Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

zdjecie uzytkownika
Alan - 2013-02-03 10:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]naciągacze to nie prawda że wy jesteście przedstawicielami firm jak przy każdej ofercie jest wasze je[usunięte przez moderatora]godło niby firmy i nie ma zadnej innej. wiec mam tyle dla was [usunięte przez moderatora]za te pieniadze. dla ludzi nie wysylac im pieniedzy!!!!!!!! to jest walek z ta praca.
zdjecie uzytkownika
jogi - 2013-02-03 22:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takiej pracy szukają tylko biedacy, a wy nie macie wstydu żądać pieniądze, niektórzy ostatni grosz wpłacą żeby trochę zarobić, i potem się okazuje to co jest wyżej opisane.Uczciwy pracodawca opisze dokładnie na czym ta praca polega i nie będzie żądał żadnych pieniędzy,
w umowie można sobie zapewnić jeżeli ktoś nie podejmie oferowanej pracy to będzie musiał zapłacić ustaloną kwotę.
zdjecie uzytkownika
krata90 - 2013-02-25 17:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez sie stanawialam nad ta firma ale nikt przez miesiac nie odebral na numer ktory byl podany na stronie. tak ze wydaje mi sie ze jest z tym cos nue tak..
zdjecie uzytkownika
robol - 2013-03-03 14:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Gracja:
proszę napisać czym jest podyktowana opłata "na wejście"
zdjecie uzytkownika
nik - 2013-03-19 18:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gracja - 2013-01-07 23:41:41

Kadzaf - 2013-01-07 23:15:12

"Nieporozumienie piszę się łącznie". Pozdrawiam
Dziękuje za ceną uwagę...Gracja
Cenną - pisze się przez dwa "n".
zdjecie uzytkownika
Paula - 2013-04-03 12:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam...wszyscy piszecie negatywne opinie na temat tej firmy,chcialabym wiedziec czy macie powody aby ich oskarzac?
Wpłaciliscie pieniadze i nic nie otrzymaliscie?
Bo nie rozumiem tych opini i czy Ci ktorzy pisza te opinie zostali oszukani?
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-04-03 14:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobre PYTANIE...nie ma osób co wpłaciły a nic nie otrzymały!Cóż pisać muszą....Pozdrawiam-Gracja.
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-04-03 14:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paula - 2013-04-03 12:51:35

Witam...wszyscy piszecie negatywne opinie na temat tej firmy,chcialabym wiedziec czy macie powody aby ich oskarzac?

Wpłaciliscie pieniadze i nic nie otrzymaliscie?

Bo nie rozumiem tych opini i czy Ci ktorzy pisza te opinie zostali oszukani?
Bardzo dobre PYTANIE...nie ma osób co wpłaciły a nic nie otrzymały!Cóż pisać muszą....Pozdrawiam-Gracja
zdjecie uzytkownika
GRACJA - 2013-04-03 14:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAPRASZAM NA NIE CO MNIEJ OPRYSKLIWĄ OPINIĘ NA NASZ TEMAT
http://www.uwagi.pl/articles/view/9264556
zdjecie uzytkownika
GRZEGORZ - 2013-04-05 13:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAM PYTANIE OK WPŁACE DOSTANE BROSZURE I CZY PUŻNIEJ JEST DALSZA WSPUŁPRACA CZY TO POLEGA TYLKO NA SPRZEDAWANIU OFERT PRAC CHAŁUPNICZYCH KTÓRYCH PUŻNIEJ SIĘ NIE REALIZUJE NIE ODBIERACIE TELEFONU I PRZYDAŁ BY SIE WPIS DO EWIDENCJI BO Z TEGO CO MI WIADOMO W NASZYM KRAJU KAŻDY WEDŁUG WPISU MAŻE SPRAWDZIĆ FIRMĘ
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-04-06 17:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GRZEGORZ - 2013-04-05 13:25:10

MAM PYTANIE OK WPŁACE DOSTANE BROSZURE I CZY PUŻNIEJ JEST DALSZA WSPUŁPRACA CZY TO POLEGA TYLKO NA SPRZEDAWANIU OFERT PRAC CHAŁUPNICZYCH KTÓRYCH PUŻNIEJ SIĘ NIE REALIZUJE NIE ODBIERACIE TELEFONU I PRZYDAŁ BY SIE WPIS DO EWIDENCJI BO Z TEGO CO MI WIADOMO W NASZYM KRAJU KAŻDY WEDŁUG WPISU MAŻE SPRAWDZIĆ FIRMĘ
"GRACJA"
NIP 8992161229 REGON 932119886
UL. POWSTAŃCÓW ŚLĄSKICH 131/14
53 - 317 WROCŁAW
www.gracja.entro.pl
zdjecie uzytkownika
ania - 2013-04-24 14:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gracja = żenada i wielkie oszustwo
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-04-24 22:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ania - 2013-04-24 14:52:06

Gracja = żenada i wielkie oszustwo
Sama Pani nie wie co mówi widocznie nie czytała wpisów POZYTYWNYCH na www.uwagi.pl Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wiking - 2013-04-30 08:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miesiąc temu dokonałem przelewu za informator prac chałupniczych i nic nie dostałem,30 zł w błoto.Czysty zysk .Gdyby firma była nawet w Brazyli to juz chyba by doszło jesli coś by wysłali.
zdjecie uzytkownika
wiking - 2013-04-30 08:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gracja - 2013-01-07 23:41:41

Kadzaf - 2013-01-07 23:15:12

"Nieporozumienie piszę się łącznie". Pozdrawiam
Dziękuje za ceną uwagę...Gracja
Ja mam potwierdzenie przelewu a itak nic nie dostałem,a w tym wypadku nie mogą powiedziec ze nic nie dostali.
zdjecie uzytkownika
GRACJA - 2013-04-30 10:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiking - 2013-04-30 08:59:57

Gracja - 2013-01-07 23:41:41

Kadzaf - 2013-01-07 23:15:12

"Nieporozumienie piszę się łącznie". Pozdrawiam
Dziękuje za ceną uwagę...Gracja
Ja mam potwierdzenie przelewu a itak nic nie dostałem,a w tym wypadku nie mogą powiedziec ze nic nie dostali.
WITAM,ZANIM TU WYPISYWAĆ SWOJE ŻALE MOŻE NAJPIERW BY PAN Z NAMI SIĘ SKONTAKTOWAŁ?! ZAPRASZAM NA POZYTYWNE OPINIE O NAS NA:uwagi.pl/articles/view/9264556 TAM WPISAĆ NASZĄ FIRME,POZDRAWIAM-GRACJA.
zdjecie uzytkownika
Dorotka - 2013-05-11 00:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Weszłam sobie z ciekawości na ten temat gdyż zetknęłam się z ofertą firmy. Od razu ostrzegam że nie będę tu raczej zaglądać żeby odpisywać na godne pożałowania tłumaczenia tej oto firmy. Jestem z natury osobą lubiącą analizować wszystko po kolei
Dlatego tez zamieszczam ten post dla tych co nie przebrnęli przez każdą stronę tylko poszli na koniec zobaczyć co się okazało
A więc zbiorę fakty
Pan [usunięte przez moderatora]który prowadzi firmę Gracja jest zadłużony, jego żona również ma na siebie zarejestrowaną firmę o podobnym profilu. Kilka osób skarży się że wysłało pieniądze ale dostało odpowiedź że nie dotarły.
Tyle co do faktów bezpośrednio dotyczących tej firmy.
Teraz kilka faktów ogólnych dotyczących takiej działalności. Jak byłam młoda i głupia ślepo wierzyłam w takie oferty, jednakże zamiast zarabiać pieniądze wyrzucałam je w błoto płacąc takim oszustom. Później zmądrzałam i przejrzałam setki takich tematów na forach. Od tej pory ostrzegam ludzi naiwnych. Nie dajcie się nabierać !!! Pomyślcie logicznie kto, chcąc dać Wam zarobić bierze od Was pieniądze?? Przecież skoro ma Wam wypłacić je za miesiąc to po co je od Was brać?? Ponadto kto oferuje dziś prace chałupnicze na serio?? wszystko leci maszynowo ludzie!! Jeżeli chcecie zarabiać w domu to polecam na programach partnerskich ( nie będę robić reklamy konkretnym programom), ja na nich dobrze zarabiam. Wystarczy włożyć trochę wysiłku w zarabianie przez internet :) nie dajcie się oszukać, nie nabierajcie się na szybkie zarobki . Żyjemy w Polsce a tu trzeba trochę popracować na pieniążki :) miało być czysto teoretycznie ale mnie poniosło jak zwykle. Jeszcze chcę dodać że poziom wypowiedzi Gracji na tym forum sięga dna, chwilami nie mogłam się nadziwić że można mieć tak tępe odpowiedzi, ponadto ostrzegam że pozytywne komentarze może napisać każdy. Tu nick masz na chwile co za problem żeby Pan[usunięte przez moderatora] napisał że jest kasią która jest zadowolona?? Poza tym akurat wierzę że osoba zadowolona z usług przegląda fora żeby sprawdzić czy ta firma jest spoko czy nie xD
Dobra kończę :)

PS: Ale proszę Was ludzie podszkolcie swój polski bo czasami ciężko zrozumieć o co Wam chodzi x
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-05-11 20:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dorotka - 2013-05-11 00:11:21

Weszłam sobie z ciekawości na ten temat gdyż zetknęłam się z ofertą firmy. Od razu ostrzegam że nie będę tu raczej zaglądać żeby odpisywać na godne pożałowania tłumaczenia tej oto firmy. Jestem z natury osobą lubiącą analizować wszystko po kolei

Dlatego tez zamieszczam ten post dla tych co nie przebrnęli przez każdą stronę tylko poszli na koniec zobaczyć co się okazało

A więc zbiorę fakty

Pan Waszczak który prowadzi firmę Gracja jest zadłużony, jego żona również ma na siebie zarejestrowaną firmę o podobnym profilu. Kilka osób skarży się że wysłało pieniądze ale dostało odpowiedź że nie dotarły.

Tyle co do faktów bezpośrednio dotyczących tej firmy.

Teraz kilka faktów ogólnych dotyczących takiej działalności. Jak byłam młoda i głupia ślepo wierzyłam w takie oferty, jednakże zamiast zarabiać pieniądze wyrzucałam je w błoto płacąc takim oszustom. Później zmądrzałam i przejrzałam setki takich tematów na forach. Od tej pory ostrzegam ludzi naiwnych. Nie dajcie się nabierać !!! Pomyślcie logicznie kto, chcąc dać Wam zarobić bierze od Was pieniądze?? Przecież skoro ma Wam wypłacić je za miesiąc to po co je od Was brać?? Ponadto kto oferuje dziś prace chałupnicze na serio?? wszystko leci maszynowo ludzie!! Jeżeli chcecie zarabiać w domu to polecam na programach partnerskich ( nie będę robić reklamy konkretnym programom), ja na nich dobrze zarabiam. Wystarczy włożyć trochę wysiłku w zarabianie przez internet :) nie dajcie się oszukać, nie nabierajcie się na szybkie zarobki . Żyjemy w Polsce a tu trzeba trochę popracować na pieniążki :) miało być czysto teoretycznie ale mnie poniosło jak zwykle. Jeszcze chcę dodać że poziom wypowiedzi Gracji na tym forum sięga dna, chwilami nie mogłam się nadziwić że można mieć tak tępe odpowiedzi, ponadto ostrzegam że pozytywne komentarze może napisać każdy. Tu nick masz na chwile co za problem żeby Pan Waszczak napisał że jest kasią która jest zadowolona?? Poza tym akurat wierzę że osoba zadowolona z usług przegląda fora żeby sprawdzić czy ta firma jest spoko czy nie xD

Dobra kończę :)



PS: Ale proszę Was ludzie podszkolcie swój polski bo czasami ciężko zrozumieć o co Wam chodzi x
Witam,jak bardzo się Pan nudzi i jak mało wie,do tego jeszcze wtyka swój nosek nie w swoje sprawy.Pozytywnie wpisy na nasz temat są wyłącznie od naszych współpracowników i bardzo żałuje że administrator np forum"UWAGI..."NIE daje możliwość ukazywania danego IP komputera z jakiego są wpisy a za pewne nie było by takich BZDUR jak to pisze PANI DOROTKA!:) imienniczka mojej żony która nie ma zarejestrowanej firmy...nie tłumaczę się tylko przedstawiam realne fakty starając się na nie odpisać czego wcale nie muszę robić.Kto dziś w Polsce nie jest zadłużony Pani Doroto?chyba tylko bogaci i właśnie oszuści...cóż ktoś mało życia zna,nie ma wpisów że nic nie wysyłamy po co te BREDNIE!!!Pozdrawiam i zapraszam na Pozytywne OPINIE o nas: uwagi.pl/articles/view/9264556 PRZED słowem UWAGI proszę wpisać www !!!.Pozdrawiam Gracja
zdjecie uzytkownika
Serafino - 2013-05-22 16:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A zasadził już ktoś panu kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] panie [usunięte przez moderatora]?! Jesteś pan [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] społeczna a pana U.I R. GRACJA to wrzód na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] narodu normalnie!
- ta parafraza wypowiedzi Ferdynanda Kiepskiego idealnie pasuje do prowadzonej przez pana działalności.
zdjecie uzytkownika
gracja - 2013-05-26 11:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serafino - 2013-05-22 16:09:22

A zasadził już ktoś panu kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] panie [usunięte przez moderatora]?! Jesteś pan [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] społeczna a pana U.I R. GRACJA to wrzód na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] narodu normalnie!

- ta parafraza wypowiedzi Ferdynanda Kiepskiego idealnie pasuje do prowadzonej przez pana działalności.
Witam,ktoś chyba bardzo ma z sobą poważne problemy....!
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2013-06-03 23:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ze na stronie, gdzie miały być pozytywne opinie nie ma nic na temat tej firmy?
W 99% przypadków takie firmy sciagaja od kilku do kilkudziesieci zl, wysylaja katalog ofert i to koniec wspolpracy.
Dobre chaupnictwo mozna znaleźć TYLKO po znajomosci lub pytajac w konkretnych firmach a nie przez takich posrednikow naciagaczy.
Przyklad mojej dziweczyny:
Poszla do pewnej duzej firmy z branzy kosmetycznej i po prostu spytala czy moga jej cos zlecic do pracy w domu.
Pobrali oplate w kwocie 100zl jako zabezpieczenie i teraz 2x w miesiacu przywoza i odbieraja elementy ktore sklada.
Zarobek moze i nie jest jakis super ( wychodzi od 800 do 1250 zl/mc).
Pozdrawiam naciagaczy i naciagnietych;P
zdjecie uzytkownika
Admin - 2013-06-10 14:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gracja to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cierwo. [usunięte przez moderatora]zadłużony i wyłudza pieniądze. POZDRo
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-06-11 14:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Admin - 2013-06-10 14:26:32

Gracja to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cierwo. [usunięte przez moderatora] zadłużony i wyłudza pieniądze. POZDRo
Brak słów na takie komentarze,niby taki odważy a podaje się za ADMINA?! żenujące...ponieważ to ADMIN usuwa Państwa inteligentne słownictwo...Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
beata - 2013-06-26 21:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piotr. mam prosbe moglbys odezwac się do mnie na e-mail? zależy mi betiii05@vp.pl
zdjecie uzytkownika
Patka - 2013-07-03 19:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA GRACJA wywiązuje się z oferowanej pracy, ja jestem zadowolona ze współpracy, nie rozumiem dlaczego tyle osób - tak źle wypowiada się o tej firmie, ta firma jak i wiele innych firm oferujących chałupnictwo pobiera pieniądze, ale GRACJA w następnie uczciwie daje zarobić, uważam , że to jedna z niewielu już firm dających zarobić pracując w domu.Patka
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x