Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy

Pracowałeś w firmie Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
serwus - 2015-03-13 03:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tutek, to znaczy? Młyn gospodarczy dziewit przekształcił się w młyn malina dziewit, czy jak? Bo nie bardzo jestem teraz w temacie, a kiedys ludzie nawet pozytywnie wypowiadali się na ich temat. Jest w ogóle teraz tutaj szansa na podjęcie jakiejkolwiek pracy, czy dotknął ich kryzys i raczej nie ma co marzyć?
zdjecie uzytkownika
flip - 2015-03-31 12:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłoby super własnie gdyby ktoś rozjaśnił jak wygląda z tymi przekształcenniami w Młynie Gospodarczym u Pana Stanisława w Malinie, bo też podobnie jak serwus to nie bardzo mogę się połapać w tym co wy piszecie i w tym co można znaleźć w internecie, gdyby ktoś tutaj tak czarno na białym to byłoby ekstra
zdjecie uzytkownika
wincenty - 2015-04-15 12:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha, no ok czyli obecnie jest Młyn Malinie Dziewit sp z o.o., tak? A nie wiecie czy szukają u nich kogoś do pracy teraz, bo byłbym zainteresowany? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
shelter - 2015-04-18 18:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracowałem u P. (usunięte przez administratora)w Borowej przez niecałe 3 miesiące, TO OSZUST I KŁAMCA a dokładniej jego chory na głowe synuś niewypłacił mi wynagrodzenia za półtora miesiąca ponieważ (usunięte przez administratora)przyszedłem z wypowiedzeniem obecnie wysyłam pozew do sądu. Czy ktoś może z nimi wygrał? Żałuje tylko tego gdy szedłem z wypowiedzeniem do biura że nie wziąłem dwóch telefonów komurkowych bo mi kazał wszystko powyciągać i mnie straszył że mi nie wypłaci wynagrodzenia i że w sądzie sprawa się ciągnie przez 2 lata mógłbym wtedy to nagrać, ale jeszcze wtedy niewiedziałem że to aż taki CWANIAK. To obuz pracy niedość że przyjmuje niepełnosprawnych bierze za nich grube pieniądze to nie płaci ludziom tych marnych groszy urlopu tez niema, żdziwiłem się gdy przyszła do mnie z biura jego pracownica i mi kazała podpisać urlop na którym nie byłem mógłbym jeszcze dużo o nim powiedzieć tylko mi się już zygać chce że przez takiego h..a musze teraz pisać i chodzić po sądach. Dziwi mnie tylko to że i tak ktoś się znajdzie i tam pójdzie pracować tak jak ja. Także ludzie czytajcie opinie na temat każdej pracy
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-04-19 08:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [shelter - 2015-04-18 18:45:42]:
Napisz na taką pocztę gdzieś się przewijała na forum mariusz334@onet.pl . Wiem z forum. Pewne
zdjecie uzytkownika
shelter - 2015-04-19 16:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto to jest Mariusz jeśli wolno zapytać?
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-05-06 15:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariusz to kierownik warsztatu i wiceprezes art vit firma fikcja. Pewnie znowu przepis za ludzi i wezmą dotacje z PEFRON ja pracował em i brał na mnie a mi nic nie wypłacił za 3 miesiące.
zdjecie uzytkownika
wieslaw - 2015-05-08 15:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ten (usunięte przez administratora)to psychologii jakiś wszyscy uciekają od niego bo nie płaci
zdjecie uzytkownika
ałis - 2015-05-09 12:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś z nim wygrał w sądzie?
zdjecie uzytkownika
wieslaw - 2015-05-10 08:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy ktoś wygrał z dziewitem ale wiem ze okrada ludzi w biały dzień i nie wypłaca pensji. Mam nadzieje ze spotka go to na co zasługuje. Szkoda slow.
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwy - 2015-05-10 15:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zgłaszać na wszystkie założone spółki te fakty do prokuratury, pip, sanepid, sąd to jest u nich nagminne , ale trafią się ludzie naiwni pracując charytatywnie. Wygrał wygrał.
zdjecie uzytkownika
darek - 2015-05-14 06:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma podobno zakaz prowadzenia działalności a prowadzi jak to jest możliwe. Tylko w naszym kraju tak może być.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-05-14 09:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałem że on ma żółte papiery.
zdjecie uzytkownika
Alina - 2015-06-04 09:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na Natex, Tomex i Art-Wit z Malinia to są firmy słynnej rodziny Dziewit Dalej szukają kozłów i jeleni do roboty za FREE
zdjecie uzytkownika
ernestyna - 2015-06-25 16:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@alina przecież nikt nie będzie pracował za free, to nie te czasy, chyba cię trochę fantazja i teorie spiskowe ponoszą. wystarczy też umieć dbać o własne interesy dobrze. pisaliście też o kilku różnych firmach że są "rodziną. prosiłabym o wyjaśnienia na czym ta rodzinność io współzależność by polegały
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-06-26 08:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ernestyno wysarczy tylko nr telefonu (usunięte przez administratora) jeden nr dotyczy wszystkich firm tj. NATEX TOMEX ART-WIT MŁYN MALINIE SP JAWNA I MŁYN MALINIE SP ZOO.zobacz tylko wpisy krs i zobaczysz ze wszystkie te firmy maja ten sam adres przecież to normalne facetowi się zbzikowało i myslal ze długo tak najedzie majatek który pokolenia wypracowały teraz zjedza sady i adwokaty a gostek zostanie z goła [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] musze powiedzieć ze myślał ze zrobi karierę biznesmena jak na kredyt albo wleasing wezmie sobie kilka zestawów ciężarowych i bmw (usunięte przez administratora) a kiedyś go widziałem pod Radomiem to się wozi JEPEM białym
zdjecie uzytkownika
kota - 2015-07-06 11:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dostałam wypłaty za maj nic.szef jest oszustwo mnie podpis urlop naprawdę nie brałam urlop.i za duzo nadgodzin praca jest cięzko i mało wyplaty 1260.juz mam dosc.pomóż mi mam dziecko i męza nie wystarczy utrzymania.
zdjecie uzytkownika
J-23 - 2015-07-09 22:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy pracowałem tam oczywiście wynagrodzenia nie miał kto zapłacić kierowca C+E.
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-08-26 09:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ludzie uwazajcie tu kazdy co pisze to pisze prawde !! To jest zlodziej oszust i na ludzkich pieniadzach sie dorabia bo nie wyplaca ja tez w tej chwili nie mam wyplaty w dodatku przywlaszczyl sobie moje dokumenty !!! Jestem tylko ciekawa jak daleko zajdzie dorabiajac sie na ludzkiej krzywdzie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 09:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
agat - 2015-08-26 09:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miki - 2015-08-26 09:47:13]:
Miki a gdzie pracowałaś na młynie czy na piekarni? I czemu nie zgłosisz tego faktu na policje , pip, i sąd. Arturek pożali się i usuną ten wpis , przecież oni są uczciwi. Nie ma takich na podkarpaciu taka 100 letnia tradycja
zdjecie uzytkownika
zdrowy - 2015-08-27 17:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konkurs na "najzdrowszy sklepik szkolny w Krakowie"
1 godz. 4 minuty temu
Nowy rok szkolny przyniósł zmiany między innymi w szkolnych sklepikach. Od 1 września, zgodnie ze znowelizowaną ustawą o Bezpieczeństwie Żywności i Żywienia, nie będzie można w nich już sprzedawać tak zwanego "jedzenia śmieciowego". Dzięki zmianom najmłodsi będą uczyć się jak zdrowo się odżywiać. Badania przeprowadzone w 2013 r. wykazały, że w ostatnich klasach szkoły podstawowej nadwagę lub otyłość ma już 28 proc. chłopców i 22 proc. dziewcząt. W związku z powyższymi zmianami poszukujemy najzdrowszego sklepiku szkolnego w Krakowie.


Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/malopolskie/news-konkurs-na-najzdrowszy-sklepik-szkolny-w-krakowie,nId,1875775#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=other
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-08-28 22:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie mnie zastnawia czy jak jestem piekarzem to na młynie by mnie zatrudnili czy tylko na piekarnii wiesz może coś na ten temat @agat.. zastnawiam się bardzo mocno nad zmianą pracy i w sumie chętnie popracowałbym w młynie, mam troche doświadczenia tylko nie widze od nich żadnych aktualnych ofert pracy
zdjecie uzytkownika
agat - 2015-08-29 12:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wy ludzie nie czytacie opinii i nie słyszeliście o tej familijnej rodzinie opisują ich poczynania jak nie w TV to w gazetach a tu masz znajdą sie chętni do pracy za FREE Jak chcecie za FREE i miec problemy to zapraszamy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Jesli jestes chetny to pracujesz tylko najlepiej dla Pana Dziewita jakbys pracowal charytatywnie bo i tak Ci nie zaplaci
Pytania: Jest mily przez dwa tygodnie nastepnie traktuje Cie jak smiecia a na koniec nie otrzymasz wynagrodzenia
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 15:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Myslacy - 2015-08-30 15:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam ok 50 ludzi,czy całymi miesiacami pracują zadarmo???To powiedzcie mi z czego żyją skoro wypłat nie ma??:)Jedno przeczy drugiemu...
zdjecie uzytkownika
emigrant - 2015-08-31 20:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferta pracy w Holandii

Agencja Zatrudnienia ALDORA Sp. z o.o. ( certyfikat nr 9029 ) poszukuje Kandydatów do pakowania i sortowania cykorii.
Numer referencyjny ogłoszenia - M/2015

Opis stanowiska pracy: pakowanie i sortowanie cykorii

Miejsce pracy: Holandia, rejon Zwolle

Data rozpoczęcia pracy: 02.09.2015

Wymagania:
- dyspozycyjność na dłuższy okres czasu
- dobry stan zdrowia i odpowiedzialność

Oferujemy:
- 40-60h tygodniowo do przepracowania
- legalną pracę na dłuższy okres czasu na warunkach holenderskich
- wynagrodzenie wypłacane w systemie tygodniowym
- zakwaterowanie i ubezpieczenie na terenie Holandii
- dojazd do pracy na terenie Holandii
- opiekę polskich koordynatorów

Stawka godzinowa brutto dla konkretnego wieku:
18 lat - 6, 42 euro ( zakwaterowanie płatne tygodniowo w wysokości 55 euro )
19 lat - 7, 33 euro ( zakwaterowanie płatne tygodniowo w wysokości 75+10 euro )
20 lat - 8, 25 euro ( zakwaterowanie płatne tygodniowo w wysokości 75+10 euro )
21 i więcej- 9, 16 euro (zakwaterowanie płatne tygodniowo w wysokości 75+20 euro)

Zainteresowanych prosimy o rejestracje na naszej stronie internetowej: www.aldora.com.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy?
Zadaj pytanie
alert