Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

Pracowałeś w firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA” i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
C.G. - 2014-09-20 10:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [sara - 2014-09-05 07:20:58]:
W Polsce nie ma uczciwej pracy chałupniczej.Na rynek pracy wypłynęli oszuści.
Tylko szkoda,ze właściciele portali reklamowych i ogłoszeniowych nie liczą się ze zdaniem oszukanych ludzi.
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-09-23 15:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pod wrażeniem ilości tutejszych wpisów, wszystko byłoby ok, ale większość z nich jest bardzo negatywna, a inne to prośby o pomoc w znalezieniu pracy. Faktem jest tez, że wpisując w google Firma Usługowo-Informacyjno-Reklamowa "Gracja" wyskakuje więcej takich wpisów, lepiej byc ostrożnym. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
45 - 2014-10-26 04:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wytlumaczy mi ktos te wieczną polską wade? Kombinatorstwo? Nie mozna wciaz zyc jak za komuny. Nastaly lepsze czasy, jest ciezko, bo trzeba sie nauczyc zyc w innym systemie, ale wszystko idzie w dobra strone, dlatego moze ludzie, ktorzy nadal chca kombinowac, niech nie otwieraja biznesu, typu GRACJA!!
zdjecie uzytkownika
ewcia3232 - 2014-10-30 15:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BARDZO PROSZĘ O JAKAŚ WIAROGODNĄ FIRMĘ CHAŁUPNICZĄ,CIĘŻKO NAM Z 5 DZIECI,TYM BARDZIEJ ŻE JA NIE MOGĘ ZNALEŻĆ PRACY,Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POLECENIE .MÓJ ADRES ewcia3232@hotmail.com
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-11-05 14:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pisałam do tej firmy by mi opisali szczegóły pracy. Dopiero po 3 mailu wyjawili ze pieniądze nie za koperty zaadresowane się ma a tylko jeśli ich adresaci zakupią coś od firmy. Wiec można się narobić i nic nie zarobic w sumie. Do tego koniecznie chcieli bym kupiła ich informator bo to jedyna droga do współpracy. Napisałam ze znam o nich opinie i jeśli chcą je obalić i wyjść na uczciwych to niech mi coś zaproponują. To odpisał (po 23.00 zaznaczam, wiec to raczej prywatna osoba!) 'dobranoc'. Dałam szanse na poprawę wizerunku ale to jednak oszuści :(
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2014-11-05 22:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaska - 2014-11-05 14:18:57]:
Brak słów...
zdjecie uzytkownika
www - 2014-11-18 20:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesli macie namiary na uczciwa firme to prosze o maila asia_w13@gazeta.pl
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-11-21 03:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo was prosze jezeli macie naprawde wiarygodna i sprawdzona oferte pracy to prosze mi pomoc ma 7 dzieci z tego 4 jest jeszcze mala nie daje rady finansowo i potrzebuje pracy w domu musze jakos wyzywic dzieci a do pracy normalnej nikt mnie nie przyjmie bo mam male dzieci a nawet jak by to opiekunka kosztuje bardzo prosze o pomoc sprawdzonej oferty chalupniczej przejrzalam juz setki ogloszen ale opinie sa straszne . Myslalam ze tu cos wyjdzie ale dziekuje wam za ostrzerzenie ... to moj e mail.. ilroman@poczta.pl bardzo prosze o sprawdzona oferte
zdjecie uzytkownika
KUMA666 - 2014-11-24 13:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZY JEST JAKAŚ WIARYGODNA PRACA CHAŁUPNICZA PROSZĘ PISAĆ DO MNIE NA ADRES KUMA666@INTERIA.EU .
zdjecie uzytkownika
asienka_03 - 2014-12-01 09:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy zna ktoś jakieś namiary na wiarygodną pracę chałupniczą. Proszę pisać na asienka_03@hotmail.com
zdjecie uzytkownika
SprawiedliwyTusk - 2014-12-01 23:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znuf? Jak bym to zobaczył to w Twoim CV, to bym się pochlastał...
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-12-03 10:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asienka_03 - 2014-12-01 09:20:25]:
OD KIEDY CHAŁUPNIK PRZECHODZI ROZMOWĘ KWALIFIKACYJNĄ ???ŚMIESZNE...
zdjecie uzytkownika
Paulla26 - 2014-12-04 12:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ten Pan to chyba kolejny naciągacz, jakich wielu niestety. Odpisał na każdą moją wiadomość. Piszecie tu o 25 zł. Mnie poprosił o przelew 100 zł w ramach zakupu maszynki do nabijania napisów na długopisy( zwrotne podobno przy pierwszym wynagrodzeniu). Nie mam najmniejszej ochoty ryzykować po raz drugi z wpłacaniem jakiejkolwiek kwoty przed otrzymaniem towaru do złożenia. Powiedzmy sobie wprost,,, prawdziwych i uczciwych firm tego typu nie ma!! I tyle w temacie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2014-12-04 13:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paulla26 - 2014-12-04 12:34:22]:
Witam,my nie pobieramy 100 zł za jakąś maszynkę...bo nawet nie ma żadnej maszynki do tej propozycji...po co takie bzdury pisać??Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Szania - 2014-12-09 12:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Gracja - 2014-12-04 13:14:39]:
Ale nie wypierasz się tych wszystkich negatywnych komentarzy. Ładnie bajerujesz na stronie "firmy".
zdjecie uzytkownika
Bruno - 2014-12-15 00:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interesujące, że nie ma ani jednej pozytywnej opinii o firmie Gracja od aktualnie zatrudnionych w niej pracowników. Z tego chyba wynika, iż firma jest niby-firmą, wyłudzającą pieniądze od zainteresowanych w niej pracą. Jeżeli tak jest istotnie, jej właściciel powinien być ścigany przez polski wymiar sprawiedliwości za wyłudzenie ogromnej ilości pieniędzy. Mnie zastanowiła ogromnie niechlujnie wykonana strona internetowa firmy, która od razu każe się zastanowić nad wiarygodnością. Na szczęście przeczytałem powyższe komentarze internautów, co ustrzegło mnie przed wyrzuceniem w błoto dwudziestu kilku złotych.
zdjecie uzytkownika
Edward - 2015-02-22 21:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na 100% oszuści. Sprawdziłe w KRS Online. Firmy o taki numerze NIP i Regon nie ma w Polsce.
zdjecie uzytkownika
Gracja - 2015-02-23 10:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Edward - 2015-02-22 21:56:12]:
Nie ma w KSR bo nie musi,firma jest zarejestrowana,ktoś szuka tam gdzie nie trzeba,tu się sprawdza Firmy: http://www.stat.gov.pl , Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gracja - 2015-02-23 10:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gracja - 2015-02-23 10:25:01]:
Nie ma w KRS!bo nie musi,firma jest zarejestrowana,ktoś szuka tam gdzie nie trzeba,tu się sprawdza Firmy: http://www.stat.gov.pl , Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-02-27 22:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [gracja - 2015-02-23 10:28:09]:
Oczywiście U.I.R. (usunięte przez administratora) - taka jest pełna nazwa w CEIDG (NIP: 8992161229, REGON: 932119886) nie musi i nie może i nie jest w KRS bo to nie jest przedsiębiorstwo będące spółką ani tym bardziej przedsiębiorstwem państwowym. To indywidualna działalność gospodarcza prowadzona w mieszkaniu tego "przedsiębiorcy"
Polega ona na rozsyłaniu bardzo wątpliwej jakości informacji o możliwości pracy "chałupniczej". Wątpliwej dlatego, że ta "GRACJA" to agencja reklamowa która sprzedaje informatory a są one kompletnie bezwartościowe bo zawierają adresy kolejnych naciągaczy, którzy żerują na ludziach oczekujących zatrudnienia we własnym mieszkaniu.
zdjecie uzytkownika
Maniuś - 2015-03-30 23:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zna ktoś jakąś firmę chałupniczą wiarygodną, jak tak to proszę o kontakt Spoczko123@onet.pl
zdjecie uzytkownika
yeli - 2015-04-08 07:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jeżeli jest tu ktoś naprawdę uczciwy i zna namiary na firmę przy której chałupnictwo nie jest fałszerstwem bardzo was proszę wyślijcie info na maila: yeli@wp.pl
Przy dwójce małych dzieciaków naprawdę ciężko o jakąś pracę więc bardzo proszę o kontakt uczciwych. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
przemo-michalowski@wp.pl - 2015-04-13 14:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwyczajni oszusci jezeli ktos ma wiartgodna firme poprosze o dane
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja poprzez osobisty kontakt z tym "pracodawcą" jest niemożliwa. Pod podanym adresem firmy nikt nikogo nie przyjmuje.
Pytania: Pytań nie ma - kontakt tylko poprze e-mail, pocztę polską no i konto bankowe, na które "należy" wpłacać żądaną przez tego osobnika sumę
zdjecie uzytkownika
aneczka - 2015-04-16 13:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gracja - 2015-02-23 10:28:09]:
naciagacze jakich mało głupia wysłałam przelew 38 zł i nic nie otrzymałam a na maile oczywiscie nie odpisują OSZUSCI I TO STRASZNI
zdjecie uzytkownika
Ralni - 2015-04-30 16:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie jszcze, że policja się tym nie zainteresowała tylko firma nadal działa. Ale jeżeli ktoś ma z nimi jakąś styczność to poinformujcie o tym odpowiednie władze.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy FIRMA USŁUGOWO - INFORMACYJNO - REKLAMOWA „GRACJA”?
Zadaj pytanie
alert