Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Nowosystem

Pracowałeś w firmie Nowosystem i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-04-22 16:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"...Pozdrawiam pracowników i życzę miłej pracy którą można mieć w tej firmie jak chcesz tam pracować..."

No miła praca na 2,3,4 maszynach jednocześnie sama przyjemność ;)

"...jak nie to myślę że lepszej u prywacioka nie będzie. "

Oj będzie będzie, nie siej propagandy. Jak tak Ci źle w tej dużej firmie to wracaj bo przecież praca w NS to sama przyjemność ;)
zdjecie uzytkownika
trelek - 2014-04-22 19:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze że propagende sieją, chociaż jeden fakt jest zgodny tzn. u prywaciaka ciężko o dobrą kaske i warunki.
Praca może być miła jak jest mało zleceń ale jak pasek z wyplaty zobaczysz to przestaje być miła, depresja. Jak dużo roboty to zap...... jak maly samochodzik w te i spowrotem a i tak wiele wiecej niezarobisz.
A czego się można spodziewać po ekipie z PROTECHu (chodzi mi o kadre zarządzającą).
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-23 02:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zzz a czego się chcesz spodziewać jak pracujesz na guziku to więcej nie wyciągniesz. Może już czas się złapać czegoś innego?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-04-23 04:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zzz podaje mi jedną firmę w regionie w której jest lepiej no proszę
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-04-23 09:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będę tu pisał o innych firmach bo opinie tu ich nie dotyczą. Wystarczy poczytać o tej firmie i już wszystko wiadomo. Zarząd sobie niech przemyśli opinie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-24 01:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem że nigdzie lepiej ci nie zapłacą. Albo praca na guziki i 3 maszyny albo programowanie i ustawianie za lepsze zarobki twój wybór. Trzeba się rozwijać.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-04-24 08:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście, że trzeba się rozwijać, ale trzeba mieć trochę wiary w siebie, że można gdzieś zostać docenionym.. Czy w nowosystemie tak jest? Tego nie jestem pewien
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-04-24 09:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jako guzikowy to oczywiście, że nigdzie lepiej nie zapłacą. Trzeba więc się rozwijać żeby lepiej zarabiać a w innych firmach wtedy lepsze zarobki są realne.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-25 04:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robert ale żeby zostać docenionym to trzeba się wykazać ale nie w tej firmie. Przykra sprawa ale tak jest. Czy walisz weekendy czy nie to bardzo cię nie docenią tak samo z normami nie ma się co wysilać za bardzo bo po co jak masz to samo czy zrobisz więcej czy nie. Może za podpierdalanie cię docenią ;-)
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-04-27 17:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz wszystko w rękach naszego szanownego kierownictwa...
zdjecie uzytkownika
to jo - 2014-05-05 20:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wow fajnie się robi w firmie. Już w nie nie pracuje i nie jestem wiecie kim. Firma zwalnia ludzi za nic tak słyszałem za wolność słowa ejj. Ciekawe jak do tego doszli ? po adresie IP. Takie rzeczy tylko dochodzeniówka załatwia.
zdjecie uzytkownika
to ja - 2014-05-06 20:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dochodzeniówka to je pikus Nowosystem ma lepszy system.... strzela na pałe ąż trafi tylko że pracowników zabraknie a cele będa podania składać do pracy, no ale cóż(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
allo allo - 2014-05-07 14:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
koło brakuje jednego wpisu. A taki fajny był.
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-05-07 17:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co się stalo z jednym komentarzem?? Czyżby cenzura??
Mam nadzieje że przynajmniej go przeczytali.
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-05-07 17:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ale ponoć jeden z ustawiaczy się zwolnił heh masakra ta firma to już naprawde zbliża się do dna.
Nikomu niepolecam pracy tam, omijać z daleka. Wyzysk i zasuwanie na kilku maszynach naraz.
zdjecie uzytkownika
Dakalia - 2014-05-10 23:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ile tam ustawiacz zarabia to może zaaplikuję do firmy, przyjmą mnie i będę nowym ustawiaczem waszych maszyn :)
zdjecie uzytkownika
trelek - 2014-05-12 20:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez sobót może 2000 netto jak ci calej premi nieuwalą ale nadgodziny to standart za które niemasz apłacone jak należy a tyle co za zwykły dzień.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-06-12 21:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogulnie lipa....urlopy przymusowe i ludzie sie zwalniają, ewakuacja !!!!!
zdjecie uzytkownika
Dakalia - 2014-06-18 09:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 jak dla mnie to całkiem niezłe pieniądze. Ale nie mam zbyt dużego doświadczenia więc podejrzewam, że bardziej doświadczonym pracownikom ta stawka by nie odpowiadała.
zdjecie uzytkownika
Kordek - 2014-06-18 16:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To leć bo na pewno cię przyjmą jak wysyłają na przymusowe urlopy lub bezpłatne jak ci się płatny skończył. 2000 netto to po paru latach pracy jak sobie zasłużysz. Tylko nie choruj bo cię wywalą za to...
zdjecie uzytkownika
trelek - 2014-06-18 20:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 zł netto to dla fachowców z kilkuletnim doświadczeniem w programowaniu i przychodzeniu w soboty i niedziele więc szału niema i niepchajta sie w to bagno.
zdjecie uzytkownika
nikodem - 2014-06-21 07:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
specjalistów za grosze potrzeba a 3 maszyny ustawiaj, produkuj w jednym czasie! I wiecznie mało...
zdjecie uzytkownika
Dakalia - 2014-06-21 11:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlatego mówię, że na start dla mnie to dobre rozwiązanie. Od czegoś trzeba zacząć przecież. Od razu ci 4000 nie dadzą ...
zdjecie uzytkownika
trelek - 2014-06-21 14:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
4000 to na dwóch z dwiema sobotami jak już.
zdjecie uzytkownika
Dakalia - 2014-06-22 00:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wierzę, że tak jest. Dlatego to co piszę to marzenie ściętej głowy, ale tu ceny dyktuje rynek i ludzie, którzy za takie a nie inne pieniądze godzą się na robotę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nowosystem
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x