Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GTV

Pracowałeś w firmie GTV i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
NNNNN - 2012-07-19 14:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NAPISZCIE COŚ O TEJ FIRMIE
zdjecie uzytkownika
pp - 2012-07-24 21:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca jak praca, jednym pasuje drudzy troszkę marudzą. W każdej organizacji trzeba się odnaleźć i to samo jest tutaj. Mnie się podoba, pracuję tu już dłuższy czas. Niemniej opinie są czasami podzielone. poszukaj wątku werkpol (wcześniejsza nazwa spółki).
zdjecie uzytkownika
Guaran - 2014-02-27 00:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czemu zmienili nazwę, to rzadko się zdarza. Musieli mieć dobry powód. Ważne, żeby atmosfera pracy była w porządku to reszta będzie tak samo w porządku.
zdjecie uzytkownika
Olok - 2014-04-08 01:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy przypadkiem firma nie przeszła z jednych rąk do drugich? Bo ta zmiana nazwy coś mi śmierdzi...
zdjecie uzytkownika
baloo - 2014-06-08 14:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olok - 2014-04-08 01:41:26]:
Firma nie zmieniła właściciela. Wszystko jest po staremu, czyli OK.
zdjecie uzytkownika
Oskarek - 2014-07-01 01:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że ciągle szukają PH, zastanawia mnie na jakich warunkach będą przyjmować nowych pracowników...
zdjecie uzytkownika
Flippyn - 2014-07-02 13:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moglibyście mi podać przedział zarobków netto na magazynie ludzi obsługujących wózki widłowe? Z góry dziękuję, pozdrawiam. I w jakiej wysokości są premie, jeżeli takowe są.
zdjecie uzytkownika
Morto - 2014-07-08 08:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawki chyba względnie konkurencyjne są. Także pewnie więcej niż 2 tysiące nie da się zarobić. Chyba, że się mylę, ale tyle konkurencja daje.
zdjecie uzytkownika
HermanGoering - 2014-09-19 19:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam, chciałem was przestrzec przed zatrudnieniem się w firmie GTV. szukają kolejnego jelenia do pracy w magazynie na okres 3 miesięcy za marne grosze, a potem obiecują, że dadzą więcej oraz premię po okresie próbnym. Otóż ja tym naiwnym byłem przez 3 miesiące i podziękowali mi praktycznie bez konkretnego powodu. Odwalałem najgorszą robotę jako początkujący, mam na myśli rozładunek kontenerów przez cały tydzień, sam, gdzie było nas 3 ,a reszta jeździ wózkami. Jak nie zdążysz to pan zmianowy (kierownik mówi ci przyspiesz tępa) taka jest uczciwość wobec pracownika, nie wszystkich. Praca w regałach polega na zbieraniu Wemek i czy przypiszą ci 200 linii czy 250 to masz to zrobić w 8 godzin, gorzej niż akord.Jeśli się nie wyrobisz musisz zostać po godzinach, jak odmówisz to jesteś wrogiem publicznym nr 1. Mają cię a nic, nie masz nic do powiedzenia na swoją obronę, masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i się nie odzywać, o dwa dni urlopu trzeba się ubiegać 3 tygodnie, a o przedłużenie umowy się trzeba po 10 razy pytać, a i tak spławia cie na dzień następny. Zastanów się 10 razy zanim pójdziesz tam pracować.Nie warto zaprzątać sobie głowy.
zdjecie uzytkownika
Laloś - 2014-10-22 09:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Herman Powiedz chociaż ile przez te 3 miesiące zarobiłeś i czy można to uznać za dobrą pensję. Myślę, że jakiś powód zwolnienia z GTV musiał być. Nie widzę sensu w zatrudnianiu kogoś, kto potem i tak miały odejść - gdzie tu logika. Jeżeli firma szuka kogoś to chyba po to, by się z nim na dłużej związać.
