Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPU PRAWDA

Pracowałeś w firmie ZPU PRAWDA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tyrantrac - 2014-04-07 23:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Traki, praca ciezka jak cholera. Trzeba miec duzo samozaparcia zeby wytrzymac tam dluzszy czas. Trzeba tez byc przygotowanym fizycznie bo tempo i ciezar daja porzadnie w kosc. Idzie wytrzymac ale tylko wtedy gdy czlowiek jest gotowy na ciezka fizyczna prace.
zdjecie uzytkownika
jabol - 2014-04-09 18:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dwa wina za pasek i jakoś pudzie
zdjecie uzytkownika
cvbn - 2014-04-13 00:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wino i wódka w tej firmie to podstawa aby przeżyć i wytrzymać w tym kieracie do którego się boją ludzie przyznać
zdjecie uzytkownika
kjhgfd - 2014-05-16 23:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie prezesie bardzo chciałabym aby paski z wypłat były utajnione dla mistrzów bo oni później to komentują ze swoimi pupilami.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
km - 2014-05-22 06:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to prawda że nie ma tajemnicy ile kto i gdzie zarabia wśród mistrzów którzy mają swoich ludzi i im o tym mówią.To jest po prostu szok
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-27 13:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro to prawda to bardzo nie ładnie, ale tutaj nie ma nazwisk i ja poszukujący pracy jestem ciekawy ile przykładowo może zarobić nowa osoba na produkcji? W jakich kwotach się to zamyka? Powiem szczerze, że za bezcen już nie chce pracować i zdecydowanie wolałbym przed pójściem do pracy się upewnić co i jak wygląda na stanowisku.
zdjecie uzytkownika
jaja - 2014-07-13 19:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia sie na produkcji w elku? 1200zl ale ze zwolnienie leci za zwolnieniem bo reka wyglada jak bys nia ryl o beton a rana i odparzenia jedno na drugim,to inna sprawa. A majster? Nie wyraze swojej opini bo szkoda slow jak chcesz byc traktowany jak w obozie to polecam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-14 14:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za odpowiedź. to taka stawka chyba mnie nie satysfakcjonuje, jeszcze te zwolnienia - chyba nie jest mi to potrzebne, ale jescze poczekam na kolejne opinie, bo może ktoś będzie miał inne odczucia i będę mógł to spokojnie wszystko skonfrontować. Są może jakieś lepiej płatne stanowiska niż ta produkcja w Ełku?
zdjecie uzytkownika
........... - 2014-08-08 20:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będę pisał jak leci bo to co mam do opisania szkoda palców jak tak może być,ze wypłata w zakładzie jest dzielona na dwie raty bank z placu Wolności ma w terminie a w bph nie .To jest paranoja kadrowa która robi przelewy to co sobie myśli ze co .Panie Prezesie co się dzieje z kadrowymi jak nie pamiętają albo zapomniały.Już raz był taki przypadek,z czego mamy żyć
zdjecie uzytkownika
dobra kadrowa to skarb - 2014-08-11 14:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jak w koim nicku uwazam, ze dobra kadrowa to skarb kazdego pracodawcy i praconika. wyplaty na czas, dobrze rozliczone godziny i godziwe pieniadze dla kazdego to matrzenie chyba wszystkich. spoznianie sie z wyplatami to chyba njgorsze z mozliwych przewinien, bo trzeba zaplacic za mieszkanie i zaplacic inne rachunki, a jak to mowia ' z pustego to i salomon nie naleje' takie przyslowie sie mi przypomnialo. tak wlasciwie to jakie sa te stawki za prace w ZPU prawda? bo ja juz sie pogubilem i nic nie wiem.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-25 14:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za idioci. co kadrowa ma do wypłat? tym zajmuje się księgowosc, a nie kadry!!!
zdjecie uzytkownika
ahhah - 2014-08-25 17:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to przypadkiem kadrowa najpierw nie podlicza godzin i nie przesyla ksiegowosci jak komu trzeba zaplacic? zawsze sie moge mylic ale jesli jestes takim specjalista to napisz wiecej, chociaz czegos sie tutaj wszycy dowiemy ;) ja to chetnie doczytam co i jak na prawde. rozuimem, ze napisac o firmie to juz nikt nie moze...
zdjecie uzytkownika
strugarkowy bojowy - 2014-08-26 16:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jak oscylują się zarobki na strugarkach U PRAWDY? jako pomocnik i jako operator bo ja z wszystkimi sobotami i 2 niedziele mam 2000zł ale wkurzają mnie te niedziele a weż nie przyjdź to chodzą nadęci. i rozmyślam nad PRAWDĄ.POZATYM U NAS MOKRE SIĘ STRUGA I POSUWY NA MAXA TO na godzinach pewnie więcej się napuszcza jak w akordzie dzięki za odpowiedź i może do zobaczenia
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-08-26 21:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy przyjmuja pracownikow do prawdy?
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-09-02 10:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [misiek - 2014-08-26 21:26:08]:
W Prawdzie praca na strugarkach jest o wiele przyjemniejsza, bo polega na ustawieniu strugarki i następnie załadunku materiału do podajnika. Każda strugarka ma podajnik, więc nic się tam nie pcha. Wszystko samo idzie. Co do zarobków to 2000 zarobisz za "gołe" 40 godz. tygodniowo. Z sobotami znacznie więcej. Są płacone setki. Nie ma możliwości pracy w niedzielę.
zdjecie uzytkownika
łysy - 2014-09-02 10:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2013-12-29 12:36:54]:
HE HE . Bo pakownia to jedna wielka rodzina-same siostry , ciotki i koleżaneczki.....
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-09-02 14:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej Operator a nadal przyjmuja na strugarki? Pomoglby mi ktos tam zalatwic prace?
zdjecie uzytkownika
strugarkowy bojowy - 2014-09-02 23:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie OPERATOR weż mnie STRUGARKOWY BOJOWY ja napierdalam na weinig,u . 5 głowic hydromat sam go ustawiam ,kalibruje itd. do kogo się zgłosić , a biuro to teraz gdzie na tartacznej czy gołdapskiej
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-09-05 10:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ze nikt mi nie pomoże tam zalatwić pracy :(
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-09-05 19:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek - 2014-09-02 14:56:46]:
podobno nawet czasami spotykają się na wspólnych obiadach jedna wielka i szczęśliwa rodzina a jak ktoś przyjdzie nowy i się nie spodoba to zaraz wylatuje z pracy
zdjecie uzytkownika
rodzina? - 2014-09-09 13:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie wszędzie o tym, że wszędzie rodzina - ale tak sięzastanawiam jesli tam procwaliscie albo pracujecie to chyba też musicie być z rodziny / bo przeciez tak generalizujac to tak trzeba przyjąć temat. Interesuje mnei praca na poakowni i co muszę zrobić, żęby tam się dostać? mam małe doświadczenie mówię o tym na wstepie.
zdjecie uzytkownika
jar - 2014-09-11 13:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To poprostu żenada aby mistrz rządził twoim urlopem o który jest ciężko się
doprosic
zdjecie uzytkownika
jol - 2014-09-15 00:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jak nie wiecie, to nie piszcie glupot, bo zeby nie ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byscie mieli. Tu trzeba pracowac, a nie sie opierd... Myslicie, ze za darmo ktos da kase? Tak nie ma, trzeba sie wziasc do roboty, zeby cos zarobic. Jesli ktos przyjdzie z mysla, ze ktos da mu kase za nic nie robienie, to sie myli. TU KUZWA TRZEBA PRACOWAC. I wszedzie tak jest, a lenie ktore maja dwie lewe rece to moga ics pod kosciol, a nie do PRAWDY. Kto chce pracowac, to zacisnie zeby, da z siebie wszystko i dojdzie do lepszych pieniedzy, jezeli sie nadaje. Dziekuje za wypowiedz.
zdjecie uzytkownika
strugarkowy bojowy - 2014-09-15 12:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak ze sprzętem ? dojebany czy nie? bo u mnie to masakra regulacja pionowa frezów na podkładki w strugarce i wogóle masakra 30letni sprzęt. jestem pracowity ale od tego złomu to ręce opadają
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-16 14:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [strugarkowy bojowy - 2014-09-15 12:53:07]:
strugarka jak marzenie. moja ma 50 lat. to dopiero problem. struganie boczne, górne i dolne i tylko "dwa pokrętła"!!! to dopiero!!!! nie że podkładki tylko, trzeba jeszcze dużo nerwów
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPU PRAWDA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x