Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPU PRAWDA

Pracowałeś w firmie ZPU PRAWDA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-27 22:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-09-27 21:05:36]:
A co, Ciebie nie poczęstowała, czy znowu komuś koszulkę większą zamówiła?
Najlepiej się wys.... na kobietę. Chylę czoło przed pracowitością - trzeba wysilić pozostałości szarych komórek żeby takie bzdety walić.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-09-28 18:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chyl czoło przed magazynierką i dalej właź jej w d..ę.Chyba że to sama zainteresowana pisze tu w swojej obronie,bo raczej nikt by jej tu nie bronił.Ponoć nawet zastraszyła już swego kierownika to co mają powiedzieć zwykli pracownicy?Kontaktu z tą panią nie polecam.
zdjecie uzytkownika
strugarkowy bojowy - 2014-09-29 11:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a od kiedy mają wprowadzać te 2 zmiany co"stary" w gazecie mówił bo że nocka najmniej wydajna , chętnie bym tam poszedł ale na nocki to powinna tylko mleczarnia i piekarnia robić a nie przemysł dzięki
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-10-09 17:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko czy ktos moze mi napisac jak sie stamtad zwolnic czy trzeba pisac wypowiedzenie i zaniesc do kadr? dzieki
zdjecie uzytkownika
jozia - 2014-10-09 17:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktos moze napisac jak sie tam Wam pracuje?
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-10-13 16:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebna mi praca a znalazlem informacje o ZPU Prawda, orientujecie sie jak tam latwo sie zatrudnic i jak latwo sie utrzymac? potrzebuje szybkiej konkretenej ifnormacj czy to warto cokolwiek sie angazowac czy lepiej szukac dalej jakiegos lepszego miejsca do podjecia pracy. piszcie ja czekam pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-10-30 01:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niewiem kto sie wypowiadal na temat strugarek u prawdy ale ja pracuje na strugarce z 1993 roku ale w dobrym stanie zarobki tak sobie 2300 , 2500 zalezy od miesiaca z urlopami to prawda ciezko dostac ale mozna spszedac szybko . Osobiscie mialem na szkoleniu 3operatorow od wolfa i powiem jedno zaden niepotrafil obslugiwac maszyny a z gadki to filozof . Zapraszam sprawdzimy co potraficie. A od pani ali wara bo to spoko kobieta zawsze jak moze to pomoze .
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-10-30 01:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A z zalatwieniem pracy to najpierw podanie tszeba zlozyc potem jucandens i do roboty
zdjecie uzytkownika
Ulek - 2014-10-30 04:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej bo to powinno być tak w każdej pracy, przychodziszna rozmowę i pokazujesz... co potrafisz co byś zmieniłwttedy wiadć komu zalezy na pracy a kto tylko poszukuje tak zeby szukac i nie bylo przypalu. a co do skladania podania to serio mowicie czy to sciema jakas ? na prawde potrzebuje konkretnej nowej infmormacji
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2014-10-30 18:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie narzekam bo cały dzień sobie na wiaderku posiedzę tylko czasem wiertarkę przestawię trochę pogadam,postoje oparty o paletę skończę wcześniej i ponad 2000 jest haha
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2014-11-14 08:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To juz szczyt zeby 3tygodnie czekac na wydanie koszulek . Pozdrawiam pania magazynier
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-11-14 10:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jola jest super Babka:-) zawsze pomoze i doradzi
zdjecie uzytkownika
Bożdy - 2014-11-25 01:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zadowolony W takim razie nie zazdroszczę Ci, gdy ktoś Cię złapie za ramię na gorącym uczynku. Jaki by zakład nie był dostawanie kasy za nic nie robienie nie jest odpowiedzialne i nieeleganckie. Na pewno wiele osób chciałoby się tam przed pewnymi osobami skryć. Sami wiecie jak ten świat działa i staje na głowie. Może warto byłoby coś w tym temacie porobić.?
zdjecie uzytkownika
franek - 2014-12-14 11:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale radość bo dali po tłustej ćwiartce świni i się cieszą że ludziom oczy zamydlili.Gdzie jest fundusz socjalny w tej firmie?Zegarki to dostali nie wszyscy bo na opduście pod kościołem wszystkie wykupili.hahaha
zdjecie uzytkownika
strugarkowy bojowy - 2015-01-09 10:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam chętnie bym się spotkał z "operatorem" na stopie prywatnej i pogadał na temat maszyn strugarek konkretnie bo wiem że warunki są lepsze jak w mojej firmie ,sprzęt ciepło na hali itd ,i jaki asortyment się struga, nie chcem pisać na forum podaję swoje namiary może odezwie się uzi albo karol ksywa kartacz .marcingaz24@o2.pl (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
drzazga w dupie - 2015-02-25 15:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi co to jest te 5S ja tam kiedyś pracowałem ale to było z 10 lat temu.a w obecnej drewutniu której robie to by pewnie było -5s
zdjecie uzytkownika
była znajoma - 2015-02-26 13:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Co się dzieję na obróbce fryzu że wszyscy tacy wkurzeni chodzą?
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2015-02-28 18:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2012-07-15 13:09:56]:
bo w zajdach to same byłe PGRusy i pijaki robią wychowani na komunie
zdjecie uzytkownika
klejonka - 2015-03-05 14:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [była znajoma - 2015-02-26 13:41:53]:
Hej ja bym tej pani premię dała bo zawsze coś ciekawego na czyjś temat powie a tego poeba zwolnić i po problemie
zdjecie uzytkownika
K z klejonki - 2015-03-05 18:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klejonka - 2015-03-05 14:25:36]:
podobno panna zostawiła kolesia dla operatora z tej samej zmiany to co w tym dziwnego że takie tam jazdy tylko czekać aż się komuś coś stanie
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-03-12 01:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Na hali traków to zapieprz, ale nie narzekam, bo i kasę dobrą mam
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-03-17 19:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najprostsze i najkrótsze wypowiedzenie się o zakładzie pracy p. Prawdy jak i o nim -WYKORZYSTYWACZ, który dba o swoje a o innych nie. Ten zakład to taki mały obóz koncentracyjny
zdjecie uzytkownika
hoho - 2015-03-26 22:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co mistrz nad mistrzami Marek K.to fachowiec jak z koziej dupy trąba. Stolarz który myli modrzew od jemioly. Czysta patologia
zdjecie uzytkownika
rudy - 2015-03-26 23:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam co drugi to taki mistrz jak z koziej dupy a brygadzisci to juz totalna porazka
zdjecie uzytkownika
joł - 2015-03-27 14:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy mistrzowie to są po znajomości a nie po umiejętności. Tylko stoją i się śmieją jak my musimy na nich robić. Rozmawiałem kiedyś i powiedział mi ze trzeba było się uczyć. Mamy u władzy tez takich co podstawówki ni e skończyli. Brygadzisci natomiast to są sami przydupasy mistrzów. Prawda ze czysta patologia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPU PRAWDA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZPU PRAWDA?
Zadaj pytanie