Hotel NARVIL Conference & Spa

Serock

Opinie o Hotel NARVIL Conference & Spa

xyz 2014-08-24 15:12:17
Cóż za cisza. Każdy boi się o pracę.
adi 2014-10-10 14:49:38
Cha, cha, Cha Bunia wylądowała u was i dalej knuje swoje intrygi. Komu podstawić nogę ?
Przyjdzie czas, że się na niej ktoś pośliźnie. Swoją drogą sprytna kombinatorka i z dużą umiejętności konfabulacji.
3
Azja 2014-10-28 17:49:40
Świetne miejsce dla gości do wypoczynku indywidualnego czy konferencyjnego. Straszne dla ludzi tu pracujących. Wyzysk za najmniejsze wynagrodzenie, jakie mogą wynegocjować podczas rekrutacji i zapomnij o reszcie. Pracuję tu od początku tego hotelu, ani razu nie widziałam podwyżki i pewnie nie zobaczę:) Premie - obiecanki cacanki - śmiechu warte. Właściciele zachwyceni obiektem za każdym razem jak odwiedzaj nas może zainteresowali by się sposobem zarządzanie tego miejsca przez Szefostwo, czy w ogóle coś robi dla ludzi i tego miejsca czy bierze tylko super kasę za zarządzanie i pozory, a my szarzy ludzie zapierdzielamy po 16 godzin. O pieniądzach za nadgodziny zapomnijcie, wypłacają w inny sposób. Kolejne szychy Menadżerowie dołączają do grona wybranych i lubianych. Donosicielstwo i podlizywanie.Kiedy to się zmieni, czy ktoś to w ogóle czyta i rozlicza tych naszych szefów z ich pracy?
km 2014-11-26 20:37:19
W tym hotelu niestety normalnym ludziom nie da się pracować. Istny wyzysk i chamstwo wszechobecne.praca ponad siły pensje głosowe i niestety sita niczym mafia której należy się wystrzegać.mam na myśli dział gastronomii koordynatorów niewychowanych którym brak profesjonalizmu.nie polecam normalnym ludziom. To jakiś kołchoz. Szkoda czasu i zapału do pracy. Nikt tego Napewno nie doceni. Omijanie to miejsce z daleka.same.!
2
joanna 2014-12-29 19:25:23
też planowałam urlop, ale nie wiem jakie konkretnie warunki u nich są? czy jakbym pojechała z kotem to nie byłoby dodatkowych problemów, jak sądzicie? mam nadzieje, ze dam rade wyjechać teraz na sylwestra.. ale nie wiem też czy będą jakieś konkretne miejsca u nich, czy już wszystko zarezerwowane jest?
DN 2015-01-08 20:25:35
Super miejsce na odpoczynek niestety nie fajne dla potencjalnego pracownika. Można by napisać świetną autobiografię na temat wyższego menadżerstwa. Wtedy wyciągnął by wnioski i nie podejmował decyzji o pracy. Skąd te nagrody nie wiem, ale za przykładem powinny iść czyny. Wszystkim pozostałym wytrwałym pracownikom Szapo Ba!!!
1
madzia 2015-01-14 11:37:56
Brakuje dobrego Managera w tym hotelu. Pani, która jest nie panuje nad sytuacją.
Dawno się wypaliła zawodowo może ? Potrzebna jest tu osoba myśląca, umiejąca planować wydatki i pilnująca jakości.
Pieniądze wydawane są na bardzo niepotrzebne rzeczy np. w gastronomii totalna niegospodarność w zakupach, wszystko gotowe zamiast robić samodzielnie. Przy takiej ekipie spokojnie można prawie wszystko zrobić od podstaw z dobrych produktów, a nie kupować gotowe przetworzone byle jakie. Chyba personel jest po to żeby korzystać z jego umiejętności, a nie do "podgrzewania" albo gotowania z "chemii".
Jeśli to ma być taka extra kuchnia to jak można nie prowadzić samodzielnej produkcji tylko bazować na gotowych do podania produktach ?
W hotelu zamawia się całkiem zbyteczne bardzo drogie wyimaginowane usługi za które się na pewno słono płaci.

2
luiz 2015-02-01 18:04:12
Myślę że cały organizm tam trzeba uzdrowić. Rekrutacja w tym miejscu i cały dział kadr to ..... Wieczny barak czasu dla ludzi i jakichkolwiek informacji. Jak również wzajemna grupa adoracyjna sprzedaży. Kiszą się wszyscy jak ogórki we własnym sosie. A "główny manager" jak piszesz lubi chyba mieć takich ludzi "dwulicowych pupilów" - łatwo się zarządza.Zwolnienia z dnia nadzień ludzi to zaczyna być chleb powszedni. Cieszę się że po ostatniej rekrutacji do mnie nie zadzwonili. Po zasięgnięciu info o tym miejscu, trzymam kciuki za wytrwałych, nikomu nie ubliżając.
1
basia 2015-02-06 12:58:44
A Janusz T. bryluje i bije ukłony przed Szefową ?
Klimaty niczym z Sobieskiego tylko kumpla Dara O. brakuje na stołeczku.
1
Kids 2015-02-08 18:32:04
Widzę że dzieje się tu dużo. Część treści się usuwa a pozostawia tylko wybrane fragmenty. Słuszność ma ta nasza władza jak to mówiono kiedyś. A może w końcu słówko o nowym dyr gastro, czy również miło i kulturalnie nadal traktuje swoich pracowników. Miałem okazje na swojej skórze tego doznać w innym miejscu ale słyszę że u was to samo robi. Nic się nie zmienił, jak nie pasuje to się zwolnij albo równie piękne inne niecenzuralne słowa i godziny pracy w zależności od nastroju. Kombinatorstwo najwyższa klasa. Gratulacje nowej gwardii!!!
1
do Pani Dyrektor 2015-03-09 12:05:43
Praca w tym hotelu wiadomo jak w hotelu. Jedna sprawa mnie tyko intryguje, dlaczego każdy kierownik danego zespołu często zajmujący stanowisko kierownicze z przypadku (wiadomo plecy) nie ma swojego zastępcy? I w tym przypadku trzeba wyznaczyć na zastępców osoby mające największą wiedzę z danej dziedziny w danym zespole , często większą niż "plecowy" kierownik. Nie może tak być, że na urlopie czy zwolnieniu nie ma kierownika i nie ma formalnego zastępcy kierownika.
W najlepszym hotelu musi by porządek. Niech to nie będą kolejne matoły proszę. Będzie się nam łatwiej pracować, a i pracownikom zmiany są potrzebne bo bardziej motywują.
2
podpisuję się bo mądre 2015-03-09 12:31:16
Zgadzam się z przedmówcą.
Prawda i tak wiadomo do kogo ludzie się zwracają z pytaniami zawodowymi w każdym zespole, do tego kto ma dużą wiedzę , a jest niedoceniony na tle swojego zespołu. Do dzieła wprowadźmy wiosenne porządki i dajmy pozytywnego kopa najmądrzejszym.
Doceńmy ich.
2
spryciula 2015-03-11 12:40:19
Jedna z kierowniczek wyautowana z firmy na A żadnych pleców nie ma, ale każdemu z Dyrekcji podkreśla na każdym kroku, że ma tak żeby była nie do ruszenia i żeby komuś tu nie przyszło do głowy się jej pozbyć. I Dyrekcja kłania się jej w pas. Sprytnie to sobie obmyśliła prawda ?
1
bardzo polecam 2015-03-13 12:22:27
Najfajniejsza praca i najlepsza pod względem finansowym w tym hotelu to dział marketingu i sprzedaży (oczywiście poza tymi co kochają gastronomię).
To praca ekscytująca, pełna niespodzianek każdego dnia i co najważniejsze dająca możliwości rozwoju i osiągania nieograniczonych zarobków zależnych od własnej przedsiębiorczości i nakładów pracy. Na pewno trzeba być osobą komunikatywną łatwo nawiązującą kontakt z klientem. Mogą to być osoby z zewnątrz które już wcześniej pracowały w hotelarstwie, w marketingu.
Jest to super miejsce dla osób, które wcześniej na przykład były w recepcji i chciałyby rozwinąć skrzydła. To jest odpowiedni kierunek jako kolejny stopień kariery.
Jeśli macie kierunkowe wykształcenie tj. turystyka, hotelarstwo to jest właśnie miejsce idealne dla was. Wiem z własnego doświadczenia. Na pewno nie polecam pracy typowo biurowej nudnej, żmudnej z głową w papierach i bez kontaktu z ludźmi do tego trzeba mieć najczęściej ścisły umysł. Inaczej się męczysz i widzisz, że to nie Twoja bajka.
W marketingu człowiek czuje, że żyje, nawiązuje mnóstwo kontaktów poprzez które często znajduje jeszcze lepszą pracę. Ja potraktowałam to jako drogę do jeszcze większych zarobków i trampolinę do kariery w kolejnej firmie. Nigdy nie chciałabym znić w pokoiku z głową w kompie.
2
Mandaryn 2015-03-18 16:01:25
Klimat jest bardzo dobry, chciałoby się rzec uzdrawiający.Hotel nowoczesny i skupił w sobie na czele z GM(dyrektorem generalnym) wiele osób z pasją hotelarską.
Chęć tworzenia nowej jakości z fajnymi ludźmi to są niemierzalne wartości pracy w tym miejscu.
Oczywiście zdarzają się przypadki alergików, osób posiadających chroniczne uczulenie na rzetelną pracę czy uczciwość,. Tym niestety nawet mikroklimat ziemi serockiej nie jest wstanie pomóc. Zatem muszą zmienić klimat. A Janusz T. ma się dobrze i pozdrawia serdecznie Koleżankę z WTŻ. ...tak to były też cudowne czasy studiów na fantastycznej uczelni. I Koleżanki były również fantastyczne. Pozdrawiam serdecznie wszystkich Czytelników i zapraszam do Narvilu. PS. Janusz T. nadal bije pokłony przed Szefową, takie jego obyczaje ...
1
za plecami 2015-03-23 12:57:25
Niedługo klimat popsuje wam fałszywa kobieta z Serocka powracająca do pracy.

1
kobieta nie nawidząca fałszu 2015-03-30 08:23:40
Oblicza całego hotelu nie, ale atmosferę danego działu popsuć to na pewno tak.
Nie znoszę plotkar brr
1
Clik 2015-04-26 18:58:18
Chyba nie znasz Joanny skoro takie zamieszczasz informacje. Pracując z nią bliżej byś "kartofelku" zmienił zdanie. Mam to na co dzień i wystarczy.............
2
polecam 2015-04-29 08:33:37
Znam Panią Joannę bardzo dobrze i to bardzo pozytywna osoba, którą cieszy się ogólną sympatią. A Ty chyba jesteś małą "wredotą", alba jesteś zazdrosna o
P. Joannę ?
Widzę, że pozytywny post nt. Pani (usunięte przez administratora) został z niewiadomych względów wykasowany. Komuś bardzo nie spodobał się pomysł pod tytułem -(usunięte przez administratora) byłaby świetnym Dyrektorem.
Miłego dnia ekipo hotelu Narvil.
Educh 2015-05-12 18:29:40
Witam, właśnie się dowiedziałem że trafiłem na staż ze szkoły do Narvila. Postanowiłem poszukać informacji jak się tam pracuje, i szczerze? Jestem przerażony. Jak widać wyzysk ludzi pojawia się i tu. Cóż, niestety, umowa już podpisana. Bardzo mi przykro, że coraz więcej hoteli postępuje w ten sposób z pracownikami, a zawód który sobie wybrałem (jestem w technikum hotelarskim) jest zagrożony takim postępowaniem. Odwiedzę w lipcu Narvila i zobaczę, może przeżyję.

Współczuję personelowi. Nie macie łatwo.
1
Lenio 2015-05-22 18:16:06
Już dość tego "mobbingowania" ludzi. Złożyłem wypowiedzenie. Nareszcie nie jestem sam inni też to zrobili. To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przetrwania. Czy Pani Prezes nie widzi kto zarządza tym hotelem. Kiedy przejrzy na oczy? Może jak wpiszę na profilu "innej" firmy. (usunięte przez administratora)
1
glut 2015-08-26 20:34:53
Szkoda pisać
pik 2015-08-31 22:14:24
Dobra rada nie piszmy nic bo i tak nie jest publikowane tylko od razu usunięte z portalu. Chyba to świadczy o niskim poziomie kultury firmy. Zapraszam do zespołu.
1
opinia 2015-09-01 11:15:39
Pisać można tu o wszystkim, pod warunkiem, że jest to w dobrym tonie i nie polega na obrzucaniu błotem innych.Jak widać po lekturze nie każdy kto tutaj pisze zna granice swobody formułowania krytycznych opinii. To jaki mają one kształt świadczy przede wszystkim o osobach, które tutaj piszą i o tym "jak chcemy" być postrzegani na zewnątrz. Pracuje tutaj wielu fantastycznych zaangażowanych ludzi, którzy tworzą wyjątkową atmosferę i klimat tego miejsca i to oni budują wysoki poziom kultury tej firmy. Pozdrawiam i zapraszam do zespołu.
1
ninkal 2015-09-20 21:28:07
Czemu w tym portalu jest cenzura jak kilkadziesiąt lat temu w naszym kraju. Gdzie szary człowiek ma powiedzieć co go boli. Miejsce pracy bardzo fajne otaczający go kierownicy już nie. Nikt z nami nie rozmawia a jak zglaszasz w pracy zdarzenie to cię zwalniają. Taki o to system zarządzania całością.
anonim 2015-09-28 10:39:37
Z tego co zobaczyłem mimo wielkości obiektu dość zgrany zespół
new F&B manager 2015-12-06 16:26:17
Dobrym pomysłem byłoby zaproponowanie stanowiska Dyrektora Gastronomii w Narvilu Panu Januszowi T. (nazwisk pisać nie wolno, każdy wie o kogo chodzi). Argumentacja za: jest to człowiek po odpowiednich dla gastronomów studiach na SGGW (jak sam wyżej potwierdził) co daje gwarancje, że ma pojęcie w tym zakresie, ma też doświadczenie w Sobieskim i jest otwarty na wszelkie uwagi nt. jakości serwowanego w restauracji menu, co jest bardzo, bardzo ważne. Nie jest konfliktowy i ma pozytywny kontakt z Panią Manager Hotelu.
Dziwię się, że nikt na to do tej pory nie wpadł, a człowiek się marnuje.
3
nina 2015-12-08 21:44:36
Jest tu taka rotacja że chyba wszystko tłumaczy. Ze starej ekipy niewielu. Nie podoba się to do widzenia taka zasada.
2
gosia 2016-01-05 13:28:05
A jak wygląda sprawa pracy na kuchni, tej normalnej hotelowej a nie w aruanie?
lola 2016-01-05 22:02:41
W tym hotelu caly czas szukaja ludzi. Tam nie ma zadnej ekipy
4
opinia 2016-01-07 09:04:21
Ekipa jest i to bardzo fajna, ludzie tworzą zgrany zespół,najlepiej sprawdzić samemu. Zapraszamy :)
1
andrzej 2016-01-19 13:18:11
Firma beznadziejna no chyba, że dla pracowników fizycznych jakich tu sporo pracuje i nie mają większych oczekiwań (bo i kwalifikacje wiadomo jakie) niż 1800 zł na łapkę. Jeśli młody facet jest zadowolony jak tyle zarabia to ja nie mam więcej pytań, tylko współczuć żonie, bo jak można myśleć o założeniu rodziny jak się jest facetem w sile wieku szczęśliwym z zarobków 1800 zł na rękę.
Dla kobiety fizycznej to może kwota OK nawet polecam bo blisko domu, generalnie tak się płaci fizykom w gastronomii czy w hotelu.

Przydałyby się karty Multisportu lub Fitprofit dla pracowników hotelu, bo basen hotelowy tutaj to porażka nawet dla gości za mały.Pracodawca powinien się zainteresować i zaproponować taką ofertę do wykupienia dla pracowników.
1
mikołaj 2016-01-25 08:18:24
10 zł netto za godzinę dla pracowników w obsłudze gościa hotel i gastronomia.
Więcej fizycznym to płacą w Warszawie. Dojazd do 1 godz.
2
smerfetka 2016-02-04 17:42:44
Po co przyjęli po macierzyńskim tego serockiego blond kabla ? Można ją przecież dać do recepcji, a w ogóle może w gminie znalazłoby się dla niej miejsce w Promocji i zajmowała by się tym czym powinna(podobno są wole miejscówki).
2
okono12 2016-04-29 23:50:15
Nie prawda !!! bajki piszesz
2
Paulo 2016-07-04 14:58:56
Mniej więcej tak w skrócie mogę ocenić poza płacową ofertę pracodawcy

Dofinansowanie szkoleń / kursów/studiów podyplomowych - brak
Prywatna opieka medyczna (podstawowa) - jest
Dofinansowanie zajęć sportowych/karty rekreacyjne - brak
Ubezpieczenie na życie finansowane przez pracodawcę -brak
Karty pre-paid (przedpłacone) brak
Dodatkowe programy emerytalne brak
Dofinansowanie usług turystycznych, wczasy pod gruszą brak
Służbowy samochód do celów prywatnych brak
Stołówka pracownicza darmowa , jedzenie mizerne ale jest
2
anka 2016-07-04 15:05:30
widzę, że znikają nie mile widziane dla hotelu wypowiedzi
to w takim razie po co to forum jeśli nie można się obiektywnie wypowiadać ?
1
chief 2016-07-04 22:30:18
niesprawiedliwość, kiepska atmosfera pracy, brak perspektyw drepczesz latami w 1 miejscu albo wręcz się cofasz, obiekt miał się rozwijać a nic się nie dzieje
2
nick 2 2016-07-05 09:44:31
Ja tutaj pracuję już dwa lata i jestem zadowolona. Jest umowa o pracę, dodatkowe ubezpieczenie na życie, pakiety medyczne, obiady za przysłowiowy grosz. Skąd w ludziach tyle jadu. Mamy wolny rynek. Jak komuś praca nie odpowiada to przecież można ją zmienić w każdej chwili.
how 2016-07-07 13:28:18
Brakuje ścieżek kariery, a pracownicy nie mają żadnego wpływu na jej przebieg.
Kadra kierownicza kompletnie się tym nie interesuje.
Nikt tu nie analizuje jakie kompetencje powinien prezentować pracownik na każdym z etapów rozwoju zawodowego tj. od młodszego pracownika/asystenta ds.... poprzez kolejne szczeble stanowisk.
Nie ma znaczenia twoje wcześniejsze doświadczenie zawodowe, posiadane kwalifikacje, ani niewykorzystany, zmarnowany potencjał. Nie znajdziesz tu coraz to nowych wyzwań zawodowych nawet dla wyróżniających się pracowników.
Pytanie - dlaczego kadra kierownicza nie wykorzystuje potencjału pracowników, których ma u siebie w zespołach ?
Każdy ma predyspozycje i zdolności w innym kierunku, które należy wykorzystać. To co dla jednego człowieka jest szczytem jego możliwości to dla drugiego będzie już rutynowym, prostym zadaniem prowadzącym do znudzenia na danym stanowisku.
Najważniejsza jest obserwacja podwładnych i odpowiedni przydział zadań pod kątem ich trudności.

ps. mam nadzieję, że administrator forum nie ma powodu żeby usuwać uwagi nt. pracy w Narvilu, przecież właśnie do tego ma służyć to forum.
2
basia 2016-07-07 13:37:52
Nie sztuka zmienić, sztuka naprawić i zrobić tak żeby hotel narvil był wzorcowym i pożądanym miejsce pracy. A o jakim jadzie piszesz, widzę że są to zwykłe uwagi bez śladu jadu. I bardzo dobrze że jest wypunktowane co jest a czego nie ma, jest to konkretna informacja dla innych.
2
Imka 2016-07-07 15:41:27
Pracuje w tym miejscu już kilka lat i trochę nie zgadzam się z Waszymi opiniami. Obiekt cały czas się rozwija. Jest na tak tzw. fali. Pracodawca może wymaga, ale potrafi dostrzec i docenić dobrego pracownika min. właśnie poprzez awanse wewnętrzne na poziomie działu, ale również międzydziałowe. Są także podwyżki, premie, szkolenia, zawsze jak komuś brakuje to może sobie dorobić przez dodatkowe zlecenia.
Wyzwania zawodowe są zawsze, to zależy jak odbierasz swoje obowiązki. Pracuje tutaj zgrany i doświadczony zespół, który cały czas odnosi sukcesy i nie stoi w miejscu.
małgosia 2016-07-12 13:59:26
Ciekawe kim jesteś, że tak dostajesz i awanse i podwyżki i szkolenia i jeszcze możesz sobie dorobić w Narvilu ? Zdradź nam co trzeba uczynić pomijając dobrą pracę żeby być tak dopieszczonymi i docenionym ?
1
grzegorz 2016-07-13 08:28:42
A są jakieś zasady jakiś regulamin przyznawania premii w tym hotelu czy kryterium widzimisię jest jedyne ?
Może Pani kadrowa się wypowie co do zasad.
1
Była prawcownica 2016-07-20 14:34:10
Od strony gastronomii odradzam - mocno zaniżona liczba obsługi w porównaniu do innych hoteli. To co tutaj robi jeden pracownik w innym hotelu robi dwóch. Są chyba najwięcej zarabiającym hotelem w okolicach Warszawy i tak mocno tną na ludziach, ktoś powinien się tym zainteresować.
1
Litka 2016-09-14 10:54:45
Hej, Szukam pracy w gastro, ale widzę że ciężko jeśli chodzi o Narvil, jakie są szanse na umowę o prace? Widziałam jeszcze ogłoszenia z Pałacu Zegrzyński, ktoś tam może pracował kiedyś a i jaka kasa?
Alicja 2016-09-14 11:12:02
Hej, Szukam pracy w gastro, ale widzę że jeśli chodzi o Narvil to ciążka sprawa, a jak z umową o umową o pracę dają ? A sporo jest ofert pracy z Pałacu Zegrzyńskiego. Jak tam wygląda sytuacja? Jaka kasa i jaka umowa. Pilna sprawa dość.
menago 2016-10-15 20:20:11
Czy tak wygląda struktura stanowisk w hotelu Narvil, jeśli nie należy wprowadzić w życie.
PION HOTELOWY
Kierownik recepcji
Zastępca kierownika recepcji
Starsza recepcjonistka
Recepcjonistka
Concierge
Specjalista ds. rezerwacji indywidualnych
Portier

PION MARKETINGU i SPRZEDAŻY
Dyrektor marketingu i sprzedaży
Kierownik działu marketingu i sprzedaży
Zastępca kierownika dz. marketingu i sprzedaży
Specjalista ds. marketingu i sprzedaży (konferencje, wesela, eventy itp.)
Specjalista ds. rozliczeń hotelowych

PION FINANSOWO-KSIĘGOWY
Dyrektor Finansowy
Kierownik działu fin.-księg. / Główny księgowy
Zastępca kierownika działu / Zastępca Gł. księgowego
Kontroler finansowy/ Samodzielny księgowy
Księgowe

PION HOUSEKEEPINGU
Kierownik housekeepingu
Zastępca kierownika housekeepingu
Kierownik piętra
Magazynier
Pokojowa
PION GASTRONOMII
Dyrektor gastronomii
Kierownik gastronomii/restauracji i barów
Zastępca kierownika gastronomii/restauracji i barów
Szef kuchni
Zastępca szefa kuchni
kucharz, pomoc kucharza
kelner/barman

1
nick 2016-10-15 20:32:16
brak basenu to minus
hubert 2016-10-16 09:26:58
Te ogłoszenia a kucharza to jest na stanowisko szefa czy tylko pomocnika? I ile jest takich osób w ogóle w kuchni?
Zostaw swoją opinię o Hotel NARVIL Conference & Spa - Serock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel NARVIL Conference & Spa