obydwie te dwie rybki z akwarium, to zwykłe śledzie z beczki, nie dość że nie dobre, to wali chamstwem, buractwem, prostotą, brak podejścia do człowieka, a ten mniej główny czerwony lampion to się nadaje do obory prawdziwy buras
10
Oko 2017-07-22 06:27
Kolego Anonim mocne słowa, ale na marginesie Pan K. Grze.mobingowal na dole teraz robi to u góry. STARE PRZYSŁOWIE MÓWI, KTO MIECZEM WOJUJE OD MIECZA GINIE. Napewno szacunku to on u ludzi nie ma reszta to tak jak napisałeś
2
Gall 2017-09-06 22:59
Bądźmy szczerzy, jest zapiedziel, zleceń nie brakuje, wręcz jest rozwój.
Firma jest producentem, toteż czas i precyzja wykonania zleceń jest najistotniejsza dla kontrahentów. Taka jest rola sprzedawcy swego produktu, a ten jest najlepszym obrazem pracowitości ludzi w Firmie.
Owszem maszyny czasem się psują, ale i tak na szczęście w skali ogółu rzadko, a jeśli nawet to wsparcie wewnętrzne naprawy czy nawet zewnątrz Firmy pomaga skutecznie usunąć awarię, choć przestój czasem boli, a na pewno irytuje.
Monotonia pracy? Tak bywa, że człowiek napatrzy się na te same wałki, potem stemple, płytki, później blistry, ciągle toczenie, frezowanie, szlifowanie, drążenie... te same wymiary danej serii lub ta sama, bądź podobna dokumentacja. Sorry, jak coś jest dobre do wszystkiego, to jest do niczego, dlatego większość ludzi w Firmie to "the beściaki" w swojej dziedzinie, na swoim stanowisku. Ewentualnym maruderom chyba żadna praca nigdy nie dogodzi.
Można by jeszcze popracować nad pagórkami nawierzchni przed budynkami... porządkiem, ładem i składem w tym miejscu, bo jak pokazuje magazyn na parterze, aż chce tam się przychodzić, progres, szacun.
Pozdrawiam ziomków doli tej Firmy i "step by step" do przodu!
3
Iza 2017-09-12 11:41
@Oko czy jesteś pewien, że chodzi Ci o mobbing? Wiedz, że mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy zgłosiłeś to gdzieś? A może ktoś jeszcze odczuł mobbing w firmie ADAMUS HT Sp. z o.o.?
Zostaw swoją opinię o ADAMUS HT Sp. z o.o. - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADAMUS HT Sp. z o.o.