logo ZL Nałęczów Zdrój

ZL Nałęczów Zdrój

Drzewce

Opinie o ZL Nałęczów Zdrój

VAQ 2010-09-06 19:44:17
Firma dynamicznie rozwijająca się.Wynagrodzenia brutto ,jeżeli chodzi o woj.lubelskie można uznać za bardzo dobre.Organizacja pracy oraz motywacja.....raz lepiej raz gorzej.Podsumywując -mało jest takich zakładów ,które oferują takie warunki pracy.Pozdrawiam-
Pracownik produkcji.
5
pracownik 2010-11-11 15:40:33
Żenada niecałe 1400zł. netto.W sezonie niewiele lepiej PORAŻKA
3
xoxo 2012-08-17 18:37:41
Niestety zarobki małe, nieproporcjonalne do wymagań. Często zabierane premie... ta firma mimo że sie rozwija nie robi nic dla pracowników, zero motywacji,porażka odradzam.
2
LBN 2014-05-28 12:28:55
zarobki niezle,mila atmosfera jak sie chce zarobic i nie bac sie pracy to mysle ze mozna sie tu spelnic,no ale najlepiej wie ten co nic nie robi i tylko narzeka
3
xyZ 2014-09-21 19:46:20
anja w cisowiance polowa kobiet rezygnuje z pracy, siasc chwile nie dadza jak nie ma pracy to miotla czy gracka ... zarobki srednio raczej swiezak jak kolega wyzej pisal kolo 1400 zl wszystko robione na wyscigi nawet glupie ladowanie samochodow aby szybciej ... firma potezna wjezdza sie prawie jak do jakiegos pałacu,a zaluje pracownikom :) z umowami obecnie nie wiem jak jest obecnie:)ale lepsze to niz nic nie miec :)
I'm bułgeł 2014-09-28 22:56:04
bo najlepsza to praca w labolatorium, siedzą pija kawe, raz na ileś wyjdzie na hale po tym jak się obudzi i zarobki nie 1400 a 2400
3
pekin 2014-10-27 20:26:14
Ja tylko dodam że w Anglii też tak jest ale nie ma darmowej kawy herbaty no i mleka tak jak ma to miejsce w laboratorium zakładowym a to że pracuje się tu między przerwą na kawkę i herbatkę no to co w tym złego w Anglii też tak jest
6
Wrocławianin 2014-10-29 10:46:23
Witam. Piszesz że pracowałeś w Cisowiance. Poszukuję pewnej dziewczyny nazywa się Kamila...parę lat temu tam pracowała. księgowość może...jest ekonomistką. Bardzo ładna. Wiek dzisiaj 30 lat.
2
Sebek 2014-12-06 12:58:48
Tatuś dyrektor , synek ćpun i donosiciel to podobno nowy trend w tej firmie ?
8
Johnny 2014-12-09 16:14:01
​Marna kasa, duże wymagania, masa obietnic bez pokrycia :-( szkoda pisać, przed sezonem jak co roku karanie ludzi naganami żeby kasy nie dać..
3
Pracownik 2014-12-10 23:02:47
i czemu tak oczerniasz chłopaka bo sie stara? bo jest ambitny pomocniczy,staje w obronie poszkodowanych bo jest synem dyrektora?miałem przyjemność z nim pracować wiele dobrego wniósł od czasu kiedy sie zatrudnił bardzo dużo zmieniło sie na plus zdaje sobie sprawe z tego iż takie obiboki jak ty tego nie pojmą bo najlepiej jest nic nie robić i brać pieniądze wiem jaki jest w stosunku do nierobów i dlatego takie posty niezwiązane z prawdą,donosi?? wątpię bardziej mówi o problemach i są one rozwiązywane natychmiastowo ułatwiając prace ludziom ćpa? człowieku skąd te teksty i ta wiedza na ten temat pijąć kawe czy palac papierosy też ćpamy,zastanówa się więdz ilu takich po świecie chodzi.poza tym całym oszczerstwem ludzi interesują fakty dowody a ty ich nie masz a fakt jest taki że chcesz go zaszczuć bo robi kawał dobrej roboty dla Firmy.masz odwage cywilna to mu powiedz to w oczy a nie piszesz jakies kłamstwa na serwisie dla tchórzy.
3
xxx 2014-12-10 23:05:58
Skoro nie potrafisz sie rozwinąć nauczyć innych maszyn to i ta stawka jest dla ciebie za duża
2
xyz 2014-12-10 23:13:13
I'm bułgeł człowieku nie wiem jakie Ty laboratorium opisujesz ale chyba nie w Cisowiance, ja pracuje w tej firmie i widze osoby z tego działu kilka razy na produkcji wiedz nie wiem skąd te mity. było sie uczyć to byś tyle zarabiał
2
Pracocholik 2014-12-10 23:23:15
Jestem zadowolony z firmy jedynie moge napisać ze DUR nie bardzo sobie radzi a raczej jego kierownictwo jak i troche kontrola jakości która nie zawsze wie co ma robić i co do niej należy lecz w żadnej firmie nie wszystko działa jak należy,myślę że z czasem i to bedzie dobrze funkcjonować smieszą mnie posty typu mało zarabiam nie dadzą siąść pracy nie ma to do miotły ludzie to praca nie posiedzenia mało zarabiasz doroga do Dyrekcji otawrta idź powiedz chce wiecej zarabiac masz argument należy ci się mysle ze nie bedzie problemu. Jak tak czytam niektóre posty to odnoszę wrażenie ze ludzie ci nigdzie nie pracowali poza Cisowianką i nie wiedza ze nie maja na co narzekać bo w innych firmach jest wiele gorzej. oraz że nie piszą obiektywnie tylko jakieś kłamstwa.
1
Anonim 2014-12-10 23:25:18
sebek ogarnij ta strona nie jest do anonimowego oczerniania ludzi niepokrytych prawda
1
Pieko 2014-12-11 19:40:53
Firma idzie z duchem czasu. Aby nie dać ci umowy na stałe, zwalniają na miesiąc i znowu przyjmują. Zarobki 2 z przodu za 8godz, więc w miarę
1
galanonim 2015-01-18 03:58:19
tyle że ta 2 to brutto a nie netto więc trochę za malo jak na branże spozywczą owszem firma się rozwija ale powinni bardziej doceniać pracowników oczywiście tych którzy pracują i wiedzą co robią . dla nie wtajemniczonych pracuje w tej firmie więc wiem z czym to się je.

