brak logo

Hurtownia Armatury Sanitarnej STOŃ

Ruda Śląska

Opinie o Hurtownia Armatury Sanitarnej STOŃ

obcik 2010-05-21 13:46:46
wole zbierać puszki niż pracować dla [usunięte przez administratora])
obiecują pieniądze których nigdy nie dostaniecie
płcicie za uszkodzony towar (ceramika) który oni sami wam załadują
itd. nie polecam WIELKIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wdepnijcie.
3
Tomi 2010-11-27 09:47:32
Potwierdzam, praca w firmie Stoń ( lub inaczej TGS Partner) to jak [usunięte przez administratora] pracy, marne pieniądze , ciągła presja od samego właściciela, za byle co potrącanie z pensji, do tego na umowie najniższa krajowa a reszta pod stołem.
2
Klient 2011-06-20 13:45:11
Firma Krzak nikt nic nie wie... Nie odbierają telefonów... Z Całego Serca nie polecam tej firmy za towarem czekam już 2 tydzień i ciągle słyszę to samo...
2
klient 2012-02-08 16:35:34
Czytam z ciekawości, co piszą sami pracownicy ww firmy i jestem przerażony. niecały miesiac temu byłem klientem sklepu TGS w Kędzierzynie-Koźlu.Kupuę asortyment ze względu na niezłe ceny. Obsługiwały mnie bardzo miłe dwie panie. Zdziwił mnie fakt, że obsługują w kurtkach zimowych. Zapytałem ile mają stopni w sklepie, gdy otrzymałem informację 9 stopni, osłupiałem - jak można pozwalać ludziom pracowac w takich warunkach? zapytałem, czy mają płacone za to ekstra? pani popatrzyła na mnie, uśmiechnęła się i zmieniła temat. Powiedzcie mi gdzie jest ten słynny PIP? Panie były świadome faktu, iż mają prawo odmówić świadczenia usług, gdyż minimalna temp dla ich stanowiska wynosi 18 stopni, ale nie trzeba mówić, że wszyscy siedza cicho, bo nikt nie chce zostac bez pracy.Reasumując obsługa fachowa i bardzo miła, ale pracodawca nieludzki.
3
klientka 2012-02-10 01:46:18
Potwierdzam fakt iż obsługa w Kędzierzynie profesjonalna , natomiast rzeczywiście dwie miłe Panie siedziały w kurtkach wykonując swoje obowiązki w przy ujemnych temperatrurch . Dziękuję za dobre ceny i doradztwo.
3
klieeent 2012-08-20 00:52:16
byłem tam ostatnio, ale nie moge powiedziec o pracujacej tam pani, ze kipi profesjonalizmem i wiedzą - zastanawiam się, skąd pracodawca wyciąga nienadających się totalnie do tej pracy ludzi.obsługa do bani.
2
Klientka 2013-07-10 10:25:19
Ja też niestety nie zostałam obsłużona profesjonalnie!! Nie polecam
2
Aaaa 2013-07-16 20:11:40
Praca w tej firmie od wielu lat się w takim razie nie zmieniła. Dostajesz 1600 zł brutto reszta w kopercie, ale nie myśl że koperta jest pełna... jakieś marne grosze....Traktują pracownika jak śmiecia - wielkie wymagania a sami od siebie nic nie dawają, już o szacunku do pracownika nie wspominam. Generalnie praca w tej firmie to czysta masakra - odradzam!!
2
Piotr 2013-08-20 19:44:32
Ta... umowę o pracę... po jakimś czasie i to w dodatku na czas określony... Ci co pracują tam kupę lat i powinni już mieć umowę na czas nieokreślony mają dalej na czas określony. Zanoszą swoje stare (pod szantażem zwolnienia) i w centrali zmieniają daty!
1
Piotr 2013-08-22 07:55:19
Wiesz ja tam nie wiem.... Wiem tylko tyle że koledzy i koleżanki się żaliły że w tej firmie nie ma szans na umowę na czas nieokreślony tylko dostajesz bezprawnie jakieś przedłużenie np na 2, 5 lub 10 lat. a wynagrodzenie bez zmian - 1600 + nędzna premia w kopercie pod stolem.

