Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

zdjecie uzytkownika
pa - 2013-01-10 17:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jasne nikt się nie wymiguje ani ludzi nie oskarża. Skoro twierdził ze na pewno wysłał to niech prześle dowód wpłaty i będzie bez problemu a nie ta osoba milczy i chowa się. Udowodni tym że na pewno wysłał a po za tym ta osoba dodała komentarz po 2 dniach od napisanie e-maila a było wyraźnie napisane ze dotrą materiały po zaksięgowaniu pieniędzy w ciągu 10 dni. A pieniądze nie dotarły.
zdjecie uzytkownika
MĄDRY - 2013-01-16 15:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TYM KTÓRZY NIE CHCĄ WYRZUCAĆ PIENIĘDZY W BŁOTO RADZĘ ZAPOMNIEĆ O TEJ SZEMRANEJ FIRMIE , A TYM KTÓRZY CENIĄ UCZCIWOŚĆ RADZĘ DONIEŚĆ O W/W DZIAŁALNOŚCI ODPOWIEDNIM ORGANOM PAŃSTWA . W TYM KRAJU JUŻ OD WIELU LAT NACIĄGACZE PRÓBUJĄ WYŁUDZAĆ PIENIĄDZE ŻERUJĄC NA BIEDNYCH W TAKI WŁAŚNIE SPOSÓB I CORAZ RZADZIEJ TAKIM CWANIACZKOM UDAJE SIĘ KOGOŚ NABRAĆ !
PAMIĘTAJ , ZAPŁACISZ 30 zł ZA MATERIAŁY WARTE 2 ZŁ , PO CZYM JEDYNE CO MOŻESZ Z TYM ZROBIC TO WYRZUCIĆ DO KOSZA , BO ODESŁANIE WYKONANEGO ZADANIA TO KOLEJNA STRATA PIENIĘDZY . W TYM KRAJU I W ŻADNYM INNYM NIKOMU NIE PŁACI SIĘ ZA PODJĘCIE PRACY , CHYBA ŻE JEJ PODJĘCIE MA NA CELU WYŁUDZENIE PIENIEDZY , KONIEC KROPKA , A TO CO WYPISUJĄ CWANIACZKI Z FIRMY O KTÓREJ MOWA , NALEŻY OLAĆ , CZYTANIE ICH WYPOCIN TO RÓWNIEŻ STARTA CZASU , PRZEZ TAKICH KRĘTACZY RÓWNIEŻ JA TRACĘ CZAS OPISUJĄC MECHANIZM WYŁUDZANIA FORSY , OT CO I TYLE.
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-01-17 14:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MĄDRY - 2013-01-16 15:23:22

TYM KTÓRZY NIE CHCĄ WYRZUCAĆ PIENIĘDZY W BŁOTO RADZĘ ZAPOMNIEĆ O TEJ SZEMRANEJ FIRMIE , A TYM KTÓRZY CENIĄ UCZCIWOŚĆ RADZĘ DONIEŚĆ O W/W DZIAŁALNOŚCI ODPOWIEDNIM ORGANOM PAŃSTWA . W TYM KRAJU JUŻ OD WIELU LAT NACIĄGACZE PRÓBUJĄ WYŁUDZAĆ PIENIĄDZE ŻERUJĄC NA BIEDNYCH W TAKI WŁAŚNIE SPOSÓB I CORAZ RZADZIEJ TAKIM CWANIACZKOM UDAJE SIĘ KOGOŚ NABRAĆ !

PAMIĘTAJ , ZAPŁACISZ 30 zł ZA MATERIAŁY WARTE 2 ZŁ , PO CZYM JEDYNE CO MOŻESZ Z TYM ZROBIC TO WYRZUCIĆ DO KOSZA , BO ODESŁANIE WYKONANEGO ZADANIA TO KOLEJNA STRATA PIENIĘDZY . W TYM KRAJU I W ŻADNYM INNYM NIKOMU NIE PŁACI SIĘ ZA PODJĘCIE PRACY , CHYBA ŻE JEJ PODJĘCIE MA NA CELU WYŁUDZENIE PIENIEDZY , KONIEC KROPKA , A TO CO WYPISUJĄ CWANIACZKI Z FIRMY O KTÓREJ MOWA , NALEŻY OLAĆ , CZYTANIE ICH WYPOCIN TO RÓWNIEŻ STARTA CZASU , PRZEZ TAKICH KRĘTACZY RÓWNIEŻ JA TRACĘ CZAS OPISUJĄC MECHANIZM WYŁUDZANIA FORSY , OT CO I TYLE.
NIBY SZKODA AUTOROWI CZASU NA CZYTANIE...A ROZPISAŁ SIĘ NA MAXA...:) I TO BEZ SENSOWNIE-NIE W TEMACIE ORAZ ZERO WIEDZY O CZYM PISZE............
zdjecie uzytkownika
MĄDRY - 2013-01-19 15:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DOBRZE WIEM O CZYM PISZĘ , A BEZ SENSOWNIE PISZE SIĘ RAZEM , TERAZ WIDAĆ JAKA TO FIRMA , CI LUDZIE NAWET NIE ZNAJĄ SWOJEGO JĘZYKA , HIHI , WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA , ALE JAK TO MÓWIĄ UDERZ W STÓŁ ... , JAK WYŻEJ , CHCESZ STRACIĆ FORSĘ , ZAPŁAĆ NACIĄGACZOM W ZAMIAN OTRZYMASZ SZMELC DO ŚMIECI LUB NIE OTRZYMASZ NIC I JESZCZE STWIERDZĄ ŻE WPŁATA NIE DOTARŁA , ALE SĄ WYCIĄGI BANKOWE , TYM KTÓRYM WCISKAJĄ ŻE BRAK WPŁATY RADZĘ POBRAĆ HISTORIĘ PRZELEWÓW Z BANKU I PROSTO NA POLICJĘ .
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-01-19 19:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MĄDRY - 2013-01-19 15:58:12

DOBRZE WIEM O CZYM PISZĘ , A BEZ SENSOWNIE PISZE SIĘ RAZEM , TERAZ WIDAĆ JAKA TO FIRMA , CI LUDZIE NAWET NIE ZNAJĄ SWOJEGO JĘZYKA , HIHI , WYSZŁO SZYDŁO Z WORKA , ALE JAK TO MÓWIĄ UDERZ W STÓŁ ... , JAK WYŻEJ , CHCESZ STRACIĆ FORSĘ , ZAPŁAĆ NACIĄGACZOM W ZAMIAN OTRZYMASZ SZMELC DO ŚMIECI LUB NIE OTRZYMASZ NIC I JESZCZE STWIERDZĄ ŻE WPŁATA NIE DOTARŁA , ALE SĄ WYCIĄGI BANKOWE , TYM KTÓRYM WCISKAJĄ ŻE BRAK WPŁATY RADZĘ POBRAĆ HISTORIĘ PRZELEWÓW Z BANKU I PROSTO NA POLICJĘ .
Witam,widzę że jednak ma Pani czas i ochote do czytania.....coż może i dobre rady Pani daje ale składa się tak iż wysyłamy wszystkim wraz z potwierdzeniem co mamy udokumentowane....więc proszę nie wszystkie firmy do jednego wora wrzucać.Pozdrawiam-Gracja.
zdjecie uzytkownika
MĄDRY - 2013-01-22 13:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK , WSZYSTKO JASNE , JAK SIE TONIE W DŁUGACH TO SIĘ WYMYSLA PIERWSZY LEPSZY KANT , ŻEBY Z DŁUGÓW WYJŚĆ , TERAZ WSZYSCY MAJĄ JASNOŚĆ , PO CO TE NIBY OFERTY , DOBRE , DOBRE :)
JA TO WIEM OD SAMEGO POCZĄTKU , TERAZ WSZYSCY MAJĄ JASNOŚĆ , JAK JUZ KTOŚ WYŻEJ ZAUWAŻYŁ , SAM SIĘ WEŹ ZA TE OFERTY I ZARÓB JAK ŹEŚ W DŁUGACH CZŁOWIEKU ! , A CZEMU NIE ?? , BO TE OFERTY TO PIC NA WODĘ :) :) :)
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2013-01-23 08:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie tylko to,ze nie ma ani jednej opini od osoby, ktora podjela wspolprace i jest zadowolona. Dla mnie jest to sygnal, ze co tu nie tak
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-01-23 10:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dorota - 2013-01-23 08:56:15

Zastanawia mnie tylko to,ze nie ma ani jednej opini od osoby, ktora podjela wspolprace i jest zadowolona. Dla mnie jest to sygnal, ze co tu nie tak
PODAJE WPISY:Autor: kasia445 (*.*.246.205) (2012-11-29 12:36:33)
Powiem takl, wpłacacie pieniądze na własne ryzyko i z własnej woli. Sama pracuje z gracją i nie załuje.. warto spróbować, a jeśli nie jest ktoś douczony i nie wie co to znaczy Firma reklamowo- informacyjna to wypisuje głupoty tutaj..Pozdrawiam gorąco tych co wyzywają sami nie wiedząc za co:)
Autor: J.J (*.*.108.26) (2012-11-19 20:53:57)
podjęłam współpracę z firmą "GRACJA" i nie żałuje,fakt pieniądze trzeba wpłacić,ale otrzymuje informatory potrzebne do współpracy i jakoś zarabiam,kontakt i wszelka pomoc jest perfekcyjna,a jeśli chodzi o typowe prace chałupnicze to proponuje aby wszyscy czytali tekst tak długo aż go zrozumieją,ponieważ Gracja jest firmą informacyjno-usługową tak więc dostarcza osobą zainteresowanym propozycję prac i pełen ich opis oraz adresy firm u których można podjąć pracę np. adresowanie kopert,składanie długopisów itp. Osobiście POLECAM
zdjecie uzytkownika
cikura - 2013-01-23 22:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W[usunięte przez moderatora] - jesteś żałosny. Sam sobie piszesz te chwalebne opinie i masz błogą nadzieję, że ludzie w to uwierzą. Spłać wreszcie ten dług wobec kablówki to będziesz może bardziej wiarygodny. Bo w przeciwnym wypadku ja tą wierzytelność wykupię i wycisnę ciebie jak cytrynę aż nie spłacisz mi to z odsetkami co do grosza :-)
zdjecie uzytkownika
gracja - 2013-01-24 00:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cikura - 2013-01-23 22:31:52

