logo EuropaJob Sp z o. o.

EuropaJob Sp z o. o.

Kraków

Opinie o EuropaJob Sp z o. o.

liszka 2014-03-14 16:54:08
jak jest mało pracy to i pewnie zarobiki nizsze a nie opłaca sie to zalerzy jak dla kogo jak ja bym chciała 600 euro zarabiac a nie jak tu miec 1300 złoty za tyranie po 12 gdzin
Adi22 2014-03-20 20:36:41
Witam chciałem się dowiedzieć jak konkretnie wygląda przebieg pracy w Lotte przy sortowaniu butelek ile godz. dziennie no i jak wygląda praca.Proszę o odpowiedz z góry dziękuje. Czy trzeba znać język no i ogólnie tak ile tera da się tam tak zarobić na miesiąc i po zgłoszeniu ile czeka się tak na odp. od nich w sprawie wyjazdu,acha i czy jak ktoś ma daleko do nich to czy umowę przysyłają do chaty? czy jak to wygląda?
2
Rysiu z klanu:) 2014-03-20 20:40:51
Jest zajebiscie . Mozna zarobic nawet do 1600 netto.Za mieszkanie placisz 180 ale naprawde warto tutaj przyjechac. Polecam chociaz jestem zgarbiony od butelek.
4
Adi22 2014-03-20 21:08:29
Chciałbym żeby było tak jak piszesz a jak z językiem? i ile od zgłoszenia czeka się mnie więcej na taki wyjazd?
1audi 2014-03-28 10:37:59
Czy ktoś wybiera się do Trapenkamp, pracował tam już ktoś jak tam jest?
Rysiu z klanu 2014-03-28 15:56:19
Jezyk nie jest konieczny pracujesz w Polskiej grupie....Sluchaj zaley kiedy zlozysz zgloszenie i cala aplikacje...Polecam.
Adi22 2014-03-28 17:42:32
Ok. A Ty długo czekałeś od zgłoszenia na wyjazd? Czyli jak sam jestem to oni mi sami przydzielą 3 ludzi i razem w grupie robimy? A Ty długo już tam jesteś?
Adi22 2014-03-28 18:54:16
I ile dziennie minimum trzeba przesortować i czy dużo godz. jest?
Gienek 2014-03-29 10:19:14
Jedni chwalą drudzy narzekają to cholera wie gdzie leży prawda jeżeli jest tak jak WORKER pisze to faktycznie duża lipa!Do tych co tam obecnie są piszcie jak tam jest naprawdę!!!!
worker 2014-03-29 13:53:30
Gienek z mojej grupy zostały dwie osoby. Reszta juz wrociła. Jak nie masz co ze soba zrobic to jedz. Ale nie licz na odłozenie jakiejs kasy. 1600 euro ? to fikcja i jakas bzdura. realne zarobki to 500-800 euro na rękę. 800 euro tylko wtedy kiedy praca jest codziennie. Kiedy ja pracowałem w Lotte nie było takiego tygodnia. Jedno co jest na ogromny plus to swietne warunki zamieszkania ( pralka, prysznic, fajna kuchnia, salon z tv. Praca w fatalnych warunkach (usunięte przez administratora). Zaden Niemiec tej pracy nie wziąłby nawet za duzo większe pieniądze
Gienek 2014-03-29 18:20:44
To faktycznie szału nie ma a Ty długo tam byłeś? Napisz jak wygląda taki dzień pracy co i jak krok po kroku co się robi. Bo miałem zamiar tam się do nich zgłosić , ale teraz to już nie wiem.
