Optivion Finanse S.A.

Wrocław

Opinie o Optivion Finanse S.A.

Karol z Krakowa 2012-09-01 11:32:57
Od dwóch miesięcy pracuje jako przedstawiciel na działalności gospodarczej i na razie faktury za prowizje mi wypłacili bez problemu i to przed terminem . Spoko firma tylko troszkę wymagająca.
Paweł 1984 2012-09-16 12:13:27
Zacząłem dla tej firmy pracować jako przedstawiciel na pomorzu. Firma jest w porządku.
Stały Klient Warszawa 2012-10-06 15:26:32
Stanowczo polecam, są skuteczni w odzyskiwaniu pieniędzy i tak jak obiecują jeżdżą do dłużników.
były pracownik 2015-06-27 21:00:35
unikać!!!
zleceniodawca 2015-07-24 20:22:02
unikać
tet 2015-08-22 03:08:19
Miejmy nadzieję, że to sprawi, że wreszcie zacznie to się jakoś wewnątrz kręcić, kręcić i rozkręcać. Idealną sytuacją byłoby zakończenie wszystkich długów i uzyskanie płynności finansowej na dalsze działanie firmy. Przy dobrych wiatrach jest to wszystko możliwe, tylko pytanie co dalej - czy zatrudnią nowe osoby, czy stare dostaną podwyżki.. ?
ancze 2015-09-21 18:27:37
Czy ktoś teraz brał udział w jakiejś rekrutacji i jest mi w stanie podpowiedzieć czego można się spodziewać od pracodawcy ? Dodatkowo najbardziej interesuje mnie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna, kto ją prowadzi, jakich pytań zadaje i co najlepiej w ich oczach byłoby mówić, co przedstawić. Za podpowiedzi dziękuję ;)
były 2015-09-22 11:41:54
Teraz sprzedają wywiady znalazłem ich reklamę w sieci, czyżby przestali windykować ?
iro 2015-12-05 21:22:58
nie wiem jak w chwili obecnej wyglada kwestia wynagrodzenia ale z tego co widzialem nie ma zadnych ofert pracy..
Dariusz 2016-01-03 23:38:12
Sam chętnie poznałbym opinie pracowników, bo zainteresowała mnie ta firma. No ale tutaj zbyt wiele się dowiedzieć nie można. Może nie są usuwane opinie, a po prostu nikt nie pisze
mlal 2016-01-12 00:05:13
Grunt, że są wypłacalni, no ale jednak przydałoby się, żeby wszystko odbywało się w terminie, z tego co wiem, to jednak pracownicy z tym problemów nie mają.
yyxx 2016-02-04 12:37:21
XYZ-Tyle wiesz,to może książkę napisz pt. "O jaki ja biedny"
gosc 2016-07-19 17:27:57
prosze o namiary jestem gotowa
gość 2016-07-19 18:13:10
Ja to sam bym sie chętnie do nich załapał @gęba, ale chyba nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy. Wiecie jak to teraz wygląda z rekrutacją? Dziękuję.
Szyszka 2016-10-26 16:36:55
podobno teraz robią wywiady. Chyba dobrze, bo z tego co słyszałem to akurat na tym się znają i mają możliwości. Nie wiem jak było z windykacją w optivionie, nie pracowałem dla nich ale słyszałem od znajomej, której facet tam pracował, że faktycznie było kiepsko, a teraz podobno dogadał się z kimś, kto tym kierował
Seba 2016-11-29 12:00:16
Unikać, firma niewypłacalna!!! Prowadzący spółkę, pan Adamus, otworzył już kilka bliźniaczych, wszystkie niewypłacalne . Ich najnowszy twór to Agencja Wywiadu Gospodarczego DETECTA Sp. z o.o. Go work niestety został już wyczyszczony z prawdziwych opinii.
1
Zostaw swoją opinię o Optivion Finanse S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Optivion Finanse S.A.