VISION EXPRESS Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o VISION EXPRESS Sp. z o.o.

taa 2016-06-29 00:22
1900 brutto oto na wstępnie dostaniesz wiec nie podstawiajcie sie i glupot nie piszcie
8
Katz 2016-06-30 17:52
Jednak nie ma chętnych za takie stawki. Opinie z marca i kwietnia się potwierdzają. Chaos, bo nie ma kto robić. Za to będzie więcej regionalnych. I coraz mniej chętnych do pracy w śród strszych pracowników. A co będzie od września, to niech się zaczyna bać góra o zwykłą egzystencje firmy.
8
Masakra 2016-06-30 18:18
Jesli nie zrobicie planu otrzymacie gole podstawy.
Pamietajcie o tym.
8
justys 2016-07-06 20:23
Czy stanowisko menadżera uprawnia do wszystkich wolnych sobót i niedziel? Pytam bo może tak jest i ja nie wiem.
1
Mark 2016-07-12 11:29
Oliw@ składaj do nas szybko CV ,bo jest bardzo dużo osób chętnych :-)
3
Wiola 2016-07-18 22:38
Zaraz nikt nie będzie chciał pracować w tym twoim ve pracowniku centrali :D
18
Pikaczulek 2016-07-21 16:32
Jak tam Wasze Pokemony??? Na jakim etapie jesteście, i w jakich drużynach? Mam już szóstego Rattata, czwartego Drowzee!!!!!
2
Thomas 2016-07-29 21:51
Pamiętajcie ,podstawa to ambicja oraz kultura zwycięstwa :-)
9
Pedro 2016-08-09 09:54
stawki w Warszawie i w Markach są takie same, ruch spory, nie ma nudy :)
1
Krzych 2016-08-11 18:50
Dobre zarobki, porządna praca! Jak się komuś nie podoba - KFC i McDonald's czeka! A może jednak H&M?
Szczęśliwa bez VE 2016-08-16 14:38
Jak wygląda PRACA OJJJJJJ daj z siebie ile możesz a firma niewiele zapłaci ;) ot tak właśnie jest
Ja na szczęście zakończyła przygodę w VE ojjjj jaka jestem szczęśliwa aż żałuję tylu lat poświęcena wyzysku i gnębienia.
Naprawdę można znaleźć pracę za lepsze pieniądze i na pewne bez presji, a tam jej nie brakuje
24
Szczęśliwa 2016-08-16 14:50
Ambicja ze strony pracownika nie zostanie doceniona, a kultura zwycięstwa to dotyczy tylko całą wielką świtę haha a wy mrówki robotnice zasuwajcie, żeby innym było lepiej
15
szczes 2016-08-16 14:52
Życzę powodzenia
szcze 2016-08-16 14:56
zakończyła karierę w VE
Szczęście niesamowite
Polecam
11
szcze 2016-08-16 14:58
wszystkiego nie można napisać
a szkoda, widać to co miłe
3
jj 2016-08-16 15:03
Piszę dużo i nic nie widać????
DLACZEGO
5
ROTTI 2016-08-17 08:27
A czy ktoś ma jakieś doświadczenia z Regionalnym? Musi ganiac non stop czy wystarczają tygodniowe wizytacje? Czy też ma plany do wyrobienia, czy jest w firmie Marketing ? Pytam bo zastanawiam się nad aplikacją.
ROTTI 2016-08-17 08:28
A czy ktoś ma jakieś doświadczenia z Regionalnym? Musi ganiac non stop czy wystarczają tygodniowe wizytacje? Czy też ma plany do wyrobienia, czy jest w firmie Marketing ? Pytam bo zastanawiam się nad aplikacją.
Apo 2016-08-17 10:07
Chyba kiedyś, teraz stawki są wyższe
stupo 2016-08-17 10:09
Doradca dostaje więcej ale to zalezy od miasta tez. optometrysci maja inne sgawki
nikt 2016-08-18 21:08
No to szykuje się druga podwyżko-obniżka pensji w tym roku. Smutne
15
Mini 2016-08-21 20:35
Premie będą obcięte O POŁOWĘ. Wpadnie za to coś do podstawy. Czyli jak każdy sobie policzył, będziemy zarabiali jeszcze mniej. Podwyżka podstawy nie jest owocem troski o ubywających pracownikach i braku chętnych do pracy w VE, lecz ustawowym przymusem o minimalnej pensji. Zarząd nie miał wyjścia, więc za jednym zamachem poprawił swoje słupki. Niby dają więcej, a sumarycznie zarobimy mniej. Powtórka z lutego. KIlka lat temu zarobiałam więcej o około 35%. Chyba faktycznie jesteśmy w jakiejś formie upadłości, lub po prostu na sprzedaż. Obym sie w tym wszystkim myliła. A tak lubię swoją pracę...I ten tajny klient z moją premią w kieszeni. Pozdrawiam pracowników VE, trzymajcie się, jesteście niesamowici!
21
Stachu 2016-08-25 16:05
Ja natomiast jestem mocno rozczarowany, że Pikachu ma tylko 150 CP!!! Żarty jakieś??
1
MikaK 2016-10-24 11:00
Jak dobrze że można przejrzeć takie forum. Miałam aplikować na stanowisko menagera ale jednak nie ma sensu pchać się do firmy która nie dba o swoich pracowników ( tym bardziej że doradcy muszą mieć ogromną wiedzę i są wieloletnimi lojalnymi pracownikami a niestety nie są za to doceniani). Trzymam kciuki za was- oby się poprawiło. Pozdrawiam
5
blebleble 2016-10-27 10:41
Biorę udział w rekrutacji na doradcę klienta. Czy od marca cos sie zmienilo na lepsze? Na rozmowie kwalifikacyjnej powiedziano mi, że oczywiście dostanę umowe o prace oraz że "plany sprzedażowe są możliwe do wyrobienia" (w sensie nie są urwane z kosmosu). Jak to wygląda naprawdę? Na jaką umowę i pensję mogę w tej chwili liczyć? I jak naprawdę wyglądają premie od sprzedaży?
6
Były 2017-01-18 18:33
VE to firma z perspektywami na przyszłość. Nie wszyscy mogą być zadowoleni. Ja mam dobre doświadczenie w kontakcie z firmą, pod względem warunków oraz finansów.
1
jestdobrze 2017-01-21 17:56
Firma bardzo w porządku pomoże, przedszkoli na początku. Na pełnym etacie 2700 brutto. Reszta to premie. Jak najbardziej możliwe do wyrobienie. Wiadomo jest tajny klient, są pewne standardy, ale ludzie to korporacja tak musi być. Olbrzymia firma z perspektywami i miłym nastawieniem do pracowników. Reszta zależy od ludzi na jakich trafisz w salonie. Mówi to obecny doradca klienta i laborat.
1
Okularnik 2017-01-25 10:22
Cz Vision Ex. prowadzi teraz nowe rekrutacje? Podoba mi się firma, widać jak się rozwija i myślę, że dobrze by mi się pracowało.
1
Jasa 2017-02-10 14:07
A gdzie się podziały krytyczne wypowiedzi o tej firmie ? :-)
8
Oczko 2017-02-16 14:19
Pracuję w Vision, mam małe dziecko i nigdy nikt nie dał mi odczuć, że jestem gorsza. Nie wiem dlaczego ludzie piszą takie rzeczy. Vision to fajna, nowoczesna firma.
MN 2017-02-19 16:23
Wita,
interesuje mnie stanowisko Dyrektora Regionu - ile salonów mu podlega? Jaki teren? Zakres obowiązków? Jakie narzędzia? Struktura? Może zna ktoś średni poziom wynagrodzenia na tym stanowisku? Jaki jest poziom fluktuacji? Ewentualne inne ciekawostki.
11
aries 2017-02-22 09:00
MN, mnie to też interesuje ale tu się raczej nie dowiemy konkretów...
1
AkRylowa 2017-02-22 21:18
W jakim mieście pracujesz? Być może trafił Ci się bardziej wyrozumiały dyrektor salonu.
1
Helga 2017-02-24 09:28
Myślę, że jestem szczęściarą pracując w Vision, to super firma i dobre perspektywy dla pracowników.
romano 2017-02-28 23:42
Ile może zarobić dyrektor regionalny ? Tudziez kierownik rejonu ?ile ma sklepow? Pracuje w weekendy ?
Dominika 2017-03-14 19:56
Co nowego słychać w VISION EXPRESS Sp. z o.o.? Bardzo mało wpisów na forum.?
1
Pawel 2017-04-24 20:26
Gratuluje obsługi w CH Targowek ! Tak fatalnej nie macie w żadnym salonie !!!
4
Baśka 2017-05-03 14:25
VISION EXPRESS rozpoczęłam pracę jak tylko wystartowali . To udany dla mnie czas, zadowolenie z pracy.
1
SzczePAN 2017-05-03 15:54
Nie pojawiają sie krytyczne wpisy gdyż są moderowane :)
Na stronach innych pracodawców tego nie ma.
Dla czego?
Bo to bardzo fajna firma jest :)
4
Zorba 2017-05-07 10:19
Jak się bardzo chce komuś dokopać to zawsze znajdzie się powód! Pracuje w VISION już długo i nie zgadzam się z opiniami. Myślę, że pochodzą od nieudaczników.
