logo EuropaJob Sp z o. o.

EuropaJob Sp z o. o.

Kraków

Opinie o EuropaJob Sp z o. o.

Walczak 2014-10-20 09:06:53
Znalazłem sporo ogłoszeń o pracę w Niemczech i Francji. W zasadzie posiadają całkiem bogatą bazę, ale zastanawia mnie jedno - nawet po miesiącu czasu niektóre oferty nie znikają . Czy to rekrutacja trwa tak długo, czy mają spory problem ze znalezieniem pracownika... ciekawe jaka jest prawda i ewentualnie co przemawia przeciwko podjęciu współpracy z nimi.
lukas 2014-11-03 16:35:47
WIE ktos jak maja operatorz cnc we francji? z EuropaJOB
1
amba 2014-11-07 08:03:44
pracował ktoś jako szlifierz odlewów we francji? może ktoś coś więcej napisze o tej pracy
monikA 2014-11-13 16:32:11
wydaje mi się, że praca taka sama, tylko masz we Francji zdecydowanie inne warunki, lepszy sprzęt no i wynagrodzenie też jest adekwatne oczywiście do obowiązków, tylko jednak troszkę wiesze niż byś dostał normalnie w kraju. Czy się opłaca nie wiem, to już niech inne osoby się wypowiedzą na ten temat.
sss 2014-11-18 15:12:40
Pracował ktoś lub pracuje jako operator cnc z europajob we fracji? Jakie zarobki? Czy praca jest na okrągło? Czy przestoje są?
Pawel 2014-11-27 19:41:54
Moze ktos chetny podzielic sie opinia dot. pracy w w/w firmie? jestem zainteresowany wspolpraca lecz chce sie zorientowac jak wyglada praca z pkt. wiedzenia pracownika. Dzieki z gory. Pozdrawiam-Paweł
aswq2 2014-12-13 00:09:19
a pakiet świadczeń socjalnych istnieje w tej firmie? czy stanowisko wiąże sie z dużą odpowiedzialnośćia w działaniu? jaka jest możliwość rozwoju w tej firmie czy sa szkolenia kursy ? czy rekrytacja polega na rozmowie kwalifikacyjnej na dalszym etapie? z doswiadczeniem przyjmuja czy bez takze? dziekuje bardzo za odpowedz
Zofia. 2014-12-15 14:09:31
ja wyjeżdżałam z ta firma jako opiekunka, wcześniej byłam na kursie jezyka niemieckiego u nich, czy mozna tam odbyć inne kursy to nie wiem. nie miałam zadnego doswiadczenia i jezyk podstawowy, wiec stawka tez nie byla rewelacyjna, ale z pewnoscia wiecej zarobilam tam, niz bym zarobila tu.
3
tado123 2014-12-26 12:47:11
Poza tym że pani koordynatorka Ewa we Francji ma wszystkich gdzieś i możesz liczyć tam tylko sam na siebie i na pomoc kolegów i nie idzie się doprosić zwrotów kosztów przejazdu i za dojazdy do pracy to reszta jest okay warunki mieszkaniowe dobre praca też nie najgorsza.
Stud 2014-12-27 10:18:40
A to pierwsza taka sytuacja, że nie zwracają kosztów podróży? Poza tym, skoro rzeczywiście nikt z firmy nie jest w stanie pomóc za granicą, to nie mam w 100% pewności czy aby na pewno firma ma aż tylu chętnych i gotowych do wyjazdu. Są pośrednicy, którzy jednak naprawdę pomagają załatwiać wszelkie formalności.
,,,,, 2015-02-05 10:12:20
Czy ktoś posiada może Nr. Tel. Do tej agencji? Ponieważ aplikowałem na szlifierz odlewów skontaktowano się ze mną ale przez przypadek usunąłem tą wiadomość proszę o info.
..... 2015-02-05 11:22:45
Na stronie internetowej znajdziesz.
tede 2015-02-18 11:22:00
Pracowałem jako szlifierz w Dreux.Praca super,jedyny mankament to bardzo słabe zabezpieczenie BHP i sprzętowo(nagminnie brak tarcz,frezów a niekiedy samego sprzętu-jak kolega pożyczy to norme zrobisz.Kwatera dwie łazienki, kuchnia z salonem, internet,TV ,pokoje max 2-osobowe.Kasa dobra, robiłem same nocki dodam,płacona w terminie.Co do koordynatorki hhh zabezpiecza cała Francję,szybciej Wam w Krakowie pomogą-tu minus ,a tak to ok na całej lini.
