Alfatec Sp. z o.o.

Suchy Las

Opinie o Alfatec Sp. z o.o.

ania 2014-09-08 19:27:55
maniek, nie bój się, ja tam byłam na rozmowie jakoś w maju i wszystko przebiegło normalnie, a też bałam się po tych wypowiedziach tutaj. Wtedy się nie udało i bardzo żałuje bo szefowa wydawała się bardzo spoko. Dzisiaj zaprosili mnie ponownie na rozmowę, więc może tym razem się uda :)
3
Magda 2014-09-08 20:55:44
Mi sie udało dostać prace ostatnim razem. Tez czytałam te opinie i miałam lekkie obawy. Ale dziewczyny jest dobrze, fajne biuro, atmosfera ok. Po okresie próbnym sama szefowa zaproponowała podwyżkę , wypłata na czas. Z szefową nie słyszałam żeby ktoś miał problemy. Poprzednia moja praca to było nieporozumienie, tutaj jest spokojnie.
1
monia 2014-10-28 19:06:10
podobno spoko wszystko,kasa tez jak na poznan wysoka,menageow tez ok majom
1
chcialoby sie 2015-01-31 22:51:27
taa teraz znajdz mi jakies miesjce gdzie zatrudniaja kogos nowego i biora go na umowe o prace na czas nieokreslony chyba nie ma takich cudow w dzisiejszych czasach ja przynajmniej sie nie ludze ze sa takie miejsca... co do pracy w alfatecu to tez bym chcial sie czegos dowiedziec ale widze ze nie ma tutaj za bardzo poinfomrowanych osob.
:) 2015-02-02 21:52:04
Firma jest dobra, zero nadgodzin, wychodzisz wcześniej, jak się wyrobisz, najważniejsze być punktualnie i sumiennie wykonywać swoją pracę. Zaangażowanie jest odpowiednio wynagradzane, realna możliwość rozwoju. Polecam.
1
misiek 2016-09-19 11:16:11
Hej. Widzę, że poszukiwany jest handlowiec w Poznaniu. Jak zarobki?
3
mlody 2016-09-26 23:01:14
handlowcy mają w tej firmie auta służbowe ?
Marcin 2016-09-27 10:07:07
@mlody raczej tak, bo wymagają prawa jazdy kategorii B, ale nic nie napisali o konieczności posiadania własnego samochodu. Wydaje mi się więc, że to logiczna sprawa. Zresztą najczęściej PH mają do dyspozycji samochody.
Zostaw swoją opinię o Alfatec Sp. z o.o. - Suchy Las
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alfatec Sp. z o.o.