Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo EuropaJob Sp z o. o.

Opinie o EuropaJob Sp z o. o.

Pracowałeś w firmie EuropaJob Sp z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Fafik - 2014-08-31 16:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rysiu z klanu:) - 2014-03-20 20:40:51]:
Rysiu z Klanu 1600 Netto Miesięcznie to Waluta Pl ? Euro ?
zdjecie uzytkownika
rambo - 2014-09-01 14:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mi kobieta z biura powiedziała że można zarobić 900 euro z czego odciągają za mieszkanie
zdjecie uzytkownika
Ziomek - 2014-09-03 16:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Wybiera się ktoś może teraz niedługo do pracy w Lotte przy sortowaniu butelek przez tą agencję?Jak tak to proszę o szybką odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
john - 2014-09-20 11:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybiera się może jakiś elektryk 13 października do Drezdna..Czekam na kontakt...Może jest jakiś elektryk na forum co pracuje przez ta Agencje .proszę o opinie...
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-10-20 00:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, wiecie moze jak jest jako operator cnc we francji z europajob?
zdjecie uzytkownika
Walczak - 2014-10-20 09:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znalazłem sporo ogłoszeń o pracę w Niemczech i Francji. W zasadzie posiadają całkiem bogatą bazę, ale zastanawia mnie jedno - nawet po miesiącu czasu niektóre oferty nie znikają . Czy to rekrutacja trwa tak długo, czy mają spory problem ze znalezieniem pracownika... ciekawe jaka jest prawda i ewentualnie co przemawia przeciwko podjęciu współpracy z nimi.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-11-03 16:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WIE ktos jak maja operatorz cnc we francji? z EuropaJOB
zdjecie uzytkownika
amba - 2014-11-07 08:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracował ktoś jako szlifierz odlewów we francji? może ktoś coś więcej napisze o tej pracy
zdjecie uzytkownika
monikA - 2014-11-13 16:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że praca taka sama, tylko masz we Francji zdecydowanie inne warunki, lepszy sprzęt no i wynagrodzenie też jest adekwatne oczywiście do obowiązków, tylko jednak troszkę wiesze niż byś dostał normalnie w kraju. Czy się opłaca nie wiem, to już niech inne osoby się wypowiedzą na ten temat.
zdjecie uzytkownika
sss - 2014-11-18 15:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś lub pracuje jako operator cnc z europajob we fracji? Jakie zarobki? Czy praca jest na okrągło? Czy przestoje są?
zdjecie uzytkownika
Pawel - 2014-11-27 19:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze ktos chetny podzielic sie opinia dot. pracy w w/w firmie? jestem zainteresowany wspolpraca lecz chce sie zorientowac jak wyglada praca z pkt. wiedzenia pracownika. Dzieki z gory. Pozdrawiam-Paweł
zdjecie uzytkownika
aswq2 - 2014-12-13 00:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pakiet świadczeń socjalnych istnieje w tej firmie? czy stanowisko wiąże sie z dużą odpowiedzialnośćia w działaniu? jaka jest możliwość rozwoju w tej firmie czy sa szkolenia kursy ? czy rekrytacja polega na rozmowie kwalifikacyjnej na dalszym etapie? z doswiadczeniem przyjmuja czy bez takze? dziekuje bardzo za odpowedz
zdjecie uzytkownika
Zofia. - 2014-12-15 14:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja wyjeżdżałam z ta firma jako opiekunka, wcześniej byłam na kursie jezyka niemieckiego u nich, czy mozna tam odbyć inne kursy to nie wiem. nie miałam zadnego doswiadczenia i jezyk podstawowy, wiec stawka tez nie byla rewelacyjna, ale z pewnoscia wiecej zarobilam tam, niz bym zarobila tu.
zdjecie uzytkownika
tado123 - 2014-12-26 12:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza tym że pani koordynatorka Ewa we Francji ma wszystkich gdzieś i możesz liczyć tam tylko sam na siebie i na pomoc kolegów i nie idzie się doprosić zwrotów kosztów przejazdu i za dojazdy do pracy to reszta jest okay warunki mieszkaniowe dobre praca też nie najgorsza.
zdjecie uzytkownika
Stud - 2014-12-27 10:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to pierwsza taka sytuacja, że nie zwracają kosztów podróży? Poza tym, skoro rzeczywiście nikt z firmy nie jest w stanie pomóc za granicą, to nie mam w 100% pewności czy aby na pewno firma ma aż tylu chętnych i gotowych do wyjazdu. Są pośrednicy, którzy jednak naprawdę pomagają załatwiać wszelkie formalności.
zdjecie uzytkownika
,,,,, - 2015-02-05 10:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś posiada może Nr. Tel. Do tej agencji? Ponieważ aplikowałem na szlifierz odlewów skontaktowano się ze mną ale przez przypadek usunąłem tą wiadomość proszę o info.
zdjecie uzytkownika
..... - 2015-02-05 11:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie internetowej znajdziesz.
zdjecie uzytkownika
tede - 2015-02-18 11:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem jako szlifierz w Dreux.Praca super,jedyny mankament to bardzo słabe zabezpieczenie BHP i sprzętowo(nagminnie brak tarcz,frezów a niekiedy samego sprzętu-jak kolega pożyczy to norme zrobisz.Kwatera dwie łazienki, kuchnia z salonem, internet,TV ,pokoje max 2-osobowe.Kasa dobra, robiłem same nocki dodam,płacona w terminie.Co do koordynatorki hhh zabezpiecza cała Francję,szybciej Wam w Krakowie pomogą-tu minus ,a tak to ok na całej lini.
zdjecie uzytkownika
wrak - 2015-04-11 17:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pytanie,dlaczego wszystkie prawdziwe i negatywne komentarze sa usuwane? Ponoc dzięki wpisom ludzi można wiele dowiedziec sie o europajob a nie dajecie szansy.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-05-09 07:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mors - 2014-06-21 13:08:58]:
Witam proszę kogoś kto był z firmy EuropaJob Sp.z.o.o.Jako opiekunka w Niemczech by napisał szczerze czy warto jechać itp bo wczoraj znajoma wdziała interwencje z sądu z Krakowa ze firma nie zapłaciła opiekunka za prace ?i nie wie co za firmę pokazywali pozdrawiam Ola
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2015-05-18 14:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACUJE Z TA FIRMĄ KILKANAŚCIE MIESIĘCY NA TERYTORIUM FRANCJI I MUSZE POWIEDZIEĆ ZE FIRMA WYPŁACA NA CZAS NAWET PRZED 10 KAŻDEGO MIESIĄCA PANI KO0RDYNATOR ZAWSZE POMOCNA SŁUŻY POMOCĄ NAWET W DNIACH SWOJEGO URLOPU I POŚWIĘCA SWÓJ WOLNY CZAS NA PROBLEMY PRACOWNIKÓW PRZY WYPADKU W PRACY MOGLEM ZAWSZE LICZYĆ NA JEJ POMOC A CO DO SAMEJ PRACY JEST BARDZO DOBRZE PŁATNA I MNIEJ TRZEBA SIĘ UROBIĆ JAK W POLSCE
zdjecie uzytkownika
marcia - 2015-06-22 19:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie EuropaJob sp.z.o.o oferuje bardzo dużo ofert pracy na terenie naszego kraju jak i zagranicą. Z tego co słyszałem to na tą chwilę można aplikować na takie stanowiska jak : Kelnerki z doświadczeniem, osoba ucząca się do skręcania mebli i operator CNC w Krakowie, zaś w Francji jako szlifierz odlewów z własnym samochodem, operator/programista frezarek CNC oraz jako monter fasad
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-06-25 17:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
na stonie można znalesć ofertę pracy przy pracy fizycznej zbijanie palet czy jest może osoba któa tam była okolice lipska czy płacą jak naley??
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-07-19 17:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca - 2015-06-25 17:08:27]:
Tez jestem zainteresowany ta oferta. Prosił bym o informacje jak wygląda praca o ile ktoś już tam pracuje.
zdjecie uzytkownika
nest - 2015-07-22 23:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rzezywiscie europa JOB oferuje duzo staowisk pracy w polsce jak i za granica. z aktualnijszy to praca w niemczech na stanowikach slusarz elektryk, komisjoner,operator wozka widlowego czy tez praca jako pomoc kuchenna, pracownikow fizycznych przy produkcji palet, jest tego sporo.warto bo oprcz pracy tymczasowej oferuje prace stale na dluzsze okresy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuropaJob Sp z o. o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy EuropaJob Sp z o. o.?
Zadaj pytanie
alert