VISION EXPRESS Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o VISION EXPRESS Sp. z o.o.

tamara 2016-04-25 21:23:32
Witam, mam podjąć niebawem pracę w VE- czy ktoś może wyjaśnić mi o co chodzi z tym obcinaniem pensji itp? dlaczego firma proponuje 3/4etatu a z góry zakłada, że wypracuję godzinowo cały? ... zaczynam się martwić, czy podjęłam dobrą decyzję
2
ooo 2016-04-28 16:59:22
czemu nie można dodać opini?
3
hahaha 2016-04-30 10:17:42
Hahah
1
NOWA 2016-05-04 13:52:37
MIAŁAMNA MYŚLI TO ŻE JEŚLI KOMUŚ JEST TAK ŹLE TO POZIOM BEZROBOCIA SPADA I MOŻNA ZMIENIĆ PRACĘ A NIE WYLEWAĆ SWOJE ŻALE NA NOWYCH PRACOWNIKÓW. POZA TYM MOŻNA BYĆ NOWYM PRACOWNIKIEM Z WIEDZĄ I DOŚWIADCZENIEM.NIE JEM ZE SŁOIKÓW I NIE ŚPIĘ NA MATERACU.MAM SWOJE MIESZKANIE. TO BY BYŁO NA TYLE.
OPTYMISTKA 2016-05-04 13:57:58
CZYTAM CZYTAM CZYTAM. ZAMIAST OBSMAROWYWAĆ PRACODAWCĘ LEPIEJ ZDOBYĆ SIĘ NA ODWAGĘ I ZMIENIĆ PRACĘ. A MOŻE NA TYM TO POLEGA : BRAK ODWAGI DO ZMIANY.
ZGADZAM SIĘ OPINIĄ NOWEJ.
rob 2016-05-04 22:04:19
A moze sie zastanowic skad tyle glosow krytycznych. Moze ludzie maja racje .Jezeli managerem salonu nie zostaje optyk z kwalifikacjami tylko zatrudnia sie cielakow po zarzadzaniu to idealny przepis na upadek.
5
rapid 2016-05-06 08:50:52
@rob Jak by byli po zarządzaniu to by mnie było tak źle, albo chociaż jak by byli optykami z kwalifikacjami. Powinni być optykami i zarazem z kwalifikacjami do zarządzania. Tymczasem dyrektorami zostają jakieś przypadkowe osoby które nie mają pojęcia ani o zarządzaniu ani o optyce... Dodatkowo firma woli zatrudnić (ciemnych w optyce i zarządzaniu) ludków z zewnątrz zamiast promować do awansu własnych pracowników, którzy mają wiedzę co jak gdzie. Dno i dwa metry mułu.
3
szukapracy 2016-05-06 13:47:59
tamara w Pizzy Hut proponują 1/4 etatu i też mówią że wyrobisz cały etat..a jakie tam warunki są każdy wie, tutaj przynajmniej jesteś doradcą a nie kelnerką
1
OPty 2016-05-06 21:40:51
Wszyscy lubią sobie pomarudzić, ja jednak widzę że coś się ruszyło i widać roznicę… po pierwsze wiem, ze nasz salon dobrze sobie radzi i mamy już zapowiedziany bonus, wiec czekam na 10 maj. majoweczka była na bogato wiec się przyda :P
1
Ona 2016-05-07 19:32:32
ostatnio gadałam z kolezanką, która pracuje w pepko i stwierdziłam, że lubię moją pracę - zasady są jasne, w salonach jest elegancko, klienci raczej mili, w końcu po okulary nie przychodzi się jak po skarpety. Może były jakieś zawirowania w marcu ale teraz zapowada się niezła wypłata.
1
Lubiany 2016-05-08 00:49:09
A ja chciałem powiedzieć ,że ja np. lubię Panią GZK :-) Jest bardzo ładną ,mądrą kobietą i potrafi solidnie zarządzać nami . Dba o nasze salony jak właściciel!
4
Kładę 2016-05-08 00:57:43
Forum jest cenzurowane.
Tutaj sie prawdy nie dowiecie.
4
HelsoN 2016-05-09 20:55:00
Myślałam o odejściu, ale jestem i myślę ze ok, a jak będzie później to Zobaczymy!
2
kuropatwa 2016-05-10 13:59:02
A ja bardzo lubię tu wszystkich i swoją pracę też! Teraz będzie dobra wypłata - planik zrealizowany :)
1
HeniekS 2016-05-11 16:45:30
Kidy sie pytam bede mugl kupic okulary w Boćkach i Dołubowie??? Po kiego mam zainwaniać do Bialystoku :( tam salon jest.
1
W-wa 2016-05-13 12:06:06
Obserwuj cierpliwie okoliczne sklepy w Rynku , a na pewno się tam pojawimy w nieodległej przyszłości :-)
3
Gimli 2016-05-16 16:45:16
Dzień Dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
HeniekS 2016-05-16 17:47:08
Jak w Rynku że co
1
W-wa 2016-05-16 23:39:56
Powstanie salon VE :-)Tylko bądź cierpliwy
1
jak najdalej 2016-06-02 19:46:20
Też miałem nieprzyjemnosc tam pracowac !!!!!
Zgadzm sie z tobą
4
pablos 2016-06-08 17:36:39
UWAGA! od centrali na Domaniewskiej trzymać się jak najdalej!!!!!!nawet jak proponują 10 tys
6
Tadek 2016-06-14 19:47:56
Oj dadek ,jesteś znawcą czekoladek :-))))
1
już mówie 2016-06-22 00:37:22
Jak nie zrobisz planu to goła podstawa :) (usunięte przez administratora)Jeżli umiesz i chcesz tak zyć.
APLIKUJ
4
Trollo 2016-06-23 10:47:28
Jest bardzo, bardzo fajnie!!!! Słoneczka i pięknego dzionka życzę wszystkim!!!!
Jacek 2016-06-28 09:31:51
Należy pomagać i doradzać klientom w doborze okularów oraz soczewek kontaktowych
taa 2016-06-29 00:22:28
1900 brutto oto na wstępnie dostaniesz wiec nie podstawiajcie sie i glupot nie piszcie
7
Katz 2016-06-30 17:52:58
Jednak nie ma chętnych za takie stawki. Opinie z marca i kwietnia się potwierdzają. Chaos, bo nie ma kto robić. Za to będzie więcej regionalnych. I coraz mniej chętnych do pracy w śród strszych pracowników. A co będzie od września, to niech się zaczyna bać góra o zwykłą egzystencje firmy.
5
Masakra 2016-06-30 18:18:01
Jesli nie zrobicie planu otrzymacie gole podstawy.
Pamietajcie o tym.
6
justys 2016-07-06 20:23:13
Czy stanowisko menadżera uprawnia do wszystkich wolnych sobót i niedziel? Pytam bo może tak jest i ja nie wiem.
1
Mark 2016-07-12 11:29:42
Oliw@ składaj do nas szybko CV ,bo jest bardzo dużo osób chętnych :-)
2
Wiola 2016-07-18 22:38:36
Zaraz nikt nie będzie chciał pracować w tym twoim ve pracowniku centrali :D
16
Pikaczulek 2016-07-21 16:32:55
Jak tam Wasze Pokemony??? Na jakim etapie jesteście, i w jakich drużynach? Mam już szóstego Rattata, czwartego Drowzee!!!!!
1
Thomas 2016-07-29 21:51:21
Pamiętajcie ,podstawa to ambicja oraz kultura zwycięstwa :-)
8
Pedro 2016-08-09 09:54:16
stawki w Warszawie i w Markach są takie same, ruch spory, nie ma nudy :)
Krzych 2016-08-11 18:50:44
Dobre zarobki, porządna praca! Jak się komuś nie podoba - KFC i McDonald's czeka! A może jednak H&M?
Szczęśliwa bez VE 2016-08-16 14:38:37
Jak wygląda PRACA OJJJJJJ daj z siebie ile możesz a firma niewiele zapłaci ;) ot tak właśnie jest
Ja na szczęście zakończyła przygodę w VE ojjjj jaka jestem szczęśliwa aż żałuję tylu lat poświęcena wyzysku i gnębienia.
Naprawdę można znaleźć pracę za lepsze pieniądze i na pewne bez presji, a tam jej nie brakuje
18
Szczęśliwa 2016-08-16 14:50:50
Ambicja ze strony pracownika nie zostanie doceniona, a kultura zwycięstwa to dotyczy tylko całą wielką świtę haha a wy mrówki robotnice zasuwajcie, żeby innym było lepiej
11
szczes 2016-08-16 14:52:52
Życzę powodzenia
szcze 2016-08-16 14:56:40
zakończyła karierę w VE
Szczęście niesamowite
Polecam
6
szcze 2016-08-16 14:58:54
wszystkiego nie można napisać
a szkoda, widać to co miłe
3
jj 2016-08-16 15:03:12
Piszę dużo i nic nie widać????
DLACZEGO
5
ROTTI 2016-08-17 08:27:26
A czy ktoś ma jakieś doświadczenia z Regionalnym? Musi ganiac non stop czy wystarczają tygodniowe wizytacje? Czy też ma plany do wyrobienia, czy jest w firmie Marketing ? Pytam bo zastanawiam się nad aplikacją.
ROTTI 2016-08-17 08:28:13
A czy ktoś ma jakieś doświadczenia z Regionalnym? Musi ganiac non stop czy wystarczają tygodniowe wizytacje? Czy też ma plany do wyrobienia, czy jest w firmie Marketing ? Pytam bo zastanawiam się nad aplikacją.
Apo 2016-08-17 10:07:26
Chyba kiedyś, teraz stawki są wyższe
stupo 2016-08-17 10:09:04
Doradca dostaje więcej ale to zalezy od miasta tez. optometrysci maja inne sgawki
nikt 2016-08-18 21:08:30
No to szykuje się druga podwyżko-obniżka pensji w tym roku. Smutne
12
Mini 2016-08-21 20:35:41
Premie będą obcięte O POŁOWĘ. Wpadnie za to coś do podstawy. Czyli jak każdy sobie policzył, będziemy zarabiali jeszcze mniej. Podwyżka podstawy nie jest owocem troski o ubywających pracownikach i braku chętnych do pracy w VE, lecz ustawowym przymusem o minimalnej pensji. Zarząd nie miał wyjścia, więc za jednym zamachem poprawił swoje słupki. Niby dają więcej, a sumarycznie zarobimy mniej. Powtórka z lutego. KIlka lat temu zarobiałam więcej o około 35%. Chyba faktycznie jesteśmy w jakiejś formie upadłości, lub po prostu na sprzedaż. Obym sie w tym wszystkim myliła. A tak lubię swoją pracę...I ten tajny klient z moją premią w kieszeni. Pozdrawiam pracowników VE, trzymajcie się, jesteście niesamowici!
14
Stachu 2016-08-25 16:05:49
Ja natomiast jestem mocno rozczarowany, że Pikachu ma tylko 150 CP!!! Żarty jakieś??
1
MikaK 2016-10-24 11:00:54
Jak dobrze że można przejrzeć takie forum. Miałam aplikować na stanowisko menagera ale jednak nie ma sensu pchać się do firmy która nie dba o swoich pracowników ( tym bardziej że doradcy muszą mieć ogromną wiedzę i są wieloletnimi lojalnymi pracownikami a niestety nie są za to doceniani). Trzymam kciuki za was- oby się poprawiło. Pozdrawiam
1
blebleble 2016-10-27 10:41:53
Biorę udział w rekrutacji na doradcę klienta. Czy od marca cos sie zmienilo na lepsze? Na rozmowie kwalifikacyjnej powiedziano mi, że oczywiście dostanę umowe o prace oraz że "plany sprzedażowe są możliwe do wyrobienia" (w sensie nie są urwane z kosmosu). Jak to wygląda naprawdę? Na jaką umowę i pensję mogę w tej chwili liczyć? I jak naprawdę wyglądają premie od sprzedaży?
Zostaw swoją opinię o VISION EXPRESS Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VISION EXPRESS Sp. z o.o.