Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPU PRAWDA

Pracowałeś w firmie ZPU PRAWDA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-25 14:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za idioci. co kadrowa ma do wypłat? tym zajmuje się księgowosc, a nie kadry!!!
zdjecie uzytkownika
ahhah - 2014-08-25 17:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to przypadkiem kadrowa najpierw nie podlicza godzin i nie przesyla ksiegowosci jak komu trzeba zaplacic? zawsze sie moge mylic ale jesli jestes takim specjalista to napisz wiecej, chociaz czegos sie tutaj wszycy dowiemy ;) ja to chetnie doczytam co i jak na prawde. rozuimem, ze napisac o firmie to juz nikt nie moze...
zdjecie uzytkownika
strugarkowy bojowy - 2014-08-26 16:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jak oscylują się zarobki na strugarkach U PRAWDY? jako pomocnik i jako operator bo ja z wszystkimi sobotami i 2 niedziele mam 2000zł ale wkurzają mnie te niedziele a weż nie przyjdź to chodzą nadęci. i rozmyślam nad PRAWDĄ.POZATYM U NAS MOKRE SIĘ STRUGA I POSUWY NA MAXA TO na godzinach pewnie więcej się napuszcza jak w akordzie dzięki za odpowiedź i może do zobaczenia
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-08-26 21:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy przyjmuja pracownikow do prawdy?
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-09-02 10:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [misiek - 2014-08-26 21:26:08]:
W Prawdzie praca na strugarkach jest o wiele przyjemniejsza, bo polega na ustawieniu strugarki i następnie załadunku materiału do podajnika. Każda strugarka ma podajnik, więc nic się tam nie pcha. Wszystko samo idzie. Co do zarobków to 2000 zarobisz za "gołe" 40 godz. tygodniowo. Z sobotami znacznie więcej. Są płacone setki. Nie ma możliwości pracy w niedzielę.
zdjecie uzytkownika
łysy - 2014-09-02 10:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2013-12-29 12:36:54]:
HE HE . Bo pakownia to jedna wielka rodzina-same siostry , ciotki i koleżaneczki.....
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-09-02 14:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej Operator a nadal przyjmuja na strugarki? Pomoglby mi ktos tam zalatwic prace?
zdjecie uzytkownika
strugarkowy bojowy - 2014-09-02 23:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie OPERATOR weż mnie STRUGARKOWY BOJOWY ja napierdalam na weinig,u . 5 głowic hydromat sam go ustawiam ,kalibruje itd. do kogo się zgłosić , a biuro to teraz gdzie na tartacznej czy gołdapskiej
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-09-05 10:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ze nikt mi nie pomoże tam zalatwić pracy :(
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-09-05 19:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek - 2014-09-02 14:56:46]:
podobno nawet czasami spotykają się na wspólnych obiadach jedna wielka i szczęśliwa rodzina a jak ktoś przyjdzie nowy i się nie spodoba to zaraz wylatuje z pracy
zdjecie uzytkownika
rodzina? - 2014-09-09 13:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie wszędzie o tym, że wszędzie rodzina - ale tak sięzastanawiam jesli tam procwaliscie albo pracujecie to chyba też musicie być z rodziny / bo przeciez tak generalizujac to tak trzeba przyjąć temat. Interesuje mnei praca na poakowni i co muszę zrobić, żęby tam się dostać? mam małe doświadczenie mówię o tym na wstepie.
zdjecie uzytkownika
jar - 2014-09-11 13:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To poprostu żenada aby mistrz rządził twoim urlopem o który jest ciężko się
doprosic
zdjecie uzytkownika
jol - 2014-09-15 00:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie jak nie wiecie, to nie piszcie glupot, bo zeby nie ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byscie mieli. Tu trzeba pracowac, a nie sie opierd... Myslicie, ze za darmo ktos da kase? Tak nie ma, trzeba sie wziasc do roboty, zeby cos zarobic. Jesli ktos przyjdzie z mysla, ze ktos da mu kase za nic nie robienie, to sie myli. TU KUZWA TRZEBA PRACOWAC. I wszedzie tak jest, a lenie ktore maja dwie lewe rece to moga ics pod kosciol, a nie do PRAWDY. Kto chce pracowac, to zacisnie zeby, da z siebie wszystko i dojdzie do lepszych pieniedzy, jezeli sie nadaje. Dziekuje za wypowiedz.
zdjecie uzytkownika
strugarkowy bojowy - 2014-09-15 12:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak ze sprzętem ? dojebany czy nie? bo u mnie to masakra regulacja pionowa frezów na podkładki w strugarce i wogóle masakra 30letni sprzęt. jestem pracowity ale od tego złomu to ręce opadają
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-16 14:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [strugarkowy bojowy - 2014-09-15 12:53:07]:
strugarka jak marzenie. moja ma 50 lat. to dopiero problem. struganie boczne, górne i dolne i tylko "dwa pokrętła"!!! to dopiero!!!! nie że podkładki tylko, trzeba jeszcze dużo nerwów
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-09-22 12:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W PRAWDZIE maszyny są w miarę nowe i w stanie idealnym. Najstarsza strugarka jest z roku 2001. Ta akurat jest dosyć stara (ma 13 lat) ale jest także w bdb stanie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-23 17:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie są w końcu dobra i nowe maszyny ? czy z tym gorzej chyba ze zrozumialem troche zle wpis tej osboy o nicku 'strugarkowy bojowy' i wcale nie pisal o tym zakladzie. jesli jest nwoy sprzet to ile tam mozna jako operator zarobic miesiecznie? mam wrazenie, ze moge byc zadowolony ze wspolpracy
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-25 08:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek - 2014-09-02 14:56:46]:
skoro nie wiecie jak jest na pakowni to nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] glupot bo nikt na kogos zapierdalac nie bedzie, poprostu sa takie osoby ktore nienadaja sie.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-09-26 12:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak wygląda sytuacja w biurze? czy tam też rodzina pracuje, ile osób?. Gdzie jest biuro ? na gołdapskiej czy tartacznej?
zdjecie uzytkownika
//// - 2014-09-26 15:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naucz się pisać człowieku bo po nalewce Ty chyba to pisałeś/aś.Pani Jola jest miłą osobą tylko jak taki człowiek na Twoim poziomie (sądząc po wypowiedzi poziom zerowy reprezentujesz) przychodzi to nic dziwnego,że kobietę nerw rusza.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-09-27 21:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miła?Człowieku co ty tu opowiadasz.Toć to diablica z piekła rodem.Leniwe i wredne babsko.Wyzywa ludzi przy wydawaniu ubrań.A tą nalewkę to chyba z nią pijesz bo tak ją chwalisz.
zdjecie uzytkownika
komentator - 2014-09-27 22:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najpracowitszy i najbardziej kulturalny to taki cham jak ty wsioku, co wysłowić się nie potrafi ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innym umyć i owszem. Współczuję wszystkim pokrzywdzonym, (usunięte przez administratora).A ile sobie podopisywałeś ty pracusiu?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-09-27 22:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-09-27 21:05:36]:
A co, Ciebie nie poczęstowała, czy znowu komuś koszulkę większą zamówiła?
Najlepiej się wys.... na kobietę. Chylę czoło przed pracowitością - trzeba wysilić pozostałości szarych komórek żeby takie bzdety walić.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-09-28 18:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyl czoło przed magazynierką i dalej właź jej w d..ę.Chyba że to sama zainteresowana pisze tu w swojej obronie,bo raczej nikt by jej tu nie bronił.Ponoć nawet zastraszyła już swego kierownika to co mają powiedzieć zwykli pracownicy?Kontaktu z tą panią nie polecam.
zdjecie uzytkownika
strugarkowy bojowy - 2014-09-29 11:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a od kiedy mają wprowadzać te 2 zmiany co"stary" w gazecie mówił bo że nocka najmniej wydajna , chętnie bym tam poszedł ale na nocki to powinna tylko mleczarnia i piekarnia robić a nie przemysł dzięki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPU PRAWDA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x