W[usunięte przez moderatora] - jesteś żałosny. Sam sobie piszesz te chwalebne opinie i masz błogą nadzieję, że ludzie w to uwierzą. Spłać wreszcie ten dług wobec kablówki to będziesz może bardziej wiarygodny. Bo w przeciwnym wypadku ja tą wierzytelność wykupię i wycisnę ciebie jak cytrynę aż nie spłacisz mi to z odsetkami co do grosza :-)
Niestety ale nie piszę sobie chwalebne opinie -widać że nie są napisane na tym forum...ale coż niby taki inteligentny a tak mało wie,może wykup gazetki z kiosku))Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
cikura - 2013-01-24 16:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]- nie udawaj większego idioty niż nim jesteś.To, że są to wpisy przekopiowane z innego forum (na którym też bardzo aktywnie się udzielałeś w obronie tej Gracji) ma oznaczać że nie ty to pisałeś?
Doskonale wiem na jakim forum są te pochwały dla tej twojej "uczciwej inaczej" firmy U.I.R. Gracja Janusz Waszczak
zdjecie uzytkownika
magda.wasik@o2.pl - 2013-01-25 18:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Autor: magda.wasik@o2.pl (*.*.56.88) (2013-01-25 13:07:56)
witam, współpracuje z firmą GRACJA. Szukałam zajęcia w domu, wpłaciłam na kilka kont drobne kwoty, ale tylko z firma GRACJA podjełam współprace i jak do tej pory jestem zadowolona, choć te pieniądze nie poszły na marne i przynoszą nadal zysk. Pomimo tylu złych opinii w necie o tej firmie, ja daję na prawdę pozytywną. Polecam GRACJĘ i zachęcam wszystkich niedowiarków do współpracy z firmą, bo na tyle mojego szukania ta firma mnie nie zawiodła.
zdjecie uzytkownika
cikura - 2013-01-25 20:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Janusz Waszczak prowadzący działalność gospodarcza pod nazwą U.I.R. GRACJA nazywaną dość na wyrost "firmą" znów pozwolił sobie zacytować własny w wpis z portalu nomen-omen "Nierzetelne firmy" http://www.uwagi.pl/articles/view/9264556/Nierzetelne-firmy/agencja-posrednictwa-pracy
zdjecie uzytkownika
SYLWEK - 2013-01-26 11:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich uczestników tego zacnego forum na temat oszustów ukrywających się pod nazwą GRACJA to oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zrobiliśmy z kolegą mały sprawdzian. pomyśleliśmy jak się uda to my i nasze żony będziemy mieli dodatkowy dochód po godzinach pracy a jak okaże się że to jednak oszuści to będziemy ostrzegać wszystkich zrobiliśmy małą zrzutę na przelew i już śmiało mogę wam powiedzieć że kasa wsiąkła a długopisów niema już 2 tygodnie i pewnie nie będzie ich już czyli Potwierdzam regułę ŻADEN POLSKI SZANUJĄCY SIĘ I UCZCIWY PRACODAWCA NIE POBIERA OPŁAT ZA TO ŻE MOŻEMY U NIEGO PRACOWAĆ
zdjecie uzytkownika
gracja - 2013-01-26 12:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SYLWEK - 2013-01-26 11:34:33

Witam wszystkich uczestników tego zacnego forum na temat oszustów ukrywających się pod nazwą GRACJA to oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zrobiliśmy z kolegą mały sprawdzian. pomyśleliśmy jak się uda to my i nasze żony będziemy mieli dodatkowy dochód po godzinach pracy a jak okaże się że to jednak oszuści to będziemy ostrzegać wszystkich zrobiliśmy małą zrzutę na przelew i już śmiało mogę wam powiedzieć że kasa wsiąkła a długopisów niema już 2 tygodnie i pewnie nie będzie ich już czyli Potwierdzam regułę ŻADEN POLSKI SZANUJĄCY SIĘ I UCZCIWY PRACODAWCA NIE POBIERA OPŁAT ZA TO ŻE MOŻEMY U NIEGO PRACOWAĆ
WITAM,TO JEST PANA MAILA DO MNIE!!!~BRAK SŁOW-GRACJA
ok Gracja czekałem na maila ale nie dostalem więc dołącze nowy wpis na forum o was i obrobie wam tyłek żeby ludzie wam nie wysyłali kasy na przedpłatę bo skoro nie łaska odpisać to jesteście zwykłymi naciagaczami
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2013-01-28 01:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowany wykupem długu właściciele firmy U.i.R GRACJA Janusz Waszczak wobec kablówki https://marketdlugow.pl/szukaj/osoba/3955341/WASZCZAK,JANUSZ
Myślę,że uda mi się zainwestowaną kasę odzyskać z nawiązką bo mieszkam niedaleko - też na Krzykach. Jestem 46-letnim policjantem na emeryturze, więc problemu chyba nie będzie. A przy okazji sprawdzę działalność U.I-R EMIDA Dorota Waszczak
zdjecie uzytkownika
Magdalena89 - 2013-01-28 14:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwracam się do firmy 'Gracja'... otóż jak wam nie jest wstyd oszukiwać biednych ludzi? Ludzie czasem nie mają co do gara włożyć a wy jeszcze wysysacie ostatnie grosze żeby sobie dogodzić, a ludzie łudzą się że dostaną jakąś prace żeby zarobić. Wstydźcie się OSZUŚCI !!! Lepiej zaprzestancie wysysać od biednych ludzi pieniądze bo to już nie długo się skończy i pójdziecie za kraty. O S Z U Ś C I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Alan - 2013-02-03 10:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]naciągacze to nie prawda że wy jesteście przedstawicielami firm jak przy każdej ofercie jest wasze je[usunięte przez moderatora]godło niby firmy i nie ma zadnej innej. wiec mam tyle dla was [usunięte przez moderatora]za te pieniadze. dla ludzi nie wysylac im pieniedzy!!!!!!!! to jest walek z ta praca.
zdjecie uzytkownika
jogi - 2013-02-03 22:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takiej pracy szukają tylko biedacy, a wy nie macie wstydu żądać pieniądze, niektórzy ostatni grosz wpłacą żeby trochę zarobić, i potem się okazuje to co jest wyżej opisane.Uczciwy pracodawca opisze dokładnie na czym ta praca polega i nie będzie żądał żadnych pieniędzy,
w umowie można sobie zapewnić jeżeli ktoś nie podejmie oferowanej pracy to będzie musiał zapłacić ustaloną kwotę.
zdjecie uzytkownika
krata90 - 2013-02-25 17:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez sie stanawialam nad ta firma ale nikt przez miesiac nie odebral na numer ktory byl podany na stronie. tak ze wydaje mi sie ze jest z tym cos nue tak..
zdjecie uzytkownika
robol - 2013-03-03 14:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Gracja:
proszę napisać czym jest podyktowana opłata "na wejście"
zdjecie uzytkownika
nik - 2013-03-19 18:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gracja - 2013-01-07 23:41:41

Kadzaf - 2013-01-07 23:15:12

"Nieporozumienie piszę się łącznie". Pozdrawiam
Dziękuje za ceną uwagę...Gracja
Cenną - pisze się przez dwa "n".
zdjecie uzytkownika
Paula - 2013-04-03 12:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam...wszyscy piszecie negatywne opinie na temat tej firmy,chcialabym wiedziec czy macie powody aby ich oskarzac?
Wpłaciliscie pieniadze i nic nie otrzymaliscie?
Bo nie rozumiem tych opini i czy Ci ktorzy pisza te opinie zostali oszukani?
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-04-03 14:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobre PYTANIE...nie ma osób co wpłaciły a nic nie otrzymały!Cóż pisać muszą....Pozdrawiam-Gracja.
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-04-03 14:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Paula - 2013-04-03 12:51:35

Witam...wszyscy piszecie negatywne opinie na temat tej firmy,chcialabym wiedziec czy macie powody aby ich oskarzac?

Wpłaciliscie pieniadze i nic nie otrzymaliscie?

Bo nie rozumiem tych opini i czy Ci ktorzy pisza te opinie zostali oszukani?
Bardzo dobre PYTANIE...nie ma osób co wpłaciły a nic nie otrzymały!Cóż pisać muszą....Pozdrawiam-Gracja
zdjecie uzytkownika
GRACJA - 2013-04-03 14:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAPRASZAM NA NIE CO MNIEJ OPRYSKLIWĄ OPINIĘ NA NASZ TEMAT
http://www.uwagi.pl/articles/view/9264556
zdjecie uzytkownika
GRZEGORZ - 2013-04-05 13:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAM PYTANIE OK WPŁACE DOSTANE BROSZURE I CZY PUŻNIEJ JEST DALSZA WSPUŁPRACA CZY TO POLEGA TYLKO NA SPRZEDAWANIU OFERT PRAC CHAŁUPNICZYCH KTÓRYCH PUŻNIEJ SIĘ NIE REALIZUJE NIE ODBIERACIE TELEFONU I PRZYDAŁ BY SIE WPIS DO EWIDENCJI BO Z TEGO CO MI WIADOMO W NASZYM KRAJU KAŻDY WEDŁUG WPISU MAŻE SPRAWDZIĆ FIRMĘ
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-04-06 17:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GRZEGORZ - 2013-04-05 13:25:10

MAM PYTANIE OK WPŁACE DOSTANE BROSZURE I CZY PUŻNIEJ JEST DALSZA WSPUŁPRACA CZY TO POLEGA TYLKO NA SPRZEDAWANIU OFERT PRAC CHAŁUPNICZYCH KTÓRYCH PUŻNIEJ SIĘ NIE REALIZUJE NIE ODBIERACIE TELEFONU I PRZYDAŁ BY SIE WPIS DO EWIDENCJI BO Z TEGO CO MI WIADOMO W NASZYM KRAJU KAŻDY WEDŁUG WPISU MAŻE SPRAWDZIĆ FIRMĘ
"GRACJA"
NIP 8992161229 REGON 932119886
UL. POWSTAŃCÓW ŚLĄSKICH 131/14
53 - 317 WROCŁAW
www.gracja.entro.pl
zdjecie uzytkownika
ania - 2013-04-24 14:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gracja = żenada i wielkie oszustwo
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-04-24 22:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ania - 2013-04-24 14:52:06

Gracja = żenada i wielkie oszustwo
Sama Pani nie wie co mówi widocznie nie czytała wpisów POZYTYWNYCH na www.uwagi.pl Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wiking - 2013-04-30 08:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miesiąc temu dokonałem przelewu za informator prac chałupniczych i nic nie dostałem,30 zł w błoto.Czysty zysk .Gdyby firma była nawet w Brazyli to juz chyba by doszło jesli coś by wysłali.
zdjecie uzytkownika
wiking - 2013-04-30 08:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gracja - 2013-01-07 23:41:41

Kadzaf - 2013-01-07 23:15:12

"Nieporozumienie piszę się łącznie". Pozdrawiam
Dziękuje za ceną uwagę...Gracja
Ja mam potwierdzenie przelewu a itak nic nie dostałem,a w tym wypadku nie mogą powiedziec ze nic nie dostali.
zdjecie uzytkownika
GRACJA - 2013-04-30 10:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiking - 2013-04-30 08:59:57

Gracja - 2013-01-07 23:41:41

Kadzaf - 2013-01-07 23:15:12

"Nieporozumienie piszę się łącznie". Pozdrawiam
Dziękuje za ceną uwagę...Gracja
Ja mam potwierdzenie przelewu a itak nic nie dostałem,a w tym wypadku nie mogą powiedziec ze nic nie dostali.
WITAM,ZANIM TU WYPISYWAĆ SWOJE ŻALE MOŻE NAJPIERW BY PAN Z NAMI SIĘ SKONTAKTOWAŁ?! ZAPRASZAM NA POZYTYWNE OPINIE O NAS NA:uwagi.pl/articles/view/9264556 TAM WPISAĆ NASZĄ FIRME,POZDRAWIAM-GRACJA.
zdjecie uzytkownika
Dorotka - 2013-05-11 00:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Weszłam sobie z ciekawości na ten temat gdyż zetknęłam się z ofertą firmy. Od razu ostrzegam że nie będę tu raczej zaglądać żeby odpisywać na godne pożałowania tłumaczenia tej oto firmy. Jestem z natury osobą lubiącą analizować wszystko po kolei
Dlatego tez zamieszczam ten post dla tych co nie przebrnęli przez każdą stronę tylko poszli na koniec zobaczyć co się okazało
A więc zbiorę fakty
Pan [usunięte przez moderatora]który prowadzi firmę Gracja jest zadłużony, jego żona również ma na siebie zarejestrowaną firmę o podobnym profilu. Kilka osób skarży się że wysłało pieniądze ale dostało odpowiedź że nie dotarły.
Tyle co do faktów bezpośrednio dotyczących tej firmy.
Teraz kilka faktów ogólnych dotyczących takiej działalności. Jak byłam młoda i głupia ślepo wierzyłam w takie oferty, jednakże zamiast zarabiać pieniądze wyrzucałam je w błoto płacąc takim oszustom. Później zmądrzałam i przejrzałam setki takich tematów na forach. Od tej pory ostrzegam ludzi naiwnych. Nie dajcie się nabierać !!! Pomyślcie logicznie kto, chcąc dać Wam zarobić bierze od Was pieniądze?? Przecież skoro ma Wam wypłacić je za miesiąc to po co je od Was brać?? Ponadto kto oferuje dziś prace chałupnicze na serio?? wszystko leci maszynowo ludzie!! Jeżeli chcecie zarabiać w domu to polecam na programach partnerskich ( nie będę robić reklamy konkretnym programom), ja na nich dobrze zarabiam. Wystarczy włożyć trochę wysiłku w zarabianie przez internet :) nie dajcie się oszukać, nie nabierajcie się na szybkie zarobki . Żyjemy w Polsce a tu trzeba trochę popracować na pieniążki :) miało być czysto teoretycznie ale mnie poniosło jak zwykle. Jeszcze chcę dodać że poziom wypowiedzi Gracji na tym forum sięga dna, chwilami nie mogłam się nadziwić że można mieć tak tępe odpowiedzi, ponadto ostrzegam że pozytywne komentarze może napisać każdy. Tu nick masz na chwile co za problem żeby Pan[usunięte przez moderatora] napisał że jest kasią która jest zadowolona?? Poza tym akurat wierzę że osoba zadowolona z usług przegląda fora żeby sprawdzić czy ta firma jest spoko czy nie xD
Dobra kończę :)

PS: Ale proszę Was ludzie podszkolcie swój polski bo czasami ciężko zrozumieć o co Wam chodzi x
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-05-11 20:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dorotka - 2013-05-11 00:11:21

Weszłam sobie z ciekawości na ten temat gdyż zetknęłam się z ofertą firmy. Od razu ostrzegam że nie będę tu raczej zaglądać żeby odpisywać na godne pożałowania tłumaczenia tej oto firmy. Jestem z natury osobą lubiącą analizować wszystko po kolei

Dlatego tez zamieszczam ten post dla tych co nie przebrnęli przez każdą stronę tylko poszli na koniec zobaczyć co się okazało

A więc zbiorę fakty

Pan Waszczak który prowadzi firmę Gracja jest zadłużony, jego żona również ma na siebie zarejestrowaną firmę o podobnym profilu. Kilka osób skarży się że wysłało pieniądze ale dostało odpowiedź że nie dotarły.

Tyle co do faktów bezpośrednio dotyczących tej firmy.

Teraz kilka faktów ogólnych dotyczących takiej działalności. Jak byłam młoda i głupia ślepo wierzyłam w takie oferty, jednakże zamiast zarabiać pieniądze wyrzucałam je w błoto płacąc takim oszustom. Później zmądrzałam i przejrzałam setki takich tematów na forach. Od tej pory ostrzegam ludzi naiwnych. Nie dajcie się nabierać !!! Pomyślcie logicznie kto, chcąc dać Wam zarobić bierze od Was pieniądze?? Przecież skoro ma Wam wypłacić je za miesiąc to po co je od Was brać?? Ponadto kto oferuje dziś prace chałupnicze na serio?? wszystko leci maszynowo ludzie!! Jeżeli chcecie zarabiać w domu to polecam na programach partnerskich ( nie będę robić reklamy konkretnym programom), ja na nich dobrze zarabiam. Wystarczy włożyć trochę wysiłku w zarabianie przez internet :) nie dajcie się oszukać, nie nabierajcie się na szybkie zarobki . Żyjemy w Polsce a tu trzeba trochę popracować na pieniążki :) miało być czysto teoretycznie ale mnie poniosło jak zwykle. Jeszcze chcę dodać że poziom wypowiedzi Gracji na tym forum sięga dna, chwilami nie mogłam się nadziwić że można mieć tak tępe odpowiedzi, ponadto ostrzegam że pozytywne komentarze może napisać każdy. Tu nick masz na chwile co za problem żeby Pan Waszczak napisał że jest kasią która jest zadowolona?? Poza tym akurat wierzę że osoba zadowolona z usług przegląda fora żeby sprawdzić czy ta firma jest spoko czy nie xD

Dobra kończę :)



PS: Ale proszę Was ludzie podszkolcie swój polski bo czasami ciężko zrozumieć o co Wam chodzi x
Witam,jak bardzo się Pan nudzi i jak mało wie,do tego jeszcze wtyka swój nosek nie w swoje sprawy.Pozytywnie wpisy na nasz temat są wyłącznie od naszych współpracowników i bardzo żałuje że administrator np forum"UWAGI..."NIE daje możliwość ukazywania danego IP komputera z jakiego są wpisy a za pewne nie było by takich BZDUR jak to pisze PANI DOROTKA!:) imienniczka mojej żony która nie ma zarejestrowanej firmy...nie tłumaczę się tylko przedstawiam realne fakty starając się na nie odpisać czego wcale nie muszę robić.Kto dziś w Polsce nie jest zadłużony Pani Doroto?chyba tylko bogaci i właśnie oszuści...cóż ktoś mało życia zna,nie ma wpisów że nic nie wysyłamy po co te BREDNIE!!!Pozdrawiam i zapraszam na Pozytywne OPINIE o nas: uwagi.pl/articles/view/9264556 PRZED słowem UWAGI proszę wpisać www !!!.Pozdrawiam Gracja
zdjecie uzytkownika
Serafino - 2013-05-22 16:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A zasadził już ktoś panu kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] panie [usunięte przez moderatora]?! Jesteś pan [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] społeczna a pana U.I R. GRACJA to wrzód na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] narodu normalnie!
- ta parafraza wypowiedzi Ferdynanda Kiepskiego idealnie pasuje do prowadzonej przez pana działalności.
zdjecie uzytkownika
gracja - 2013-05-26 11:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serafino - 2013-05-22 16:09:22

A zasadził już ktoś panu kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] panie [usunięte przez moderatora]?! Jesteś pan [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] społeczna a pana U.I R. GRACJA to wrzód na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] narodu normalnie!

- ta parafraza wypowiedzi Ferdynanda Kiepskiego idealnie pasuje do prowadzonej przez pana działalności.
Witam,ktoś chyba bardzo ma z sobą poważne problemy....!
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2013-06-03 23:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ze na stronie, gdzie miały być pozytywne opinie nie ma nic na temat tej firmy?
W 99% przypadków takie firmy sciagaja od kilku do kilkudziesieci zl, wysylaja katalog ofert i to koniec wspolpracy.
Dobre chaupnictwo mozna znaleźć TYLKO po znajomosci lub pytajac w konkretnych firmach a nie przez takich posrednikow naciagaczy.
Przyklad mojej dziweczyny:
Poszla do pewnej duzej firmy z branzy kosmetycznej i po prostu spytala czy moga jej cos zlecic do pracy w domu.
Pobrali oplate w kwocie 100zl jako zabezpieczenie i teraz 2x w miesiacu przywoza i odbieraja elementy ktore sklada.
Zarobek moze i nie jest jakis super ( wychodzi od 800 do 1250 zl/mc).
Pozdrawiam naciagaczy i naciagnietych;P
zdjecie uzytkownika
Admin - 2013-06-10 14:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gracja to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cierwo. [usunięte przez moderatora]zadłużony i wyłudza pieniądze. POZDRo
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-06-11 14:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Admin - 2013-06-10 14:26:32

Gracja to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cierwo. [usunięte przez moderatora] zadłużony i wyłudza pieniądze. POZDRo
Brak słów na takie komentarze,niby taki odważy a podaje się za ADMINA?! żenujące...ponieważ to ADMIN usuwa Państwa inteligentne słownictwo...Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
beata - 2013-06-26 21:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piotr. mam prosbe moglbys odezwac się do mnie na e-mail? zależy mi betiii05@vp.pl
zdjecie uzytkownika
Patka - 2013-07-03 19:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA GRACJA wywiązuje się z oferowanej pracy, ja jestem zadowolona ze współpracy, nie rozumiem dlaczego tyle osób - tak źle wypowiada się o tej firmie, ta firma jak i wiele innych firm oferujących chałupnictwo pobiera pieniądze, ale GRACJA w następnie uczciwie daje zarobić, uważam , że to jedna z niewielu już firm dających zarobić pracując w domu.Patka
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2013-07-06 00:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patka - 2013-07-03 19:08:29

FIRMA GRACJA wywiązuje się z oferowanej pracy, ja jestem zadowolona ze współpracy, nie rozumiem dlaczego tyle osób - tak źle wypowiada się o tej firmie, ta firma jak i wiele innych firm oferujących chałupnictwo pobiera pieniądze, ale GRACJA w następnie uczciwie daje zarobić, uważam , że to jedna z niewielu już firm dających zarobić pracując w domu.Patka
Waszczak - nie ściemniaj!
Twoja działalność gospodarcza zarejestrowana jako U.I.R. GRACJA Janusz Waszczak jak każda taka, która oferuje prace "chałupnicze" polega po prostu wyłudzaniem pieniędzy od ludzi, którzy wierzą, że mimo upadku komuny istnieje jeszcze chałupnictwo. Takiego chałupnictwa nie ma już od dawna - natomiast jest wysyp "firm", które zarabiają na naiwności najbiedniejszych ludzi.
zdjecie uzytkownika
stokrota - 2013-07-10 21:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
'nigdy nie kłóć się z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do własnego poziomu, a potem pokona doświadczeniem'

przeczytałam oferty tej firmy, a ze względu na sposób jej funkcjonowania postanowiłam zasięgnąć opinii samych zainteresowanych czyli potencjalnych 'pracowników'. nie będę się wypowiadać na temat pochlebnych komentarzy, chociaż pojawiły się one dopiero po zauważeniu ich braku. ale może to być zwykły zbieg okoliczności więc zostawmy to. naprawdę nie interesuje mnie Pana znajomość ojczystego języka ani to czy widnieje Pan w rejestrze dłużników. analfabeci i bankruci też mogą zakładać firmy, szczególnie kiedy potrzebne im są pieniądze. to zrozumiałe. mój post szczególnie kieruję do Was, bo czytam te komentarze a raczej walkę słowną i żal mi Waszej popsutej krwi. po co.? dla pełnego zobrazowania swoich odczuć co to tej batalii, dołączyłam bardzo mądry cytat na samym wstępie. :)

a teraz do Pana właściciela. weszłam tu, bo miałam nadzieję, że dowiem się czegoś co pozwoli mi zgłosić się i zarobić pieniążki. oczywiście zdążyłam wyrobić sobie opinię, ale nie mam ochoty się nią z Panem podzielić. istotną dla mnie rzeczą jest szacunek wobec drugiego człowieka, bo sama chcę być szanowana. a 'odpowiadanie' na każdy negatywny post, jest na poziomie podstawówki. nie ufam pracodawcy, który nie potrafi przyjąć krytyki godnie, tylko stara się i to nie do końca w kulturalny sposób udowodnić, że ktoś się myli i mieć ostatnie słowo. przez takie zachowanie, na pewno nie zyska Pan większej liczby ochotników. ludzie inteligentni nie muszą sobie poprawiać samopoczucia kłócąc się na forach. acha.. te Pańskie 'pozdrawiam' tak śmierdzi sarkazmem, że mógłby sobie Pan to darować. ja w każdym razie nie potrzebuję pozdrowień, choć biorąc pod uwagę wizerunek jaki Pan sobie tu tworzy nie wątpię, że włoży Pan wiele wysiłku co by mi odpisać. - proszę się nie męczyć - nie interesuje mnie Pana zdanie, tak jak Pana nie interesuje zdanie ludzi, którzy tu się wypowiadają.

nie traćcie czasu. i nie psujcie sobie więcej krwi, szukajmy pracy w ten czas. pozdrawiam Was i życzę powodzenia :)
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2013-07-11 09:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stokrota - 2013-07-10 21:38:23

'nigdy nie kłóć się z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do własnego poziomu, a potem pokona doświadczeniem'



przeczytałam oferty tej firmy, a ze względu na sposób jej funkcjonowania postanowiłam zasięgnąć opinii samych zainteresowanych czyli potencjalnych 'pracowników'. nie będę się wypowiadać na temat pochlebnych komentarzy, chociaż pojawiły się one dopiero po zauważeniu ich braku. ale może to być zwykły zbieg okoliczności więc zostawmy to. naprawdę nie interesuje mnie Pana znajomość ojczystego języka ani to czy widnieje Pan w rejestrze dłużników. analfabeci i bankruci też mogą zakładać firmy, szczególnie kiedy potrzebne im są pieniądze. to zrozumiałe. mój post szczególnie kieruję do Was, bo czytam te komentarze a raczej walkę słowną i żal mi Waszej popsutej krwi. po co.? dla pełnego zobrazowania swoich odczuć co to tej batalii, dołączyłam bardzo mądry cytat na samym wstępie. :)



a teraz do Pana właściciela. weszłam tu, bo miałam nadzieję, że dowiem się czegoś co pozwoli mi zgłosić się i zarobić pieniążki. oczywiście zdążyłam wyrobić sobie opinię, ale nie mam ochoty się nią z Panem podzielić. istotną dla mnie rzeczą jest szacunek wobec drugiego człowieka, bo sama chcę być szanowana. a 'odpowiadanie' na każdy negatywny post, jest na poziomie podstawówki. nie ufam pracodawcy, który nie potrafi przyjąć krytyki godnie, tylko stara się i to nie do końca w kulturalny sposób udowodnić, że ktoś się myli i mieć ostatnie słowo. przez takie zachowanie, na pewno nie zyska Pan większej liczby ochotników. ludzie inteligentni nie muszą sobie poprawiać samopoczucia kłócąc się na forach. acha.. te Pańskie 'pozdrawiam' tak śmierdzi sarkazmem, że mógłby sobie Pan to darować. ja w każdym razie nie potrzebuję pozdrowień, choć biorąc pod uwagę wizerunek jaki Pan sobie tu tworzy nie wątpię, że włoży Pan wiele wysiłku co by mi odpisać. - proszę się nie męczyć - nie interesuje mnie Pana zdanie, tak jak Pana nie interesuje zdanie ludzi, którzy tu się wypowiadają.



nie traćcie czasu. i nie psujcie sobie więcej krwi, szukajmy pracy w ten czas. pozdrawiam Was i życzę powodzenia :)
Brak słów.....................Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 18:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No zróżnicowane ma GRACJA opinie. Czy ktoś może napisac opinię jako aktualny pracownik? Bo te negatywy to pewnie zwolnionych, pewnie nie bez powodu. Jak jest z nadgodzinami. ekstra płatne? Istnieje jakiś system premiowania?
zdjecie uzytkownika
livia - 2013-07-22 10:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadal się ogłaszają ci [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
GRACJA - 2013-07-24 01:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JESTEM JUŻ ZAROBIONY. KOŃCZĘ SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ.A WAS MAM W D...E.POZDRAWIAM.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja poprzez osobisty kontakt z tym "pracodawcą" jest niemożliwa. Pod podanym adresem firmy nikt nikogo nie przyjmuje.
Pytania: Pytań nie ma - kontakt tylko poprze e-mail, pocztę polską no i konto bankowe, na które "należy" wpłacać żądaną przez tego osobnika sumę
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2013-07-24 18:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście GRACJA istnieje i będzie istnieć do końca świata i jeden dzień dłużej pod warunkiem że:
1) [usunięte przez admina] nie dosięgnie wymiar sprawiedliwości
2) Będą wciąć istnieć naiwni skłonni wpłacać takiej [usunięte przez admina]jak ty pieniądze i to tak właściwie za nic
zdjecie uzytkownika
GRACJA.. - 2013-07-29 13:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WPŁACAJCIE PIENIĄŻKI I NIE ZADAWAJCIE TYLE PYTAŃ.W KOŃCU TA SYMBOLICZNA KWOTA TO NIE MAJĄTEK.NAWET JEŚLI NIC Z TEGO NIE BĘDZIE TO NIKT NIE ZBANKRUTUJE.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert