brak logo

FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

Wrocław

Opinie o FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

Kalinka 2015-11-16 13:27:39
Adresowanie kopert byłoby rzeczywiście dobrą ofertą pracy w warunkach domowych - no ale to przecież obok propozycji składania długopisów wręcz klasyka w branży naciągania metodą na chałupnika. Sposób stary i ograny. Maniu - jeżeli mimo wszystko uważasz tą propozycją za atrakcyjną to zapłać i spróbuj. No i bardzo proszę abyś potem podzieliła się z nami wrażeniami z kontaktu z domową firmą p. Janusza Waszczaka (firma działa w prywatnym mieszkaniu - chałupnictwo?)
4
marianna 2 2015-12-14 17:14:18
@kalinka no wie wiem, w sumie poszuliwali też pracowników biurowych, tak było w tytułach ofert pracy, więc wygląda teoretycznie na to że jednak jakaś siedziba była
Pani Elena 2015-12-18 08:59:30
Czy potrzebujesz pilnie pożyczki na spłatę zadłużenia lub pożyczki Xmas? jeśli tak, prosimy o kontakt mnie teraz o pomoc za pośrednictwem poczty elektronicznej: elenanino07@gmail.com

Pani Elena
kalinka 2015-12-18 14:06:41
Prawdopodobnie pomyliłaś firmy, gdyż tych, co w nazwie mają słowo "GRACJA" jest wiele również we Wrocławiu. U.I.R. GRACJA JANUSZ WASZCZAK swoją siedzibę ma w prywatnym mieszkaniu tego osobnika i na pewno pracowników biurowych (ani żadnych innych) nie zatrudnia. Działalność tej firmy polega na sprzedawaniu informatora o pracach chałupniczych i trudno to nazwać nawet pośrednictwem pracy, gdyż p. Waszczak nawet nie pośredniczy ani nie pomaga w nawiązaniu umowy o pracę a ten "informator" to właściwie wiadomości-śmieci całkowicie nieprzydatne w znalezieniu pracy, gdyż zawiera namiary do kolejnych naciągaczy działających metodą "na chałupnika"
4
fggffg 2015-12-28 18:19:39
jeszcze pamietam ze swego czasu w firmie U.I.R"Gracja" proawdzili calkiem spora rekrutacje i to na kilka stanowsik miedzy innymi na proacownika produkji
kalinka 2015-12-30 21:49:47
No i gdzie ten Janusz Waszczak przyjmuje tych pracowników do produkcji? Ta "firma" to indywidualna działalność gospodarcza tego osobnika zarejestrowana pod adresem jego zamieszkania od maja 2012: Wrocław ul.Powstańców Śląskich 131/14. Poprzednio identyczną działalność w tym samym mieszkaniu prowadziła jego żona Dorota Waszczak jako "EMIDA" naciągając ludzi na zakup informatora o chałupnictwie.
4
Janusz 2015-12-30 22:09:25
A najlepiej udać się pod ten adres i zobaczyć się z tym "pracodawcą". Przecież umowę o pracę trzeba podpisać osobiście a nie poprzez wypełnienie jakiegoś kuponu zgłoszeniowego i wpłatę na jego konto pieniędzy. To nie jest pracodawca. To pasożyt-łowca naiwnych i z tych wpłat żyje.
3
sdfghj 2016-01-02 16:18:58
hej, chetnie bym podjal u nich w firmie U.I.R"Gracja" prace jako pracownik fizyczny lub pracownik produkcji, tylko zastanawiam sie na jakie zarobki mozna liczyc
Janusz 2016-01-04 15:58:40
Na zarobek nie licz bo tam nic się nie produkuje. Możesz jedynie stracić 25, 27 lub 38 zł. Wybór należy do Ciebie
4
bigos 2016-01-04 19:49:55
@Janusz, zupełnie nie rozumiem tego co napisałeś, mieli niegdys oferty na pracowników produkcji, czy też osoby do adresowania kopert, wiec wytłumacz prosze o co chodzi
Małgorzata 2016-01-14 16:17:31
No i właśnie na takich, co nic nie rozumieją na czym polegają te niby oferty pracy firmy U.I.R. GRACJA JANUSZ WASZCZAK ten osobnik zarabia. Mimo ostrzeżeń i wyjaśnień na czym ten wredny interes się opiera to i tak znajdą się łatwowierni, którzy nabijają kasę takim naciągaczom.
3
megi 2016-01-28 15:44:59
Jezeli ktoś zna uczciwą prace chałupniczą proszę o adres na mojego maila kasia513@interia.eu Dzięki
Tyn 2016-02-04 20:40:20
Wiesz co @megi nie do końca z pracami chałupniczymi jest tak jak mówisz, ogólnie i generalnie to raczej nie są one zbyt dobre i nie wkręcaj się w nie na poważnie
bar4445 2016-02-06 15:13:50
spokojnie ja widze ze faktycznie macie racje bo ja tez wyslalem i nikt mi nic nie przeslal i zero odzewu wydzial spraw gospodarczych przyjol papiery i zobaczymy co dalej oczywiscie we wroclawiu
John Lisa 2016-02-20 04:11:29
Witam, jestem Pan Jan Lisa prywatne pożyczki pożyczkodawcy, który daje się kredyt na bardzo niskim oprocentowaniu w wysokości 2%. Dajemy się wszelkiego rodzaju pożyczki, takich jak pożyczki edukacyjne, pożyczki biznesowe, rodzimego pożyczki Rolniczej, pożyczki osobiste, kredyt auto i inne powody. Nasz program kredytu jest bardzo bezpośredni i elastyczna jak twoje zadowolenie i finansowy sukces jest naszym celem. Jeśli jesteś zainteresowany, aby uzyskać więcej informacji skontaktuj się z nami poprzez e-mail: johnlisaloncompany2003@gmail.com
Milena 2016-02-20 18:14:50
Witam! Jeżeli ktoś ma namiary na uczciwą pracę chałupniczą to bardzo proszę o kontakt, mój mail: milenaliz0802@wp.pl Z góry dziękuję :)
spot 2016-02-21 20:30:35
cześć. Powiedzcie mi proszę, jak to jest obecnie z zatrudnianiem przez Grację? Nie widziałem od jakiegoś czasu żadnych ofert od nich, ani na produkcję ani do sprzedaży.
kasia 2016-02-23 09:16:50
szanowne państwo
nie wiem czy wasza firma jest dobra bo nie pracuje u was chociaż bym chciała ,dużo słyszałam o innych firmach że blefują ,wyciągają kase i kontakt się urywa a na wasz temat nic nie mówię ponieważ nic nie mam ,pokarzcie mi co u was mozna robić może ja też dołącze się do grona
z poważaniem czytelniczka kasia
gerard sanchez 2016-02-28 18:29:27
Witam, jestem Pan Gerard Sanchez, prywatne pożyczki pożyczkodawcy, który daje pożyczki szans czas życia. Czy potrzebujesz pilnej pożyczki wyczyścić swoje długi lub potrzebujesz kredytu obrotowego w celu poprawy Twojego biznesu? Czy zostały odrzucone przez banki i inne agencje finansowych? Czy potrzebny jest kredyt konsolidacyjny lub kredyt hipoteczny? Nie szukaj dalej, bo jesteśmy tu dla wszystkich swoich problemów finansowych w przeszłości. Mamy fundusze pożyczkowe dla osób potrzebujących pomocy finansowej, które mają złe kredytowej lub potrzebują pieniędzy, aby zapłacić rachunki, do inwestowania w podróży służbowej w wysokości 2%. Chcę używać tego medium poinformować, że świadczymy rzetelną i beneficjenta pomocy i będzie skłonny zaoferować pożyczkę. Więc skontaktować się z nami poprzez e-mail pod adresem: (gerardsanchezloan@gmail.com)
Karry 2016-03-02 11:20:06
Nazywam się Pan Carey Biały firma kredyty kredyt z Republiki Południowej Afryki, i daje się kredyt na bardzo niskim oprocentowaniu 2%, więc jeśli jesteś w trybie pilnym i poważnie lok dla kredytu proszę kontaktować się ze mną pod adresem e-mail: mrkarrywhiteloaninvestment@outlook.com
Pani Elena 2016-03-08 06:19:47
Czy jesteś w potrzebie pilnej pożyczki płacić rachunki, ekspansji biznesu, organów korporacyjnych lub pożyczki osobiste? Skontaktuj się z nami za szybko skuteczne i godne zaufania pożyczki dzisiaj na za pośrednictwem poczty elektronicznej: elenanino07@gmail.com

pozdrowienia
Pani Elena
elllla 2016-03-11 14:13:52
Witam, jestem Pan Gerard Sanchez, prywatne pożyczki pożyczkodawcy, który daje pożyczki szans czas życia. Czy potrzebujesz pilnej pożyczki wyczyścić swoje długi lub potrzebujesz kredytu obrotowego w celu poprawy Twojego biznesu? Czy zostały odrzucone przez banki i inne agencje finansowych? Czy potrzebny jest kredyt konsolidacyjny lub kredyt hipoteczny? Nie szukaj dalej, bo jesteśmy tu dla wszystkich swoich problemów finansowych w przeszłości. Mamy fundusze pożyczkowe dla osób potrzebujących pomocy finansowej, które mają złe kredytowej lub potrzebują pieniędzy, aby zapłacić rachunki, do inwestowania w podróży służbowej w wysokości 2%. Chcę używać tego medium poinformować, że świadczymy rzetelną i beneficjenta pomocy i będzie skłonny zaoferować pożyczkę. Więc skontaktować się z nami poprzez e-mail pod adresem: (gerardsanchezloan@gmail.com)
elllla 2016-03-20 22:36:48
Witam, jestem Pan Gerard Sanchez, prywatne pożyczki pożyczkodawcy, który daje pożyczki szans czas życia. Czy potrzebujesz pilnej pożyczki wyczyścić swoje długi lub potrzebujesz kredytu obrotowego w celu poprawy Twojego biznesu? Czy zostały odrzucone przez banki i inne agencje finansowych? Czy potrzebny jest kredyt konsolidacyjny lub kredyt hipoteczny? Nie szukaj dalej, bo jesteśmy tu dla wszystkich swoich problemów finansowych w przeszłości. Mamy fundusze pożyczkowe dla osób potrzebujących pomocy finansowej, które mają złe kredytowej lub potrzebują pieniędzy, aby zapłacić rachunki, do inwestowania w podróży służbowej w wysokości 2%. Chcę używać tego medium poinformować, że świadczymy rzetelną i beneficjenta pomocy i będzie skłonny zaoferować pożyczkę. Więc skontaktować się z nami poprzez e-mail pod adresem: (gerardsanchezloan@gmail.com)
Anka 2016-04-08 20:58:12
Reklama na reklamie ale innej firmy? Coś tu chyba nie gra...
ooold 2016-04-08 23:14:11
Witam, jestem Pan Gerard Sanchez, prywatne pożyczki pożyczkodawcy, który daje pożyczki szans czas życia. Czy potrzebujesz pilnej pożyczki wyczyścić swoje długi lub potrzebujesz kredytu obrotowego w celu poprawy Twojego biznesu? Czy zostały odrzucone przez banki i inne agencje finansowych? Czy potrzebny jest kredyt konsolidacyjny lub kredyt hipoteczny? Nie szukaj dalej, bo jesteśmy tu dla wszystkich swoich problemów finansowych w przeszłości. Mamy fundusze pożyczkowe dla osób potrzebujących pomocy finansowej, które mają złe kredytowej lub potrzebują pieniędzy, aby zapłacić rachunki, do inwestowania w podróży służbowej w wysokości 2%. Chcę używać tego medium poinformować, że świadczymy rzetelną i beneficjenta pomocy i będzie skłonny zaoferować pożyczkę. Więc skontaktować się z nami poprzez e-mail pod adresem: (gerardsanchezloan@gmail.com)
kalinka 2016-04-10 18:54:51
Ludzie! Zapomnijcie o wszelkich ofertach tzw. "chałupniczych"
Żadna firma w Polsce nie zatrudnia chałupników do składania długopisów, sztucznych kwiatów, kaset na płyty CD czy też inne takie bajery. Adresowanie kopert to też ściema - chodzi w rzeczywistości o zamieszczanie lipnych ogłoszeń o pracy chałupniczej a odpowiadającym na ogłoszenie nakazywać przesyłanie zaadresowanej do siebie koperty ze znaczkami w zamian za co taki delikwent dostanie lipne propozycje pracy chałupniczej - oczywiście po wpłaceniu na konto oszusta od kilku do kilkudziesięciu złotych jako kaucję, zastaw, koszty rekrutacji i inne takie cudeńka. Pracy oczywiście nie dostanie bo jej przecież taki cwaniaczek naprawdę nie oferuje.
2
ela 2016-05-09 20:24:37
ja jednak uważam że w domu też można zarobić. Chętnie skontaktuję się z firmą U.I.R"Gracja" w sprawie pracy. Później napiszę jak poszło
2
Małgorzata 2016-05-16 16:00:52
ela napisała: "ja jednak uważam że w domu też można zarobić. Chętnie skontaktuję się z firmą U.I.R"Gracja" w sprawie pracy. Później napiszę jak poszło"
Oczekuję z niecierpliwością na Twój opis w jaki sposób i na ile polskich złotych Ciebie firma U.I.R. "GRACJA" Janusz Waszczak wykiwała. No bo pracy od tego osobnika nie oczekuj. On tylko sprzedaje oferty pracy (czyli kilka kartek z lipnymi propozycjami pracy). Opisów jego działalności w internecie jest sporo, no ale każda nowa a więc i Twoja opinia będzie bezcenna.
4
dzika 2016-06-25 13:40:15
czy to prawda że ta firma zatrudni ludzi do takiej pracy jak adresowanie kopert? różne rzeczy się słyszy o takiej zdalnej pracy - czy opłaca się wchodzić w taki biznes waszym zdaniem i jakie są targety?
Apiment 2016-07-05 17:47:27
Wśród usług, które oferują kredyty (osobistych i biznesowych) Oprocentowanie mojego kredytu wynosi 3%, jeżeli zainteresowany w uzyskaniu wsparcia finansowego, skontaktuj się z nami: {providentfinancialservices@yahoo.com}
Nazwa odbiorcy:
Kraj:
stan:
Telefon komórkowy:
Data urodzenia:
Płeć:
Stan cywilny:
Zawód:
Pożyczka Cel:
Kwota kredytu potrzebne:
Czas / rok:
Wracaj do pilnego zatwierdzenia.
DAVID 2016-07-11 04:44:26
Jesteśmy organizacją chrześcijańską utworzona, aby pomóc ludziom w potrzebach pomaga, jak help.So finansowej, jeśli przeżywa trudności finansowe lub są w jakikolwiek finansowy bałagan i trzeba funduszy na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej, jesteś poszukujących finansowa pomoc w jakiejkolwiek postaci? Jesteśmy firmą prywatną pożyczkę, która dostarcza wszystkich rodzajów kredytu / finansowania dla wszystkich tych, którzy pragną się o pomoc finansową. lub gdy trudno jest uzyskać kredyt kapitału z lokalnych banków, ponieważ Biblia mówi: "" Łk 11:10 Każdy, kto prosi, otrzymuje; kto szuka, znajduje; a kto puka, drzwi zostaną otwarte ", więc nie pozwól tych okazji przekazać ci, że Jezus jest ten sam wczoraj, dziś i na wieki more.Please nich jest dla poważnych poglądach i Boga Ludzie obawiając się, będzie tu, aby pomóc tym, którzy są w potrzebie pomocy .. Email (davidharryloancompany@gmail.com)
kalinka 2016-07-20 22:25:21
@ dzika 2016-06-25 13:40:15
"czy to prawda że ta firma zatrudni ludzi do takiej pracy jak adresowanie kopert?"
Nieprawda. To jest kant znany już od kilkunastu lat. Nie chodzi tu wcale o adresowanie kopert a jedynie o zamieszczanie ogłoszeń gdzie tylko się da o pracy chałupniczej a zgłaszającym się naiwnym proponowanie wysłanie zaadresowanej do siebie koperty wraz ze znaczkami. Jeżeli to zrobią dostają w swojej kopercie propozycje zakupu od firmy GRACJA (usunięte przez administratora) nic nie wartego tzw. katalogu prac chałupniczych. Adresować więc nie trzeba, jelenie sami to adresują na swój adres no i płacą GRACJI za te propozycje-śmieci. Waszczak podobno za takie zrealizowane zamówienie coś tam obiecuje osobie, która mu pomaga w werbowaniu jeleni płacić. Ale z tego co wiem chyba nikt na tym nie zarobił
Finance service 2016-07-23 05:54:20
Pozdrawiamy wszystkich.

Jestem Paul Williams prywatne pożyczki pożyczkodawcy, jesteśmy podmioty prywatne rozdawanie wszystkie rodzaje kredytów dla ludzi, którzy są finansowo dół i potrzeby pomocy finansowej, dajemy pożyczki na bardzo niską cenę, bez stresu. nasza firma jest dobrze zarejestrowany i stanie dać pożyczki dla osób fizycznych i współpracy organów w dobrych warunkach. Nasze usługi są szybkie i łatwe. Jeśli jesteś zainteresowany w coraz pożyczki z nami prosimy o kontakt na nasz e-mail firmy: paulwilliamsfinance@gmail.com

odwiedź nas dzisiaj dla naszych niezawodnych usług
pozdrowienia
Paul Williams.
Firma E-mail: paulwilliamsfinance@gmail.com
Skontaktuj się z nami.
Wioletta 2016-07-24 17:25:28
Dzień dobry wszystkim z mojego kraju, nazywam się Wioletta od Warszawie przyjechałem tu na blogu, aby odwoływać się do firmy, która jest legit i wolne od oszustw i firmę, gdzie zrealizowany moją pożyczkę od 35,000,00euro wczoraj i ja przyszedłem tutaj, aby ta chwila rozdrażnieniem wszystkim, że jest w potrzebie kredytu, która nadal istnieje firma zawsze można ufać i polegać na bo w moim przypadku okazało się, że firma o nazwie firmy pożyczki Stella Rene, że była firma gdzie ja zrealizowany kredytu wczoraj, więc proszę się połączony z ta firma w przypadku, gdy są w potrzebie pilnej pożyczki dziś, bo zawsze możesz liczyć na pożyczkę Email poniżej {mrsstellareneloanfirm1@hotmail.com} więcej informacji na dzisiaj.

Wioletta
Wioletta 2016-07-27 02:17:15
Dzień dobry wszystkim z mojego kraju, nazywam się Wioletta z Polski przyjechałem tu, na blogu, aby odwoływać się do firmy, która jest legit i wolne od oszustw i firmę, gdzie zrealizowany mój kredyt z 35,000,00 euro wczoraj, a ja przyszedłem tutaj, aby ta chwila rozdrażnieniem wszystkim, że jest w potrzebie kredytu, która nadal istnieje firma zawsze można ufać i polegać na bo w moim przypadku okazało się, że firma o nazwie firmy pożyczki Stella Rene, że była firma gdzie ja zrealizowany kredytu wczoraj, więc proszę się połączony z ta firma w przypadku, gdy są w potrzebie pilnej pożyczki dziś, bo zawsze możesz liczyć na pożyczkę Email poniżej {mrsstellareneloanfirm1@hotmail.com} więcej informacji na dzisiaj.

Wioletta
ROBBY CAHVO 2016-07-30 03:00:08
POMOC FINANSOWA potrzebne?

Dzień dobry wszystkim,

jesteś mężczyzną czy kobietą? jesteś w jakiejkolwiek trudnej sytuacji finansowej. Czy potrzebujesz pieniędzy na rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej? Masz niską ocenę kredytową i trudno jest uzyskać kredyt z lokalnych banków i innych instytucji finansowych? Rozwiązaniem problemu finansowego jest Essentials pieniądze.

Zamówić którykolwiek z tych kredytów finansowych, w dowolnym miejscu na świecie:


a] pożyczki osobiste.

b] pożyczki działalności.

c] konsolidacji zadłużenia.

d] Twardy pożyczki pieniędzy.

e] Home Mortgage.

f] ekspansja kredytowa biznesowych.

g] kredytów studenckich.

h] auto kredyt.


Specjalizujemy się głównie w stopy kapitalizacji i elastyczne finansowanie działalności są kredyty procentowe, oprocentowanie w przedziale między 1,5% i 3% kredytów. Kwota waha się od $ 10,000.00 do $ 20.000.000,00 od 1 do 15 lat okres czasu. e-mail: robbycahvo2015@gmail.com ...
Thiago Bruno Credit Firm 2016-08-06 10:12:55
Witam,

Jesteś zmęczony szukam pożyczki i kredyty hipoteczne,zostały odrzucone
stale na swoje banków i innych instytucji finansowych,oferujemy dowolny kształt
pożyczki dla osób fizycznych i prawnych w niskiej stopy procentowej 2%.Jeśli jesteś zainteresowany w uzyskaniu kredytu,nie wahaj się skontaktować się z nami już dziś,obiecujemy zaoferować najlepsze usługi kiedykolwiek.Po prostu daj nam szansę, bo proces będzie się przekonać. Jakie są twoje potrzeby finansowe?

Potrzebujesz kredytu biznesu?
Czy potrzebujesz pożyczki osobiste?
Chcesz kupić samochód?
Chcesz перекредитоваться?
Potrzebny jest kredyt hipoteczny?

Potrzebny jest ogromny kapitał, aby rozpocząć swój biznes lub rozszerzenie? Straciłeś już nadzieję, że i wam się wydaje, nie ma wyjścia, i swoje obciążenia finansowe nadal występuje?

Proszę, nie wahaj się z nami skontaktować w celu ewentualnej współpracy biznesowej

Skontaktuj się z nami poprzez e-mail: (creditoffer2468@gmail.com) lub telefonicznie pod numerem +447031941969
1
Thiago Bruno Credit Firm 2016-08-12 08:08:15
Witam,

Jesteś zmęczony szukam pożyczki i kredyty hipoteczne,czy zostały odrzucone stale swoich banków i innych instytucji finansowych,oferujemy dowolną formę pożyczki osobom fizycznym i osobom prawnym w niskiej stopy procentowej 2%.Jeśli jesteś zainteresowany w uzyskaniu kredytu,nie wahaj się skontaktować się z nami już dziś,obiecujemy zaoferować najlepsze usługi kiedykolwiek.Po prostu daj nam szansę, bo proces będzie się przekonać. Jakie są twoje potrzeby finansowe?

Potrzebujesz kredytu biznesu?
Czy potrzebujesz pożyczki osobiste?
Chcesz kupić samochód?
Chcesz перекредитоваться?
Potrzebny jest kredyt hipoteczny?

Potrzebny jest ogromny kapitał, aby rozpocząć swój biznes lub rozszerzenie? Straciłeś już nadzieję, że i wam się wydaje, nie ma wyjścia, i swoje obciążenia finansowe nadal występuje?

Proszę, nie wahaj się z nami skontaktować w celu ewentualnej współpracy biznesowej

Skontaktuj się z nami poprzez e-mail: (creditoffer2468@gmail.com) lub telefonicznie pod numerem +447031941969
1
FERNANDO 2016-08-14 21:45:02
pożyczyć! pożyczyć!! pożyczyć!!!
Szukasz firmy renomowanej i akredytowanych kredytu prywatnego, który daje szansę pożyczek czas życia. Oferujemy wszystkie rodzaje kredytów w bardzo szybki i łatwy sposób, pożyczki osobiste, kredyt samochodowy, kredyt mieszkaniowy, kredyt studencki, kredyt biznesowych, kredyt inwestycyjny, konsolidacji zadłużenia i więcej. Mamy fundusze pożyczkowe do osób i firm potrzebujących pomocy finansowej w wysokości 2%. Chcę używać tego medium poinformować, że świadczymy rzetelną i beneficjenta pomocy, a my chętnie oferują pożyczki.
Więc napisz do nas dzisiaj na: (fernandohenrietta@gmail.com) ubiegać się o pożyczkę.
ROBERT PETERSON 2016-08-18 05:45:13
Witam oferujemy pożyczki, międzynarodowego projektu Finansowanie, gwarancja banku i sblc zarówno dla osób fizycznych i firm na całym świecie. Nasze oprocentowanie wynosi 3% w skali roku.
Jesteśmy także sponsorem oraz finansowanie różnego rodzaju projektów na szczeblu lokalnym i międzynarodowym. Więc jeśli masz dobry projekt i trzeba inwestora wystarczy poinformować nas natychmiast, tak że możemy dyskutować, podpisują umowę, a następnie sponsoruje ani finansować projekt dla Ciebie.
Prosimy o kontakt z nami, dla wszystkich potrzeb finansowych.

Z poważaniem,
Pan Robert Peterson
E-mail: j.mg.cashcraft@gmail.com
Thiago Bruno Credit Firm 2016-08-20 14:23:35
Witam,

Jesteś zmęczony szukam pożyczki i kredyty hipoteczne,czy zostały odrzucone stale swoich banków i innych instytucji finansowych,oferujemy dowolną formę pożyczki osobom fizycznym i osobom prawnym w niskiej stopy procentowej 2%.Jeśli jesteś zainteresowany w uzyskaniu kredytu,nie wahaj się skontaktować się z nami już dziś,obiecujemy zaoferować najlepsze usługi kiedykolwiek.Po prostu daj nam szansę, bo proces będzie się przekonać. Jakie są twoje potrzeby finansowe?

Potrzebujesz kredytu biznesu?
Czy potrzebujesz pożyczki osobiste?
Chcesz kupić samochód?
Chcesz перекредитоваться?
Potrzebny jest kredyt hipoteczny?

Potrzebny jest ogromny kapitał, aby rozpocząć swój biznes lub rozszerzenie? Straciłeś już nadzieję, że i wam się wydaje, nie ma wyjścia, i swoje obciążenia finansowe nadal występuje?

Proszę, nie wahaj się z nami skontaktować w celu ewentualnej współpracy, skontaktuj się z nami poprzez e-mail: (creditoffer2468@gmail.com) lub telefonicznie pod numerem (usunięte przez administratora)
prudential 2016-08-25 15:55:39
Jestem prywatny pożyczkodawca, mogę udzielić pożyczki dla firm i osób prywatnych na niskim oprocentowaniu i niedrogie oprocentowaniem 2%. Kontakt w celu monitorowania przetwarzania pożyczki i przeniesienia w ciągu 48 godzin EMAIL USA teraz Od: prudentialloancompany@yahoo.com
Mr Lawson Smith 2016-08-28 00:47:22
Potrzebujesz kredytu ... ..?

Kontakt Pan Lawson Smith, prywatny pożyczkodawców, a także w zarządzaniu nieruchomościami. Nadchodzi dobrą ofertę kredytu dla wszystkich tych, którzy potrzebują wsparcia finansowego na niskim poziomie 3%. Z Czerwonego Krzyża Poprawy kredytu, można pożegnać się z całym swoim kryzysem finansowym i trudności. Dajemy pożyczki dowolnej ilości. Walczymy kryzysu finansowego i dać pokój dla świetlanej przyszłości w naszym społeczeństwie, jak my naszą działalność .Jeśli jesteś zainteresowany powinien wskazać swój interes, a my pomożemy w uzyskaniu kredytu.

Zastosuj ze szczegółami.

1. Twoje nazwy:
2. Kwota potrzebna:
3. Twój kraj:
4. Kredyt Czas trwania:
5. Państwa adres:
6. Numer telefonu:
7. miesięczny dochód:
8. ważnego dokumentu tożsamości:

(Międzynarodowych lub krajowych)

Osoba kontaktowa: Pan Lawson Smith
E-mail: lawsonsmithloan@gmail.com
ROBERT PETERSON 2016-08-31 22:57:24
Witam oferujemy pożyczki, międzynarodowego projektu Finansowanie, gwarancja banku i sblc zarówno dla osób fizycznych i firm na całym świecie. Nasze oprocentowanie wynosi 3% w skali roku.
Jesteśmy także sponsorem oraz finansowanie różnego rodzaju projektów na szczeblu lokalnym i międzynarodowym. Więc jeśli masz dobry projekt i trzeba inwestora wystarczy poinformować nas natychmiast, tak że możemy dyskutować, podpisują umowę, a następnie sponsoruje ani finansować projekt dla Ciebie.
Prosimy o kontakt z nami, dla wszystkich potrzeb finansowych.

Z poważaniem,
Pan Robert Peterson
E-mail: j.mg.cashcraft@gmail.com
Josue 2016-09-07 15:36:50
hi każdy obywatel, czy Polsce przyjechałem tutaj na miejscu, aby zaświadczyć dobre rzeczy, które otrzymałem od Boga za pośrednictwem firmy o nazwie Stella Rene gdzie wystąpiła o pilną pożyczkę spłacić swój dług, ale dziękuję Panu dzisiaj, że ja się sukcesem na tej pożyczki dziś, bo nigdy nie został oszukany i chciał, aby uzyskać kredyt na internecie, ale mój przyjaciel powiedział mi, istnieją pewne oszustwa internetowe, ponieważ nigdy nie ubiegał się o pożyczkę wcześniej, ale kiedy się na miejscu widziałem post na następny potem następuje link i dostać e-mail i odpowiedzieć na e-mail, ale na szczęście dla mnie i otrzymywać odpowiedzi od MD, CEO w firmie Stella Rene, gdzie złożyć wniosek o kredyt i szczytem wszystkich danych potrzebnych mi przed 18,00 mój czas krajem otrzymałem pożyczkę na moim koncie bankowym dzisiaj i ja przyjechaliśmy tu w tym samym miejscu, gdzie zachęcano do uzyskania kredytu również zeznawać, bo tylko otrzymam kredyt 80,000,000,00zl mówię dzięki Stella Rene kredytu dla Firm ich zaufanie i uczciwi a tu e-mail z nimi {mrsstellareneloanfirm1@hotmail.com} Jestem bardzo wdzięczny i szczęśliwy przez Stella Rene mówię dziękuję.

Josue
LUIS CARLOS 2016-09-13 11:13:52
Czy jesteś w potrzebie jakiegokolwiek kredytu?
Czy potrzebujesz pożyczki osobiste?
Potrzeb biznesowych pożyczki?
Chcesz płacić rachunki?
Chcesz być stabilna finansowo?

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com

Wypełnij formularz zgłoszeniowy. 1) pełna nazwa: 2) Kraj: 3) Status: 4) Adres: 5) Płeć: 6) Zawód: 7) Kwota potrzebna: 8) Czas trwania kredytu: 9) Celem pożyczki: 10)
Telefon: 11) Miesięczny dochód:

E-mail: luiscarlosfinance@outlook.com
Martina Stahl 2016-09-15 02:28:30
Nazywam się Pani Martina Stahl obywatelem Zürich, Schweiz. I zostali oszukani przez 6 różnych Internet międzynarodowego pożyczkodawcy, wszyscy obiecują dać mi kredytu po co mi płacą wiele różnych opłat, które poddają nic i wyniosły bez pozytywnego rezultatu. Ja straciłem ciężko zarobić pieniądze. Pewnego dnia, gdy byłem przeglądania internetu ze łzami w oku natknąłem się na świadectwo człowieka, który był również oszukany i ostatecznie został połączony z legit firmy pożyczki zwane PAUL FUNDUSZE POMOC (paulhelpfund@yahoo.com), gdzie w końcu dostał swoją pożyczka, więc postanowiłem skontaktować się z tą samą firmę kredytową, a następnie opowiedział im swoją historię o tym, jak ja zostały oszukany przez 6 różnych kredytodawców, którzy nie zrobili nic, ale powodują mi więcej bólu. Wyjaśnię do firmy za pośrednictwem poczty i wszyscy powiedzieli mi było płakać nie więcej, bo dostanie pożyczkę w ich towarzystwie, a także mam prawo wyboru z nimi kontaktu. Wypełniłem formularz wniosku o pożyczkę i udał się wszystko, co było o mnie i dano mi kwoty pożyczki 50.000 euro o tej wielkiej Spółki (Paul FUNDUSZY Pomoc) zarządzanych przez pana Pawła Moritz i tu dziś jestem szczęśliwa, bo PAUL FUNDUSZE POMOC ma dał mi kredyt tak zrobiłem ślub mojej jaźni, że będzie na bieżąco w internecie, świadcząc o tym, jak dostałem pożyczkę. Czy potrzebujesz pożyczki pilnie uprzejmie i szybko skontaktować Paul Fundusze pomagają teraz kredytu za pośrednictwem poczty elektronicznej: paulhelpfund@yahoo.com
KONTAKT
Paul Moritz
PAUL FUNDUSZE POMOC
E-mail: paulhelpfund@yahoo.com
Mr Arnoid Weman 2016-09-16 06:44:56
Czy potrzebujesz pożyczki na bardzo niskim poziomie 2%? dajemy pożyczki domu, biznesu pożyczki wszelkiego rodzaju pożyczki zainteresowanych o kontakt mailowy: arnoidweman@gmail.com aby uzyskać więcej informacji
richard 2016-09-20 14:53:39
Witam, potrzebujesz kredytu? Jeśli tak, skontaktuj się z nami poprzez e-mail: (richardcosmos5@gmail.com)
richard 2016-09-20 19:34:06
Witam, potrzebujesz kredytu? Jeśli tak, skontaktuj się z nami poprzez e-mail: richardcosmos5@gmail.com
Zostaw swoją opinię o FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA” - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”