GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A

Pruszków

Opinie o GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A

ktos 2015-07-02 08:44:10
raz ciężej raz lżej, ale przynajmniej cos zmieniają. kiedyś gonili na kontenry i 20 ton trzeb było zrobic teraz wzięli jakiś z innej firmy. ja wole przewalić 10 ton na składaniu. raz jest 10 raz jest 6 zależy od dnia.
2
Ha hi 2015-07-02 08:54:47
O czym dowiedziałeś się na rozmowie o tym że się zmusza do nadgodzin bo premii nie dostaniesz? Kasa dobra .. za taką pracę ? To ile dostałeś pochwal się ?
3
hi ha 2015-07-02 12:36:36
wolne, informowany,wszędzie tak samo???????? hahahahahahahah dobre
(przynajmniej kasa dobra )ubaw po pachy nie mogę wyjść z podziwu że to napisałeś- "Zdziwiony"palisz chyba coś bo nie masz pojęcia o pracy
Zamieńmy się pęsjami i pracą to inaczej będziesz śpiewał
2
hej ho 2015-07-02 17:41:04
Wielki brat patrzy i sam sobie opinie wystawia(te pozytywne). Pięknie, ciekawe czy już zgłosił posty do usunięcia czy zaczeka, aż temat ucichnie.
@ktos zmiany to sa takie ze dokladacie pracy a nie cos ulepszacie
3
aplikant 2015-07-14 10:27:52
Czyli dobrze, że się tam nie zatrudniłem. Na rozmowie początek bardzo pozytywny, warunki płacowe też robią wrażenie, ale zapytanie kierownika logistyki o pracę w soboty zwróciło moją uwagę na nadgodziny. Zacząłem drążyć temat, ale otrzymywałem zdawkowe odpowiedzi, więc zapytałem czemu nie powie wprost jak? Zamyślił się przez chwilę, odwrócił kota ogonem i mi podziękował za rozmowę.
Jeżeli chodzi o rozładunek kontenerów, to twierdzą, że jest od tego osobna firma i chyba faktycznie tak jest, bo chłopaki z gtv mają inną odzież niż tamci.
marek 2015-07-22 01:13:06
Ja tam nie mam nic przeciwko czasem robieniu nadgodzin, czy pracy w weekend w sensie soboty, przecież to zawsze sa dodatkowe pieniądze. Z tego co się orientuje to nadgodziny w tygodniu to 150% stawki, a w sobotę 200%, więc nawet przychodząc w sobote na 4 godziny płaca jak za cały dzień, to chyba dobry biznes.
1
pracownik 2015-07-29 00:30:11
2000 podstawy na starcie, po okresie próbnym, jeżeli dotrzymasz, należy się premia co miesiąc. Różnie to bywa. Proszą o to by zostać na nadgodziny a jak nie to grożą że nie dostaniesz premii. Ostatnio kolega dostał wypowiedzenie bo nie chciał robić za frajer. Za nadgodziny jest tylko i wyłącznie odbiór godzin i to w stosunku 1:1 czyli zostajesz 4h dziennie to później masz te 4h zwrotu a nie 6 czy 8.
4
mariusz 2015-08-21 16:44:29
Na błoniach poszukują pracownika magazynowego. Bardzo dobre warunki - praca jest w systemie 2 zmianowym: I zmiana to 6:00-14:00, a druga zmiana to 14:00-22:00. Jest możliwość zdobycia podwyżek stażowych. Zatrudniają na podstawie umowy o prace. Zapewniają też szkolenia wdrożeniowe, wiec nie zostanie się samym na początku.
anonim 2015-09-29 19:18:15
Dobra uczciwa firma godna polecenia zarobki ok 4500 zł netto i duże prowizje samochód teraz octavia
???? 2015-10-04 19:57:20
Na jakim dziale? Na magazynie?
Gosia 2015-10-04 23:01:33
@???? skoro @anonim napisał o samochodzie służbowym, to raczej, a w sumie na pewno miał na myśli stanowisko przedstawiciela handlowego. W firmie takiej jak ta, raczej magazynier samochodu nie otrzyma w ramach pracy :) A zmieniając temat, szukam informacji, czy firma szuka może kobiet na stanowiska biurowe
borsuk 2015-10-21 09:44:45
a ja pracuje w konkurencji i mam swięty spokoj od wielkiego brata, to my go teraz gnieciemy a nie on nas
baloo 2015-11-03 21:30:13
A o jakim wielkim bracie piszesz? Pracuję w tej firmie i jest jak wszędzie ... prezes, dyrektor, kierownik. Czy w szanownej konkurencji jest inaczej? Macie wielkiego brata, którego można pognieść?
towarzyszący 2015-11-04 02:07:44
@borsuk - jestem ciekaw odnośnie kogo mówisz wielki brat. Może napisałbyś więcej o warunkach pracy?. Ja slyszałem, że są całkiem przyjemne, zwłaszcza atmosfera dopisuje, Najlepsze są ich nowe oferty pracy np na analityka sprzedaży. Nie dość, że jest umowa o pracę, to jeszcze zapewniają narzędzie pracy i prywatną opiekę medyczną. Pozdrawiam
Remik 2015-11-17 20:17:51
Moim zdaniem w tej firmie panuje śrdnia atmosfera. Nikt nie dba za bardzo o to żeby pracownikowi chciało się przyjść do pracy. W tak dużej firmie kadra zarządzająca powinna pomyśleć o jakieś imprez pracowniczej czy pakiecie socjalnym (rekreacja). Zarobki porównując do innych firm też są mocno przeciętne
alchemik 2015-11-17 23:26:14
ale @Remik to trochę też jest tak, że atmosferę w pracy tworzymy my sami - ludzie, pracownicy, więc może wszystko da się wypracować jeszcze, ja teraz słyszałem, że szukają u was między innymi pracowników magazynowych czy młodszych specjalistów do spraw eksportu, z językiem francuskim, wydaje mi się, że warto próbować :)
kondzio 2015-11-20 02:57:26
Faktycznie poszukuja w Błoniach pracowników magazynowych, moze ktoś orientuje się w stawce za godzinę?
Toni 2015-11-20 12:54:52
Faktycznie poszukują młodszego asystenta z językiem francuskim i warto spróbować ale pod warunkiem ze znasz francuski na poziomie C1,dotychczas kandydaci przedstawiali poziom szkoły podstawowej.
Oprócz tego atmosfera jest sympatyczna ale trzeba szybko myślec , można wiele sie nauczyć zależy kto czego oczekuje
lulik 2015-11-22 11:33:34
No nie mów, że wszyscy pracownicy muszą mieć zdolność szybkiego myślenia - pracownicy na magazynie zwykle i tak nie przeważają głową.
Toni 2015-11-23 17:21:20
Wspomnialem assistante avec la langue français donc nie mówimy o szybko myslacych magazynowych!!!
Damian 2015-11-29 10:56:48
I tak pewnie nikogo sensownego nie znajdą bo proponują śmieszne pieniądze. Firma sie rozwija prezes bogaci a pracownicy nic z tego nie mają poza wiekszą ilością pracy.
3
Fejs 2015-12-04 17:50:45
Na magazynie po prostu trzeba pracować @Damian to nie jest fabryka czekoladek, dla jednych pieniądze są śmieszne, dla niektórych te 1600zł to majątek jest, szanuj to trochę
Łooooooo 2015-12-05 15:10:02
Fejs a fabryce czekoladek się nie pracuje
Za frajer dostajesz wypłatę
trtrtrtr 2015-12-14 22:11:58
hej, nie wiem czy wiecie ale na chwile obecna w firmie poszukuja regioanlego przedstawiciela handlowego w woj. lubelskim, moze ktos jest zainteresowany
Adam 2 2016-01-16 19:54:52
Nie polecam. Firma nic nie daje a tylko oczekuje. Duże wymagania a nic w zamian.
3
mako 2016-01-16 22:58:58
chyba ta oferta jest już nieaktualna bo obecnie szukaja specjalisty ds.eksportu na rynku wschodnim, są liderem na wschodzie jezeli chodzi o produkcje akcesoriów meblowych i oświetlenia led, jednak trzeba biegle mowic po rosyjsku,
Marek 2016-01-24 20:08:14
Większość ogarniętych ludzi odchodzi i roku pracy ze względu na bardzo słabe warunki finansowe oraz zupełny brak systemu socjalnego.
4
hala 2016-01-24 20:16:43
Według mnie to super sprawa, że firma szuka ludzi z językiem rosyjskim @mako. Mają określoną grupę odbiorców i do nich muszą dalej uderzać z profesjonalnymi pracownikami.
gypsy 2016-01-27 14:42:26
dla ludzi którzy chcą się rozwijać i płynnie się posługiwać językiem obcym to tak @hala, masz rację oferta fajna. a że akurat jestem taką osobą i mam doswiadczenie w handlu meblami to spróbuję :)
Artek 2016-01-29 17:21:28
Polecam wszystkim których satysfakcjonuje duża ilość pracy za bardzo niską stawkę.
2
55 2016-01-31 14:19:02
@gypsy no ale to chyba nie trzeba miec jakiegos bardzo duzego wyksztalcenia na tym stanowisku, ciekaw jestem czy oferuja jakies szkolenia pracownikom..
towarzyszący 2016-02-08 20:16:22
Pewnie, że zawsze dodatkowym atutem jest posiadanie doświadczenia @55. Najważniejsze, że zapewniona jest umowa o pracę i nawet pakiet medyczny czy dojazd autobusem do firmy.
pymon 2016-02-20 19:12:49
W tym przypadku akurat jest wymagane doświadczenie @towarzyszący, dokładnie 3-letnie doświadczenie w sprzedaży. Lecz sama firma gwarantuje Ci narzędzia pracy tj. samochód i telefon
Intern 2016-03-05 18:48:13
A jakie jest u Was firmie GTV zatrudnienie ogółem?
michal 2016-03-06 10:30:11
chyba teraz @inter nikogo niestety nie szukają no i na stronie też nie ma żadnej zakładki z ofertami pracy..a też jestem ciekaw jak to wygląda od środka
Ew 2016-03-18 17:15:25
Pracowałam w tej firmie i nie polecam. Słabe pensje oraz zupełny brak zainteresowania pracownikiem to główne zarzuty. Mam porównanie z innymi średnimi formami i GTV wypada bardzo słabo nie było praktycznie żadnych dodatkowych przywilejów poza karta medyczną. Firma wydawała pieniądze na różne bzdury a oszczędzała maksymalnie na pracownikach. Praca w tej firmie nie jest rozwojowa. Odradzam
3
basik 2016-03-20 14:13:46
Ew, to dobrze, że chociaż jest ta karta medyczna, to już sporo. Dziwi mi sie, żem ultisporta nie wymieniłas, wydawało mi się, że też jest. W ogóle to teraz szukają do Pruszkowa specjalisty ds. eksportu na rynki wschodnie, ale wiadomo trzeba znać języki.
Aka1978 2016-04-09 16:35:48
Są „+” i „-” jak w każdej firmie. Atmosfera zależy też od działu i kierownika, a z tym bywa różnie.
+ wynagrodzenie, podwyżki, raz w roku szkolenie podnoszące kompetencje pracownika
+ za niewielką dopłatą karta Medicover premium
+ firma rozwija się, rośnie zatrudnienie
+ młody, międzynarodowy zespół
+ ładne biuro

- firma mieści się z dala od cywilizacji
- większość kadry zarządzającej pracuje w firmie od 10 lat i nie ma innego doświadczenia zawodowego
- brak wyjazdów integracyjnych (możliwe spotkanie działowe raz w roku w knajpie/restauracji/barze w Warszawie – ale taka integracja zależy od kierownika działu)
- brak Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych
4
jaco 2016-04-19 14:26:35
Aka1978, szkoda, że nie napisałeś o jakie stanowisko chodzi. Teraz mają rekrutację na regionalnego przedstawiciela handlowego. Główne wymagania to minimum 2 letnie doświadczenie w sprzedaży narzędzi ręcznych i elektronarzędzi.
Aka1978 2016-04-20 01:45:26
GTV jest firmą handlową. Przedstawiciele handlowi mają się raczej dobrze, o ile wykonują swoje cele miesięczne. W pionach handlowych jest niska rotacja, a jeśli ludzie nie zmieniają pracy tzn., że się realizują albo nie mogą znaleźć niczego lepszego. Dział narzędzi prężnie się rozwija. Zespół zgrany, z dużym doświadczeniem zawodowym. Właściwi ludzie na właściwym miejscu. Cały projekt realizowany jest z pomysłem i rozmachem.
1
makaton 2016-05-06 14:47:24
Hm fajnie by było @aka1978 jakbyś teraz napisała tylko po tak pozytywnym wpisie czy kogoś poszukują :) dzięki
tak 2016-05-17 17:03:48
co to jest +/- jakaś żenada skoro nie potrafisz prawdy napisać to nie pisz nic
tak 2016-05-17 17:10:16
co to jest +/- jakaś żenada skoro nie potrafisz prawdy napisać to nie pisz nic
to ja 2016-05-30 14:46:03
Cześć, czy ktoś z Was był na rekrutacji na Specjalista ds. Eksportu (rynek niemiecki)? Aktualna oferta na pracuj.pl.
Fejs 2016-06-15 22:18:10
Na tej nie, ale polecam w GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A spróbować Młodszy Specjalista ds. Eksportu (kraje bałkańskie)!
Miesz 2016-07-05 13:20:15
GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A poszukuje nowych osób do pracy z tego co widzę, ogłoszenia są na ich stronie, polecam poszukać czym prędzej, może być naprawdę ciekawie. polecam
aloi 2016-07-12 22:44:42
Miesz' a cos wiecej wiesz na temat zatrudnieia w firmie? Jakie warunki trzeba spełniac czy wykształcenie jestdla nich istotne ?
Asa 2016-08-08 11:06:55
GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A ma się coraz lepiej, niech nikt nie mówi, że jest inaczej, przecież każda osoba zatrudniona tutaj Wam to potwierdzi i tyle, no co ja mogę powiedzieć innego, oprócz potwierdzenia tego co już słyszeliście
Pracownik 2016-08-25 10:59:34
Do Asa, mam pytanie. Dlaczego w takim razie na magazyn nikt nowy nie chcę przyjść a prawie wszyscy doświadczeni pracownicy (powyżej 1 roku) odchodzą wkur...?
rosmery 2016-08-25 11:24:17
@ Asa możesz pwoiedzieć czy poszukują ludzi do siebie?
Zostaw swoją opinię o GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A