Grupa Firm PIEPRZYK

Rawicz

Opinie o Grupa Firm PIEPRZYK

lesznowianka 2011-12-19 17:52:57
a co sądzicie o pracy w hotelu perła??? o wszystkich innych doczytałam a o perle nic, a jestem na etapie szukania pracy, :(
1
ooooooooo 2012-01-19 19:34:45
a co tam w Jordanowie słychać ???
1
Dalusia224 2012-01-30 17:40:27
To uczciwy człowiek Pracuję tam ponad 4 lat I Jest warto tam dalej pracować . ! Nigdy bym sobie nie pomyślała ,że Firma moze być zła !!!!!!!!!!!!!! . . . . Ludzie Posłuchajcie Ta firma Była bardzo dobrym Pomysłem !. I Pozdrawiam Kochanego i uczciwego Bo bez niego byśmy nie przeżyli na świecie !.
1
momo123 2012-03-11 15:45:33
Niestety, słyszalem, rze tak
pracownica 2012-03-30 09:51:43
jestem fakturzystką w tej firmie ponad rok,umowę na cały etat dostałam po 3miesiącach,za każdą nadgodzinę mam zapłacone,z wolnym dniem też nie mam problemu-każdy jest doceniany tak jak pracuje więc najpierw zastanówcie się nad sobą, a dopiero później oceniajcie innych!!! (usunięte przez administratora)
1
gośćć 2012-04-11 19:33:06
a co tam w lesznie slychać? tam tak spokojnie i "ciepło" że cisza???
1
ja 2012-12-12 22:55:25
ja z całego serca nie polecam!
2
amigo 2012-12-13 12:44:00
Stacja Paliw w kierunku kudowy!!! Zrobili parking płatny, ale w nocy nawet nie można zrobić 45 minutowej pauzy!!! Zostałem przegoniony z parkingu!!! trudno stracili klienta w barze bo miałem coś zjeść ale skoro mnie wygonili! (usunięte przez administratora)
1
232 2013-12-05 14:30:41
Przestań bzdury gadać
123 oceń ty 2014-04-27 12:37:19
pracuje w tej firmie już pare lat i moim zdaniem firma schodzi na psy przez sztuczne szukanie oszczędności kosztem pracowników bo np.kran do toalety,pistolety do kompresora jak klient popsuje musimy kupic na własny koszt.A najbardziej mnie wkurza to ze tzw opiekunowie stacji już tak obrośli w piórka ze potrzebują asystentów(oszczędność???)ale chyba do towarzystwa w czasie podróży po stacjach.Niech szef się temu przyjrzy bo tu o jego interesy chodzi
1
andrzej 2014-06-01 20:10:54
Na stacji grupy "pieprzyk " w miejscowości Ptaszków koło Kamiennej Góry 24.05.2014 r zatankowano mi wiadro wody wraz z olejem napędowym !!! Po złożeniu reklamacji nikt z obsługi stacji jej nie przyjął - powiedziano mi , że niczego nie udowodnię, a wodę sam wlałem do baku swego pojazdu.
2
lol 2014-06-01 22:22:43
Dzwoń ze skargą do Dyrekcji firmy problem będzie na 100% rozwiązany.
czarny 2014-06-15 09:18:23
ostatnio na stacji paliw pieprzyk w Dobromierzu wpadlem w wyrwe uszkodzilem opone i felge.Poprosilem pracownika o kontakt z szefem zmiany powiedzial ze wlasnie jest juz po pracy i nie ma czasu a pani w kasie ze zloscia na twarzy powiedziala aby jak najszybciej sie oddalic,wezwana byla policja sporzadzili odpowiednia notatke a ja bede domagal sie zwrotu kosztow od dyrekcji,zobaczymy jak sie wszystko potoczy
4
on 2014-06-20 21:09:01
szef zmiany wykonał 10 telefonów w pana sprawie a zmianowa była milasz o stokroc niz pan w stosunu do niej...
.I. 2014-07-19 22:26:50
Idem tam, do roboty.
Baba zjarana na bank. Ludzie właściciel pracownikom ziooło daje....
5
były kierowca 2014-08-04 19:01:27
Odradzam z całego serca pracę w firmie jako kierowca. Wyzysk, zero odpoczynku, ciągłe przypier.. się, zjebane auta i kierownik cwaniak oszust (o ile fiołek jeszcze tam urzęduje).
4
anonimus 2014-08-05 10:22:35
Jestem byłym pracownikiem jednej ze stacji paliw. Byłem przerzucany ze stanowiska na stanowisko(obsługa kasy, peronowy) i tak w kółko. Po okresie próbnym nie została mi przedłużona umowa ponieważ stwierdzono że nie nadaje się do tej pracy. myślałem że Grupa Pieprzyk działa na wyższym poziomie. Nie powiem pracowało się dobrze ale od kiedy na stacji zostały wprowadzone zmiany i została przyjęta osoba na stanowisko kierownicze nie mająca żadnych kompetencji i nie wiedząca nic na temat pracy na stacji wtedy już praca zmieniła się o 360 stopni.
3
pytanko 2014-08-12 21:59:52
na jakiej stacji pracowałeś?
1
lo 2014-08-30 13:53:23
Juz nie mam fiolka
two 2014-09-09 16:01:56
Sie robi
thobeta 2014-09-29 12:19:22
360 stopni to to samo jełopie - 180stopni
1
mąż 2014-10-20 23:04:27
Powiem tak, moja żona pracuje na stacji Pieprzyk i sobie chwali. Ciężko jest jak w każdej pracy, jak ktoś lubi sobie poleżeć i dłubać w nosie niech sobie poszuka pracy np. w bibliotece. Jako kobieta zarabia b.dobre pieniądze (biorąc pod uwagę co się dzieje na rynku pracy). Atmosfera - pewnie zależy od samych pracowników i ich podejścia, nie narzeka jest ok, ale zaznacza, że im młodszy rocznik tym gorzej, młodzi nie nauczeni pracować, grymaszą i robią sztyczne zamieszanie co powoduje właśnie "złą atmosferę". Jest bliżej 40tki i nie jest to pierwsza praca, dlatego też ma porównanie. Opinie napisane powyżej uważam, że są napisane przez ludzi którzy nie odnaleźli się na tej stacji i wyładowują swoją frustrację na forum.
1
trocinka 2014-12-11 11:56:32
a wiecie czy nie szukają może teraz kogoś na pracownika magazynu do pracy? bardzo byłabym zainteresowana taką pracą no asle muszę wiedzieć wczesniej jaka jest netto podstawa i jakie zmiany gopdzinowo bo w weekendy studiuję a poipołudniami często chodze na pilates. a jeśli mam papiery na widlaka to zarobię u nich więcej?
Do Sieci Stacji Paliw 2014-12-15 14:51:15
Witam, pracuje od prawie roku na stacji jako peronowy, i powiem wam tak oraz Panu Dyrektorze bo stawiam że to Pan:) że jak na obecne warunki rynkowe praca jest jak najbardziej ok, wiekszość ludzi chciałoby zarabiać ale siedzieć na dupie i nic nie robić, na stacji jest co ogarniać i co robić co za tym idzie trzeba pracować czy to nocka czy dniówka, co za tym idzie leci szybciej czas w pracy bo się nie stoi w miejscu tylko ciągle coś robi. Co do zarobków i wypłat: Po pierwsze jak rozmawiałem z innymi ludźmi gdzie pracują w innej branży to nie dostają wypłat na czas, a w Firmie Pieprzyk jest to na czas, przychodzi 1 dzień nowego miesiąca, lista już leży i pieniądze do wypłaty, po drugie obecne paczki na święta które dostaliśmy jak dla mnie były mega zarąbiste nie spodziewałem się że tak to będzie wyglądało, miło coś takiego dostać po paru miesiącach pracowania i starania się. Wiadomo w każdej pracy znajdzie się coś co Cie wkurza a co Cię zadowala, ogólnie wszystko zależy od ludzi pracujących razem i czy jesteście zgrani i każdy wie że ma ogarnąć jak się zmieniacie czy to jest z nocki na dzień czy z dnia na noc.
Jeśli chodzi o obsługę klientów to dla tych przyszłych pracowników Stacji, proponuje się uodopornić na ludzi którzy uważaja że ty tylko lejesz paliwo a nie jestes na nic im w stanie odpowiedzieć chociaż w 99% przypadkach jesteś w stanie im pomóc wybrać olej do auta, czy płyn do chłodnic czy wymienić żarówke ale mniejsza o to, obsługa nie jest zła i nie jest ciężka do ogarnięcia zwłaszcza kiedy robisz to dobrowolnie bez przymusu.

Dobra troszke się rozpisałem:) ogólnie praca jest fajna, tylko dużo zależy od pracowników z którymi się pracuję i kierownika ja akurat trafiłem na super grupe i oby było tak dalej, powodzenia i do zobaczenia:)
miś 2014-12-20 13:46:18
hahaaha padłem ze śmiechu:)))
anonim 2015-01-14 11:16:12
jaki jest zakres obowiązków na stanowisku ,,fakturzystka''I czy jesteście zadowoleni z tej posady ?
2
AT 2015-02-10 10:52:16
Prusice jest problem..........
poczta 2015-02-10 13:02:50
Czy nie macie wewnętrznej poczty do rozwiązywania problemów
.l. 2015-02-12 18:49:28
No, problem pt. Riwiera. Jak z westernu. Jest gruba, jest gruby i są trupy. Szeryf w drodze...
krakosz 2015-02-25 18:46:22
Słyszałem, że na Jordanowie szukają. Znajoma tam pracuje. Ponoć mają super kierownika i kierowniczka też spoko. Praca ciężka, ale sszefostwo płaci uczciwie i na czas.
ano 2015-02-25 19:54:23
Sprecyzuj ciężka, ile się zarabia? Kogo szukają?
co łaska 2015-02-26 16:53:50
Teraz wszyscy rekrutują. 2800 brutto bez łaski.
smerfeta 2015-03-02 20:56:08
to chyba nie u tego starego naciągacza. 2800 brutto to mają dwie osoby:))
3
Sól 2015-03-31 16:57:25
i darmowe wczasy w magazynie w Skokowej jako dowód uznania ....
2
cycu 2015-06-08 08:21:45
co wy tam wiecie wyplata po ponad 2tys. na reke ciagle cos dokupuje firma sie rozwija i sa perspektywy na przyszlosc smialo polecam
1
MONIK 2015-07-18 14:42:35
WITAM IDE JUTRO NA ROZMOWE NA STACJEPALIW PIEPRZYK MOZE KTOS MI DORADZIC PODPOWIEDZIEC ILE DOSTAJE NOWY PRACWNIK NA REKE I JAKI JEST ZAKRES OBOWIAZKOW BARDZO MI ZALEZY NA TEJ PRACY Z GORY SLICZNIE DZIEKUJE
MONIK 2015-07-18 14:42:39
WITAM IDE JUTRO NA ROZMOWE NA STACJEPALIW PIEPRZYK MOZE KTOS MI DORADZIC PODPOWIEDZIEC ILE DOSTAJE NOWY PRACWNIK NA REKE I JAKI JEST ZAKRES OBOWIAZKOW BARDZO MI ZALEZY NA TEJ PRACY Z GORY SLICZNIE DZIEKUJE
Wanilia 2015-09-22 00:14:02
2 tysiące z czy raczej bez umowy? Wypłaty jak w kołchozie na dalekiej Syberii. Nie tylko nasz przyszły premier nie posługuje się wynalazkiem "przelewu na konto"
1
Pracownik 2015-09-22 09:12:52
2 tyś Netto ?? Oczywiście legalnie z odprowadzeniem od tej kwoty podatku ??
pb95 2015-11-06 00:18:49
odprowadza chyba wzrokiem :-)
1
Pracownik 2015-11-09 13:34:45
No tak @pb95, Twój wpis nie zachęca.
