Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPU PRAWDA

Pracowałeś w firmie ZPU PRAWDA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-10-04 20:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zadnej szatni nie zostal tylko go wyniosla z zakladu. nie potrzebni sa tacy ludzie co kradna bo nie wiadomo na czym by sie skonczylo. Nie zal mi takich ludzi
zdjecie uzytkownika
jaaan - 2013-11-25 11:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A jednak (usunięte przez administratora) niewinny. I do pracy wrócił.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2013-12-09 17:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wyrazy wspolczucia dla pani Ani K. z siejnika ktora wiedziala jak zadbac o swoj byt kosztem innego czlowieka. Zyczymy aby wiecej przybywalo jej pierscionkow na palce i srebra na szyi moze byc z siebie dumna. ciekwe czy jest taka lojalna w pracy jak i w zyciu prywatnym zostawiajac czlowieka w cezkiej chorobie i smierci
zdjecie uzytkownika
kolega Ani - 2013-12-13 14:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szanowna Administracjo, post wyżej nie jest na temat pracy, czy zakładu pracy, tylko na temat życia prywatnego pracowników. Nie jest więc zgodny z regulaminem, dlatego proszę o usunięcie go.
zdjecie uzytkownika
anka... - 2013-12-14 19:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
skoro nie jest na temat pracy to dlaczego zawsze jestes obwieszona byskotkami za czyjas krwawice ?? i to w pracy?? zal ludzi ktorzy bronia kogos kogo nie powinno... kogo zna sie tylko wlasnie z pracy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-14 19:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no wlasnie po co jej tyle blyskotek i tapety na twarzy?? lzej sie pracuje?? nie sadze... heheh myslisz ze swiecisz? nieee ty nawet nie blyszczysz :D hahaha
zdjecie uzytkownika
Sowa - 2013-12-15 01:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was,
zastanawiam się nad pracą u prawdy. Powiedzcie jak wyglądają zarobki? Ile można wyciągnąć pracując na 100%.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-24 16:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkim Pracownikom życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
zdjecie uzytkownika
KAZIK - 2013-12-27 18:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2013-12-24 16:45:50]:
SŁYSZAŁEM ŻE BYŁA NAWET WIGILIA ZAKŁADOWA ...ALE TYLKO NA JEDNYM DZIALE.....POGRATULOWAĆ :}}}}}
zdjecie uzytkownika
jacek - 2013-12-29 12:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KAZIK - 2013-12-27 18:55:45]:
na pewno na pakowaniu bo tylko tam takie cyrki dzieja sie w czasie pracy
zdjecie uzytkownika
takitam - 2014-01-15 11:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i czarek już nie pracuje na bizonie. brawo panie Marku. młodzi pracownicy też chcą miec lekką i dobrze płatną pracę. a "stare wygi" niech zobaczą jaka jest męka na gównach typu classic czy s4.
zdjecie uzytkownika
pracująca - 2014-01-19 18:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
chciałabym zapytać, ile czasu bedom jeszcze ściemniać na sortowni Wilk i ten drugi gruby obibok? szlak mnie trafia jak idonc widze ich siedzących na tej sortowni całymi godzinami i nikt im zajenicia nie da a my musimy fszyscy na nich zapierdlać!
zdjecie uzytkownika
zdziwiona - 2014-02-10 17:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro ktoś pracuje sam a robi tyle samo co dwie osoby to chyba trzeba coś z tym zrobić
zdjecie uzytkownika
brak słów - 2014-02-19 15:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zdziwiona - 2014-02-10 17:26:06]:
Jak można chodzić i jeszcze chwalić jakie to dobre wypłaty wychodzą bo ktoś inny ustawia maszynę a tylko się stoi i obrabia komuś tyłek
zdjecie uzytkownika
........ - 2014-02-20 18:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wszystkim tak ciężko i ciężko pracują zapraszamy na Traki zobaczymy kto i ile wytrzyma.
zdjecie uzytkownika
Tyrantrac - 2014-04-07 23:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Traki, praca ciezka jak cholera. Trzeba miec duzo samozaparcia zeby wytrzymac tam dluzszy czas. Trzeba tez byc przygotowanym fizycznie bo tempo i ciezar daja porzadnie w kosc. Idzie wytrzymac ale tylko wtedy gdy czlowiek jest gotowy na ciezka fizyczna prace.
zdjecie uzytkownika
jabol - 2014-04-09 18:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dwa wina za pasek i jakoś pudzie
zdjecie uzytkownika
cvbn - 2014-04-13 00:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wino i wódka w tej firmie to podstawa aby przeżyć i wytrzymać w tym kieracie do którego się boją ludzie przyznać
zdjecie uzytkownika
kjhgfd - 2014-05-16 23:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie prezesie bardzo chciałabym aby paski z wypłat były utajnione dla mistrzów bo oni później to komentują ze swoimi pupilami.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
km - 2014-05-22 06:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to prawda że nie ma tajemnicy ile kto i gdzie zarabia wśród mistrzów którzy mają swoich ludzi i im o tym mówią.To jest po prostu szok
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-27 13:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro to prawda to bardzo nie ładnie, ale tutaj nie ma nazwisk i ja poszukujący pracy jestem ciekawy ile przykładowo może zarobić nowa osoba na produkcji? W jakich kwotach się to zamyka? Powiem szczerze, że za bezcen już nie chce pracować i zdecydowanie wolałbym przed pójściem do pracy się upewnić co i jak wygląda na stanowisku.
zdjecie uzytkownika
jaja - 2014-07-13 19:43:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia sie na produkcji w elku? 1200zl ale ze zwolnienie leci za zwolnieniem bo reka wyglada jak bys nia ryl o beton a rana i odparzenia jedno na drugim,to inna sprawa. A majster? Nie wyraze swojej opini bo szkoda slow jak chcesz byc traktowany jak w obozie to polecam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-14 14:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za odpowiedź. to taka stawka chyba mnie nie satysfakcjonuje, jeszcze te zwolnienia - chyba nie jest mi to potrzebne, ale jescze poczekam na kolejne opinie, bo może ktoś będzie miał inne odczucia i będę mógł to spokojnie wszystko skonfrontować. Są może jakieś lepiej płatne stanowiska niż ta produkcja w Ełku?
zdjecie uzytkownika
........... - 2014-08-08 20:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będę pisał jak leci bo to co mam do opisania szkoda palców jak tak może być,ze wypłata w zakładzie jest dzielona na dwie raty bank z placu Wolności ma w terminie a w bph nie .To jest paranoja kadrowa która robi przelewy to co sobie myśli ze co .Panie Prezesie co się dzieje z kadrowymi jak nie pamiętają albo zapomniały.Już raz był taki przypadek,z czego mamy żyć
zdjecie uzytkownika
dobra kadrowa to skarb - 2014-08-11 14:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jak w koim nicku uwazam, ze dobra kadrowa to skarb kazdego pracodawcy i praconika. wyplaty na czas, dobrze rozliczone godziny i godziwe pieniadze dla kazdego to matrzenie chyba wszystkich. spoznianie sie z wyplatami to chyba njgorsze z mozliwych przewinien, bo trzeba zaplacic za mieszkanie i zaplacic inne rachunki, a jak to mowia ' z pustego to i salomon nie naleje' takie przyslowie sie mi przypomnialo. tak wlasciwie to jakie sa te stawki za prace w ZPU prawda? bo ja juz sie pogubilem i nic nie wiem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPU PRAWDA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski