Hotel NARVIL Conference & Spa

Serock

Opinie o Hotel NARVIL Conference & Spa

Aka 2017-05-08 09:01
Aktualne oferty pracy są na stronie internetowej hotelu.
Elwira 2017-05-17 20:17
Atmosfera w firmie jest w dużym stopniu zależna od samych pracowników. Firma stwarza warunki do pracy natomiast osoby pracujące muszą ze sobą współpracować.
aa może Małgorzata ? 2017-05-20 23:08
Nie warto z ręką na sercu to pisze
2
Adam 2017-05-20 23:18
zgadzam się w 100% , kto donosi ten króluje
5
Asia 2017-05-20 23:20
Chyba na zdjęciu to się zgodzę
3
ffff 2017-06-06 22:06
dno
5
Elwira 2017-06-20 14:40
A może ktoś napisze coś ciekawego, co dzieje sie aktualnie w hotelu? Może warto zachęcić gości żeby przyjeżdżali, to jest z korzyścią dla pracowników. Zamiast tak biadolić i narzekać lepiej coś zrobić dobrego.
Elwira 2017-06-23 20:44
Jeśli macie uwagi do zachowania zwierzchnika to może warto znaleźć sposób na to? Wiem jedno tu pracują ludzie i jak będzie źle to będą zwalniani pracownicy!
ann 2017-06-27 22:16
Jaki sposób masz na myśli ? Podstawić mu nogę niech się wyłoży nim on podłoży świnię Tobie ?
Nie wiem czy warto pracować dalej w takim obłudnym i płytkim środowisku.
4
Elwira 2017-07-03 22:45
Uważam, że nie powinno sie oceniać firmy przez pryzmat dwóch osób. Traci firma i pracownicy i po co to?
balbinka 2017-07-07 19:34
Aktualnie i wcześniej oczywiście w naszym dziale obserwuję obłudę i lizusostwo w stosunku do osoby kierowniczki. 2 koleżanki poniżają się w oczy się jej podlizując, po czym zaraz po opuszczeniu przez nią pokoju wyrażają na jej temat strasznie krytyczne opinie, że jest nienormalna, że nie da się z nią pracować, że knuje i intryguje, szuka winnych za swoje błędy itp. Też tak myślę na jej temat, bo to taka osoba, ale ja nie liżę jej tyłka żeby dostać większą premię, ani nie jeżdżę z nią na wycieczki żeby mi odpuściła. Brzydzę się tym.
Niestety to wszystko jest prawdą, a atmosfera przez nią jest u nas fatalna. Nawet nasz przypadkowy Dyrektor siedzi jej pod pantoflem i też się jej boi. Problem nabrzmiał do tego stopnia, że to ona nim dyryguje, a nie on nią. Dyrektor ślepo jej słucha i działa pod jej dyktando, bo chce się utrzymać na lajtowym stanowisku.
Postaram się jak najszybciej opuścić to miejsce jak tylko coś znajdę.

Proszę nie kasować i uszanować prawo do wyrażenia opinii, bo po to jest to forum żebyśmy mogli wypowiadać się nt. pracy w tym hotelu.
7
hot 2017-07-10 10:59
Po to jest ten portal żeby się swobodnie wypowiadać, ale bez osobistych uwag i obrzucania błotem. To są pojedyńcze opinie w miejscu gdzie pracuje ponad 200 osób a przekładają się na to jak hotel jest odbierany przez innych pracowników na zewnątrz. I to nie jest fajne.....
1
mala 2017-07-10 13:53
Potwierdzam. Już 1 osoba nie wytrzymała i odeszła od nas z Działu K... przez jej i jego chamskie zagrywki. Wszystko obłuda, zawiść i chęć skrzywdzenia niewinnych za swoje niedociągnięcia.
Szkoda tylko dobrych ludzi.
4
frania 2017-07-11 19:34
Do hot
Nie można tkwić w zakłamaniu. Każdy ma prawo do wyrażenia opinii po to jest to forum. Nie wszystkie opinie mają być miłe, ale na pewno i przede wszystkim zgodne z rzeczywistością. To jest meritum sprawy i taka płynie korzyść z tych opinii.
Przecież nikt nikomu nie zabrania wyrażać pozytywnych opinii prawda ?
Możesz nawet sama to uczynić jeśli chcesz. Nie zauważałam żeby ktoś tu kogoś "obrzucał błotem". Pusty frazes.
Ps. Nie zawsze w życiu wszystko jest fajne, ważne żeby było prawdziwe.


