Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo EuropaJob Sp z o. o.

Opinie o EuropaJob Sp z o. o.

Pracowałeś w firmie EuropaJob Sp z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pati - 2014-08-29 14:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kontaktowałam się dziś z panią z biura w sprawie pracy przy sortowaniu butelek praca należy raczej do słabo opłacanych zazwyczaj 700-800 euro z czego odtrącają 180 euro za mieszkanie, każą jechać swoim autem albo ewentualnie szukają kogoś kto jest skłonny jechać swoim autem więc kolejne koszty bo mieszkania są około 15 km biuro raczej nie zapewnia pewnych godzin
zdjecie uzytkownika
Fafik - 2014-08-31 16:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rysiu z klanu:) - 2014-03-20 20:40:51]:
Rysiu z Klanu 1600 Netto Miesięcznie to Waluta Pl ? Euro ?
zdjecie uzytkownika
rambo - 2014-09-01 14:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mi kobieta z biura powiedziała że można zarobić 900 euro z czego odciągają za mieszkanie
zdjecie uzytkownika
Ziomek - 2014-09-03 16:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Wybiera się ktoś może teraz niedługo do pracy w Lotte przy sortowaniu butelek przez tą agencję?Jak tak to proszę o szybką odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
john - 2014-09-20 11:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wybiera się może jakiś elektryk 13 października do Drezdna..Czekam na kontakt...Może jest jakiś elektryk na forum co pracuje przez ta Agencje .proszę o opinie...
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-10-20 00:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, wiecie moze jak jest jako operator cnc we francji z europajob?
zdjecie uzytkownika
Walczak - 2014-10-20 09:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znalazłem sporo ogłoszeń o pracę w Niemczech i Francji. W zasadzie posiadają całkiem bogatą bazę, ale zastanawia mnie jedno - nawet po miesiącu czasu niektóre oferty nie znikają . Czy to rekrutacja trwa tak długo, czy mają spory problem ze znalezieniem pracownika... ciekawe jaka jest prawda i ewentualnie co przemawia przeciwko podjęciu współpracy z nimi.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-11-03 16:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WIE ktos jak maja operatorz cnc we francji? z EuropaJOB
zdjecie uzytkownika
amba - 2014-11-07 08:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracował ktoś jako szlifierz odlewów we francji? może ktoś coś więcej napisze o tej pracy
zdjecie uzytkownika
monikA - 2014-11-13 16:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że praca taka sama, tylko masz we Francji zdecydowanie inne warunki, lepszy sprzęt no i wynagrodzenie też jest adekwatne oczywiście do obowiązków, tylko jednak troszkę wiesze niż byś dostał normalnie w kraju. Czy się opłaca nie wiem, to już niech inne osoby się wypowiedzą na ten temat.
zdjecie uzytkownika
sss - 2014-11-18 15:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś lub pracuje jako operator cnc z europajob we fracji? Jakie zarobki? Czy praca jest na okrągło? Czy przestoje są?
zdjecie uzytkownika
Pawel - 2014-11-27 19:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze ktos chetny podzielic sie opinia dot. pracy w w/w firmie? jestem zainteresowany wspolpraca lecz chce sie zorientowac jak wyglada praca z pkt. wiedzenia pracownika. Dzieki z gory. Pozdrawiam-Paweł
zdjecie uzytkownika
aswq2 - 2014-12-13 00:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pakiet świadczeń socjalnych istnieje w tej firmie? czy stanowisko wiąże sie z dużą odpowiedzialnośćia w działaniu? jaka jest możliwość rozwoju w tej firmie czy sa szkolenia kursy ? czy rekrytacja polega na rozmowie kwalifikacyjnej na dalszym etapie? z doswiadczeniem przyjmuja czy bez takze? dziekuje bardzo za odpowedz
zdjecie uzytkownika
Zofia. - 2014-12-15 14:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja wyjeżdżałam z ta firma jako opiekunka, wcześniej byłam na kursie jezyka niemieckiego u nich, czy mozna tam odbyć inne kursy to nie wiem. nie miałam zadnego doswiadczenia i jezyk podstawowy, wiec stawka tez nie byla rewelacyjna, ale z pewnoscia wiecej zarobilam tam, niz bym zarobila tu.
zdjecie uzytkownika
tado123 - 2014-12-26 12:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza tym że pani koordynatorka Ewa we Francji ma wszystkich gdzieś i możesz liczyć tam tylko sam na siebie i na pomoc kolegów i nie idzie się doprosić zwrotów kosztów przejazdu i za dojazdy do pracy to reszta jest okay warunki mieszkaniowe dobre praca też nie najgorsza.
zdjecie uzytkownika
Stud - 2014-12-27 10:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to pierwsza taka sytuacja, że nie zwracają kosztów podróży? Poza tym, skoro rzeczywiście nikt z firmy nie jest w stanie pomóc za granicą, to nie mam w 100% pewności czy aby na pewno firma ma aż tylu chętnych i gotowych do wyjazdu. Są pośrednicy, którzy jednak naprawdę pomagają załatwiać wszelkie formalności.
zdjecie uzytkownika
,,,,, - 2015-02-05 10:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś posiada może Nr. Tel. Do tej agencji? Ponieważ aplikowałem na szlifierz odlewów skontaktowano się ze mną ale przez przypadek usunąłem tą wiadomość proszę o info.
zdjecie uzytkownika
..... - 2015-02-05 11:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie internetowej znajdziesz.
zdjecie uzytkownika
tede - 2015-02-18 11:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem jako szlifierz w Dreux.Praca super,jedyny mankament to bardzo słabe zabezpieczenie BHP i sprzętowo(nagminnie brak tarcz,frezów a niekiedy samego sprzętu-jak kolega pożyczy to norme zrobisz.Kwatera dwie łazienki, kuchnia z salonem, internet,TV ,pokoje max 2-osobowe.Kasa dobra, robiłem same nocki dodam,płacona w terminie.Co do koordynatorki hhh zabezpiecza cała Francję,szybciej Wam w Krakowie pomogą-tu minus ,a tak to ok na całej lini.
zdjecie uzytkownika
wrak - 2015-04-11 17:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pytanie,dlaczego wszystkie prawdziwe i negatywne komentarze sa usuwane? Ponoc dzięki wpisom ludzi można wiele dowiedziec sie o europajob a nie dajecie szansy.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-05-09 07:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Mors - 2014-06-21 13:08:58]:
Witam proszę kogoś kto był z firmy EuropaJob Sp.z.o.o.Jako opiekunka w Niemczech by napisał szczerze czy warto jechać itp bo wczoraj znajoma wdziała interwencje z sądu z Krakowa ze firma nie zapłaciła opiekunka za prace ?i nie wie co za firmę pokazywali pozdrawiam Ola
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-05-18 14:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACUJE Z TA FIRMĄ KILKANAŚCIE MIESIĘCY NA TERYTORIUM FRANCJI I MUSZE POWIEDZIEĆ ZE FIRMA WYPŁACA NA CZAS NAWET PRZED 10 KAŻDEGO MIESIĄCA PANI KO0RDYNATOR ZAWSZE POMOCNA SŁUŻY POMOCĄ NAWET W DNIACH SWOJEGO URLOPU I POŚWIĘCA SWÓJ WOLNY CZAS NA PROBLEMY PRACOWNIKÓW PRZY WYPADKU W PRACY MOGLEM ZAWSZE LICZYĆ NA JEJ POMOC A CO DO SAMEJ PRACY JEST BARDZO DOBRZE PŁATNA I MNIEJ TRZEBA SIĘ UROBIĆ JAK W POLSCE
zdjecie uzytkownika
marcia - 2015-06-22 19:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie EuropaJob sp.z.o.o oferuje bardzo dużo ofert pracy na terenie naszego kraju jak i zagranicą. Z tego co słyszałem to na tą chwilę można aplikować na takie stanowiska jak : Kelnerki z doświadczeniem, osoba ucząca się do skręcania mebli i operator CNC w Krakowie, zaś w Francji jako szlifierz odlewów z własnym samochodem, operator/programista frezarek CNC oraz jako monter fasad
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-06-25 17:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
na stonie można znalesć ofertę pracy przy pracy fizycznej zbijanie palet czy jest może osoba któa tam była okolice lipska czy płacą jak naley??
