Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kurotec Polska sp z o. o.

Pracowałeś w firmie Kurotec Polska sp z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pet - 2014-02-19 14:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę ryzykowne powierzać obcemu swoje dokumenty. Oby ktoś nie wziął na ciebie kredytu...
zdjecie uzytkownika
mol - 2014-02-19 17:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje ze paszport jest wlasnie wizowany bo wiem ze trwa to kilka dni wiec cierpliwie czekam na jakies informacje
zdjecie uzytkownika
Oskar - 2014-02-20 15:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy w ogóle do tej Rosji ktoś wyjechał może ktoś ma jakieś wiadomości jak wygląda tam praca i czy warto?
zdjecie uzytkownika
Gogos - 2014-02-22 19:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A do Rosji to na jakie stanowisko, bo pierwsze słyszę o tej ofercie. Przyznam, że ciekawy kierunek, ale bałbym się tam pracować :)
zdjecie uzytkownika
mol - 2014-02-26 14:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do rosji to na laminaty ja wyslalem paszport ponad 2 tyg temu i dalej nic dzwonie to dostaje tylko odpowiedz prosze czekac i tyle
zdjecie uzytkownika
mol - 2014-02-26 17:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos z was wyslal paszport i tez czeka badz jest w podobnej sutuacji ?
zdjecie uzytkownika
gapa - 2014-03-07 11:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos z was aplikowal na oferte laminiarza szlifierz do rosji ? macie jakies informacje co i jak kiedy wyjazdy czy cos?
zdjecie uzytkownika
killthatshit - 2014-03-07 21:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marco - 2014-02-02 14:58:02]:
używaj maski chłopcze!!! BHP szkolili cie !!!
zdjecie uzytkownika
mol - 2014-03-12 12:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojechal juz ktos do rosji lub czeka na informacje
zdjecie uzytkownika
kogucik - 2014-04-13 13:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wy tylko rosja i rosja.napiszcie jak sie pracuje ile daja na godzine setki placa.czy przy wyjezdzie tez diete placa .
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-04-14 12:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam banda zaklamanych( usunięte przez administratora ) naciagaczy
zdjecie uzytkownika
Zamicz - 2014-05-08 16:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że wypowiadasz się z pozycji pracownika bądź byłego pracownika? To może mi podpowiesz co zrobić bo mam ofertę od nich..
zdjecie uzytkownika
Zamicz - 2014-05-08 16:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że wypowiadasz się z pozycji pracownika bądź byłego pracownika? To może mi podpowiesz co zrobić bo mam ofertę od nich..
zdjecie uzytkownika
mustang - 2014-09-20 19:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda same obetnice a zeczywistosc inna jak mozecie omijajcie
zdjecie uzytkownika
koala - 2014-10-22 14:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jaka jest w sumie ta cała rzeczywistość? jak t naprawdę wygląda, bo w końcu nie wiem już sam czy się zatrudnić czy zostać tak jak było, nie wiem, doradźcie prosze. Mój znajmy tam pracował i całkiem dobrze zarabiał, co prawda mówił, ze tylko atmosfera pracy nie jest najlepsza niestety.. le to jeszcze zniose jakoś.
zdjecie uzytkownika
takitam - 2014-12-07 20:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogolnie rzecz ujmujac, naciagacze, oszusci i pani prezes wulgarna idiotka z adhd... jezeli chcecie zarobic to wam powiem, ze to nie ten adres... stawka smieszna, na wszystkim oszukuja, traktuja Cie jak smiecia. co do pracownikow wiekszosc z nich to dobrzy rzemieślnicy czy to w PL czy w Germanii. ale zarzad badna idiotow z Szanowna Pania Prezes Edyta N-D na czele.
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-12-22 12:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no chyba odrobinę przesadzacie, ja słyszałam, że co prawda jest troche roboty, ale jednak jest to warte swojej ceny no i można zarobić dobrze, na stawki to nie słyszałam, zeby ktoś od nich pracował, no chyba, ze na jakimś słabym dziale pracujecie, ale nie sądze, by takie były w tej firmie.. napiszcie czy nadal tak jest.
zdjecie uzytkownika
zaja - 2015-01-26 22:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego ta firma to banda zakłamanych naciagaczy doswiadczona osoba podpowie troche jakie oni obietnice składaja i nie wywiazuja sie z umowy a ta prezes to wulgarnie odzywa sie do pracowników dziwne powinna miec szacunek i dobrze współpracowac z ekipą i doceniac pracowników a wynagrodzenia sa chociaz adekwatne do wykonanej pracy?
zdjecie uzytkownika
misiek - 2015-02-10 18:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale naprawde między Wami panuje taka dziwna atmosfera jakaś? bo nie wiem jak już do tego wszystkiego się odnieść tak naprawdę. a dajcie jeszcze znać jak wszystko wygląda, czy faktycznie jakoś da rade się do nich dostać bez znajomości? tylko nie wiem jak mozna do nich składać aplikacje? normalnie mailem czy jest jakiś formularz?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-02-17 19:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2015-02-17 19:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz normalnie wysłać maila ( adres na stronie ). Pracowałem kiedyś w tej firmie. Ogólnie brak szacunku do ludzi, najlepiej jakby cały czas pracować za darmo i nie mieć swojego zdania. Rozmawiałem też z pracownikami na produkcji - od nich wszystkiego się dowiedziałem, jakie nastroje w firmie itd. Ludzie nie mają co liczyć na podwyżki, wszystko ustala Pani prezes, która się w ogóle na niczym nie zna i kieruje firmą z Niemiec. Na miejscu Pan dyrektor, który bez jej zgody nie może nawet koszuli zmienić, ale za to wszystko Wam obieca ;) . Odniosłem wrażenie, że ludzie też jaj nie mają bo nic nie chcą zmienić. w każdym razie firma z zewnątrz wygląda o.k.
zdjecie uzytkownika
gienek - 2015-03-23 14:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy mógłby mi ktoś powiedzieć ile dają kasy na ręke na godzinę? i ile się zarabia tak +/- na miesiąc? po odliczeniu oczywiście mieszkania i jedzenia?,Pytam o tą prace we Wrocławiu.
zdjecie uzytkownika
miły - 2015-03-28 10:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gienek - 2015-03-23 14:03:38]:
Nikt tu nic nie napisze, bo nie wolno obowiązuje tajemnica.Pracownicy między sobą wiedzą bo to akurat nie nowość ale oficjalnie wg regulaminu wysokość wynagrodzenia jest sprawą między tobą a pracodawcą.Ma to dobre i złe strony tych złych jest niestety więcej, tak czy inaczej nie spodziewaj się kokosów bo pani Prezes zabraknie jak da ci trochę więcej.Cała ta firma opiera się na kłamstwie i manipulacji,obiecują jedno a potem nagle przez przypadek coś nie pasuje i potrzeba coś zmienić, niektóre potrącenia też są niejasne że nie wspomnę o pomyśle mieszkania w salach 6osobowych za bagatela kilkaset euro miesięcznie.
zdjecie uzytkownika
gringo - 2015-04-18 21:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz pojawiło się ogłoszenie pracy, poszukują Laminatora do Stade. Pracuje ktoś obecnie na tym stanowisku i mógłby napisać ile orientacyjnie ma się na rekę?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Jeden wielki chaos i papierkologia, która później okazała się że zawiera błędy i trzeba było podpisywać wszystko na nowo.Zamiast rozmowy urywki zdań i bieganie w różnych sprawach mało czasu poświęcone na zapoznanie się z profilem pracownika, odpowiedzi na pytania mętne i ogólnikowe.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-17 12:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Jaca - 2015-07-17 12:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie Polecam Pracy w Stade to jakas tragedia robili tam chłopaki z torunia i ja tez odradzam lepiej szukac coś lepszego
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-08-25 00:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jaca, a możesz jakoś uargumentowac swoje stanowisko, w sensie napisac dlaczego tak bardzo nie polecasz tutaj pracy, bo ja jak czytałem poprzednie opinie to raczej nie było bardzo negatywnych komentarzy. Spodziewałbym się tutaj raczej dobrych warunków, no chyba, że coś uległo zmianie np. w zarządzaniu firmą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kurotec Polska sp z o. o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kurotec Polska sp z o. o.?
Zadaj pytanie
alert