Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy

Pracowałeś w firmie Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-26 23:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety w internecie nie widziałem zbyt wiele pochlebnych opinii o nich, w sensie o Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy, ale z drugiej strony, wiadomo że można być tam incognino w internecie i tak ludzie szybciej piszą, ale ja pytam tu - może jest jednak lepiej? co? pracownicy- jak wam się tam pracuje?
zdjecie uzytkownika
Tutek - 2015-02-27 09:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie patrz na Młyn Gospodarczy jego już nie ma. Patrz na Młyn Malinie Dziewit i opinie o nich , chyba ze jesteś z rodziny Dziewit.
zdjecie uzytkownika
serwus - 2015-03-13 03:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tutek, to znaczy? Młyn gospodarczy dziewit przekształcił się w młyn malina dziewit, czy jak? Bo nie bardzo jestem teraz w temacie, a kiedys ludzie nawet pozytywnie wypowiadali się na ich temat. Jest w ogóle teraz tutaj szansa na podjęcie jakiejkolwiek pracy, czy dotknął ich kryzys i raczej nie ma co marzyć?
zdjecie uzytkownika
flip - 2015-03-31 12:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłoby super własnie gdyby ktoś rozjaśnił jak wygląda z tymi przekształcenniami w Młynie Gospodarczym u Pana Stanisława w Malinie, bo też podobnie jak serwus to nie bardzo mogę się połapać w tym co wy piszecie i w tym co można znaleźć w internecie, gdyby ktoś tutaj tak czarno na białym to byłoby ekstra
zdjecie uzytkownika
wincenty - 2015-04-15 12:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha, no ok czyli obecnie jest Młyn Malinie Dziewit sp z o.o., tak? A nie wiecie czy szukają u nich kogoś do pracy teraz, bo byłbym zainteresowany? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
shelter - 2015-04-18 18:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracowałem u P. (usunięte przez administratora)w Borowej przez niecałe 3 miesiące, TO OSZUST I KŁAMCA a dokładniej jego chory na głowe synuś niewypłacił mi wynagrodzenia za półtora miesiąca ponieważ (usunięte przez administratora)przyszedłem z wypowiedzeniem obecnie wysyłam pozew do sądu. Czy ktoś może z nimi wygrał? Żałuje tylko tego gdy szedłem z wypowiedzeniem do biura że nie wziąłem dwóch telefonów komurkowych bo mi kazał wszystko powyciągać i mnie straszył że mi nie wypłaci wynagrodzenia i że w sądzie sprawa się ciągnie przez 2 lata mógłbym wtedy to nagrać, ale jeszcze wtedy niewiedziałem że to aż taki CWANIAK. To obuz pracy niedość że przyjmuje niepełnosprawnych bierze za nich grube pieniądze to nie płaci ludziom tych marnych groszy urlopu tez niema, żdziwiłem się gdy przyszła do mnie z biura jego pracownica i mi kazała podpisać urlop na którym nie byłem mógłbym jeszcze dużo o nim powiedzieć tylko mi się już zygać chce że przez takiego h..a musze teraz pisać i chodzić po sądach. Dziwi mnie tylko to że i tak ktoś się znajdzie i tam pójdzie pracować tak jak ja. Także ludzie czytajcie opinie na temat każdej pracy
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-04-19 08:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [shelter - 2015-04-18 18:45:42]:
Napisz na taką pocztę gdzieś się przewijała na forum mariusz334@onet.pl . Wiem z forum. Pewne
zdjecie uzytkownika
shelter - 2015-04-19 16:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto to jest Mariusz jeśli wolno zapytać?
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-05-06 15:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariusz to kierownik warsztatu i wiceprezes art vit firma fikcja. Pewnie znowu przepis za ludzi i wezmą dotacje z PEFRON ja pracował em i brał na mnie a mi nic nie wypłacił za 3 miesiące.
zdjecie uzytkownika
wieslaw - 2015-05-08 15:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ten (usunięte przez administratora)to psychologii jakiś wszyscy uciekają od niego bo nie płaci
zdjecie uzytkownika
ałis - 2015-05-09 12:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś z nim wygrał w sądzie?
zdjecie uzytkownika
wieslaw - 2015-05-10 08:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy ktoś wygrał z dziewitem ale wiem ze okrada ludzi w biały dzień i nie wypłaca pensji. Mam nadzieje ze spotka go to na co zasługuje. Szkoda slow.
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwy - 2015-05-10 15:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zgłaszać na wszystkie założone spółki te fakty do prokuratury, pip, sanepid, sąd to jest u nich nagminne , ale trafią się ludzie naiwni pracując charytatywnie. Wygrał wygrał.
zdjecie uzytkownika
darek - 2015-05-14 06:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma podobno zakaz prowadzenia działalności a prowadzi jak to jest możliwe. Tylko w naszym kraju tak może być.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-05-14 09:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałem że on ma żółte papiery.
zdjecie uzytkownika
Alina - 2015-06-04 09:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na Natex, Tomex i Art-Wit z Malinia to są firmy słynnej rodziny Dziewit Dalej szukają kozłów i jeleni do roboty za FREE
zdjecie uzytkownika
ernestyna - 2015-06-25 16:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@alina przecież nikt nie będzie pracował za free, to nie te czasy, chyba cię trochę fantazja i teorie spiskowe ponoszą. wystarczy też umieć dbać o własne interesy dobrze. pisaliście też o kilku różnych firmach że są "rodziną. prosiłabym o wyjaśnienia na czym ta rodzinność io współzależność by polegały
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-06-26 08:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ernestyno wysarczy tylko nr telefonu (usunięte przez administratora) jeden nr dotyczy wszystkich firm tj. NATEX TOMEX ART-WIT MŁYN MALINIE SP JAWNA I MŁYN MALINIE SP ZOO.zobacz tylko wpisy krs i zobaczysz ze wszystkie te firmy maja ten sam adres przecież to normalne facetowi się zbzikowało i myslal ze długo tak najedzie majatek który pokolenia wypracowały teraz zjedza sady i adwokaty a gostek zostanie z goła [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] musze powiedzieć ze myślał ze zrobi karierę biznesmena jak na kredyt albo wleasing wezmie sobie kilka zestawów ciężarowych i bmw (usunięte przez administratora) a kiedyś go widziałem pod Radomiem to się wozi JEPEM białym
zdjecie uzytkownika
kota - 2015-07-06 11:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dostałam wypłaty za maj nic.szef jest oszustwo mnie podpis urlop naprawdę nie brałam urlop.i za duzo nadgodzin praca jest cięzko i mało wyplaty 1260.juz mam dosc.pomóż mi mam dziecko i męza nie wystarczy utrzymania.
zdjecie uzytkownika
J-23 - 2015-07-09 22:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy pracowałem tam oczywiście wynagrodzenia nie miał kto zapłacić kierowca C+E.
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-08-26 09:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ludzie uwazajcie tu kazdy co pisze to pisze prawde !! To jest zlodziej oszust i na ludzkich pieniadzach sie dorabia bo nie wyplaca ja tez w tej chwili nie mam wyplaty w dodatku przywlaszczyl sobie moje dokumenty !!! Jestem tylko ciekawa jak daleko zajdzie dorabiajac sie na ludzkiej krzywdzie
zdjecie uzytkownika
agat - 2015-08-26 09:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miki - 2015-08-26 09:47:13]:
Miki a gdzie pracowałaś na młynie czy na piekarni? I czemu nie zgłosisz tego faktu na policje , pip, i sąd. Arturek pożali się i usuną ten wpis , przecież oni są uczciwi. Nie ma takich na podkarpaciu taka 100 letnia tradycja
zdjecie uzytkownika
zdrowy - 2015-08-27 17:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konkurs na "najzdrowszy sklepik szkolny w Krakowie"
1 godz. 4 minuty temu
Nowy rok szkolny przyniósł zmiany między innymi w szkolnych sklepikach. Od 1 września, zgodnie ze znowelizowaną ustawą o Bezpieczeństwie Żywności i Żywienia, nie będzie można w nich już sprzedawać tak zwanego "jedzenia śmieciowego". Dzięki zmianom najmłodsi będą uczyć się jak zdrowo się odżywiać. Badania przeprowadzone w 2013 r. wykazały, że w ostatnich klasach szkoły podstawowej nadwagę lub otyłość ma już 28 proc. chłopców i 22 proc. dziewcząt. W związku z powyższymi zmianami poszukujemy najzdrowszego sklepiku szkolnego w Krakowie.