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-07-19 17:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca - 2015-06-25 17:08:27]:
Tez jestem zainteresowany ta oferta. Prosił bym o informacje jak wygląda praca o ile ktoś już tam pracuje.
zdjecie uzytkownika
nest - 2015-07-22 23:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rzezywiscie europa JOB oferuje duzo staowisk pracy w polsce jak i za granica. z aktualnijszy to praca w niemczech na stanowikach slusarz elektryk, komisjoner,operator wozka widlowego czy tez praca jako pomoc kuchenna, pracownikow fizycznych przy produkcji palet, jest tego sporo.warto bo oprcz pracy tymczasowej oferuje prace stale na dluzsze okresy.
zdjecie uzytkownika
n - 2015-08-21 10:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio pojawiło się ogłoszenie Pracownik produkcji w branży spożywczej, Rzeszów czy ktoś wie co to za produkcja, gdzie się znajduje?
zdjecie uzytkownika
hiks - 2015-08-22 19:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@n, raczej trudno powiedzieć, sama EuropaJOB ma wielu klientów, znajdują pracę w całej Polsce i nie tylko, bo sporo ogłoszeń mają w Niemczech, większość to Berlin. Najlepiej przejdź się na rozmowę albo zadzwoń/wyślij maila i zapytaj, powinni powiedzieć, chyba, że ich klient chciałby pozostać anonimowym.
zdjecie uzytkownika
Jadwiga - 2015-10-28 11:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałam oferty pracy od Europajob dla nauczyciela znającego język francuski i mam pytanie czy ktoś już pracuje na podobnym stanowisku z tej agencji we Francji? Jeśli tak czy może ktoś napisać jakie są warunki pracy, czy nie ma problemu z wypłatami? Mieszkam w Krakówie i pierwszy raz wybieram się do pracy za granicę (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
panna lenka - 2015-10-28 15:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jadwiga to super jeśli agencja załatwiałaby pracę za granicą nie tylko w jakichś szeregowych stanowiskach ale właśnie ciut wyżej czyli właśnie jako nauczyciel. to jest dobra alternatywa w takim razie dla innych takich agencji które tylko dla typowych roboli coś mają słabego. ja r ównieżą chętnie nauczycielką zostanę
zdjecie uzytkownika
GG - 2015-10-28 15:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam pytanie do was czy ktoś z was tam w firmie może pracował i na przykład mógłby mi napisać coś więcej na temat pracy na stanowisku operatora wózka widłowego albo monter mechanika chodzi mi o pracę u Krakowie bo wiem ze na takie stanowisko kiedyś osób szukali z góry dziękuję za jakiekolwiek odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-10-30 16:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GG - 2015-10-28 15:19:57]:
Tak może i fajnie,ale nie myśl że przez taka firmę zarobisz godziwe pieniądze. Niemieckie zeitfirmy płacą około tysiąca a co dopiero taka Polska.
zdjecie uzytkownika
alek - 2015-11-06 12:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz widze we Francji rozwija sie rolnictwo, bo firma poszukuje osób jako rolników do obsługi traktora. Zakres obowiązków jest dosyć czywisty, ale najgorzesze jest to, ze praca jest praktycznie od rana do nowy, ale w zamian zasze masz wypłate na czas, zapewniony sprzęt, miesjce do spania i mieszkania tez.
zdjecie uzytkownika
nest - 2015-11-09 18:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no @alek ale przynajmiej pracujesz na umowe o prace tymczasowa i wszystkie nadgodziny plate o 25 % wiec nie jest zle.
zdjecie uzytkownika
gfd - 2015-11-11 21:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@alek fajnie że praca jest we Francji, wiadomo za granicą można więcej zarobić no i podszkolić się z języka
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-11-14 01:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej, nadgodziny płatne 25 % więcej niż normalne godziny pracy to jest dobry wynik moim zdaniem. Za tyle to i brałbym dodatkowe h.
zdjecie uzytkownika
kozioł - 2016-01-25 14:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Janek, nei wiem czy aby kodeks pracy nie okresla nadgodzin jako 150% stawki. Tutaj z tego co widziałem jest umowa zlecenie, więc trochę inne zasady, chodzi mi o stanowisko pracownika w markecie spozywczym. Z plusów tyle, ze kasa na czas.
zdjecie uzytkownika
hisol - 2016-02-07 16:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chyba @kozioł masz tu na myśli pomocnika w markecie spożywczym, no dużo obowiązków taka osoba nie ma, bo wykłada towary na półkę oraz sprząta, więc i wymagać dużo nie można.
zdjecie uzytkownika
iska - 2016-02-20 20:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystartowali chyba z rekrutacja, bo natykam sie na ich ogłoszenia, znalazłam dla siebie pracę jako pielegniarka/opiekunka do Niemiec, aplikowałam bo wyjezdzałam już z inna firmą,jednak warunki finansowe nie zadowalały mnie a tu zaproponowali troche wiecej.
zdjecie uzytkownika
karol237 - 2016-02-26 20:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie czy wciąż można liczyć na zatrudnienie jako operator/programista frezarek cnc. Koszt mieszkania jest pokrywany przez pracodawcę i zarobki od 12 euro za godzinę.
zdjecie uzytkownika
michał - 2016-03-03 12:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, nadal mają sporo ofert pracy wiec wydaje mi się, ze to idzie w dobrym kierunku chyba, poza tym też jak zalezy Wam na premii to na pewno jako Sprzedawca - Kasjer warto próbowac, bo sa dodatki od obrotu.
zdjecie uzytkownika
bile - 2016-03-08 21:05:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
michał, możesz podpowiedzieć czy one jakoś kaskadowo w procentach się rozkładają czy jak są obliczane ? Mi zależałoby na pracy, gdzie nie dostawałbym mniej niż 2 tyś zł co miesiąc.
zdjecie uzytkownika
pozdrawiam - 2016-03-13 14:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bile jeśli chcesz zarabiać więcej niż 2 tysiące miesięcznie to możesz wyjechać do Niemiec czy Francji jako spawacz, o ile oczywiście masz doświadczenie i znasz język angielski lub niemiecki.
zdjecie uzytkownika
Miś - 2016-03-17 12:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo ogłoszeń z tego co widzę na Kraków i na Francję, ogólnie to bardzo mi się podoba to co widzę, bardzo fajne warunki w większości z nich są, aplikowalibyście?
zdjecie uzytkownika
kaffi - 2016-03-23 22:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy ktoś wie coś na temat pracy spawaczy we Francji
zdjecie uzytkownika
spik - 2016-03-28 20:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wydym, a powiedz mi - nie ma możliwości dogadania się jakoś bezpośrednio z ludźmi we francji aby oni cię zatrudnili ? Mój kumpel kiedyś tak robił i teraz już dom w PL buduje.
zdjecie uzytkownika
rf - 2016-04-02 10:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@spik nie rozumiem co masz na mysli pisząc "dogadanie się" z nimi...:/ tu i tak przeciez bardzo ładne pieniądze zarobisz, a jak znasz niemicki to sam możesz nawet rekruterem zostać
zdjecie uzytkownika
opinia - 2016-04-05 16:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Negatywne opinie znikają o Francji, tam jest praca wymarzona, kraina mlekiem i miodem płynaca. Wakacje połączone wraz z pracą w przepięknych pensjonatach na wzór XVIII wiecznych kurników z dużą ilością rekreacji, stadami krów za oknem, z pięknymi wiejskimi zapachami i aromatami oraz z wielką fauną owadów, pająkami gigantami, rozmaitymi innymi owadami, które od czasu do czasu swoim wyglądem przyprawiaja o dreszczyk emocji. Praca z Europajob to prawdziwa szkoła życia a nie tam jakies dyrdymały
zdjecie uzytkownika
henryk - 2016-04-05 20:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to mimo wszystko sporo fajnych przeżyć i atrakcji, bezcenne, i jeszcze ci za to płacą./to pojadę do nich na frezarkę do Francji, oby na serio takn jak obiecują zwracali koszty podóży
zdjecie uzytkownika
julka - 2016-05-05 14:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle opinii róznych ile ludzi. Jednym sie podoba drugim nie. Działą na to wszystko ludzie w pracy, zarobi czy oboowiazki. Wiesz dużo tez zalezy od tego czy masz odwoeidnie kompetnecje na dane stanowisko i czy sie nadajesz.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie EuropaJob Sp z o. o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuropaJob Sp z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert