GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A

Pruszków

Opinie o GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A

Ha hi 2015-07-02 08:54
O czym dowiedziałeś się na rozmowie o tym że się zmusza do nadgodzin bo premii nie dostaniesz? Kasa dobra .. za taką pracę ? To ile dostałeś pochwal się ?
4
hi ha 2015-07-02 12:36
wolne, informowany,wszędzie tak samo???????? hahahahahahahah dobre
(przynajmniej kasa dobra )ubaw po pachy nie mogę wyjść z podziwu że to napisałeś- "Zdziwiony"palisz chyba coś bo nie masz pojęcia o pracy
Zamieńmy się pęsjami i pracą to inaczej będziesz śpiewał
2
hej ho 2015-07-02 17:41
Wielki brat patrzy i sam sobie opinie wystawia(te pozytywne). Pięknie, ciekawe czy już zgłosił posty do usunięcia czy zaczeka, aż temat ucichnie.
@ktos zmiany to sa takie ze dokladacie pracy a nie cos ulepszacie
3
aplikant 2015-07-14 10:27
Czyli dobrze, że się tam nie zatrudniłem. Na rozmowie początek bardzo pozytywny, warunki płacowe też robią wrażenie, ale zapytanie kierownika logistyki o pracę w soboty zwróciło moją uwagę na nadgodziny. Zacząłem drążyć temat, ale otrzymywałem zdawkowe odpowiedzi, więc zapytałem czemu nie powie wprost jak? Zamyślił się przez chwilę, odwrócił kota ogonem i mi podziękował za rozmowę.
Jeżeli chodzi o rozładunek kontenerów, to twierdzą, że jest od tego osobna firma i chyba faktycznie tak jest, bo chłopaki z gtv mają inną odzież niż tamci.
pracownik 2015-07-29 00:30
2000 podstawy na starcie, po okresie próbnym, jeżeli dotrzymasz, należy się premia co miesiąc. Różnie to bywa. Proszą o to by zostać na nadgodziny a jak nie to grożą że nie dostaniesz premii. Ostatnio kolega dostał wypowiedzenie bo nie chciał robić za frajer. Za nadgodziny jest tylko i wyłącznie odbiór godzin i to w stosunku 1:1 czyli zostajesz 4h dziennie to później masz te 4h zwrotu a nie 6 czy 8.
4
anonim 2015-09-29 19:18
Dobra uczciwa firma godna polecenia zarobki ok 4500 zł netto i duże prowizje samochód teraz octavia
???? 2015-10-04 19:57
Na jakim dziale? Na magazynie?
borsuk 2015-10-21 09:44
a ja pracuje w konkurencji i mam swięty spokoj od wielkiego brata, to my go teraz gnieciemy a nie on nas
baloo 2015-11-03 21:30
A o jakim wielkim bracie piszesz? Pracuję w tej firmie i jest jak wszędzie ... prezes, dyrektor, kierownik. Czy w szanownej konkurencji jest inaczej? Macie wielkiego brata, którego można pognieść?
Remik 2015-11-17 20:17
Moim zdaniem w tej firmie panuje śrdnia atmosfera. Nikt nie dba za bardzo o to żeby pracownikowi chciało się przyjść do pracy. W tak dużej firmie kadra zarządzająca powinna pomyśleć o jakieś imprez pracowniczej czy pakiecie socjalnym (rekreacja). Zarobki porównując do innych firm też są mocno przeciętne
Toni 2015-11-20 12:54
Faktycznie poszukują młodszego asystenta z językiem francuskim i warto spróbować ale pod warunkiem ze znasz francuski na poziomie C1,dotychczas kandydaci przedstawiali poziom szkoły podstawowej.
Oprócz tego atmosfera jest sympatyczna ale trzeba szybko myślec , można wiele sie nauczyć zależy kto czego oczekuje
Toni 2015-11-23 17:21
Wspomnialem assistante avec la langue français donc nie mówimy o szybko myslacych magazynowych!!!
Damian 2015-11-29 10:56
I tak pewnie nikogo sensownego nie znajdą bo proponują śmieszne pieniądze. Firma sie rozwija prezes bogaci a pracownicy nic z tego nie mają poza wiekszą ilością pracy.
5
Łooooooo 2015-12-05 15:10
Fejs a fabryce czekoladek się nie pracuje
Za frajer dostajesz wypłatę
Adam 2 2016-01-16 19:54
Nie polecam. Firma nic nie daje a tylko oczekuje. Duże wymagania a nic w zamian.
5
Marek 2016-01-24 20:08
Większość ogarniętych ludzi odchodzi i roku pracy ze względu na bardzo słabe warunki finansowe oraz zupełny brak systemu socjalnego.
5
Artek 2016-01-29 17:21
Polecam wszystkim których satysfakcjonuje duża ilość pracy za bardzo niską stawkę.
4
Intern 2016-03-05 18:48
A jakie jest u Was firmie GTV zatrudnienie ogółem?
Ew 2016-03-18 17:15
Pracowałam w tej firmie i nie polecam. Słabe pensje oraz zupełny brak zainteresowania pracownikiem to główne zarzuty. Mam porównanie z innymi średnimi formami i GTV wypada bardzo słabo nie było praktycznie żadnych dodatkowych przywilejów poza karta medyczną. Firma wydawała pieniądze na różne bzdury a oszczędzała maksymalnie na pracownikach. Praca w tej firmie nie jest rozwojowa. Odradzam
5
Aka1978 2016-04-09 16:35
Są „+” i „-” jak w każdej firmie. Atmosfera zależy też od działu i kierownika, a z tym bywa różnie.
+ wynagrodzenie, podwyżki, raz w roku szkolenie podnoszące kompetencje pracownika
+ za niewielką dopłatą karta Medicover premium
+ firma rozwija się, rośnie zatrudnienie
+ młody, międzynarodowy zespół
+ ładne biuro

- firma mieści się z dala od cywilizacji
- większość kadry zarządzającej pracuje w firmie od 10 lat i nie ma innego doświadczenia zawodowego
- brak wyjazdów integracyjnych (możliwe spotkanie działowe raz w roku w knajpie/restauracji/barze w Warszawie – ale taka integracja zależy od kierownika działu)
- brak Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych
8
Aka1978 2016-04-20 01:45
GTV jest firmą handlową. Przedstawiciele handlowi mają się raczej dobrze, o ile wykonują swoje cele miesięczne. W pionach handlowych jest niska rotacja, a jeśli ludzie nie zmieniają pracy tzn., że się realizują albo nie mogą znaleźć niczego lepszego. Dział narzędzi prężnie się rozwija. Zespół zgrany, z dużym doświadczeniem zawodowym. Właściwi ludzie na właściwym miejscu. Cały projekt realizowany jest z pomysłem i rozmachem.
4
tak 2016-05-17 17:03
co to jest +/- jakaś żenada skoro nie potrafisz prawdy napisać to nie pisz nic
tak 2016-05-17 17:10
co to jest +/- jakaś żenada skoro nie potrafisz prawdy napisać to nie pisz nic
to ja 2016-05-30 14:46
Cześć, czy ktoś z Was był na rekrutacji na Specjalista ds. Eksportu (rynek niemiecki)? Aktualna oferta na pracuj.pl.
Pracownik 2016-08-25 10:59
Do Asa, mam pytanie. Dlaczego w takim razie na magazyn nikt nowy nie chcę przyjść a prawie wszyscy doświadczeni pracownicy (powyżej 1 roku) odchodzą wkur...?
3
Karollo29 2016-09-15 09:40
Witam wszystkich. Chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej o GTV w Błoniu bo byłem na rozmowie i płace przedstawiają się całkiem atrakcyjnie, towar też lekki jak patrzyłem. Ale opinia pracownika to najlepsze źródło informacji. Jednak zaznaczam że zależy mi na jak najbardziej obiektywnej opinii.
Mili 2016-09-15 10:03
Wcześniej wiem, ze poszukiwali teraz nie mam pojęcia ale jak jesteś zaintersowany to wejdź na ich stronę internetowa tam powinni mieć wszystko napisane, poza tym chodliwe stanowisko to magazynier u nich.
Zax 2016-11-08 20:26
Napiszecie coś o pracy w magazynie w Pruszkowie? Zmieniło się coś?
Ciekawy 2016-11-19 13:28
Czemu tak mało opinii jest o Tej Firmie może by ktoś napisal coś o kierownictwie w tej Firmie i o wypłacaniu nadgodzin ciągle wiszą oferty pracy jak rozumie nie zła jest tam rotacja? Co jest dużym minusem tej firmy ?
1
mglisty 2016-12-01 09:30
Jezu, kolego/koleżanko, jak czytam to, w jaki sposób piszesz to dochodzę do wniosku, że trzeba jednak zreformować szkolnictwo...
1
Andri 2016-12-01 23:16
Czy ktoś może coś napisać o pracy w dziale handlowym? Jest ogłoszenie na przedstawicieli na Pracuj na wszystkie województwa. Czy firma się tak rozwija czy taka rotacja pracowników?
Olo 2016-12-02 22:48
Z tego co obserwuję to osoby na miejscu raczej się nie zmieniają. Ale wśród handlowców jeżdżących to jest spora rotacja. W ciągu pół roku odszedł kierownik sprzedaży i kilku handlowców. Ale czy sami się zwolnili czy to firma to nie wiem dokładnie.
parmezan 2016-12-26 21:32
z tego co widzę poszukiwani są PH do akcesoriów meblowych? Proszę o informację jak w dziale, rotacja, zatrudnienie, warunki współpracy ok? mam doświadczenie w branży. Dziękuję.
2
Krytyk 2017-01-10 12:09
Praca na stanowisku PH nie jest lekka i jak ktoś trafi coś lepszego to ucieka. Ludzie chwalą sobie u nich pracę. Takie prawo pracownika i nic w tym złego.
Zen 2017-01-11 22:47
Rotacja to motto firmy w dziale handlowym. Generalnie nawet jak wszystkie stanowiska są zajęte to dają ogłoszenia i szukają ludzi na podmiankę. Średnia pracy handlowcy raczej nie przekracza roku. Jak zachorujesz to po tygodniu możesz się spodziewać ogłoszenia na twoje miejsce. Plany podwyższane co miesiąc tak, że premię ciężko wyrobić. Na dodatek lojalka na rok a jak cię zwolnią to nie płacą w pierwszym miesiącu i przeciągają do końca miesiąc z decyzją o zwolnieniu z niej tak, żeby zablokować Cię dla konkurencji. Korporacja. W ostatnim kwartale zwolnili chyba 3-4 osoby z kilkunastu. Plus firmy to marka znana na rynku, łatwiej sprzedawać, mają dobre ceny, sprawny marketing.
4
Okrężnik 2017-01-23 18:46
Mam złożyć swoje CV na PH ponieważ mam opinie znajomego , że jest to dobra firma i warto u nich pracować. Może ktoś się orientuje czy dostaje się samochód, telefon może laptop?
Xyz 2017-01-25 19:48
Ten znajomy chyba Cię za bardzo nie lubi skoro poleca Ci Gtv. Pozdro
9
Zen 2017-01-29 19:11
Dostaniesz wszystkie narzędzia, oczywiście w samochodzie GPS. Ale spokojnie można używać prywatnie. Pobierają Ci za to ryczałt z pensji. Laptopy działają z dobrą baterią, zbierasz zamówienia więc musi działać. Jeśli chodzi o narzędzia pracy to nie ma problemu w tej firmie. Gorzej z rotacją handlowców:) Teraz pozmieniali regiony, osoby od systemów do szaf przeszły na normalnych handlowców i poprzesuwali regiony.
PH 2017-02-02 12:25
Pracuje w GTV i wiem, że to dobra firma. Mam całkiem niezłą kasę .
5
raffaal1983 2017-02-10 12:00
witam ciekawy jestem jakie są zarobki na wózkowego w tej firmie zamierzam wysłać tam cv proszę o odpowiedz
Amatorka 2017-02-16 09:36
Czy są jakieś nowe przyjęcia w firmie? Widzę pozytywne opinie pracowników i myślę, że warto złożyć cv na stanowisko pracownika biurowego. Mam jeszcze pytanie jakie są w firmie zarobki dla biura? Może jakieś dodatki?
Paulina 2017-02-28 12:19
Widzieliście już wywiad z Prezesem GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A? Można się z niego dowiedzieć, że firma gwarantuje szkolenia dla każdego z pracowników! Korzystaliście z nich? ;)
3
Szczera :-P 2017-03-13 17:05
Super Firma Super Szkolenia ekstra dodatki dla biura i pracowników ogólnie Naj tylko ze nikt nie chce pracować . Czemu ktoś zapyta ? No właśnie tak jest Super ;-) Pozdrawiam !
Paulina 2017-03-14 09:10
@Szczera :-P dziękuję za Twoją opinię. Pracujesz w GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A?
2
Gregor 2017-03-22 11:10
GTV jest spoko firmą, a wiem to z własnego doświadczenia.
3
Krytyk 2017-06-05 09:06
Może jednak nie jest tak źle jak piszą niektórzy? Czasami drobne niepowodzenia uruchamiają lawinę złości.
1
Olo 2017-06-07 17:02
Hehe nie jest źle, jest poniżej krytyki, tylko te gorsze komentarze są od razu usówane;) wiem bo mój został;)
1
Ktoś 2017-06-19 09:42
Złożyłem swoje cv w firmie i w związku z tym mam prośbę o kilka informacji , być może przysadza się na rozmowie? Czytałem opinie i widzę, że są bardzo różne dlatego trudno wyrobić sobie zdanie.
doswiadczony 2017-06-23 19:48
GTV jest firmą dla ludzi, którzy nie mają własnego życia. Firma chwali się, że daje możliwości rozwoju, ale ludzie, którzy mają jakieś ambicje odchodzą. Jeżeli liczysz na szkolenia to zapomnij. Osoby z działów handlowych zwalniają się średnio po roku...tak "zwalniają" bo szybciej w kosmos wylecisz niż zwolni Cię firma. Rotacja jest ogromna. Plany sprzedażowe są podwyższane tak, że mimo wynegocjowanej podwyżki nigdy nie zobaczysz jej w swoim portfelu bo najzwyczajniej nie zrobisz budżetu. Syf w tej firmie zamiatany jest pod dywan. Pracując w biurze nie raz będziesz miał okazję poznać magazyn.
Co do pracy na magazynie cały czas są ogłaszane rekrutacje bo magazynier to nie człowiek. Zero szacunku.
Pracownik 2017-06-24 17:54
Szkoda, że nikt nie wspomni, że firma otrzymała za kolekcję SENIOR Złoty Medal 2017- Wybór Konsumentów. Kolekcja uchwytów SENIOR zdobyła również Złotym Medalem Międzynarodowych Targów Poznańskich oraz Diament Meblarstwa.
Zostaw swoją opinię o GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A - Pruszków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A