Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy

Pracowałeś w firmie Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 16:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiego oszusta, na pewno chodzi o młyn malinie? Możesz podac jakis przykład na te oszustwa, nie wypłaca kasy?
zdjecie uzytkownika
pider - 2013-08-28 09:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie tylko "rzeźbi" kierowców, ale i wszystkich pracowników ! Zatrudnia też osoby niepełnosprawne do ochrony tego pożal się boże interesu i zamiast ochraniać obiekt to Ci ludzie harują jak woły !!! Mam znajomych, którzy tam pracowali po max miesiąc ! Niech dalej zatrudnia Ukraińców, a wszystkim, którzy zastanawiają się nad pracą w tej firmie - ODRADZAM !!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-31 10:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jolo33 dlaczego firma młyn malinie jest według ciebie oszustem? na czym polegają oszustwa ze strony tej firmy?
zdjecie uzytkownika
Rafal - 2013-09-29 17:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mlyn Malinie [usunięte przez moderatora] to jeden wielki przekret zatrudnia pracownikow i nie wyplaca wyplat a jak sie zwalniasz to oskarza cie o kradzieze rzeczy ktorych tam nigdy nie bylo, ja tam pracowalem i tak chcial zrobic ze mna na szczescie ja zbieralem dowody na swoja niewinnosc i policja po zapoznaniu sie z nimi umorzyla postepowanie zalozylem tezsprawe do sadu o wyplate zaleglych wyplat, sad przychylil sie do mojego pozwu mial wyplacac w ratach co miesiac po 1000zl poczawszy od maja 2013r do dnia dzisiejszego nie widzialem ani grosika [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
oszukany z rodziny dziewitów - 2014-01-04 02:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-08-31 10:23:44]:
POTWIERDZAM, JEDEN WIELKI PRZEKRET, PYTAJCIE MIELECKICH FIRM NIKT Z NIMI NIE HANDLUJE, Ale sprawiedliwy Bóg ześle na nich wszelkie zło. Amen.
zdjecie uzytkownika
poszkodowany - 2014-02-09 16:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szukam osoby która wytoczyła sprawę karną-Młyn Malinie sp. jawna , (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
rychu - 2014-02-13 16:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez bym sie chętnie dowiedział, czy takie osoby istnieja i o co dokładnie poszło, bo młyn malinie wydaje się mi byc uczciwa firmą.
zdjecie uzytkownika
Rychu - 2014-02-14 15:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
upadłość obejmującą likwidację majątku dłużnika Młyn Malinie Dziewit Spółka Jawna z siedzibą w Maliniu
Sąd Rejonowy Wydział V Gospodarczy Sekcja Upadłościowa w Tarnobrzegu, postanowieniem z dnia 03 lutego 2014 r. w sprawie sygn. akt V 1 GU 28/13 ogłosił upadłość obejmującą likwidację majątku dłużnika Młyn Malinie Dziewit Spółka Jawna z siedzibą w Maliniu. KRS 0000298907.
W ramach ww. postepowania wyznaczono sędziego-komisarza w osobie SSR Michała Dudzica oraz syndyka masy upadłości w osobie Macieja Szarka.
Wzywa się wierzycieli upadłego do zgłaszania wierzytelności sędziemu-komisarzowi w terminie trzech miesięcy od dnia obwieszczenia o ogłoszeniu upadłości. Wzywa się osoby, którym przysługują prawa oraz prawa i roszczenia osobiste ciążące na nieruchomości upadłego, jeżeli nie zostały ujawnione przez wpis w księdze wieczystej, do ich zgłaszania sędziemu-komisarzowi w terminie trzech miesięcy od dnia obwieszczenia o ogłoszeniu upadłości pod rygorem utraty prawa powoływania się na nie w postępowaniu upadłościowym.
Zgłoszenia należy kierować pod adres: Sąd Rejonowy w Tarnobrzegu, Wydział V Gospodarczy Sekcja Upadłościowa, ul. Sienkiewicza 27, 39-400 Tarnobrzeg, podając sygn. akt. V 1 GUp 1/14
zdjecie uzytkownika
Tutek - 2014-02-17 21:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uczciwa, nieuczciwa widać, że dobrali się im do tyłków, skoro Rychu wrzuca postanowienia sądowe o likwidacji...
zdjecie uzytkownika
nabity - 2014-02-25 20:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie otrzymałem pismo że mam zapłacić ponad 1100 zł nie wiem za co. Na moje nieszczęście byłem odbiorcą chleba przez dwa lata . Zakończyłem /powiedzmy/ współprace w lecie, Rozliczony na zero. Bo faktury płaciłem gotówką. No ale pewnie się gdzieś zapodziała taka o której nic nie wiem lub coś innego młyn dla mnie wykonał. Żenada. Do tej pory była cisza aż tu wspomniane pismo od masy upadłościowej o jakiś wierzytelnościach.(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x