1
tomi 2013-08-22 07:58:56
Tak.... zanosisz starą umowę za dwa dni dostajesz wydrukowaną nową z dłuższym terminem, tymi samymi pieczatkami i ta sama data zawarcia tej umowy - takie jaja
1
fituch 2014-03-14 18:17:47
@tomi, wybacz, ale Twoja opinia jest raczej ... wątpliwa. Nikt nie odważyłby się obecnie na takie przewały z umowami
Robert 2014-06-10 19:22:36
Pracowałem tam rok. W naszej części magazynu wiele towaru było na zewnątrz. Najgorzej było w zimę. Oczywiście nie dostaliśmy ubrań roboczych. Nosiłem kalesony, grube spodnie, dwie bluzy i kurtkę. Na twarz kominiarka na głowę czapka. Dużym plusem za to było że w zimę właściciel nie chodził po zakładzie bo marzł... Za to w lato.... Szkoda gadać. Pensja - najniższa krajowa reszta pod stołem. Za to wypłata była zawsze na czas.
1
rozczarowany 2014-08-07 11:58:06
Pracowałem tam krótko choć na rozmowie wstępnej obiecywali złote góry. Sprzęt niezły choć sposób załadunku towaru przez magazyn poniżej krytyki.Dziennie około 500 km trzeba zrobić oczywiście rozładowywać w między czasie towar.Minimum 12 godzin dziennie trzeba przewalczyć.Zarobki przemilczę choć na czas wypłacane. Tematu umowy też nie podejmę. Ogólnie kicha nie polecam.
1
szerli 2015-01-08 00:30:13
nie sądzę@drill, aby ludzie przychodzili do Stona z zamiarem jakiegokolwiek spełnienia się. Wielu osobom ta comiesięczna pensja to wszystko co do zycia potrzeba, także nie zdziwiłbym się , gdyby własnie dla niej tu pracowali. A własnie co do pensji. To na jakie pieniądze obecnie można tutaj liczyć .
zwolniona 2015-02-20 19:11:29
Pracowałam w TGS 1,5 roku i moja opinia nie należy do najlepszych. Umowa o pracę na czas określony nie ma szans na czas nieokreślony. Nie dba się i nie docenia w ogóle pracownika. Nie ma szans na L4 i opiekę, bo dostaniesz wypowiedzenie. ( Sama poznałam to na swojej skórze – po mino, że co miesiąc odkąd pracowałam plan był zrobiony a nawet ponad. Sklep, który nie był w ogóle rentowny z koleżanką podniosłyśmy sprzedaż a docenienie ZEROWE)
Jak chcesz się sprawdzić i być doceniony to na pewno nie w tej FIRMIE . Tu obowiązuje zasada „ Nie ma ludzi niezastąpionych „
Wolą na nowo szkolić pracownika niż dać, człowoeikowi się wykurować, bo wiadomo o ogrzewaniu w zimę nie maco marzyć. Powierzchnie sklepów są duże o robią godziny policyjne na grzanie.
Pieniądze wiadomo minimalna a reszta w kopercie ( jak to u wielu prywaciarzy)
Jeśli zrobisz plan to można dostać nawet dobrą pensję.
1
qwss 2015-03-03 22:09:14
Witam jak aktulanie wygląda w tym zakladzie? Czy są nadgodziny i jak z pracami w weekend?
1
pracownik 2015-06-04 13:17:40
TGS-najnizsza+koperta co łaska.Kary za wszystko,oczywiście nagród żadnych no i pamiętajcie NIE OPŁACACIE SIĘ SZEFOWI. Najlepiej jakby pracownicy dokładali pracodawcy za możliwość pracy.Umowa tylko na czas okreslony (nawet na 10 lat).Nie wchodźcie do tego bagna.
2
EMILIO 2015-06-14 13:52:31
Bardzo dobra firma pracowałem w niej prawie 2 lata kierownicy sa wporzadku zarobki sa może nie zbyt zadowalające ale zawsze na czas ogolnie dobra firma pozdrawiam kierownikow z bobrka
Josik 2015-07-22 10:23:43
Obudz sie dziewczyno ja sama sie zwolniłam jak Pani z windykacji dowiedziała sie ile mam wypłaty, zaraz mi obcieli wynagrodzenie za nic,jeszcze fałszywie była zaskoczona i płacze''dzieki niej zostały pozbawione pracy osoby które uczciwie pracowały.Żal mi Asi...osoba niepełnosprawna, ale był płacz fałszywy.Oby osoba która jest za Asie nie dała sie klanowi Paniusi
Dobrze że sie zwolniłam, pracuje w normalnej firmie bez stresu i bez żmij.
Nie polecam.!
4
matisz 2015-07-22 11:08:04
Niestety najniższa.
Kasa brana za urlop,L 4 zmieniac każa na urlop, zimą temperatura w biurach 13 stopni,
Uwaga na paniusie w kasie...dzieki pewnej osobie kilka osób zwolnionych a wine rzekomo wytyka
Mariolka co jest bzdura...
Jest taka plotkara strzezcie sie jej...kazdy przy niej w sprzedarzy i ksiegowosci to Dałny...
Swoje ubranie nos do magazynu a przy okazji obiad ciepły inaczej zupka z tytki..
Idealna praca dla ucznia..usługiwacza...
3
Kasita 2015-07-22 11:37:15
WITAM WSZYSTKICH, NIESTETY CAŁA PRAWDA CO DO OPINI.
PRACA NA CHWILKE, ZA NAJNIŻSZĄ.
TRZEBA BYĆ CZUJNYM, NIE WARTO WIERZYĆ W ZAPEWNIENIA O PRACY I PŁACY.
CO DO PEWNYCH OSÓB RÓWNIEŻ SIE ZGADZAM, ZROBIĄ WSZYSTKO BY SĄDZONO ŻE SIĘ NIE NADAJESZ.
ŻAL MI OSÓB KTÓRE NIESŁUSZNIE ZOSTAŁY ZWOLNIONE.
JEŻELI JESTEŚ NIEPEŁNOSPRAWNY SZKODA BYŚ RYZYKOWAŁ RESZTE SWOJEGO ZDROWIA.
NIE WARTO BYĆ DOBRYM I UCZCIWYM,ZOSTANIE TO WYKORZYSTANE PRZECIW TOBIE.
PRACOWAŁO MI SIE MIŁO DO CZASU GDY NIE KAZANO PRACOWAC W WINDYKACJI...TY CHARUJESZ, JESZ W BIEGU INNI POGADUCHY SOBIE ROBIĄ BO PRZECIEŻ PRACUJE LATA A TY JESTEŚ TYLKO PIONKIEM NIE WAŻNE ŻE NIEPEŁNOSPRAWNY, MASZ BYĆ JAK ROBOT...O NADGODZINACH NIE WSPOMNE 2 TYG SIE UZBIERAŁO I PRACOWALEŚ ZA FRIKO.
A MYŚLAŁAM ŻE POZNAŁAM UCZCIWYCH LUDZI, ZAWIODŁAM SIĘ,CHOĆ Z DRUGIEJ STRONY PRZEKONAŁAM SIĘ ŻE OPINIE LUDZI O FIRMIE SĄ PRAWDZIWE Z ŻYCIA WZIĘTE.
NIE WAŻNE ŻE PRACA ZA NAJNIŻSZĄ BO WYPŁATA NA CZAS. JEŻELI ZALEŻY CI NA PRACY NA DŁUŻEJ, NIE POLECAM BO TO TYLKO PRACA NA CHWILE.
4
Anonim 2016-01-04 18:01:48
Krótko i na temat-nie polecam pracy w TGS Ruda Śląska.
2
Aga 2016-01-17 21:52:22
Witam,
teraz jest rekrutacja na stanowisko sprzedawcy w salone TGS Bytom.
Jestem umówiona na rozmowę, ale z powyższych wypowiedzi wynik źe jest to kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Ijednak na rozmowę idę i zobaczę co oferują.
ona 2016-01-21 14:03:49
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w Bytomiu.
Ogólne wrażenie o firmie ok. Panie przedstawiły firmę, objaśniły na czym polega praca, od czego zależy premia.
Ogólne wrażenie ok

Trochę tam zimno, ale może dlatego że był remont.
Anna 2016-01-27 20:11:34
Witam, czy możesz powiedzieć o swoich kwalifikacjach/doświadczeniu zawodowym? U nas w mieście trwa nabór od trzech miesięcy ciągle pojawiają się oferty o pracę na stanowisko sprzedawcy ale doświadczonych sprzedawców z kwalifikacjami nawet na rozmowę nie chcą zaprosić.. ;-)
2
Nicson 2016-02-29 20:59:55
Witam pracowalam tam jakis czas temu i nikomu nie polecam pracy w tej firmie. Szkoda czasu i zdrowia . Obojetnie czego sie nie zrobi to i tak jest zle co zniecheca do pracy. Zrobia wszystko zeby udowodnic ze sie do niczego nienadajesz. Ludzie patrz kierownictwo szuka samych problemow i osoby ktora moga zjechac od gory na dol lub zwolnic zamiast zajac sie swoja praca . Panuje ciagly nacisk na wyniki Jak w wiekszosci korporacji oraz obowiazuje zasada je**c karac nienagradzac . Za bledy kaza placic z wlasnej kieszeni a jak wiadomo zarobki nie powalaja najnizsza plus koperta w ktorej zalezy od kierownictwa ile bedzie. Nie polecam.
5
niczego_sobie 2016-03-01 22:06:26
Pracuję w tej firmie w jednym z salonów.. i szczerze ma dosyc nerwowo nie da się wytrzymać , co chwilę do czegoś się uczepią :(
a tu że marża mała ...a jak sprzedawać jak ludzi nie ma ?
mam dość praca dobra na rok nie więcej ...
3
ogijns 2016-05-11 18:29:55
No myślę, że samym handlowcom @karta, na samym początku nie było łatwo, ale są przecież od tego szkolenia, i firma je stosuje, są właśnie szkolenia produktowe jak i handlowe, a system motywacyjne w formie premii od sprzedaży bardzo dobrze się tutaj sprawdza
Zostaw swoją opinię o Hurtownia Armatury Sanitarnej STOŃ - Ruda Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurtownia Armatury Sanitarnej STOŃ