logo Metalkas Sp. z o.o.

Metalkas Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Opinie o Metalkas Sp. z o.o.

ciekawy ph 2014-04-28 17:19:26
a jak tam u nich wygląda praca przedstawiciela handlowego, bo ogłaszają się z ofertą pracy na tym stanowisku? Dzięki za wszelkie info.
11
żenada 2014-05-16 23:28:20
Ta oferta wisi kilka lat. Jeśli wystarczy powiązać pewne fakty. Ktoś kto szuka pracy w tej dziedzinie lub jest na bieżąco domyśla się o co chodzi
3
ciekawy ph 2014-05-21 14:20:28
dzięki Koledzy, czyli rotacja jak w Coca Coli i wszystko jasne, [usunięte przez administratora] do pracy nadal brak, pozdrawiam
3
tomo 2014-05-23 16:51:45
No to ciekawe, nie spodziewałem się, że ani w Metalkas sa rotacje, ani tym bardziej w Coca Coli, dziwne porównanie.
1
... 2014-06-02 13:47:15
Fakt firma stawia na pracę wykonaną więc jest dość dużo "roboty" ale po 3 miesiącach spokojnie umowa o pracę i nie najgorsze zarobki.
4
lili 2014-07-17 13:19:50
mam pytanie dostałam propozycje w tej firmie na pakowaniu 4 brygadówka ile można zarobić na pakowaniu
7
pawel 2014-07-20 15:44:20
Witam szukam pracy na stanowisku magazyniera , operatora wózka widłowego. Czy warto startowac do tej firmy? Czy da sie pracować dla chcącego i jakch warunków finansowych można sie spodziewać? I jak można sie starać o dostanie sie do tej firmy? Prosze i unfo.
2
Prezes 2014-07-29 19:11:34
Firma jest ok, ale ja się dostałem kiedyś za pośrednictwem agencji pracy tymczasowej,(usunięte przez administratora) 3 zmiany + nocki.(usunięte przez administratora)na linii jak trzeba pakować i obsługiwać maszynę, a jak się zatrzyma to już wgl jest problem. Nie można usiąść na chwilę nawet, a jak już ktoś siada to zaraz brygadzista lub kierownik zmiany zwraca uwagę. Miesiąc pracy w takim trybie i podziękowałem. Praca 8-godzinna i jedna przerwa 15-minutowa.
3
nutka 2014-08-06 13:32:49
przestrzegam-nie idźcie tam za pośrednictwem agencji pracy!! (usunięte przez administratora) Obiecują złote góry a w dniu wypłaty wychodzi szara rzeczywistość!! i jeszcze tu usuwają złe opinie więc mają dużo na sumieniu!!
1
teofil 2014-08-31 15:31:33
Witam widziałem ze jedna z agencji pracy rekrutuje na stanowisko Magazyniera w tej firmie. Moze ktos cos wie na ten temat? Na co mozna liczyć? i czy da sie pracować ?oczywiście mowa o normalnych warunkach pracy.
1
kolo39 2014-09-10 15:54:58
Jakie warunki na Ph rodzaj umowy i wynagrodzenia rejon warm-mazur.
1
Cisza 2014-10-30 03:11:24
Widac, ze chyba nikomu nie zalezy zeby biednym ludziom pomoc, a to wielka szkoda to co napisal ten ktos wyzej to w sumie prawda, ale tak na prawde to wszyscy wiemy ze wszystkim tylko i wylacznie chodzi o kase. jak kasy nie ma to nie ma chetnych do rpacy i tyle. to ktos w koncu pomoze tym co szukaja ?
1
xxyyxx 2014-11-02 22:58:42
pracuje w tej firmie od 3 tygodni i jak narazie wszystko było okej. dodam,że jestem jako pomocnik lakiernika przez agencję. na początku praca łatwa się wydawała bo tylko blaszki zawieszać na haczyki i to wszystko. przez ostatnie dwa dni szef zabronił zatrzymywania maszyny jesli się nie wyrabiamy i fakt trze solidnie " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; za przeproszeniem. byłam przez pare h na pakowaniu i nie mam co narzekać. praca jak praca trzeba się namęczyć by coś zarobić. za to mają wspaniałych ludzi ! wszyscy są dla siebie mili :) - przynajmniej dla mnie
kern 2014-12-12 20:52:06
Metalkas Sp. z o.o. jest producentem szeregu wyrobów, zapewniającym ich użytkownikom bezpieczeństwo, ochronę wartości oraz porządek. Także jesli ktoś jeszcze nie orientuje się jakiego typu są to zabezpiecznia to są to wszelkiego rodzaju sejfy, drzwi czy też inne zabezpieczenia pasywne jakie możecie sobie wyobrazić ;)
były 2014-12-18 22:30:26
wszystkie negatywy skrupulatnie usunięto, ciekawe jak długo ten wpis pozostanie
3
aaa 2015-01-27 13:53:57
no i skad wiedzialem, ze moja opinia zostanie usunieta? marny portal...
