P.W. ART-BUD Jan Lachowski

Bydgoszcz

Opinie o P.W. ART-BUD Jan Lachowski

remonty bydgoszcz 2013-05-15 15:40:03
A słowo "kryzys" coś panom mówi? Jasne, każdy chciałby dostawać wypłatę za nicnierobienie, ale budowlanka to ciężki orzech do zgryzienia, zwłaszcza w czasach kryzysu. Może jak wam nie pasuje to sami załóżcie i zbudujcie od zera firmę budowlaną. I sami użerajcie się z leniami. Pozdrawiam ozięble, wykonawca.
anonim 2013-07-31 15:59:12
do mimi: a jaką stawkę proponują na początek? czy mimo takiego rygoru i oszczędności mają nowych pracowników?
3
anonim 2013-08-01 14:08:35
hej, a ile można miesięcznie zarobić w ART-BUDzie? ostatnie opinie dotyczące zarobków znalazłem sprzed paru lat..
byly_pracownik 2013-08-02 10:26:26
[usunięte przez moderatora] Kilka lat pracowałem w Artbudzie do czasu mojego wyjazdu za granicę. Zawsze miło wspominam pracę w tej firmie. Przy okazji wizyt w kraju chętnie ją odwiedzam i spotykam się z kolegami, którzy tu pracują dłużej niż ja. Niektórzy po kilkanaście lat...
kif 2013-08-02 11:41:17
nie pytaj mnie o to, nie prowadzę rekrutacji. Mogę powiedzieć tyle, że praca w sprzedaży w branży budowlanej wymaga wiedzy. Klienci pytają o wszystko. Możesz mieć satysfakcję gdy staremu budowlańcowi doradzisz dobrze w temacie, którego nie znał.
ułan 2013-08-24 21:06:40
matt2, wiesz gdybyś napisał czarno na białym co i jak to byłoby potencjalnym pracownikom łatwiej podjąć decyzję o pracy...
tetetka 2014-02-28 09:23:02
Widze, że nastapiła pomyłka w nazwie firmy, ART-BUD to inna firma, ta nazywa się ARTBUD, niby kreska ale ma znaczenie, można poznać po nazwisku właściciela, ale pewnie pare osób zrobiło pomyłkę.
Tapir 2014-03-10 21:37:09
Myślę, że ta kreska niewiele zmienia bo nazwa jest połączona z Nazwiskiem właściciela. Swoją drogą ciekawe co dzieje się obecnie w Art-budzie.
Maciej 2014-03-19 14:04:39
Właśnie, co się dzieje z firmą, bo kiedyś art-bud prowadził aktywnie fanpage'a na facebooku, informował o zabawach dla dzieci, robili konkursy, a teraz zero informacji.
Klocek 2014-03-25 22:07:37
Maciej, a Ty jesteś pewien, że to ta sama firma ? Co niby budowlanka ma wspólnego z zabawami dla dzieci ?
babicz 2014-04-08 13:11:14
to chyba mała pomyłka. Jest rzeczywiście inna firma art-bud zajmująca się np. namiotami dla dzieci, ale to nie tego Pana
Arek 2014-10-11 12:50:56
Przepracowałem w tej firmie 18 lat ,przez firmę przewinęło się wiele osób . Jak w każdej pracy bywały złe i dobre chwile/ w zależności o wyniku/ .Wielu z nich pracuje w innych firmach handlowych, jako przedstawiciele handlowi a nawet dyrektorzy firm /tutaj zaczynali/Odszedłem w normalnej atmosferze - po prostu postanowiłem coś zmienić .Wszystkie zamieszczone obecnie i wcześniej opinie mają w sobie mniej lub więcej prawdy /te pozytywne i te negatywne/ - tylko te złośliwości niepotrzebne .
Na pewno za moich czasów była fajna atmosfera miedzy pracownikami - co do niektórych decyzji właściciela miałem extremalnie inne zdanie - ale to nie moja firma a kapitan w drużynie musi być jeden .
Krótko : zalety : finanse ok. na czas zawsze,praca pon.-piąt, 8h dziennnie wady : duża rotacja pracowników, stąd okresowy bałagan i dezorientacja klientów .
piko 2014-10-12 21:12:30
tylko , że tej rotacji nie można niestety się pozbyć . Szef ma to prawo , że jeżeli jakiś pracownik przestaje mu się podobać to może się go pozbyć... niestety. Wiadomo, że częste zmiany prowadzą do pewnej destabilizacji działalności, ale miejmy w związku z tym nadzieję , że szef nie będzie miewał humorów...
olek 2015-01-29 12:38:21
no tak, sprawa zwolnień - zatrudnień jest właściwie do rozstrzygnięcia po obu stronach, to akurat jest prawdą.. ale zastanawiam się jeszcze nad tym jak to wygląda, bo wiadomo, że jak się szuka pracy to takie rotacje cieszą, jest możliwość do zatrudnienia, ale fakt też, że jest wtedy taka destabilizacja w firmie.
on 2015-02-04 13:01:21
Kolego jeśli częstą rotacje nazywasz zdrowym objawem to polecam jakiś fast food - taka firma jak ta buduje relacje z klientami,pokazuje mu ,że jest stabilna nie tylko finansowo - ale też decyzyjnie i personalnie - nie wiem ile masz lat ale zadaj sobie kiedyś dlaczego zwalniaja ludzi ?
1
kaligula 2015-06-09 20:49:09
Niestety ale ludzie chcą normalnie pracować a nie odliczać dni do zwolnienia. Rotacja ok rozumiem może być dobra ale w dużych firmach , a nie w firmach gdzie pracuje tylko kilka osób na krzyż. Poza tym doświadczony pracownik przynosi zyski , wnosi coś dobrego do firmy , jak by nie patrzeć większość firm inwestuje w pracownika bo korzyści są co do tego wymierne. Nie po to kupuje się drzewko jabłoni do sadu i podlewa przez jakiś czas żeby je ściąć nim wyda owoce... Wszystkiego świadkami są stali klienci , opinia szybko się rozchodzi , a cierpi na tym jedynie wizerunek firmy . Wszystko zawsze działa w obie strony
nadru 2015-06-15 04:47:53
Mogę się z wami jedynie zgodzić z tym co piszecie, co prawda nie pracowałęm w tej firmie ale jednak sporo o nich słyszałem i z opinii biegłych świadków i byłych pracowników wynika, że duża rotacja i niezadowolenie pracowników jest spowodowane dosyć dużymi wymaganiami a małymi płacami dla pracowników.
blue velvet 2015-08-13 15:38:10
pytanie mam do kolegów/ kolezanek pracujących bądź tych którzy pracowali w tej firmie, proszę napiszcie jakie stawki wynagrodzenia oferowali pracownikowi i jaka atmofera panowała miedzy pracownikami,a także między pracownikami a szefostwem, czy szef często przebywał na punkcie?
1
ultrasonic 2015-11-18 20:37:49
Jeżeli lubicie być kontrolowani przez właściciela na każdym kroku i pasuje Wam gdy każdą decyzję trzeba z Nim konsultować to jest miejsce w sam raz dla Was. Wszelkie przejawy samodzielności są źle postrzegane przez szefostwo, a jeśli się nie podporządkujesz to jesteś niewygodny. Poza tym chęć zarobku za wszelką cenę nawet gdy jest to niemożliwe do osiągnięcia.
1
Jan Lachowski 2015-12-06 15:26:45
Szanowni zainteresowani Obecnie część projektów realizujemy zlecając zadania w formie pracy zdalnej osobą specjalizującym cię w zakresie Outbound Marketingu, Social media marketingu, copyrightingu. Zapytania w sprawie zleceń w tym obszarze dotyczących tematyki urządzeń sportowych, rekreacyjnych itp można przesyłać na adres: e-sklep@artbud.pl. Uprasza się wiernych hejterów o Adwentową refleksję a z uwagi na dzień Mikołaja życzę wszystkim radości z prezentów.
1
Janusz 2016-02-05 19:11:29
Szanowny Panie L. To ze zatrudniacie "specjalistow" od copywritingu to widac w tych komentarzach. Nikt nie da sie nabrac. Te komentarze sa zbyt nienaturalne. Szczerze zycze powodzenia ale w ten sposob sie nie wybieli wizerunku firmy. Mozna to jedynie osiagnac poprzez rzeczywiste zmiany na lepsze. Do tego jednak potrzebna jest pokora i odwaga przyznania sie przed samym soba ze cos sie zrobilo nie tak. Panie L. Wydaje mi sie ze brak jest tej odwagi.
2
amk 2016-06-15 23:18:06
Na spokojnie zarobki przekraczają te 2 tysiące złotych @ale, bo przecież i tak dorzucają do tego odpowiednie jeszcze premie, a benefity szczególnie urozmaicają zatrudnienie. A wypłata jest na czas? Pozdrawiam
1
Zostaw swoją opinię o P.W. ART-BUD Jan Lachowski - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. ART-BUD Jan Lachowski