Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

Pracowałeś w firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA” i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
asienka_03 - 2014-12-01 09:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy zna ktoś jakieś namiary na wiarygodną pracę chałupniczą. Proszę pisać na asienka_03@hotmail.com
zdjecie uzytkownika
SprawiedliwyTusk - 2014-12-01 23:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znuf? Jak bym to zobaczył to w Twoim CV, to bym się pochlastał...
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-12-03 10:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asienka_03 - 2014-12-01 09:20:25]:
OD KIEDY CHAŁUPNIK PRZECHODZI ROZMOWĘ KWALIFIKACYJNĄ ???ŚMIESZNE...
zdjecie uzytkownika
Paulla26 - 2014-12-04 12:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Ten Pan to chyba kolejny naciągacz, jakich wielu niestety. Odpisał na każdą moją wiadomość. Piszecie tu o 25 zł. Mnie poprosił o przelew 100 zł w ramach zakupu maszynki do nabijania napisów na długopisy( zwrotne podobno przy pierwszym wynagrodzeniu). Nie mam najmniejszej ochoty ryzykować po raz drugi z wpłacaniem jakiejkolwiek kwoty przed otrzymaniem towaru do złożenia. Powiedzmy sobie wprost,,, prawdziwych i uczciwych firm tego typu nie ma!! I tyle w temacie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2014-12-04 13:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paulla26 - 2014-12-04 12:34:22]:
Witam,my nie pobieramy 100 zł za jakąś maszynkę...bo nawet nie ma żadnej maszynki do tej propozycji...po co takie bzdury pisać??Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Szania - 2014-12-09 12:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Gracja - 2014-12-04 13:14:39]:
Ale nie wypierasz się tych wszystkich negatywnych komentarzy. Ładnie bajerujesz na stronie "firmy".
zdjecie uzytkownika
Bruno - 2014-12-15 00:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesujące, że nie ma ani jednej pozytywnej opinii o firmie Gracja od aktualnie zatrudnionych w niej pracowników. Z tego chyba wynika, iż firma jest niby-firmą, wyłudzającą pieniądze od zainteresowanych w niej pracą. Jeżeli tak jest istotnie, jej właściciel powinien być ścigany przez polski wymiar sprawiedliwości za wyłudzenie ogromnej ilości pieniędzy. Mnie zastanowiła ogromnie niechlujnie wykonana strona internetowa firmy, która od razu każe się zastanowić nad wiarygodnością. Na szczęście przeczytałem powyższe komentarze internautów, co ustrzegło mnie przed wyrzuceniem w błoto dwudziestu kilku złotych.
zdjecie uzytkownika
Edward - 2015-02-22 21:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na 100% oszuści. Sprawdziłe w KRS Online. Firmy o taki numerze NIP i Regon nie ma w Polsce.
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2015-02-23 10:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Edward - 2015-02-22 21:56:12]:
Nie ma w KSR bo nie musi,firma jest zarejestrowana,ktoś szuka tam gdzie nie trzeba,tu się sprawdza Firmy: http://www.stat.gov.pl , Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gracja - 2015-02-23 10:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gracja - 2015-02-23 10:25:01]:
Nie ma w KRS!bo nie musi,firma jest zarejestrowana,ktoś szuka tam gdzie nie trzeba,tu się sprawdza Firmy: http://www.stat.gov.pl , Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-02-27 22:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [gracja - 2015-02-23 10:28:09]:
Oczywiście U.I.R. (usunięte przez administratora) - taka jest pełna nazwa w CEIDG (NIP: 8992161229, REGON: 932119886) nie musi i nie może i nie jest w KRS bo to nie jest przedsiębiorstwo będące spółką ani tym bardziej przedsiębiorstwem państwowym. To indywidualna działalność gospodarcza prowadzona w mieszkaniu tego "przedsiębiorcy"
Polega ona na rozsyłaniu bardzo wątpliwej jakości informacji o możliwości pracy "chałupniczej". Wątpliwej dlatego, że ta "GRACJA" to agencja reklamowa która sprzedaje informatory a są one kompletnie bezwartościowe bo zawierają adresy kolejnych naciągaczy, którzy żerują na ludziach oczekujących zatrudnienia we własnym mieszkaniu.
zdjecie uzytkownika
Maniuś - 2015-03-30 23:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zna ktoś jakąś firmę chałupniczą wiarygodną, jak tak to proszę o kontakt Spoczko123@onet.pl
zdjecie uzytkownika
yeli - 2015-04-08 07:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jeżeli jest tu ktoś naprawdę uczciwy i zna namiary na firmę przy której chałupnictwo nie jest fałszerstwem bardzo was proszę wyślijcie info na maila: yeli@wp.pl
Przy dwójce małych dzieciaków naprawdę ciężko o jakąś pracę więc bardzo proszę o kontakt uczciwych. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
przemo-michalowski@wp.pl - 2015-04-13 14:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwyczajni oszusci jezeli ktos ma wiartgodna firme poprosze o dane
zdjecie uzytkownika
aneczka - 2015-04-16 13:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gracja - 2015-02-23 10:28:09]:
naciagacze jakich mało głupia wysłałam przelew 38 zł i nic nie otrzymałam a na maile oczywiscie nie odpisują OSZUSCI I TO STRASZNI
zdjecie uzytkownika
Ralni - 2015-04-30 16:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie jszcze, że policja się tym nie zainteresowała tylko firma nadal działa. Ale jeżeli ktoś ma z nimi jakąś styczność to poinformujcie o tym odpowiednie władze.
zdjecie uzytkownika
Basieńka123 - 2015-05-29 11:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niema uciwej pracy chałupnictwa sama szukam i nic morze ktos bendzie wiedział to prosze o kotakt witkowska-89@wp.pl
zdjecie uzytkownika
julitka85 - 2015-06-12 13:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@basieńka123 uczciwa praca jest zawsze jeśli umiesz dopilnować własnych interesów, zapamiętaj to sobie na przyszłość moi znajomi pod tym względem na grację nie narzekają., dlatego i jua chętnie do nich pójdę na pracownika produkcji skoro potrzebują w łęknicy. prace chałupnicze trudne nie są a jak są chęci to i sporo się zarobi
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-06-27 14:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [julitka85 - 2015-06-12 13:27:25]:
Kobieto - bzdury wypisujesz. Opisywana tutaj działalność pod nazwą F.I.R. GRACJA Janusz Waszczak żadnych pracowników produkcji nie zatrudnia. I to nie tylko w Łęknicy ale nigdzie w Polsce. Ta działalność jest niezbyt uczciwa, bo ogłoszenia tej firmy są tak napisane jakoby zatrudniano chałupników no ale w rzeczywistości sprzedają tylko jakiś nic nie warty informator o pracach chałupniczych. Być może chciałaś napisać o jakiejś innej firmie o nazwie GRACJA bo jest ich w Polsce nie mało jednak żadna z nich nie przyjmuje chałupników.
Admina proszę o nie usuwanie z nazwy firmy nazwiska właściciela gdyż zgodnie z ustawą jest ono integralną częścią nazwy firmy - w takiej też postaci jest wpisana do publicznego rejestru CEIDG i nie ma tu mowy o ochronie danych osobowych.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-03 17:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2015-07-03 17:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janusz - 2015-06-27 14:54:11]:
Witam,widzę że mój imiennik dalej się nudzi i pisze głupoty...Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
orlik - 2015-07-12 18:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle tutaj negatywnych komentarzy.Dziwi mnei to, że nikt tego nigdzie nie zgłosił. jeśli jesteście oszukani przez gracje to po zgłoszeniu mogłaby sprawa ruszyć i odzyskalibyście swoje pieniądze. trzeba uważać na co się pieniądze wydaje, nawet jeśli to jest wcześniej wspomniane 38zł. @Janusz widać, że wiesz najwięcej z wszystkich tutaj. Może ktoś przeczyta te opiniie i nie będzie musiał potem żałować wydanych pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-07-18 09:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalnie wierzyć się nie chce, jeśli ma ktoś sprawdzoną pracę chałupniczą to ja tez bardzo proszę o info na meila: izabela.szymborska@o2.pl, mam tylko 3 miesiące do porodu i chciałabym sobie dorobić dla maluszka....:)
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2015-07-27 21:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, poszukuję pracy chałupniczej dla mojej żony. Tylko uczciwego za wypłaci kasę za rzetelną pracę. Proszę o kontakt mariusz-81-kw@o2.pl
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja poprzez osobisty kontakt z tym "pracodawcą" jest niemożliwa. Pod podanym adresem firmy nikt nikogo nie przyjmuje.
Pytania: Pytań nie ma - kontakt tylko poprze e-mail, pocztę polską no i konto bankowe, na które "należy" wpłacać żądaną przez tego osobnika sumę
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-13 00:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Ź - 2015-08-13 00:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mariusz i @Ja czy wy naprawdę wierzycie jeszcze w pracę chałupniczą.. Szczerze mówiąc dla mnie to jakieś nierealne w dobie fabryk i maszyn, by ludzie sami składali długopisy czy pakowali zapałki do pudełek. To oczywiście tylko przykłady, ale radziłabym unikać tego typu zarobku. Nawet żeby sobie trochę dorobić.
zdjecie uzytkownika
REV - 2015-08-29 07:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potrzebujesz kredytu? jeśli tak to napisz do nas na rev.benedict@hotmail.com o więcej informacji o Państwa danych na poniższym formacie
Wypełnić i odesłać ...

Imię:
Kraj:
Państwo:
Numer telefonu komórkowego:
Kwota potrzebna jako pożyczki:
Czas trwania kredytu:
Wiek:
Płeć:
kontakt e-mail: rev.benedict@hotmail.com
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”?
Zadaj pytanie
alert