Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

Pracowałeś w firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA” i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-11-05 14:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Pisałam do tej firmy by mi opisali szczegóły pracy. Dopiero po 3 mailu wyjawili ze pieniądze nie za koperty zaadresowane się ma a tylko jeśli ich adresaci zakupią coś od firmy. Wiec można się narobić i nic nie zarobic w sumie. Do tego koniecznie chcieli bym kupiła ich informator bo to jedyna droga do współpracy. Napisałam ze znam o nich opinie i jeśli chcą je obalić i wyjść na uczciwych to niech mi coś zaproponują. To odpisał (po 23.00 zaznaczam, wiec to raczej prywatna osoba!) 'dobranoc'. Dałam szanse na poprawę wizerunku ale to jednak oszuści :(
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2014-11-05 22:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaska - 2014-11-05 14:18:57]:
Brak słów...
zdjecie uzytkownika
www - 2014-11-18 20:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesli macie namiary na uczciwa firme to prosze o maila asia_w13@gazeta.pl
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-11-21 03:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
bardzo was prosze jezeli macie naprawde wiarygodna i sprawdzona oferte pracy to prosze mi pomoc ma 7 dzieci z tego 4 jest jeszcze mala nie daje rady finansowo i potrzebuje pracy w domu musze jakos wyzywic dzieci a do pracy normalnej nikt mnie nie przyjmie bo mam male dzieci a nawet jak by to opiekunka kosztuje bardzo prosze o pomoc sprawdzonej oferty chalupniczej przejrzalam juz setki ogloszen ale opinie sa straszne . Myslalam ze tu cos wyjdzie ale dziekuje wam za ostrzerzenie ... to moj e mail.. ilroman@poczta.pl bardzo prosze o sprawdzona oferte
zdjecie uzytkownika
KUMA666 - 2014-11-24 13:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
CZY JEST JAKAŚ WIARYGODNA PRACA CHAŁUPNICZA PROSZĘ PISAĆ DO MNIE NA ADRES KUMA666@INTERIA.EU .
zdjecie uzytkownika
asienka_03 - 2014-12-01 09:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy zna ktoś jakieś namiary na wiarygodną pracę chałupniczą. Proszę pisać na asienka_03@hotmail.com
zdjecie uzytkownika
SprawiedliwyTusk - 2014-12-01 23:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
znuf? Jak bym to zobaczył to w Twoim CV, to bym się pochlastał...
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-12-03 10:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asienka_03 - 2014-12-01 09:20:25]:
OD KIEDY CHAŁUPNIK PRZECHODZI ROZMOWĘ KWALIFIKACYJNĄ ???ŚMIESZNE...
zdjecie uzytkownika
Paulla26 - 2014-12-04 12:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Ten Pan to chyba kolejny naciągacz, jakich wielu niestety. Odpisał na każdą moją wiadomość. Piszecie tu o 25 zł. Mnie poprosił o przelew 100 zł w ramach zakupu maszynki do nabijania napisów na długopisy( zwrotne podobno przy pierwszym wynagrodzeniu). Nie mam najmniejszej ochoty ryzykować po raz drugi z wpłacaniem jakiejkolwiek kwoty przed otrzymaniem towaru do złożenia. Powiedzmy sobie wprost,,, prawdziwych i uczciwych firm tego typu nie ma!! I tyle w temacie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2014-12-04 13:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paulla26 - 2014-12-04 12:34:22]:
Witam,my nie pobieramy 100 zł za jakąś maszynkę...bo nawet nie ma żadnej maszynki do tej propozycji...po co takie bzdury pisać??Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Szania - 2014-12-09 12:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Gracja - 2014-12-04 13:14:39]:
Ale nie wypierasz się tych wszystkich negatywnych komentarzy. Ładnie bajerujesz na stronie "firmy".
zdjecie uzytkownika
Bruno - 2014-12-15 00:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesujące, że nie ma ani jednej pozytywnej opinii o firmie Gracja od aktualnie zatrudnionych w niej pracowników. Z tego chyba wynika, iż firma jest niby-firmą, wyłudzającą pieniądze od zainteresowanych w niej pracą. Jeżeli tak jest istotnie, jej właściciel powinien być ścigany przez polski wymiar sprawiedliwości za wyłudzenie ogromnej ilości pieniędzy. Mnie zastanowiła ogromnie niechlujnie wykonana strona internetowa firmy, która od razu każe się zastanowić nad wiarygodnością. Na szczęście przeczytałem powyższe komentarze internautów, co ustrzegło mnie przed wyrzuceniem w błoto dwudziestu kilku złotych.
zdjecie uzytkownika
Edward - 2015-02-22 21:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na 100% oszuści. Sprawdziłe w KRS Online. Firmy o taki numerze NIP i Regon nie ma w Polsce.
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2015-02-23 10:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Edward - 2015-02-22 21:56:12]:
Nie ma w KSR bo nie musi,firma jest zarejestrowana,ktoś szuka tam gdzie nie trzeba,tu się sprawdza Firmy: http://www.stat.gov.pl , Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gracja - 2015-02-23 10:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gracja - 2015-02-23 10:25:01]:
Nie ma w KRS!bo nie musi,firma jest zarejestrowana,ktoś szuka tam gdzie nie trzeba,tu się sprawdza Firmy: http://www.stat.gov.pl , Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-02-27 22:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Odpowiedź na: [gracja - 2015-02-23 10:28:09]:
Oczywiście U.I.R. (usunięte przez administratora) - taka jest pełna nazwa w CEIDG (NIP: 8992161229, REGON: 932119886) nie musi i nie może i nie jest w KRS bo to nie jest przedsiębiorstwo będące spółką ani tym bardziej przedsiębiorstwem państwowym. To indywidualna działalność gospodarcza prowadzona w mieszkaniu tego "przedsiębiorcy"
Polega ona na rozsyłaniu bardzo wątpliwej jakości informacji o możliwości pracy "chałupniczej". Wątpliwej dlatego, że ta "GRACJA" to agencja reklamowa która sprzedaje informatory a są one kompletnie bezwartościowe bo zawierają adresy kolejnych naciągaczy, którzy żerują na ludziach oczekujących zatrudnienia we własnym mieszkaniu.
zdjecie uzytkownika
Maniuś - 2015-03-30 23:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zna ktoś jakąś firmę chałupniczą wiarygodną, jak tak to proszę o kontakt Spoczko123@onet.pl
zdjecie uzytkownika
yeli - 2015-04-08 07:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, jeżeli jest tu ktoś naprawdę uczciwy i zna namiary na firmę przy której chałupnictwo nie jest fałszerstwem bardzo was proszę wyślijcie info na maila: yeli@wp.pl
Przy dwójce małych dzieciaków naprawdę ciężko o jakąś pracę więc bardzo proszę o kontakt uczciwych. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
przemo-michalowski@wp.pl - 2015-04-13 14:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwyczajni oszusci jezeli ktos ma wiartgodna firme poprosze o dane
zdjecie uzytkownika
aneczka - 2015-04-16 13:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gracja - 2015-02-23 10:28:09]:
naciagacze jakich mało głupia wysłałam przelew 38 zł i nic nie otrzymałam a na maile oczywiscie nie odpisują OSZUSCI I TO STRASZNI
zdjecie uzytkownika
Ralni - 2015-04-30 16:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie jszcze, że policja się tym nie zainteresowała tylko firma nadal działa. Ale jeżeli ktoś ma z nimi jakąś styczność to poinformujcie o tym odpowiednie władze.
