FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

Wrocław

Opinie o FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

gracja 2015-02-23 10:28:09
Nie ma w KRS!bo nie musi,firma jest zarejestrowana,ktoś szuka tam gdzie nie trzeba,tu się sprawdza Firmy: http://www.stat.gov.pl , Pozdrawiam.
0
Janusz 2015-02-27 22:46:20
Oczywiście U.I.R. (usunięte przez administratora) - taka jest pełna nazwa w CEIDG (NIP: 8992161229, REGON: 932119886) nie musi i nie może i nie jest w KRS bo to nie jest przedsiębiorstwo będące spółką ani tym bardziej przedsiębiorstwem państwowym. To indywidualna działalność gospodarcza prowadzona w mieszkaniu tego "przedsiębiorcy"
Polega ona na rozsyłaniu bardzo wątpliwej jakości informacji o możliwości pracy "chałupniczej". Wątpliwej dlatego, że ta "GRACJA" to agencja reklamowa która sprzedaje informatory a są one kompletnie bezwartościowe bo zawierają adresy kolejnych naciągaczy, którzy żerują na ludziach oczekujących zatrudnienia we własnym mieszkaniu.
8
Maniuś 2015-03-30 23:40:46
Zna ktoś jakąś firmę chałupniczą wiarygodną, jak tak to proszę o kontakt Spoczko123@onet.pl
0
yeli 2015-04-08 07:44:39
Witam, jeżeli jest tu ktoś naprawdę uczciwy i zna namiary na firmę przy której chałupnictwo nie jest fałszerstwem bardzo was proszę wyślijcie info na maila: yeli@wp.pl
Przy dwójce małych dzieciaków naprawdę ciężko o jakąś pracę więc bardzo proszę o kontakt uczciwych. Pozdrawiam
3
przemo-michalowski@wp.pl 2015-04-13 14:40:20
zwyczajni oszusci jezeli ktos ma wiartgodna firme poprosze o dane
0
aneczka 2015-04-16 13:51:36
naciagacze jakich mało głupia wysłałam przelew 38 zł i nic nie otrzymałam a na maile oczywiscie nie odpisują OSZUSCI I TO STRASZNI
1
Ralni 2015-04-30 16:02:01
Dziwi mnie jszcze, że policja się tym nie zainteresowała tylko firma nadal działa. Ale jeżeli ktoś ma z nimi jakąś styczność to poinformujcie o tym odpowiednie władze.
0
Basieńka123 2015-05-29 11:34:30
no niema uciwej pracy chałupnictwa sama szukam i nic morze ktos bendzie wiedział to prosze o kotakt witkowska-89@wp.pl
0
julitka85 2015-06-12 13:27:25
@basieńka123 uczciwa praca jest zawsze jeśli umiesz dopilnować własnych interesów, zapamiętaj to sobie na przyszłość moi znajomi pod tym względem na grację nie narzekają., dlatego i jua chętnie do nich pójdę na pracownika produkcji skoro potrzebują w łęknicy. prace chałupnicze trudne nie są a jak są chęci to i sporo się zarobi
0
Janusz 2015-06-27 14:54:11
Kobieto - bzdury wypisujesz. Opisywana tutaj działalność pod nazwą F.I.R. GRACJA Janusz Waszczak żadnych pracowników produkcji nie zatrudnia. I to nie tylko w Łęknicy ale nigdzie w Polsce. Ta działalność jest niezbyt uczciwa, bo ogłoszenia tej firmy są tak napisane jakoby zatrudniano chałupników no ale w rzeczywistości sprzedają tylko jakiś nic nie warty informator o pracach chałupniczych. Być może chciałaś napisać o jakiejś innej firmie o nazwie GRACJA bo jest ich w Polsce nie mało jednak żadna z nich nie przyjmuje chałupników.
Admina proszę o nie usuwanie z nazwy firmy nazwiska właściciela gdyż zgodnie z ustawą jest ono integralną częścią nazwy firmy - w takiej też postaci jest wpisana do publicznego rejestru CEIDG i nie ma tu mowy o ochronie danych osobowych.
14
Gracja 2015-07-03 17:10:58
Witam,widzę że mój imiennik dalej się nudzi i pisze głupoty...Pozdrawiam
0
orlik 2015-07-12 18:51:40
Tyle tutaj negatywnych komentarzy.Dziwi mnei to, że nikt tego nigdzie nie zgłosił. jeśli jesteście oszukani przez gracje to po zgłoszeniu mogłaby sprawa ruszyć i odzyskalibyście swoje pieniądze. trzeba uważać na co się pieniądze wydaje, nawet jeśli to jest wcześniej wspomniane 38zł. @Janusz widać, że wiesz najwięcej z wszystkich tutaj. Może ktoś przeczyta te opiniie i nie będzie musiał potem żałować wydanych pieniędzy.
