Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: EuropaJob Sp z o. o.


Oceniono 286 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 64 osoby
zdjecie uzytkownika
ooppoo - 2014-01-16 19:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ANONIM - 2014-01-15 20:28:58]:
A dlaczego nie napiszesz, co było nie tak? Czemu ostrzegasz?
zdjecie uzytkownika
patryk - 2014-01-17 09:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ANONIM - 2014-01-15 20:28:58]:
no własnie, czego ostrzegasz? my jak żesmy byi w zeszłym roku to wszytsko było w pożądku zastanawiamy sie czy nie wrocić
zdjecie uzytkownika
ostry - 2014-02-05 20:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam-mam maly problem,szukam info o agencji pracy Interim Europe sp z o o tez z Krakowa i nic nie moge wyszukac.Moze Panstwo cos slyszeli -juz jedna agencja mnie oszukala na 15 tys zl LM EUROPE tez z Krakowa Bede wdzieczny za informacje,mam jechac z tej Interim Europe i juz mi sie lampka zapala w glowie
zdjecie uzytkownika
facet22 - 2014-02-10 12:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko fajnie wyglada na poczatku...szkoda slow
zdjecie uzytkownika
Kadafi - 2014-02-14 10:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ANONIM - 2014-01-15 20:28:58]:
(usunięte przez administratora) jedz i sie przekonaj
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-02-23 12:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie z firmy bardzo zyczliwe,pomocne.Bylam raz jedyny za posrednictwem tej firmy i szcerze polecam ile mialam obiecane tyle otrzymalam wynagrodzenia.Napewno jesli zajdzie potrzeba skorzystam ponownie.P.S.Wszystkie agencje pracy za posrednictwem ktorych pracowalismy trzeba dokladnie sprawdzic w (usunięte przez administratora),bo na slowo zadnej agencji lepiej nie wierzyc!!!.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-02-25 14:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ANONIM - 2014-01-15 20:28:58]:
Czemu nigdy nie jezdzcie???Uzasadnij to.
zdjecie uzytkownika
LENA - 2014-03-10 10:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM KTOS MIAL KONTAKT Z FIRMA SHN EUROPA ;CHCE WYJECHAC JAKO OPIEKUNKA;DO NIEMIEC Z TA FIRMA CZY SA GODNI ZAUFANIA;PROSZE O OPINIE;POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
DON - 2014-03-13 11:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Interim Europe to jeden z oddziałów Euro Kontaktu z Wrocławia
zdjecie uzytkownika
mama - 2014-03-13 13:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uropajob Kraków bardzo świetna firma przynajmiej jedna jedyna uczciwa odzyskuje alimenty za pośrednictwem firmy jeszcze raz dziękuje
zdjecie uzytkownika
worker - 2014-03-13 15:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miałem okazje pracowac w sortowni w Lotte.
Moje wnioski :

1., Swietny kontakt z opiekunem projektu :)
2., Warunki zamieszkania rewelacyjne ale koszt potrącany przy wypłacie kazdego miesiąca w wysokości 180 euro troche za wysoki.
3., Praca podła, której nie pojąlby sie Niemiec.
(usunięte przez administratora)ć
zdjecie uzytkownika
worker - 2014-03-13 15:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w sortowni w Lotte organizowana przez EuropaJob jest nieoplacalna. zarobki rzędu 500-600 euro. Pracy jest malo nawet po dwa dni w tygodniu.
zdjecie uzytkownika
liszka - 2014-03-14 16:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jest mało pracy to i pewnie zarobiki nizsze a nie opłaca sie to zalerzy jak dla kogo jak ja bym chciała 600 euro zarabiac a nie jak tu miec 1300 złoty za tyranie po 12 gdzin
zdjecie uzytkownika
Adi22 - 2014-03-20 20:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chciałem się dowiedzieć jak konkretnie wygląda przebieg pracy w Lotte przy sortowaniu butelek ile godz. dziennie no i jak wygląda praca.Proszę o odpowiedz z góry dziękuje. Czy trzeba znać język no i ogólnie tak ile tera da się tam tak zarobić na miesiąc i po zgłoszeniu ile czeka się tak na odp. od nich w sprawie wyjazdu,acha i czy jak ktoś ma daleko do nich to czy umowę przysyłają do chaty? czy jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
Rysiu z klanu:) - 2014-03-20 20:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest zajebiscie . Mozna zarobic nawet do 1600 netto.Za mieszkanie placisz 180 ale naprawde warto tutaj przyjechac. Polecam chociaz jestem zgarbiony od butelek.
zdjecie uzytkownika
Adi22 - 2014-03-20 21:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rysiu z klanu:) - 2014-03-20 20:40:51]:
Chciałbym żeby było tak jak piszesz a jak z językiem? i ile od zgłoszenia czeka się mnie więcej na taki wyjazd?
zdjecie uzytkownika
1audi - 2014-03-28 10:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wybiera się do Trapenkamp, pracował tam już ktoś jak tam jest?
zdjecie uzytkownika
Rysiu z klanu - 2014-03-28 15:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adi22 - 2014-03-20 21:08:29]:
Jezyk nie jest konieczny pracujesz w Polskiej grupie....Sluchaj zaley kiedy zlozysz zgloszenie i cala aplikacje...Polecam.
zdjecie uzytkownika
Adi22 - 2014-03-28 17:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rysiu z klanu - 2014-03-28 15:56:19]:
Ok. A Ty długo czekałeś od zgłoszenia na wyjazd? Czyli jak sam jestem to oni mi sami przydzielą 3 ludzi i razem w grupie robimy? A Ty długo już tam jesteś?
zdjecie uzytkownika
Adi22 - 2014-03-28 18:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adi22 - 2014-03-28 17:42:32]:
I ile dziennie minimum trzeba przesortować i czy dużo godz. jest?
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2014-03-29 10:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedni chwalą drudzy narzekają to cholera wie gdzie leży prawda jeżeli jest tak jak WORKER pisze to faktycznie duża lipa!Do tych co tam obecnie są piszcie jak tam jest naprawdę!!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-17
Żródło: Gowork.pl
Nancy
( )
zdjecie uzytkownika
worker - 2014-03-29 13:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gienek z mojej grupy zostały dwie osoby. Reszta juz wrociła. Jak nie masz co ze soba zrobic to jedz. Ale nie licz na odłozenie jakiejs kasy. 1600 euro ? to fikcja i jakas bzdura. realne zarobki to 500-800 euro na rękę. 800 euro tylko wtedy kiedy praca jest codziennie. Kiedy ja pracowałem w Lotte nie było takiego tygodnia. Jedno co jest na ogromny plus to swietne warunki zamieszkania ( pralka, prysznic, fajna kuchnia, salon z tv. Praca w fatalnych warunkach (usunięte przez administratora). Zaden Niemiec tej pracy nie wziąłby nawet za duzo większe pieniądze
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2014-03-29 18:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [worker - 2014-03-29 13:53:30]:
To faktycznie szału nie ma a Ty długo tam byłeś? Napisz jak wygląda taki dzień pracy co i jak krok po kroku co się robi. Bo miałem zamiar tam się do nich zgłosić , ale teraz to już nie wiem.
zdjecie uzytkownika
Maciuś z klanu - 2014-04-03 12:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Rysiem bo jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] D dawno nie byłem tak wypoczęty i nie miałem tak długich weekendów jak tutaj, praca kosa, prosta i lekka może nawet lżejsza od spaceru, warunki mieszkalne po prostu bajka :D
zdjecie uzytkownika
robi77 - 2014-04-10 13:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak w Niemczech, bo byłem we Francji, ale tam wszystko było w przadki. Pieniądze takie jak obiecali i na czas, kontakt z biurem ok, mieszkanie tez w porządku, bez szału ale czysto i wszystko wyposazone. CHętnie pojechałby jeszcze raz gdyby się taki projekt trafił
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuropaJob Sp z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x