zdjecie uzytkownika
Basieńka123 - 2015-05-29 11:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niema uciwej pracy chałupnictwa sama szukam i nic morze ktos bendzie wiedział to prosze o kotakt witkowska-89@wp.pl
zdjecie uzytkownika
julitka85 - 2015-06-12 13:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@basieńka123 uczciwa praca jest zawsze jeśli umiesz dopilnować własnych interesów, zapamiętaj to sobie na przyszłość moi znajomi pod tym względem na grację nie narzekają., dlatego i jua chętnie do nich pójdę na pracownika produkcji skoro potrzebują w łęknicy. prace chałupnicze trudne nie są a jak są chęci to i sporo się zarobi
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-06-27 14:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
Odpowiedź na: [julitka85 - 2015-06-12 13:27:25]:
Kobieto - bzdury wypisujesz. Opisywana tutaj działalność pod nazwą F.I.R. GRACJA Janusz Waszczak żadnych pracowników produkcji nie zatrudnia. I to nie tylko w Łęknicy ale nigdzie w Polsce. Ta działalność jest niezbyt uczciwa, bo ogłoszenia tej firmy są tak napisane jakoby zatrudniano chałupników no ale w rzeczywistości sprzedają tylko jakiś nic nie warty informator o pracach chałupniczych. Być może chciałaś napisać o jakiejś innej firmie o nazwie GRACJA bo jest ich w Polsce nie mało jednak żadna z nich nie przyjmuje chałupników.
Admina proszę o nie usuwanie z nazwy firmy nazwiska właściciela gdyż zgodnie z ustawą jest ono integralną częścią nazwy firmy - w takiej też postaci jest wpisana do publicznego rejestru CEIDG i nie ma tu mowy o ochronie danych osobowych.
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2015-07-03 17:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janusz - 2015-06-27 14:54:11]:
Witam,widzę że mój imiennik dalej się nudzi i pisze głupoty...Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
orlik - 2015-07-12 18:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle tutaj negatywnych komentarzy.Dziwi mnei to, że nikt tego nigdzie nie zgłosił. jeśli jesteście oszukani przez gracje to po zgłoszeniu mogłaby sprawa ruszyć i odzyskalibyście swoje pieniądze. trzeba uważać na co się pieniądze wydaje, nawet jeśli to jest wcześniej wspomniane 38zł. @Janusz widać, że wiesz najwięcej z wszystkich tutaj. Może ktoś przeczyta te opiniie i nie będzie musiał potem żałować wydanych pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-07-18 09:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalnie wierzyć się nie chce, jeśli ma ktoś sprawdzoną pracę chałupniczą to ja tez bardzo proszę o info na meila: izabela.szymborska@o2.pl, mam tylko 3 miesiące do porodu i chciałabym sobie dorobić dla maluszka....:)
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2015-07-27 21:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, poszukuję pracy chałupniczej dla mojej żony. Tylko uczciwego za wypłaci kasę za rzetelną pracę. Proszę o kontakt mariusz-81-kw@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Ź - 2015-08-13 00:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
@mariusz i @Ja czy wy naprawdę wierzycie jeszcze w pracę chałupniczą.. Szczerze mówiąc dla mnie to jakieś nierealne w dobie fabryk i maszyn, by ludzie sami składali długopisy czy pakowali zapałki do pudełek. To oczywiście tylko przykłady, ale radziłabym unikać tego typu zarobku. Nawet żeby sobie trochę dorobić.
zdjecie uzytkownika
REV - 2015-08-29 07:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potrzebujesz kredytu? jeśli tak to napisz do nas na rev.benedict@hotmail.com o więcej informacji o Państwa danych na poniższym formacie
Wypełnić i odesłać ...

Imię:
Kraj:
Państwo:
Numer telefonu komórkowego:
Kwota potrzebna jako pożyczki:
Czas trwania kredytu:
Wiek:
Płeć:
kontakt e-mail: rev.benedict@hotmail.com
zdjecie uzytkownika
ugo - 2015-09-12 12:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na temat tej firmy słyszałem wiele różnych opinii , ale zazwyczaj przewijała się ta , że z pieniędzmi, wynagrodzeniami nie ma tutaj problemów. To istotna sprawa dla wielu osób szukających zatrudnienia. Niestety od dłuższego czasu informacja może być bezużyteczna bo nie prowadzili w tym czasie żadnych rekrutacji
zdjecie uzytkownika
jmb - 2015-09-12 19:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [ugo - 2015-09-12 12:10:43]:
Chyba pomyliłeś firmy. FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA” JANUSZ WASZCZAK nikogo nie zatrudnia. Ten osobnik sprzedaje jedynie informacje (niestety bezwartościowe) o możliwości pracy chałupniczej.
zdjecie uzytkownika
majeczka - 2015-10-12 16:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aa jeśli dobrze rozumiem @jmb to to jest zaledwie pośrednictwo albo pomoc w znalezieniu pracy chałupniczej.to już coś. natomiast jak wiesz zapewne, internet to przede wszystkim zdrowa zasada ograniczonego zaufanie, podaj więc prosze jakieś źródło gdzie mogę zweryfikować informacje które podałeś bo ta firma nie ma swojej strony internetowej
zdjecie uzytkownika
karina - 2015-11-12 12:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Pilnie poszukuję pracy chałupniczej. Jeśli ktoś mi może pomóc podając mi namiary na uczciwą pracę chałupniczą to bardzo proszę o wiadomość na kaarinaa77@wp.pl Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-11-12 15:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@majeczka FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA” posiada swoja strone. owszem oferuja znaleznie prostych prac chalupniczych, po wczensiejszym wplaceniu malego zadatku. prace sa nie ciezkie np adresowanie kopert. ja tam mimo wszystko chetnie bym sprobowala bo wydaje sie w prozadku oferta ich.
zdjecie uzytkownika
Kalinka - 2015-11-16 13:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [mania - 2015-11-12 15:16:29]:
Adresowanie kopert byłoby rzeczywiście dobrą ofertą pracy w warunkach domowych - no ale to przecież obok propozycji składania długopisów wręcz klasyka w branży naciągania metodą na chałupnika. Sposób stary i ograny. Maniu - jeżeli mimo wszystko uważasz tą propozycją za atrakcyjną to zapłać i spróbuj. No i bardzo proszę abyś potem podzieliła się z nami wrażeniami z kontaktu z domową firmą p. Janusza Waszczaka (firma działa w prywatnym mieszkaniu - chałupnictwo?)
zdjecie uzytkownika
marianna 2 - 2015-12-14 17:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kalinka no wie wiem, w sumie poszuliwali też pracowników biurowych, tak było w tytułach ofert pracy, więc wygląda teoretycznie na to że jednak jakaś siedziba była
zdjecie uzytkownika
Pani Elena - 2015-12-18 08:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy potrzebujesz pilnie pożyczki na spłatę zadłużenia lub pożyczki Xmas? jeśli tak, prosimy o kontakt mnie teraz o pomoc za pośrednictwem poczty elektronicznej: elenanino07@gmail.com

Pani Elena
zdjecie uzytkownika
kalinka - 2015-12-18 14:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [marianna 2 - 2015-12-14 17:14:18]:
Prawdopodobnie pomyliłaś firmy, gdyż tych, co w nazwie mają słowo "GRACJA" jest wiele również we Wrocławiu. U.I.R. GRACJA JANUSZ WASZCZAK swoją siedzibę ma w prywatnym mieszkaniu tego osobnika i na pewno pracowników biurowych (ani żadnych innych) nie zatrudnia. Działalność tej firmy polega na sprzedawaniu informatora o pracach chałupniczych i trudno to nazwać nawet pośrednictwem pracy, gdyż p. Waszczak nawet nie pośredniczy ani nie pomaga w nawiązaniu umowy o pracę a ten "informator" to właściwie wiadomości-śmieci całkowicie nieprzydatne w znalezieniu pracy, gdyż zawiera namiary do kolejnych naciągaczy działających metodą "na chałupnika"
zdjecie uzytkownika
fggffg - 2015-12-28 18:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze pamietam ze swego czasu w firmie U.I.R"Gracja" proawdzili calkiem spora rekrutacje i to na kilka stanowsik miedzy innymi na proacownika produkji
zdjecie uzytkownika
kalinka - 2015-12-30 21:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [fggffg - 2015-12-28 18:19:39]:
No i gdzie ten Janusz Waszczak przyjmuje tych pracowników do produkcji? Ta "firma" to indywidualna działalność gospodarcza tego osobnika zarejestrowana pod adresem jego zamieszkania od maja 2012: Wrocław ul.Powstańców Śląskich 131/14. Poprzednio identyczną działalność w tym samym mieszkaniu prowadziła jego żona Dorota Waszczak jako "EMIDA" naciągając ludzi na zakup informatora o chałupnictwie.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-12-30 22:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A najlepiej udać się pod ten adres i zobaczyć się z tym "pracodawcą". Przecież umowę o pracę trzeba podpisać osobiście a nie poprzez wypełnienie jakiegoś kuponu zgłoszeniowego i wpłatę na jego konto pieniędzy. To nie jest pracodawca. To pasożyt-łowca naiwnych i z tych wpłat żyje.
zdjecie uzytkownika
sdfghj - 2016-01-02 16:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, chetnie bym podjal u nich w firmie U.I.R"Gracja" prace jako pracownik fizyczny lub pracownik produkcji, tylko zastanawiam sie na jakie zarobki mozna liczyc
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2016-01-04 15:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sdfghj - 2016-01-02 16:18:58]:
Na zarobek nie licz bo tam nic się nie produkuje. Możesz jedynie stracić 25, 27 lub 38 zł. Wybór należy do Ciebie
zdjecie uzytkownika
bigos - 2016-01-04 19:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Janusz, zupełnie nie rozumiem tego co napisałeś, mieli niegdys oferty na pracowników produkcji, czy też osoby do adresowania kopert, wiec wytłumacz prosze o co chodzi
zdjecie uzytkownika
Małgorzata - 2016-01-14 16:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bigos - 2016-01-04 19:49:55]:
No i właśnie na takich, co nic nie rozumieją na czym polegają te niby oferty pracy firmy U.I.R. GRACJA JANUSZ WASZCZAK ten osobnik zarabia. Mimo ostrzeżeń i wyjaśnień na czym ten wredny interes się opiera to i tak znajdą się łatwowierni, którzy nabijają kasę takim naciągaczom.
zdjecie uzytkownika
megi - 2016-01-28 15:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli ktoś zna uczciwą prace chałupniczą proszę o adres na mojego maila kasia513@interia.eu Dzięki
zdjecie uzytkownika
Tyn - 2016-02-04 20:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co @megi nie do końca z pracami chałupniczymi jest tak jak mówisz, ogólnie i generalnie to raczej nie są one zbyt dobre i nie wkręcaj się w nie na poważnie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja poprzez osobisty kontakt z tym "pracodawcą" jest niemożliwa. Pod podanym adresem firmy nikt nikogo nie przyjmuje.
Pytania: Pytań nie ma - kontakt tylko poprze e-mail, pocztę polską no i konto bankowe, na które "należy" wpłacać żądaną przez tego osobnika sumę
zdjecie uzytkownika
bar4445 - 2016-02-06 15:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spokojnie ja widze ze faktycznie macie racje bo ja tez wyslalem i nikt mi nic nie przeslal i zero odzewu wydzial spraw gospodarczych przyjol papiery i zobaczymy co dalej oczywiscie we wroclawiu
zdjecie uzytkownika
Pan James Camila - 2016-02-13 15:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uzasadnione oferta kredytu !!!

Czy potrzebujesz pożyczki płacić rachunki lub rozpocząć
własny biznes, można ubiegać się o pożyczkę teraz i kontakt poprzez e-mail poniżej:
kredit.offer10@gmail.com

PODANIE O POŻYCZKĘ

Nazwa:
adres:
Tel:
Wiek:
Zawód:
Kraj:
Kwota kredytu potrzebne:
Czas trwania kredytu:
Cel kredytu:

E-mail: kredit.offer10@gmail.com
Pan James Camila

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert