Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A

Opinie o GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A

Pracowałeś w firmie GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
HermanGoering - 2014-09-19 19:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam, chciałem was przestrzec przed zatrudnieniem się w firmie GTV. szukają kolejnego jelenia do pracy w magazynie na okres 3 miesięcy za marne grosze, a potem obiecują, że dadzą więcej oraz premię po okresie próbnym. Otóż ja tym naiwnym byłem przez 3 miesiące i podziękowali mi praktycznie bez konkretnego powodu. Odwalałem najgorszą robotę jako początkujący, mam na myśli rozładunek kontenerów przez cały tydzień, sam, gdzie było nas 3 ,a reszta jeździ wózkami. Jak nie zdążysz to pan zmianowy (kierownik mówi ci przyspiesz tępa) taka jest uczciwość wobec pracownika, nie wszystkich. Praca w regałach polega na zbieraniu Wemek i czy przypiszą ci 200 linii czy 250 to masz to zrobić w 8 godzin, gorzej niż akord.Jeśli się nie wyrobisz musisz zostać po godzinach, jak odmówisz to jesteś wrogiem publicznym nr 1. Mają cię a nic, nie masz nic do powiedzenia na swoją obronę, masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i się nie odzywać, o dwa dni urlopu trzeba się ubiegać 3 tygodnie, a o przedłużenie umowy się trzeba po 10 razy pytać, a i tak spławia cie na dzień następny. Zastanów się 10 razy zanim pójdziesz tam pracować.Nie warto zaprzątać sobie głowy.
zdjecie uzytkownika
Laloś - 2014-10-22 09:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Herman Powiedz chociaż ile przez te 3 miesiące zarobiłeś i czy można to uznać za dobrą pensję. Myślę, że jakiś powód zwolnienia z GTV musiał być. Nie widzę sensu w zatrudnianiu kogoś, kto potem i tak miały odejść - gdzie tu logika. Jeżeli firma szuka kogoś to chyba po to, by się z nim na dłużej związać.
zdjecie uzytkownika
adolf - 2014-10-23 13:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK MI NIE UFASZ TO SIE ZATRUDNI W TEJ FIRMIE BO SZUKAJO KOLEJNYCH JELENI I JAK DOSTANIESZ W DUPE NA KONTENERKACH TO PRZESTANIESZ W CUDA WIERZYCI SPROWADZOM CIE SZYBKO NA ZIEMIE I WTEDY POGADAMY KTO MIAŁ RACJE ZYCZE POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
skk - 2014-10-29 12:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc mam pytanie co do tej firmy GTV ,czy tam jest naprawde tak zle??? Bo dzisiaj bylem na rozmowie o prace na stanowisko magazyniera i chcialbym wiedziec cos wiecej o tej firmie
zdjecie uzytkownika
kapitan okoń - 2014-11-07 12:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też bym chciał iść na magazyniera do GTV. Skk, napisz proszę jak było na tej rozmowie o pracę i czego mogę się spodziewać? pytanie do pracujących tam już, jak tam się pracuje w firmie jako magazynie, jakie obowiązki i jakie traktowanie pracownika. co do finansów to już wiem co i jak, mi to baaardzo odpowiada
zdjecie uzytkownika
magi - 2014-11-21 18:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, ja jestem zainteresowany bardzo pracą. tak na prawdę jest mi obojętne jaki to dzial, ale najlepiej jakby to był właśnie jakiś magazyn czy coś w tym stylu. Może się orientujecie jak tam są ludzie traktowani i czy w ogóle są poszukiwane osoby na takie stanowiska ? z góry dzięki za pomoc :)
zdjecie uzytkownika
jkvb - 2014-12-06 00:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dlaczego szukają jeleni tylko na trzy miesiace i pozniej zwalniaja? jak to wygląda dlaczego mogą zwolnić bez przyczyny zadnej? a jak zatrudniają z kwalifikacjami zawodowymi czy bez kwalifikacji tez można miec szansę? atmosfera pomiedzy pracownikiemi pracodawca jest w porzadku? ktoś wie cos dziekuje bardzo za odpowedz
zdjecie uzytkownika
herman - 2014-12-07 20:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NARESZCIE KOTOSI MONDREGO I PRAWDZIWEGO O TEJ FIRMIE NAPISAŁ SYF OGULNY I KOŁCHOZ DLA BIAŁYCH LUDZI ZASTRASZONYCH PRZEZ KIEROWNICTWO KTURE SAMO WYLECIAŁO Z PRACY W FEMIE Z MSZCZONOWA TAK TRZYMACI
zdjecie uzytkownika
ok - 2014-12-15 17:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jkvb - 2014-12-06 00:21:28]:
zwalniają tylko tych co im się robić nie chce. Z resztą sami chcemy żeby ich zwolnili bo nie będziemy robić za tych co kombinują.
Atmosfera całkiem niezła warunki ok magazyn ciepły wózki są więc nie trzeba nic ciągać. Ogólnie praca może być. Chciałem zmienić ale nic lepszego nie znalazłem
zdjecie uzytkownika
jako tako - 2014-12-16 12:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jkvb - 2014-12-06 00:21:28]:
NIe wiem gdzie pracowałeś. Dla mnie ok. Kasa na czas, urlop jak chcesz to masz, a ze czasmi w soboty to pokaz mi gdzie nie trzeba. ja robie 1 na miesiąc, a żarówki nie są ciężkie a do kontenerow wzięli jakiś chlopaczkow z innej firmy.
dla mnie ok, ważne ze kasa jest i noramalna umowa
zdjecie uzytkownika
galiusz - 2014-12-20 18:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jako tako - 2014-12-16 12:34:07]:
@jakotako, skoro rozpocząłeś już temat pieniędzy na jakie można liczyć pracując w GTV to możesz podać więcej konkretów ? mianowicie chodzi mi o jakieś widełki płacowe, albo konkretne stawki jeśli takie możesz ujawnić, jakie można otrzymać w GTV na samym poczatku współpracy. Bo rozumiem że potem można liczyć na jakieś podwyżki ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-22 17:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na początek nie wiem słyszałem że z 2000 masz i jeszcze premia po probnym. co 2 lata nalezy się podwyzka.
zdjecie uzytkownika
uuuuuu - 2015-01-04 15:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na zadnym dziale cie nie chcieli to co się dziwisz. Po prostu sie nie nadawales robiles polowe tego co inni. to ze ci dawali szanse ze może gdzies będziesz dawal rade to chyba plus a nie minus. sam jestem zdziwiony ze tyle cie trzymali
zdjecie uzytkownika
smakosz - 2015-06-05 09:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajnie i mniej fajne tu wszystko opisane, mnie interesuje produkt smak i jakosc.
Jestem czesciej w ojczyznie, czasem musze na szybko cos ugotowac, wtedy kupuje mrozonki.Po wyprobowaniu produktu np.warzywa na patelnie- po wlosku to chyba pomylka mialo byc mexykanska.Fakt, ze to co opisane na opakowaniu nie jest w srodku jak np. cebula ;-((kukurydza nie w warzywach po wlosku,papryki bylo tyle jak KOT naplakal(4 kawalki na cale opakowanie 750g ale kukurydzy bylo 30%)
brokul byl dardzo drobny,jakies reszty z tasmy .Moze wiecej kontroli poprawi jakosc i zadowolenie klientow.
Jestem z produktow waszej firmy iglo poprostu rozczarowana,a szkoda bo produkty mrozone sa na ogol dardzo dobre.....swierze jak z wlasnego ogrodu
zdjecie uzytkownika
hi ha - 2015-06-30 13:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jeśli nie masz co ze sobą zrobić w domu nie masz życia prywatnego to zapraszam
do tej firmy .Zmuszają do pracy po 12h najlepiej codziennie na nocach nadgodziny i jeszcze szusta noc do tego , jeśli się nie zgodzisz to bez premi jesteś mimo tego że i tak psie pieniądze.A potem kiero tak wymyśli że on jest wspaniały a pracownicy to lenie i tylko się buntują .
Na rozmowie o pracę opowiadakłamstwa a potem okres prubny to ci powie że jak chcesz przedłużenie umowy to cię wysuszy do końca
Chasłem tej firmy powinien być :Mobingujemy ,oszukujemy i oskubiemy cię ze wszystkiego nawet z chęci do pracy
Zapraszamy aplikój
zdjecie uzytkownika
kapitanbomba - 2015-07-01 15:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie jest tak kolorowo jak to wygląda przy rekrutacji
Ciągłe nadgodziny, nie pasuje to się zwolnij albo firma Cię postraszy, że to zrobi. Premia to coś na co nawet ma wpływ zużytej taśmy klejącej. I najważniejsze, Twoje statystyki, masz robić 150 linijek, zrobisz więcej cisza, zrobisz za mało, przypomnienie kolejnego dnia, nie ważne czy miałeś 12 ton do przewalenia. Wyobraź sobie siebie wdrapującego się na wózek i pobierającego towar z lokalizacji 2 metry nad ziemią, taki standardzik. Czekamy na Ciebie, nie możesz mieć lepiej jak my!
zdjecie uzytkownika
Zdziwiony - 2015-07-01 16:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hi ha - 2015-06-30 13:45:16]:
???jak co miesiąc .ostatni tydzień pracujemy dluzej bo sprzedają na sile a później jest wolne. nie wiem jak inni ale ja byłem infrmowany na rozmowie. można pracować gdzie indziej ale wszędzie tak samo. mi odpowiada przynajmniej kasa dobra
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-07-02 08:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
raz ciężej raz lżej, ale przynajmniej cos zmieniają. kiedyś gonili na kontenry i 20 ton trzeb było zrobic teraz wzięli jakiś z innej firmy. ja wole przewalić 10 ton na składaniu. raz jest 10 raz jest 6 zależy od dnia.
zdjecie uzytkownika
Ha hi - 2015-07-02 08:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
O czym dowiedziałeś się na rozmowie o tym że się zmusza do nadgodzin bo premii nie dostaniesz? Kasa dobra .. za taką pracę ? To ile dostałeś pochwal się ?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-02 12:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
hi ha - 2015-07-02 12:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zdziwiony - 2015-07-01 16:14:27]:
wolne, informowany,wszędzie tak samo???????? hahahahahahahah dobre
(przynajmniej kasa dobra )ubaw po pachy nie mogę wyjść z podziwu że to napisałeś- "Zdziwiony"palisz chyba coś bo nie masz pojęcia o pracy
Zamieńmy się pęsjami i pracą to inaczej będziesz śpiewał
zdjecie uzytkownika
hej ho - 2015-07-02 17:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wielki brat patrzy i sam sobie opinie wystawia(te pozytywne). Pięknie, ciekawe czy już zgłosił posty do usunięcia czy zaczeka, aż temat ucichnie.
@ktos zmiany to sa takie ze dokladacie pracy a nie cos ulepszacie
zdjecie uzytkownika
aplikant - 2015-07-14 10:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli dobrze, że się tam nie zatrudniłem. Na rozmowie początek bardzo pozytywny, warunki płacowe też robią wrażenie, ale zapytanie kierownika logistyki o pracę w soboty zwróciło moją uwagę na nadgodziny. Zacząłem drążyć temat, ale otrzymywałem zdawkowe odpowiedzi, więc zapytałem czemu nie powie wprost jak? Zamyślił się przez chwilę, odwrócił kota ogonem i mi podziękował za rozmowę.
Jeżeli chodzi o rozładunek kontenerów, to twierdzą, że jest od tego osobna firma i chyba faktycznie tak jest, bo chłopaki z gtv mają inną odzież niż tamci.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-07-22 01:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie mam nic przeciwko czasem robieniu nadgodzin, czy pracy w weekend w sensie soboty, przecież to zawsze sa dodatkowe pieniądze. Z tego co się orientuje to nadgodziny w tygodniu to 150% stawki, a w sobotę 200%, więc nawet przychodząc w sobote na 4 godziny płaca jak za cały dzień, to chyba dobry biznes.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-29 00:29:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-29 00:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
2000 podstawy na starcie, po okresie próbnym, jeżeli dotrzymasz, należy się premia co miesiąc. Różnie to bywa. Proszą o to by zostać na nadgodziny a jak nie to grożą że nie dostaniesz premii. Ostatnio kolega dostał wypowiedzenie bo nie chciał robić za frajer. Za nadgodziny jest tylko i wyłącznie odbiór godzin i to w stosunku 1:1 czyli zostajesz 4h dziennie to później masz te 4h zwrotu a nie 6 czy 8.
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2015-08-21 16:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na błoniach poszukują pracownika magazynowego. Bardzo dobre warunki - praca jest w systemie 2 zmianowym: I zmiana to 6:00-14:00, a druga zmiana to 14:00-22:00. Jest możliwość zdobycia podwyżek stażowych. Zatrudniają na podstawie umowy o prace. Zapewniają też szkolenia wdrożeniowe, wiec nie zostanie się samym na początku.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A?
Zadaj pytanie
alert