4
wielki gatsby 2017-07-11 19:40
Nie potwierdzam niczego na temat tego pana. Chyba, że ktoś napisał to w ramach dobrego żartu tj. "zna się na ...". Jak tak to rozumiem :) Siedzi pod pantoflem u swojej podwładnej, bo ona ma na niego dobry bajer. Ot i cała prawda. (usunięte przez administratora) .
4
hot 2017-07-12 09:59
To nie jest pusty frazes. A ja zauważyłam, że łatwiej jest rozpisywać się incognito, niż powiedzieć komuś prosto w oczy... i to jest cała prawda. Jeśli pracujesz tutaj to możesz to przecież zrobić. Fakty zawsze się spóźniają, plotki są szybsze.
Anna Jagielonka 2017-07-12 21:33
O jakiej prawdzie Ty piszesz??!
Ludzie nienawidzą prawdy, wolą, żeby kadzić i tyłek lizać - nawet jeśli są świadomi obłudy - niż prawdę w oczy usłyszeć. Proszę Cię nie gadaj bzdur i głodnych kawałków.
Samo to, ze pewne opinie znikają z tego portalu, bo opisywane osoby pielgrzymują do HR i rządają usunięcia o czymś świadczy.
4
Napoleon 2017-07-13 20:32
Jak widać nie warto wyróżniać się na tle zespołu i uświadamiać swoim przełożonym, że się ich znacznie przerasta intelektualnie. Ich strach jest tak wielki, że posuną się w końcu do "delikatnie to ujmując" czynów niemoralnych i nieetycznych, niegodnych kierownika.
Kundle za to są zawsze bezpieczne, bo nie stanowią zagrożenia dla matrony. Niestety nieraz i kundel potrafi zaskoczyć swoją obłudą i dwulicowością.
Czy kundle zasługują na nowe umowy ? Bo na premie to już na pewno nie. Ha, ha
Przykre jest tylko to, że jedyny osobnik płci męskiej faktycznie czujący księgowość i ogarniający to wszystko odszedł przez te akcje.
I jeszcze ten obłudny mail do wszystkich pracowników: Życzymy sukcesów i bla, bla, bla, Jak można po tym wszystkim tak napisać i mieć cały ogól za imbecyli ?
Niedobrze się nam zrobiło jak dostaliśmy tego maila, a wszyscy w hotelu wiedzą jaka to tak naprawdę była jazda.

Proszę nie usuwać tej opinii. Jest zgodna z regulaminem forum i wyraża nasze wrażenia na temat atmosfery w hotelu.
3
Kolega Balbiny 2017-07-13 22:23
Go Work powinien walczyć o to, żeby ludzie mogli dowiedzieć się prawdy. Nawet tu usuwają niewygodne informacje! Czy to się skończy??! Żyjemy niby w wolnym kraju. Prawda obroni się sama! skoro wycinamy info, ze w pewnym dziale na K. jest obłuda i fałsz to o czym to świadczy?!
Każdy ma wady ale nie cierpię zakłamanych ludzi, a niestety pani B.. taka jest. I jeszcze uwielbia ploty... oj jak uwielbia! Chyba to świadczy o tym, ze nie ma co robić ....
6
Minolta 2017-07-13 22:35
Dokładnie Mała! Ona ma się za wielką kierowniczkę - masakra!! Prawdziwy kierownik jest profesjonalistą w każdym calu i nie może spoufalać się z koleżaneczkami. Żadnych wspólnych wycieczek. Nigdy nie będzie się dobrze działo jeśli się jest działową kolezaneczką szefowej! Nie ma opcji. Nie ma szans na obiektywizm. W pracy mogą kumplować się tylko osoby na równorzędnych stanowiskach. Inaczej to nie działa na korzyść firmy.
Kierownik zarządzający zespołem powinien przejść szereg testów - najpierw trzeba sprawdzić czy się nadaje, bo z tego co widać czasem więcej jest syfu i bałaganu niż pożytku .
Niestety taki świat, ze ci niżej nigdy nie mają racji. A jeszcze jak dyrektor jest słaby to niestety - nie licz na wsparcie ... tylko się zwolnić albo zaciskać zęby
4
pszczółka maja 2017-07-14 20:55
Wreszcie sobie uświadomi mała weszka co współpracownicy o niej myślą. Może i dyrekcja otworzy oczy kogo zatrudnia na kierowniczym stanowisku. Wstyd dla pracodawcy i brak autorytetu u podległych pracowników. I to ma być kierownik ???
To jakieś jaja
4
Cooker 2017-07-15 13:31
Weszka sobie nie uświadomi. Takim ludziom się wydaje, ze inni są wredni i fałszywi a nie oni. Może ona nawet nie wie, ze to o niej.
AB z działu na K jest chyba do diabła jedna!!
Ogarnij się dziewczyno, zalap wreszcie ze tak jak i w poprzedniej firmie ludzie poznali się na Tobie i mieli Cię po dziurki w nosie tak i tu mamy dosyć nadętych fałszywców. I jeszcze "kochanie" do mnie mówiła jak przyszedłem z faktura. Bleeeee....
4
Kolega Balbiny 2017-07-15 17:38
A co? Państwa Dulskich mamy odgrywać?
Na zewnątrz ma być pięknie i bajkowo a w środku [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Nie moralizuj bo mi wyglądasz na jakiegoś haerowca.
Do pewnego momentu wszyscy siedzą cicho, ale jak góra nic nie robi z takimi mobbingowymi akcjami z jakimi mamy do czynienia w przypadku pani B. i potakującego jej szefuńcia to czara goryczy musi się wreszcie wylać i wrzód pęknąć !!
5
Malwa 2017-07-16 10:14
Zastanawiam nad dlaczego nie powiecie tego wszystkiego o czym jest mowa na forum dyrekcji? Przecież gdyby tyle osób zgłosiło tematy z pewnością ktoś się tym zajmie.
1
Trend 2017-07-16 15:46
Śmieszne! Przecież pan J. jest po drodze i zamiata pod dywan, żeby spokój mieć.
Dyrekcja nie ma czasu zajmować się takimi tematami - a szkoda.
Poza tym nikt się nie wychyli bo niby wszystko będzie Ok ale za jakiś czas tak życie uprzykrzą, ze tak jak kolega I.M. można tylko trzasnąć drzwiami.
Tylko w książkach można o prawdzie pisać. W życiu niestety każdy ma cię gdzieś...
Zanim ty dojdziesz wyjaśnić jak jest naprawdę trzydzieści razy w pokłonach wejdzie tam pan J. i matrona i swoją wersją uraczą zarząd
3
Magda 2017-07-19 23:01
Gdyby sytuacja była trudna tak jak piszecie to właściciele by zauważyli?
Fasola 2017-07-20 19:46
Przede wszystkim to się naucz pisać, bo nie wiadomo o co Ci chodzi. Piszesz zdanie twierdzące ze znakiem zapytania, wiec nie wiadomo czy głupio pytasz czy głupio stwierdzasz. Właściciele akurat nie mają co robić tylko mobbing w działach mało interesujących zauważać. No się rozbawiłem !
Szczególnie, ze jest hierarchia i właściciele jeśli już to z dyrektorem mają do czynienia, a ten sam nie lepszy!
3
Fasola 2017-07-20 19:47
Przede wszystkim to się naucz pisać, bo nie wiadomo o co Ci chodzi. Piszesz zdanie twierdzące ze znakiem zapytania, wiec nie wiadomo czy głupio pytasz czy głupio stwierdzasz. Właściciele akurat nie mają co robić tylko mobbing w działach mało interesujących zauważać. No się rozbawiłem !
Szczególnie, ze jest hierarchia i właściciele jeśli już to z dyrektorem mają do czynienia, a ten sam nie lepszy!
4
Wania 2017-07-24 12:00
Mam jedną radę dla pracowników. Ponieważ pracują w dobrym miejscu to może lepiej trzeba pracować zamiast obgadywać?
Borys 2017-07-25 18:34
Być może jesteś jednym z tych podlizuszkôw:-) wielkiej pseudokierownuczki.
Jak zaczynamy mówić prawdę i nagłaśniać problem to takie "uczynne" osoby odwracają kota ogonem.
Nikt nie mówi, ze hotel jest złym miejscem do pracy.
Pracujemy uczciwie i solidnie. Chcemy tylko, żeby pseudo kierownicy nie zatruwali nam pracy w tym pięknym miejscu. A obgaduje i robi ferment tylko jedna AB.
A może to ty byłaś z nią na tej wycieczce (W)Aniu...?
3
Tomo 2017-07-31 08:41
ja też się zgadzam pseudo kierownikowie działów a szczególnie jeden obłudy
3
Elwira 2017-07-31 12:27
Czy może mi ktoś podpowiedzieć czy hotel potrzebuje pracownika w recepcji? Chciałabym tu pracować bo podoba mi się to miejsce.
Balbinka 2017-07-31 20:29
Chyba średnio odpowiednie miejsce znalazłaś do zadawania pytań o etat.
Co z tego, ze ja Ci odpowiem, ze hotel potrzebuje recepcjonistek...
Kto wie czy to prawda czy nie...
Takie pytania to chyba do HR
1
Arsen 2017-07-31 20:51
Pseudo kierowniczki czy nie pseudo, dobrze żeby jakoś wyglądały...a to takie jakieś chude, marne te nasze menadżerki. Ani nóżki, ani tego...
Ta od zakupów jeszcze jest Ok, jak kobieta prawdziwa , Jeszcze taka Magda była w porzo...

Co te kobity myślą, ze jak chuda to Ladna??!!
Nie wiem kto im to powiedział. Chyba to nie facet był
2
fff 2017-08-01 07:56
Ja tez lubię babki jak maja odpowiednie zawieszenie
Te nasze są takie troche chutsze niestety ale najgorsze to maja te ciemne mundury takie surowe jak w złe urzędniczki
1
Fasola 2017-08-01 23:40
W Narvilu coś by tam wyszukał panowie
Zajmijcie się robotą lepiej a nie głupoty wam w głowie
Pare kobitek jest takich niczego sobie jak kobitek tu okrągłe tam okrągłe ale dużo ich po pokojach pochowanych albo kuchniach
Narvil elegancki to i babki musza chodzić eleganckie
W szpilkach a nie w pepegach czy tych baletkach
Kto wymyślił takie buty
2
FairPlay 2017-08-06 12:25
Ja tez wole chodzić w szpilkach, ale czasem ciężko jest cały dzień w nich przelatac. Spróbuj mądralo!
W szpilkach czy pepegach - mało ważne.
Najważniejsze, żeby ludzie, o których tu piszą wyciągali wnioski.
Jeśli nie - a na razie nie widzę poprawy - ostrzegam lojalnie, ze trzeba będzie otworzyć oczy właścicielom.
Nasza cierpliwość jest na wyczerpaniu
4
Milka 2017-08-08 10:38
Jak się pracuje w fajnym hotelu to trzeba się dostosować do wymogów firmy. Skoro niektórym z was podobają się koleżanki w pracy to i gościom hotelowym również. Jest to jakaś forma reklamy dla hotelu. Prawda?
Iwona 2017-08-11 19:01
Szkoda, że nie ma dla mnie pracy w tym hotelu bo bardzo mi się podoba i słyszałam dobre opinie o nim!
Urszula 2017-08-15 13:27
Najlepiej wziąć się każdy za swoją pracę. Najgorzej, że nie widzimy swoich błędów pod nosem ale cudze pod lasem widać!. Jako zwykły pracownik mam pracować a nie pilnować.
Włodek 2017-08-15 23:35
Ty Urszula o co ci chodzi czego ty nie chcesz pilnować??!! Ja cię kręcę, tak napisałaś ze ja kurka wodna nie wiem o co kaman.
Wszyscy chcemy właśnie solidnie pracować bez plotek i wredoty i mobbingu
2
Fun 2017-08-18 11:51
Znowu usunęli pare postów !
Ale się boją !!!
Czemu tak się boicie? To już zapytać się nie można czy wreszcie porządek zrobili? Zakłamanie i obłuda
2
Arsen 2017-08-18 16:58
Tak ! Wczoraj czytałem a dziś z pięciu postów nie ma- o Poklonie nie ma, o tej matronie księgowej nie ma i o gastronomii nie ma
Ale popłoch
I tak będziemy pisać
Panie kadrowe zajmijcie się robota a nie usuwaniem wypowiedzi
Wolny kraj jesteśmy chyba
2
Gruby 2017-08-19 16:32
Jeśli 6 osób dało lajka dla wypowiedzi Balbinki odnośnie działu K. i jego kierowniczki to chyba coś jest na rzeczy
Widać ludzie widzą i wiedza
1
fff 2017-08-19 16:38
Zawsze usuwali co niewygodne.
To nie pierwszy raz
Mam ustawione powiadomienia jak wchodzi na ten portal coś nowego i czytam a zaraz potem tego nie ma
Taki portal to ma cenzurę NIESTETY
1
fan club 2017-08-20 11:12
Cała prawda o JT który kłamie, że kiedykolwiek był dyr finansowym w warszawiance. Potwierdzam, że nigdy tam nie pracował, a pracuję tam od 15 lat. Jeśli ma jakikolwiek papier to dowodzi jakim jest oszustem... W 2013 r. zwolnili go z Hotelu Sobieski i szukał nowego zajęcia. Kolega Oleksiak miał ochotę na Naril ale był spalony bo szła za nim zła fama.
A oto fragment z portalu praca do kitu na temat jego osoby i kuluarów jego odejścia z Sobieskiego, gdzie liczył koszty w gastronomii.
Nigdy nie był żadnym Dyrektorem !!!

"W dniu dzisiejszym 22-02-2013 z Wielką Radością oznajmiamy i Wielka radością żygnamy "przydupasów" Dara Oleksiaka :
-wielkiego łba JT i jego paniusię HŁ.
Coś ich chyba jednak "łączyło" ????? Odchodzą upokorzeni na Maxa!!!
Widać nawet "wazelina" nie pomogła!!!
Takie są losy ludzi którzy rzeżbią w ..... nie tym co trzeba.
Troche oczyscila sie atmosfera w sobieskim :))))
A co czyżby ktoś naiwny chciał się na nich przejechać i dać im pracę ? Czy chcecie sobie popsuć atmosferę kiedy inni sobie właśnie oczyścili ?
Pluskwy się ciężko tępi. Lepiej nie dopuścić żeby się rozpanoszyły w hotelu, czego i Wam życzę."

Ładnie się wkopaliście przyjmując go do pracy w Narvilu i to na stanowisko Dyrektora Finansowego bez kwalifikacji i wiedzy nt. finansów. Kariera jak z filmu o Nikosiu.
Chyba musi się bardzo podobać fizycznie Waszej Dyrektorce, bo innego uzasadnienia na takie zatrudnienie nie ma.
Usuwanie posta nic nie da, bo ta sama treść jest wysyłana do wyżej postawionych osób jednocześnie.
Miłego dnia
kopciuszek 2017-08-20 11:57
Nie ma sensu usuwać postów zdradzających całą prawdę nt. nieudolnego dyrektora finansowego naszego hotelu i nie lepszej od niego wytrawnej mistrzyni w podkładaniu świni AB kierowniczki księgowości, prawda i tak wyjdzie na jaw. Wszyscy dostajemy najpierw te nowe posty na swoje skrzynki a potem widzimy, że zniknęły z forum.
Jeśli by się nie bali prawdy to by nie latali do HR żeby usuwać. Nie po to jest forum żeby usuwać posty które opisują rzeczywistość.
Pani Dyrektor wie, że wiedza JT o finansach jest znikoma, ale on jej się podoba, ale nie potrzebnie jest w błędzie myśląc, że AB zna się na swojej pracy.
AB najlepiej zna się na intrygach, a nie na księgowości. Niech ktoś tu wreszcie zrobi z nią porządek i wszyscy odetchniemy z ulgą. Oto cała prawda.
1
Misia 2017-08-20 12:53
Ja z chęcią zastąpię kogoś bardzo niezadowolonego z pracy w hotelu. Tyle narzekania a ciągle tu pracujecie? Jeszcze te teksty o usuniętych opiniach, wszystko jest!
Wata 2017-08-20 18:18
Ależ ty Misia mundra jesteś!
Z praca ciężko, dlatego siedzimy. Miejsce dobre, zarząd tez tylko pare osób robi złą atmosferę. Widać cienka jesteś skoro nikt Cię nie łapie. Pewnie nadałabys się do klanu lizusów to jeszcze Twój czas przyjdzie
1
Iwona 2017-08-20 23:47
Ludzie myślą ze jak pracujemy w innnym dziale to nie wiemy jak jest w innych. Pracownicy zawsze będą się skarżyć na swojego szefa i wszyscy wiemy jaka jest ta czy tamta. Możemy się śmiać z boku, nie lubić tej czy tamtej osoby ale pracować musimy wiec musimy tez udawać ze jest Ok .
I udajemy bo szczerze powiedziawszy tylko nasz tyłek nas interesuje i dopóki nasz szef nie jest wredny to siedzimy cicho. Mało tego nawet udajemy kumpli i kumpelki tych wrednych kierowniczek i kierowników. Taki jest właśnie pochrzaniony świat korporacji
Zostaw swoją opinię o Hotel NARVIL Conference & Spa - Serock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel NARVIL Conference & Spa