Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

Pracowałeś w firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA” i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
amigo - 2014-03-24 00:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak chcą żeby im zapłacić jakie koszta to niech najpierw zapłacą a nie ostatnią kromkę dziecku wyeywają
zdjecie uzytkownika
mariell - 2014-05-03 20:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)NIE BIERZCIE POD UWAGĘ ŻADNYCH OFERT Z KTÓRYMI ZWIĄZANE SĄ JAKIEKOLWIEK WPŁATY BO TO JEST NACIĄGANIE!!!Dziwi mnie tylko fakt że sobie tak bezkarnie ci oszusci funkcjonują.....nie można nic z tymi zrobić???
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-06-23 20:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znacie jakies wiarygodne firmy chalupnicze prosze o pomoc na maila a.-zalewska@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Fagat - 2014-06-24 00:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O co chodzi z tym niby naciąganiem? Nie ma sensu się w ogóle angażować w tą pracę bo nie są sprawiedliwi czy co..?
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-06-24 01:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuję trzymać się tematu i pisac o firmie Gracja. W ogóle antek sadzisz, że ta firma nie jest wiarygodna, że pytasz o inne?
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2014-06-29 13:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bardzo proszę może ktoś z Panstwa zna wiarygodna firme
Potrzebuje takiej pracy w domu
Pozdrawiammz
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-06-30 02:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli jednak nie ma co liczyc na dobry zarobek u nich? Może jednak jest ktoś zadowolony, kto nie dostał informatora zamiast pensji?
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2014-07-08 00:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Janek - 2014-06-30 02:11:15]:
Jeżeli nie wierzysz zamieszczonym tutaj, na tym forum, wiarygodnym ostrzeżeniom, że opisywana tutaj "firma" to nie pracodawca a jedynie indywidualna działalność gospodarcza osobnika zarabiającego na sprzedawaniu tzw. informacji o pracach "chałupniczych" no to zapłać temu Waszczakowi za ogłaszany przez niego "kupon zgłoszeniowy" a się na własnej skórze przekonasz, że prace chałupnicze to lipa.
zdjecie uzytkownika
ewitkaa - 2014-07-17 11:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferta firma nawet ciekawa. Szukam jakiegoś dodatkowego zajęcia w domu, ponieważ jestem mamą i opiekuję się dziećmi w domu. Jeśli ktoś zna rzetelne firmy, gdzie można dorobić w domu to proszę o informację na meila ewitka85@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-07-19 17:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzieki za opinie i informacje, czy nawet ostrzeżenia. dobrze, że mamy takie forum jak gowork. Juz po samej ocenie profilu (Ocena: 1/6 - ‎767 głosów) mozna wyciągnąc jeden wniosek, taka ocena przy takiej ilości głosów nie bierze sie znikąd. Także ja raczej poszukam czegoś innego. W Internecie tez maja kiepskie opinie, a prace tylko chałupnicze np. adresowanie kopert.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-07-24 20:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o pomoc sama wchowują curkę jest mi cieszki już na długopisach mnię oszukali i szukam pracy w domu proszę podajcię mi firmę uczciwą a nię oszustuw kotakt aneczkaaa369@wp.pl pozdrawiam ania
zdjecie uzytkownika
ANIA - 2014-07-24 20:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
WŁASNIE CHCIAŁAM ZAPŁACIC TEJ FIRMIE GRACJAN NIE WIEM CZY ZNUF NIE NIE OSZUKAJĄ ALE POTSZBUJĄ PRACY ALĘ SIĘ BOJA ŻE ZNUF MNIĘ OSZUKAJĄ NIE WIEM CO ROBIC
zdjecie uzytkownika
mgta - 2014-07-27 11:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ANIA - 2014-07-24 20:13:23]:
Czego się zastanawiasz? Płać i nie pytaj za co. Dostaniesz za to katalog z namiarami do kolejnych "firm" którym będziesz mogła wpłacać.
zdjecie uzytkownika
dana - 2014-08-18 17:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już chcialam wpłacić 25 zł na podane konto firmy Gracja ale nie mogę się dodzwonić więc mam wątplowości. Nie wiem co zrobic . Chyba zrezygnuję bo juz przed wielu laty tak zrobiłam to żadej pracy nie otrymalam tylko stracilam pieniądze.
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-09-01 12:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak czytając Wasze komentarze sama się zniechęcam do podjęcia współpracy z tą firmą mimo że mają ciekawe propozycje, jak ktoś ma sprawdzone firmy z pracą chałupniczą byłabym wdzięczna jeżeli podeśle mi informacje na maila.
monia66310@wp.pl
zdjecie uzytkownika
sara - 2014-09-05 07:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klauduś - 2014-01-31 08:53:37]:
Miałam do czynienie z firmą Gracja.Zwyczajni oszuści,naciągacze.Szkoda zachodu.Rozszerzyli tylko ''działalnośc'' i wciąz nabierają ludzi.Dlaczego nikt z Administratorów portali nie usunie ich ogłoszeń? Tylko wpisy się usuwa..prawdziwe.
zdjecie uzytkownika
C.G. - 2014-09-20 10:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sara - 2014-09-05 07:20:58]:
W Polsce nie ma uczciwej pracy chałupniczej.Na rynek pracy wypłynęli oszuści.
Tylko szkoda,ze właściciele portali reklamowych i ogłoszeniowych nie liczą się ze zdaniem oszukanych ludzi.
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-09-23 15:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pod wrażeniem ilości tutejszych wpisów, wszystko byłoby ok, ale większość z nich jest bardzo negatywna, a inne to prośby o pomoc w znalezieniu pracy. Faktem jest tez, że wpisując w google Firma Usługowo-Informacyjno-Reklamowa "Gracja" wyskakuje więcej takich wpisów, lepiej byc ostrożnym. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
45 - 2014-10-26 04:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wytlumaczy mi ktos te wieczną polską wade? Kombinatorstwo? Nie mozna wciaz zyc jak za komuny. Nastaly lepsze czasy, jest ciezko, bo trzeba sie nauczyc zyc w innym systemie, ale wszystko idzie w dobra strone, dlatego moze ludzie, ktorzy nadal chca kombinowac, niech nie otwieraja biznesu, typu GRACJA!!
zdjecie uzytkownika
ewcia3232 - 2014-10-30 15:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BARDZO PROSZĘ O JAKAŚ WIAROGODNĄ FIRMĘ CHAŁUPNICZĄ,CIĘŻKO NAM Z 5 DZIECI,TYM BARDZIEJ ŻE JA NIE MOGĘ ZNALEŻĆ PRACY,Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POLECENIE .MÓJ ADRES ewcia3232@hotmail.com
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-11-05 14:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisałam do tej firmy by mi opisali szczegóły pracy. Dopiero po 3 mailu wyjawili ze pieniądze nie za koperty zaadresowane się ma a tylko jeśli ich adresaci zakupią coś od firmy. Wiec można się narobić i nic nie zarobic w sumie. Do tego koniecznie chcieli bym kupiła ich informator bo to jedyna droga do współpracy. Napisałam ze znam o nich opinie i jeśli chcą je obalić i wyjść na uczciwych to niech mi coś zaproponują. To odpisał (po 23.00 zaznaczam, wiec to raczej prywatna osoba!) 'dobranoc'. Dałam szanse na poprawę wizerunku ale to jednak oszuści :(
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2014-11-05 22:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaska - 2014-11-05 14:18:57]:
Brak słów...
zdjecie uzytkownika
www - 2014-11-18 20:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli macie namiary na uczciwa firme to prosze o maila asia_w13@gazeta.pl
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-11-21 03:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo was prosze jezeli macie naprawde wiarygodna i sprawdzona oferte pracy to prosze mi pomoc ma 7 dzieci z tego 4 jest jeszcze mala nie daje rady finansowo i potrzebuje pracy w domu musze jakos wyzywic dzieci a do pracy normalnej nikt mnie nie przyjmie bo mam male dzieci a nawet jak by to opiekunka kosztuje bardzo prosze o pomoc sprawdzonej oferty chalupniczej przejrzalam juz setki ogloszen ale opinie sa straszne . Myslalam ze tu cos wyjdzie ale dziekuje wam za ostrzerzenie ... to moj e mail.. ilroman@poczta.pl bardzo prosze o sprawdzona oferte
zdjecie uzytkownika
KUMA666 - 2014-11-24 13:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY JEST JAKAŚ WIARYGODNA PRACA CHAŁUPNICZA PROSZĘ PISAĆ DO MNIE NA ADRES KUMA666@INTERIA.EU .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x