brak logo

Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy

Malinie

Opinie o Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy

zdrowy 2015-08-27 17:53:47
Konkurs na "najzdrowszy sklepik szkolny w Krakowie"
1 godz. 4 minuty temu
Nowy rok szkolny przyniósł zmiany między innymi w szkolnych sklepikach. Od 1 września, zgodnie ze znowelizowaną ustawą o Bezpieczeństwie Żywności i Żywienia, nie będzie można w nich już sprzedawać tak zwanego "jedzenia śmieciowego". Dzięki zmianom najmłodsi będą uczyć się jak zdrowo się odżywiać. Badania przeprowadzone w 2013 r. wykazały, że w ostatnich klasach szkoły podstawowej nadwagę lub otyłość ma już 28 proc. chłopców i 22 proc. dziewcząt. W związku z powyższymi zmianami poszukujemy najzdrowszego sklepiku szkolnego w Krakowie.


Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/malopolskie/news-konkurs-na-najzdrowszy-sklepik-szkolny-w-krakowie,nId,1875775#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=other
janek 2015-08-28 22:42:34
własnie mnie zastnawia czy jak jestem piekarzem to na młynie by mnie zatrudnili czy tylko na piekarnii wiesz może coś na ten temat @agat.. zastnawiam się bardzo mocno nad zmianą pracy i w sumie chętnie popracowałbym w młynie, mam troche doświadczenia tylko nie widze od nich żadnych aktualnych ofert pracy
agat 2015-08-29 12:00:40
Czy wy ludzie nie czytacie opinii i nie słyszeliście o tej familijnej rodzinie opisują ich poczynania jak nie w TV to w gazetach a tu masz znajdą sie chętni do pracy za FREE Jak chcecie za FREE i miec problemy to zapraszamy
Myslacy 2015-08-30 15:18:58
Pracuje tam ok 50 ludzi,czy całymi miesiacami pracują zadarmo???To powiedzcie mi z czego żyją skoro wypłat nie ma??:)Jedno przeczy drugiemu...
mlynas 2015-09-28 13:53:10
szukam pracy i natrafiłem na firmę Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy. zastanawiałem się czy wysłać do nich cv, ale po przeczytaniu opinii sam nie wiem. czy naprawdę pensje nie są wypłacane na czas, @agat. trochę ciężko w to uwierzyć że skoro są takie problemy z wynagrodzeniem to ktoś nadal tam pracuje.
onnaaa 2015-10-23 21:57:28
ja również szukałam pracy, ale za dużo skarg w internecie, królikiem doświadczalnym nie chce być, już lepiej ulotki roznosić tak myślę
Ugv 2015-10-28 17:14:32
@onnaaa i tutaj się z Tobą nie zgodzę nie powinno się polegać tylko na opinii innych bo pamiętaj ze każdy ma swoje odczucia i inne zdanie na temat tej samej pracy czy firmy myślę ze najlepieu bedzie samemu się przekonać jak jest naprawdę i jeśli Ci zależy to spróbować tam do nich aplikować w najbliższym czasie
miki 2015-11-29 11:14:33
Witam a Ty co z rodzinki jesteś ?? Po co namawiasz ludzi do próby współpracy z nimi ?? Co brakło już naiwnych za pracowanie za darmo ?? Ciężko samemu pracować na krojeniu bądź na produkcji ? Trzeba było ludzi szanować a nie poniewierać nimi jak w obozie koncentracyjnym upokarzać i NIE WYPŁACAĆ WYNAGRODZENIA !!!!!!!!!!!!!!!!! i głupio się w sądach tłumaczyć Arturku śmiech na sali . Ludzie nawet nie próbujcie u nich pracować chyba że lubicie ciężką pracę za darmo to możecie iść Pozdrawiam
huk 2015-11-29 14:51:16
@miki a po co tyle gniewu w Twojej opinii, nie rozumiem. @Ugv chyba miał na myśli, że najlepiej przekonać się samemu. Tu chyba nikt nie jest w stanie drugiej osoby namówić do pracy gdziekolwiek.
janek 2015-12-10 02:08:34
faktycznie jeśli chodzi o prace u nich to można liczyć na dobre w miare stawki (usunięte przez administratora) ale to już jak ktoś ma stanowisko menagera naparwde już.
filip 2015-12-20 05:26:05
Nie róbcie sobie prosze żartów z firmy, raczej wiadomo, że takie rzeczy o których piszecie nie moga miec tutaj miejsca. Powiedzcie mi w ogóle jakie teraz orientacyjnie stawki proponuje młyn gospodarczy.
iak 2016-01-02 23:49:52
@znajomy o czym jest dokłądnie mowa? Ja słyszałem, ze tam piszukują pracowników do prazy fiziczynej i sam planowałem się złosic, ale chyba atmosfera nie jest najlepsza.
kamil 2016-01-05 04:07:22
@iak teraz to chyba nie pojawiło się żadne ogłoszenie prac.Widocznie wszystkim odpowiada zakres obowiązków, bo przecież ostatecznie i dobre zarobki się pojawiają.
Robercik 2016-01-06 11:44:43
Mam takie jedno pytanie-jak Artur idzie interes ze szmatami. Jak mam pytać jakiegoś tam Arkadiusza jak to twój biznes i twojej rodziny, przecież samochód twój zwozi ładnie opisany bo resztę taboru już zabrali.Co ty tego Arkadiusza się tak czepiłeś.Jak przetrwaliście mrozy dużo poszło do pieca? I to jest forum o pracodawcach takich jak Wy.
Robercik 2016-01-06 12:12:49
Jak wygląda praca w Młyn Malinie Dziewit&reszty założonych spółek Dziewit:
-tak zgadzam się rozmowa kwalifikacyjna przebiega w dobrej atmosferze czyli do czasu pierwszej twojej zarobionej wypłaty , termin urobionych przez ciebie pieniążków zależy od humoru. Tu zaczyna się jazda wciskają ci coś czego nie zrobiłeś czyli np. źle pracowałeś, uszkodziłeś coś, nakradłeś
-wypłata nigdy w terminie i niepełna(listę płac podpisujesz do 10-go każdego miesiąca)papier wszystko przyjmie
-godziny pracy nie łudź się , że przepracujesz 168 godz ustawowych nie ponad 240 a kasa ta sama np. jazda z pieczywem 800 km(za Warszawę) policz ile będzie samej jazdy nie licząc załadowania się na piekarni gdzie na powrocie zabierasz zwroty jazda 6-ść dni w tygodniu tj. sobotę po powrocie masz wolną możesz wypić piwo a czemu bo w niedzielę w nocy jazda
-urlop jaki urlop to tylko fikcja w tych firmach nie ma urlopu czyli wszystkie dokumenty podpisujesz przy tz.wypłacie jeżeli tego nie zrobisz nie dostaniesz nic lub jeszcze zj...ę w dokumentach musi wszystko grać, jeżeli nadal stawiasz na swoim próbują ci wcisnąć zwolnienie dyscyplinarne gdzie później się z ciebie śmieją
-już chyba ostatnia rzecz jeżeli już się uwolnisz z rąk szefostwa Dziewit i ich spółek gnębią cię jak nie tel. sms-i, policją, czy też sądem i chcą z ciebie zrobić jelenia a ty się masz tłumaczyć ,że nim nie jesteś.
A wyżej wypisane bajki to ich dzieło czyli nie mają już chętnych roboli. I co Artur D wraz z rodziną pokazuje , że jacy to niby przedsiębiorcy. Przed podjęciem pracy w tych spółkach proponuję zaciągnąć informacji np. na forum gowork.pl i Państwowej inspekcji pracy lub popytać a znani są. Firmy Dziewit&Graniczka&Przywara otworzyli nowy biznes , szukają chętnych 2,22 na godz., obróbka mielenie i przemiał szmat I oczywiście orzeczenie niepełnosprawności znaczy stopień
adam 2016-01-07 14:24:31
Cześć. Szukam informacji o firmie Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy, ale przyznam, że jak przeglądam to forum, to niewiele mogę z niego zrozumieć. Może jakiś aktualny pracownik napisze jak warunki zatrudnienia?
Jerusuz 2016-01-12 02:10:08
@adam nie jestem pracownikiem, jeszcze! ale wiem z pewnych źródeł, że warunki są bardzo fajne. Nie ma raczej co narzekać na zarobki, współpracownicy też w porządku, wiec atmosfera jest okej.