wyzysk 2015-11-18 17:31:43
ogółem szału nie ma z kasą najniższa krajowa plus premia od sprzedaży , czym lepiej położona stacja tym lepsze zarobki , ale dwójki odrazu nikt nie dostaje
1
fizyczny 2015-11-30 20:50:59
co za bzdury kompletne-w tej pracy nic i nikt nie motywuje!! codzienne ponizanie i wysluchiwanie jakim się jest beznadziejnym zadne pieniądze nie zrekompensują:) dobrze tylko mają Ci co się blisko wladzy trzymają. jak dobrze umieją mydlić oczy staremu to mają profity. daleko nie patrzec wystarczy spojrzec na sektor rolniczy.stary utrzymuje pasozytów ktorzy nic nie robią tylko wyslugują się ludzmi i woza dupska autami w tą i z powrotem!! tylko wlazidupy mają tam dobrze a wladza tak niby kontroluje wszystkich a nawet nie widzi albo nie chce widziec ze kierownictwo i dyrekcja kradną na potęgę i sciemniają w pracy. smiech na sali! wielkie pensje dla tych co nie zaslugują na nie kosztem ludzi co pracują fizycznie.... i pewnie oni piszą te wszystkie komentarze...dajcie sobie spokoj z taką pracą bo to szkoda zdrowia dla takich ludzi. nikt tutaj nikgo nie doceni.a banda dyrektorow i kierownikow daje się poniżac za "wielkie piniądze" żenada!!
8
Nic 2016-01-04 11:29:36
Tych co próowali pytac o podwyżki juz w firmie nie ma,tych co mówili prawde - za mądrzy, już nie ma ,zwiazki zawodowe? i juz cię nie ma,zostają niemowy i murzyni
5
fizyczny 2016-01-13 15:10:17
i zostali z samymi niemowami i murzynami ktorzy dbaja o firme;))) rąbią w kolo komina i zegara sa juz tak przemeczeni swoją "cięzką pracą" czyt. zakupy w dino w godzinach pracy, kawki odwiedzinki siedzenia na necie a godzinki lecą dla zamydlenia oczu władzy i jej asystentów;)). nic dziwnego ze tak robią bo ilez mozna w pracy siedziec a włądza jezdzi i mysli ze porzadek trzyma. ocknij sie wreszcie ze swoim obozem koncentracyjnym nic nie osiagniesz nowobogacki panie.za chwilę dobiorą wam się do tyłka:))i pozostaniesz goły i wesoły:))
4
Prawda 2016-07-05 22:58:34
Jezeli chodzi o stacje paliw:
Jest umowa o prace
Wypłata zawsze pierwszego dnia miesiąca
Praca na dwie zmiany
Podstawowe zajęcie to tankowanie aut i obsługa klientów w sklepie. Zmiany nocne przyjmują dostawy towaru i porządkują stacje.
Atmosfera pracy zależy tylko i wyłącznie od placówki, sa tacy co pracują 5 lat i sa zadowoleni i sa tacy co narzekają po miesiącu bo cieżko ustać pare godzin na nogach.
Klienci na przemian sa uciążliwi i zadziwiająco mili
Kadra kierownicza; zależy na kogo sie trafi, to odrazu widać po pracownikach jaki jest kierownik
Przełożeni odwiedzają stacje pare razy w miesiącu. Jezeli wykonujesz swoją prace: tankujesz auta, jestes w miarę miły to gwarantuje Ci ze nigdy nie usłyszysz złych słów od: kontrolera, dyrektora, prezesa bądź właściciela który odwiedza stacje.
Praca ogólnie nie jest zła, godziny pozwalają na prowadzenie życia towarzyskiego. Ma sie na wszystko czas.
Jezeli trafi sie na miłego kierownika to naprawdę praca moze cieszyc.
Zarobki:
Wydaje mi sie ze po miesiącu powinni oscylować w kwocie minimum 2000 tys na rękę.
3
Oliwa 2016-08-31 13:11:04
witam a jak jest z umową o prace? czy wynagrodzenie wpisane na umowie jest rzeczywiste?
Oliwa 2016-08-31 13:11:45
witam a jak jest z umową o prace? czy wynagrodzenie wpisane na umowie jest rzeczywiste?
moniek 2016-09-08 11:37:55
Atmosfera opiera się na przyjacielskich stosunkach, ale kiedy pojawią się u nich jakieś oferty pracy? Sam mam odpowiednie doświadczenie w branży, więc się nie dziwię, że ich zatrudnienie jest opłacalne.
Alojzy z Warszawy 2016-11-16 14:19:24
pieprzyki trzeba wycinać bo mogą być złośliwe.....................................
3
Zostaw swoją opinię o Grupa Firm PIEPRZYK - Rawicz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Firm PIEPRZYK