1
Duńczyk 2015-01-21 14:11:36
Bo karierę się robi trochę inaczej.
2
elektryk 2015-02-12 21:56:50
A jak wyglądają zarobki na utrzymaniu ruchu?
Idzie wyciągnąć 2,5 tyś na rękę?
elektronik 2015-03-06 17:42:30
Witam może mi ktos powiedzieć czy na utrzymaniu ruchu da rade tam dobrze zarobić??
ddd 2015-03-07 16:40:55
No chłopaki w dziale utrzymania ruchu zarabiają po 2,3 tys na rękę ale musza być na swojej działalnosci...
pracownik magazynu 2015-05-21 16:07:22
Generalnie robi się coraz słabiej. Polecam jedynie osobom, które chcą się nauczyć jeździć na wózkach widłowych i zdobyć doświadczenie, innego sensu nie widzę. Brak podwyżek, w sezonie po kilku latach pracy owszem, zarobi się 2000 zł na rękę, poza sezonem 1600. Jednak takie pieniądze są dzisiaj gówno warte, tym bardziej pracując na III zmiany, również w soboty i niedziele.

Warunki same w sobie też bywają szkodliwe - hałas od strony 'linii' bywa uciążliwy do zniesienia, podejrzewam iż przekracza dopuszczalne normy. Do tego wcale nie bywa za ciepło, ale da się przeżyć - najgorszy jest szum wentylatorów i monotonia pracy. Zaś na załadunkach ciągłe zmiany temperatur - wyjazd z chłodnej hali na nagrzaną naczepę też nie jest zbyt korzystny.
Sprzęt niesprawny - jeździ się do czasu, aż koła nie odpadną, siedzenia co prawda naprawione, ale nie da się ich ustawić, kierownice połamane, wyświetlacze popsute, luzy na masztach, niesprawne zabezpieczenia co grozi wypadkiem (wózek potrafi sam jechać, bez operatora!), nikt z tym nic nie robi - mowa o wózkach bocznych, czołowe są akurat całkiem niezłe.
Nie mówiąc już o wózkach shuttle, nieco się z nimi poprawiło odkąd wynajęto do nich stałego mechanika, jednak nadal potrafią zatrzymać się na wysokim piętrze w regale a wtedy jest problem - nie ma jako takiej procedury na jego wyciąganie. Zazwyczaj kończy się na tym, że operator wózka musi wchodzić w regał i łamać przepisy BHP, co grozi upadkiem z dużej wysokości.
Zespół w magazynie sam w sobie jest całkiem nieźle zgrany jak na taką ilość osób, są owszem wyjątki ale nieliczne, ludzie się jakoś dogadują. Natomiast pracę potwornie zakłócają głupie pomysły z "góry" - rwanie malin, mycie samochodów dyrekcji (nie stać kogoś na myjnie? Panowie, śmiech na sali kiedy zarabia się kilka tys. złotych miesięcznie, po co ten teatr? By pokazać, że pracownik jest jak służba?), do tego kompletnie chore pomysły Pana Wojciecha B. który przy okazji czepia się pracowników o cokolwiek, tylko po to, aby pokazać swoją wyższość. Nie mówiąc już o ingerencje i wdrażanie swoich urojonych pomysłów, które często zamiast ułatwiać pracę, to czynią ją dłuższą, mozolniejszą, droższą a czasami nawet niebezpieczną i niezgodną z przepisami BHP. Poza miesiącami letnimi ciągle straszy się ludzi zwolnieniami a kiedy przychodzi sezon, wielka panika i sranie po gaciach, bo nie ma pracowników aby posklejać zmiany. Wolnego również nie da się wziąć, mimo, iż mówi się miesiąc wcześniej, że trzeba 3 dni wolnego. A w październiku jak najbardziej - sami wpiszą pracownikowi 2 tygodnie urlopu ciągiem. Wtedy, kiedy im się podoba.

To tylko tak w skrócie ujęte. Ogółem rzecz biorąc jest masa niedoskonałości w samym działaniu firmy, potrafi się wydać miliony złotych na kostkę, złote kible, nowe biurowce, sadzawki, restauracje, itd. a niektórzy niedostali od kilku lat 100 zł podwyżki 'bo firma nie przynosi zysku'. Generalne podsumowanie jest takie, iż pracownika ma się tutaj za śmiecia, który jest kretynem, a do tego brudasem i złodziejem. A jak Ci się nie podoba, to przecież jest tyle osób na Twoje miejsce.

Żeby nie było, jest kilka plusów, lecz niewiele, są tak małe, iż nie warto je tutaj przytaczać. Dodam, że konkurencyjna Nałęczowianka oferuje lepsze warunki a ich pracownicy się z nas po prostu śmieją....
pracownik 2015-05-22 20:43:11
witam pracuje w tej firmie i to co napisał autor powyżej to czysta prawda nic dodać nic ując takie realia tej firmy
2
Pracownik 2015-05-27 21:47:32
Dokładnie tak jak pisze pracownik magazynu! Na produkcji ciągłe gadanie o GLOBALNYCH podwyżkach a jak zapytasz się ''niebieskiego'' o ten temat to milczy! Doswiadczeni pracownicy się zwalniają,młodzi maja w d...e,inwestuje się mega kasę w restaurację,staw,fontannę a kasy na pracowników którzy zarabiają na tą firmę nie ma! Mycie samochodów dyrektorów to żenada! mi byłoby głupio na cos takiego wgl wpasć! Ciotka chodzi,robi te głupie audyty które nic nie wnoszą..
Rwanie malin,winogrona,mycie garów po kucharzach przez dziewczyny,plewienie to to samo mówi za siebie...
Panowie! Czas się zwalniać i niech się dalej firma 'rozwija'...
pracownik - ? 2015-05-31 22:28:04
panowie, czysta prawda, kto ma cokolwiek poukŁadane w głowie kopnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie uklady, kupa konfidentów i zabierane premie za damski ch...j. zaklad sie rozrasta, nowe biurowce, piekne gabiony, stawik...........kosztem czego? pracownika który za podstawę jebie 3 zmiany cały rok, światek, piątek i niedziela. A ludzie z tak zwanej "góry" są zupełnie oderwani od rzeczywistości. Morale pracowników idą w dół, każdy ma powoli dość takiego traktowania, no ale tz. szefostwa ma załozone różowe okulary, i nie widzi nic poza czubkiem własnego nosa.
wózkowy 2015-06-03 20:31:43
pracownik magazynu dobrze prawi. pracowników mają tam za nic. Mydlą nam oczy znaczącymi podwyzkami. co roku przed sezonem ta sama spiewka aby zatrzymac pracowników na sezon. a gdy ktos po sezonie upomni sie o podwyzke to droga wolna - moze Pan/Pani sie zwolnic . teraz tez od początku marca obiecywana jest podwyzka której nadal nie widac a jest juz poczatek czerwca. Zwykła gra na czas i zbywanie głupimi wymówkami az do zakonczenia sezonu bo wtedy to juz nie ma mowy o podwyzkach.
4
operator wózka 2015-07-19 01:39:15
Droga Małgosiu, nie wiem czy to miała być ironia, czy naprawdę tak myślisz, ale skoro dla Ciebie jest ważna marka i prestiż, to polecam włożyć ją sobie do garnka i ugotować zupę. Smacznego.
2
bobek 2015-07-20 12:30:31
Taki prestiz ,ze glowa boli...stac ich na kabiny do palenia,stawiki,fontanny itd a swojego pracownika nie doceniaja...tak wgl jestem kierowca i wiele tutaj daje do zyczenia:) na parkingu dla kierowcow nawet toitoja nie ma bo po co....?!trzeba do biura chodzic ,a jak w tym czasie pewien Pan ochroniarz,,Rambo wisi mi to,,bedzie wzywal zeby podjechac pod zaladunek to pretensje sa,ze nie bylo Cie w aucie...w duzo duzo mniejszych rozlewniach wod mineralnych,hurtowniach itd kierowca spokojnie moze skorzystac z toalety,prysznice sa,pokoje dla kierowcow gdzie mozna sie kawy napic itd.
1
pyton 2015-08-21 08:21:03
To może, chociaż dostajecie gadżety od firmy, takie buty dla dziecka z napisem CISOWIANKA byłyby niezłym prestiżem. Co prawda ciężko będzie wytłumaczyć dziecku że jego kolegę stać na NIKE a twoje są za darmo i bardziej znane.
wózkowy 2015-09-18 13:06:24
prestizem i marką rodziny nie wykarmisz ;)
bambus 2015-09-28 15:57:13
Wodzianek, pisz na pewno Cię wezmą, jest kilka warunków obowiązujących od pewnego czasu
1. Musisz odróżniać dwa kolory –zielony start, czerwony stop, w przypadku innego nieznanego światełka i tak polecisz po mądrzejszego starego pracownika.
2. Dużo mówić, byle co, aby gadać, to się sprawdza większość głąbów tak robi, nikt nie zatrudni mądrzejszego od siebie.
3. Twój współczynnik IQ musi wynosić 68-83 „inteligencja niższa niż przeciętna” w innym przypadku będziesz się męczył jak 30 % starych pracowników.
c.d.n……
1
Ken 2015-10-02 16:54:05
Nie polecam... Cisowianka opinie ma okropne można przeczytać to i owo w opisach kolegów pensje żałosne spore wymagania mobbing na porządku dziennym monitoring na każdym kroku... Omijać szerokim łukiem
1
wózkowy 2015-11-04 20:42:57
uwierz mi ze jesli mieli by gdzie to by uciekali , niestety w tym rejonie ciezko z miejscami pracy co pracodawcy jest bardzo na ręke i moze dziadowac z pensjami ;)
2
kibel 2015-12-05 23:48:00
GÓWNIANA robota!! xD
Człowiek który demoluje szlabany i zas.... kabiny dalej pracuje tylko dlatego,że jest ziomkiem juniora...dziwie się ze prezesi na to pozwalają!
Bo że dyrektor przymyka oko to rozumiem,synek...
Panowie produkujemy spozywkę,dbajcie o higiene!! Jak nie smród potu to problemy z trafieniem,współczuję dziewczynom sprzatajacym!!!
Jak by ta afera wyszła na zewnątrz to było by krucho z tą firmą;]
7
kibel 2015-12-17 14:41:25
cos ktos jest zle poinformowany bo nikt taki juz nie pracuje ale najlepiej patrzec na czubek wlasnego nosa
1
khs agr PE 2016-02-20 01:30:12
Zarobki: jeśli chodzi o zarobki to zauważalne jest to że firma znajduję się na ścianie wschodniej naszego kraju. Ludzie na zachodzie Polski nie przyszliby pracowac do firmy, ktora jest jednym z najlepiej sprzedających sie wód za pensje jakie są tutaj płacone.
Atmosfera pracy: wszystko zalezy na jaką zmianę się trafi. Na każdej zmianie jest mniej lub wiecej mądrali i "życzliwych ludzi"
Stosunek do pracownika: zawsze winny jest operator. Górze cięzko jest uświadomić ze maszyny warte kilkaset tysiecy złotych też mają swoje humory i potrafią sie popsuc. potem jest płacz że małe wyniki, mała wydajność.
Organizacja pracy: tutaj akurat wszystko na plus.
Podsumowując: tak znany i dobrze sprzedawany produkt, prężnie rozwijająca się firma powinna trochę bardziej zadbać o samopoczucie pracownika każdego 10-tego miesiaca. Nikt z batem nad pracownikami nie stoi, worków z cementem nie przerzucamy ale marka do czegoś powinna zoobowiazywac. Budżet firmy by wielce nie uszczuplał gdyby kazdemu pracownikowi dołożyc trochę grosza a i pracownik wtedy by z wieksza ochotą stawiał się w pracy.
6
Chetny 2016-02-23 15:55:06
To jakie tu macie zarobki a jakie były by już ok według Ciebie na stanowisku operatora? Jakie są stawki na początek?
2
Nick 2016-02-29 22:29:43
Ujawnienie wysokości wynagrodzenia za pracę może stanowić naruszenie umowy o pracę. Przyjdź, zobacz, oceń sam.
jeszcze_pracujący 2016-07-08 19:31:33
Praca wygląda tak:
Przez pierwszy tydzień przychodzisz za darmo bo jesteś na "szkoleniu", nieważne że jesteś na tyle inteligenty że w jeden dzień poznasz podstawy wciskania 3 przycisków. Potem dostajesz umowę o pracę na 3 miesiące - najniższa krajowa. Dopiero po 3 miesiącach dają umowę na 2 lata z jakaś podwyżką (200-300zł) Następna umowa to na 5 lat, nie słyszałem żeby ktoś dostał na stałe. Ogólnie z umowami to są niezłe kombinacje jak przychodzi czas żeby ktoś dostał już umowę na czas nieokreślony to "zwalniają" go na produkcji a "przyjmują" na magazynie - oczywiście tylko na papierze :)

Jeżeli chodzi o wysokość pensji to nie mam jakiś specjalnych pretensji do firmy - tutaj decyduje rynek pracy, wiele jednak można zarzucić polityce firmy z tym związanej - po prostu traktuje się tu ludzi gorzej niż maszyny. Nikt nie potrafi zrozumieć że nie zawsze awaria jest winą operatora, premie są ucinane za wszytko. Najlepiej na tym wychodzą osoby, które siedzą cicho i li [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o chodzeniu do Pana KP na spowiedzi nie wspomnę)

Warto tu jeszcze wspomnieć sylwetkę syna szanownego Pana Dyrektora - człowieka, który inteligencją nie grzeszy, nie wiem czy to od urodzenia czy od ilość spalonego towaru ale taka jest prawda, człowiek ten w ciągu roku pracy awansował na zastępce kierownika nie mając zielonego pojęcia o swojej pracy. Jako operator siedział pod maszyną i grał na telefonie a koledzy za niego robili w strachu przed tym że naskarży coś ojcu.

Kierownik produkcji tzw "Niebieski" wypada tutaj najlepiej na początku stosował narzuconą mu politykę ale wydaje się że zrozumiał że jest tylko pionkiem i stara się utrzymać na stołku, nowi kierownicy zmian to też same pionki i lizusy - dostali parę złotych więcej i teraz za te kokosy ganiają byłych kolegów. Ci którzy byli wcześniej normalni, potrafili zrozumieć człowieka po prostu zostali zdegradowani lub zwolnieni.

Firma trzyma się kupy tylko ze względu na starych pracowników, których jest coraz mniej. Do pracy przyjmowani są ludzie o inteligencji mniejszej niż przecięta - byle były ręce do pracy a jeżeli są problemy to starzy musza i tak za nich robić żeby premia była jako taka. Dla takiego młodego dzieciaka zaraz po szkole to praca marzeń - przyjdzie pobawi się telefonem przez pół zmiany i dostanie troche kasy. Jak mu się nie spodoba to się zwolni i tyle. Ci, którzy mają rodziny na utrzymaniu nie mogą tego zrobić i muszą się tu męczyć.

Na szczęście starzy pracownicy też nie są głupi i nie przekazują żadnej wartościowej wiedzy i jak ich zabraknie to nikt nie będzie wiedział co robić - czekam na to osobiście :)
27
k9 2016-09-02 21:46:57
a gdzie ucieknie?! Do PGRu? Zlikwidowali. Takie zadupie jak gmina Nałęczów ma tylko sanatoria i wody. Tam też Bangladesz
aj 2016-09-04 20:03:13
Dla mnie idealnie jest to, że zapewniona jest u nich umowa o pracę, przecież o taką stabilnosć teraz trudno.
Jch 2016-10-29 12:30:49
Dodajmy jeszcze, ze firma zciaga od pracowników socjal i nic wzamian im nie daje. Herbata i kawa należy się kierownikom. Wczasy pod grusza się nie należą. A restauracja dla prezesów i dyrekcji musi z czegoś się utrzymać. Złodziejstwo w białych rękawiczkach. Pracownicy mogą zjeść w restauracji ale płacąc i nie w godzinach pracy.

Niedziele 100% płatne od nowego roku? Ale po co? Można przecież nakazać im podpisanie się w inny dzień np piątek. Złodziejstwo dyrektora. Firma nie szanuje pracowników. Aby więcej, szybciej a wzamian zabieranie premii i przymusowe nadgodziny. Ci co dziobią u dyrektora i kierowników więcej zarabiają od starych pracowników a siedzą tylko na telefonach. Nie polecam pracy tutaj. Chyba ze zależy ci na doświadczeniu. Praca w stresie. Zmiany wprowadzane po to żeby utrudnić pracownikom wykonywanie pracy. Brak jakichkolwiek perspektyw. Mobbing w pracy zastraszanie zwolnieniami.
5
on 2016-11-03 19:03:43
Należy dodać, że nadmiarem pracy obciąża się pracowników którzy się angażują, i tak już robią więcej niż ich "pracowici" koledzy, ale przełożony zjedzie go za nie wykonanie obowiązków. A to dlatego, że tłumaczenie komuś udającemu neandertalczyka, nie rozumiejącego podstawowych poleceń, jest chyba ponad siły przełożonych, lepiej nastraszyć naganą albo notatka służbową człowieka któremu zależy.
3
Zostaw swoją opinię o ZL Nałęczów Zdrój - Drzewce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZL Nałęczów Zdrój