Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GTV

Pracowałeś w firmie GTV i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
NNNNN - 2012-07-19 14:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NAPISZCIE COŚ O TEJ FIRMIE
zdjecie uzytkownika
pp - 2012-07-24 21:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca jak praca, jednym pasuje drudzy troszkę marudzą. W każdej organizacji trzeba się odnaleźć i to samo jest tutaj. Mnie się podoba, pracuję tu już dłuższy czas. Niemniej opinie są czasami podzielone. poszukaj wątku werkpol (wcześniejsza nazwa spółki).
zdjecie uzytkownika
Guaran - 2014-02-27 00:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czemu zmienili nazwę, to rzadko się zdarza. Musieli mieć dobry powód. Ważne, żeby atmosfera pracy była w porządku to reszta będzie tak samo w porządku.
zdjecie uzytkownika
Olok - 2014-04-08 01:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy przypadkiem firma nie przeszła z jednych rąk do drugich? Bo ta zmiana nazwy coś mi śmierdzi...
zdjecie uzytkownika
baloo - 2014-06-08 14:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olok - 2014-04-08 01:41:26]:
Firma nie zmieniła właściciela. Wszystko jest po staremu, czyli OK.
zdjecie uzytkownika
Oskarek - 2014-07-01 01:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że ciągle szukają PH, zastanawia mnie na jakich warunkach będą przyjmować nowych pracowników...
zdjecie uzytkownika
Flippyn - 2014-07-02 13:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moglibyście mi podać przedział zarobków netto na magazynie ludzi obsługujących wózki widłowe? Z góry dziękuję, pozdrawiam. I w jakiej wysokości są premie, jeżeli takowe są.
zdjecie uzytkownika
Morto - 2014-07-08 08:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawki chyba względnie konkurencyjne są. Także pewnie więcej niż 2 tysiące nie da się zarobić. Chyba, że się mylę, ale tyle konkurencja daje.
zdjecie uzytkownika
HermanGoering - 2014-09-19 19:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam, chciałem was przestrzec przed zatrudnieniem się w firmie GTV. szukają kolejnego jelenia do pracy w magazynie na okres 3 miesięcy za marne grosze, a potem obiecują, że dadzą więcej oraz premię po okresie próbnym. Otóż ja tym naiwnym byłem przez 3 miesiące i podziękowali mi praktycznie bez konkretnego powodu. Odwalałem najgorszą robotę jako początkujący, mam na myśli rozładunek kontenerów przez cały tydzień, sam, gdzie było nas 3 ,a reszta jeździ wózkami. Jak nie zdążysz to pan zmianowy (kierownik mówi ci przyspiesz tępa) taka jest uczciwość wobec pracownika, nie wszystkich. Praca w regałach polega na zbieraniu Wemek i czy przypiszą ci 200 linii czy 250 to masz to zrobić w 8 godzin, gorzej niż akord.Jeśli się nie wyrobisz musisz zostać po godzinach, jak odmówisz to jesteś wrogiem publicznym nr 1. Mają cię a nic, nie masz nic do powiedzenia na swoją obronę, masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i się nie odzywać, o dwa dni urlopu trzeba się ubiegać 3 tygodnie, a o przedłużenie umowy się trzeba po 10 razy pytać, a i tak spławia cie na dzień następny. Zastanów się 10 razy zanim pójdziesz tam pracować.Nie warto zaprzątać sobie głowy.
zdjecie uzytkownika
Laloś - 2014-10-22 09:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Herman Powiedz chociaż ile przez te 3 miesiące zarobiłeś i czy można to uznać za dobrą pensję. Myślę, że jakiś powód zwolnienia z GTV musiał być. Nie widzę sensu w zatrudnianiu kogoś, kto potem i tak miały odejść - gdzie tu logika. Jeżeli firma szuka kogoś to chyba po to, by się z nim na dłużej związać.
zdjecie uzytkownika
adolf - 2014-10-23 13:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK MI NIE UFASZ TO SIE ZATRUDNI W TEJ FIRMIE BO SZUKAJO KOLEJNYCH JELENI I JAK DOSTANIESZ W DUPE NA KONTENERKACH TO PRZESTANIESZ W CUDA WIERZYCI SPROWADZOM CIE SZYBKO NA ZIEMIE I WTEDY POGADAMY KTO MIAŁ RACJE ZYCZE POWODZENIA
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTV
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x