Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GTV

Pracowałeś w firmie GTV i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
NNNNN - 2012-07-19 14:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NAPISZCIE COŚ O TEJ FIRMIE
zdjecie uzytkownika
pp - 2012-07-24 21:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca jak praca, jednym pasuje drudzy troszkę marudzą. W każdej organizacji trzeba się odnaleźć i to samo jest tutaj. Mnie się podoba, pracuję tu już dłuższy czas. Niemniej opinie są czasami podzielone. poszukaj wątku werkpol (wcześniejsza nazwa spółki).
zdjecie uzytkownika
Guaran - 2014-02-27 00:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czemu zmienili nazwę, to rzadko się zdarza. Musieli mieć dobry powód. Ważne, żeby atmosfera pracy była w porządku to reszta będzie tak samo w porządku.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-07
Żródło: pracuj.pl
Pruszków
(mazowieckie)
Dynamika, rozwój i szerokie horyzonty, to podstawowe przywileje pracy w GTV. Jesteśmy jednym z najszybciej rozwijających się przedsiębiorstw w Polsce, co roku honorowanym wieloma nagrodami – Gepard Biznesu i Efektywna Firma za rok 2012. Nasz zespół składa się z ponad 170 kompetentnych specjalistów z całego świata. Pracujemy w nowoczesnym biurowcu z własnym centrum logistycznym. Firma GTV jest jednym z europejskich liderów branży akcesoriów meblo
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Olok - 2014-04-08 01:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy przypadkiem firma nie przeszła z jednych rąk do drugich? Bo ta zmiana nazwy coś mi śmierdzi...
zdjecie uzytkownika
baloo - 2014-06-08 14:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olok - 2014-04-08 01:41:26]:
Firma nie zmieniła właściciela. Wszystko jest po staremu, czyli OK.
zdjecie uzytkownika
Oskarek - 2014-07-01 01:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że ciągle szukają PH, zastanawia mnie na jakich warunkach będą przyjmować nowych pracowników...
zdjecie uzytkownika
Flippyn - 2014-07-02 13:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moglibyście mi podać przedział zarobków netto na magazynie ludzi obsługujących wózki widłowe? Z góry dziękuję, pozdrawiam. I w jakiej wysokości są premie, jeżeli takowe są.
zdjecie uzytkownika
Morto - 2014-07-08 08:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawki chyba względnie konkurencyjne są. Także pewnie więcej niż 2 tysiące nie da się zarobić. Chyba, że się mylę, ale tyle konkurencja daje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTV
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x