0
Ja 2015-07-18 09:37:15
normalnie wierzyć się nie chce, jeśli ma ktoś sprawdzoną pracę chałupniczą to ja tez bardzo proszę o info na meila: izabela.szymborska@o2.pl, mam tylko 3 miesiące do porodu i chciałabym sobie dorobić dla maluszka....:)
1
mariusz 2015-07-27 21:06:46
Witam, poszukuję pracy chałupniczej dla mojej żony. Tylko uczciwego za wypłaci kasę za rzetelną pracę. Proszę o kontakt mariusz-81-kw@o2.pl
0
Ź 2015-08-13 00:51:12
@mariusz i @Ja czy wy naprawdę wierzycie jeszcze w pracę chałupniczą.. Szczerze mówiąc dla mnie to jakieś nierealne w dobie fabryk i maszyn, by ludzie sami składali długopisy czy pakowali zapałki do pudełek. To oczywiście tylko przykłady, ale radziłabym unikać tego typu zarobku. Nawet żeby sobie trochę dorobić.
7
REV 2015-08-29 07:44:17
potrzebujesz kredytu? jeśli tak to napisz do nas na rev.benedict@hotmail.com o więcej informacji o Państwa danych na poniższym formacie
Wypełnić i odesłać ...

Imię:
Kraj:
Państwo:
Numer telefonu komórkowego:
Kwota potrzebna jako pożyczki:
Czas trwania kredytu:
Wiek:
Płeć:
kontakt e-mail: rev.benedict@hotmail.com
0
ugo 2015-09-12 12:10:43
Na temat tej firmy słyszałem wiele różnych opinii , ale zazwyczaj przewijała się ta , że z pieniędzmi, wynagrodzeniami nie ma tutaj problemów. To istotna sprawa dla wielu osób szukających zatrudnienia. Niestety od dłuższego czasu informacja może być bezużyteczna bo nie prowadzili w tym czasie żadnych rekrutacji
0
jmb 2015-09-12 19:03:53
Chyba pomyliłeś firmy. FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA” JANUSZ WASZCZAK nikogo nie zatrudnia. Ten osobnik sprzedaje jedynie informacje (niestety bezwartościowe) o możliwości pracy chałupniczej.
6
majeczka 2015-10-12 16:35:02
aa jeśli dobrze rozumiem @jmb to to jest zaledwie pośrednictwo albo pomoc w znalezieniu pracy chałupniczej.to już coś. natomiast jak wiesz zapewne, internet to przede wszystkim zdrowa zasada ograniczonego zaufanie, podaj więc prosze jakieś źródło gdzie mogę zweryfikować informacje które podałeś bo ta firma nie ma swojej strony internetowej
0
karina 2015-11-12 12:12:14
Witam. Pilnie poszukuję pracy chałupniczej. Jeśli ktoś mi może pomóc podając mi namiary na uczciwą pracę chałupniczą to bardzo proszę o wiadomość na kaarinaa77@wp.pl Z góry dziękuję.
1
mania 2015-11-12 15:16:29
@majeczka FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA” posiada swoja strone. owszem oferuja znaleznie prostych prac chalupniczych, po wczensiejszym wplaceniu malego zadatku. prace sa nie ciezkie np adresowanie kopert. ja tam mimo wszystko chetnie bym sprobowala bo wydaje sie w prozadku oferta ich.
1
Kalinka 2015-11-16 13:27:39
Adresowanie kopert byłoby rzeczywiście dobrą ofertą pracy w warunkach domowych - no ale to przecież obok propozycji składania długopisów wręcz klasyka w branży naciągania metodą na chałupnika. Sposób stary i ograny. Maniu - jeżeli mimo wszystko uważasz tą propozycją za atrakcyjną to zapłać i spróbuj. No i bardzo proszę abyś potem podzieliła się z nami wrażeniami z kontaktu z domową firmą p. Janusza Waszczaka (firma działa w prywatnym mieszkaniu - chałupnictwo?)
3
marianna 2 2015-12-14 17:14:18
@kalinka no wie wiem, w sumie poszuliwali też pracowników biurowych, tak było w tytułach ofert pracy, więc wygląda teoretycznie na to że jednak jakaś siedziba była
0
Pani Elena 2015-12-18 08:59:30
Czy potrzebujesz pilnie pożyczki na spłatę zadłużenia lub pożyczki Xmas? jeśli tak, prosimy o kontakt mnie teraz o pomoc za pośrednictwem poczty elektronicznej: elenanino07@gmail.com

Pani Elena
0
kalinka 2015-12-18 14:06:41
Prawdopodobnie pomyliłaś firmy, gdyż tych, co w nazwie mają słowo "GRACJA" jest wiele również we Wrocławiu. U.I.R. GRACJA JANUSZ WASZCZAK swoją siedzibę ma w prywatnym mieszkaniu tego osobnika i na pewno pracowników biurowych (ani żadnych innych) nie zatrudnia. Działalność tej firmy polega na sprzedawaniu informatora o pracach chałupniczych i trudno to nazwać nawet pośrednictwem pracy, gdyż p. Waszczak nawet nie pośredniczy ani nie pomaga w nawiązaniu umowy o pracę a ten "informator" to właściwie wiadomości-śmieci całkowicie nieprzydatne w znalezieniu pracy, gdyż zawiera namiary do kolejnych naciągaczy działających metodą "na chałupnika"
3
fggffg 2015-12-28 18:19:39
jeszcze pamietam ze swego czasu w firmie U.I.R"Gracja" proawdzili calkiem spora rekrutacje i to na kilka stanowsik miedzy innymi na proacownika produkji
0
kalinka 2015-12-30 21:49:47
No i gdzie ten Janusz Waszczak przyjmuje tych pracowników do produkcji? Ta "firma" to indywidualna działalność gospodarcza tego osobnika zarejestrowana pod adresem jego zamieszkania od maja 2012: Wrocław ul.Powstańców Śląskich 131/14. Poprzednio identyczną działalność w tym samym mieszkaniu prowadziła jego żona Dorota Waszczak jako "EMIDA" naciągając ludzi na zakup informatora o chałupnictwie.
3
Janusz 2015-12-30 22:09:25
A najlepiej udać się pod ten adres i zobaczyć się z tym "pracodawcą". Przecież umowę o pracę trzeba podpisać osobiście a nie poprzez wypełnienie jakiegoś kuponu zgłoszeniowego i wpłatę na jego konto pieniędzy. To nie jest pracodawca. To pasożyt-łowca naiwnych i z tych wpłat żyje.
2
sdfghj 2016-01-02 16:18:58
hej, chetnie bym podjal u nich w firmie U.I.R"Gracja" prace jako pracownik fizyczny lub pracownik produkcji, tylko zastanawiam sie na jakie zarobki mozna liczyc
0
Janusz 2016-01-04 15:58:40
Na zarobek nie licz bo tam nic się nie produkuje. Możesz jedynie stracić 25, 27 lub 38 zł. Wybór należy do Ciebie
2
bigos 2016-01-04 19:49:55
@Janusz, zupełnie nie rozumiem tego co napisałeś, mieli niegdys oferty na pracowników produkcji, czy też osoby do adresowania kopert, wiec wytłumacz prosze o co chodzi
0
Małgorzata 2016-01-14 16:17:31
No i właśnie na takich, co nic nie rozumieją na czym polegają te niby oferty pracy firmy U.I.R. GRACJA JANUSZ WASZCZAK ten osobnik zarabia. Mimo ostrzeżeń i wyjaśnień na czym ten wredny interes się opiera to i tak znajdą się łatwowierni, którzy nabijają kasę takim naciągaczom.
2
megi 2016-01-28 15:44:59
Jezeli ktoś zna uczciwą prace chałupniczą proszę o adres na mojego maila kasia513@interia.eu Dzięki
0
Tyn 2016-02-04 20:40:20
Wiesz co @megi nie do końca z pracami chałupniczymi jest tak jak mówisz, ogólnie i generalnie to raczej nie są one zbyt dobre i nie wkręcaj się w nie na poważnie
0
bar4445 2016-02-06 15:13:50
spokojnie ja widze ze faktycznie macie racje bo ja tez wyslalem i nikt mi nic nie przeslal i zero odzewu wydzial spraw gospodarczych przyjol papiery i zobaczymy co dalej oczywiscie we wroclawiu
0
John Lisa 2016-02-20 04:11:29
Witam, jestem Pan Jan Lisa prywatne pożyczki pożyczkodawcy, który daje się kredyt na bardzo niskim oprocentowaniu w wysokości 2%. Dajemy się wszelkiego rodzaju pożyczki, takich jak pożyczki edukacyjne, pożyczki biznesowe, rodzimego pożyczki Rolniczej, pożyczki osobiste, kredyt auto i inne powody. Nasz program kredytu jest bardzo bezpośredni i elastyczna jak twoje zadowolenie i finansowy sukces jest naszym celem. Jeśli jesteś zainteresowany, aby uzyskać więcej informacji skontaktuj się z nami poprzez e-mail: johnlisaloncompany2003@gmail.com
0
Milena 2016-02-20 18:14:50
Witam! Jeżeli ktoś ma namiary na uczciwą pracę chałupniczą to bardzo proszę o kontakt, mój mail: milenaliz0802@wp.pl Z góry dziękuję :)
0
spot 2016-02-21 20:30:35
cześć. Powiedzcie mi proszę, jak to jest obecnie z zatrudnianiem przez Grację? Nie widziałem od jakiegoś czasu żadnych ofert od nich, ani na produkcję ani do sprzedaży.
0
kasia 2016-02-23 09:16:50
szanowne państwo
nie wiem czy wasza firma jest dobra bo nie pracuje u was chociaż bym chciała ,dużo słyszałam o innych firmach że blefują ,wyciągają kase i kontakt się urywa a na wasz temat nic nie mówię ponieważ nic nie mam ,pokarzcie mi co u was mozna robić może ja też dołącze się do grona
z poważaniem czytelniczka kasia
0
gerard sanchez 2016-02-28 18:29:27
Witam, jestem Pan Gerard Sanchez, prywatne pożyczki pożyczkodawcy, który daje pożyczki szans czas życia. Czy potrzebujesz pilnej pożyczki wyczyścić swoje długi lub potrzebujesz kredytu obrotowego w celu poprawy Twojego biznesu? Czy zostały odrzucone przez banki i inne agencje finansowych? Czy potrzebny jest kredyt konsolidacyjny lub kredyt hipoteczny? Nie szukaj dalej, bo jesteśmy tu dla wszystkich swoich problemów finansowych w przeszłości. Mamy fundusze pożyczkowe dla osób potrzebujących pomocy finansowej, które mają złe kredytowej lub potrzebują pieniędzy, aby zapłacić rachunki, do inwestowania w podróży służbowej w wysokości 2%. Chcę używać tego medium poinformować, że świadczymy rzetelną i beneficjenta pomocy i będzie skłonny zaoferować pożyczkę. Więc skontaktować się z nami poprzez e-mail pod adresem: (gerardsanchezloan@gmail.com)
0
Karry 2016-03-02 11:20:06
Nazywam się Pan Carey Biały firma kredyty kredyt z Republiki Południowej Afryki, i daje się kredyt na bardzo niskim oprocentowaniu 2%, więc jeśli jesteś w trybie pilnym i poważnie lok dla kredytu proszę kontaktować się ze mną pod adresem e-mail: mrkarrywhiteloaninvestment@outlook.com
0
Pani Elena 2016-03-08 06:19:47
Czy jesteś w potrzebie pilnej pożyczki płacić rachunki, ekspansji biznesu, organów korporacyjnych lub pożyczki osobiste? Skontaktuj się z nami za szybko skuteczne i godne zaufania pożyczki dzisiaj na za pośrednictwem poczty elektronicznej: elenanino07@gmail.com

pozdrowienia
Pani Elena
0
elllla 2016-03-11 14:13:52
Witam, jestem Pan Gerard Sanchez, prywatne pożyczki pożyczkodawcy, który daje pożyczki szans czas życia. Czy potrzebujesz pilnej pożyczki wyczyścić swoje długi lub potrzebujesz kredytu obrotowego w celu poprawy Twojego biznesu? Czy zostały odrzucone przez banki i inne agencje finansowych? Czy potrzebny jest kredyt konsolidacyjny lub kredyt hipoteczny? Nie szukaj dalej, bo jesteśmy tu dla wszystkich swoich problemów finansowych w przeszłości. Mamy fundusze pożyczkowe dla osób potrzebujących pomocy finansowej, które mają złe kredytowej lub potrzebują pieniędzy, aby zapłacić rachunki, do inwestowania w podróży służbowej w wysokości 2%. Chcę używać tego medium poinformować, że świadczymy rzetelną i beneficjenta pomocy i będzie skłonny zaoferować pożyczkę. Więc skontaktować się z nami poprzez e-mail pod adresem: (gerardsanchezloan@gmail.com)
0
elllla 2016-03-20 22:36:48
Witam, jestem Pan Gerard Sanchez, prywatne pożyczki pożyczkodawcy, który daje pożyczki szans czas życia. Czy potrzebujesz pilnej pożyczki wyczyścić swoje długi lub potrzebujesz kredytu obrotowego w celu poprawy Twojego biznesu? Czy zostały odrzucone przez banki i inne agencje finansowych? Czy potrzebny jest kredyt konsolidacyjny lub kredyt hipoteczny? Nie szukaj dalej, bo jesteśmy tu dla wszystkich swoich problemów finansowych w przeszłości. Mamy fundusze pożyczkowe dla osób potrzebujących pomocy finansowej, które mają złe kredytowej lub potrzebują pieniędzy, aby zapłacić rachunki, do inwestowania w podróży służbowej w wysokości 2%. Chcę używać tego medium poinformować, że świadczymy rzetelną i beneficjenta pomocy i będzie skłonny zaoferować pożyczkę. Więc skontaktować się z nami poprzez e-mail pod adresem: (gerardsanchezloan@gmail.com)
0
Anka 2016-04-08 20:58:12
Reklama na reklamie ale innej firmy? Coś tu chyba nie gra...
0
ooold 2016-04-08 23:14:11
Witam, jestem Pan Gerard Sanchez, prywatne pożyczki pożyczkodawcy, który daje pożyczki szans czas życia. Czy potrzebujesz pilnej pożyczki wyczyścić swoje długi lub potrzebujesz kredytu obrotowego w celu poprawy Twojego biznesu? Czy zostały odrzucone przez banki i inne agencje finansowych? Czy potrzebny jest kredyt konsolidacyjny lub kredyt hipoteczny? Nie szukaj dalej, bo jesteśmy tu dla wszystkich swoich problemów finansowych w przeszłości. Mamy fundusze pożyczkowe dla osób potrzebujących pomocy finansowej, które mają złe kredytowej lub potrzebują pieniędzy, aby zapłacić rachunki, do inwestowania w podróży służbowej w wysokości 2%. Chcę używać tego medium poinformować, że świadczymy rzetelną i beneficjenta pomocy i będzie skłonny zaoferować pożyczkę. Więc skontaktować się z nami poprzez e-mail pod adresem: (gerardsanchezloan@gmail.com)
0
kalinka 2016-04-10 18:54:51
Ludzie! Zapomnijcie o wszelkich ofertach tzw. "chałupniczych"
Żadna firma w Polsce nie zatrudnia chałupników do składania długopisów, sztucznych kwiatów, kaset na płyty CD czy też inne takie bajery. Adresowanie kopert to też ściema - chodzi w rzeczywistości o zamieszczanie lipnych ogłoszeń o pracy chałupniczej a odpowiadającym na ogłoszenie nakazywać przesyłanie zaadresowanej do siebie koperty ze znaczkami w zamian za co taki delikwent dostanie lipne propozycje pracy chałupniczej - oczywiście po wpłaceniu na konto oszusta od kilku do kilkudziesięciu złotych jako kaucję, zastaw, koszty rekrutacji i inne takie cudeńka. Pracy oczywiście nie dostanie bo jej przecież taki cwaniaczek naprawdę nie oferuje.
1
ela 2016-05-09 20:24:37
ja jednak uważam że w domu też można zarobić. Chętnie skontaktuję się z firmą U.I.R"Gracja" w sprawie pracy. Później napiszę jak poszło
0
Małgorzata 2016-05-16 16:00:52
ela napisała: "ja jednak uważam że w domu też można zarobić. Chętnie skontaktuję się z firmą U.I.R"Gracja" w sprawie pracy. Później napiszę jak poszło"
Oczekuję z niecierpliwością na Twój opis w jaki sposób i na ile polskich złotych Ciebie firma U.I.R. "GRACJA" Janusz Waszczak wykiwała. No bo pracy od tego osobnika nie oczekuj. On tylko sprzedaje oferty pracy (czyli kilka kartek z lipnymi propozycjami pracy). Opisów jego działalności w internecie jest sporo, no ale każda nowa a więc i Twoja opinia będzie bezcenna.
2
dzika 2016-06-25 13:40:15
czy to prawda że ta firma zatrudni ludzi do takiej pracy jak adresowanie kopert? różne rzeczy się słyszy o takiej zdalnej pracy - czy opłaca się wchodzić w taki biznes waszym zdaniem i jakie są targety?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”