1
Maciuś z klanu 2014-04-03 12:18:12
Zgadzam się z Rysiem bo jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] D dawno nie byłem tak wypoczęty i nie miałem tak długich weekendów jak tutaj, praca kosa, prosta i lekka może nawet lżejsza od spaceru, warunki mieszkalne po prostu bajka :D
robi77 2014-04-10 13:43:07
Nie wiem jak w Niemczech, bo byłem we Francji, ale tam wszystko było w przadki. Pieniądze takie jak obiecali i na czas, kontakt z biurem ok, mieszkanie tez w porządku, bez szału ale czysto i wszystko wyposazone. CHętnie pojechałby jeszcze raz gdyby się taki projekt trafił
monk 2014-05-07 22:25:19
REKRUTER Z JĘZYKIEM NIEMIECKIM (Kraków)2014-05-07 ">@Oferty Pracy - 2014-05-07 22:25:18
ktos cos wie gdzie jakas prace zalatwic w niemczech??
wladzia38 2014-05-28 09:57:43
Witam,
przed wyjazdem z Europajob troche sie martwilam czytając niektóre opinie na forach, ale zaryzykowalam i nie zaluje!. Bylam w pracy jako opiekunka 2 miesiace w okolicach Essen i na pewno pojade raz jeszcze. Wypłate dostalam w całości 1125 Euro, formalnosci szybko zalatwione, przemile Panie z którymi kontakt jest na wyjeździe nawet, organizacja calego przejazdu za darmo spod domu. Mialam jedynie mały problem z panią do której pojechalam, ale to nie wina agencji. POLECAM
2
wladzia38 2014-06-03 09:32:37
Nie wiąże się z kosztami. Transport opłacają, ma się wyżywienie i zakwaterowanie na miejscu. My jako osoby wyjeżdzajace do pracy nic im nie płacimy dodatkowo
1
akre 2014-07-31 09:34:20
hej, wybiera sie ktos na sortownie w sierpniu? prosze o kontakt gg 271590
pit3090 2014-08-14 07:46:29
Ja też tam się wybierałem do tej sortowni ale po przeczytaniu wszystkich informacji na temat zarobków i ilości dni pracujących w tygodniu to stwierdziłem że poszukam coś innego.
Spokojnie znalazłem pracę na wózek widłowy za 1100 euro przy 160 godz pracy
Moja rada to trzeba słać oferty i trochę poczekać. Na 10 wysłanych odezwali się z 6
Pozdrawiam
pati 2014-08-29 14:35:31
Kontaktowałam się dziś z panią z biura w sprawie pracy przy sortowaniu butelek praca należy raczej do słabo opłacanych zazwyczaj 700-800 euro z czego odtrącają 180 euro za mieszkanie, każą jechać swoim autem albo ewentualnie szukają kogoś kto jest skłonny jechać swoim autem więc kolejne koszty bo mieszkania są około 15 km biuro raczej nie zapewnia pewnych godzin
1
Fafik 2014-08-31 16:28:15
Rysiu z Klanu 1600 Netto Miesięcznie to Waluta Pl ? Euro ?
rambo 2014-09-01 14:37:23
mi kobieta z biura powiedziała że można zarobić 900 euro z czego odciągają za mieszkanie
1
Ziomek 2014-09-03 16:30:40
Witam. Wybiera się ktoś może teraz niedługo do pracy w Lotte przy sortowaniu butelek przez tą agencję?Jak tak to proszę o szybką odpowiedź.
1
john 2014-09-20 11:43:01
Wybiera się może jakiś elektryk 13 października do Drezdna..Czekam na kontakt...Może jest jakiś elektryk na forum co pracuje przez ta Agencje .proszę o opinie...
1
lukas 2014-10-20 00:24:09
witam, wiecie moze jak jest jako operator cnc we francji z europajob?
Walczak 2014-10-20 09:06:53
Znalazłem sporo ogłoszeń o pracę w Niemczech i Francji. W zasadzie posiadają całkiem bogatą bazę, ale zastanawia mnie jedno - nawet po miesiącu czasu niektóre oferty nie znikają . Czy to rekrutacja trwa tak długo, czy mają spory problem ze znalezieniem pracownika... ciekawe jaka jest prawda i ewentualnie co przemawia przeciwko podjęciu współpracy z nimi.
lukas 2014-11-03 16:35:47
WIE ktos jak maja operatorz cnc we francji? z EuropaJOB
1
amba 2014-11-07 08:03:44
pracował ktoś jako szlifierz odlewów we francji? może ktoś coś więcej napisze o tej pracy
sss 2014-11-18 15:12:40
Pracował ktoś lub pracuje jako operator cnc z europajob we fracji? Jakie zarobki? Czy praca jest na okrągło? Czy przestoje są?
Zofia. 2014-12-15 14:09:31
ja wyjeżdżałam z ta firma jako opiekunka, wcześniej byłam na kursie jezyka niemieckiego u nich, czy mozna tam odbyć inne kursy to nie wiem. nie miałam zadnego doswiadczenia i jezyk podstawowy, wiec stawka tez nie byla rewelacyjna, ale z pewnoscia wiecej zarobilam tam, niz bym zarobila tu.
3
tado123 2014-12-26 12:47:11
Poza tym że pani koordynatorka Ewa we Francji ma wszystkich gdzieś i możesz liczyć tam tylko sam na siebie i na pomoc kolegów i nie idzie się doprosić zwrotów kosztów przejazdu i za dojazdy do pracy to reszta jest okay warunki mieszkaniowe dobre praca też nie najgorsza.
,,,,, 2015-02-05 10:12:20
Czy ktoś posiada może Nr. Tel. Do tej agencji? Ponieważ aplikowałem na szlifierz odlewów skontaktowano się ze mną ale przez przypadek usunąłem tą wiadomość proszę o info.
..... 2015-02-05 11:22:45
Na stronie internetowej znajdziesz.
tede 2015-02-18 11:22:00
Pracowałem jako szlifierz w Dreux.Praca super,jedyny mankament to bardzo słabe zabezpieczenie BHP i sprzętowo(nagminnie brak tarcz,frezów a niekiedy samego sprzętu-jak kolega pożyczy to norme zrobisz.Kwatera dwie łazienki, kuchnia z salonem, internet,TV ,pokoje max 2-osobowe.Kasa dobra, robiłem same nocki dodam,płacona w terminie.Co do koordynatorki hhh zabezpiecza cała Francję,szybciej Wam w Krakowie pomogą-tu minus ,a tak to ok na całej lini.
1
wrak 2015-04-11 17:57:55
Pytanie,dlaczego wszystkie prawdziwe i negatywne komentarze sa usuwane? Ponoc dzięki wpisom ludzi można wiele dowiedziec sie o europajob a nie dajecie szansy.
1
Ola 2015-05-09 07:46:41
Witam proszę kogoś kto był z firmy EuropaJob Sp.z.o.o.Jako opiekunka w Niemczech by napisał szczerze czy warto jechać itp bo wczoraj znajoma wdziała interwencje z sądu z Krakowa ze firma nie zapłaciła opiekunka za prace ?i nie wie co za firmę pokazywali pozdrawiam Ola
5
PRACOWNIK 2015-05-18 14:48:43
PRACUJE Z TA FIRMĄ KILKANAŚCIE MIESIĘCY NA TERYTORIUM FRANCJI I MUSZE POWIEDZIEĆ ZE FIRMA WYPŁACA NA CZAS NAWET PRZED 10 KAŻDEGO MIESIĄCA PANI KO0RDYNATOR ZAWSZE POMOCNA SŁUŻY POMOCĄ NAWET W DNIACH SWOJEGO URLOPU I POŚWIĘCA SWÓJ WOLNY CZAS NA PROBLEMY PRACOWNIKÓW PRZY WYPADKU W PRACY MOGLEM ZAWSZE LICZYĆ NA JEJ POMOC A CO DO SAMEJ PRACY JEST BARDZO DOBRZE PŁATNA I MNIEJ TRZEBA SIĘ UROBIĆ JAK W POLSCE
2
praca 2015-06-25 17:08:27
Witam,
na stonie można znalesć ofertę pracy przy pracy fizycznej zbijanie palet czy jest może osoba któa tam była okolice lipska czy płacą jak naley??
nowy 2015-07-19 17:56:03
Tez jestem zainteresowany ta oferta. Prosił bym o informacje jak wygląda praca o ile ktoś już tam pracuje.
n 2015-08-21 10:35:49
Ostatnio pojawiło się ogłoszenie Pracownik produkcji w branży spożywczej, Rzeszów czy ktoś wie co to za produkcja, gdzie się znajduje?
Jadwiga 2015-10-28 11:35:30
Ja dostałam oferty pracy od Europajob dla nauczyciela znającego język francuski i mam pytanie czy ktoś już pracuje na podobnym stanowisku z tej agencji we Francji? Jeśli tak czy może ktoś napisać jakie są warunki pracy, czy nie ma problemu z wypłatami? Mieszkam w Krakówie i pierwszy raz wybieram się do pracy za granicę (usunięte przez administratora)
Ja 2015-10-30 16:11:49
Tak może i fajnie,ale nie myśl że przez taka firmę zarobisz godziwe pieniądze. Niemieckie zeitfirmy płacą około tysiąca a co dopiero taka Polska.
kaffi 2016-03-23 22:31:18
witam czy ktoś wie coś na temat pracy spawaczy we Francji
3
opinia 2016-04-05 16:17:02
Negatywne opinie znikają o Francji, tam jest praca wymarzona, kraina mlekiem i miodem płynaca. Wakacje połączone wraz z pracą w przepięknych pensjonatach na wzór XVIII wiecznych kurników z dużą ilością rekreacji, stadami krów za oknem, z pięknymi wiejskimi zapachami i aromatami oraz z wielką fauną owadów, pająkami gigantami, rozmaitymi innymi owadami, które od czasu do czasu swoim wyglądem przyprawiaja o dreszczyk emocji. Praca z Europajob to prawdziwa szkoła życia a nie tam jakies dyrdymały
Tylko wiarygodność. 2016-05-11 13:11:47
Przyłóż ucho gdzie indziej. Opinie ze słyszenia nikomu nie są pomocne.
EuropaJob 2016-06-02 20:37:22
Wyjściowa stawka wynosi 9 zł netto, po przepracowaniu 120 h wzrasta do 10 zł netto/h. Sytuacja dotyczy osób ze statusem ucznia/studenta.
Niezadowolona 2016-07-16 12:12:42
Nie polecam, nie i jeszcze raz nie. 'Firma' jest niepowazna. Umowa podpisana z dniem 1 lipca, do dzisiaj zwodza rychlym rozpoczeciem pracy, ktore juz nigdy nie nastapi. Marnuja ludziom czas i pieniadze, ale do tworzenia umow w ktorych zleceniobiorca jest smieciem sa pierwsi. Kary za spoznienie, kary za nieobecnosc, kary za brak wylacznosci, kary za dzien spoznienia z karta pracownicza. A gdzie kara za robiebie z ludzi idiotow, zwodzenie, marnowanie czyjegos czasu i pieniedzy? To, ze ktos jest studentem/poszukuje pracy nie znaczy, ze mozna z niego robic idiote i wodzic za nos.
2
Junak 2016-09-30 13:47:42
Czy to jest normlne, że załatwiają wszystko "za pięć dwunasta"? Dostałem ofertę w poniedziałek, praca na za tydzień - czyli powinienem wyjechać jutro. Do tej pory nie mam umowy, ani nawet adresu, dzwoniąc odbijam się od melodyjki w słuchawce. Kwestionariusz wysłany, mają w tej chwili moje dane do umowy a ja się zastanawiam, czy nie wezmą na mnie kredytu, bo o pracy chyba mogę zapomnieć :/
nick 2016-10-10 19:45:54
wydaje mi się,,, to nie to samo ,ja wiem byłem pracowałem praca jeszcze gorsza jak w Polsce ,warunki bhp dobre ,dbają o tych co pracują!!! nadgodzin zero ,no może czasem ,uwaga na Francuzów ,udają że pracują i donoszą że ty mało robisz ,poza tym spoko. . szlifierz
erf 2016-10-10 20:10:16
masz racje szukają teraz tych pracowników fizycznych np. na wykładanie towaru przy ogłoszeniu napisali ze oferują elastyczny grafik 12- 14 zł za godzine tylko w sumie nie wiem też czy netto czy brutto
Zostaw swoją opinię o EuropaJob Sp z o. o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuropaJob Sp z o. o.