1
wrak 2015-04-11 17:57:55
Pytanie,dlaczego wszystkie prawdziwe i negatywne komentarze sa usuwane? Ponoc dzięki wpisom ludzi można wiele dowiedziec sie o europajob a nie dajecie szansy.
1
Ola 2015-05-09 07:46:41
Witam proszę kogoś kto był z firmy EuropaJob Sp.z.o.o.Jako opiekunka w Niemczech by napisał szczerze czy warto jechać itp bo wczoraj znajoma wdziała interwencje z sądu z Krakowa ze firma nie zapłaciła opiekunka za prace ?i nie wie co za firmę pokazywali pozdrawiam Ola
3
PRACOWNIK 2015-05-18 14:48:43
PRACUJE Z TA FIRMĄ KILKANAŚCIE MIESIĘCY NA TERYTORIUM FRANCJI I MUSZE POWIEDZIEĆ ZE FIRMA WYPŁACA NA CZAS NAWET PRZED 10 KAŻDEGO MIESIĄCA PANI KO0RDYNATOR ZAWSZE POMOCNA SŁUŻY POMOCĄ NAWET W DNIACH SWOJEGO URLOPU I POŚWIĘCA SWÓJ WOLNY CZAS NA PROBLEMY PRACOWNIKÓW PRZY WYPADKU W PRACY MOGLEM ZAWSZE LICZYĆ NA JEJ POMOC A CO DO SAMEJ PRACY JEST BARDZO DOBRZE PŁATNA I MNIEJ TRZEBA SIĘ UROBIĆ JAK W POLSCE
2
marcia 2015-06-22 19:03:09
w firmie EuropaJob sp.z.o.o oferuje bardzo dużo ofert pracy na terenie naszego kraju jak i zagranicą. Z tego co słyszałem to na tą chwilę można aplikować na takie stanowiska jak : Kelnerki z doświadczeniem, osoba ucząca się do skręcania mebli i operator CNC w Krakowie, zaś w Francji jako szlifierz odlewów z własnym samochodem, operator/programista frezarek CNC oraz jako monter fasad
praca 2015-06-25 17:08:27
Witam,
na stonie można znalesć ofertę pracy przy pracy fizycznej zbijanie palet czy jest może osoba któa tam była okolice lipska czy płacą jak naley??
nowy 2015-07-19 17:56:03
Tez jestem zainteresowany ta oferta. Prosił bym o informacje jak wygląda praca o ile ktoś już tam pracuje.
nest 2015-07-22 23:38:10
rzezywiscie europa JOB oferuje duzo staowisk pracy w polsce jak i za granica. z aktualnijszy to praca w niemczech na stanowikach slusarz elektryk, komisjoner,operator wozka widlowego czy tez praca jako pomoc kuchenna, pracownikow fizycznych przy produkcji palet, jest tego sporo.warto bo oprcz pracy tymczasowej oferuje prace stale na dluzsze okresy.
n 2015-08-21 10:35:49
Ostatnio pojawiło się ogłoszenie Pracownik produkcji w branży spożywczej, Rzeszów czy ktoś wie co to za produkcja, gdzie się znajduje?
hiks 2015-08-22 19:29:35
@n, raczej trudno powiedzieć, sama EuropaJOB ma wielu klientów, znajdują pracę w całej Polsce i nie tylko, bo sporo ogłoszeń mają w Niemczech, większość to Berlin. Najlepiej przejdź się na rozmowę albo zadzwoń/wyślij maila i zapytaj, powinni powiedzieć, chyba, że ich klient chciałby pozostać anonimowym.
Jadwiga 2015-10-28 11:35:30
Ja dostałam oferty pracy od Europajob dla nauczyciela znającego język francuski i mam pytanie czy ktoś już pracuje na podobnym stanowisku z tej agencji we Francji? Jeśli tak czy może ktoś napisać jakie są warunki pracy, czy nie ma problemu z wypłatami? Mieszkam w Krakówie i pierwszy raz wybieram się do pracy za granicę (usunięte przez administratora)
panna lenka 2015-10-28 15:19:35
@jadwiga to super jeśli agencja załatwiałaby pracę za granicą nie tylko w jakichś szeregowych stanowiskach ale właśnie ciut wyżej czyli właśnie jako nauczyciel. to jest dobra alternatywa w takim razie dla innych takich agencji które tylko dla typowych roboli coś mają słabego. ja r ównieżą chętnie nauczycielką zostanę
GG 2015-10-28 15:19:57
Hej mam pytanie do was czy ktoś z was tam w firmie może pracował i na przykład mógłby mi napisać coś więcej na temat pracy na stanowisku operatora wózka widłowego albo monter mechanika chodzi mi o pracę u Krakowie bo wiem ze na takie stanowisko kiedyś osób szukali z góry dziękuję za jakiekolwiek odpowiedzi
Ja 2015-10-30 16:11:49
Tak może i fajnie,ale nie myśl że przez taka firmę zarobisz godziwe pieniądze. Niemieckie zeitfirmy płacą około tysiąca a co dopiero taka Polska.
alek 2015-11-06 12:41:40
teraz widze we Francji rozwija sie rolnictwo, bo firma poszukuje osób jako rolników do obsługi traktora. Zakres obowiązków jest dosyć czywisty, ale najgorzesze jest to, ze praca jest praktycznie od rana do nowy, ale w zamian zasze masz wypłate na czas, zapewniony sprzęt, miesjce do spania i mieszkania tez.
nest 2015-11-09 18:32:14
no @alek ale przynajmiej pracujesz na umowe o prace tymczasowa i wszystkie nadgodziny plate o 25 % wiec nie jest zle.
gfd 2015-11-11 21:35:26
@alek fajnie że praca jest we Francji, wiadomo za granicą można więcej zarobić no i podszkolić się z języka
Janek 2015-11-14 01:36:20
Ej, nadgodziny płatne 25 % więcej niż normalne godziny pracy to jest dobry wynik moim zdaniem. Za tyle to i brałbym dodatkowe h.
kozioł 2016-01-25 14:37:33
@Janek, nei wiem czy aby kodeks pracy nie okresla nadgodzin jako 150% stawki. Tutaj z tego co widziałem jest umowa zlecenie, więc trochę inne zasady, chodzi mi o stanowisko pracownika w markecie spozywczym. Z plusów tyle, ze kasa na czas.
hisol 2016-02-07 16:58:40
Chyba @kozioł masz tu na myśli pomocnika w markecie spożywczym, no dużo obowiązków taka osoba nie ma, bo wykłada towary na półkę oraz sprząta, więc i wymagać dużo nie można.
1
iska 2016-02-20 20:00:08
Wystartowali chyba z rekrutacja, bo natykam sie na ich ogłoszenia, znalazłam dla siebie pracę jako pielegniarka/opiekunka do Niemiec, aplikowałam bo wyjezdzałam już z inna firmą,jednak warunki finansowe nie zadowalały mnie a tu zaproponowali troche wiecej.
karol237 2016-02-26 20:43:27
Zastanawia mnie czy wciąż można liczyć na zatrudnienie jako operator/programista frezarek cnc. Koszt mieszkania jest pokrywany przez pracodawcę i zarobki od 12 euro za godzinę.
michał 2016-03-03 12:42:25
tak, nadal mają sporo ofert pracy wiec wydaje mi się, ze to idzie w dobrym kierunku chyba, poza tym też jak zalezy Wam na premii to na pewno jako Sprzedawca - Kasjer warto próbowac, bo sa dodatki od obrotu.
bile 2016-03-08 21:05:03
michał, możesz podpowiedzieć czy one jakoś kaskadowo w procentach się rozkładają czy jak są obliczane ? Mi zależałoby na pracy, gdzie nie dostawałbym mniej niż 2 tyś zł co miesiąc.
pozdrawiam 2016-03-13 14:47:29
@bile jeśli chcesz zarabiać więcej niż 2 tysiące miesięcznie to możesz wyjechać do Niemiec czy Francji jako spawacz, o ile oczywiście masz doświadczenie i znasz język angielski lub niemiecki.
Miś 2016-03-17 12:28:35
Dużo ogłoszeń z tego co widzę na Kraków i na Francję, ogólnie to bardzo mi się podoba to co widzę, bardzo fajne warunki w większości z nich są, aplikowalibyście?
kaffi 2016-03-23 22:31:18
witam czy ktoś wie coś na temat pracy spawaczy we Francji
3
spik 2016-03-28 20:45:44
wydym, a powiedz mi - nie ma możliwości dogadania się jakoś bezpośrednio z ludźmi we francji aby oni cię zatrudnili ? Mój kumpel kiedyś tak robił i teraz już dom w PL buduje.
1
rf 2016-04-02 10:42:41
@spik nie rozumiem co masz na mysli pisząc "dogadanie się" z nimi...:/ tu i tak przeciez bardzo ładne pieniądze zarobisz, a jak znasz niemicki to sam możesz nawet rekruterem zostać
opinia 2016-04-05 16:17:02
Negatywne opinie znikają o Francji, tam jest praca wymarzona, kraina mlekiem i miodem płynaca. Wakacje połączone wraz z pracą w przepięknych pensjonatach na wzór XVIII wiecznych kurników z dużą ilością rekreacji, stadami krów za oknem, z pięknymi wiejskimi zapachami i aromatami oraz z wielką fauną owadów, pająkami gigantami, rozmaitymi innymi owadami, które od czasu do czasu swoim wyglądem przyprawiaja o dreszczyk emocji. Praca z Europajob to prawdziwa szkoła życia a nie tam jakies dyrdymały
henryk 2016-04-05 20:14:11
to mimo wszystko sporo fajnych przeżyć i atrakcji, bezcenne, i jeszcze ci za to płacą./to pojadę do nich na frezarkę do Francji, oby na serio takn jak obiecują zwracali koszty podóży
julka 2016-05-05 14:22:13
Tyle opinii róznych ile ludzi. Jednym sie podoba drugim nie. Działą na to wszystko ludzie w pracy, zarobi czy oboowiazki. Wiesz dużo tez zalezy od tego czy masz odwoeidnie kompetnecje na dane stanowisko i czy sie nadajesz.
Tylko wiarygodność. 2016-05-11 13:11:47
Przyłóż ucho gdzie indziej. Opinie ze słyszenia nikomu nie są pomocne.
rysia 2016-06-01 19:17:51
kochani czy to prawda że kelnerka u nich może nawet wynagrodzenie mieć płacone 10 zł na rękę za godzinę?
EuropaJob 2016-06-02 20:37:22
Wyjściowa stawka wynosi 9 zł netto, po przepracowaniu 120 h wzrasta do 10 zł netto/h. Sytuacja dotyczy osób ze statusem ucznia/studenta.
michał 2016-06-02 23:13:03
umowa może i zobowiązuje, ale może być też tak, że firma ma opóźnienia które tłumaczy.. podejrzewam, że gdybym był u nich na umowie i powiedzieliby wprost, że mają przestój i wypłacą kasę za tydzień czy dwa, to bym się zgodził bez zawahania. Trzeba być człowiekiem :)
Niezadowolona 2016-07-16 12:12:42
Nie polecam, nie i jeszcze raz nie. 'Firma' jest niepowazna. Umowa podpisana z dniem 1 lipca, do dzisiaj zwodza rychlym rozpoczeciem pracy, ktore juz nigdy nie nastapi. Marnuja ludziom czas i pieniadze, ale do tworzenia umow w ktorych zleceniobiorca jest smieciem sa pierwsi. Kary za spoznienie, kary za nieobecnosc, kary za brak wylacznosci, kary za dzien spoznienia z karta pracownicza. A gdzie kara za robiebie z ludzi idiotow, zwodzenie, marnowanie czyjegos czasu i pieniedzy? To, ze ktos jest studentem/poszukuje pracy nie znaczy, ze mozna z niego robic idiote i wodzic za nos.
2
tak 2016-07-16 13:22:40
Dobrze, że nawet kasjerka ma stawkę na poziomie 13zł/h, bo pewnie i tak dochodzą do tego jeszcze jakieś premie czy inne prowizje doliczane do podstawy. Wypłata jest w pełnit erminowa, co jest dobrym znakiem na to, że się u nich dobrze dzieje w firmie.
Zostaw swoją opinię o EuropaJob Sp z o. o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EuropaJob Sp z o. o.