Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A

zdjecie uzytkownika
galiusz - 2014-12-20 18:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jako tako - 2014-12-16 12:34:07]:
@jakotako, skoro rozpocząłeś już temat pieniędzy na jakie można liczyć pracując w GTV to możesz podać więcej konkretów ? mianowicie chodzi mi o jakieś widełki płacowe, albo konkretne stawki jeśli takie możesz ujawnić, jakie można otrzymać w GTV na samym poczatku współpracy. Bo rozumiem że potem można liczyć na jakieś podwyżki ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-22 17:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na początek nie wiem słyszałem że z 2000 masz i jeszcze premia po probnym. co 2 lata nalezy się podwyzka.
zdjecie uzytkownika
smakosz - 2015-06-05 09:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajnie i mniej fajne tu wszystko opisane, mnie interesuje produkt smak i jakosc.
Jestem czesciej w ojczyznie, czasem musze na szybko cos ugotowac, wtedy kupuje mrozonki.Po wyprobowaniu produktu np.warzywa na patelnie- po wlosku to chyba pomylka mialo byc mexykanska.Fakt, ze to co opisane na opakowaniu nie jest w srodku jak np. cebula ;-((kukurydza nie w warzywach po wlosku,papryki bylo tyle jak KOT naplakal(4 kawalki na cale opakowanie 750g ale kukurydzy bylo 30%)
brokul byl dardzo drobny,jakies reszty z tasmy .Moze wiecej kontroli poprawi jakosc i zadowolenie klientow.
Jestem z produktow waszej firmy iglo poprostu rozczarowana,a szkoda bo produkty mrozone sa na ogol dardzo dobre.....swierze jak z wlasnego ogrodu
zdjecie uzytkownika
hi ha - 2015-06-30 13:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jeśli nie masz co ze sobą zrobić w domu nie masz życia prywatnego to zapraszam
do tej firmy .Zmuszają do pracy po 12h najlepiej codziennie na nocach nadgodziny i jeszcze szusta noc do tego , jeśli się nie zgodzisz to bez premi jesteś mimo tego że i tak psie pieniądze.A potem kiero tak wymyśli że on jest wspaniały a pracownicy to lenie i tylko się buntują .
Na rozmowie o pracę opowiadakłamstwa a potem okres prubny to ci powie że jak chcesz przedłużenie umowy to cię wysuszy do końca
Chasłem tej firmy powinien być :Mobingujemy ,oszukujemy i oskubiemy cię ze wszystkiego nawet z chęci do pracy
Zapraszamy aplikój
zdjecie uzytkownika
kapitanbomba - 2015-07-01 15:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie jest tak kolorowo jak to wygląda przy rekrutacji
Ciągłe nadgodziny, nie pasuje to się zwolnij albo firma Cię postraszy, że to zrobi. Premia to coś na co nawet ma wpływ zużytej taśmy klejącej. I najważniejsze, Twoje statystyki, masz robić 150 linijek, zrobisz więcej cisza, zrobisz za mało, przypomnienie kolejnego dnia, nie ważne czy miałeś 12 ton do przewalenia. Wyobraź sobie siebie wdrapującego się na wózek i pobierającego towar z lokalizacji 2 metry nad ziemią, taki standardzik. Czekamy na Ciebie, nie możesz mieć lepiej jak my!
zdjecie uzytkownika
Zdziwiony - 2015-07-01 16:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hi ha - 2015-06-30 13:45:16]:
???jak co miesiąc .ostatni tydzień pracujemy dluzej bo sprzedają na sile a później jest wolne. nie wiem jak inni ale ja byłem infrmowany na rozmowie. można pracować gdzie indziej ale wszędzie tak samo. mi odpowiada przynajmniej kasa dobra
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-07-02 08:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
raz ciężej raz lżej, ale przynajmniej cos zmieniają. kiedyś gonili na kontenry i 20 ton trzeb było zrobic teraz wzięli jakiś z innej firmy. ja wole przewalić 10 ton na składaniu. raz jest 10 raz jest 6 zależy od dnia.
zdjecie uzytkownika
Ha hi - 2015-07-02 08:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
O czym dowiedziałeś się na rozmowie o tym że się zmusza do nadgodzin bo premii nie dostaniesz? Kasa dobra .. za taką pracę ? To ile dostałeś pochwal się ?
zdjecie uzytkownika
hi ha - 2015-07-02 12:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Zdziwiony - 2015-07-01 16:14:27]:
wolne, informowany,wszędzie tak samo???????? hahahahahahahah dobre
(przynajmniej kasa dobra )ubaw po pachy nie mogę wyjść z podziwu że to napisałeś- "Zdziwiony"palisz chyba coś bo nie masz pojęcia o pracy
Zamieńmy się pęsjami i pracą to inaczej będziesz śpiewał
zdjecie uzytkownika
hej ho - 2015-07-02 17:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wielki brat patrzy i sam sobie opinie wystawia(te pozytywne). Pięknie, ciekawe czy już zgłosił posty do usunięcia czy zaczeka, aż temat ucichnie.
@ktos zmiany to sa takie ze dokladacie pracy a nie cos ulepszacie
zdjecie uzytkownika
aplikant - 2015-07-14 10:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli dobrze, że się tam nie zatrudniłem. Na rozmowie początek bardzo pozytywny, warunki płacowe też robią wrażenie, ale zapytanie kierownika logistyki o pracę w soboty zwróciło moją uwagę na nadgodziny. Zacząłem drążyć temat, ale otrzymywałem zdawkowe odpowiedzi, więc zapytałem czemu nie powie wprost jak? Zamyślił się przez chwilę, odwrócił kota ogonem i mi podziękował za rozmowę.
Jeżeli chodzi o rozładunek kontenerów, to twierdzą, że jest od tego osobna firma i chyba faktycznie tak jest, bo chłopaki z gtv mają inną odzież niż tamci.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-07-22 01:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tam nie mam nic przeciwko czasem robieniu nadgodzin, czy pracy w weekend w sensie soboty, przecież to zawsze sa dodatkowe pieniądze. Z tego co się orientuje to nadgodziny w tygodniu to 150% stawki, a w sobotę 200%, więc nawet przychodząc w sobote na 4 godziny płaca jak za cały dzień, to chyba dobry biznes.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-29 00:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
2000 podstawy na starcie, po okresie próbnym, jeżeli dotrzymasz, należy się premia co miesiąc. Różnie to bywa. Proszą o to by zostać na nadgodziny a jak nie to grożą że nie dostaniesz premii. Ostatnio kolega dostał wypowiedzenie bo nie chciał robić za frajer. Za nadgodziny jest tylko i wyłącznie odbiór godzin i to w stosunku 1:1 czyli zostajesz 4h dziennie to później masz te 4h zwrotu a nie 6 czy 8.
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2015-08-21 16:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na błoniach poszukują pracownika magazynowego. Bardzo dobre warunki - praca jest w systemie 2 zmianowym: I zmiana to 6:00-14:00, a druga zmiana to 14:00-22:00. Jest możliwość zdobycia podwyżek stażowych. Zatrudniają na podstawie umowy o prace. Zapewniają też szkolenia wdrożeniowe, wiec nie zostanie się samym na początku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-09-29 19:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra uczciwa firma godna polecenia zarobki ok 4500 zł netto i duże prowizje samochód teraz octavia
zdjecie uzytkownika
???? - 2015-10-04 19:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakim dziale? Na magazynie?
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2015-10-04 23:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@???? skoro @anonim napisał o samochodzie służbowym, to raczej, a w sumie na pewno miał na myśli stanowisko przedstawiciela handlowego. W firmie takiej jak ta, raczej magazynier samochodu nie otrzyma w ramach pracy :) A zmieniając temat, szukam informacji, czy firma szuka może kobiet na stanowiska biurowe
zdjecie uzytkownika
borsuk - 2015-10-21 09:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja pracuje w konkurencji i mam swięty spokoj od wielkiego brata, to my go teraz gnieciemy a nie on nas
zdjecie uzytkownika
baloo - 2015-11-03 21:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [borsuk - 2015-10-21 09:44:45]:
A o jakim wielkim bracie piszesz? Pracuję w tej firmie i jest jak wszędzie ... prezes, dyrektor, kierownik. Czy w szanownej konkurencji jest inaczej? Macie wielkiego brata, którego można pognieść?
zdjecie uzytkownika
towarzyszący - 2015-11-04 02:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@borsuk - jestem ciekaw odnośnie kogo mówisz wielki brat. Może napisałbyś więcej o warunkach pracy?. Ja slyszałem, że są całkiem przyjemne, zwłaszcza atmosfera dopisuje, Najlepsze są ich nowe oferty pracy np na analityka sprzedaży. Nie dość, że jest umowa o pracę, to jeszcze zapewniają narzędzie pracy i prywatną opiekę medyczną. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Remik - 2015-11-17 20:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem w tej firmie panuje śrdnia atmosfera. Nikt nie dba za bardzo o to żeby pracownikowi chciało się przyjść do pracy. W tak dużej firmie kadra zarządzająca powinna pomyśleć o jakieś imprez pracowniczej czy pakiecie socjalnym (rekreacja). Zarobki porównując do innych firm też są mocno przeciętne
zdjecie uzytkownika
alchemik - 2015-11-17 23:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale @Remik to trochę też jest tak, że atmosferę w pracy tworzymy my sami - ludzie, pracownicy, więc może wszystko da się wypracować jeszcze, ja teraz słyszałem, że szukają u was między innymi pracowników magazynowych czy młodszych specjalistów do spraw eksportu, z językiem francuskim, wydaje mi się, że warto próbować :)
zdjecie uzytkownika
kondzio - 2015-11-20 02:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie poszukuja w Błoniach pracowników magazynowych, moze ktoś orientuje się w stawce za godzinę?
zdjecie uzytkownika
Toni - 2015-11-20 12:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie poszukują młodszego asystenta z językiem francuskim i warto spróbować ale pod warunkiem ze znasz francuski na poziomie C1,dotychczas kandydaci przedstawiali poziom szkoły podstawowej.
Oprócz tego atmosfera jest sympatyczna ale trzeba szybko myślec , można wiele sie nauczyć zależy kto czego oczekuje
zdjecie uzytkownika
lulik - 2015-11-22 11:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie mów, że wszyscy pracownicy muszą mieć zdolność szybkiego myślenia - pracownicy na magazynie zwykle i tak nie przeważają głową.
zdjecie uzytkownika
Toni - 2015-11-23 17:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wspomnialem assistante avec la langue français donc nie mówimy o szybko myslacych magazynowych!!!
zdjecie uzytkownika
Damian - 2015-11-29 10:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
I tak pewnie nikogo sensownego nie znajdą bo proponują śmieszne pieniądze. Firma sie rozwija prezes bogaci a pracownicy nic z tego nie mają poza wiekszą ilością pracy.
zdjecie uzytkownika
Fejs - 2015-12-04 17:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na magazynie po prostu trzeba pracować @Damian to nie jest fabryka czekoladek, dla jednych pieniądze są śmieszne, dla niektórych te 1600zł to majątek jest, szanuj to trochę
zdjecie uzytkownika
Łooooooo - 2015-12-05 15:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fejs a fabryce czekoladek się nie pracuje
Za frajer dostajesz wypłatę
zdjecie uzytkownika
trtrtrtr - 2015-12-14 22:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, nie wiem czy wiecie ale na chwile obecna w firmie poszukuja regioanlego przedstawiciela handlowego w woj. lubelskim, moze ktos jest zainteresowany
zdjecie uzytkownika
Adam 2 - 2016-01-16 19:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam. Firma nic nie daje a tylko oczekuje. Duże wymagania a nic w zamian.
zdjecie uzytkownika
mako - 2016-01-16 22:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba ta oferta jest już nieaktualna bo obecnie szukaja specjalisty ds.eksportu na rynku wschodnim, są liderem na wschodzie jezeli chodzi o produkcje akcesoriów meblowych i oświetlenia led, jednak trzeba biegle mowic po rosyjsku,
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-01-24 20:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Większość ogarniętych ludzi odchodzi i roku pracy ze względu na bardzo słabe warunki finansowe oraz zupełny brak systemu socjalnego.
zdjecie uzytkownika
hala - 2016-01-24 20:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie to super sprawa, że firma szuka ludzi z językiem rosyjskim @mako. Mają określoną grupę odbiorców i do nich muszą dalej uderzać z profesjonalnymi pracownikami.
zdjecie uzytkownika
gypsy - 2016-01-27 14:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla ludzi którzy chcą się rozwijać i płynnie się posługiwać językiem obcym to tak @hala, masz rację oferta fajna. a że akurat jestem taką osobą i mam doswiadczenie w handlu meblami to spróbuję :)
zdjecie uzytkownika
Artek - 2016-01-29 17:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Polecam wszystkim których satysfakcjonuje duża ilość pracy za bardzo niską stawkę.
zdjecie uzytkownika
55 - 2016-01-31 14:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gypsy no ale to chyba nie trzeba miec jakiegos bardzo duzego wyksztalcenia na tym stanowisku, ciekaw jestem czy oferuja jakies szkolenia pracownikom..
zdjecie uzytkownika
towarzyszący - 2016-02-08 20:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że zawsze dodatkowym atutem jest posiadanie doświadczenia @55. Najważniejsze, że zapewniona jest umowa o pracę i nawet pakiet medyczny czy dojazd autobusem do firmy.
zdjecie uzytkownika
pymon - 2016-02-20 19:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym przypadku akurat jest wymagane doświadczenie @towarzyszący, dokładnie 3-letnie doświadczenie w sprzedaży. Lecz sama firma gwarantuje Ci narzędzia pracy tj. samochód i telefon
zdjecie uzytkownika
Intern - 2016-03-05 18:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie jest u Was firmie GTV zatrudnienie ogółem?
zdjecie uzytkownika
michal - 2016-03-06 10:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba teraz @inter nikogo niestety nie szukają no i na stronie też nie ma żadnej zakładki z ofertami pracy..a też jestem ciekaw jak to wygląda od środka
zdjecie uzytkownika
Ew - 2016-03-18 17:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w tej firmie i nie polecam. Słabe pensje oraz zupełny brak zainteresowania pracownikiem to główne zarzuty. Mam porównanie z innymi średnimi formami i GTV wypada bardzo słabo nie było praktycznie żadnych dodatkowych przywilejów poza karta medyczną. Firma wydawała pieniądze na różne bzdury a oszczędzała maksymalnie na pracownikach. Praca w tej firmie nie jest rozwojowa. Odradzam
GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A
GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A
"Wywiad z Wojciech Piłka - Prezes Zarządu w firmie GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A"
        Jakie były początki firmy? Początki GTV sięgają połowy lat ’90, kiedy to wraz z otoczeniem mi najbliższych osób, stworzyłem mały podmiot gospodarczy zajmujący się importem nieskomplikowanych mechanizmów do zegarów, które montowane były w meblach. Zaczynaliśmy od bardzo małych zamówień, które potrafiliśmy redystrybuować w bardzo krótkim czasie na rynek polski. Z biegiem lat, firma jak kula śniegowa nabierała „warstw”. Nasz asortyment zwiększał się z każdym miesiącem, zatrudnialiśmy nowych pracowników. Sukces przyniosły nam produkty, które stanowiły niszę na rynku oraz ich odpowiednio skorelowana jakość i cena. Dziś zatrudniamy ponad 200 osób i jesteśmy liderem na rynku akcesoriów meblowych i oświetlenia LED.        Jak wygląda struktura firmy?  Firma podzielona jest na osiem głównych działów w dwóch dywizjach operacyjnych – akcesoriów meblowych i oświetlenia. W ramach działów operacyjnych wyodrębnieni są asystenci, specjaliści a nad każdym z działó...
zdjecie uzytkownika
basik - 2016-03-20 14:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ew, to dobrze, że chociaż jest ta karta medyczna, to już sporo. Dziwi mi sie, żem ultisporta nie wymieniłas, wydawało mi się, że też jest. W ogóle to teraz szukają do Pruszkowa specjalisty ds. eksportu na rynki wschodnie, ale wiadomo trzeba znać języki.
zdjecie uzytkownika
Aka1978 - 2016-04-09 16:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Są „+” i „-” jak w każdej firmie. Atmosfera zależy też od działu i kierownika, a z tym bywa różnie.
+ wynagrodzenie, podwyżki, raz w roku szkolenie podnoszące kompetencje pracownika
+ za niewielką dopłatą karta Medicover premium
+ firma rozwija się, rośnie zatrudnienie
+ młody, międzynarodowy zespół
+ ładne biuro

- firma mieści się z dala od cywilizacji
- większość kadry zarządzającej pracuje w firmie od 10 lat i nie ma innego doświadczenia zawodowego
- brak wyjazdów integracyjnych (możliwe spotkanie działowe raz w roku w knajpie/restauracji/barze w Warszawie – ale taka integracja zależy od kierownika działu)
- brak Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych
zdjecie uzytkownika
jaco - 2016-04-19 14:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aka1978, szkoda, że nie napisałeś o jakie stanowisko chodzi. Teraz mają rekrutację na regionalnego przedstawiciela handlowego. Główne wymagania to minimum 2 letnie doświadczenie w sprzedaży narzędzi ręcznych i elektronarzędzi.
zdjecie uzytkownika
Aka1978 - 2016-04-20 01:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GTV jest firmą handlową. Przedstawiciele handlowi mają się raczej dobrze, o ile wykonują swoje cele miesięczne. W pionach handlowych jest niska rotacja, a jeśli ludzie nie zmieniają pracy tzn., że się realizują albo nie mogą znaleźć niczego lepszego. Dział narzędzi prężnie się rozwija. Zespół zgrany, z dużym doświadczeniem zawodowym. Właściwi ludzie na właściwym miejscu. Cały projekt realizowany jest z pomysłem i rozmachem.
zdjecie uzytkownika
makaton - 2016-05-06 14:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hm fajnie by było @aka1978 jakbyś teraz napisała tylko po tak pozytywnym wpisie czy kogoś poszukują :) dzięki
zdjecie uzytkownika
tak - 2016-05-17 17:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aka1978 - 2016-04-09 16:35:48]:
co to jest +/- jakaś żenada skoro nie potrafisz prawdy napisać to nie pisz nic
zdjecie uzytkownika
tak - 2016-05-17 17:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aka1978 - 2016-04-09 16:35:48]:
co to jest +/- jakaś żenada skoro nie potrafisz prawdy napisać to nie pisz nic
zdjecie uzytkownika
to ja - 2016-05-30 14:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, czy ktoś z Was był na rekrutacji na Specjalista ds. Eksportu (rynek niemiecki)? Aktualna oferta na pracuj.pl.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert