brak logo

FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

Wrocław

Opinie o FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

Dorota 2013-01-23 08:56:15
Zastanawia mnie tylko to,ze nie ma ani jednej opini od osoby, ktora podjela wspolprace i jest zadowolona. Dla mnie jest to sygnal, ze co tu nie tak
Gracja 2013-01-23 10:15:40
Dorota - 2013-01-23 08:56:15

Zastanawia mnie tylko to,ze nie ma ani jednej opini od osoby, ktora podjela wspolprace i jest zadowolona. Dla mnie jest to sygnal, ze co tu nie tak
PODAJE WPISY:Autor: kasia445 (*.*.246.205) (2012-11-29 12:36:33)
Powiem takl, wpłacacie pieniądze na własne ryzyko i z własnej woli. Sama pracuje z gracją i nie załuje.. warto spróbować, a jeśli nie jest ktoś douczony i nie wie co to znaczy Firma reklamowo- informacyjna to wypisuje głupoty tutaj..Pozdrawiam gorąco tych co wyzywają sami nie wiedząc za co:)
Autor: J.J (*.*.108.26) (2012-11-19 20:53:57)
podjęłam współpracę z firmą "GRACJA" i nie żałuje,fakt pieniądze trzeba wpłacić,ale otrzymuje informatory potrzebne do współpracy i jakoś zarabiam,kontakt i wszelka pomoc jest perfekcyjna,a jeśli chodzi o typowe prace chałupnicze to proponuje aby wszyscy czytali tekst tak długo aż go zrozumieją,ponieważ Gracja jest firmą informacyjno-usługową tak więc dostarcza osobą zainteresowanym propozycję prac i pełen ich opis oraz adresy firm u których można podjąć pracę np. adresowanie kopert,składanie długopisów itp. Osobiście POLECAM
cikura 2013-01-23 22:31:52
W[usunięte przez moderatora] - jesteś żałosny. Sam sobie piszesz te chwalebne opinie i masz błogą nadzieję, że ludzie w to uwierzą. Spłać wreszcie ten dług wobec kablówki to będziesz może bardziej wiarygodny. Bo w przeciwnym wypadku ja tą wierzytelność wykupię i wycisnę ciebie jak cytrynę aż nie spłacisz mi to z odsetkami co do grosza :-)
gracja 2013-01-24 00:07:30
cikura - 2013-01-23 22:31:52

W[usunięte przez moderatora] - jesteś żałosny. Sam sobie piszesz te chwalebne opinie i masz błogą nadzieję, że ludzie w to uwierzą. Spłać wreszcie ten dług wobec kablówki to będziesz może bardziej wiarygodny. Bo w przeciwnym wypadku ja tą wierzytelność wykupię i wycisnę ciebie jak cytrynę aż nie spłacisz mi to z odsetkami co do grosza :-)
Niestety ale nie piszę sobie chwalebne opinie -widać że nie są napisane na tym forum...ale coż niby taki inteligentny a tak mało wie,może wykup gazetki z kiosku))Pozdrawiam
cikura 2013-01-24 16:44:17
[usunięte przez moderatora]- nie udawaj większego idioty niż nim jesteś.To, że są to wpisy przekopiowane z innego forum (na którym też bardzo aktywnie się udzielałeś w obronie tej Gracji) ma oznaczać że nie ty to pisałeś?
Doskonale wiem na jakim forum są te pochwały dla tej twojej "uczciwej inaczej" firmy U.I.R. Gracja Janusz Waszczak
magda.wasik@o2.pl 2013-01-25 18:58:02
Autor: magda.wasik@o2.pl (*.*.56.88) (2013-01-25 13:07:56)
witam, współpracuje z firmą GRACJA. Szukałam zajęcia w domu, wpłaciłam na kilka kont drobne kwoty, ale tylko z firma GRACJA podjełam współprace i jak do tej pory jestem zadowolona, choć te pieniądze nie poszły na marne i przynoszą nadal zysk. Pomimo tylu złych opinii w necie o tej firmie, ja daję na prawdę pozytywną. Polecam GRACJĘ i zachęcam wszystkich niedowiarków do współpracy z firmą, bo na tyle mojego szukania ta firma mnie nie zawiodła.
cikura 2013-01-25 20:29:17
Pan Janusz Waszczak prowadzący działalność gospodarcza pod nazwą U.I.R. GRACJA nazywaną dość na wyrost "firmą" znów pozwolił sobie zacytować własny w wpis z portalu nomen-omen "Nierzetelne firmy" http://www.uwagi.pl/articles/view/9264556/Nierzetelne-firmy/agencja-posrednictwa-pracy
SYLWEK 2013-01-26 11:34:33
Witam wszystkich uczestników tego zacnego forum na temat oszustów ukrywających się pod nazwą GRACJA to oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zrobiliśmy z kolegą mały sprawdzian. pomyśleliśmy jak się uda to my i nasze żony będziemy mieli dodatkowy dochód po godzinach pracy a jak okaże się że to jednak oszuści to będziemy ostrzegać wszystkich zrobiliśmy małą zrzutę na przelew i już śmiało mogę wam powiedzieć że kasa wsiąkła a długopisów niema już 2 tygodnie i pewnie nie będzie ich już czyli Potwierdzam regułę ŻADEN POLSKI SZANUJĄCY SIĘ I UCZCIWY PRACODAWCA NIE POBIERA OPŁAT ZA TO ŻE MOŻEMY U NIEGO PRACOWAĆ
gracja 2013-01-26 12:31:45
SYLWEK - 2013-01-26 11:34:33

Witam wszystkich uczestników tego zacnego forum na temat oszustów ukrywających się pod nazwą GRACJA to oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zrobiliśmy z kolegą mały sprawdzian. pomyśleliśmy jak się uda to my i nasze żony będziemy mieli dodatkowy dochód po godzinach pracy a jak okaże się że to jednak oszuści to będziemy ostrzegać wszystkich zrobiliśmy małą zrzutę na przelew i już śmiało mogę wam powiedzieć że kasa wsiąkła a długopisów niema już 2 tygodnie i pewnie nie będzie ich już czyli Potwierdzam regułę ŻADEN POLSKI SZANUJĄCY SIĘ I UCZCIWY PRACODAWCA NIE POBIERA OPŁAT ZA TO ŻE MOŻEMY U NIEGO PRACOWAĆ
WITAM,TO JEST PANA MAILA DO MNIE!!!~BRAK SŁOW-GRACJA
ok Gracja czekałem na maila ale nie dostalem więc dołącze nowy wpis na forum o was i obrobie wam tyłek żeby ludzie wam nie wysyłali kasy na przedpłatę bo skoro nie łaska odpisać to jesteście zwykłymi naciagaczami
Jacek 2013-01-28 01:26:58
Jestem zainteresowany wykupem długu właściciele firmy U.i.R GRACJA Janusz Waszczak wobec kablówki https://marketdlugow.pl/szukaj/osoba/3955341/WASZCZAK,JANUSZ
Myślę,że uda mi się zainwestowaną kasę odzyskać z nawiązką bo mieszkam niedaleko - też na Krzykach. Jestem 46-letnim policjantem na emeryturze, więc problemu chyba nie będzie. A przy okazji sprawdzę działalność U.I-R EMIDA Dorota Waszczak
Magdalena89 2013-01-28 14:48:07
Zwracam się do firmy 'Gracja'... otóż jak wam nie jest wstyd oszukiwać biednych ludzi? Ludzie czasem nie mają co do gara włożyć a wy jeszcze wysysacie ostatnie grosze żeby sobie dogodzić, a ludzie łudzą się że dostaną jakąś prace żeby zarobić. Wstydźcie się OSZUŚCI !!! Lepiej zaprzestancie wysysać od biednych ludzi pieniądze bo to już nie długo się skończy i pójdziecie za kraty. O S Z U Ś C I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alan 2013-02-03 10:34:08
[usunięte przez moderatora]naciągacze to nie prawda że wy jesteście przedstawicielami firm jak przy każdej ofercie jest wasze je[usunięte przez moderatora]godło niby firmy i nie ma zadnej innej. wiec mam tyle dla was [usunięte przez moderatora]za te pieniadze. dla ludzi nie wysylac im pieniedzy!!!!!!!! to jest walek z ta praca.
jogi 2013-02-03 22:19:46
Takiej pracy szukają tylko biedacy, a wy nie macie wstydu żądać pieniądze, niektórzy ostatni grosz wpłacą żeby trochę zarobić, i potem się okazuje to co jest wyżej opisane.Uczciwy pracodawca opisze dokładnie na czym ta praca polega i nie będzie żądał żadnych pieniędzy,
w umowie można sobie zapewnić jeżeli ktoś nie podejmie oferowanej pracy to będzie musiał zapłacić ustaloną kwotę.
krata90 2013-02-25 17:15:25
ja tez sie stanawialam nad ta firma ale nikt przez miesiac nie odebral na numer ktory byl podany na stronie. tak ze wydaje mi sie ze jest z tym cos nue tak..
robol 2013-03-03 14:06:24
do Gracja:
proszę napisać czym jest podyktowana opłata "na wejście"
nik 2013-03-19 18:37:38
Gracja - 2013-01-07 23:41:41

Kadzaf - 2013-01-07 23:15:12

"Nieporozumienie piszę się łącznie". Pozdrawiam
Dziękuje za ceną uwagę...Gracja
Cenną - pisze się przez dwa "n".
Paula 2013-04-03 12:51:35
Witam...wszyscy piszecie negatywne opinie na temat tej firmy,chcialabym wiedziec czy macie powody aby ich oskarzac?
Wpłaciliscie pieniadze i nic nie otrzymaliscie?
Bo nie rozumiem tych opini i czy Ci ktorzy pisza te opinie zostali oszukani?
Gracja 2013-04-03 14:44:21
Bardzo dobre PYTANIE...nie ma osób co wpłaciły a nic nie otrzymały!Cóż pisać muszą....Pozdrawiam-Gracja.
Gracja 2013-04-03 14:45:33
Paula - 2013-04-03 12:51:35

Witam...wszyscy piszecie negatywne opinie na temat tej firmy,chcialabym wiedziec czy macie powody aby ich oskarzac?

Wpłaciliscie pieniadze i nic nie otrzymaliscie?

Bo nie rozumiem tych opini i czy Ci ktorzy pisza te opinie zostali oszukani?
Bardzo dobre PYTANIE...nie ma osób co wpłaciły a nic nie otrzymały!Cóż pisać muszą....Pozdrawiam-Gracja
GRACJA 2013-04-03 14:48:03
ZAPRASZAM NA NIE CO MNIEJ OPRYSKLIWĄ OPINIĘ NA NASZ TEMAT
http://www.uwagi.pl/articles/view/9264556
GRZEGORZ 2013-04-05 13:25:10
MAM PYTANIE OK WPŁACE DOSTANE BROSZURE I CZY PUŻNIEJ JEST DALSZA WSPUŁPRACA CZY TO POLEGA TYLKO NA SPRZEDAWANIU OFERT PRAC CHAŁUPNICZYCH KTÓRYCH PUŻNIEJ SIĘ NIE REALIZUJE NIE ODBIERACIE TELEFONU I PRZYDAŁ BY SIE WPIS DO EWIDENCJI BO Z TEGO CO MI WIADOMO W NASZYM KRAJU KAŻDY WEDŁUG WPISU MAŻE SPRAWDZIĆ FIRMĘ
Gracja 2013-04-06 17:32:32
GRZEGORZ - 2013-04-05 13:25:10

MAM PYTANIE OK WPŁACE DOSTANE BROSZURE I CZY PUŻNIEJ JEST DALSZA WSPUŁPRACA CZY TO POLEGA TYLKO NA SPRZEDAWANIU OFERT PRAC CHAŁUPNICZYCH KTÓRYCH PUŻNIEJ SIĘ NIE REALIZUJE NIE ODBIERACIE TELEFONU I PRZYDAŁ BY SIE WPIS DO EWIDENCJI BO Z TEGO CO MI WIADOMO W NASZYM KRAJU KAŻDY WEDŁUG WPISU MAŻE SPRAWDZIĆ FIRMĘ
"GRACJA"
NIP 8992161229 REGON 932119886
UL. POWSTAŃCÓW ŚLĄSKICH 131/14
53 - 317 WROCŁAW
www.gracja.entro.pl
ania 2013-04-24 14:52:06
Gracja = żenada i wielkie oszustwo
Gracja 2013-04-24 22:29:49
ania - 2013-04-24 14:52:06

Gracja = żenada i wielkie oszustwo
Sama Pani nie wie co mówi widocznie nie czytała wpisów POZYTYWNYCH na www.uwagi.pl Pozdrawiam
wiking 2013-04-30 08:48:47
Miesiąc temu dokonałem przelewu za informator prac chałupniczych i nic nie dostałem,30 zł w błoto.Czysty zysk .Gdyby firma była nawet w Brazyli to juz chyba by doszło jesli coś by wysłali.
wiking 2013-04-30 08:59:57
Gracja - 2013-01-07 23:41:41

Kadzaf - 2013-01-07 23:15:12

"Nieporozumienie piszę się łącznie". Pozdrawiam
Dziękuje za ceną uwagę...Gracja
Ja mam potwierdzenie przelewu a itak nic nie dostałem,a w tym wypadku nie mogą powiedziec ze nic nie dostali.
GRACJA 2013-04-30 10:53:26
wiking - 2013-04-30 08:59:57

Gracja - 2013-01-07 23:41:41

Kadzaf - 2013-01-07 23:15:12

"Nieporozumienie piszę się łącznie". Pozdrawiam
Dziękuje za ceną uwagę...Gracja
Ja mam potwierdzenie przelewu a itak nic nie dostałem,a w tym wypadku nie mogą powiedziec ze nic nie dostali.
WITAM,ZANIM TU WYPISYWAĆ SWOJE ŻALE MOŻE NAJPIERW BY PAN Z NAMI SIĘ SKONTAKTOWAŁ?! ZAPRASZAM NA POZYTYWNE OPINIE O NAS NA:uwagi.pl/articles/view/9264556 TAM WPISAĆ NASZĄ FIRME,POZDRAWIAM-GRACJA.
Dorotka 2013-05-11 00:11:21
Weszłam sobie z ciekawości na ten temat gdyż zetknęłam się z ofertą firmy. Od razu ostrzegam że nie będę tu raczej zaglądać żeby odpisywać na godne pożałowania tłumaczenia tej oto firmy. Jestem z natury osobą lubiącą analizować wszystko po kolei
Dlatego tez zamieszczam ten post dla tych co nie przebrnęli przez każdą stronę tylko poszli na koniec zobaczyć co się okazało
A więc zbiorę fakty
Pan [usunięte przez moderatora]który prowadzi firmę Gracja jest zadłużony, jego żona również ma na siebie zarejestrowaną firmę o podobnym profilu. Kilka osób skarży się że wysłało pieniądze ale dostało odpowiedź że nie dotarły.
Tyle co do faktów bezpośrednio dotyczących tej firmy.
Teraz kilka faktów ogólnych dotyczących takiej działalności. Jak byłam młoda i głupia ślepo wierzyłam w takie oferty, jednakże zamiast zarabiać pieniądze wyrzucałam je w błoto płacąc takim oszustom. Później zmądrzałam i przejrzałam setki takich tematów na forach. Od tej pory ostrzegam ludzi naiwnych. Nie dajcie się nabierać !!! Pomyślcie logicznie kto, chcąc dać Wam zarobić bierze od Was pieniądze?? Przecież skoro ma Wam wypłacić je za miesiąc to po co je od Was brać?? Ponadto kto oferuje dziś prace chałupnicze na serio?? wszystko leci maszynowo ludzie!! Jeżeli chcecie zarabiać w domu to polecam na programach partnerskich ( nie będę robić reklamy konkretnym programom), ja na nich dobrze zarabiam. Wystarczy włożyć trochę wysiłku w zarabianie przez internet :) nie dajcie się oszukać, nie nabierajcie się na szybkie zarobki . Żyjemy w Polsce a tu trzeba trochę popracować na pieniążki :) miało być czysto teoretycznie ale mnie poniosło jak zwykle. Jeszcze chcę dodać że poziom wypowiedzi Gracji na tym forum sięga dna, chwilami nie mogłam się nadziwić że można mieć tak tępe odpowiedzi, ponadto ostrzegam że pozytywne komentarze może napisać każdy. Tu nick masz na chwile co za problem żeby Pan[usunięte przez moderatora] napisał że jest kasią która jest zadowolona?? Poza tym akurat wierzę że osoba zadowolona z usług przegląda fora żeby sprawdzić czy ta firma jest spoko czy nie xD
Dobra kończę :)

PS: Ale proszę Was ludzie podszkolcie swój polski bo czasami ciężko zrozumieć o co Wam chodzi x
1
Gracja 2013-05-11 20:02:08
Dorotka - 2013-05-11 00:11:21

Weszłam sobie z ciekawości na ten temat gdyż zetknęłam się z ofertą firmy. Od razu ostrzegam że nie będę tu raczej zaglądać żeby odpisywać na godne pożałowania tłumaczenia tej oto firmy. Jestem z natury osobą lubiącą analizować wszystko po kolei

Dlatego tez zamieszczam ten post dla tych co nie przebrnęli przez każdą stronę tylko poszli na koniec zobaczyć co się okazało

A więc zbiorę fakty

Pan Waszczak który prowadzi firmę Gracja jest zadłużony, jego żona również ma na siebie zarejestrowaną firmę o podobnym profilu. Kilka osób skarży się że wysłało pieniądze ale dostało odpowiedź że nie dotarły.

Tyle co do faktów bezpośrednio dotyczących tej firmy.

Teraz kilka faktów ogólnych dotyczących takiej działalności. Jak byłam młoda i głupia ślepo wierzyłam w takie oferty, jednakże zamiast zarabiać pieniądze wyrzucałam je w błoto płacąc takim oszustom. Później zmądrzałam i przejrzałam setki takich tematów na forach. Od tej pory ostrzegam ludzi naiwnych. Nie dajcie się nabierać !!! Pomyślcie logicznie kto, chcąc dać Wam zarobić bierze od Was pieniądze?? Przecież skoro ma Wam wypłacić je za miesiąc to po co je od Was brać?? Ponadto kto oferuje dziś prace chałupnicze na serio?? wszystko leci maszynowo ludzie!! Jeżeli chcecie zarabiać w domu to polecam na programach partnerskich ( nie będę robić reklamy konkretnym programom), ja na nich dobrze zarabiam. Wystarczy włożyć trochę wysiłku w zarabianie przez internet :) nie dajcie się oszukać, nie nabierajcie się na szybkie zarobki . Żyjemy w Polsce a tu trzeba trochę popracować na pieniążki :) miało być czysto teoretycznie ale mnie poniosło jak zwykle. Jeszcze chcę dodać że poziom wypowiedzi Gracji na tym forum sięga dna, chwilami nie mogłam się nadziwić że można mieć tak tępe odpowiedzi, ponadto ostrzegam że pozytywne komentarze może napisać każdy. Tu nick masz na chwile co za problem żeby Pan Waszczak napisał że jest kasią która jest zadowolona?? Poza tym akurat wierzę że osoba zadowolona z usług przegląda fora żeby sprawdzić czy ta firma jest spoko czy nie xD

Dobra kończę :)



PS: Ale proszę Was ludzie podszkolcie swój polski bo czasami ciężko zrozumieć o co Wam chodzi x
Witam,jak bardzo się Pan nudzi i jak mało wie,do tego jeszcze wtyka swój nosek nie w swoje sprawy.Pozytywnie wpisy na nasz temat są wyłącznie od naszych współpracowników i bardzo żałuje że administrator np forum"UWAGI..."NIE daje możliwość ukazywania danego IP komputera z jakiego są wpisy a za pewne nie było by takich BZDUR jak to pisze PANI DOROTKA!:) imienniczka mojej żony która nie ma zarejestrowanej firmy...nie tłumaczę się tylko przedstawiam realne fakty starając się na nie odpisać czego wcale nie muszę robić.Kto dziś w Polsce nie jest zadłużony Pani Doroto?chyba tylko bogaci i właśnie oszuści...cóż ktoś mało życia zna,nie ma wpisów że nic nie wysyłamy po co te BREDNIE!!!Pozdrawiam i zapraszam na Pozytywne OPINIE o nas: uwagi.pl/articles/view/9264556 PRZED słowem UWAGI proszę wpisać www !!!.Pozdrawiam Gracja
Serafino 2013-05-22 16:09:22
A zasadził już ktoś panu kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] panie [usunięte przez moderatora]?! Jesteś pan [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] społeczna a pana U.I R. GRACJA to wrzód na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] narodu normalnie!
- ta parafraza wypowiedzi Ferdynanda Kiepskiego idealnie pasuje do prowadzonej przez pana działalności.
gracja 2013-05-26 11:26:21
Serafino - 2013-05-22 16:09:22

A zasadził już ktoś panu kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] panie [usunięte przez moderatora]?! Jesteś pan [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] społeczna a pana U.I R. GRACJA to wrzód na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] narodu normalnie!

- ta parafraza wypowiedzi Ferdynanda Kiepskiego idealnie pasuje do prowadzonej przez pana działalności.
Witam,ktoś chyba bardzo ma z sobą poważne problemy....!
Piotr 2013-06-03 23:25:09
Ciekawe ze na stronie, gdzie miały być pozytywne opinie nie ma nic na temat tej firmy?
W 99% przypadków takie firmy sciagaja od kilku do kilkudziesieci zl, wysylaja katalog ofert i to koniec wspolpracy.
Dobre chaupnictwo mozna znaleźć TYLKO po znajomosci lub pytajac w konkretnych firmach a nie przez takich posrednikow naciagaczy.
Przyklad mojej dziweczyny:
Poszla do pewnej duzej firmy z branzy kosmetycznej i po prostu spytala czy moga jej cos zlecic do pracy w domu.
Pobrali oplate w kwocie 100zl jako zabezpieczenie i teraz 2x w miesiacu przywoza i odbieraja elementy ktore sklada.
Zarobek moze i nie jest jakis super ( wychodzi od 800 do 1250 zl/mc).
Pozdrawiam naciagaczy i naciagnietych;P
Admin 2013-06-10 14:26:32
Gracja to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cierwo. [usunięte przez moderatora]zadłużony i wyłudza pieniądze. POZDRo
Gracja 2013-06-11 14:04:22
Admin - 2013-06-10 14:26:32

Gracja to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cierwo. [usunięte przez moderatora] zadłużony i wyłudza pieniądze. POZDRo
Brak słów na takie komentarze,niby taki odważy a podaje się za ADMINA?! żenujące...ponieważ to ADMIN usuwa Państwa inteligentne słownictwo...Pozdrawiam
beata 2013-06-26 21:56:41
Piotr. mam prosbe moglbys odezwac się do mnie na e-mail? zależy mi betiii05@vp.pl
Patka 2013-07-03 19:08:29
FIRMA GRACJA wywiązuje się z oferowanej pracy, ja jestem zadowolona ze współpracy, nie rozumiem dlaczego tyle osób - tak źle wypowiada się o tej firmie, ta firma jak i wiele innych firm oferujących chałupnictwo pobiera pieniądze, ale GRACJA w następnie uczciwie daje zarobić, uważam , że to jedna z niewielu już firm dających zarobić pracując w domu.Patka
Karolina 2013-07-06 00:45:08
Patka - 2013-07-03 19:08:29

FIRMA GRACJA wywiązuje się z oferowanej pracy, ja jestem zadowolona ze współpracy, nie rozumiem dlaczego tyle osób - tak źle wypowiada się o tej firmie, ta firma jak i wiele innych firm oferujących chałupnictwo pobiera pieniądze, ale GRACJA w następnie uczciwie daje zarobić, uważam , że to jedna z niewielu już firm dających zarobić pracując w domu.Patka
Waszczak - nie ściemniaj!
Twoja działalność gospodarcza zarejestrowana jako U.I.R. GRACJA Janusz Waszczak jak każda taka, która oferuje prace "chałupnicze" polega po prostu wyłudzaniem pieniędzy od ludzi, którzy wierzą, że mimo upadku komuny istnieje jeszcze chałupnictwo. Takiego chałupnictwa nie ma już od dawna - natomiast jest wysyp "firm", które zarabiają na naiwności najbiedniejszych ludzi.
stokrota 2013-07-10 21:38:23
'nigdy nie kłóć się z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do własnego poziomu, a potem pokona doświadczeniem'

przeczytałam oferty tej firmy, a ze względu na sposób jej funkcjonowania postanowiłam zasięgnąć opinii samych zainteresowanych czyli potencjalnych 'pracowników'. nie będę się wypowiadać na temat pochlebnych komentarzy, chociaż pojawiły się one dopiero po zauważeniu ich braku. ale może to być zwykły zbieg okoliczności więc zostawmy to. naprawdę nie interesuje mnie Pana znajomość ojczystego języka ani to czy widnieje Pan w rejestrze dłużników. analfabeci i bankruci też mogą zakładać firmy, szczególnie kiedy potrzebne im są pieniądze. to zrozumiałe. mój post szczególnie kieruję do Was, bo czytam te komentarze a raczej walkę słowną i żal mi Waszej popsutej krwi. po co.? dla pełnego zobrazowania swoich odczuć co to tej batalii, dołączyłam bardzo mądry cytat na samym wstępie. :)

a teraz do Pana właściciela. weszłam tu, bo miałam nadzieję, że dowiem się czegoś co pozwoli mi zgłosić się i zarobić pieniążki. oczywiście zdążyłam wyrobić sobie opinię, ale nie mam ochoty się nią z Panem podzielić. istotną dla mnie rzeczą jest szacunek wobec drugiego człowieka, bo sama chcę być szanowana. a 'odpowiadanie' na każdy negatywny post, jest na poziomie podstawówki. nie ufam pracodawcy, który nie potrafi przyjąć krytyki godnie, tylko stara się i to nie do końca w kulturalny sposób udowodnić, że ktoś się myli i mieć ostatnie słowo. przez takie zachowanie, na pewno nie zyska Pan większej liczby ochotników. ludzie inteligentni nie muszą sobie poprawiać samopoczucia kłócąc się na forach. acha.. te Pańskie 'pozdrawiam' tak śmierdzi sarkazmem, że mógłby sobie Pan to darować. ja w każdym razie nie potrzebuję pozdrowień, choć biorąc pod uwagę wizerunek jaki Pan sobie tu tworzy nie wątpię, że włoży Pan wiele wysiłku co by mi odpisać. - proszę się nie męczyć - nie interesuje mnie Pana zdanie, tak jak Pana nie interesuje zdanie ludzi, którzy tu się wypowiadają.

nie traćcie czasu. i nie psujcie sobie więcej krwi, szukajmy pracy w ten czas. pozdrawiam Was i życzę powodzenia :)
Gracja 2013-07-11 09:35:17
stokrota - 2013-07-10 21:38:23

'nigdy nie kłóć się z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do własnego poziomu, a potem pokona doświadczeniem'



przeczytałam oferty tej firmy, a ze względu na sposób jej funkcjonowania postanowiłam zasięgnąć opinii samych zainteresowanych czyli potencjalnych 'pracowników'. nie będę się wypowiadać na temat pochlebnych komentarzy, chociaż pojawiły się one dopiero po zauważeniu ich braku. ale może to być zwykły zbieg okoliczności więc zostawmy to. naprawdę nie interesuje mnie Pana znajomość ojczystego języka ani to czy widnieje Pan w rejestrze dłużników. analfabeci i bankruci też mogą zakładać firmy, szczególnie kiedy potrzebne im są pieniądze. to zrozumiałe. mój post szczególnie kieruję do Was, bo czytam te komentarze a raczej walkę słowną i żal mi Waszej popsutej krwi. po co.? dla pełnego zobrazowania swoich odczuć co to tej batalii, dołączyłam bardzo mądry cytat na samym wstępie. :)



a teraz do Pana właściciela. weszłam tu, bo miałam nadzieję, że dowiem się czegoś co pozwoli mi zgłosić się i zarobić pieniążki. oczywiście zdążyłam wyrobić sobie opinię, ale nie mam ochoty się nią z Panem podzielić. istotną dla mnie rzeczą jest szacunek wobec drugiego człowieka, bo sama chcę być szanowana. a 'odpowiadanie' na każdy negatywny post, jest na poziomie podstawówki. nie ufam pracodawcy, który nie potrafi przyjąć krytyki godnie, tylko stara się i to nie do końca w kulturalny sposób udowodnić, że ktoś się myli i mieć ostatnie słowo. przez takie zachowanie, na pewno nie zyska Pan większej liczby ochotników. ludzie inteligentni nie muszą sobie poprawiać samopoczucia kłócąc się na forach. acha.. te Pańskie 'pozdrawiam' tak śmierdzi sarkazmem, że mógłby sobie Pan to darować. ja w każdym razie nie potrzebuję pozdrowień, choć biorąc pod uwagę wizerunek jaki Pan sobie tu tworzy nie wątpię, że włoży Pan wiele wysiłku co by mi odpisać. - proszę się nie męczyć - nie interesuje mnie Pana zdanie, tak jak Pana nie interesuje zdanie ludzi, którzy tu się wypowiadają.



nie traćcie czasu. i nie psujcie sobie więcej krwi, szukajmy pracy w ten czas. pozdrawiam Was i życzę powodzenia :)
Brak słów.....................Pozdrawiam!
anonim 2013-07-12 18:14:43
No zróżnicowane ma GRACJA opinie. Czy ktoś może napisac opinię jako aktualny pracownik? Bo te negatywy to pewnie zwolnionych, pewnie nie bez powodu. Jak jest z nadgodzinami. ekstra płatne? Istnieje jakiś system premiowania?
livia 2013-07-22 10:28:04
Nadal się ogłaszają ci [usunięte przez admina]
GRACJA 2013-07-24 01:32:47
JESTEM JUŻ ZAROBIONY. KOŃCZĘ SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ.A WAS MAM W D...E.POZDRAWIAM.
Janusz 2013-07-24 18:27:24
Oczywiście GRACJA istnieje i będzie istnieć do końca świata i jeden dzień dłużej pod warunkiem że:
1) [usunięte przez admina] nie dosięgnie wymiar sprawiedliwości
2) Będą wciąć istnieć naiwni skłonni wpłacać takiej [usunięte przez admina]jak ty pieniądze i to tak właściwie za nic
GRACJA.. 2013-07-29 13:45:14
WPŁACAJCIE PIENIĄŻKI I NIE ZADAWAJCIE TYLE PYTAŃ.W KOŃCU TA SYMBOLICZNA KWOTA TO NIE MAJĄTEK.NAWET JEŚLI NIC Z TEGO NIE BĘDZIE TO NIKT NIE ZBANKRUTUJE.
GRACJA!! 2013-07-29 19:34:31
GRACJA.. - 2013-07-29 13:45:14

WPŁACAJCIE PIENIĄŻKI I NIE ZADAWAJCIE TYLE PYTAŃ.W KOŃCU TA SYMBOLICZNA KWOTA TO NIE MAJĄTEK.NAWET JEŚLI NIC Z TEGO NIE BĘDZIE TO NIKT NIE ZBANKRUTUJE.
NASTĘPNY NIE POWAŻNY PODAJE SIĘ ZA GRACJE ALE WAM SIĘ NUDZI....!!! ŻAŁOSNE..............!
OSZUKANY PRZEZ GRACJA.. 2013-07-30 11:36:12
Za wysłane pieniążki dostaniecie jedną przesyłkę makulatury i na tym kontakt i współpraca się kończy.
naiwna 2013-07-30 12:49:25
OSZUKANY PRZEZ GRACJA.. - 2013-07-30 11:36:12

Za wysłane pieniążki dostaniecie jedną przesyłkę makulatury i na tym kontakt i współpraca się kończy.
święta racja.Spróbujcie się tam dodzwonić ?! Chętni na oszukanych niech spróbują przed a nie po wysłaniu.A najlepiej poprosić o spotkanie w "siedzibie firmy" i tam wpłacić i pobrać materiały, a już wtedy okaże się , że to niemożliwe [usunięte przez admina]
oszust 2013-07-30 13:38:20
najważniejsze by poszedł przelew a potem już jesteście nie potrzebni. wiem bo sam to robiłem . // . pozdro [usunięte przez admina]
Gracja 2013-07-30 18:37:48
OSZUKANY PRZEZ GRACJA.. - 2013-07-30 11:36:12

Za wysłane pieniążki dostaniecie jedną przesyłkę makulatury i na tym kontakt i współpraca się kończy.
Witam,by się Państwo wstydzili pisać wyssane z palca obelgi... czekam na zwrot tej makulatury!!-Gracja
OSZUKANY PRZEZ GRACJA.. 2013-07-30 22:04:17
gnojku oddaj pieniądze i dlaczego masz głuchy tel.?
Zostaw swoją opinię o FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA” - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”