Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kurotec Polska sp z o. o.

Pracowałeś w firmie Kurotec Polska sp z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marco - 2014-02-02 14:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy od 2012 roku coś się zmieniło?Jak wyglądają wyjazdy zagraniczne?
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-02-06 12:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, czy coś się zmieniło na lepsze? oferują pracę w Rosji, czy zarobki jakie podają są wiarygodne?
zdjecie uzytkownika
Riko - 2014-02-07 08:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam strasznego mola czy tam pojechać czy nie a po kontakcie telefonicznym niewiele można się dowiedzieć. Dopiero kiedy prześle się xero paszportu to mają coś o umowie powiedzieć.. Ciekawe czy stawka godzinowa na umowie będzie inna niż przy rozmowie telefonicznej... jak ktoś wie odrobinę więcej niż ja niech pisze . Dzięki za ewentualne posty
zdjecie uzytkownika
znany - 2014-02-17 12:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo coś więcej na temat pracy w Rosji ?
zdjecie uzytkownika
mol - 2014-02-18 08:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie jakieś info o Rosji ? Tydzień temu wyslalem paszport od tej pory nie mam odpowiedzi niby czekają na informacje od pracodawcy
zdjecie uzytkownika
pet - 2014-02-19 09:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po złożeniu CV dzwonili, że w ciągu 10 dni wyjazd do Rosji. Wysłałem skan paszportu i cisza. Gdy po kilku dniach zadzwoniłem dowiedziałem się, że się nie zakwalifikowałem, bo mój paszport nie przeszedł. Dziwne bo nigdy w Rosji nie byłem. Trochę to niepoważne.
zdjecie uzytkownika
mol - 2014-02-19 11:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie kontakt mialem szybki kiedy tylko wyslalem cv i skan paszportu pozniej otrzymalem tel i adres gdzie mam wyslac paszport po wyslaniu paszportu wszystko ucichło ktos jest w podobnej sytuacji ?
zdjecie uzytkownika
pet - 2014-02-19 13:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mol - 2014-02-19 11:49:31]:
co znaczy "wysłałem paszport"? skan czy oryginał?
zdjecie uzytkownika
mol - 2014-02-19 13:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najpierw skan pozniej dostalem telefon zeby wyslać paszport wraz z wnioskiem ktory dostalem na poczte wszystko wyslalem w zeszlym tygodniu mam nadzieje ze czekamy na wizy a moze sie myle
zdjecie uzytkownika
pet - 2014-02-19 14:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę ryzykowne powierzać obcemu swoje dokumenty. Oby ktoś nie wziął na ciebie kredytu...
zdjecie uzytkownika
mol - 2014-02-19 17:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje ze paszport jest wlasnie wizowany bo wiem ze trwa to kilka dni wiec cierpliwie czekam na jakies informacje
zdjecie uzytkownika
Oskar - 2014-02-20 15:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy w ogóle do tej Rosji ktoś wyjechał może ktoś ma jakieś wiadomości jak wygląda tam praca i czy warto?
zdjecie uzytkownika
Gogos - 2014-02-22 19:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A do Rosji to na jakie stanowisko, bo pierwsze słyszę o tej ofercie. Przyznam, że ciekawy kierunek, ale bałbym się tam pracować :)
zdjecie uzytkownika
mol - 2014-02-26 14:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do rosji to na laminaty ja wyslalem paszport ponad 2 tyg temu i dalej nic dzwonie to dostaje tylko odpowiedz prosze czekac i tyle
zdjecie uzytkownika
mol - 2014-02-26 17:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos z was wyslal paszport i tez czeka badz jest w podobnej sutuacji ?
zdjecie uzytkownika
gapa - 2014-03-07 11:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos z was aplikowal na oferte laminiarza szlifierz do rosji ? macie jakies informacje co i jak kiedy wyjazdy czy cos?
zdjecie uzytkownika
killthatshit - 2014-03-07 21:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marco - 2014-02-02 14:58:02]:
używaj maski chłopcze!!! BHP szkolili cie !!!
zdjecie uzytkownika
mol - 2014-03-12 12:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojechal juz ktos do rosji lub czeka na informacje
zdjecie uzytkownika
kogucik - 2014-04-13 13:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wy tylko rosja i rosja.napiszcie jak sie pracuje ile daja na godzine setki placa.czy przy wyjezdzie tez diete placa .
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-04-14 12:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam banda zaklamanych( usunięte przez administratora ) naciagaczy
zdjecie uzytkownika
Zamicz - 2014-05-08 16:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że wypowiadasz się z pozycji pracownika bądź byłego pracownika? To może mi podpowiesz co zrobić bo mam ofertę od nich..
zdjecie uzytkownika
Zamicz - 2014-05-08 16:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że wypowiadasz się z pozycji pracownika bądź byłego pracownika? To może mi podpowiesz co zrobić bo mam ofertę od nich..
zdjecie uzytkownika
mustang - 2014-09-20 19:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda same obetnice a zeczywistosc inna jak mozecie omijajcie
zdjecie uzytkownika
koala - 2014-10-22 14:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jaka jest w sumie ta cała rzeczywistość? jak t naprawdę wygląda, bo w końcu nie wiem już sam czy się zatrudnić czy zostać tak jak było, nie wiem, doradźcie prosze. Mój znajmy tam pracował i całkiem dobrze zarabiał, co prawda mówił, ze tylko atmosfera pracy nie jest najlepsza niestety.. le to jeszcze zniose jakoś.
zdjecie uzytkownika
takitam - 2014-12-07 20:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogolnie rzecz ujmujac, naciagacze, oszusci i pani prezes wulgarna idiotka z adhd... jezeli chcecie zarobic to wam powiem, ze to nie ten adres... stawka smieszna, na wszystkim oszukuja, traktuja Cie jak smiecia. co do pracownikow wiekszosc z nich to dobrzy rzemieślnicy czy to w PL czy w Germanii. ale zarzad badna idiotow z Szanowna Pania Prezes Edyta N-D na czele.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kurotec Polska sp z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kurotec Polska sp z o. o.?
Zadaj pytanie
x