Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

zdjecie uzytkownika
GRACJA - 2013-01-09 16:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
magda - 2013-01-09 16:12:50

Jestescie smieszni!!!! to oczywiste gosc wysłał wam kase a wy sie teraz z tego wymigujecie ze jej nie dostaliscie.. no to raczej naturalne przy oszukiwaniu ludzi.
Witam,jakby tak było jak Pani pisze....raczej byśmy milczeli....jak to robi większość...a po drugie proszę się nie wypowadać jak się nie jest w temacie......Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pa - 2013-01-10 17:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jasne nikt się nie wymiguje ani ludzi nie oskarża. Skoro twierdził ze na pewno wysłał to niech prześle dowód wpłaty i będzie bez problemu a nie ta osoba milczy i chowa się. Udowodni tym że na pewno wysłał a po za tym ta osoba dodała komentarz po 2 dniach od napisanie e-maila a było wyraźnie napisane ze dotrą materiały po zaksięgowaniu pieniędzy w ciągu 10 dni. A pieniądze nie dotarły.
zdjecie uzytkownika
MĄDRY - 2013-01-16 15:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TYM KTÓRZY NIE CHCĄ WYRZUCAĆ PIENIĘDZY W BŁOTO RADZĘ ZAPOMNIEĆ O TEJ SZEMRANEJ FIRMIE , A TYM KTÓRZY CENIĄ UCZCIWOŚĆ RADZĘ DONIEŚĆ O W/W DZIAŁALNOŚCI ODPOWIEDNIM ORGANOM PAŃSTWA . W TYM KRAJU JUŻ OD WIELU LAT NACIĄGACZE PRÓBUJĄ WYŁUDZAĆ PIENIĄDZE ŻERUJĄC NA BIEDNYCH W TAKI WŁAŚNIE SPOSÓB I CORAZ RZADZIEJ TAKIM CWANIACZKOM UDAJE SIĘ KOGOŚ NABRAĆ !
PAMIĘTAJ , ZAPŁACISZ 30 zł ZA MATERIAŁY WARTE 2 ZŁ , PO CZYM JEDYNE CO MOŻESZ Z TYM ZROBIC TO WYRZUCIĆ DO KOSZA , BO ODESŁANIE WYKONANEGO ZADANIA TO KOLEJNA STRATA PIENIĘDZY . W TYM KRAJU I W ŻADNYM INNYM NIKOMU NIE PŁACI SIĘ ZA PODJĘCIE PRACY , CHYBA ŻE JEJ PODJĘCIE MA NA CELU WYŁUDZENIE PIENIEDZY , KONIEC KROPKA , A TO CO WYPISUJĄ CWANIACZKI Z FIRMY O KTÓREJ MOWA , NALEŻY OLAĆ , CZYTANIE ICH WYPOCIN TO RÓWNIEŻ STARTA CZASU , PRZEZ TAKICH KRĘTACZY RÓWNIEŻ JA TRACĘ CZAS OPISUJĄC MECHANIZM WYŁUDZANIA FORSY , OT CO I TYLE.
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-01-17 14:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MĄDRY - 2013-01-16 15:23:22

TYM KTÓRZY NIE CHCĄ WYRZUCAĆ PIENIĘDZY W BŁOTO RADZĘ ZAPOMNIEĆ O TEJ SZEMRANEJ FIRMIE , A TYM KTÓRZY CENIĄ UCZCIWOŚĆ RADZĘ DONIEŚĆ O W/W DZIAŁALNOŚCI ODPOWIEDNIM ORGANOM PAŃSTWA . W TYM KRAJU JUŻ OD WIELU LAT NACIĄGACZE PRÓBUJĄ WYŁUDZAĆ PIENIĄDZE ŻERUJĄC NA BIEDNYCH W TAKI WŁAŚNIE SPOSÓB I CORAZ RZADZIEJ TAKIM CWANIACZKOM UDAJE SIĘ KOGOŚ NABRAĆ !

PAMIĘTAJ , ZAPŁACISZ 30 zł ZA MATERIAŁY WARTE 2 ZŁ , PO CZYM JEDYNE CO MOŻESZ Z TYM ZROBIC TO WYRZUCIĆ DO KOSZA , BO ODESŁANIE WYKONANEGO ZADANIA TO KOLEJNA STRATA PIENIĘDZY . W TYM KRAJU I W ŻADNYM INNYM NIKOMU NIE PŁACI SIĘ ZA PODJĘCIE PRACY , CHYBA ŻE JEJ PODJĘCIE MA NA CELU WYŁUDZENIE PIENIEDZY , KONIEC KROPKA , A TO CO WYPISUJĄ CWANIACZKI Z FIRMY O KTÓREJ MOWA , NALEŻY OLAĆ , CZYTANIE ICH WYPOCIN TO RÓWNIEŻ STARTA CZASU , PRZEZ TAKICH KRĘTACZY RÓWNIEŻ JA TRACĘ CZAS OPISUJĄC MECHANIZM WYŁUDZANIA FORSY , OT CO I TYLE.
NIBY SZKODA AUTOROWI CZASU NA CZYTANIE...A ROZPISAŁ SIĘ NA MAXA...:) I TO BEZ SENSOWNIE-NIE W TEMACIE ORAZ ZERO WIEDZY O CZYM PISZE............
zdjecie uzytkownika
MĄDRY - 2013-01-19 15:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DOBRZE WIEM O CZYM PISZĘ , A BEZ SENSOWNIE PISZE SIĘ RAZEM , TERAZ WIDAĆ JAKA TO FIRMA , CI LUDZIE NAWET NIE ZNAJĄ SWOJEGO JĘZYKA , HIHI , WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA , ALE JAK TO MÓWIĄ UDERZ W STÓŁ ... , JAK WYŻEJ , CHCESZ STRACIĆ FORSĘ , ZAPŁAĆ NACIĄGACZOM W ZAMIAN OTRZYMASZ SZMELC DO ŚMIECI LUB NIE OTRZYMASZ NIC I JESZCZE STWIERDZĄ ŻE WPŁATA NIE DOTARŁA , ALE SĄ WYCIĄGI BANKOWE , TYM KTÓRYM WCISKAJĄ ŻE BRAK WPŁATY RADZĘ POBRAĆ HISTORIĘ PRZELEWÓW Z BANKU I PROSTO NA POLICJĘ .
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-01-19 19:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MĄDRY - 2013-01-19 15:58:12

DOBRZE WIEM O CZYM PISZĘ , A BEZ SENSOWNIE PISZE SIĘ RAZEM , TERAZ WIDAĆ JAKA TO FIRMA , CI LUDZIE NAWET NIE ZNAJĄ SWOJEGO JĘZYKA , HIHI , WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA , ALE JAK TO MÓWIĄ UDERZ W STÓŁ ... , JAK WYŻEJ , CHCESZ STRACIĆ FORSĘ , ZAPŁAĆ NACIĄGACZOM W ZAMIAN OTRZYMASZ SZMELC DO ŚMIECI LUB NIE OTRZYMASZ NIC I JESZCZE STWIERDZĄ ŻE WPŁATA NIE DOTARŁA , ALE SĄ WYCIĄGI BANKOWE , TYM KTÓRYM WCISKAJĄ ŻE BRAK WPŁATY RADZĘ POBRAĆ HISTORIĘ PRZELEWÓW Z BANKU I PROSTO NA POLICJĘ .
Witam,widzę że jednak ma Pani czas i ochote do czytania.....coż może i dobre rady Pani daje ale składa się tak iż wysyłamy wszystkim wraz z potwierdzeniem co mamy udokumentowane....więc proszę nie wszystkie firmy do jednego wora wrzucać.Pozdrawiam-Gracja.
zdjecie uzytkownika
MĄDRY - 2013-01-22 13:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK , WSZYSTKO JASNE , JAK SIE TONIE W DŁUGACH TO SIĘ WYMYSLA PIERWSZY LEPSZY KANT , ŻEBY Z DŁUGÓW WYJŚĆ , TERAZ WSZYSCY MAJĄ JASNOŚĆ , PO CO TE NIBY OFERTY , DOBRE , DOBRE :)
JA TO WIEM OD SAMEGO POCZĄTKU , TERAZ WSZYSCY MAJĄ JASNOŚĆ , JAK JUZ KTOŚ WYŻEJ ZAUWAŻYŁ , SAM SIĘ WEŹ ZA TE OFERTY I ZARÓB JAK ŹEŚ W DŁUGACH CZŁOWIEKU ! , A CZEMU NIE ?? , BO TE OFERTY TO PIC NA WODĘ :) :) :)
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2013-01-23 08:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie tylko to,ze nie ma ani jednej opini od osoby, ktora podjela wspolprace i jest zadowolona. Dla mnie jest to sygnal, ze co tu nie tak
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-01-23 10:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dorota - 2013-01-23 08:56:15

Zastanawia mnie tylko to,ze nie ma ani jednej opini od osoby, ktora podjela wspolprace i jest zadowolona. Dla mnie jest to sygnal, ze co tu nie tak
PODAJE WPISY:Autor: kasia445 (*.*.246.205) (2012-11-29 12:36:33)
Powiem takl, wpłacacie pieniądze na własne ryzyko i z własnej woli. Sama pracuje z gracją i nie załuje.. warto spróbować, a jeśli nie jest ktoś douczony i nie wie co to znaczy Firma reklamowo- informacyjna to wypisuje głupoty tutaj..Pozdrawiam gorąco tych co wyzywają sami nie wiedząc za co:)
Autor: J.J (*.*.108.26) (2012-11-19 20:53:57)
podjęłam współpracę z firmą "GRACJA" i nie żałuje,fakt pieniądze trzeba wpłacić,ale otrzymuje informatory potrzebne do współpracy i jakoś zarabiam,kontakt i wszelka pomoc jest perfekcyjna,a jeśli chodzi o typowe prace chałupnicze to proponuje aby wszyscy czytali tekst tak długo aż go zrozumieją,ponieważ Gracja jest firmą informacyjno-usługową tak więc dostarcza osobą zainteresowanym propozycję prac i pełen ich opis oraz adresy firm u których można podjąć pracę np. adresowanie kopert,składanie długopisów itp. Osobiście POLECAM
zdjecie uzytkownika
cikura - 2013-01-23 22:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W[usunięte przez moderatora] - jesteś żałosny. Sam sobie piszesz te chwalebne opinie i masz błogą nadzieję, że ludzie w to uwierzą. Spłać wreszcie ten dług wobec kablówki to będziesz może bardziej wiarygodny. Bo w przeciwnym wypadku ja tą wierzytelność wykupię i wycisnę ciebie jak cytrynę aż nie spłacisz mi to z odsetkami co do grosza :-)
zdjecie uzytkownika
gracja - 2013-01-24 00:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cikura - 2013-01-23 22:31:52

W[usunięte przez moderatora] - jesteś żałosny. Sam sobie piszesz te chwalebne opinie i masz błogą nadzieję, że ludzie w to uwierzą. Spłać wreszcie ten dług wobec kablówki to będziesz może bardziej wiarygodny. Bo w przeciwnym wypadku ja tą wierzytelność wykupię i wycisnę ciebie jak cytrynę aż nie spłacisz mi to z odsetkami co do grosza :-)
Niestety ale nie piszę sobie chwalebne opinie -widać że nie są napisane na tym forum...ale coż niby taki inteligentny a tak mało wie,może wykup gazetki z kiosku))Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
cikura - 2013-01-24 16:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]- nie udawaj większego idioty niż nim jesteś.To, że są to wpisy przekopiowane z innego forum (na którym też bardzo aktywnie się udzielałeś w obronie tej Gracji) ma oznaczać że nie ty to pisałeś?
Doskonale wiem na jakim forum są te pochwały dla tej twojej "uczciwej inaczej" firmy U.I.R. Gracja Janusz Waszczak
zdjecie uzytkownika
magda.wasik@o2.pl - 2013-01-25 18:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Autor: magda.wasik@o2.pl (*.*.56.88) (2013-01-25 13:07:56)
witam, współpracuje z firmą GRACJA. Szukałam zajęcia w domu, wpłaciłam na kilka kont drobne kwoty, ale tylko z firma GRACJA podjełam współprace i jak do tej pory jestem zadowolona, choć te pieniądze nie poszły na marne i przynoszą nadal zysk. Pomimo tylu złych opinii w necie o tej firmie, ja daję na prawdę pozytywną. Polecam GRACJĘ i zachęcam wszystkich niedowiarków do współpracy z firmą, bo na tyle mojego szukania ta firma mnie nie zawiodła.
zdjecie uzytkownika
cikura - 2013-01-25 20:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Janusz Waszczak prowadzący działalność gospodarcza pod nazwą U.I.R. GRACJA nazywaną dość na wyrost "firmą" znów pozwolił sobie zacytować własny w wpis z portalu nomen-omen "Nierzetelne firmy" http://www.uwagi.pl/articles/view/9264556/Nierzetelne-firmy/agencja-posrednictwa-pracy
zdjecie uzytkownika
SYLWEK - 2013-01-26 11:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich uczestników tego zacnego forum na temat oszustów ukrywających się pod nazwą GRACJA to oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zrobiliśmy z kolegą mały sprawdzian. pomyśleliśmy jak się uda to my i nasze żony będziemy mieli dodatkowy dochód po godzinach pracy a jak okaże się że to jednak oszuści to będziemy ostrzegać wszystkich zrobiliśmy małą zrzutę na przelew i już śmiało mogę wam powiedzieć że kasa wsiąkła a długopisów niema już 2 tygodnie i pewnie nie będzie ich już czyli Potwierdzam regułę ŻADEN POLSKI SZANUJĄCY SIĘ I UCZCIWY PRACODAWCA NIE POBIERA OPŁAT ZA TO ŻE MOŻEMY U NIEGO PRACOWAĆ
zdjecie uzytkownika
gracja - 2013-01-26 12:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SYLWEK - 2013-01-26 11:34:33

Witam wszystkich uczestników tego zacnego forum na temat oszustów ukrywających się pod nazwą GRACJA to oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zrobiliśmy z kolegą mały sprawdzian. pomyśleliśmy jak się uda to my i nasze żony będziemy mieli dodatkowy dochód po godzinach pracy a jak okaże się że to jednak oszuści to będziemy ostrzegać wszystkich zrobiliśmy małą zrzutę na przelew i już śmiało mogę wam powiedzieć że kasa wsiąkła a długopisów niema już 2 tygodnie i pewnie nie będzie ich już czyli Potwierdzam regułę ŻADEN POLSKI SZANUJĄCY SIĘ I UCZCIWY PRACODAWCA NIE POBIERA OPŁAT ZA TO ŻE MOŻEMY U NIEGO PRACOWAĆ
WITAM,TO JEST PANA MAILA DO MNIE!!!~BRAK SŁOW-GRACJA
ok Gracja czekałem na maila ale nie dostalem więc dołącze nowy wpis na forum o was i obrobie wam tyłek żeby ludzie wam nie wysyłali kasy na przedpłatę bo skoro nie łaska odpisać to jesteście zwykłymi naciagaczami
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2013-01-28 01:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowany wykupem długu właściciele firmy U.i.R GRACJA Janusz Waszczak wobec kablówki https://marketdlugow.pl/szukaj/osoba/3955341/WASZCZAK,JANUSZ
Myślę,że uda mi się zainwestowaną kasę odzyskać z nawiązką bo mieszkam niedaleko - też na Krzykach. Jestem 46-letnim policjantem na emeryturze, więc problemu chyba nie będzie. A przy okazji sprawdzę działalność U.I-R EMIDA Dorota Waszczak
zdjecie uzytkownika
Magdalena89 - 2013-01-28 14:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwracam się do firmy 'Gracja'... otóż jak wam nie jest wstyd oszukiwać biednych ludzi? Ludzie czasem nie mają co do gara włożyć a wy jeszcze wysysacie ostatnie grosze żeby sobie dogodzić, a ludzie łudzą się że dostaną jakąś prace żeby zarobić. Wstydźcie się OSZUŚCI !!! Lepiej zaprzestancie wysysać od biednych ludzi pieniądze bo to już nie długo się skończy i pójdziecie za kraty. O S Z U Ś C I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Alan - 2013-02-03 10:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]naciągacze to nie prawda że wy jesteście przedstawicielami firm jak przy każdej ofercie jest wasze je[usunięte przez moderatora]godło niby firmy i nie ma zadnej innej. wiec mam tyle dla was [usunięte przez moderatora]za te pieniadze. dla ludzi nie wysylac im pieniedzy!!!!!!!! to jest walek z ta praca.
zdjecie uzytkownika
jogi - 2013-02-03 22:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takiej pracy szukają tylko biedacy, a wy nie macie wstydu żądać pieniądze, niektórzy ostatni grosz wpłacą żeby trochę zarobić, i potem się okazuje to co jest wyżej opisane.Uczciwy pracodawca opisze dokładnie na czym ta praca polega i nie będzie żądał żadnych pieniędzy,
w umowie można sobie zapewnić jeżeli ktoś nie podejmie oferowanej pracy to będzie musiał zapłacić ustaloną kwotę.
zdjecie uzytkownika
krata90 - 2013-02-25 17:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez sie stanawialam nad ta firma ale nikt przez miesiac nie odebral na numer ktory byl podany na stronie. tak ze wydaje mi sie ze jest z tym cos nue tak..
zdjecie uzytkownika
robol - 2013-03-03 14:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Gracja:
proszę napisać czym jest podyktowana opłata "na wejście"
zdjecie uzytkownika
nik - 2013-03-19 18:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gracja - 2013-01-07 23:41:41

Kadzaf - 2013-01-07 23:15:12

"Nieporozumienie piszę się łącznie". Pozdrawiam
Dziękuje za ceną uwagę...Gracja
Cenną - pisze się przez dwa "n".
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja poprzez osobisty kontakt z tym "pracodawcą" jest niemożliwa. Pod podanym adresem firmy nikt nikogo nie przyjmuje.
Pytania: Pytań nie ma - kontakt tylko poprze e-mail, pocztę polską no i konto bankowe, na które "należy" wpłacać żądaną przez tego osobnika sumę
zdjecie uzytkownika
Paula - 2013-04-03 12:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam...wszyscy piszecie negatywne opinie na temat tej firmy,chcialabym wiedziec czy macie powody aby ich oskarzac?
Wpłaciliscie pieniadze i nic nie otrzymaliscie?
Bo nie rozumiem tych opini i czy Ci ktorzy pisza te opinie zostali oszukani?
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-04-03 14:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobre PYTANIE...nie ma osób co wpłaciły a nic nie otrzymały!Cóż pisać muszą....Pozdrawiam-Gracja.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”?
Zadaj pytanie
x