GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A

Pruszków

Opinie o GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A

NNNNN 2012-07-19 14:39:50
NAPISZCIE COŚ O TEJ FIRMIE
1
pp 2012-07-24 21:21:08
praca jak praca, jednym pasuje drudzy troszkę marudzą. W każdej organizacji trzeba się odnaleźć i to samo jest tutaj. Mnie się podoba, pracuję tu już dłuższy czas. Niemniej opinie są czasami podzielone. poszukaj wątku werkpol (wcześniejsza nazwa spółki).
1
baloo 2014-06-08 14:27:34
Firma nie zmieniła właściciela. Wszystko jest po staremu, czyli OK.
Flippyn 2014-07-02 13:15:10
Moglibyście mi podać przedział zarobków netto na magazynie ludzi obsługujących wózki widłowe? Z góry dziękuję, pozdrawiam. I w jakiej wysokości są premie, jeżeli takowe są.
1
HermanGoering 2014-09-19 19:42:33
Witam, chciałem was przestrzec przed zatrudnieniem się w firmie GTV. szukają kolejnego jelenia do pracy w magazynie na okres 3 miesięcy za marne grosze, a potem obiecują, że dadzą więcej oraz premię po okresie próbnym. Otóż ja tym naiwnym byłem przez 3 miesiące i podziękowali mi praktycznie bez konkretnego powodu. Odwalałem najgorszą robotę jako początkujący, mam na myśli rozładunek kontenerów przez cały tydzień, sam, gdzie było nas 3 ,a reszta jeździ wózkami. Jak nie zdążysz to pan zmianowy (kierownik mówi ci przyspiesz tępa) taka jest uczciwość wobec pracownika, nie wszystkich. Praca w regałach polega na zbieraniu Wemek i czy przypiszą ci 200 linii czy 250 to masz to zrobić w 8 godzin, gorzej niż akord.Jeśli się nie wyrobisz musisz zostać po godzinach, jak odmówisz to jesteś wrogiem publicznym nr 1. Mają cię a nic, nie masz nic do powiedzenia na swoją obronę, masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i się nie odzywać, o dwa dni urlopu trzeba się ubiegać 3 tygodnie, a o przedłużenie umowy się trzeba po 10 razy pytać, a i tak spławia cie na dzień następny. Zastanów się 10 razy zanim pójdziesz tam pracować.Nie warto zaprzątać sobie głowy.
6
adolf 2014-10-23 13:26:16
JAK MI NIE UFASZ TO SIE ZATRUDNI W TEJ FIRMIE BO SZUKAJO KOLEJNYCH JELENI I JAK DOSTANIESZ W DUPE NA KONTENERKACH TO PRZESTANIESZ W CUDA WIERZYCI SPROWADZOM CIE SZYBKO NA ZIEMIE I WTEDY POGADAMY KTO MIAŁ RACJE ZYCZE POWODZENIA
1
skk 2014-10-29 12:27:32
Czesc mam pytanie co do tej firmy GTV ,czy tam jest naprawde tak zle??? Bo dzisiaj bylem na rozmowie o prace na stanowisko magazyniera i chcialbym wiedziec cos wiecej o tej firmie
jkvb 2014-12-06 00:21:28
dlaczego szukają jeleni tylko na trzy miesiace i pozniej zwalniaja? jak to wygląda dlaczego mogą zwolnić bez przyczyny zadnej? a jak zatrudniają z kwalifikacjami zawodowymi czy bez kwalifikacji tez można miec szansę? atmosfera pomiedzy pracownikiemi pracodawca jest w porzadku? ktoś wie cos dziekuje bardzo za odpowedz
3
herman 2014-12-07 20:59:39
NARESZCIE KOTOSI MONDREGO I PRAWDZIWEGO O TEJ FIRMIE NAPISAŁ SYF OGULNY I KOŁCHOZ DLA BIAŁYCH LUDZI ZASTRASZONYCH PRZEZ KIEROWNICTWO KTURE SAMO WYLECIAŁO Z PRACY W FEMIE Z MSZCZONOWA TAK TRZYMACI
3
ok 2014-12-15 17:30:35
zwalniają tylko tych co im się robić nie chce. Z resztą sami chcemy żeby ich zwolnili bo nie będziemy robić za tych co kombinują.