METAL 2015-02-13 11:12:13
BARDZO SŁABY PRACODAWCA, PRACOWALEM JAKO PH- SZCZERZE NIE POLECAM
6
PH 2015-02-22 00:41:31
Jestem w firmie kilka lat polecam fajna robota kasa na czas warunki ok
5
PH 2015-02-22 00:41:34
Jestem w firmie kilka lat polecam fajna robota kasa na czas warunki ok
socios 2015-06-02 09:15:34
W jakim przedziale zarobki na CNC?
3
xxyyxx 2015-06-29 16:35:08
Progres,ale sa jeszcze dwie inne agencje gp oraz timework. Mija mmi 9miesiac i jakos nie widze umowy ani premii,wiwc przygotuj sie na to.
Pol_Men 2015-09-22 07:16:29
Czy firma wypłaca premię za wykonaną pracę i w jakiej wysokości [%] ? Jacy są tam kierownicy?
2
Pol_Men 2015-09-23 12:30:05
Po co w ogóle jest ten portal? Nie można tu uzyskać żadnej odpowiedzi na zadane pytania. Chyba, że odpowiedzi są usuwane z uwagi na ich negatywny wizerunek o firmie.
ruda 2015-09-30 14:12:35
a nie lepiej iść na rozmowę i się przekonać, pytanie czy warto złożyć cv są bez sensu...
nick 2015-12-09 09:14:55
Praca jako PH w tej firmie nie najgorsza, ale slabe zarobki, duze trudnosci z narzedziami pracy, Ogolnie ne polecam, chyba ze chcesz popracowac pol roku i szukac czegos nowego
bbb 2016-02-29 23:41:05
polecam spoko firma
as 2016-05-16 20:44:12
i dyrektora produkcji. Napiszcie co się stało z poprzednim dyrektorem i czy warto aplikowac.
ptaku 2016-05-26 03:03:24
Obecny dyrektor oficjalnie jest dyrektorem ale za te chocki które kładzie w zakładzie zdecydowanie możesz aplikować, juz nie długo
xxyyxx 2016-05-28 04:56:44
no niestety jest, ale fajnie by było gdyby jakiś nowy na jego miejsce przyszedł bo atmosferę robi nie miłą
web 2016-06-07 11:02:58
ich ogłoszenie: webmaster z prawem jazdy, kisne :D
FC 2016-07-13 17:16:57
Nigdy w życiu, w żadnej firmie nie spotkałem sie z tak nieprofesjonalna i żenującą rekrutacja (stanowisko managerskie średniego szczebla). Po przejechaniu ponad 300 km, spędzeniu kilku godzin w samochodzie, KOMPLETNIE NIEPRZYGOTOWANY pan ( przedstawił sie tak niewyraźnie, że nawet nie próbuje zgadywać czym sie w firmie zajmuje)oznajmił, że spotkanie bedzie miało charakter ogólny, zapoznawczy.
Pracy oczywiście nie dostałem (i tak pewnie zawahałbym sie przed kolejna wyprawa na ewentualne kolejne "zapoznawcze" spotkanie), co nie zmienia faktu, że w momencie kiedy ciągnie sie człowieka przez pół Polski żeby "się poznać" wypadałoby chociaż zadzwonić i poinformować go, ze jednak nie mamy ochoty na współpracę. Moja ocena - 1!
FC 2016-07-13 17:17:09
Nigdy w życiu, w żadnej firmie nie spotkałem sie z tak nieprofesjonalna i żenującą rekrutacja (stanowisko managerskie średniego szczebla). Po przejechaniu ponad 300 km, spędzeniu kilku godzin w samochodzie, KOMPLETNIE NIEPRZYGOTOWANY pan ( przedstawił sie tak niewyraźnie, że nawet nie próbuje zgadywać czym sie w firmie zajmuje)oznajmił, że spotkanie bedzie miało charakter ogólny, zapoznawczy.
Pracy oczywiście nie dostałem (i tak pewnie zawahałbym sie przed kolejna wyprawa na ewentualne kolejne "zapoznawcze" spotkanie), co nie zmienia faktu, że w momencie kiedy ciągnie sie człowieka przez pół Polski żeby "się poznać" wypadałoby chociaż zadzwonić i poinformować go, ze jednak nie mamy ochoty na współpracę. Moja ocena - 1!
2
Seba 2016-07-13 19:43:45
Jechałeś 300km aby tam podjąć pracę? Co Ci proponowali, stanowisko Kierownicze? To powiem Ci kolego, że po niedługim czasie zostałbyś zwolniony przez Dyrektorka:-) za papierek leżący na hali;-)
bylem widzialem przezylem 2016-07-17 10:31:00
Normalna praca to nie tam ,chyba ze lubisz być traktowany jak wół.
A i tak jak cos nie po myśli pojdzie to za drzwi
bylem widziałem 2016-07-17 10:41:06
siemka to mały pikuś papierek. jego niekompetencja jest daleko dalej posunięta.
Aż dziw że można kogoś takiego zatrudnić.
byłem widziałem 2016-07-17 12:11:21
to chyba należysz do tych co się nie znają na niczym i potrzebujesz ludzi ,żeby myśleli za Ciebie
zainteresowany 2016-07-24 14:00:48
Co powiecie o pracy na magazynie jako operator magazynier wózka wysokiego składu.Napiszcie proszę
as 2016-07-29 18:20:01
A jak tam nowy dyrektor produkcji - daje rade?
2
Xxx 2016-08-01 18:17:52
Witam
Jakie warunki zatrudnienia dla przedstawicieli handlowych ? Czym jeżdżą PH ?
Jaro 2016-08-01 21:34:18
Jak jest na magazynie z pracą napisze ktoś?
zawidziony 2016-09-16 16:39:10
bardzo nieprofesjonalny pracodawca. bałagan, przedmiotowe traktowanie ludzi, źle zarządzana firma. nie polecam zdecydowanie
emilia 2016-09-21 18:50:19
To tak samo nieprofesjonalnie i traktowanie pracownika przedmiotowo jak w ART-METAL Lisi Ogon ul.Rekreacyjna 5.Nazwisko to samo GRZENIA,nie wiem czy to rodzina czy zbieżność nazwisk, dwie szefowe tej firmy teściowa i synowa,każda mówi co innego,zresztą to firma rodzinna,matka,córka,syn,synowa,wszyscy rzadzą,szefowa matka,jej nastrój zależy od tego którą nogą wstanie z łóżka,strach się bać! córka z tarczycą,nerwowa,trzeba uważać co się mówi,synowa,woda sodowa jej uderzyła,syn,najbardziej dostępny z tej rodzinki.Adres ART-METAL Bydgoszcz ul.Gęsia 16, a firma faktycznie mieści się w Lisim Ogonie,w budynku w którym jest druga firma STOORK ta firma należy do syna,M.Grzenia,obie firmy pod adresem Rekreacyjna 5 Lisi Ogon.
6
Zainteresowany. 2016-09-24 15:44:42
Czy ktoś może napisać w jakim systemie zmianowym pracuje zakład produkcyjny i czy obowiązuje on również magazyn?
lock 2016-10-11 15:12:58
właśnie pojawilo się ogłoszenie na dyr. produkcji. co tam się dzieje?
4
romek 2016-10-11 15:40:39
Hej, wiecie jak wygląda u nich rozmowa rekrutacyja ? Nie ukrywam, że dobrze by było podjąć pracę, zwłaszcza, że doświadczenie u nich zdobyte jest dość cenne, to się teraz ceni, gdy na rynku jest dość trudno.
olo 2016-11-06 16:00:54
Mam zacząć tam prace jako ślusarz,nie wiem czy zaryzykować,czy dac sobie spokój?Może ktoś coś o produkcji napisze
wiewióra 2016-11-15 13:42:44
jeśli znasz się na swojej robocie to nie będziesz miał problemów żadnych
bujaka 2016-12-01 12:09:01
tylko, że żaden z prezesów Metalkasu nie imienia na M, więc coś Ci się chyba pomyliło, a już na pewno żadna z ich żon nie ma własnej firmy
Nick 2016-12-04 17:14:31
3 zmiany
trololo 2016-12-06 14:11:23
jak wygląda praca jako operator CNC w tej firmie? Czy traktują normalnie pracowników?
Zostaw swoją opinię o Metalkas Sp. z o.o. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Metalkas Sp. z o.o.