Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPU PRAWDA

Pracowałeś w firmie ZPU PRAWDA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
operator - 2014-10-30 01:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niewiem kto sie wypowiadal na temat strugarek u prawdy ale ja pracuje na strugarce z 1993 roku ale w dobrym stanie zarobki tak sobie 2300 , 2500 zalezy od miesiaca z urlopami to prawda ciezko dostac ale mozna spszedac szybko . Osobiscie mialem na szkoleniu 3operatorow od wolfa i powiem jedno zaden niepotrafil obslugiwac maszyny a z gadki to filozof . Zapraszam sprawdzimy co potraficie. A od pani ali wara bo to spoko kobieta zawsze jak moze to pomoze .
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-10-30 01:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A z zalatwieniem pracy to najpierw podanie tszeba zlozyc potem jucandens i do roboty
zdjecie uzytkownika
Ulek - 2014-10-30 04:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej bo to powinno być tak w każdej pracy, przychodziszna rozmowę i pokazujesz... co potrafisz co byś zmieniłwttedy wiadć komu zalezy na pracy a kto tylko poszukuje tak zeby szukac i nie bylo przypalu. a co do skladania podania to serio mowicie czy to sciema jakas ? na prawde potrzebuje konkretnej nowej infmormacji
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2014-10-30 18:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie narzekam bo cały dzień sobie na wiaderku posiedzę tylko czasem wiertarkę przestawię trochę pogadam,postoje oparty o paletę skończę wcześniej i ponad 2000 jest haha
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2014-11-14 08:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To juz szczyt zeby 3tygodnie czekac na wydanie koszulek . Pozdrawiam pania magazynier
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-11-14 10:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jola jest super Babka:-) zawsze pomoze i doradzi
zdjecie uzytkownika
Bożdy - 2014-11-25 01:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zadowolony W takim razie nie zazdroszczę Ci, gdy ktoś Cię złapie za ramię na gorącym uczynku. Jaki by zakład nie był dostawanie kasy za nic nie robienie nie jest odpowiedzialne i nieeleganckie. Na pewno wiele osób chciałoby się tam przed pewnymi osobami skryć. Sami wiecie jak ten świat działa i staje na głowie. Może warto byłoby coś w tym temacie porobić.?
zdjecie uzytkownika
franek - 2014-12-14 11:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale radość bo dali po tłustej ćwiartce świni i się cieszą że ludziom oczy zamydlili.Gdzie jest fundusz socjalny w tej firmie?Zegarki to dostali nie wszyscy bo na opduście pod kościołem wszystkie wykupili.hahaha
zdjecie uzytkownika
strugarkowy bojowy - 2015-01-09 10:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam chętnie bym się spotkał z "operatorem" na stopie prywatnej i pogadał na temat maszyn strugarek konkretnie bo wiem że warunki są lepsze jak w mojej firmie ,sprzęt ciepło na hali itd ,i jaki asortyment się struga, nie chcem pisać na forum podaję swoje namiary może odezwie się uzi albo karol ksywa kartacz .marcingaz24@o2.pl (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
drzazga w dupie - 2015-02-25 15:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi co to jest te 5S ja tam kiedyś pracowałem ale to było z 10 lat temu.a w obecnej drewutniu której robie to by pewnie było -5s
zdjecie uzytkownika
była znajoma - 2015-02-26 13:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Co się dzieję na obróbce fryzu że wszyscy tacy wkurzeni chodzą?
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2015-02-28 18:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2012-07-15 13:09:56]:
bo w zajdach to same byłe PGRusy i pijaki robią wychowani na komunie
zdjecie uzytkownika
klejonka - 2015-03-05 14:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [była znajoma - 2015-02-26 13:41:53]:
Hej ja bym tej pani premię dała bo zawsze coś ciekawego na czyjś temat powie a tego poeba zwolnić i po problemie
zdjecie uzytkownika
K z klejonki - 2015-03-05 18:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klejonka - 2015-03-05 14:25:36]:
podobno panna zostawiła kolesia dla operatora z tej samej zmiany to co w tym dziwnego że takie tam jazdy tylko czekać aż się komuś coś stanie
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-03-12 01:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Na hali traków to zapieprz, ale nie narzekam, bo i kasę dobrą mam
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-03-17 19:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najprostsze i najkrótsze wypowiedzenie się o zakładzie pracy p. Prawdy jak i o nim -WYKORZYSTYWACZ, który dba o swoje a o innych nie. Ten zakład to taki mały obóz koncentracyjny
zdjecie uzytkownika
rudy - 2015-03-26 23:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam co drugi to taki mistrz jak z koziej dupy a brygadzisci to juz totalna porazka
zdjecie uzytkownika
joł - 2015-03-27 14:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wszyscy mistrzowie to są po znajomości a nie po umiejętności. Tylko stoją i się śmieją jak my musimy na nich robić. Rozmawiałem kiedyś i powiedział mi ze trzeba było się uczyć. Mamy u władzy tez takich co podstawówki ni e skończyli. Brygadzisci natomiast to są sami przydupasy mistrzów. Prawda ze czysta patologia
zdjecie uzytkownika
lojalna - 2015-04-05 19:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może w końcu brygadzista na klejonce zaczął by pomagać innym na swoim dziale a nie tylko swojej żonie. Chodzi mi o Jarka M. a jak nie zmieni się to to będziemy musiały zgłosić to wyżej.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-07 12:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
proponuje jeszcze sprawdzić jak pracuję się na najważniejszej maszynie w firmie bo nie każdy może zacząć pracę godzinę później a skończyć jeszcze wcześniej albo stać pół zmiany oparty o maszynę
zdjecie uzytkownika
holek - 2015-04-08 08:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaka to jest najważniejsza maszyna w firmie i gdzie stoi?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-04-08 09:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak jaką scm i Nowy tm
zdjecie uzytkownika
no name - 2015-04-12 13:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak się pracuje na montażu na tartacznej to prawda że od 4 rano do 14 i tak non stop , a i jeszcze mobbing jest stosowany jak ktoś nie chce.PROSZĘ O INFORMACJE .PRAWDA TO CZY NIE .
zdjecie uzytkownika
oni - 2015-04-17 18:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro pan CH.potrafi sprawdzić kto ile czasu był w kiblu to może niech lepiej sprawdzi jak i o której kończy się prace u najlepszych pracowników bo pół zmiany chodzenia a akord jak normalnie wpisany
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-04-19 21:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A którzy to najlepsi pracownicy i na czym robią ?Też słyszałem że ten wyrośnięty małolat sprawdza czas jak ludzie wychodzą za potrzebą do WC.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPU PRAWDA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZPU PRAWDA?
Zadaj pytanie