Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: EuropaJob Sp z o. o.


Oceniono 302 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
EuropaJob Sp z o. o.
KS. BP. WŁADYSŁAWA BANDURSKIEGO 66
31-515 Kraków
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Adi22 - 2014-03-20 20:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam chciałem się dowiedzieć jak konkretnie wygląda przebieg pracy w Lotte przy sortowaniu butelek ile godz. dziennie no i jak wygląda praca.Proszę o odpowiedz z góry dziękuje. Czy trzeba znać język no i ogólnie tak ile tera da się tam tak zarobić na miesiąc i po zgłoszeniu ile czeka się tak na odp. od nich w sprawie wyjazdu,acha i czy jak ktoś ma daleko do nich to czy umowę przysyłają do chaty? czy jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
Rysiu z klanu:) - 2014-03-20 20:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jest zajebiscie . Mozna zarobic nawet do 1600 netto.Za mieszkanie placisz 180 ale naprawde warto tutaj przyjechac. Polecam chociaz jestem zgarbiony od butelek.
zdjecie uzytkownika
Adi22 - 2014-03-20 21:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rysiu z klanu:) - 2014-03-20 20:40:51]:
Chciałbym żeby było tak jak piszesz a jak z językiem? i ile od zgłoszenia czeka się mnie więcej na taki wyjazd?
zdjecie uzytkownika
1audi - 2014-03-28 10:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wybiera się do Trapenkamp, pracował tam już ktoś jak tam jest?
zdjecie uzytkownika
Rysiu z klanu - 2014-03-28 15:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adi22 - 2014-03-20 21:08:29]:
Jezyk nie jest konieczny pracujesz w Polskiej grupie....Sluchaj zaley kiedy zlozysz zgloszenie i cala aplikacje...Polecam.
zdjecie uzytkownika
Adi22 - 2014-03-28 17:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rysiu z klanu - 2014-03-28 15:56:19]:
Ok. A Ty długo czekałeś od zgłoszenia na wyjazd? Czyli jak sam jestem to oni mi sami przydzielą 3 ludzi i razem w grupie robimy? A Ty długo już tam jesteś?
zdjecie uzytkownika
Adi22 - 2014-03-28 18:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adi22 - 2014-03-28 17:42:32]:
I ile dziennie minimum trzeba przesortować i czy dużo godz. jest?
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2014-03-29 10:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedni chwalą drudzy narzekają to cholera wie gdzie leży prawda jeżeli jest tak jak WORKER pisze to faktycznie duża lipa!Do tych co tam obecnie są piszcie jak tam jest naprawdę!!!!
zdjecie uzytkownika
worker - 2014-03-29 13:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gienek z mojej grupy zostały dwie osoby. Reszta juz wrociła. Jak nie masz co ze soba zrobic to jedz. Ale nie licz na odłozenie jakiejs kasy. 1600 euro ? to fikcja i jakas bzdura. realne zarobki to 500-800 euro na rękę. 800 euro tylko wtedy kiedy praca jest codziennie. Kiedy ja pracowałem w Lotte nie było takiego tygodnia. Jedno co jest na ogromny plus to swietne warunki zamieszkania ( pralka, prysznic, fajna kuchnia, salon z tv. Praca w fatalnych warunkach (usunięte przez administratora). Zaden Niemiec tej pracy nie wziąłby nawet za duzo większe pieniądze
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2014-03-29 18:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [worker - 2014-03-29 13:53:30]:
To faktycznie szału nie ma a Ty długo tam byłeś? Napisz jak wygląda taki dzień pracy co i jak krok po kroku co się robi. Bo miałem zamiar tam się do nich zgłosić , ale teraz to już nie wiem.
zdjecie uzytkownika
Maciuś z klanu - 2014-04-03 12:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Rysiem bo jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] D dawno nie byłem tak wypoczęty i nie miałem tak długich weekendów jak tutaj, praca kosa, prosta i lekka może nawet lżejsza od spaceru, warunki mieszkalne po prostu bajka :D
zdjecie uzytkownika
robi77 - 2014-04-10 13:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak w Niemczech, bo byłem we Francji, ale tam wszystko było w przadki. Pieniądze takie jak obiecali i na czas, kontakt z biurem ok, mieszkanie tez w porządku, bez szału ale czysto i wszystko wyposazone. CHętnie pojechałby jeszcze raz gdyby się taki projekt trafił
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-27 17:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robi77, to nie ma juz szansy by pojawiły się podobne projekty, nic nie słyszałeś o kolejnych wyjazdach z EuropaJob?
zdjecie uzytkownika
monk - 2014-05-07 22:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-05-07 22:25:18]:
ktos cos wie gdzie jakas prace zalatwic w niemczech??
zdjecie uzytkownika
wladzia38 - 2014-05-28 09:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
przed wyjazdem z Europajob troche sie martwilam czytając niektóre opinie na forach, ale zaryzykowalam i nie zaluje!. Bylam w pracy jako opiekunka 2 miesiace w okolicach Essen i na pewno pojade raz jeszcze. Wypłate dostalam w całości 1125 Euro, formalnosci szybko zalatwione, przemile Panie z którymi kontakt jest na wyjeździe nawet, organizacja calego przejazdu za darmo spod domu. Mialam jedynie mały problem z panią do której pojechalam, ale to nie wina agencji. POLECAM
zdjecie uzytkownika
tyrion - 2014-05-28 14:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro korzystaliście z usług EuropaJob to możecie jeszcze powiedzieć czy aplikacja dzięki nim do pracy wiąże się z jakimiś kosztami?
zdjecie uzytkownika
wladzia38 - 2014-06-03 09:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiąże się z kosztami. Transport opłacają, ma się wyżywienie i zakwaterowanie na miejscu. My jako osoby wyjeżdzajace do pracy nic im nie płacimy dodatkowo
zdjecie uzytkownika
Mors - 2014-06-21 13:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zasadzie to nikt do pracy nie zmusza. Zawsze jak coś jest nie tak to można się zwolnić czy wymówić umowę.
zdjecie uzytkownika
Mors - 2014-07-12 07:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety trzeba liczyć się z konsekwencjami :/ bo nie ma nic za darmo na tym świecie. Trzeba się tylko zastanowić, czy jeżeli tak jest to warto się męczyć?
zdjecie uzytkownika
akre - 2014-07-31 09:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, wybiera sie ktos na sortownie w sierpniu? prosze o kontakt gg 271590
zdjecie uzytkownika
pit3090 - 2014-08-14 07:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też tam się wybierałem do tej sortowni ale po przeczytaniu wszystkich informacji na temat zarobków i ilości dni pracujących w tygodniu to stwierdziłem że poszukam coś innego.
Spokojnie znalazłem pracę na wózek widłowy za 1100 euro przy 160 godz pracy
Moja rada to trzeba słać oferty i trochę poczekać. Na 10 wysłanych odezwali się z 6
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Sro - 2014-08-29 09:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktoś może jakieś informacje na temat pracy mechanika w ULM? Widziałem, że poszukują tam chętnych, a totalnie nie mam pojęcia czego się spodziewać po EuropaJob. Chciałbym liczyć na wsparcie w rozeznawaniu dokumentów, tak aby nie wpakować się w jakieś tarapaty. Bo ich podejście do całej mechaniki jest chyba zupełnie inne niż w Polsce...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-01
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
Do restauracji w obrębie Starego Miasta i w centrum Kazimierza poszukujemy osób z na stanowisko:   Kucharz zmianowy Miejsce pracy: Kraków Oferujemy pracę w dobrym lokalu o ugruntowanej pozycji oraz atrakcyjne warunki zatrudnienia. Od kandydatów oczekujemy doświadczenia na podobnym stanowisku, zapału i chęci do pracy.   
zdjecie uzytkownika
Fafik - 2014-08-31 16:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rysiu z klanu:) - 2014-03-20 20:40:51]:
Rysiu z Klanu 1600 Netto Miesięcznie to Waluta Pl ? Euro ?
zdjecie uzytkownika
rambo - 2014-09-01 14:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi kobieta z biura powiedziała że można zarobić 900 euro z czego odciągają za mieszkanie
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuropaJob Sp z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski