Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPU PRAWDA

Pracowałeś w firmie ZPU PRAWDA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-08-26 21:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy przyjmuja pracownikow do prawdy?
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-09-02 10:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [misiek - 2014-08-26 21:26:08]:
W Prawdzie praca na strugarkach jest o wiele przyjemniejsza, bo polega na ustawieniu strugarki i następnie załadunku materiału do podajnika. Każda strugarka ma podajnik, więc nic się tam nie pcha. Wszystko samo idzie. Co do zarobków to 2000 zarobisz za "gołe" 40 godz. tygodniowo. Z sobotami znacznie więcej. Są płacone setki. Nie ma możliwości pracy w niedzielę.
zdjecie uzytkownika
łysy - 2014-09-02 10:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2013-12-29 12:36:54]:
HE HE . Bo pakownia to jedna wielka rodzina-same siostry , ciotki i koleżaneczki.....
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-09-02 14:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej Operator a nadal przyjmuja na strugarki? Pomoglby mi ktos tam zalatwic prace?
zdjecie uzytkownika
strugarkowy bojowy - 2014-09-02 23:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie OPERATOR weż mnie STRUGARKOWY BOJOWY ja napierdalam na weinig,u . 5 głowic hydromat sam go ustawiam ,kalibruje itd. do kogo się zgłosić , a biuro to teraz gdzie na tartacznej czy gołdapskiej
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-09-05 10:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ze nikt mi nie pomoże tam zalatwić pracy :(
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-09-05 19:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek - 2014-09-02 14:56:46]:
podobno nawet czasami spotykają się na wspólnych obiadach jedna wielka i szczęśliwa rodzina a jak ktoś przyjdzie nowy i się nie spodoba to zaraz wylatuje z pracy
zdjecie uzytkownika
rodzina? - 2014-09-09 13:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie wszędzie o tym, że wszędzie rodzina - ale tak sięzastanawiam jesli tam procwaliscie albo pracujecie to chyba też musicie być z rodziny / bo przeciez tak generalizujac to tak trzeba przyjąć temat. Interesuje mnei praca na poakowni i co muszę zrobić, żęby tam się dostać? mam małe doświadczenie mówię o tym na wstepie.
zdjecie uzytkownika
jar - 2014-09-11 13:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To poprostu żenada aby mistrz rządził twoim urlopem o który jest ciężko się
doprosic
zdjecie uzytkownika
jol - 2014-09-15 00:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie jak nie wiecie, to nie piszcie glupot, bo zeby nie ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byscie mieli. Tu trzeba pracowac, a nie sie opierd... Myslicie, ze za darmo ktos da kase? Tak nie ma, trzeba sie wziasc do roboty, zeby cos zarobic. Jesli ktos przyjdzie z mysla, ze ktos da mu kase za nic nie robienie, to sie myli. TU KUZWA TRZEBA PRACOWAC. I wszedzie tak jest, a lenie ktore maja dwie lewe rece to moga ics pod kosciol, a nie do PRAWDY. Kto chce pracowac, to zacisnie zeby, da z siebie wszystko i dojdzie do lepszych pieniedzy, jezeli sie nadaje. Dziekuje za wypowiedz.
zdjecie uzytkownika
strugarkowy bojowy - 2014-09-15 12:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak ze sprzętem ? dojebany czy nie? bo u mnie to masakra regulacja pionowa frezów na podkładki w strugarce i wogóle masakra 30letni sprzęt. jestem pracowity ale od tego złomu to ręce opadają
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-16 14:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [strugarkowy bojowy - 2014-09-15 12:53:07]:
strugarka jak marzenie. moja ma 50 lat. to dopiero problem. struganie boczne, górne i dolne i tylko "dwa pokrętła"!!! to dopiero!!!! nie że podkładki tylko, trzeba jeszcze dużo nerwów
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-09-22 12:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W PRAWDZIE maszyny są w miarę nowe i w stanie idealnym. Najstarsza strugarka jest z roku 2001. Ta akurat jest dosyć stara (ma 13 lat) ale jest także w bdb stanie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-23 17:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie są w końcu dobra i nowe maszyny ? czy z tym gorzej chyba ze zrozumialem troche zle wpis tej osboy o nicku 'strugarkowy bojowy' i wcale nie pisal o tym zakladzie. jesli jest nwoy sprzet to ile tam mozna jako operator zarobic miesiecznie? mam wrazenie, ze moge byc zadowolony ze wspolpracy
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-25 08:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek - 2014-09-02 14:56:46]:
skoro nie wiecie jak jest na pakowni to nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] glupot bo nikt na kogos zapierdalac nie bedzie, poprostu sa takie osoby ktore nienadaja sie.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-09-26 12:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak wygląda sytuacja w biurze? czy tam też rodzina pracuje, ile osób?. Gdzie jest biuro ? na gołdapskiej czy tartacznej?
zdjecie uzytkownika
//// - 2014-09-26 15:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naucz się pisać człowieku bo po nalewce Ty chyba to pisałeś/aś.Pani Jola jest miłą osobą tylko jak taki człowiek na Twoim poziomie (sądząc po wypowiedzi poziom zerowy reprezentujesz) przychodzi to nic dziwnego,że kobietę nerw rusza.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-09-27 21:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miła?Człowieku co ty tu opowiadasz.Toć to diablica z piekła rodem.Leniwe i wredne babsko.Wyzywa ludzi przy wydawaniu ubrań.A tą nalewkę to chyba z nią pijesz bo tak ją chwalisz.
zdjecie uzytkownika
komentator - 2014-09-27 22:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najpracowitszy i najbardziej kulturalny to taki cham jak ty wsioku, co wysłowić się nie potrafi ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innym umyć i owszem. Współczuję wszystkim pokrzywdzonym, (usunięte przez administratora).A ile sobie podopisywałeś ty pracusiu?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-27 22:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-09-27 21:05:36]:
A co, Ciebie nie poczęstowała, czy znowu komuś koszulkę większą zamówiła?
Najlepiej się wys.... na kobietę. Chylę czoło przed pracowitością - trzeba wysilić pozostałości szarych komórek żeby takie bzdety walić.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-09-28 18:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyl czoło przed magazynierką i dalej właź jej w d..ę.Chyba że to sama zainteresowana pisze tu w swojej obronie,bo raczej nikt by jej tu nie bronił.Ponoć nawet zastraszyła już swego kierownika to co mają powiedzieć zwykli pracownicy?Kontaktu z tą panią nie polecam.
zdjecie uzytkownika
strugarkowy bojowy - 2014-09-29 11:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a od kiedy mają wprowadzać te 2 zmiany co"stary" w gazecie mówił bo że nocka najmniej wydajna , chętnie bym tam poszedł ale na nocki to powinna tylko mleczarnia i piekarnia robić a nie przemysł dzięki
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-10-09 17:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko czy ktos moze mi napisac jak sie stamtad zwolnic czy trzeba pisac wypowiedzenie i zaniesc do kadr? dzieki
zdjecie uzytkownika
jozia - 2014-10-09 17:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktos moze napisac jak sie tam Wam pracuje?
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-10-13 16:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebna mi praca a znalazlem informacje o ZPU Prawda, orientujecie sie jak tam latwo sie zatrudnic i jak latwo sie utrzymac? potrzebuje szybkiej konkretenej ifnormacj czy to warto cokolwiek sie angazowac czy lepiej szukac dalej jakiegos lepszego miejsca do podjecia pracy. piszcie ja czekam pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPU PRAWDA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x