brak logo

Hotel Allegri

Będzin

Opinie o Hotel Allegri

anonim 2009-06-16 14:49
Hotel Allegri- to najfajniejszy hotel ! Gorąco polecam : pokoje,jedzenie , miła obsługa wprost wspaniała !!!!!!
Polecam hotel Allegri:
[usunięte przez moderatora]

Polecam!



1
hahaha 2012-09-20 19:27
totalna kpina
2
Czarodziej 2014-02-18 15:55
Profesjonalna obsługa, świetna kuchnia, czysto, utrudniony dojazd lecz Hotel nadrabia tym co oferuje. Polecam
2
Asia 2014-02-18 16:49
Świetny hotel z miłą obsługą, wyśmienita kuchnia.
Wszystko profesjonalnie.
Polecam
1
Mirek 2014-03-14 22:19
Porażka!
2
Monisia 2015-02-16 17:47
Hotel jak każdy prywatny - zarobki zalezne od wyników hotelu (jak dobry miesiąc to więcej jak posucha to najniższa krajowa) pozytywem na początku kariery zawodowej jest możliwość nauczenia się wszystkiego: recepcja, śniadania, sprzątanie pokoi i terenu wokół,obsługa wesel, prace biurowe. po pół roku pracy w tym obiekcie można spokojnie ruszać na podbój rynków hotelarskich. może się wydawać że to dużo pracy ale nie jest gorzej niż w innych miejscach tego typu, a nie wymagane jest doświadczenie zawodowe ani wykształcenie kierunkowe - można się uczyć w trakcie pracy.
1
Monisia 2015-09-16 10:15
Jak już wspominałam, pracowałam w Hotelu Allegri kilka lat. Zwolniłam się sama, bo znalazłam ofertę, która na tym etapie rozwoju była dla mnie bardziej odpowiednia. Ale kiedy zaczynałam - bez wykształcenia kierunkowego i doświadczenia, Allegri było dobrą opcją. Mogłam się nauczyć wszystkiego.I tak: sprzątanie pokoi i zmywak też wchodzą w grę, na stanowisku: kelnerka-recepcjonistka. Więc jeśli ktoś nie chce się ubrudzić- nie polecam.
Ale początek kariery zawodowej to niezły - krok po kroczku i teraz jestem managerem obiektu konferenycjno-noclegowego. I nie dam się oszukać pracownikom, bo wiem co i jak zrobić, a jak trzeba to i pokażę własnymi rękami. Stąd bierze się szacunek podwładnych. Więc dziękuję za te lata, choć pracując tam zdarzało mi się marzyć o rzuceniu wszystkim w cholerę. Doceniłam po latach. Może inni tez docenią?
1
Marta89 2016-03-15 13:55
Allegri to typowy "prywatny przedsiębiorca" nastawiony z jednej strony na własny zysk, z drugiej na budowanie marki obiektu. fajnie wychodzi. restauracja i sala weselna się kręci. hotel bardziej obok tego jako dodatek. ale posprzatać pokoje można trochę się na komputerze pouczyć różnych rzeczy.a co miesiac trochę kasy w kopercie wpadnie - można wydać na ciuchy i imprezki. Praca idealna dla młodych ludzi. starzy po 30tce się zwalniają, bo nie wydalają fizycznie.
sabinka 2016-07-16 11:29
totalna klapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!odradzam
ANNkah 2016-08-26 22:33
Jak tam się teraz pracuje? mieszkam blisko i myślę, żeby złożyć CV, ale nie wiem czy szukają kogoś i czy warto? Jest jakiś Manager, z którym można się skontaktować?
bas 2016-09-01 11:41
Bieżąca atmosfera na pewno dopisuje @ah, bo zobacz, że od razu lepiej się wypełnia zzadania, jak relacje dopisują. Ciekawi mnie tylko czy wypłata jest terminowa, wiecie? Dzięki
M.Maślanka 2016-12-15 23:48
Popieram. Masakra ze wszystkim
1
B. Dyla 2016-12-15 23:50
Potwierdzam masakra
1
Anonim Dentka 2016-12-16 00:17
Bardzo nie polecam. Nie wiem skąd wzięli sobie te 3 gwiazdki
2
student 2017-01-22 15:04
Obsługa tragiczna, a jedzenie jeszcze gorsze. Talerze po drugim daniu zniknęły po dwóch godzinach, po kolejnych dwóch zaczęto podawać zimną płytę, jedzenie wyglądało bardzo nie apetycznie.
W cenę wliczona była jakaś ilość napoi - gdy się skończyły Pani z obsługi nalewała do dzbanka wodę z kranu! Totalne dno i porażka. Nie polecam tego miejsca
1
kurczak 2017-02-02 23:51
Mieszkałem tam dosyć długo oddelegowany przez firmę. Na początku wydawało się ok ale to tylko pierwsze wrażenie. Pokoje nie były sprzątane w pokoju zimno, TV jest ale jaki "wypas" i "ile" programów.
Śniadania to czysta porażka nie dość że monotonia to jeszcze sposób podania całkowicie nieapetyczny. Oczywiście jak się załapiesz przed innymi gośćmi hotelowymi. Zasada kto pierwszy ten lepszy obowiązuje. Interwencje w recepcji odnośnie awarii i niedogodności w pokoju całkowicie ignorowane przez właścicieli.
Reasumując moja ocena w skali od 1 do 10 to -1. Przestrzegam i nie polecam. Każdy inny hotel tylko nie ten.

PS.
po długich mękach w tym hotelu znalazłem niedaleko lepszy, tańszy w którym traktowany bylem jak człowiek.
1
Blondi 2017-02-20 19:32
Nigdy nie jest na czas!!! Pracowałam, wiem co mówię...
1
Studentka 2017-02-21 14:06
Szanowny kolego z naszego grona studentów Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach uczestniczyłam również w tym balu, od godziny 19.00 do 5.00 rano nie mam ani moje grono żadnych zastrzeżeń do organizacji balu i miejsca w którym się odbył tj. w Hotelu Allegri. Jedzenie-dobre w wystarczającej ilości. Napoi w tym mocniejszych pod dostatkiem. Zabawa prześwietna do białego rana. Nie wiem skąd Twoje pretensje. Za 80 zł które zapłaciłeś dostałeś to co zorganizował komitet organizacyjny uczelni, bo on ustalał ilość i menu. Nie ładnie tak pluć bez opamiętania i psuć opinie Hotelu- wspaniałe miejsce do zabawy, w którym wszyscy prawie 180 osób bawiliśmy się znakomicie do białego rana. A może Cię dziewczyna opuściła na tym balu stąd Twoja flustracja, bo innego uzasadnienia nie widzę na Twoje narzekania.
Anonim 2017-02-21 14:21
Kolego wstyd mi za Ciebie, i za to co piszesz. Byłem w tej grupie i mieszkałem służbowo w Hotelu Allegri razem z Tobą.
Oprócz drobnych niedociągnieć, które występują w każdym hotelu wszystko było należycie zorganizowane. I nie narzekaj na jedzenie, a przede wszystkim na śniadania bo takich w domu nie masz. Wiesz dobrze, że pewnej grupie z całego Naszego grona mieszkającego służbowo na Hotelu Allegri w tym widzę Tobie i innym którzy dołączli się wpisami do Ciebie poszło nie o warunki zakwaterowania ani posiłki, lecz o alkohol ! w tym piwo, które nie było ustalone w cenie menu przez Naszą firmę AGATA a które chciałbyś aby było podawane all inclusive dzień i noc przez dyrekcje hotelu, która wydawała to gratis. Co do zachowania niektórych osób z Naszej grupyi ich narzekań podczas pobytu, to wstydzę się za nich i dziwię się, że kierownik grupy to tolerował. Pozdrawiam Cię i opanuj się !
Anonim 2017-02-21 14:22
Kolego wstyd mi za Ciebie, i za to co piszesz. Byłem w tej grupie i mieszkałem służbowo w Hotelu Allegri razem z Tobą.
Oprócz drobnych niedociągnieć, które występują w każdym hotelu wszystko było należycie zorganizowane. I nie narzekaj na jedzenie, a przede wszystkim na śniadania bo takich w domu nie masz. Wiesz dobrze, że pewnej grupie z całego Naszego grona mieszkającego służbowo na Hotelu Allegri w tym widzę Tobie i innym którzy dołączli się wpisami do Ciebie poszło nie o warunki zakwaterowania ani posiłki, lecz o alkohol ! w tym piwo, które nie było ustalone w cenie menu przez Naszą firmę AGATA a które chciałbyś aby było podawane all inclusive dzień i noc przez dyrekcje hotelu, która wydawała to gratis. Co do zachowania niektórych osób z Naszej grupyi ich narzekań podczas pobytu, to wstydzę się za nich i dziwię się, że kierownik grupy to tolerował. Pozdrawiam Cię i opanuj się !
S.s.s. 2017-02-24 00:48
Napisał pacan z allegri podszywający się pod gości hotelowych.alkohol wydawała dyrekcja hotelu???ciekawe,synalek z uwiązaną kitą?bo tatuś prostak siedział tylko i dubał w nosie!!! A o odszkodowanie za straconych klientów mamrocie to możesz wystąpić do zusu albo do hodowców gołębi pocztowych a nie do poważnej firmy która chciała ci dać zarobić-nie zarobiłeś bucu bo pazerne sępy nigdy nie zarobią.p.s.uważaj lepiej żeby ci niewpadła Straż Graniczna na kontrole
1
Blondi 2017-04-19 12:56
Ciekawe co mam docenić, może brak wynagrodzenia za pracę i upokarzające proszenie się o własne pieniądze!!!!
1
Blondi 2017-04-19 13:00
Dokładnie, podszywają się w opiniach pod gości hotelowych, próbując podnieść w ten sposób średnią ocen... Kiedy jeszcze tam pracowałam też próbowali mnie do tego zmuszać... Ciekawe jak szybko usuną moje opinie :-)
1
Zostaw swoją opinię o Hotel Allegri - Będzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Allegri