Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o co sądziicie o tej firmie???? FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

Pracowałeś w firmie co sądziicie o tej firmie???? FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA” i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-10-09 23:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzisiaj znalazłam ogłoszenie tej firmy,i na początku myślałam że to fajna kasa będzie ale dzięki wam i waszym wpisom ostrzegacie o pseudo firmach.dzięki
zdjecie uzytkownika
DOBRZE ŻE TU PISZECIE - 2013-10-13 18:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAŁO BRAKOWAŁO A BYM SIĘ NABRAŁ
zdjecie uzytkownika
woszczak - 2013-10-26 23:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nic ci to nie pomoże
zdjecie uzytkownika
jola76 - 2013-10-28 19:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO jak fajnie ,że istnieją takie fora....DZIĘKI!!!
Ps. a już przeliczałam ile to mogę sobie dorobić! hahahaha
zdjecie uzytkownika
patrycjawesierska - 2013-11-16 10:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zachęcam do napisania email do mnie p.wesierska91@wp.pl
Przedstawię Państwu wiarygodną ofertę na uczciwy zarobek :)
zdjecie uzytkownika
NASTĘPNA - 2013-11-18 14:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [patrycjawesierska - 2013-11-16 10:28:57]:
kandydatka do naciągania ludzi.... SPADAJ NA DRZEWO
zdjecie uzytkownika
klaudia - 2013-11-21 18:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zapomnij dziewczyno o czymś takim. - 2013-09-03 09:38:32]:
ja nie mam czego się obawiać. i nie boję się i na przyszłość może mnie ten pan pozwać.
Ja jestem żywym dowodem że zostałam naciągnięta.
Mogę pokazać wpłatę oraz kopie ku;onu jaki wysłałam i do tej pory zostało to bez jakiegokolwiek odzewu straciłam 25 zł i nerwuy. bo pan przedsiębiorca więcej się nie odezwał.
Przestrzegam
zdjecie uzytkownika
SZANOWNI PAŃSTWO - - - 2013-11-24 11:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
NAJPIERW PRACA POTEM PIENIĄDZE-DLA WAS!! NIGDY ODWROTNIE I W ODWROTNYM KIERUNKU < EF16>
zdjecie uzytkownika
ania - 2013-11-27 14:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo dziekuję wszystkim, już się prawie nabrałam, ten kupon zgłoszeniowy mnie zdziwił delikatnie? dziwna forma podania o prace!!! niech się bujają!
zdjecie uzytkownika
OSZUKANY PRZEZ GRACJA.. - 2013-12-12 11:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
TO.. JUH I APUD
zdjecie uzytkownika
anisia - 2014-01-06 18:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gracja - 2013-04-06 17:32:32]:
przydałby się wpis a nie ma
jutro chciałam wysłać zgłoszenie
dziekuję wszystkim za ostrzerzenia
nawet regon jest nie prawidłowy więc po co to wszystko publikować?
pozdrawiam słonecznie
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2014-01-06 18:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anisia - 2014-01-06 18:15:14]:
FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNA - REKLAMOWA
"GRACJA"
NIP 8992161229 REGON 932119886
zdjecie uzytkownika
U.I.R"GRACJA" - 2014-01-09 13:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [GRACJA - 2013-07-24 01:32:47]:
PROSZĘ SIĘ NIE PODAWAĆ ZA NAS.....!!!!POZDRAWIAM (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ON WAS OSZUKA - 2014-01-17 00:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
WEŹMIE KASE I SPADAJCIE
zdjecie uzytkownika
klauduś - 2014-01-31 08:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,czy firma gracja to oszuści?Podaja przecież regon i nip.Czy ktoś został przez nich oszukany?Napewno nie polecam firmy MULIEBRIS składanie bizuterii kontakt jest do momentu przelania pieniędzy potem nawet tle nie odbieraja.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-02-09 17:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firmę Gracja proszę o więcej rzetelnych informacji bo chciała bym nawiązać współprace
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-02-12 13:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ta firma już nie istnieje ? bo brak jakiejkolwiek reakcji?
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2014-02-14 15:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawa - 2014-02-12 13:06:40]:
"firma" (a w rzeczywistości indywidualna działalność gospodarcza)(usunięte przez administratora)istnieje (usunięte przez administratora) Więcej rzetelnych informacji niż te, które w pokrętny sposób na stronie internetowej ten osobnik podaje raczej nie uzyskasz. Przyczyna jest banalnie prosta: ten kto pozna dokładnie w jaki sposób owa "GRACJA" działa(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-02-16 19:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic tylko współpracować bardzo zachęcająca odpowiedź
zdjecie uzytkownika
stokrotka12 - 2014-02-26 10:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jeśli państwo są rzetelną firmą która chce dać zarobić faktycznie to proszę przesłać na swój koszt i po zrobieniu kase i wtedy rozliczyć się z nami (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
UWAGA - 2014-02-26 13:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
TRZEBA BY GO WYTROPIĆ CZY NIE OSZUKUJE POD INNYM SZYLDEM
zdjecie uzytkownika
bozenazytka1962@wp.pl - 2014-02-26 14:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dziekuje za opinie o tej firmie o maly wlos a dalabym sie nabrac , takich trzeba tepic jak tylko sie da .
zdjecie uzytkownika
amiga - 2014-03-07 18:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZNALAZŁAM OGŁOSZENIE ale po tym co tu czytam dam sobie spokój .. szkoda bo bardzo potrzebuję pracy chałupniczej :(((

CYTUJĘ: Praca w domu, adresowanie kopert, zadawalające zarobki. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: ....@.....pl Firma Usługowo-Informacyjno-Reklamowa "GRACJA" oferuje umowę o współpracę w dowolnym wymiarze pracy. Na życzenie podam NIP i REGON firmy GRACJA. Dochód zależy od zaangażowania i ilości poświęconego czasu.
zdjecie uzytkownika
!!! OSTROŻNIE !!! - 2014-03-13 19:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
CHĘTNYCH OSTRZEGAM. BY POSMAKOWAĆ CO WAS CZEKA PO WPŁACENIU {PODAROWANIU} TYM OSZUSTOM PIENIĘDZY , SPRÓBUJCIE SIĘ Z NIMI UMÓWIĆ W SIEDZIBIE FIRMY ALBO CHOCIAŻ DODZWONIĆ PRZED WYPEŁNIENIEM PRZEKAZU BANKOWEGO.ANI SPOTKANIE ANI ROZMOWA Z NIMI JEST NIEOSIĄGALNE.WSZYSTKO CO MOŻECIE DLA NICH ZROBIĆ TO PODAROWAĆ IM TĘ KWOTĘ KTÓREJ SIĘ DOMAGAJĄ W MAILU.
zdjecie uzytkownika
amigo - 2014-03-24 00:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak chcą żeby im zapłacić jakie koszta to niech najpierw zapłacą a nie ostatnią kromkę dziecku wyeywają
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
72 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie co sądziicie o tej firmie???? FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x