Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

Pracowałeś w firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA” i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Janusz - 2014-02-14 15:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ciekawa - 2014-02-12 13:06:40]:
"firma" (a w rzeczywistości indywidualna działalność gospodarcza)(usunięte przez administratora)istnieje (usunięte przez administratora) Więcej rzetelnych informacji niż te, które w pokrętny sposób na stronie internetowej ten osobnik podaje raczej nie uzyskasz. Przyczyna jest banalnie prosta: ten kto pozna dokładnie w jaki sposób owa "GRACJA" działa(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-02-16 19:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic tylko współpracować bardzo zachęcająca odpowiedź
zdjecie uzytkownika
stokrotka12 - 2014-02-26 10:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jeśli państwo są rzetelną firmą która chce dać zarobić faktycznie to proszę przesłać na swój koszt i po zrobieniu kase i wtedy rozliczyć się z nami (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
UWAGA - 2014-02-26 13:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
TRZEBA BY GO WYTROPIĆ CZY NIE OSZUKUJE POD INNYM SZYLDEM
zdjecie uzytkownika
bozenazytka1962@wp.pl - 2014-02-26 14:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dziekuje za opinie o tej firmie o maly wlos a dalabym sie nabrac , takich trzeba tepic jak tylko sie da .
zdjecie uzytkownika
amiga - 2014-03-07 18:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZNALAZŁAM OGŁOSZENIE ale po tym co tu czytam dam sobie spokój .. szkoda bo bardzo potrzebuję pracy chałupniczej :(((

CYTUJĘ: Praca w domu, adresowanie kopert, zadawalające zarobki. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: ....@.....pl Firma Usługowo-Informacyjno-Reklamowa "GRACJA" oferuje umowę o współpracę w dowolnym wymiarze pracy. Na życzenie podam NIP i REGON firmy GRACJA. Dochód zależy od zaangażowania i ilości poświęconego czasu.
zdjecie uzytkownika
!!! OSTROŻNIE !!! - 2014-03-13 19:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
CHĘTNYCH OSTRZEGAM. BY POSMAKOWAĆ CO WAS CZEKA PO WPŁACENIU {PODAROWANIU} TYM OSZUSTOM PIENIĘDZY , SPRÓBUJCIE SIĘ Z NIMI UMÓWIĆ W SIEDZIBIE FIRMY ALBO CHOCIAŻ DODZWONIĆ PRZED WYPEŁNIENIEM PRZEKAZU BANKOWEGO.ANI SPOTKANIE ANI ROZMOWA Z NIMI JEST NIEOSIĄGALNE.WSZYSTKO CO MOŻECIE DLA NICH ZROBIĆ TO PODAROWAĆ IM TĘ KWOTĘ KTÓREJ SIĘ DOMAGAJĄ W MAILU.
zdjecie uzytkownika
amigo - 2014-03-24 00:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak chcą żeby im zapłacić jakie koszta to niech najpierw zapłacą a nie ostatnią kromkę dziecku wyeywają
zdjecie uzytkownika
mariell - 2014-05-03 20:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)NIE BIERZCIE POD UWAGĘ ŻADNYCH OFERT Z KTÓRYMI ZWIĄZANE SĄ JAKIEKOLWIEK WPŁATY BO TO JEST NACIĄGANIE!!!Dziwi mnie tylko fakt że sobie tak bezkarnie ci oszusci funkcjonują.....nie można nic z tymi zrobić???
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-06-23 20:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znacie jakies wiarygodne firmy chalupnicze prosze o pomoc na maila a.-zalewska@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Fagat - 2014-06-24 00:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co chodzi z tym niby naciąganiem? Nie ma sensu się w ogóle angażować w tą pracę bo nie są sprawiedliwi czy co..?
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-06-24 01:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuję trzymać się tematu i pisac o firmie Gracja. W ogóle antek sadzisz, że ta firma nie jest wiarygodna, że pytasz o inne?
zdjecie uzytkownika
skorpion - 2014-06-29 13:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo proszę może ktoś z Panstwa zna wiarygodna firme
Potrzebuje takiej pracy w domu
Pozdrawiammz
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-06-30 02:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli jednak nie ma co liczyc na dobry zarobek u nich? Może jednak jest ktoś zadowolony, kto nie dostał informatora zamiast pensji?
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2014-07-08 00:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Janek - 2014-06-30 02:11:15]:
Jeżeli nie wierzysz zamieszczonym tutaj, na tym forum, wiarygodnym ostrzeżeniom, że opisywana tutaj "firma" to nie pracodawca a jedynie indywidualna działalność gospodarcza osobnika zarabiającego na sprzedawaniu tzw. informacji o pracach "chałupniczych" no to zapłać temu Waszczakowi za ogłaszany przez niego "kupon zgłoszeniowy" a się na własnej skórze przekonasz, że prace chałupnicze to lipa.
zdjecie uzytkownika
ewitkaa - 2014-07-17 11:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferta firma nawet ciekawa. Szukam jakiegoś dodatkowego zajęcia w domu, ponieważ jestem mamą i opiekuję się dziećmi w domu. Jeśli ktoś zna rzetelne firmy, gdzie można dorobić w domu to proszę o informację na meila ewitka85@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-07-19 17:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzieki za opinie i informacje, czy nawet ostrzeżenia. dobrze, że mamy takie forum jak gowork. Juz po samej ocenie profilu (Ocena: 1/6 - ‎767 głosów) mozna wyciągnąc jeden wniosek, taka ocena przy takiej ilości głosów nie bierze sie znikąd. Także ja raczej poszukam czegoś innego. W Internecie tez maja kiepskie opinie, a prace tylko chałupnicze np. adresowanie kopert.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-07-24 20:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o pomoc sama wchowują curkę jest mi cieszki już na długopisach mnię oszukali i szukam pracy w domu proszę podajcię mi firmę uczciwą a nię oszustuw kotakt aneczkaaa369@wp.pl pozdrawiam ania
zdjecie uzytkownika
ANIA - 2014-07-24 20:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WŁASNIE CHCIAŁAM ZAPŁACIC TEJ FIRMIE GRACJAN NIE WIEM CZY ZNUF NIE NIE OSZUKAJĄ ALE POTSZBUJĄ PRACY ALĘ SIĘ BOJA ŻE ZNUF MNIĘ OSZUKAJĄ NIE WIEM CO ROBIC
zdjecie uzytkownika
mgta - 2014-07-27 11:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ANIA - 2014-07-24 20:13:23]:
Czego się zastanawiasz? Płać i nie pytaj za co. Dostaniesz za to katalog z namiarami do kolejnych "firm" którym będziesz mogła wpłacać.
zdjecie uzytkownika
dana - 2014-08-18 17:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja już chcialam wpłacić 25 zł na podane konto firmy Gracja ale nie mogę się dodzwonić więc mam wątplowości. Nie wiem co zrobic . Chyba zrezygnuję bo juz przed wielu laty tak zrobiłam to żadej pracy nie otrymalam tylko stracilam pieniądze.
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-09-01 12:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak czytając Wasze komentarze sama się zniechęcam do podjęcia współpracy z tą firmą mimo że mają ciekawe propozycje, jak ktoś ma sprawdzone firmy z pracą chałupniczą byłabym wdzięczna jeżeli podeśle mi informacje na maila.
monia66310@wp.pl
zdjecie uzytkownika
sara - 2014-09-05 07:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klauduś - 2014-01-31 08:53:37]:
Miałam do czynienie z firmą Gracja.Zwyczajni oszuści,naciągacze.Szkoda zachodu.Rozszerzyli tylko ''działalnośc'' i wciąz nabierają ludzi.Dlaczego nikt z Administratorów portali nie usunie ich ogłoszeń? Tylko wpisy się usuwa..prawdziwe.
zdjecie uzytkownika
C.G. - 2014-09-20 10:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sara - 2014-09-05 07:20:58]:
W Polsce nie ma uczciwej pracy chałupniczej.Na rynek pracy wypłynęli oszuści.
Tylko szkoda,ze właściciele portali reklamowych i ogłoszeniowych nie liczą się ze zdaniem oszukanych ludzi.
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-09-23 15:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pod wrażeniem ilości tutejszych wpisów, wszystko byłoby ok, ale większość z nich jest bardzo negatywna, a inne to prośby o pomoc w znalezieniu pracy. Faktem jest tez, że wpisując w google Firma Usługowo-Informacyjno-Reklamowa "Gracja" wyskakuje więcej takich wpisów, lepiej byc ostrożnym. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x