Czytaj więcej na http://fakty.interia.pl/malopolskie/news-konkurs-na-najzdrowszy-sklepik-szkolny-w-krakowie,nId,1875775#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=other
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-08-28 22:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie mnie zastnawia czy jak jestem piekarzem to na młynie by mnie zatrudnili czy tylko na piekarnii wiesz może coś na ten temat @agat.. zastnawiam się bardzo mocno nad zmianą pracy i w sumie chętnie popracowałbym w młynie, mam troche doświadczenia tylko nie widze od nich żadnych aktualnych ofert pracy
zdjecie uzytkownika
agat - 2015-08-29 12:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wy ludzie nie czytacie opinii i nie słyszeliście o tej familijnej rodzinie opisują ich poczynania jak nie w TV to w gazetach a tu masz znajdą sie chętni do pracy za FREE Jak chcecie za FREE i miec problemy to zapraszamy
zdjecie uzytkownika
Myslacy - 2015-08-30 15:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam ok 50 ludzi,czy całymi miesiacami pracują zadarmo???To powiedzcie mi z czego żyją skoro wypłat nie ma??:)Jedno przeczy drugiemu...
zdjecie uzytkownika
mlynas - 2015-09-28 13:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy i natrafiłem na firmę Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy. zastanawiałem się czy wysłać do nich cv, ale po przeczytaniu opinii sam nie wiem. czy naprawdę pensje nie są wypłacane na czas, @agat. trochę ciężko w to uwierzyć że skoro są takie problemy z wynagrodzeniem to ktoś nadal tam pracuje.
zdjecie uzytkownika
onnaaa - 2015-10-23 21:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również szukałam pracy, ale za dużo skarg w internecie, królikiem doświadczalnym nie chce być, już lepiej ulotki roznosić tak myślę
zdjecie uzytkownika
Ugv - 2015-10-28 17:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@onnaaa i tutaj się z Tobą nie zgodzę nie powinno się polegać tylko na opinii innych bo pamiętaj ze każdy ma swoje odczucia i inne zdanie na temat tej samej pracy czy firmy myślę ze najlepieu bedzie samemu się przekonać jak jest naprawdę i jeśli Ci zależy to spróbować tam do nich aplikować w najbliższym czasie
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-11-29 11:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ugv - 2015-10-28 17:14:32]:
Witam a Ty co z rodzinki jesteś ?? Po co namawiasz ludzi do próby współpracy z nimi ?? Co brakło już naiwnych za pracowanie za darmo ?? Ciężko samemu pracować na krojeniu bądź na produkcji ? Trzeba było ludzi szanować a nie poniewierać nimi jak w obozie koncentracyjnym upokarzać i NIE WYPŁACAĆ WYNAGRODZENIA !!!!!!!!!!!!!!!!! i głupio się w sądach tłumaczyć Arturku śmiech na sali . Ludzie nawet nie próbujcie u nich pracować chyba że lubicie ciężką pracę za darmo to możecie iść Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
huk - 2015-11-29 14:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@miki a po co tyle gniewu w Twojej opinii, nie rozumiem. @Ugv chyba miał na myśli, że najlepiej przekonać się samemu. Tu chyba nikt nie jest w stanie drugiej osoby namówić do pracy gdziekolwiek.
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-12-10 02:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie jeśli chodzi o prace u nich to można liczyć na dobre w miare stawki (usunięte przez administratora) ale to już jak ktoś ma stanowisko menagera naparwde już.
zdjecie uzytkownika
filip - 2015-12-20 05:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie róbcie sobie prosze żartów z firmy, raczej wiadomo, że takie rzeczy o których piszecie nie moga miec tutaj miejsca. Powiedzcie mi w ogóle jakie teraz orientacyjnie stawki proponuje młyn gospodarczy.