Mariusz 2016-01-12 10:03:36
Oj chłopie jeżeli takie warunki są dobre to idź i przekonaj się sam, tylko nie wiem czego później są sądy o wypłatę. Wiem, że to pisał Arturek bo nikt nie chce u niego i jego Rodzinki pracować i dlatego tak zachwala.
Mariusz 2016-01-21 10:19:05
Arturku jak będziesz wypisywał tak na temat Arka to Ci szczegółowo przypomnę o twojej Babci Dziewit jak ją potraktowaliście na koniec jej życia gorzej jak psa a a nie wypisuj głupot na innych.A to że Arek walczy z tobą o sprawiedliwość to się pochwala i będę kibicował mu dalej bo ja takiej odwagi nie miałem jak on.
obserwator 2016-01-21 15:18:39
oj boli widzę,a moze to strach,a ludziska czekaja na ploteczki o siostrzyczkach i ich rodzince...ha ha obsesyjka widze ,wszedzie widzisz Artura a chlop własnie w trasie ha ha ,to ciekawe jak tu pisze ,wiec lepiej wpadnij tez po towar to cie kamerka nie złapie bo wieczorem włanczaja.zdrowka
1
xxx 2016-01-28 10:41:22
Jestem ciekawy czego Arturek odwiedza Rożniaty czyżby czekał na śmierć teściowej Arka o ile tam przebywa aby zarezerwować miejsce dla Tatusia przecież ma parę wiosen a byłoby mu to na rękę mógłby wtedy rządzić a Tatuś na razie go wstrzymuje.
Wladek 2016-02-02 12:12:43
Nie polecam pracować w tej Firmie wszystko co napisał Robercik jest prawdą a z nieoficjalnych źródel słyszałem że ma powiązania z Mafią ukraińską gdzie zleca znęcania się nad nieodpowiednimi osobami jak uszkodzenie ciała czy podpalenia lub wysadzanie jakiś zabudowań. Jak pracowałem w tej Firmie to byli zatrudniani jacyś ukraińcy może tylko dla zbadania terenu. Było też prawdopodobnie prawadzone śledztwo w sprawie nielegalnego posiadania broni przez Artura. Wynika z tego że trzeba z daleka omijać Firmę Dziewitów. Więcej można jeszcze poczytać na stronie:
1. Strona główna - Młyn Malinie Dziewit / …
mlynmaliniespj.jimdo.com
Na Młyn Malinie Dziewit Sp. Jawna Młyn Malinie Dziewit Sp. z o.o. Stanisława Dziewit!!!! ... (Dziewit) a kiedy licytacja domu Sylwii Graniczki- ...
rysiu 2016-02-02 20:51:11
Wladek masz dobre informacje bo ja tez o tym wiem z pewnych źródeł.Chlopaki z Ukrainy działają na jego zlecenie a czasem nawet wychodzą do przodu i lecą bez zlecenia i to wszystko w pełnym wymiarze począwszy od gwaltow i rozbojów a dopiero później cala reszta.
arek 2016-02-12 20:46:19
Do sasiada--Stary daj spokój! Jutro wieczorem pogadamy a Tel nie doladuje, bo moja mi głowę suszy ze szkoda kasy.A ten Adam to tez niech jutro przyjedzie do grzebnia-daj mu znac
Władek 2016-02-13 11:19:12
Roberciku wyrażaj się jaśniej beczki mogą być na piwo, kapustę czy szambo to są duże cysterny wraz z kabinami które zostały gdzieś odtransportowane bo tyle mu zostało na chodzie i pewnie uciekł przed komornikiem.
Stary wyga 2016-02-13 15:01:50
Skoro forum to jest o mlynach to ja sobie pozwolę tez pare opinii napisać.Po pierwsze to wszystko jest tu nie na temat-jeden pelen nienawiści hejt! Obraz przekroju społecznego. Znam hejterow i ich rodziny chociażby ze wspólnej pracy w dawnym Mlynie w Chorzelowie. Widzę ze tradycje działania przejęli teraz synowie.Ech! To byly czasy...moze powspominać warto niech młodzież wie i zaprzyjaznieni jak to wyglądało a może szkoda czasu .
Maliniak 2016-02-13 18:57:16
Maly ci ja jestem, dadana, dadana, mogę nagrywać i tańczyć do białego rana! Maly chlopak jestem z samego Malinia, od innych chlopakow wiele nie otrzymam.
Oczy mam jak gwiazdy , usta mam jak wiśnie, kto tego nie widzi, niech go dunder świśnie! Dadana,dadana.
Maly ci ja maly może jak cos podjem , wtedy ci urosnę i się walne czolem w sosnę.Dadana dadana!
Waldi 2016-02-13 19:09:30
Ale jaja! Ale jaja!
olek 2016-02-13 20:28:42
Pozdro dla Mariusza!
olek 2016-02-13 22:02:28
Ale jaja! Ktos tu totalnie oszalal i wypisuje jakies chore rzeczy o butelce z mlekiem , o widzę widzę.kogos zdemaskowano i na forum o pracodawcach wypisuje o szkole Artura d.ale jaja! Spokojnie- chlopie to nie to forum! W dodatku dawno się tak nie ubawilem... Babcie dziadki siostry znajome i reszta.. Poziom ale jaja ale jaja!czekam teraz na odzew z drugiej strony bo pewno zaraz będzie i dowiemy się o kurduplach i bąblach z Malinia ... Ale jsja ale jaja i o teściowej i zonie Arusia no i o Mariuszku i Kasi czy jak tam jej bylo.Ale jaja ale jaja. chłopaki ruszajcie......
obserwator 2016-02-13 22:23:11
Olek masz racje komuś poszly nerwy ale widocznie mleka nie lubi a ze wsi pochodzi- ha ha!No teraz to i ja juz wiem kto jest kto bo do tej pory slabo się w tym lapalem.Robercik--- ale cie podeszli,dales się jak dziecko z tym wpisem a za niego to zabulisz , bo fakty mocno pomyliles.Jak dziecko chlopie dales się sprowokować.Nawet ciemnota widziała ze to prowokacja i nikt się tu nie uaktuwnial tylko poplynales ty!
grześ 2016-02-19 18:51:33
Super chłopaki ,ze robicie w tym interesie bo zawsze troche grosza wpadnie a towar niezły.Józek sie nie skarżył to dajcie mu spokój,reszta jak sie spotkamy jutro.Pamiętajcie jutro po 19 tej jak zwykle i tam gdzie zwykle.
Kancelaria 2016-03-04 07:52:43
Pomówienie innej osoby, grupy osób, osoby prawnej czy instytucji o postępowanie lub przymioty, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej albo narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, jest przestępstwem wymienionym w art. 212 kk oraz art.216 kk Kodeksu karnego. Pozdrowienia od Multimedia Polska
dla Arusia 2016-03-08 16:55:13
Pomówienie innej osoby, grupy osób, osoby prawnej czy instytucji o postępowanie lub przymioty, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej albo narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, jest przestępstwem wymienionym w art. 212 kk oraz art.216 kk Kodeksu karnego.
Gienio 2016-03-10 15:33:02
A może tak naprawdę powiecie mi w jaki sposób tutaj jest, w sensie w pracy, jakie stanowiska są teraz wolne i w jaki sposób przebiega dzień, a nie tylko bzdury jakieś prawne
shelter 2016-03-11 11:39:42
Mało opinii masz na tej stronie, albo nie umiesz czytać albo niewiem co z tobą ić to sie przekonasz wtedy nikt pierdół nie bedzie pisać a bzdury to ty piszesz pytając sie jak tam przebiega dzień ha ha ławki puste.
Wiesiek 2016-03-11 14:36:47
Teraz nie ma pracy samochody ciężarowe zlicytowane przez komornika mechanicy nie są potrzebni chyba w Maliniu może być tylko segregacja nawiezionych szmat . Jeżeli byłaby praca to tylko na piekarni w Borowej a po drugie to czytaj wszystkie opinie które są prawdziwe.
olek 2016-03-21 09:37:25
No aleśmy zaszaleli w sobotę, grzebanko bylo jak się patrzy .Arus oblowiles się na caly tydzień a handelek na święta dobry grosz przyniesie.tak jak mówiliśmy jutro na garażach z Adamem się spotkamy.
Władek 2016-04-07 14:20:15
Czytam te wpisy i doszedłem do wniosku, że to pisze ta sama osoba tylko czego pod różnymi imionami przecież to ten sam styl pisania myslę że to Artur lub oosoba pod niego podstawiona. Po tym ostatnim incydencie ze samochodem i oglądając zdjęcia to te szmaty nawiezione potrzebne są całej rodzinie Dz. przecież te ubrania które oni noszą to mają wiele lat może już najwyższy czas je dać do spalenia. Spodnie Artura wyglądają ohydnie jak na biznesmena a i seniora kurtka też ma parę lat. Teraz pracownicy z Ukrainy segregowali to pewnie dla nich. Dziwi mnie to, że Senior ma tyle siły mocować się z młodymi chłopakami jak jest po wylewie. Znam wielu ludzi po wylewach i wiem jak wyglądają widocznie potrzebne było takie zaświadczenie do Sądu. A jak Pani Sylwia nauczycielka uczy dzieci moralności i przyzwoitości jak sama jest umaczana w brudach jak ona patrzy na dzieci jaki wstyd.
tir 2016-04-09 15:50:53
oles, czasmi trzeba dac jako pracownik z siebie wiecej to i więcej można otrzymać. Z tego co wiem teraz nie potrzebują ludzi do pracy, ale mają proponować wyższe podstawy. Nie wiem czy słyszeliście coś na temat rekrutacji
haha 2016-05-10 23:02:49
Według mnie @olek, wszystko zależy od podejścia, bo to pracownicy budują atmosferę jaka ma panować w firmie. Ciekawe tylko czy pojawią się niedługo jakiekolwiek oferty pracy, bo nie ukrywam, że fajnie by było podjąć z nimi teraz współpracę na dalszą chwilę.
Marek 2016-05-25 15:26:51
Chłopaki to prawda ja zatrudniłem sie u (usunięte przez administratora) przy tych kozach i nie jest złe,robota od 6 rano, dojenie,obrządek a potem wypas. Działka mała to nie potrzeba latać po hektarach. Potem tylko wody do pojnika i do wieczora spokój. (usunięte przez administratora) przyjmie Jeszce kilka osób, bo sam zabiegany a i cos za nerwowy do dojenia . W sobote na garażach bedzie nabór , to kto chętny zapraszam.
Zainteresowany 2016-05-25 20:21:55
Chłopaki dajcie namiary na (usunięte przez administratora) , tez bym sie zatrudnił . To dobra praca , bo kozy czyste zwierzaki. U nas na wsi jedna babka tez ma kilka kóz i mleko sprzedaje , przejezdzaja po nie z całej okolicy bo dla alergikow dobre. Podobno po 6 zł za litr bierze. Tak, ze sie nie dziwie ze w tym biznesie zaczął robic,przecież lepsze to niż w domu krzesło grzać . Duże stadko ma (usunięte przez administratora) ? Da sie to w jednego na zmianie ogarnąć?
Stary do zaiteresowanego 2016-05-25 20:50:08
Z tego co wiem dopiero zaczyna i ma ze 8 par ,czeka na rozmnozek. Jak byłem we wtorek po bazarku to Jeszce miał jedno wolne miejsce na druga zmianę. Od razu Cie uprzedzę - cudów u (usunięte przez administratora) nie zarobisz, daje podstawowa a roboty trochę bo działkę pod kozy tez trzeba przystosować.! Mówił ze ma dobry kontrakt i jak to ruszy to grosz bedzie. (usunięte przez administratora)
Rychu 2016-05-26 11:33:18
Widzę , że się nakręciłeś. Jaka Dworcowa , ul Dworcowa jest duża dokładniej napisz.Może masz kontakt?
Obserwator 2016-06-01 16:23:04
Pomysł na spokojny biznes jest dobry. Chyba że chcesz wielkich pieniędzy to wtedy spokój pryska.

Posiadam 2 hektary i kilkanaście kóz więc jakieś doświadczenie posiadam.
Jeśli zamierzasz prowadzić produkcję mleka na dużą skalę to możesz liczyć na 1,5 zł za litr jeśli jednak będziesz mieszkał w pobliżu miasta to warto pomyśleć nad indywidualną sprzedażą. W mniejszych miasteczkach dostaniesz 5 zł za litr a w większych nawet 7 zł

Dużą popularnością cieszy się twaróg i masło kozie. Są łatwe do zrobienia. Nadwyżki mleka można więc przerobić i sprzedać na targu. Są w Polsce rodziny które utrzymują się z 30 czy 40 kóz mlecznych a konkretnie sprzedaży mleka i różnych serów. Robią to głównie na targu ale zdarzają się tez przypadki handlu w Internecie. Oczywiście marzeniem każdego jest by siedzieć w domu a klient sam przyjdzie i tak czasem się zdarza ale żeby utrzymać sie przeważnie trzeba stanąć na targu.

Można też pomyśleć o kozach ras mięsnych. W Polsce już takie stada się pojawiły. Wymagają mniej pracy!
Mirek 2016-06-06 22:40:07
A gdzie ma tą działeczke może tam bysmy sie spotkali a nie na garażach?
olek 2016-06-22 19:23:58
@?? Ale jakie wyroki, bo ja za bardzo nie rozumiem. Ktoś może podpowie, o co chodzi? Chciałem się tu zarekrutować do pracy, podobno w porządku firma :)
Obserwator 2016-08-24 14:02:33
Załóż hodowlę danieli.


Współpracując z naszą hodowlą i produkując bardzo dobrą jakość materiału zarodowego, masz gwarancję i zapewniony zbyt np. cielaków w wieku sześciu miesięcy w cenie skupu od 700zł do 800zł za jedną sztukę.
Od chwili urodzenia do momentu odłowienia cielaka (tj. około sześciu miesięcy), hodowca nie ponosi żadnych kosztów utrzymania tego zwierzęcia, gdyż żyje ono z pastwiska i na mleku matki. Czyż to nie jest dobry biznes?
Dobry biznes również daltego, że hodowla danieli nie należy do trudnych i stwarza możliwości wykorzystania słabych gleb a także zapewnia małą pracochłonność.
Niskie koszty stałe, ponieważ do obsługi 1500 sztuk zwierząt wystarczy zaledwie zatrudnienie 1 osoby na pół etatu.
Obcowanie z naturą - wielką korzyścią, jaką wynosimy z prowadzenia hodowli jest obcowanie z tymi pięknymi zwierzętami, a także rosnący popyt na dziczyznę (mięso z danieli jest zdrowe, delikatne i bardzo smaczne). W ostatnich latach zapotrzebowanie na dziczyznę wciąż rośnie. Coraz więcej nabywców jest gotowych dobrze płacić.
Biznes z przyszłością, ponieważ hodowla danieli w najbliższych latach zapowiada się jako przedsięwzięcie bardzo dochodowe także w turystyce i agroturystyce.
Dopłaty i finansowanie z Unii Europejskiej - w osiągnięciu korzyści mogą pomóc nam kredyty preferencyjne, dofinansowanie przez AR i MR , a także programy unijne. Pomoc ta może wynosić nawet do 60% inwestycji.
Dopłaty otrzymamy również do każdego ha ziemi..
Unia Europejska zapewni rozwój Twojego biznesu - ogromną szansę stwarzają nowym hodowcom i nie tylko nowe programy unijne, które weszły w życie w latach 2007-2013 i dają hodowcom danieli jeszcze większe możliwości rozwoju i szybkich korzyści.
Nie będziesz sam - klienci dokonujący zakupów zwierząt z naszej hodowli są pod stałą opieką hodowcy, który gwarantuje wszelką pomoc w utworzeniu fermy jak również w prowadzeniu hodowli, a także doradztwa z czerpania dużych korzyści np. z dotacji unijnych i kredytów preferencyjnych.
Parowka 2016-08-24 17:33:03
O widzę wpis dla Arka ale tak jak pisałem ma on teraz dobra robotę i szefa wyrozumiałego to moze trochę miejsca zagrzeje bo jak znow wróci do starych upodobań to znow go wywala na bruk jak to wczesniej bywało.Jest podobno kasa na hodowli byków ,to w razie czego zawsze ma wyjście.
Zostaw swoją opinię o Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy - Malinie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy