Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EuropaJob Sp z o. o.


Oceniono 312 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
EuropaJob Sp z o. o.
KS. BP. WŁADYSŁAWA BANDURSKIEGO 66
31-515 Kraków
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Adi22 - 2014-03-28 17:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rysiu z klanu - 2014-03-28 15:56:19]:
Ok. A Ty długo czekałeś od zgłoszenia na wyjazd? Czyli jak sam jestem to oni mi sami przydzielą 3 ludzi i razem w grupie robimy? A Ty długo już tam jesteś?
zdjecie uzytkownika
Adi22 - 2014-03-28 18:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adi22 - 2014-03-28 17:42:32]:
I ile dziennie minimum trzeba przesortować i czy dużo godz. jest?
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2014-03-29 10:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedni chwalą drudzy narzekają to cholera wie gdzie leży prawda jeżeli jest tak jak WORKER pisze to faktycznie duża lipa!Do tych co tam obecnie są piszcie jak tam jest naprawdę!!!!
zdjecie uzytkownika
worker - 2014-03-29 13:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gienek z mojej grupy zostały dwie osoby. Reszta juz wrociła. Jak nie masz co ze soba zrobic to jedz. Ale nie licz na odłozenie jakiejs kasy. 1600 euro ? to fikcja i jakas bzdura. realne zarobki to 500-800 euro na rękę. 800 euro tylko wtedy kiedy praca jest codziennie. Kiedy ja pracowałem w Lotte nie było takiego tygodnia. Jedno co jest na ogromny plus to swietne warunki zamieszkania ( pralka, prysznic, fajna kuchnia, salon z tv. Praca w fatalnych warunkach (usunięte przez administratora). Zaden Niemiec tej pracy nie wziąłby nawet za duzo większe pieniądze
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2014-03-29 18:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [worker - 2014-03-29 13:53:30]:
To faktycznie szału nie ma a Ty długo tam byłeś? Napisz jak wygląda taki dzień pracy co i jak krok po kroku co się robi. Bo miałem zamiar tam się do nich zgłosić , ale teraz to już nie wiem.
zdjecie uzytkownika
Maciuś z klanu - 2014-04-03 12:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Rysiem bo jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] D dawno nie byłem tak wypoczęty i nie miałem tak długich weekendów jak tutaj, praca kosa, prosta i lekka może nawet lżejsza od spaceru, warunki mieszkalne po prostu bajka :D
zdjecie uzytkownika
robi77 - 2014-04-10 13:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak w Niemczech, bo byłem we Francji, ale tam wszystko było w przadki. Pieniądze takie jak obiecali i na czas, kontakt z biurem ok, mieszkanie tez w porządku, bez szału ale czysto i wszystko wyposazone. CHętnie pojechałby jeszcze raz gdyby się taki projekt trafił
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-27 17:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robi77, to nie ma juz szansy by pojawiły się podobne projekty, nic nie słyszałeś o kolejnych wyjazdach z EuropaJob?
zdjecie uzytkownika
monk - 2014-05-07 22:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-05-07 22:25:18]:
ktos cos wie gdzie jakas prace zalatwic w niemczech??
zdjecie uzytkownika
wladzia38 - 2014-05-28 09:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
przed wyjazdem z Europajob troche sie martwilam czytając niektóre opinie na forach, ale zaryzykowalam i nie zaluje!. Bylam w pracy jako opiekunka 2 miesiace w okolicach Essen i na pewno pojade raz jeszcze. Wypłate dostalam w całości 1125 Euro, formalnosci szybko zalatwione, przemile Panie z którymi kontakt jest na wyjeździe nawet, organizacja calego przejazdu za darmo spod domu. Mialam jedynie mały problem z panią do której pojechalam, ale to nie wina agencji. POLECAM
zdjecie uzytkownika
tyrion - 2014-05-28 14:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro korzystaliście z usług EuropaJob to możecie jeszcze powiedzieć czy aplikacja dzięki nim do pracy wiąże się z jakimiś kosztami?
zdjecie uzytkownika
wladzia38 - 2014-06-03 09:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiąże się z kosztami. Transport opłacają, ma się wyżywienie i zakwaterowanie na miejscu. My jako osoby wyjeżdzajace do pracy nic im nie płacimy dodatkowo
zdjecie uzytkownika
Mors - 2014-06-21 13:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zasadzie to nikt do pracy nie zmusza. Zawsze jak coś jest nie tak to można się zwolnić czy wymówić umowę.
zdjecie uzytkownika
Mors - 2014-07-12 07:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety trzeba liczyć się z konsekwencjami :/ bo nie ma nic za darmo na tym świecie. Trzeba się tylko zastanowić, czy jeżeli tak jest to warto się męczyć?
zdjecie uzytkownika
akre - 2014-07-31 09:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, wybiera sie ktos na sortownie w sierpniu? prosze o kontakt gg 271590
zdjecie uzytkownika
pit3090 - 2014-08-14 07:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też tam się wybierałem do tej sortowni ale po przeczytaniu wszystkich informacji na temat zarobków i ilości dni pracujących w tygodniu to stwierdziłem że poszukam coś innego.
Spokojnie znalazłem pracę na wózek widłowy za 1100 euro przy 160 godz pracy
Moja rada to trzeba słać oferty i trochę poczekać. Na 10 wysłanych odezwali się z 6
Pozdrawiam
EuropaJob Sp z o. o. "Wywiad z Grażyna Kuszewska - Specjalista Ds. Rekrutacji w firmie EuropaJob Sp z o. o."
Jaki jest cel Państwa firmy? Rekrutacja pracowników,  Odpowiadanie na potrzeby klientów.  Nacisk głównie na klientów zagranicznych, Odpowiadanie na oferty,  proponowanie odpowiednich kandydatów. Coś zmieniło się od założenia firmy EuropaJobs? Od czasu założenia zwiększyła się oczywiście liczba naszych pracowników. Zdecydowanie jest ich więcej.   Siedziba firmy nadal znajduję się w t...
zdjecie uzytkownika
Sro - 2014-08-29 09:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktoś może jakieś informacje na temat pracy mechanika w ULM? Widziałem, że poszukują tam chętnych, a totalnie nie mam pojęcia czego się spodziewać po EuropaJob. Chciałbym liczyć na wsparcie w rozeznawaniu dokumentów, tak aby nie wpakować się w jakieś tarapaty. Bo ich podejście do całej mechaniki jest chyba zupełnie inne niż w Polsce...
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-08-29 14:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kontaktowałam się dziś z panią z biura w sprawie pracy przy sortowaniu butelek praca należy raczej do słabo opłacanych zazwyczaj 700-800 euro z czego odtrącają 180 euro za mieszkanie, każą jechać swoim autem albo ewentualnie szukają kogoś kto jest skłonny jechać swoim autem więc kolejne koszty bo mieszkania są około 15 km biuro raczej nie zapewnia pewnych godzin
zdjecie uzytkownika
Fafik - 2014-08-31 16:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rysiu z klanu:) - 2014-03-20 20:40:51]:
Rysiu z Klanu 1600 Netto Miesięcznie to Waluta Pl ? Euro ?
zdjecie uzytkownika
rambo - 2014-09-01 14:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi kobieta z biura powiedziała że można zarobić 900 euro z czego odciągają za mieszkanie
zdjecie uzytkownika
Ziomek - 2014-09-03 16:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Wybiera się ktoś może teraz niedługo do pracy w Lotte przy sortowaniu butelek przez tą agencję?Jak tak to proszę o szybką odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
john - 2014-09-20 11:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybiera się może jakiś elektryk 13 października do Drezdna..Czekam na kontakt...Może jest jakiś elektryk na forum co pracuje przez ta Agencje .proszę o opinie...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-29
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-10-20 00:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, wiecie moze jak jest jako operator cnc we francji z europajob?
zdjecie uzytkownika
Walczak - 2014-10-20 09:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znalazłem sporo ogłoszeń o pracę w Niemczech i Francji. W zasadzie posiadają całkiem bogatą bazę, ale zastanawia mnie jedno - nawet po miesiącu czasu niektóre oferty nie znikają . Czy to rekrutacja trwa tak długo, czy mają spory problem ze znalezieniem pracownika... ciekawe jaka jest prawda i ewentualnie co przemawia przeciwko podjęciu współpracy z nimi.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuropaJob Sp z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x