Atmosfera całkiem niezła warunki ok magazyn ciepły wózki są więc nie trzeba nic ciągać. Ogólnie praca może być. Chciałem zmienić ale nic lepszego nie znalazłem
jako tako 2014-12-16 12:34:07
NIe wiem gdzie pracowałeś. Dla mnie ok. Kasa na czas, urlop jak chcesz to masz, a ze czasmi w soboty to pokaz mi gdzie nie trzeba. ja robie 1 na miesiąc, a żarówki nie są ciężkie a do kontenerow wzięli jakiś chlopaczkow z innej firmy.
dla mnie ok, ważne ze kasa jest i noramalna umowa
pracownik 2014-12-22 17:01:57
Na początek nie wiem słyszałem że z 2000 masz i jeszcze premia po probnym. co 2 lata nalezy się podwyzka.
2
smakosz 2015-06-05 09:13:40
Fajnie i mniej fajne tu wszystko opisane, mnie interesuje produkt smak i jakosc.
Jestem czesciej w ojczyznie, czasem musze na szybko cos ugotowac, wtedy kupuje mrozonki.Po wyprobowaniu produktu np.warzywa na patelnie- po wlosku to chyba pomylka mialo byc mexykanska.Fakt, ze to co opisane na opakowaniu nie jest w srodku jak np. cebula ;-((kukurydza nie w warzywach po wlosku,papryki bylo tyle jak KOT naplakal(4 kawalki na cale opakowanie 750g ale kukurydzy bylo 30%)
brokul byl dardzo drobny,jakies reszty z tasmy .Moze wiecej kontroli poprawi jakosc i zadowolenie klientow.
Jestem z produktow waszej firmy iglo poprostu rozczarowana,a szkoda bo produkty mrozone sa na ogol dardzo dobre.....swierze jak z wlasnego ogrodu
1
hi ha 2015-06-30 13:45:16
jeśli nie masz co ze sobą zrobić w domu nie masz życia prywatnego to zapraszam
do tej firmy .Zmuszają do pracy po 12h najlepiej codziennie na nocach nadgodziny i jeszcze szusta noc do tego , jeśli się nie zgodzisz to bez premi jesteś mimo tego że i tak psie pieniądze.A potem kiero tak wymyśli że on jest wspaniały a pracownicy to lenie i tylko się buntują .
Na rozmowie o pracę opowiadakłamstwa a potem okres prubny to ci powie że jak chcesz przedłużenie umowy to cię wysuszy do końca
Chasłem tej firmy powinien być :Mobingujemy ,oszukujemy i oskubiemy cię ze wszystkiego nawet z chęci do pracy
Zapraszamy aplikój
4
kapitanbomba 2015-07-01 15:15:12
Nie jest tak kolorowo jak to wygląda przy rekrutacji
Ciągłe nadgodziny, nie pasuje to się zwolnij albo firma Cię postraszy, że to zrobi. Premia to coś na co nawet ma wpływ zużytej taśmy klejącej. I najważniejsze, Twoje statystyki, masz robić 150 linijek, zrobisz więcej cisza, zrobisz za mało, przypomnienie kolejnego dnia, nie ważne czy miałeś 12 ton do przewalenia. Wyobraź sobie siebie wdrapującego się na wózek i pobierającego towar z lokalizacji 2 metry nad ziemią, taki standardzik. Czekamy na Ciebie, nie możesz mieć lepiej jak my!
4
Zdziwiony 2015-07-01 16:14:27
???jak co miesiąc .ostatni tydzień pracujemy dluzej bo sprzedają na sile a później jest wolne. nie wiem jak inni ale ja byłem infrmowany na rozmowie. można pracować gdzie indziej ale wszędzie tak samo. mi odpowiada przynajmniej kasa dobra
ktos 2015-07-02 08:44:10
raz ciężej raz lżej, ale przynajmniej cos zmieniają. kiedyś gonili na kontenry i 20 ton trzeb było zrobic teraz wzięli jakiś z innej firmy. ja wole przewalić 10 ton na składaniu. raz jest 10 raz jest 6 zależy od dnia.
2
Ha hi 2015-07-02 08:54:47
O czym dowiedziałeś się na rozmowie o tym że się zmusza do nadgodzin bo premii nie dostaniesz? Kasa dobra .. za taką pracę ? To ile dostałeś pochwal się ?
3
hi ha 2015-07-02 12:36:36
wolne, informowany,wszędzie tak samo???????? hahahahahahahah dobre
(przynajmniej kasa dobra )ubaw po pachy nie mogę wyjść z podziwu że to napisałeś- "Zdziwiony"palisz chyba coś bo nie masz pojęcia o pracy
Zamieńmy się pęsjami i pracą to inaczej będziesz śpiewał
2
hej ho 2015-07-02 17:41:04
Wielki brat patrzy i sam sobie opinie wystawia(te pozytywne). Pięknie, ciekawe czy już zgłosił posty do usunięcia czy zaczeka, aż temat ucichnie.
@ktos zmiany to sa takie ze dokladacie pracy a nie cos ulepszacie
3
aplikant 2015-07-14 10:27:52
Czyli dobrze, że się tam nie zatrudniłem. Na rozmowie początek bardzo pozytywny, warunki płacowe też robią wrażenie, ale zapytanie kierownika logistyki o pracę w soboty zwróciło moją uwagę na nadgodziny. Zacząłem drążyć temat, ale otrzymywałem zdawkowe odpowiedzi, więc zapytałem czemu nie powie wprost jak? Zamyślił się przez chwilę, odwrócił kota ogonem i mi podziękował za rozmowę.
Jeżeli chodzi o rozładunek kontenerów, to twierdzą, że jest od tego osobna firma i chyba faktycznie tak jest, bo chłopaki z gtv mają inną odzież niż tamci.
pracownik 2015-07-29 00:30:11
2000 podstawy na starcie, po okresie próbnym, jeżeli dotrzymasz, należy się premia co miesiąc. Różnie to bywa. Proszą o to by zostać na nadgodziny a jak nie to grożą że nie dostaniesz premii. Ostatnio kolega dostał wypowiedzenie bo nie chciał robić za frajer. Za nadgodziny jest tylko i wyłącznie odbiór godzin i to w stosunku 1:1 czyli zostajesz 4h dziennie to później masz te 4h zwrotu a nie 6 czy 8.
4
anonim 2015-09-29 19:18:15
Dobra uczciwa firma godna polecenia zarobki ok 4500 zł netto i duże prowizje samochód teraz octavia
???? 2015-10-04 19:57:20
Na jakim dziale? Na magazynie?
borsuk 2015-10-21 09:44:45
a ja pracuje w konkurencji i mam swięty spokoj od wielkiego brata, to my go teraz gnieciemy a nie on nas
baloo 2015-11-03 21:30:13
A o jakim wielkim bracie piszesz? Pracuję w tej firmie i jest jak wszędzie ... prezes, dyrektor, kierownik. Czy w szanownej konkurencji jest inaczej? Macie wielkiego brata, którego można pognieść?
Remik 2015-11-17 20:17:51
Moim zdaniem w tej firmie panuje śrdnia atmosfera. Nikt nie dba za bardzo o to żeby pracownikowi chciało się przyjść do pracy. W tak dużej firmie kadra zarządzająca powinna pomyśleć o jakieś imprez pracowniczej czy pakiecie socjalnym (rekreacja). Zarobki porównując do innych firm też są mocno przeciętne
Toni 2015-11-20 12:54:52
Faktycznie poszukują młodszego asystenta z językiem francuskim i warto spróbować ale pod warunkiem ze znasz francuski na poziomie C1,dotychczas kandydaci przedstawiali poziom szkoły podstawowej.
Oprócz tego atmosfera jest sympatyczna ale trzeba szybko myślec , można wiele sie nauczyć zależy kto czego oczekuje
Toni 2015-11-23 17:21:20
Wspomnialem assistante avec la langue français donc nie mówimy o szybko myslacych magazynowych!!!
Damian 2015-11-29 10:56:48
I tak pewnie nikogo sensownego nie znajdą bo proponują śmieszne pieniądze. Firma sie rozwija prezes bogaci a pracownicy nic z tego nie mają poza wiekszą ilością pracy.
5
Łooooooo 2015-12-05 15:10:02
Fejs a fabryce czekoladek się nie pracuje
Za frajer dostajesz wypłatę
Adam 2 2016-01-16 19:54:52
Nie polecam. Firma nic nie daje a tylko oczekuje. Duże wymagania a nic w zamian.
4
Marek 2016-01-24 20:08:14
Większość ogarniętych ludzi odchodzi i roku pracy ze względu na bardzo słabe warunki finansowe oraz zupełny brak systemu socjalnego.
4
Artek 2016-01-29 17:21:28
Polecam wszystkim których satysfakcjonuje duża ilość pracy za bardzo niską stawkę.
2
Intern 2016-03-05 18:48:13
A jakie jest u Was firmie GTV zatrudnienie ogółem?
Ew 2016-03-18 17:15:25
Pracowałam w tej firmie i nie polecam. Słabe pensje oraz zupełny brak zainteresowania pracownikiem to główne zarzuty. Mam porównanie z innymi średnimi formami i GTV wypada bardzo słabo nie było praktycznie żadnych dodatkowych przywilejów poza karta medyczną. Firma wydawała pieniądze na różne bzdury a oszczędzała maksymalnie na pracownikach. Praca w tej firmie nie jest rozwojowa. Odradzam
4
Aka1978 2016-04-09 16:35:48
Są „+” i „-” jak w każdej firmie. Atmosfera zależy też od działu i kierownika, a z tym bywa różnie.
+ wynagrodzenie, podwyżki, raz w roku szkolenie podnoszące kompetencje pracownika
+ za niewielką dopłatą karta Medicover premium
+ firma rozwija się, rośnie zatrudnienie
+ młody, międzynarodowy zespół
+ ładne biuro

- firma mieści się z dala od cywilizacji
- większość kadry zarządzającej pracuje w firmie od 10 lat i nie ma innego doświadczenia zawodowego
- brak wyjazdów integracyjnych (możliwe spotkanie działowe raz w roku w knajpie/restauracji/barze w Warszawie – ale taka integracja zależy od kierownika działu)
- brak Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych
7
Aka1978 2016-04-20 01:45:26
GTV jest firmą handlową. Przedstawiciele handlowi mają się raczej dobrze, o ile wykonują swoje cele miesięczne. W pionach handlowych jest niska rotacja, a jeśli ludzie nie zmieniają pracy tzn., że się realizują albo nie mogą znaleźć niczego lepszego. Dział narzędzi prężnie się rozwija. Zespół zgrany, z dużym doświadczeniem zawodowym. Właściwi ludzie na właściwym miejscu. Cały projekt realizowany jest z pomysłem i rozmachem.
2
tak 2016-05-17 17:03:48
co to jest +/- jakaś żenada skoro nie potrafisz prawdy napisać to nie pisz nic
tak 2016-05-17 17:10:16
co to jest +/- jakaś żenada skoro nie potrafisz prawdy napisać to nie pisz nic
to ja 2016-05-30 14:46:03
Cześć, czy ktoś z Was był na rekrutacji na Specjalista ds. Eksportu (rynek niemiecki)? Aktualna oferta na pracuj.pl.
Pracownik 2016-08-25 10:59:34
Do Asa, mam pytanie. Dlaczego w takim razie na magazyn nikt nowy nie chcę przyjść a prawie wszyscy doświadczeni pracownicy (powyżej 1 roku) odchodzą wkur...?
2
Karollo29 2016-09-15 09:40:57
Witam wszystkich. Chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej o GTV w Błoniu bo byłem na rozmowie i płace przedstawiają się całkiem atrakcyjnie, towar też lekki jak patrzyłem. Ale opinia pracownika to najlepsze źródło informacji. Jednak zaznaczam że zależy mi na jak najbardziej obiektywnej opinii.
Mili 2016-09-15 10:03:31
Wcześniej wiem, ze poszukiwali teraz nie mam pojęcia ale jak jesteś zaintersowany to wejdź na ich stronę internetowa tam powinni mieć wszystko napisane, poza tym chodliwe stanowisko to magazynier u nich.
Zax 2016-11-08 20:26:31
Napiszecie coś o pracy w magazynie w Pruszkowie? Zmieniło się coś?
Ciekawy 2016-11-19 13:28:02
Czemu tak mało opinii jest o Tej Firmie może by ktoś napisal coś o kierownictwie w tej Firmie i o wypłacaniu nadgodzin ciągle wiszą oferty pracy jak rozumie nie zła jest tam rotacja? Co jest dużym minusem tej firmy ?
mglisty 2016-12-01 09:30:38
Jezu, kolego/koleżanko, jak czytam to, w jaki sposób piszesz to dochodzę do wniosku, że trzeba jednak zreformować szkolnictwo...
1
Andri 2016-12-01 23:16:49
Czy ktoś może coś napisać o pracy w dziale handlowym? Jest ogłoszenie na przedstawicieli na Pracuj na wszystkie województwa. Czy firma się tak rozwija czy taka rotacja pracowników?
Olo 2016-12-02 22:48:39
Z tego co obserwuję to osoby na miejscu raczej się nie zmieniają. Ale wśród handlowców jeżdżących to jest spora rotacja. W ciągu pół roku odszedł kierownik sprzedaży i kilku handlowców. Ale czy sami się zwolnili czy to firma to nie wiem dokładnie.
Zostaw swoją opinię o GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GTV spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Dystrybucja S.K.A