Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPU PRAWDA

Pracowałeś w firmie ZPU PRAWDA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
opti-cut - 2013-09-21 12:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja - 2013-07-22 21:05:48

W końcu wzięli się za operatora prasy i jego pomocnika ze zmiany [usunięte przez moderatora] za co im ciekawe płacą? Chyba tylko za to że przychodzą do pracy.Szkoda mi koleżanek które są przez nich .wykorzystywane do ich obowiązków
Jak ma się stałe pobory to można sobie pozwolić.Majster ma to gdzieś skoro na takie coś pozwala a innych gania do pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-10-04 19:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PANIE PREZESIE CO SIĘ DZIEJE W EŁKU ŻE CORAZ WIĘCEJ SIĘ PRODUKUJE A CORAZ MNIEJ SIĘ ZARABIA.....LUDZIE DAJCIE GODNIE ŻYĆ...PAMIĘTAJCIE ŻE TO MY NA WAS ROBIMY....MÓWI SIĘ ŻE ZAMÓWIEŃ NIE MA, PŁACI SIĘ CORAZ MNIEJ, A MY CODZIENNIE ROBIMY TO SAMO I PO TYLE SAMO OD PIĘCIU LAT, PRZYJMUJE SIĘ NOWYCH,A WYPŁATY SIĘ ZMNIEJSZAJĄ...
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-04 20:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zadnej szatni nie zostal tylko go wyniosla z zakladu. nie potrzebni sa tacy ludzie co kradna bo nie wiadomo na czym by sie skonczylo. Nie zal mi takich ludzi
zdjecie uzytkownika
jaaan - 2013-11-25 11:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A jednak (usunięte przez administratora) niewinny. I do pracy wrócił.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2013-12-09 17:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wyrazy wspolczucia dla pani Ani K. z siejnika ktora wiedziala jak zadbac o swoj byt kosztem innego czlowieka. Zyczymy aby wiecej przybywalo jej pierscionkow na palce i srebra na szyi moze byc z siebie dumna. ciekwe czy jest taka lojalna w pracy jak i w zyciu prywatnym zostawiajac czlowieka w cezkiej chorobie i smierci
zdjecie uzytkownika
kolega Ani - 2013-12-13 14:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szanowna Administracjo, post wyżej nie jest na temat pracy, czy zakładu pracy, tylko na temat życia prywatnego pracowników. Nie jest więc zgodny z regulaminem, dlatego proszę o usunięcie go.
zdjecie uzytkownika
anka... - 2013-12-14 19:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
skoro nie jest na temat pracy to dlaczego zawsze jestes obwieszona byskotkami za czyjas krwawice ?? i to w pracy?? zal ludzi ktorzy bronia kogos kogo nie powinno... kogo zna sie tylko wlasnie z pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-14 19:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no wlasnie po co jej tyle blyskotek i tapety na twarzy?? lzej sie pracuje?? nie sadze... heheh myslisz ze swiecisz? nieee ty nawet nie blyszczysz :D hahaha
zdjecie uzytkownika
Sowa - 2013-12-15 01:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was,
zastanawiam się nad pracą u prawdy. Powiedzcie jak wyglądają zarobki? Ile można wyciągnąć pracując na 100%.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-24 16:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkim Pracownikom życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
zdjecie uzytkownika
KAZIK - 2013-12-27 18:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2013-12-24 16:45:50]:
SŁYSZAŁEM ŻE BYŁA NAWET WIGILIA ZAKŁADOWA ...ALE TYLKO NA JEDNYM DZIALE.....POGRATULOWAĆ :}}}}}
zdjecie uzytkownika
jacek - 2013-12-29 12:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KAZIK - 2013-12-27 18:55:45]:
na pewno na pakowaniu bo tylko tam takie cyrki dzieja sie w czasie pracy
zdjecie uzytkownika
takitam - 2014-01-15 11:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i czarek już nie pracuje na bizonie. brawo panie Marku. młodzi pracownicy też chcą miec lekką i dobrze płatną pracę. a "stare wygi" niech zobaczą jaka jest męka na gównach typu classic czy s4.
zdjecie uzytkownika
pracująca - 2014-01-19 18:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
chciałabym zapytać, ile czasu bedom jeszcze ściemniać na sortowni Wilk i ten drugi gruby obibok? szlak mnie trafia jak idonc widze ich siedzących na tej sortowni całymi godzinami i nikt im zajenicia nie da a my musimy fszyscy na nich zapierdlać!
zdjecie uzytkownika
zdziwiona - 2014-02-10 17:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro ktoś pracuje sam a robi tyle samo co dwie osoby to chyba trzeba coś z tym zrobić
zdjecie uzytkownika
brak słów - 2014-02-19 15:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zdziwiona - 2014-02-10 17:26:06]:
Jak można chodzić i jeszcze chwalić jakie to dobre wypłaty wychodzą bo ktoś inny ustawia maszynę a tylko się stoi i obrabia komuś tyłek
zdjecie uzytkownika
........ - 2014-02-20 18:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wszystkim tak ciężko i ciężko pracują zapraszamy na Traki zobaczymy kto i ile wytrzyma.
zdjecie uzytkownika
Tyrantrac - 2014-04-07 23:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Traki, praca ciezka jak cholera. Trzeba miec duzo samozaparcia zeby wytrzymac tam dluzszy czas. Trzeba tez byc przygotowanym fizycznie bo tempo i ciezar daja porzadnie w kosc. Idzie wytrzymac ale tylko wtedy gdy czlowiek jest gotowy na ciezka fizyczna prace.
zdjecie uzytkownika
jabol - 2014-04-09 18:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dwa wina za pasek i jakoś pudzie
zdjecie uzytkownika
cvbn - 2014-04-13 00:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wino i wódka w tej firmie to podstawa aby przeżyć i wytrzymać w tym kieracie do którego się boją ludzie przyznać
zdjecie uzytkownika
kjhgfd - 2014-05-16 23:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie prezesie bardzo chciałabym aby paski z wypłat były utajnione dla mistrzów bo oni później to komentują ze swoimi pupilami.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
km - 2014-05-22 06:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to prawda że nie ma tajemnicy ile kto i gdzie zarabia wśród mistrzów którzy mają swoich ludzi i im o tym mówią.To jest po prostu szok
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-27 13:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro to prawda to bardzo nie ładnie, ale tutaj nie ma nazwisk i ja poszukujący pracy jestem ciekawy ile przykładowo może zarobić nowa osoba na produkcji? W jakich kwotach się to zamyka? Powiem szczerze, że za bezcen już nie chce pracować i zdecydowanie wolałbym przed pójściem do pracy się upewnić co i jak wygląda na stanowisku.
zdjecie uzytkownika
jaja - 2014-07-13 19:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia sie na produkcji w elku? 1200zl ale ze zwolnienie leci za zwolnieniem bo reka wyglada jak bys nia ryl o beton a rana i odparzenia jedno na drugim,to inna sprawa. A majster? Nie wyraze swojej opini bo szkoda slow jak chcesz byc traktowany jak w obozie to polecam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-14 14:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za odpowiedź. to taka stawka chyba mnie nie satysfakcjonuje, jeszcze te zwolnienia - chyba nie jest mi to potrzebne, ale jescze poczekam na kolejne opinie, bo może ktoś będzie miał inne odczucia i będę mógł to spokojnie wszystko skonfrontować. Są może jakieś lepiej płatne stanowiska niż ta produkcja w Ełku?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPU PRAWDA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x