Alfatec Sp. z o.o.

Suchy Las

Opinie o Alfatec Sp. z o.o.

adeo 2014-07-07 17:09:59
szkoda gadać po prostu .........................
5
Aguś 2014-07-17 17:11:01
Czy coś się w ostatnim czasie zmieniło na lepsze jeśli chodzi o atmosferę w firmie alfatec
2
:D 2014-07-18 18:03:50
tak zmiana goni zmianę tak jak u nas w rządzie
3
amdre 2014-09-04 12:33:43
jaka macie opinie na dzien dzisiejszy?
1
ania 2014-09-08 19:27:55
maniek, nie bój się, ja tam byłam na rozmowie jakoś w maju i wszystko przebiegło normalnie, a też bałam się po tych wypowiedziach tutaj. Wtedy się nie udało i bardzo żałuje bo szefowa wydawała się bardzo spoko. Dzisiaj zaprosili mnie ponownie na rozmowę, więc może tym razem się uda :)
3
Magda 2014-09-08 20:55:44
Mi sie udało dostać prace ostatnim razem. Tez czytałam te opinie i miałam lekkie obawy. Ale dziewczyny jest dobrze, fajne biuro, atmosfera ok. Po okresie próbnym sama szefowa zaproponowała podwyżkę , wypłata na czas. Z szefową nie słyszałam żeby ktoś miał problemy. Poprzednia moja praca to było nieporozumienie, tutaj jest spokojnie.
1
peru 2014-09-22 11:35:30
a jak kondycja firmy? ogolnie jest ok? bo tu widze rozne komentarze
1
monia 2014-10-28 19:06:10
podobno spoko wszystko,kasa tez jak na poznan wysoka,menageow tez ok majom
1
chcialoby sie 2015-01-31 22:51:27
taa teraz znajdz mi jakies miesjce gdzie zatrudniaja kogos nowego i biora go na umowe o prace na czas nieokreslony chyba nie ma takich cudow w dzisiejszych czasach ja przynajmniej sie nie ludze ze sa takie miejsca... co do pracy w alfatecu to tez bym chcial sie czegos dowiedziec ale widze ze nie ma tutaj za bardzo poinfomrowanych osob.
ciekawy 2015-02-01 21:15:17
Może wreszcie ktoś napisze jak pracuje sie w tej firmie?
:) 2015-02-02 21:52:04
Firma jest dobra, zero nadgodzin, wychodzisz wcześniej, jak się wyrobisz, najważniejsze być punktualnie i sumiennie wykonywać swoją pracę. Zaangażowanie jest odpowiednio wynagradzane, realna możliwość rozwoju. Polecam.
1
anna 2015-05-11 13:52:02
W jakim celu stworzona jest ta strona skoro negatywne wpisy są usuwane?
4
kiter 2015-08-20 01:27:54
A nie bierzesz pod uwagę regulaminu i tego, że może być on łamany? Być może osoby które nie są zadowolone z pracy w tej firmie powinny trochę przytemperować swoje emocje i używać słów i zwrotów, które są powszechnie uważane za akceptowalne. To na pewno pomogłoby otrzymywać prawdziwy obraż firmy z forum.
bolu 2015-12-26 15:53:00
@kiter podobno mają teraz ogłoszenie na handlowca. Wymagają jedynie średniego wykształcenia, a dobrze, że jest zapewniona możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji zawodowych.
1
ttt 2015-12-28 19:55:30
@bolu wiez co tak na prawde to teraz na kazdym stanowisku jesli sie chce oczywsicie to mozna podniesc swoje kwalifikacje zawodowe wiec to nic nowego..
Fanue 2015-12-30 23:20:41
Jakieś tam historie nie są istotne. Ważne jest natomiast to, że obecnie prowadzą rekrutację na handlowca. Przeglądając ofertę zauważyłem, że oferują bardzo dobre warunki. Ciekawi mnie tylko jak wygląda atmosfera pracy. Pozdrawiam.
Sample 2015-12-31 16:14:01
Szukaja bo tam nikt nie zostaje na dlugo. Za to wypowiedz calkiem jak reklama wyglada...
3
Pozytywna 2016-01-17 15:02:38
Pozytywna atmosfera?? Raczej tego tam nie znajdziesz chyba ,że sztuczną to tak ;)
2
Azsz 2016-01-18 14:30:31
A tam, w pracy trzeba pracować @pozytywna i nie ma sie co zbytnio przejmować innymi rzeczami, taka jest prawda i tyle, ale jak mówi @wałek jest dobrze
Kret 2016-01-31 22:33:51
Kto tam pracował nikt ci nie poleci tej firmy ... Ale sam sie przekonasz niedługo jak cię zatrudnią
2
tomek 2016-02-01 22:15:37
Kret, chyba jednak mozna być zadowolonym, skoro firma nadal działa i ludzie nie odchodzą. Teraz szukaja tylko handlowców zresztą. Oferuja zresztą stabilność zatrudnienia(usunięte przez administratora)transparentny system wynagrodzeń, także musi byc podstawa w wynagrodzeniu, a to duży plus.
Marek 2016-02-28 20:57:30
to nie dziwne, że właściciele od lat się nie zmieniają ;) a rotacja pracowników nie zawsze musi wynikać z powodu złych warunków. Alfatec szuka handlowców i oferta źle się nie prezentuje.
1
figi 2016-03-05 12:08:10
@wiola moze byc wiele czynników przez które tak jest. Ważne że firma nadal funkcjonuje i zatrudnia ludzi. Już od 2 miesięcy szukają jeszcze handlowca do opakowań,
1
archa 2016-04-09 13:43:20
Skoro atmosfera dopisuje to bardzo dobrze, ale wydaje mi się, że nie szukali specjalistów ds. handlowych @figi.
1
misiek 2016-09-19 11:16:11
Hej. Widzę, że poszukiwany jest handlowiec w Poznaniu. Jak zarobki?
3
mlody 2016-09-26 23:01:14
handlowcy mają w tej firmie auta służbowe ?
Marcin 2016-09-27 10:07:07
@mlody raczej tak, bo wymagają prawa jazdy kategorii B, ale nic nie napisali o konieczności posiadania własnego samochodu. Wydaje mi się więc, że to logiczna sprawa. Zresztą najczęściej PH mają do dyspozycji samochody.
Zostaw swoją opinię o Alfatec Sp. z o.o. - Suchy Las
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alfatec Sp. z o.o.