1
Vision 2017-05-15 21:27
Pracowałam w Vision Express jako doradca klienta , na pół etatu, w wakacje dodatkowe godziny mniej więcej równowartość całego etatu. Dyrektor salonu naprawdę najlepsza jaka można sobie wyobrazić. Cały zespół bardzo pomocny szczególnie na początku. Wszystko jest do umówienia i dogadania. Wszyscy znają swoje obowiązki, nikt nikogo nie musi pilnować 24/7 dyrektor wychodzi na salon gdy jest potrzeba. Generalnie bardzo polecam. Minusem jest budżet do wyrobienia, ale przy odpowiednim wkładzie jest do osiągnięcia. Premie przyzwoite
Vision 2017-05-15 21:29
Pracowałam w Vision Express jako doradca klienta , na pół etatu, w wakacje dodatkowe godziny mniej więcej równowartość całego etatu. Dyrektor salonu naprawdę najlepsza jaka można sobie wyobrazić. Cały zespół bardzo pomocny szczególnie na początku. Wszystko jest do umówienia i dogadania. Wszyscy znają swoje obowiązki, nikt nikogo nie musi pilnować 24/7 dyrektor wychodzi na salon gdy jest potrzeba. Generalnie bardzo polecam. Minusem jest budżet do wyrobienia, ale przy odpowiednim wkładzie jest do osiągnięcia. Premie przyzwoite
Narek 2017-05-16 20:21
Pracuję w VISION EXPRESS-ie i myślę, że atmosferę tworzą ludzie . Jak sobie ułożą pracę dobrze to jest fajnie.
Basia 2017-05-20 09:14
A u nas dyrektor chowa się w biurze i udaje ,że ciężko pracuje patrząc na zegarek czy już pora wyjścia do domu :-)))
4
Okularnica 2017-05-23 08:43
Patrząc na ofertę pracy myślę, że firma rozwija się. Ponad 20 lat dało Vision Express niekwestionowaną pozycję lidera w branży ze 170 salonami optycznymi na terenie całego kraju. To jest fantastyczny wynik.
Doriss 2017-05-25 11:09
Wypłata na czas, grafik, urlopy i dni wolne zawsze do dogadania. Premie i jasne zasady. Mało który pracodawca jest uczciwy. Dobrze wspominam pracę w Vision Express. Bardzo wysoki poziom obsługi, szkolenia możliwości rozwoju i zdobycia umiejętności.
magda 2017-05-25 16:54
Nie wywiązują sie z terminu najpierw mówią że jutro potem pojutrze jak nadchodzi dany w końcu dzień umowa jest na rano potem okazuje się ze przed 15 a potem okazuje się ze trzeba czekać do 18. Ludzie nie maja czasu na to by jeździć tam i spowrotem
2
Były 2017-06-12 09:16
Byłem pracownikiem VISION EXPRESS i myślę, że bardzo przesadzacie.
A. 2017-07-07 23:29
Swoją przygodę z VE zaczęłam rok temu. Jestem studentką i szukałam pracy na wakacje. W handlu miałam tylko 3 miesięczne doświadczenie (50style - zupełnie nie polecam). Miałam być zatrudniona na 3 miesiące na umowę zlecenie (stawka 14zł/h + premia za wyrobiony budżet salonu ), jednak ponieważ się sprawdziłam, umowa została przedłużona o kolejne 3 miesiące, a następnie o rok. Umowa zlecenie mi odpowiada, ze względu na studia dzienne. W salonie jest kuchnia (lodówka, mikrofalówka, talerze, szklanki itp.) oraz łazienka. Herbatę, kawę, wodę - zapewnia VE. W moim salonie jest bardzo dobra atmosfera, nie ma rywalizacji, wszystkie świetnie się dogadujemy, bez większego problemu realizujemy budżet i nie ma przy tym żadnego skakania sobie do gardeł. Od pracowników z innych salonów wiem, że z atmosferą bywa różnie - ale to nie wina samego VE tylko ludzi na których się trafi. Praca sama w sobie też nie jest męczarnią, nie trzeba niczego dźwigać, nie ma zakazu siedzenia itp. Na samym początku ogrom wiedzy nieco przytłacza, jest bardzo dużo informacji, których trzeba się nauczyć, ale firma zapewnia szkolenia, a w moim przypadku koleżanki z salonu okazały się również bardzo pomocne. Oprócz zwykłej pensji są różne benefity - wczasy pod gruszą, karty wartościowe na święta, multisport kupony zniżkowe 50% itd. Ponadto często organizowane są konkursy, w ostatnim nagrodą była wycieczka do Budapesztu. Często są to kosze słodyczy, drobne gadżety typu powerbank itp. Krótko podsumowując, osobiście jestem bardzo zadowolona z pracy w Vision Express, jak na pracę w sklepie w galerii handlowej pensja jest naprawdę dobra, biorąc przy tym pod uwagę fakt, że praca nie jest wymagająca fizycznie i ogólnie bardzo przyjemna. Uważam, że wszystkie negatywne komentarze to żale wylewane przez pracowników którym nie chciało się do pracy zwyczajnie przyłożyć. Na szkoleniu wiele osób pracujących na umowę o pracę bardzo skarżyło się na osoby przyjmowane na umowę zlecenie - że się nie przykładają, nie chcą niczego uczyć i nic robić. Takie osoby są szybko zwalniane.
Giermek 2017-07-13 21:31
Wystarczyło przeczytać dwie opinie i są tak skrajnie różne. Niektórzy idą do pracy i zaraz mają jakieś uwagi, roszczenia i robienie porządków wg swoich zasad. Inna skromna i do tego zadowolona z pracy aż miło się czyta.
Zostaw swoją opinię o VISION EXPRESS Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VISION EXPRESS Sp. z o.o.