Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Nowosystem

Pracowałeś w firmie Nowosystem i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
to jo - 2014-05-05 20:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wow fajnie się robi w firmie. Już w nie nie pracuje i nie jestem wiecie kim. Firma zwalnia ludzi za nic tak słyszałem za wolność słowa ejj. Ciekawe jak do tego doszli ? po adresie IP. Takie rzeczy tylko dochodzeniówka załatwia.
zdjecie uzytkownika
to ja - 2014-05-06 20:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dochodzeniówka to je pikus Nowosystem ma lepszy system.... strzela na pałe ąż trafi tylko że pracowników zabraknie a cele będa podania składać do pracy, no ale cóż(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
allo allo - 2014-05-07 14:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
koło brakuje jednego wpisu. A taki fajny był.
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-05-07 17:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co się stalo z jednym komentarzem?? Czyżby cenzura??
Mam nadzieje że przynajmniej go przeczytali.
zdjecie uzytkownika
??? - 2014-05-07 17:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ale ponoć jeden z ustawiaczy się zwolnił heh masakra ta firma to już naprawde zbliża się do dna.
Nikomu niepolecam pracy tam, omijać z daleka. Wyzysk i zasuwanie na kilku maszynach naraz.
zdjecie uzytkownika
Dakalia - 2014-05-10 23:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ile tam ustawiacz zarabia to może zaaplikuję do firmy, przyjmą mnie i będę nowym ustawiaczem waszych maszyn :)
zdjecie uzytkownika
trelek - 2014-05-12 20:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez sobót może 2000 netto jak ci calej premi nieuwalą ale nadgodziny to standart za które niemasz apłacone jak należy a tyle co za zwykły dzień.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-06-12 21:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogulnie lipa....urlopy przymusowe i ludzie sie zwalniają, ewakuacja !!!!!
zdjecie uzytkownika
Dakalia - 2014-06-18 09:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 jak dla mnie to całkiem niezłe pieniądze. Ale nie mam zbyt dużego doświadczenia więc podejrzewam, że bardziej doświadczonym pracownikom ta stawka by nie odpowiadała.
zdjecie uzytkownika
Kordek - 2014-06-18 16:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To leć bo na pewno cię przyjmą jak wysyłają na przymusowe urlopy lub bezpłatne jak ci się płatny skończył. 2000 netto to po paru latach pracy jak sobie zasłużysz. Tylko nie choruj bo cię wywalą za to...
zdjecie uzytkownika
trelek - 2014-06-18 20:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 zł netto to dla fachowców z kilkuletnim doświadczeniem w programowaniu i przychodzeniu w soboty i niedziele więc szału niema i niepchajta sie w to bagno.
zdjecie uzytkownika
nikodem - 2014-06-21 07:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
specjalistów za grosze potrzeba a 3 maszyny ustawiaj, produkuj w jednym czasie! I wiecznie mało...
zdjecie uzytkownika
Dakalia - 2014-06-21 11:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlatego mówię, że na start dla mnie to dobre rozwiązanie. Od czegoś trzeba zacząć przecież. Od razu ci 4000 nie dadzą ...
zdjecie uzytkownika
trelek - 2014-06-21 14:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
4000 to na dwóch z dwiema sobotami jak już.
zdjecie uzytkownika
Dakalia - 2014-06-22 00:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wierzę, że tak jest. Dlatego to co piszę to marzenie ściętej głowy, ale tu ceny dyktuje rynek i ludzie, którzy za takie a nie inne pieniądze godzą się na robotę.
zdjecie uzytkownika
trelek - 2014-09-25 09:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rynek jest taki że zawsze można znaleźć cos lepszego za albo lepszą kase albo za prace w lepszych warunkach.
zdjecie uzytkownika
krab - 2014-10-29 12:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie jak jest z l4? kosza bardzo za to jak ktoś sie niechcąco przypadkiem pochoruje? wszystko się może zdarzyc, wolę wiedzieć... pracujące soboty są obowiązkowe?
zdjecie uzytkownika
Robi - 2014-10-30 13:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak przyniesiesz L4 to już odnotowane i zapamiętane co by Ci potem wytknąć bo nie jest mile widziane. Zapomnij o weekendach. Ale jakby były to oczywiście lepiej jakbyś przyszedł...
zdjecie uzytkownika
ktośtam - 2014-11-16 16:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno kierownik znowu poszedł do lamusa? hmmm ciekawe czy ktoryś będzie tam na stałe.
zdjecie uzytkownika
grzybek - 2015-02-05 14:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda bhp i socjalne w tej firmie? Dla mnie to też istotna sprawa. Często firmy mało placą ale mają bogate zaplecze socjalne co zwiększa atrakcyjność pracy.
zdjecie uzytkownika
Miro - 2015-02-05 15:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomnij o bogatym zapleczu socjalnym. Wypadki też chodzą po ludziach...
zdjecie uzytkownika
grzybek - 2015-02-11 10:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba dam sobie z wami spokój. Tak z ciekawości, są tam stali pracownicy czy wszyscy tymczasowo z łapanki? Widzę że same złe komentarze to chyba z łapanki.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-02-11 14:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzybek - 2015-02-11 10:22:28]:
Stali są , firma jest dobrze rokuje na przyszłość
zdjecie uzytkownika
byłem i widziałem - 2015-02-14 11:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [grzybek - 2015-02-11 10:22:28]:
Są stali pracownicy jeszcze z czasów poprzedniej firmy która znajdowała się w tym samym miejscu i jak jesteś z poza tego układu to naprawdę cieżko będzie Ci dojść do poziomu ich zarobków. Jednak jak będziesz dobrym pracownikiem i dużo potrafisz to masz szansę zrobić to szybciej. Firma raczej stabilna powinna być na rynku jeszcze kilka ładnych lat i się rozwijać. Mają dojścia do ciekawych zamówień w tej branży. Z rzeczy socjalnych dostaniesz paczkę na święta i tylko tyle więc pod tym względem biedne zaplecze chociaż nie można powiedzieć, że nic nie robią w tym temacie.
zdjecie uzytkownika
ns robol - 2015-02-23 20:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stałych pracowników jest tylko kilku, zresztą tam wogule kilku pracowników na zmianie zostało, brak zleceń i pracownicy poszli po rozóm do glowy i sami się zwolnili.
Czy firma stabilna to wątpie, miała sporo zleceń do hydrauliki siłowej a teraz nic tylko rozjazdy kolejowe czyli sporo dzwigania za psi pieniądz.
Czy będzie na rynku kilka lat? Tak a potem bankrut albo reanimacja przez kogoś innego.
Nie żebym źle życzył firmie ale bije do rozsądku osób prowadzących, niebądźcie takimi sknerami nie tylko dla pracowników ale także do narzędzi pracy bo tam brakuje naprawde wszystkiego od wierteł do narzędzi pomiarowych.
Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nowosystem
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Nowosystem?
Zadaj pytanie