zdjecie uzytkownika
adolf - 2014-10-23 13:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK MI NIE UFASZ TO SIE ZATRUDNI W TEJ FIRMIE BO SZUKAJO KOLEJNYCH JELENI I JAK DOSTANIESZ W DUPE NA KONTENERKACH TO PRZESTANIESZ W CUDA WIERZYCI SPROWADZOM CIE SZYBKO NA ZIEMIE I WTEDY POGADAMY KTO MIAŁ RACJE ZYCZE POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
skk - 2014-10-29 12:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc mam pytanie co do tej firmy GTV ,czy tam jest naprawde tak zle??? Bo dzisiaj bylem na rozmowie o prace na stanowisko magazyniera i chcialbym wiedziec cos wiecej o tej firmie
zdjecie uzytkownika
kapitan okoń - 2014-11-07 12:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też bym chciał iść na magazyniera do GTV. Skk, napisz proszę jak było na tej rozmowie o pracę i czego mogę się spodziewać? pytanie do pracujących tam już, jak tam się pracuje w firmie jako magazynie, jakie obowiązki i jakie traktowanie pracownika. co do finansów to już wiem co i jak, mi to baaardzo odpowiada
zdjecie uzytkownika
magi - 2014-11-21 18:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, ja jestem zainteresowany bardzo pracą. tak na prawdę jest mi obojętne jaki to dzial, ale najlepiej jakby to był właśnie jakiś magazyn czy coś w tym stylu. Może się orientujecie jak tam są ludzie traktowani i czy w ogóle są poszukiwane osoby na takie stanowiska ? z góry dzięki za pomoc :)
zdjecie uzytkownika
Putin - 2014-11-28 21:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli nie macie Rodziny,planów na weekendy lubicie pracować więcej jak 8 h dziennie oraz 6 dni w tyg to w GTV się odnajdziecie. Pracowałem tam pół roku temu,sam zrezygnowałem.Od nowego pracownika wymagają Bóg wie czego,obecują zarobki ok 2300 zł a z tego co słyszałem od ludzi tam to z premią ledwo wychodzi 2300 i ze stażem ponad rok. Kierownictwo chyba najgorsze jakie spotkałem na swojej drodze,brak komunikacji,nowy pracownik musi sie domyślać co ma robić a najlepiej jakby wszystko od razu umiał...Kontenery z bardzo ciężkim towarem praktycznie są codziennie i jak to nowy pracownik nie wychodzi z puszki. WM-ki też bardzo cięzkie,ok 10 ton do przerzucenia a praca gorsza jak akord.Jedyny wyznacznik to linie a min to podobno 150. Jaja chyba. Nie z takim towarem cięzkim. Chlopaki pracujący tam z potem na jajach robią po 150 za marne grosze. Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
jkvb - 2014-12-06 00:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dlaczego szukają jeleni tylko na trzy miesiace i pozniej zwalniaja? jak to wygląda dlaczego mogą zwolnić bez przyczyny zadnej? a jak zatrudniają z kwalifikacjami zawodowymi czy bez kwalifikacji tez można miec szansę? atmosfera pomiedzy pracownikiemi pracodawca jest w porzadku? ktoś wie cos dziekuje bardzo za odpowedz
zdjecie uzytkownika
herman - 2014-12-07 20:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NARESZCIE KOTOSI MONDREGO I PRAWDZIWEGO O TEJ FIRMIE NAPISAŁ SYF OGULNY I KOŁCHOZ DLA BIAŁYCH LUDZI ZASTRASZONYCH PRZEZ KIEROWNICTWO KTURE SAMO WYLECIAŁO Z PRACY W FEMIE Z MSZCZONOWA TAK TRZYMACI
zdjecie uzytkownika
ok - 2014-12-15 17:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jkvb - 2014-12-06 00:21:28]:
zwalniają tylko tych co im się robić nie chce. Z resztą sami chcemy żeby ich zwolnili bo nie będziemy robić za tych co kombinują.
Atmosfera całkiem niezła warunki ok magazyn ciepły wózki są więc nie trzeba nic ciągać. Ogólnie praca może być. Chciałem zmienić ale nic lepszego nie znalazłem
zdjecie uzytkownika
jako tako - 2014-12-16 12:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jkvb - 2014-12-06 00:21:28]:
NIe wiem gdzie pracowałeś. Dla mnie ok. Kasa na czas, urlop jak chcesz to masz, a ze czasmi w soboty to pokaz mi gdzie nie trzeba. ja robie 1 na miesiąc, a żarówki nie są ciężkie a do kontenerow wzięli jakiś chlopaczkow z innej firmy.
dla mnie ok, ważne ze kasa jest i noramalna umowa
zdjecie uzytkownika
galiusz - 2014-12-20 18:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jako tako - 2014-12-16 12:34:07]:
@jakotako, skoro rozpocząłeś już temat pieniędzy na jakie można liczyć pracując w GTV to możesz podać więcej konkretów ? mianowicie chodzi mi o jakieś widełki płacowe, albo konkretne stawki jeśli takie możesz ujawnić, jakie można otrzymać w GTV na samym poczatku współpracy. Bo rozumiem że potem można liczyć na jakieś podwyżki ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTV
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GTV?
Zadaj pytanie
x