zdjecie uzytkownika
iak - 2016-01-02 23:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@znajomy o czym jest dokłądnie mowa? Ja słyszałem, ze tam piszukują pracowników do prazy fiziczynej i sam planowałem się złosic, ale chyba atmosfera nie jest najlepsza.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-01-05 04:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@iak teraz to chyba nie pojawiło się żadne ogłoszenie prac.Widocznie wszystkim odpowiada zakres obowiązków, bo przecież ostatecznie i dobre zarobki się pojawiają.
zdjecie uzytkownika
Robercik - 2016-01-06 11:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie jedno pytanie-jak Artur idzie interes ze szmatami. Jak mam pytać jakiegoś tam Arkadiusza jak to twój biznes i twojej rodziny, przecież samochód twój zwozi ładnie opisany bo resztę taboru już zabrali.Co ty tego Arkadiusza się tak czepiłeś.Jak przetrwaliście mrozy dużo poszło do pieca? I to jest forum o pracodawcach takich jak Wy.
zdjecie uzytkownika
Robercik - 2016-01-06 12:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca w Młyn Malinie Dziewit&reszty założonych spółek Dziewit:
-tak zgadzam się rozmowa kwalifikacyjna przebiega w dobrej atmosferze czyli do czasu pierwszej twojej zarobionej wypłaty , termin urobionych przez ciebie pieniążków zależy od humoru. Tu zaczyna się jazda wciskają ci coś czego nie zrobiłeś czyli np. źle pracowałeś, uszkodziłeś coś, nakradłeś
-wypłata nigdy w terminie i niepełna(listę płac podpisujesz do 10-go każdego miesiąca)papier wszystko przyjmie
-godziny pracy nie łudź się , że przepracujesz 168 godz ustawowych nie ponad 240 a kasa ta sama np. jazda z pieczywem 800 km(za Warszawę) policz ile będzie samej jazdy nie licząc załadowania się na piekarni gdzie na powrocie zabierasz zwroty jazda 6-ść dni w tygodniu tj. sobotę po powrocie masz wolną możesz wypić piwo a czemu bo w niedzielę w nocy jazda
-urlop jaki urlop to tylko fikcja w tych firmach nie ma urlopu czyli wszystkie dokumenty podpisujesz przy tz.wypłacie jeżeli tego nie zrobisz nie dostaniesz nic lub jeszcze zj...ę w dokumentach musi wszystko grać, jeżeli nadal stawiasz na swoim próbują ci wcisnąć zwolnienie dyscyplinarne gdzie później się z ciebie śmieją
-już chyba ostatnia rzecz jeżeli już się uwolnisz z rąk szefostwa Dziewit i ich spółek gnębią cię jak nie tel. sms-i, policją, czy też sądem i chcą z ciebie zrobić jelenia a ty się masz tłumaczyć ,że nim nie jesteś.
A wyżej wypisane bajki to ich dzieło czyli nie mają już chętnych roboli. I co Artur D wraz z rodziną pokazuje , że jacy to niby przedsiębiorcy. Przed podjęciem pracy w tych spółkach proponuję zaciągnąć informacji np. na forum gowork.pl i Państwowej inspekcji pracy lub popytać a znani są. Firmy Dziewit&Graniczka&Przywara otworzyli nowy biznes , szukają chętnych 2,22 na godz., obróbka mielenie i przemiał szmat I oczywiście orzeczenie niepełnosprawności znaczy stopień
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-01-07 14:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Szukam informacji o firmie Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy, ale przyznam, że jak przeglądam to forum, to niewiele mogę z niego zrozumieć. Może jakiś aktualny pracownik napisze jak warunki zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
Jerusuz - 2016-01-12 02:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@adam nie jestem pracownikiem, jeszcze! ale wiem z pewnych źródeł, że warunki są bardzo fajne. Nie ma raczej co narzekać na zarobki, współpracownicy też w porządku, wiec atmosfera jest okej.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2016-01-12 10:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj chłopie jeżeli takie warunki są dobre to idź i przekonaj się sam, tylko nie wiem czego później są sądy o wypłatę. Wiem, że to pisał Arturek bo nikt nie chce u niego i jego Rodzinki pracować i dlatego tak zachwala.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2016-01-21 10:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Arturku jak będziesz wypisywał tak na temat Arka to Ci szczegółowo przypomnę o twojej Babci Dziewit jak ją potraktowaliście na koniec jej życia gorzej jak psa a a nie wypisuj głupot na innych.A to że Arek walczy z tobą o sprawiedliwość to się pochwala i będę kibicował mu dalej bo ja takiej odwagi nie miałem jak on.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-21 15:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj boli widzę,a moze to strach,a ludziska czekaja na ploteczki o siostrzyczkach i ich rodzince...ha ha obsesyjka widze ,wszedzie widzisz Artura a chlop własnie w trasie ha ha ,to ciekawe jak tu pisze ,wiec lepiej wpadnij tez po towar to cie kamerka nie złapie bo wieczorem włanczaja.zdrowka
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-28 10:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem ciekawy czego Arturek odwiedza Rożniaty czyżby czekał na śmierć teściowej Arka o ile tam przebywa aby zarezerwować miejsce dla Tatusia przecież ma parę wiosen a byłoby mu to na rękę mógłby wtedy rządzić a Tatuś na razie go wstrzymuje.
zdjecie uzytkownika
Wladek - 2016-02-02 12:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracować w tej Firmie wszystko co napisał Robercik jest prawdą a z nieoficjalnych źródel słyszałem że ma powiązania z Mafią ukraińską gdzie zleca znęcania się nad nieodpowiednimi osobami jak uszkodzenie ciała czy podpalenia lub wysadzanie jakiś zabudowań. Jak pracowałem w tej Firmie to byli zatrudniani jacyś ukraińcy może tylko dla zbadania terenu. Było też prawdopodobnie prawadzone śledztwo w sprawie nielegalnego posiadania broni przez Artura. Wynika z tego że trzeba z daleka omijać Firmę Dziewitów. Więcej można jeszcze poczytać na stronie:
1. Strona główna - Młyn Malinie Dziewit / …
mlynmaliniespj.jimdo.com
Na Młyn Malinie Dziewit Sp. Jawna Młyn Malinie Dziewit Sp. z o.o. Stanisława Dziewit!!!! ... (Dziewit) a kiedy licytacja domu Sylwii Graniczki- ...
zdjecie uzytkownika
rysiu - 2016-02-02 20:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wladek masz dobre informacje bo ja tez o tym wiem z pewnych źródeł.Chlopaki z Ukrainy działają na jego zlecenie a czasem nawet wychodzą do przodu i lecą bez zlecenia i to wszystko w pełnym wymiarze począwszy od gwaltow i rozbojów a dopiero później cala reszta.
zdjecie uzytkownika
sasiad - 2016-02-09 23:56:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Arek mordo ty moja aleśmy kurde zapili w piatek, ja to dopiero wczoraj doszedłem do siebie a ciebie tez widziałem pod blokiem wczoraj i licho wygladales
zdjecie uzytkownika
sasiad - 2016-02-10 00:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dales stary czadu jak diabli bo ledwo Cie z Adama sciagnalem--- ha ha.Fajnie ze wzioles go do biznesu zawsze to jedna para rak do grzebania.
zdjecie uzytkownika
sasiad - 2016-02-11 14:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Arek doladuj w końcu ten swój telefon a nie dziadujesz bo nie ma jak do ciebie zadzwonić,musze tutaj z toba się kontaktowac
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Jesli jestes chetny to pracujesz tylko najlepiej dla Pana Dziewita jakbys pracowal charytatywnie bo i tak Ci nie zaplaci
Pytania: Jest mily przez dwa tygodnie nastepnie traktuje Cie jak smiecia a na koniec nie otrzymasz wynagrodzenia
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-02-12 20:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do sasiada--Stary daj spokój! Jutro wieczorem pogadamy a Tel nie doladuje, bo moja mi głowę suszy ze szkoda kasy.A ten Adam to tez niech jutro przyjedzie do grzebnia-daj mu znac
zdjecie uzytkownika
Robercik - 2016-02-13 08:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam Artuś co się u Was na młynie działo taka akcja z komornikami a gdzie resztę zabawek i beczki kazałeś wywieźć poczekaj i to ci zabiorą--a i tak w nawiasie puka prokurator? ja tylko widzę cię na sankach..... a tam z ciebie zrobią poczciwego gogusia

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert