Profil firmy GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A

GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A

Pruszków

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A

pracownik 2014-12-22 17:01:57
Na początek nie wiem słyszałem że z 2000 masz i jeszcze premia po probnym. co 2 lata nalezy się podwyzka.
2
smakosz 2015-06-05 09:13:40
Fajnie i mniej fajne tu wszystko opisane, mnie interesuje produkt smak i jakosc.
Jestem czesciej w ojczyznie, czasem musze na szybko cos ugotowac, wtedy kupuje mrozonki.Po wyprobowaniu produktu np.warzywa na patelnie- po wlosku to chyba pomylka mialo byc mexykanska.Fakt, ze to co opisane na opakowaniu nie jest w srodku jak np. cebula ;-((kukurydza nie w warzywach po wlosku,papryki bylo tyle jak KOT naplakal(4 kawalki na cale opakowanie 750g ale kukurydzy bylo 30%)
brokul byl dardzo drobny,jakies reszty z tasmy .Moze wiecej kontroli poprawi jakosc i zadowolenie klientow.
Jestem z produktow waszej firmy iglo poprostu rozczarowana,a szkoda bo produkty mrozone sa na ogol dardzo dobre.....swierze jak z wlasnego ogrodu
1
hi ha 2015-06-30 13:45:16
jeśli nie masz co ze sobą zrobić w domu nie masz życia prywatnego to zapraszam
do tej firmy .Zmuszają do pracy po 12h najlepiej codziennie na nocach nadgodziny i jeszcze szusta noc do tego , jeśli się nie zgodzisz to bez premi jesteś mimo tego że i tak psie pieniądze.A potem kiero tak wymyśli że on jest wspaniały a pracownicy to lenie i tylko się buntują .
Na rozmowie o pracę opowiadakłamstwa a potem okres prubny to ci powie że jak chcesz przedłużenie umowy to cię wysuszy do końca
Chasłem tej firmy powinien być :Mobingujemy ,oszukujemy i oskubiemy cię ze wszystkiego nawet z chęci do pracy
Zapraszamy aplikój
3
kapitanbomba 2015-07-01 15:15:12
Nie jest tak kolorowo jak to wygląda przy rekrutacji
Ciągłe nadgodziny, nie pasuje to się zwolnij albo firma Cię postraszy, że to zrobi. Premia to coś na co nawet ma wpływ zużytej taśmy klejącej. I najważniejsze, Twoje statystyki, masz robić 150 linijek, zrobisz więcej cisza, zrobisz za mało, przypomnienie kolejnego dnia, nie ważne czy miałeś 12 ton do przewalenia. Wyobraź sobie siebie wdrapującego się na wózek i pobierającego towar z lokalizacji 2 metry nad ziemią, taki standardzik. Czekamy na Ciebie, nie możesz mieć lepiej jak my!
4
Zdziwiony 2015-07-01 16:14:27
???jak co miesiąc .ostatni tydzień pracujemy dluzej bo sprzedają na sile a później jest wolne. nie wiem jak inni ale ja byłem infrmowany na rozmowie. można pracować gdzie indziej ale wszędzie tak samo. mi odpowiada przynajmniej kasa dobra
0
ktos 2015-07-02 08:44:10
raz ciężej raz lżej, ale przynajmniej cos zmieniają. kiedyś gonili na kontenry i 20 ton trzeb było zrobic teraz wzięli jakiś z innej firmy. ja wole przewalić 10 ton na składaniu. raz jest 10 raz jest 6 zależy od dnia.
2
Ha hi 2015-07-02 08:54:47
O czym dowiedziałeś się na rozmowie o tym że się zmusza do nadgodzin bo premii nie dostaniesz? Kasa dobra .. za taką pracę ? To ile dostałeś pochwal się ?
3
hi ha 2015-07-02 12:36:36
wolne, informowany,wszędzie tak samo???????? hahahahahahahah dobre
(przynajmniej kasa dobra )ubaw po pachy nie mogę wyjść z podziwu że to napisałeś- "Zdziwiony"palisz chyba coś bo nie masz pojęcia o pracy
Zamieńmy się pęsjami i pracą to inaczej będziesz śpiewał
2
hej ho 2015-07-02 17:41:04
Wielki brat patrzy i sam sobie opinie wystawia(te pozytywne). Pięknie, ciekawe czy już zgłosił posty do usunięcia czy zaczeka, aż temat ucichnie.
@ktos zmiany to sa takie ze dokladacie pracy a nie cos ulepszacie
2
aplikant 2015-07-14 10:27:52
Czyli dobrze, że się tam nie zatrudniłem. Na rozmowie początek bardzo pozytywny, warunki płacowe też robią wrażenie, ale zapytanie kierownika logistyki o pracę w soboty zwróciło moją uwagę na nadgodziny. Zacząłem drążyć temat, ale otrzymywałem zdawkowe odpowiedzi, więc zapytałem czemu nie powie wprost jak? Zamyślił się przez chwilę, odwrócił kota ogonem i mi podziękował za rozmowę.
Jeżeli chodzi o rozładunek kontenerów, to twierdzą, że jest od tego osobna firma i chyba faktycznie tak jest, bo chłopaki z gtv mają inną odzież niż tamci.
0
marek 2015-07-22 01:13:06
Ja tam nie mam nic przeciwko czasem robieniu nadgodzin, czy pracy w weekend w sensie soboty, przecież to zawsze sa dodatkowe pieniądze. Z tego co się orientuje to nadgodziny w tygodniu to 150% stawki, a w sobotę 200%, więc nawet przychodząc w sobote na 4 godziny płaca jak za cały dzień, to chyba dobry biznes.
1
pracownik 2015-07-29 00:30:11
2000 podstawy na starcie, po okresie próbnym, jeżeli dotrzymasz, należy się premia co miesiąc. Różnie to bywa. Proszą o to by zostać na nadgodziny a jak nie to grożą że nie dostaniesz premii. Ostatnio kolega dostał wypowiedzenie bo nie chciał robić za frajer. Za nadgodziny jest tylko i wyłącznie odbiór godzin i to w stosunku 1:1 czyli zostajesz 4h dziennie to później masz te 4h zwrotu a nie 6 czy 8.
4
mariusz 2015-08-21 16:44:29
Na błoniach poszukują pracownika magazynowego. Bardzo dobre warunki - praca jest w systemie 2 zmianowym: I zmiana to 6:00-14:00, a druga zmiana to 14:00-22:00. Jest możliwość zdobycia podwyżek stażowych. Zatrudniają na podstawie umowy o prace. Zapewniają też szkolenia wdrożeniowe, wiec nie zostanie się samym na początku.
0
anonim 2015-09-29 19:18:15
Dobra uczciwa firma godna polecenia zarobki ok 4500 zł netto i duże prowizje samochód teraz octavia
0
???? 2015-10-04 19:57:20
Na jakim dziale? Na magazynie?
0
Gosia 2015-10-04 23:01:33
@???? skoro @anonim napisał o samochodzie służbowym, to raczej, a w sumie na pewno miał na myśli stanowisko przedstawiciela handlowego. W firmie takiej jak ta, raczej magazynier samochodu nie otrzyma w ramach pracy :) A zmieniając temat, szukam informacji, czy firma szuka może kobiet na stanowiska biurowe
0
borsuk 2015-10-21 09:44:45
a ja pracuje w konkurencji i mam swięty spokoj od wielkiego brata, to my go teraz gnieciemy a nie on nas
0
baloo 2015-11-03 21:30:13
A o jakim wielkim bracie piszesz? Pracuję w tej firmie i jest jak wszędzie ... prezes, dyrektor, kierownik. Czy w szanownej konkurencji jest inaczej? Macie wielkiego brata, którego można pognieść?
0
towarzyszący 2015-11-04 02:07:44
@borsuk - jestem ciekaw odnośnie kogo mówisz wielki brat. Może napisałbyś więcej o warunkach pracy?. Ja slyszałem, że są całkiem przyjemne, zwłaszcza atmosfera dopisuje, Najlepsze są ich nowe oferty pracy np na analityka sprzedaży. Nie dość, że jest umowa o pracę, to jeszcze zapewniają narzędzie pracy i prywatną opiekę medyczną. Pozdrawiam
0
Remik 2015-11-17 20:17:51
Moim zdaniem w tej firmie panuje śrdnia atmosfera. Nikt nie dba za bardzo o to żeby pracownikowi chciało się przyjść do pracy. W tak dużej firmie kadra zarządzająca powinna pomyśleć o jakieś imprez pracowniczej czy pakiecie socjalnym (rekreacja). Zarobki porównując do innych firm też są mocno przeciętne
0
alchemik 2015-11-17 23:26:14
ale @Remik to trochę też jest tak, że atmosferę w pracy tworzymy my sami - ludzie, pracownicy, więc może wszystko da się wypracować jeszcze, ja teraz słyszałem, że szukają u was między innymi pracowników magazynowych czy młodszych specjalistów do spraw eksportu, z językiem francuskim, wydaje mi się, że warto próbować :)
0
kondzio 2015-11-20 02:57:26
Faktycznie poszukuja w Błoniach pracowników magazynowych, moze ktoś orientuje się w stawce za godzinę?
0
Toni 2015-11-20 12:54:52
Faktycznie poszukują młodszego asystenta z językiem francuskim i warto spróbować ale pod warunkiem ze znasz francuski na poziomie C1,dotychczas kandydaci przedstawiali poziom szkoły podstawowej.
Oprócz tego atmosfera jest sympatyczna ale trzeba szybko myślec , można wiele sie nauczyć zależy kto czego oczekuje
0
lulik 2015-11-22 11:33:34
No nie mów, że wszyscy pracownicy muszą mieć zdolność szybkiego myślenia - pracownicy na magazynie zwykle i tak nie przeważają głową.
0
Toni 2015-11-23 17:21:20
Wspomnialem assistante avec la langue français donc nie mówimy o szybko myslacych magazynowych!!!
0
Damian 2015-11-29 10:56:48
I tak pewnie nikogo sensownego nie znajdą bo proponują śmieszne pieniądze. Firma sie rozwija prezes bogaci a pracownicy nic z tego nie mają poza wiekszą ilością pracy.
3
Fejs 2015-12-04 17:50:45
Na magazynie po prostu trzeba pracować @Damian to nie jest fabryka czekoladek, dla jednych pieniądze są śmieszne, dla niektórych te 1600zł to majątek jest, szanuj to trochę
0
Łooooooo 2015-12-05 15:10:02
Fejs a fabryce czekoladek się nie pracuje
Za frajer dostajesz wypłatę
0
trtrtrtr 2015-12-14 22:11:58
hej, nie wiem czy wiecie ale na chwile obecna w firmie poszukuja regioanlego przedstawiciela handlowego w woj. lubelskim, moze ktos jest zainteresowany
0
Adam 2 2016-01-16 19:54:52
Nie polecam. Firma nic nie daje a tylko oczekuje. Duże wymagania a nic w zamian.
3
mako 2016-01-16 22:58:58
chyba ta oferta jest już nieaktualna bo obecnie szukaja specjalisty ds.eksportu na rynku wschodnim, są liderem na wschodzie jezeli chodzi o produkcje akcesoriów meblowych i oświetlenia led, jednak trzeba biegle mowic po rosyjsku,
0
Marek 2016-01-24 20:08:14
Większość ogarniętych ludzi odchodzi i roku pracy ze względu na bardzo słabe warunki finansowe oraz zupełny brak systemu socjalnego.
4
hala 2016-01-24 20:16:43
Według mnie to super sprawa, że firma szuka ludzi z językiem rosyjskim @mako. Mają określoną grupę odbiorców i do nich muszą dalej uderzać z profesjonalnymi pracownikami.
0
gypsy 2016-01-27 14:42:26
dla ludzi którzy chcą się rozwijać i płynnie się posługiwać językiem obcym to tak @hala, masz rację oferta fajna. a że akurat jestem taką osobą i mam doswiadczenie w handlu meblami to spróbuję :)
0
Artek 2016-01-29 17:21:28
Polecam wszystkim których satysfakcjonuje duża ilość pracy za bardzo niską stawkę.
2
55 2016-01-31 14:19:02
@gypsy no ale to chyba nie trzeba miec jakiegos bardzo duzego wyksztalcenia na tym stanowisku, ciekaw jestem czy oferuja jakies szkolenia pracownikom..
0
towarzyszący 2016-02-08 20:16:22
Pewnie, że zawsze dodatkowym atutem jest posiadanie doświadczenia @55. Najważniejsze, że zapewniona jest umowa o pracę i nawet pakiet medyczny czy dojazd autobusem do firmy.
0
pymon 2016-02-20 19:12:49
W tym przypadku akurat jest wymagane doświadczenie @towarzyszący, dokładnie 3-letnie doświadczenie w sprzedaży. Lecz sama firma gwarantuje Ci narzędzia pracy tj. samochód i telefon
0
Intern 2016-03-05 18:48:13
A jakie jest u Was firmie GTV zatrudnienie ogółem?
0
michal 2016-03-06 10:30:11
chyba teraz @inter nikogo niestety nie szukają no i na stronie też nie ma żadnej zakładki z ofertami pracy..a też jestem ciekaw jak to wygląda od środka
0
Ew 2016-03-18 17:15:25
Pracowałam w tej firmie i nie polecam. Słabe pensje oraz zupełny brak zainteresowania pracownikiem to główne zarzuty. Mam porównanie z innymi średnimi formami i GTV wypada bardzo słabo nie było praktycznie żadnych dodatkowych przywilejów poza karta medyczną. Firma wydawała pieniądze na różne bzdury a oszczędzała maksymalnie na pracownikach. Praca w tej firmie nie jest rozwojowa. Odradzam
1
basik 2016-03-20 14:13:46
Ew, to dobrze, że chociaż jest ta karta medyczna, to już sporo. Dziwi mi sie, żem ultisporta nie wymieniłas, wydawało mi się, że też jest. W ogóle to teraz szukają do Pruszkowa specjalisty ds. eksportu na rynki wschodnie, ale wiadomo trzeba znać języki.
0
Aka1978 2016-04-09 16:35:48
Są „+” i „-” jak w każdej firmie. Atmosfera zależy też od działu i kierownika, a z tym bywa różnie.
+ wynagrodzenie, podwyżki, raz w roku szkolenie podnoszące kompetencje pracownika
+ za niewielką dopłatą karta Medicover premium
+ firma rozwija się, rośnie zatrudnienie
+ młody, międzynarodowy zespół
+ ładne biuro

- firma mieści się z dala od cywilizacji
- większość kadry zarządzającej pracuje w firmie od 10 lat i nie ma innego doświadczenia zawodowego
- brak wyjazdów integracyjnych (możliwe spotkanie działowe raz w roku w knajpie/restauracji/barze w Warszawie – ale taka integracja zależy od kierownika działu)
- brak Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych
2
jaco 2016-04-19 14:26:35
Aka1978, szkoda, że nie napisałeś o jakie stanowisko chodzi. Teraz mają rekrutację na regionalnego przedstawiciela handlowego. Główne wymagania to minimum 2 letnie doświadczenie w sprzedaży narzędzi ręcznych i elektronarzędzi.
0
Aka1978 2016-04-20 01:45:26
GTV jest firmą handlową. Przedstawiciele handlowi mają się raczej dobrze, o ile wykonują swoje cele miesięczne. W pionach handlowych jest niska rotacja, a jeśli ludzie nie zmieniają pracy tzn., że się realizują albo nie mogą znaleźć niczego lepszego. Dział narzędzi prężnie się rozwija. Zespół zgrany, z dużym doświadczeniem zawodowym. Właściwi ludzie na właściwym miejscu. Cały projekt realizowany jest z pomysłem i rozmachem.
0
makaton 2016-05-06 14:47:24
Hm fajnie by było @aka1978 jakbyś teraz napisała tylko po tak pozytywnym wpisie czy kogoś poszukują :) dzięki
0
tak 2016-05-17 17:03:48
co to jest +/- jakaś żenada skoro nie potrafisz prawdy napisać to nie pisz nic
0
tak 2016-05-17 17:10:16
co to jest +/- jakaś żenada skoro nie potrafisz prawdy napisać to nie pisz nic
0
to ja 2016-05-30 14:46:03
Cześć, czy ktoś z Was był na rekrutacji na Specjalista ds. Eksportu (rynek niemiecki)? Aktualna oferta na pracuj.pl.
0
Fejs 2016-06-15 22:18:10
Na tej nie, ale polecam w GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A spróbować Młodszy Specjalista ds. Eksportu (kraje bałkańskie)!
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A