Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EuropaJob Sp z o. o.

Pracowałeś w firmie EuropaJob Sp z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-04-27 17:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robi77, to nie ma juz szansy by pojawiły się podobne projekty, nic nie słyszałeś o kolejnych wyjazdach z EuropaJob?
zdjecie uzytkownika
monk - 2014-05-07 22:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-05-07 22:25:18]:
ktos cos wie gdzie jakas prace zalatwic w niemczech??
zdjecie uzytkownika
wladzia38 - 2014-05-28 09:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
przed wyjazdem z Europajob troche sie martwilam czytając niektóre opinie na forach, ale zaryzykowalam i nie zaluje!. Bylam w pracy jako opiekunka 2 miesiace w okolicach Essen i na pewno pojade raz jeszcze. Wypłate dostalam w całości 1125 Euro, formalnosci szybko zalatwione, przemile Panie z którymi kontakt jest na wyjeździe nawet, organizacja calego przejazdu za darmo spod domu. Mialam jedynie mały problem z panią do której pojechalam, ale to nie wina agencji. POLECAM
zdjecie uzytkownika
tyrion - 2014-05-28 14:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro korzystaliście z usług EuropaJob to możecie jeszcze powiedzieć czy aplikacja dzięki nim do pracy wiąże się z jakimiś kosztami?
zdjecie uzytkownika
wladzia38 - 2014-06-03 09:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiąże się z kosztami. Transport opłacają, ma się wyżywienie i zakwaterowanie na miejscu. My jako osoby wyjeżdzajace do pracy nic im nie płacimy dodatkowo
zdjecie uzytkownika
Mors - 2014-06-21 13:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zasadzie to nikt do pracy nie zmusza. Zawsze jak coś jest nie tak to można się zwolnić czy wymówić umowę.
zdjecie uzytkownika
Mors - 2014-07-12 07:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety trzeba liczyć się z konsekwencjami :/ bo nie ma nic za darmo na tym świecie. Trzeba się tylko zastanowić, czy jeżeli tak jest to warto się męczyć?
zdjecie uzytkownika
akre - 2014-07-31 09:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, wybiera sie ktos na sortownie w sierpniu? prosze o kontakt gg 271590
zdjecie uzytkownika
pit3090 - 2014-08-14 07:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też tam się wybierałem do tej sortowni ale po przeczytaniu wszystkich informacji na temat zarobków i ilości dni pracujących w tygodniu to stwierdziłem że poszukam coś innego.
Spokojnie znalazłem pracę na wózek widłowy za 1100 euro przy 160 godz pracy
Moja rada to trzeba słać oferty i trochę poczekać. Na 10 wysłanych odezwali się z 6
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Sro - 2014-08-29 09:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktoś może jakieś informacje na temat pracy mechanika w ULM? Widziałem, że poszukują tam chętnych, a totalnie nie mam pojęcia czego się spodziewać po EuropaJob. Chciałbym liczyć na wsparcie w rozeznawaniu dokumentów, tak aby nie wpakować się w jakieś tarapaty. Bo ich podejście do całej mechaniki jest chyba zupełnie inne niż w Polsce...
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-08-29 14:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kontaktowałam się dziś z panią z biura w sprawie pracy przy sortowaniu butelek praca należy raczej do słabo opłacanych zazwyczaj 700-800 euro z czego odtrącają 180 euro za mieszkanie, każą jechać swoim autem albo ewentualnie szukają kogoś kto jest skłonny jechać swoim autem więc kolejne koszty bo mieszkania są około 15 km biuro raczej nie zapewnia pewnych godzin
zdjecie uzytkownika
Fafik - 2014-08-31 16:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rysiu z klanu:) - 2014-03-20 20:40:51]:
Rysiu z Klanu 1600 Netto Miesięcznie to Waluta Pl ? Euro ?
zdjecie uzytkownika
rambo - 2014-09-01 14:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi kobieta z biura powiedziała że można zarobić 900 euro z czego odciągają za mieszkanie
zdjecie uzytkownika
Ziomek - 2014-09-03 16:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Wybiera się ktoś może teraz niedługo do pracy w Lotte przy sortowaniu butelek przez tą agencję?Jak tak to proszę o szybką odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
john - 2014-09-20 11:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybiera się może jakiś elektryk 13 października do Drezdna..Czekam na kontakt...Może jest jakiś elektryk na forum co pracuje przez ta Agencje .proszę o opinie...
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-10-20 00:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, wiecie moze jak jest jako operator cnc we francji z europajob?
zdjecie uzytkownika
Walczak - 2014-10-20 09:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znalazłem sporo ogłoszeń o pracę w Niemczech i Francji. W zasadzie posiadają całkiem bogatą bazę, ale zastanawia mnie jedno - nawet po miesiącu czasu niektóre oferty nie znikają . Czy to rekrutacja trwa tak długo, czy mają spory problem ze znalezieniem pracownika... ciekawe jaka jest prawda i ewentualnie co przemawia przeciwko podjęciu współpracy z nimi.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-11-03 16:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WIE ktos jak maja operatorz cnc we francji? z EuropaJOB
zdjecie uzytkownika
amba - 2014-11-07 08:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracował ktoś jako szlifierz odlewów we francji? może ktoś coś więcej napisze o tej pracy
zdjecie uzytkownika
monikA - 2014-11-13 16:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że praca taka sama, tylko masz we Francji zdecydowanie inne warunki, lepszy sprzęt no i wynagrodzenie też jest adekwatne oczywiście do obowiązków, tylko jednak troszkę wiesze niż byś dostał normalnie w kraju. Czy się opłaca nie wiem, to już niech inne osoby się wypowiedzą na ten temat.
zdjecie uzytkownika
sss - 2014-11-18 15:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś lub pracuje jako operator cnc z europajob we fracji? Jakie zarobki? Czy praca jest na okrągło? Czy przestoje są?
zdjecie uzytkownika
Pawel - 2014-11-27 19:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze ktos chetny podzielic sie opinia dot. pracy w w/w firmie? jestem zainteresowany wspolpraca lecz chce sie zorientowac jak wyglada praca z pkt. wiedzenia pracownika. Dzieki z gory. Pozdrawiam-Paweł
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-12-22
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
aswq2 - 2014-12-13 00:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pakiet świadczeń socjalnych istnieje w tej firmie? czy stanowisko wiąże sie z dużą odpowiedzialnośćia w działaniu? jaka jest możliwość rozwoju w tej firmie czy sa szkolenia kursy ? czy rekrytacja polega na rozmowie kwalifikacyjnej na dalszym etapie? z doswiadczeniem przyjmuja czy bez takze? dziekuje bardzo za odpowedz
zdjecie uzytkownika
Zofia. - 2014-12-15 14:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wyjeżdżałam z ta firma jako opiekunka, wcześniej byłam na kursie jezyka niemieckiego u nich, czy mozna tam odbyć inne kursy to nie wiem. nie miałam zadnego doswiadczenia i jezyk podstawowy, wiec stawka tez nie byla rewelacyjna, ale z pewnoscia wiecej zarobilam tam, niz bym zarobila tu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuropaJob Sp z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EuropaJob Sp z o. o.?
Zadaj pytanie
x