Hotel NARVIL Conference & Spa

Serock

Opinie o Hotel NARVIL Conference & Spa

Mandaryn 2015-03-18 16:01
Klimat jest bardzo dobry, chciałoby się rzec uzdrawiający.Hotel nowoczesny i skupił w sobie na czele z GM(dyrektorem generalnym) wiele osób z pasją hotelarską.
Chęć tworzenia nowej jakości z fajnymi ludźmi to są niemierzalne wartości pracy w tym miejscu.
Oczywiście zdarzają się przypadki alergików, osób posiadających chroniczne uczulenie na rzetelną pracę czy uczciwość,. Tym niestety nawet mikroklimat ziemi serockiej nie jest wstanie pomóc. Zatem muszą zmienić klimat. A Janusz T. ma się dobrze i pozdrawia serdecznie Koleżankę z WTŻ. ...tak to były też cudowne czasy studiów na fantastycznej uczelni. I Koleżanki były również fantastyczne. Pozdrawiam serdecznie wszystkich Czytelników i zapraszam do Narvilu. PS. Janusz T. nadal bije pokłony przed Szefową, takie jego obyczaje ...
1
za plecami 2015-03-23 12:57
Niedługo klimat popsuje wam fałszywa kobieta z Serocka powracająca do pracy.

2
kobieta nie nawidząca fałszu 2015-03-30 08:23
Oblicza całego hotelu nie, ale atmosferę danego działu popsuć to na pewno tak.
Nie znoszę plotkar brr
5
Clik 2015-04-26 18:58
Chyba nie znasz Joanny skoro takie zamieszczasz informacje. Pracując z nią bliżej byś "kartofelku" zmienił zdanie. Mam to na co dzień i wystarczy.............
3
polecam 2015-04-29 08:33
Znam Panią Joannę bardzo dobrze i to bardzo pozytywna osoba, którą cieszy się ogólną sympatią. A Ty chyba jesteś małą "wredotą", alba jesteś zazdrosna o
P. Joannę ?
Widzę, że pozytywny post nt. Pani (usunięte przez administratora) został z niewiadomych względów wykasowany. Komuś bardzo nie spodobał się pomysł pod tytułem -(usunięte przez administratora) byłaby świetnym Dyrektorem.
Miłego dnia ekipo hotelu Narvil.
3
Educh 2015-05-12 18:29
Witam, właśnie się dowiedziałem że trafiłem na staż ze szkoły do Narvila. Postanowiłem poszukać informacji jak się tam pracuje, i szczerze? Jestem przerażony. Jak widać wyzysk ludzi pojawia się i tu. Cóż, niestety, umowa już podpisana. Bardzo mi przykro, że coraz więcej hoteli postępuje w ten sposób z pracownikami, a zawód który sobie wybrałem (jestem w technikum hotelarskim) jest zagrożony takim postępowaniem. Odwiedzę w lipcu Narvila i zobaczę, może przeżyję.

Współczuję personelowi. Nie macie łatwo.
3
Lenio 2015-05-22 18:16
Już dość tego "mobbingowania" ludzi. Złożyłem wypowiedzenie. Nareszcie nie jestem sam inni też to zrobili. To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przetrwania. Czy Pani Prezes nie widzi kto zarządza tym hotelem. Kiedy przejrzy na oczy? Może jak wpiszę na profilu "innej" firmy. (usunięte przez administratora)
4
glut 2015-08-26 20:34
Szkoda pisać
2
pik 2015-08-31 22:14
Dobra rada nie piszmy nic bo i tak nie jest publikowane tylko od razu usunięte z portalu. Chyba to świadczy o niskim poziomie kultury firmy. Zapraszam do zespołu.
4
opinia 2015-09-01 11:15
Pisać można tu o wszystkim, pod warunkiem, że jest to w dobrym tonie i nie polega na obrzucaniu błotem innych.Jak widać po lekturze nie każdy kto tutaj pisze zna granice swobody formułowania krytycznych opinii. To jaki mają one kształt świadczy przede wszystkim o osobach, które tutaj piszą i o tym "jak chcemy" być postrzegani na zewnątrz. Pracuje tutaj wielu fantastycznych zaangażowanych ludzi, którzy tworzą wyjątkową atmosferę i klimat tego miejsca i to oni budują wysoki poziom kultury tej firmy. Pozdrawiam i zapraszam do zespołu.
1
ninkal 2015-09-20 21:28
Czemu w tym portalu jest cenzura jak kilkadziesiąt lat temu w naszym kraju. Gdzie szary człowiek ma powiedzieć co go boli. Miejsce pracy bardzo fajne otaczający go kierownicy już nie. Nikt z nami nie rozmawia a jak zglaszasz w pracy zdarzenie to cię zwalniają. Taki o to system zarządzania całością.
1
anonim 2015-09-28 10:39
Z tego co zobaczyłem mimo wielkości obiektu dość zgrany zespół
new F&B manager 2015-12-06 16:26
Dobrym pomysłem byłoby zaproponowanie stanowiska Dyrektora Gastronomii w Narvilu Panu Januszowi T. (nazwisk pisać nie wolno, każdy wie o kogo chodzi). Argumentacja za: jest to człowiek po odpowiednich dla gastronomów studiach na SGGW (jak sam wyżej potwierdził) co daje gwarancje, że ma pojęcie w tym zakresie, ma też doświadczenie w Sobieskim i jest otwarty na wszelkie uwagi nt. jakości serwowanego w restauracji menu, co jest bardzo, bardzo ważne. Nie jest konfliktowy i ma pozytywny kontakt z Panią Manager Hotelu.
Dziwię się, że nikt na to do tej pory nie wpadł, a człowiek się marnuje.
4
nina 2015-12-08 21:44
Jest tu taka rotacja że chyba wszystko tłumaczy. Ze starej ekipy niewielu. Nie podoba się to do widzenia taka zasada.
5
gosia 2016-01-05 13:28
A jak wygląda sprawa pracy na kuchni, tej normalnej hotelowej a nie w aruanie?
lola 2016-01-05 22:02
W tym hotelu caly czas szukaja ludzi. Tam nie ma zadnej ekipy
7
opinia 2016-01-07 09:04
Ekipa jest i to bardzo fajna, ludzie tworzą zgrany zespół,najlepiej sprawdzić samemu. Zapraszamy :)
1
andrzej 2016-01-19 13:18
Firma beznadziejna no chyba, że dla pracowników fizycznych jakich tu sporo pracuje i nie mają większych oczekiwań (bo i kwalifikacje wiadomo jakie) niż 1800 zł na łapkę. Jeśli młody facet jest zadowolony jak tyle zarabia to ja nie mam więcej pytań, tylko współczuć żonie, bo jak można myśleć o założeniu rodziny jak się jest facetem w sile wieku szczęśliwym z zarobków 1800 zł na rękę.
Dla kobiety fizycznej to może kwota OK nawet polecam bo blisko domu, generalnie tak się płaci fizykom w gastronomii czy w hotelu.

Przydałyby się karty Multisportu lub Fitprofit dla pracowników hotelu, bo basen hotelowy tutaj to porażka nawet dla gości za mały.Pracodawca powinien się zainteresować i zaproponować taką ofertę do wykupienia dla pracowników.
4
mikołaj 2016-01-25 08:18
10 zł netto za godzinę dla pracowników w obsłudze gościa hotel i gastronomia.
Więcej fizycznym to płacą w Warszawie. Dojazd do 1 godz.
4
smerfetka 2016-02-04 17:42
Po co przyjęli po macierzyńskim tego serockiego blond kabla ? Można ją przecież dać do recepcji, a w ogóle może w gminie znalazłoby się dla niej miejsce w Promocji i zajmowała by się tym czym powinna(podobno są wole miejscówki).
4
okono12 2016-04-29 23:50
Nie prawda !!! bajki piszesz
3
Paulo 2016-07-04 14:58
Mniej więcej tak w skrócie mogę ocenić poza płacową ofertę pracodawcy

Dofinansowanie szkoleń / kursów/studiów podyplomowych - brak
Prywatna opieka medyczna (podstawowa) - jest
Dofinansowanie zajęć sportowych/karty rekreacyjne - brak
Ubezpieczenie na życie finansowane przez pracodawcę -brak
Karty pre-paid (przedpłacone) brak
Dodatkowe programy emerytalne brak
Dofinansowanie usług turystycznych, wczasy pod gruszą brak
Służbowy samochód do celów prywatnych brak
Stołówka pracownicza darmowa , jedzenie mizerne ale jest
2
anka 2016-07-04 15:05
widzę, że znikają nie mile widziane dla hotelu wypowiedzi
to w takim razie po co to forum jeśli nie można się obiektywnie wypowiadać ?
2
chief 2016-07-04 22:30
niesprawiedliwość, kiepska atmosfera pracy, brak perspektyw drepczesz latami w 1 miejscu albo wręcz się cofasz, obiekt miał się rozwijać a nic się nie dzieje
5
nick 2 2016-07-05 09:44
Ja tutaj pracuję już dwa lata i jestem zadowolona. Jest umowa o pracę, dodatkowe ubezpieczenie na życie, pakiety medyczne, obiady za przysłowiowy grosz. Skąd w ludziach tyle jadu. Mamy wolny rynek. Jak komuś praca nie odpowiada to przecież można ją zmienić w każdej chwili.
2
how 2016-07-07 13:28
Brakuje ścieżek kariery, a pracownicy nie mają żadnego wpływu na jej przebieg.
Kadra kierownicza kompletnie się tym nie interesuje.
Nikt tu nie analizuje jakie kompetencje powinien prezentować pracownik na każdym z etapów rozwoju zawodowego tj. od młodszego pracownika/asystenta ds.... poprzez kolejne szczeble stanowisk.
Nie ma znaczenia twoje wcześniejsze doświadczenie zawodowe, posiadane kwalifikacje, ani niewykorzystany, zmarnowany potencjał. Nie znajdziesz tu coraz to nowych wyzwań zawodowych nawet dla wyróżniających się pracowników.
Pytanie - dlaczego kadra kierownicza nie wykorzystuje potencjału pracowników, których ma u siebie w zespołach ?
Każdy ma predyspozycje i zdolności w innym kierunku, które należy wykorzystać. To co dla jednego człowieka jest szczytem jego możliwości to dla drugiego będzie już rutynowym, prostym zadaniem prowadzącym do znudzenia na danym stanowisku.
Najważniejsza jest obserwacja podwładnych i odpowiedni przydział zadań pod kątem ich trudności.

ps. mam nadzieję, że administrator forum nie ma powodu żeby usuwać uwagi nt. pracy w Narvilu, przecież właśnie do tego ma służyć to forum.
4
basia 2016-07-07 13:37
Nie sztuka zmienić, sztuka naprawić i zrobić tak żeby hotel narvil był wzorcowym i pożądanym miejsce pracy. A o jakim jadzie piszesz, widzę że są to zwykłe uwagi bez śladu jadu. I bardzo dobrze że jest wypunktowane co jest a czego nie ma, jest to konkretna informacja dla innych.
2
Imka 2016-07-07 15:41
Pracuje w tym miejscu już kilka lat i trochę nie zgadzam się z Waszymi opiniami. Obiekt cały czas się rozwija. Jest na tak tzw. fali. Pracodawca może wymaga, ale potrafi dostrzec i docenić dobrego pracownika min. właśnie poprzez awanse wewnętrzne na poziomie działu, ale również międzydziałowe. Są także podwyżki, premie, szkolenia, zawsze jak komuś brakuje to może sobie dorobić przez dodatkowe zlecenia.
Wyzwania zawodowe są zawsze, to zależy jak odbierasz swoje obowiązki. Pracuje tutaj zgrany i doświadczony zespół, który cały czas odnosi sukcesy i nie stoi w miejscu.
małgosia 2016-07-12 13:59
Ciekawe kim jesteś, że tak dostajesz i awanse i podwyżki i szkolenia i jeszcze możesz sobie dorobić w Narvilu ? Zdradź nam co trzeba uczynić pomijając dobrą pracę żeby być tak dopieszczonymi i docenionym ?
3
grzegorz 2016-07-13 08:28
A są jakieś zasady jakiś regulamin przyznawania premii w tym hotelu czy kryterium widzimisię jest jedyne ?
Może Pani kadrowa się wypowie co do zasad.
3
Była prawcownica 2016-07-20 14:34
Od strony gastronomii odradzam - mocno zaniżona liczba obsługi w porównaniu do innych hoteli. To co tutaj robi jeden pracownik w innym hotelu robi dwóch. Są chyba najwięcej zarabiającym hotelem w okolicach Warszawy i tak mocno tną na ludziach, ktoś powinien się tym zainteresować.
3
Litka 2016-09-14 10:54
Hej, Szukam pracy w gastro, ale widzę że ciężko jeśli chodzi o Narvil, jakie są szanse na umowę o prace? Widziałam jeszcze ogłoszenia z Pałacu Zegrzyński, ktoś tam może pracował kiedyś a i jaka kasa?
1
Alicja 2016-09-14 11:12
Hej, Szukam pracy w gastro, ale widzę że jeśli chodzi o Narvil to ciążka sprawa, a jak z umową o umową o pracę dają ? A sporo jest ofert pracy z Pałacu Zegrzyńskiego. Jak tam wygląda sytuacja? Jaka kasa i jaka umowa. Pilna sprawa dość.
menago 2016-10-15 20:20
Czy tak wygląda struktura stanowisk w hotelu Narvil, jeśli nie należy wprowadzić w życie.
PION HOTELOWY
Kierownik recepcji
Zastępca kierownika recepcji
Starsza recepcjonistka
Recepcjonistka
Concierge
Specjalista ds. rezerwacji indywidualnych
Portier

PION MARKETINGU i SPRZEDAŻY
Dyrektor marketingu i sprzedaży
Kierownik działu marketingu i sprzedaży
Zastępca kierownika dz. marketingu i sprzedaży
Specjalista ds. marketingu i sprzedaży (konferencje, wesela, eventy itp.)
Specjalista ds. rozliczeń hotelowych

PION FINANSOWO-KSIĘGOWY
Dyrektor Finansowy
Kierownik działu fin.-księg. / Główny księgowy
Zastępca kierownika działu / Zastępca Gł. księgowego
Kontroler finansowy/ Samodzielny księgowy
Księgowe

PION HOUSEKEEPINGU
Kierownik housekeepingu
Zastępca kierownika housekeepingu
Kierownik piętra
Magazynier
Pokojowa
PION GASTRONOMII
Dyrektor gastronomii
Kierownik gastronomii/restauracji i barów
Zastępca kierownika gastronomii/restauracji i barów
Szef kuchni
Zastępca szefa kuchni
kucharz, pomoc kucharza
kelner/barman

1
nick 2016-10-15 20:32
brak basenu to minus
1
hubert 2016-10-16 09:26
Te ogłoszenia a kucharza to jest na stanowisko szefa czy tylko pomocnika? I ile jest takich osób w ogóle w kuchni?
Lidia 2017-02-28 14:33
Interesujesz się aktualnymi ofertami pracy Hotel NARVIL Conference & Spa? Informację znajdziesz na stronie firmy w zakładce http://www.hotelnarvil.pl/kontakt/kariera
A 2017-05-01 00:24
odradzam pracy w tym miejscu , atmosfera na kuchni fatalna zakłamanie i zawistnosc panuje . Kierownik śniadań uważa się za wielkiego guru który ma plecy wyżej i myśli że mu wszystko wolno jak coś zrobi źle to zwala na swoich pracowników a jak dobrze to wszystko przypisuje sobie masakra szkoda tyko że jego przełożeni udają że wszystko jest super pracowałem to wiem co tam się dzieje śmiech na sali życzę powodzenia
5
Elwira 2017-05-02 13:20
Czy Hotel NARVIL Conference & Spa ma jakąś nową ofertę pracę? Bardzo zależy mi na pracy w firmie a słyszałam, że warto tu pracować. Mam doświadczenie w pracy w hotelu więc mam nadzieje, że cos tu znajdę.
1
Tadzik 2017-05-04 21:35
lepiej tam nie wchodz żadnych kokosow tam nie ma a i atmosfera też pozostawia dużo do życzenia
3
Elwira 2017-05-07 20:42
Słyszałam sporo pozytywnych opinii o Hotelu NARVIL Conference & Spa i jest mi bardzo trudno pogodzić tę wiedzę z lekturą wpisów. Mam ochotę pracować w firmie ale muszę uzupełnić wiedzę. Może mi ktoś podpowie w jakim wieku jest załoga ? Jakie wymagania na start muszę spełniać?
Aka 2017-05-08 09:01
Aktualne oferty pracy są na stronie internetowej hotelu.
Elwira 2017-05-17 20:17
Atmosfera w firmie jest w dużym stopniu zależna od samych pracowników. Firma stwarza warunki do pracy natomiast osoby pracujące muszą ze sobą współpracować.
aa może Małgorzata ? 2017-05-20 23:08
Nie warto z ręką na sercu to pisze
Adam 2017-05-20 23:18
zgadzam się w 100% , kto donosi ten króluje
1
Asia 2017-05-20 23:20
Chyba na zdjęciu to się zgodzę
ffff 2017-06-06 22:06
dno
1
Elwira 2017-06-20 14:40
A może ktoś napisze coś ciekawego, co dzieje sie aktualnie w hotelu? Może warto zachęcić gości żeby przyjeżdżali, to jest z korzyścią dla pracowników. Zamiast tak biadolić i narzekać lepiej coś zrobić dobrego.
Elwira 2017-06-23 20:44
Jeśli macie uwagi do zachowania zwierzchnika to może warto znaleźć sposób na to? Wiem jedno tu pracują ludzie i jak będzie źle to będą zwalniani pracownicy!
ann 2017-06-27 22:16
Jaki sposób masz na myśli ? Podstawić mu nogę niech się wyłoży nim on podłoży świnię Tobie ?
Nie wiem czy warto pracować dalej w takim obłudnym i płytkim środowisku.
Zostaw swoją opinię o Hotel NARVIL Conference & Spa - Serock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel NARVIL Conference & Spa