Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

zdjecie uzytkownika
cikura - 2013-01-24 16:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]- nie udawaj większego idioty niż nim jesteś.To, że są to wpisy przekopiowane z innego forum (na którym też bardzo aktywnie się udzielałeś w obronie tej Gracji) ma oznaczać że nie ty to pisałeś?
Doskonale wiem na jakim forum są te pochwały dla tej twojej "uczciwej inaczej" firmy U.I.R. Gracja Janusz Waszczak
zdjecie uzytkownika
magda.wasik@o2.pl - 2013-01-25 18:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Autor: magda.wasik@o2.pl (*.*.56.88) (2013-01-25 13:07:56)
witam, współpracuje z firmą GRACJA. Szukałam zajęcia w domu, wpłaciłam na kilka kont drobne kwoty, ale tylko z firma GRACJA podjełam współprace i jak do tej pory jestem zadowolona, choć te pieniądze nie poszły na marne i przynoszą nadal zysk. Pomimo tylu złych opinii w necie o tej firmie, ja daję na prawdę pozytywną. Polecam GRACJĘ i zachęcam wszystkich niedowiarków do współpracy z firmą, bo na tyle mojego szukania ta firma mnie nie zawiodła.
zdjecie uzytkownika
cikura - 2013-01-25 20:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Janusz Waszczak prowadzący działalność gospodarcza pod nazwą U.I.R. GRACJA nazywaną dość na wyrost "firmą" znów pozwolił sobie zacytować własny w wpis z portalu nomen-omen "Nierzetelne firmy" http://www.uwagi.pl/articles/view/9264556/Nierzetelne-firmy/agencja-posrednictwa-pracy
zdjecie uzytkownika
SYLWEK - 2013-01-26 11:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich uczestników tego zacnego forum na temat oszustów ukrywających się pod nazwą GRACJA to oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zrobiliśmy z kolegą mały sprawdzian. pomyśleliśmy jak się uda to my i nasze żony będziemy mieli dodatkowy dochód po godzinach pracy a jak okaże się że to jednak oszuści to będziemy ostrzegać wszystkich zrobiliśmy małą zrzutę na przelew i już śmiało mogę wam powiedzieć że kasa wsiąkła a długopisów niema już 2 tygodnie i pewnie nie będzie ich już czyli Potwierdzam regułę ŻADEN POLSKI SZANUJĄCY SIĘ I UCZCIWY PRACODAWCA NIE POBIERA OPŁAT ZA TO ŻE MOŻEMY U NIEGO PRACOWAĆ
zdjecie uzytkownika
gracja - 2013-01-26 12:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SYLWEK - 2013-01-26 11:34:33

Witam wszystkich uczestników tego zacnego forum na temat oszustów ukrywających się pod nazwą GRACJA to oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zrobiliśmy z kolegą mały sprawdzian. pomyśleliśmy jak się uda to my i nasze żony będziemy mieli dodatkowy dochód po godzinach pracy a jak okaże się że to jednak oszuści to będziemy ostrzegać wszystkich zrobiliśmy małą zrzutę na przelew i już śmiało mogę wam powiedzieć że kasa wsiąkła a długopisów niema już 2 tygodnie i pewnie nie będzie ich już czyli Potwierdzam regułę ŻADEN POLSKI SZANUJĄCY SIĘ I UCZCIWY PRACODAWCA NIE POBIERA OPŁAT ZA TO ŻE MOŻEMY U NIEGO PRACOWAĆ
WITAM,TO JEST PANA MAILA DO MNIE!!!~BRAK SŁOW-GRACJA
ok Gracja czekałem na maila ale nie dostalem więc dołącze nowy wpis na forum o was i obrobie wam tyłek żeby ludzie wam nie wysyłali kasy na przedpłatę bo skoro nie łaska odpisać to jesteście zwykłymi naciagaczami
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2013-01-28 01:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowany wykupem długu właściciele firmy U.i.R GRACJA Janusz Waszczak wobec kablówki https://marketdlugow.pl/szukaj/osoba/3955341/WASZCZAK,JANUSZ
Myślę,że uda mi się zainwestowaną kasę odzyskać z nawiązką bo mieszkam niedaleko - też na Krzykach. Jestem 46-letnim policjantem na emeryturze, więc problemu chyba nie będzie. A przy okazji sprawdzę działalność U.I-R EMIDA Dorota Waszczak
zdjecie uzytkownika
Magdalena89 - 2013-01-28 14:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwracam się do firmy 'Gracja'... otóż jak wam nie jest wstyd oszukiwać biednych ludzi? Ludzie czasem nie mają co do gara włożyć a wy jeszcze wysysacie ostatnie grosze żeby sobie dogodzić, a ludzie łudzą się że dostaną jakąś prace żeby zarobić. Wstydźcie się OSZUŚCI !!! Lepiej zaprzestancie wysysać od biednych ludzi pieniądze bo to już nie długo się skończy i pójdziecie za kraty. O S Z U Ś C I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Alan - 2013-02-03 10:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]naciągacze to nie prawda że wy jesteście przedstawicielami firm jak przy każdej ofercie jest wasze je[usunięte przez moderatora]godło niby firmy i nie ma zadnej innej. wiec mam tyle dla was [usunięte przez moderatora]za te pieniadze. dla ludzi nie wysylac im pieniedzy!!!!!!!! to jest walek z ta praca.
zdjecie uzytkownika
jogi - 2013-02-03 22:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takiej pracy szukają tylko biedacy, a wy nie macie wstydu żądać pieniądze, niektórzy ostatni grosz wpłacą żeby trochę zarobić, i potem się okazuje to co jest wyżej opisane.Uczciwy pracodawca opisze dokładnie na czym ta praca polega i nie będzie żądał żadnych pieniędzy,
w umowie można sobie zapewnić jeżeli ktoś nie podejmie oferowanej pracy to będzie musiał zapłacić ustaloną kwotę.
zdjecie uzytkownika
krata90 - 2013-02-25 17:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez sie stanawialam nad ta firma ale nikt przez miesiac nie odebral na numer ktory byl podany na stronie. tak ze wydaje mi sie ze jest z tym cos nue tak..
zdjecie uzytkownika
robol - 2013-03-03 14:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Gracja:
proszę napisać czym jest podyktowana opłata "na wejście"
zdjecie uzytkownika
nik - 2013-03-19 18:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gracja - 2013-01-07 23:41:41

Kadzaf - 2013-01-07 23:15:12

"Nieporozumienie piszę się łącznie". Pozdrawiam
Dziękuje za ceną uwagę...Gracja
Cenną - pisze się przez dwa "n".
zdjecie uzytkownika
Paula - 2013-04-03 12:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam...wszyscy piszecie negatywne opinie na temat tej firmy,chcialabym wiedziec czy macie powody aby ich oskarzac?
Wpłaciliscie pieniadze i nic nie otrzymaliscie?
Bo nie rozumiem tych opini i czy Ci ktorzy pisza te opinie zostali oszukani?
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-04-03 14:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobre PYTANIE...nie ma osób co wpłaciły a nic nie otrzymały!Cóż pisać muszą....Pozdrawiam-Gracja.
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-04-03 14:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paula - 2013-04-03 12:51:35

Witam...wszyscy piszecie negatywne opinie na temat tej firmy,chcialabym wiedziec czy macie powody aby ich oskarzac?

Wpłaciliscie pieniadze i nic nie otrzymaliscie?

Bo nie rozumiem tych opini i czy Ci ktorzy pisza te opinie zostali oszukani?
Bardzo dobre PYTANIE...nie ma osób co wpłaciły a nic nie otrzymały!Cóż pisać muszą....Pozdrawiam-Gracja
zdjecie uzytkownika
GRACJA - 2013-04-03 14:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAPRASZAM NA NIE CO MNIEJ OPRYSKLIWĄ OPINIĘ NA NASZ TEMAT
http://www.uwagi.pl/articles/view/9264556
zdjecie uzytkownika
GRZEGORZ - 2013-04-05 13:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAM PYTANIE OK WPŁACE DOSTANE BROSZURE I CZY PUŻNIEJ JEST DALSZA WSPUŁPRACA CZY TO POLEGA TYLKO NA SPRZEDAWANIU OFERT PRAC CHAŁUPNICZYCH KTÓRYCH PUŻNIEJ SIĘ NIE REALIZUJE NIE ODBIERACIE TELEFONU I PRZYDAŁ BY SIE WPIS DO EWIDENCJI BO Z TEGO CO MI WIADOMO W NASZYM KRAJU KAŻDY WEDŁUG WPISU MAŻE SPRAWDZIĆ FIRMĘ
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-04-06 17:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GRZEGORZ - 2013-04-05 13:25:10

MAM PYTANIE OK WPŁACE DOSTANE BROSZURE I CZY PUŻNIEJ JEST DALSZA WSPUŁPRACA CZY TO POLEGA TYLKO NA SPRZEDAWANIU OFERT PRAC CHAŁUPNICZYCH KTÓRYCH PUŻNIEJ SIĘ NIE REALIZUJE NIE ODBIERACIE TELEFONU I PRZYDAŁ BY SIE WPIS DO EWIDENCJI BO Z TEGO CO MI WIADOMO W NASZYM KRAJU KAŻDY WEDŁUG WPISU MAŻE SPRAWDZIĆ FIRMĘ
"GRACJA"
NIP 8992161229 REGON 932119886
UL. POWSTAŃCÓW ŚLĄSKICH 131/14
53 - 317 WROCŁAW
www.gracja.entro.pl
zdjecie uzytkownika
ania - 2013-04-24 14:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gracja = żenada i wielkie oszustwo
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-04-24 22:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ania - 2013-04-24 14:52:06

Gracja = żenada i wielkie oszustwo
Sama Pani nie wie co mówi widocznie nie czytała wpisów POZYTYWNYCH na www.uwagi.pl Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wiking - 2013-04-30 08:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miesiąc temu dokonałem przelewu za informator prac chałupniczych i nic nie dostałem,30 zł w błoto.Czysty zysk .Gdyby firma była nawet w Brazyli to juz chyba by doszło jesli coś by wysłali.
zdjecie uzytkownika
wiking - 2013-04-30 08:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gracja - 2013-01-07 23:41:41

Kadzaf - 2013-01-07 23:15:12

"Nieporozumienie piszę się łącznie". Pozdrawiam
Dziękuje za ceną uwagę...Gracja
Ja mam potwierdzenie przelewu a itak nic nie dostałem,a w tym wypadku nie mogą powiedziec ze nic nie dostali.
zdjecie uzytkownika
GRACJA - 2013-04-30 10:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiking - 2013-04-30 08:59:57

Gracja - 2013-01-07 23:41:41

Kadzaf - 2013-01-07 23:15:12

"Nieporozumienie piszę się łącznie". Pozdrawiam
Dziękuje za ceną uwagę...Gracja
Ja mam potwierdzenie przelewu a itak nic nie dostałem,a w tym wypadku nie mogą powiedziec ze nic nie dostali.
WITAM,ZANIM TU WYPISYWAĆ SWOJE ŻALE MOŻE NAJPIERW BY PAN Z NAMI SIĘ SKONTAKTOWAŁ?! ZAPRASZAM NA POZYTYWNE OPINIE O NAS NA:uwagi.pl/articles/view/9264556 TAM WPISAĆ NASZĄ FIRME,POZDRAWIAM-GRACJA.
zdjecie uzytkownika
Dorotka - 2013-05-11 00:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Weszłam sobie z ciekawości na ten temat gdyż zetknęłam się z ofertą firmy. Od razu ostrzegam że nie będę tu raczej zaglądać żeby odpisywać na godne pożałowania tłumaczenia tej oto firmy. Jestem z natury osobą lubiącą analizować wszystko po kolei
Dlatego tez zamieszczam ten post dla tych co nie przebrnęli przez każdą stronę tylko poszli na koniec zobaczyć co się okazało
A więc zbiorę fakty
Pan [usunięte przez moderatora]który prowadzi firmę Gracja jest zadłużony, jego żona również ma na siebie zarejestrowaną firmę o podobnym profilu. Kilka osób skarży się że wysłało pieniądze ale dostało odpowiedź że nie dotarły.
Tyle co do faktów bezpośrednio dotyczących tej firmy.
Teraz kilka faktów ogólnych dotyczących takiej działalności. Jak byłam młoda i głupia ślepo wierzyłam w takie oferty, jednakże zamiast zarabiać pieniądze wyrzucałam je w błoto płacąc takim oszustom. Później zmądrzałam i przejrzałam setki takich tematów na forach. Od tej pory ostrzegam ludzi naiwnych. Nie dajcie się nabierać !!! Pomyślcie logicznie kto, chcąc dać Wam zarobić bierze od Was pieniądze?? Przecież skoro ma Wam wypłacić je za miesiąc to po co je od Was brać?? Ponadto kto oferuje dziś prace chałupnicze na serio?? wszystko leci maszynowo ludzie!! Jeżeli chcecie zarabiać w domu to polecam na programach partnerskich ( nie będę robić reklamy konkretnym programom), ja na nich dobrze zarabiam. Wystarczy włożyć trochę wysiłku w zarabianie przez internet :) nie dajcie się oszukać, nie nabierajcie się na szybkie zarobki . Żyjemy w Polsce a tu trzeba trochę popracować na pieniążki :) miało być czysto teoretycznie ale mnie poniosło jak zwykle. Jeszcze chcę dodać że poziom wypowiedzi Gracji na tym forum sięga dna, chwilami nie mogłam się nadziwić że można mieć tak tępe odpowiedzi, ponadto ostrzegam że pozytywne komentarze może napisać każdy. Tu nick masz na chwile co za problem żeby Pan[usunięte przez moderatora] napisał że jest kasią która jest zadowolona?? Poza tym akurat wierzę że osoba zadowolona z usług przegląda fora żeby sprawdzić czy ta firma jest spoko czy nie xD
Dobra kończę :)

PS: Ale proszę Was ludzie podszkolcie swój polski bo czasami ciężko zrozumieć o co Wam chodzi x
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-05-11 20:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dorotka - 2013-05-11 00:11:21

Weszłam sobie z ciekawości na ten temat gdyż zetknęłam się z ofertą firmy. Od razu ostrzegam że nie będę tu raczej zaglądać żeby odpisywać na godne pożałowania tłumaczenia tej oto firmy. Jestem z natury osobą lubiącą analizować wszystko po kolei

Dlatego tez zamieszczam ten post dla tych co nie przebrnęli przez każdą stronę tylko poszli na koniec zobaczyć co się okazało

A więc zbiorę fakty

Pan Waszczak który prowadzi firmę Gracja jest zadłużony, jego żona również ma na siebie zarejestrowaną firmę o podobnym profilu. Kilka osób skarży się że wysłało pieniądze ale dostało odpowiedź że nie dotarły.

Tyle co do faktów bezpośrednio dotyczących tej firmy.

Teraz kilka faktów ogólnych dotyczących takiej działalności. Jak byłam młoda i głupia ślepo wierzyłam w takie oferty, jednakże zamiast zarabiać pieniądze wyrzucałam je w błoto płacąc takim oszustom. Później zmądrzałam i przejrzałam setki takich tematów na forach. Od tej pory ostrzegam ludzi naiwnych. Nie dajcie się nabierać !!! Pomyślcie logicznie kto, chcąc dać Wam zarobić bierze od Was pieniądze?? Przecież skoro ma Wam wypłacić je za miesiąc to po co je od Was brać?? Ponadto kto oferuje dziś prace chałupnicze na serio?? wszystko leci maszynowo ludzie!! Jeżeli chcecie zarabiać w domu to polecam na programach partnerskich ( nie będę robić reklamy konkretnym programom), ja na nich dobrze zarabiam. Wystarczy włożyć trochę wysiłku w zarabianie przez internet :) nie dajcie się oszukać, nie nabierajcie się na szybkie zarobki . Żyjemy w Polsce a tu trzeba trochę popracować na pieniążki :) miało być czysto teoretycznie ale mnie poniosło jak zwykle. Jeszcze chcę dodać że poziom wypowiedzi Gracji na tym forum sięga dna, chwilami nie mogłam się nadziwić że można mieć tak tępe odpowiedzi, ponadto ostrzegam że pozytywne komentarze może napisać każdy. Tu nick masz na chwile co za problem żeby Pan Waszczak napisał że jest kasią która jest zadowolona?? Poza tym akurat wierzę że osoba zadowolona z usług przegląda fora żeby sprawdzić czy ta firma jest spoko czy nie xD

Dobra kończę :)



PS: Ale proszę Was ludzie podszkolcie swój polski bo czasami ciężko zrozumieć o co Wam chodzi x
Witam,jak bardzo się Pan nudzi i jak mało wie,do tego jeszcze wtyka swój nosek nie w swoje sprawy.Pozytywnie wpisy na nasz temat są wyłącznie od naszych współpracowników i bardzo żałuje że administrator np forum"UWAGI..."NIE daje możliwość ukazywania danego IP komputera z jakiego są wpisy a za pewne nie było by takich BZDUR jak to pisze PANI DOROTKA!:) imienniczka mojej żony która nie ma zarejestrowanej firmy...nie tłumaczę się tylko przedstawiam realne fakty starając się na nie odpisać czego wcale nie muszę robić.Kto dziś w Polsce nie jest zadłużony Pani Doroto?chyba tylko bogaci i właśnie oszuści...cóż ktoś mało życia zna,nie ma wpisów że nic nie wysyłamy po co te BREDNIE!!!Pozdrawiam i zapraszam na Pozytywne OPINIE o nas: uwagi.pl/articles/view/9264556 PRZED słowem UWAGI proszę wpisać www !!!.Pozdrawiam Gracja
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x