Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polbud S.A. Bielsk Podlaski

Pracowałeś w firmie Polbud S.A. Bielsk Podlaski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-16 17:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-04-16 17:32:59]:
wierzę że mimo wszystko wszystko będzie dobrze z NASZYM polbudem
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-04-16 21:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomek ty to jesteś dopiero AS!!!!Wybitny BETON!!!!Tzw. twardogłowy!!!!Wiesz rozkładasz tu wszystkich na łopatki swym idiotyzmem i ślepa wiarą w cud POLBUD-u!!!Pani Prezes powinna Cie przyjąć z otwartymi ramionami ,trzymać i pielęgnować hahahh pracownik 60-ciolecia POLBUD!!!!!SUPER TOMEK z AMELINIUM!!!
zdjecie uzytkownika
Nafibud - 2014-04-16 22:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga! Dla nowych użytkowników...
Pracownicy i Zarząd Polbudu mają nową spółkę tym lepiej mają w zarządzie prezesa ze swojej inwestycji...
Uwaga... Przewałki...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-17 06:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nafibud - 2014-04-16 22:45:23]:
biegnę dzisiaj do banku z nadzieją poza tym nie wszędzie zgadzają się na urlopy przed świętami a to też trzeba docenić
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-17 08:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-04-16 17:32:59]:
Nie rób jaj i nie zadawaj głupich pytań. Chyba, że potraktujemy te jaja jako nieodłączny atrybut zbliżających się świąt.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-17 17:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-04-17 08:42:17]:
nie rozumiem co to za banki że przelewy idą tak długo
zdjecie uzytkownika
Rolnik - 2014-04-18 09:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-04-17 17:10:37]:
W sumie $ może iść w dwóch ratach:
1. Jak będę miał i...
2. ...jak będę chciał :P
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-18 13:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-04-17 17:10:37]:
Tomek nic nie pisze. Chyba już na zakupach. Dostał przelew, do tego dofinansowanie, premię i podwyżkę. A co ty zrobiłeś by być taki jak Tomek?! :-)
zdjecie uzytkownika
szeryf - 2014-04-18 14:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-04-18 13:29:45]:
stanąłem dzisiaj przed lustrem i stwierdziłem "jestem zajebisty":D i zacząłem szykować jajka na święta.
zdjecie uzytkownika
zarząd - 2014-04-18 21:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkiego najlepszego z okazji świąt składa zarząd
ps. my już zakupy zrobiliśmy a wy ?
hahahahahahahahahahahahahaha
zdjecie uzytkownika
zarząd - 2014-04-18 21:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za wasze cieniasy oczywiście
zdjecie uzytkownika
ostatnia budowa Polbudu - 2014-04-19 12:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomość z Gazety Powiatowej z dnia 15.04.2014:
- W bieżącym tygodniu główny wykonawca Centrum Edukacyjno Kulturalno Sportowego złożył dokumenty o upadłość – taką informację otrzymaliśmy z Urzędu Gminy Jabłonna. Jak zapewniają urzędnicy, nie ma to wpływu na terminowość wykonywanych prac na budowie.
Urząd Gminy Jabłonna w listopadzie 2012 roku podpisał umowę z firmą z Bielska Podlaskiego na kontynuację budowy CEKS – Etap IA. Polbud Spółka Akcyjna oferowała wówczas najkorzystniejszą ofertę w wysokości 13,4 mln zł. Po półtora roku pracy, gmina rozstanie się z Polbudem. – Na budowie nie ma już nikogo z kadry firmy POLBUD S.A. z Bielska Podlaskiego – potwierdza doradca ds. CEKS Janusz Karmel. Informuje przy tym, że od dłuższego czasu spodziewając się takiego obrotu spraw, gmina płaci bezpośrednio podwykonawcom. Nauczona doświadczeniem z poprzednim wykonawcą (PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWE ZAMBET S.A.), tym razem skonstruowała tak umowę, by uniknąć kłopotów w przypadku problemów finansowych firm. Zapewnia też, że mimo zgłoszenia wniosku o upadłość, problemy głównego wykonawcy nie wpłyną na realizacje prac i termin oddania szkoły do użytku.

Jak potwierdza przedstawiciel firmy, wniosek o upadłość został zgłoszony przez firmę do Sądu Rejonowego w Białymstoku.
zdjecie uzytkownika
ostatnia budowa Polbudu - 2014-04-19 12:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomość z Gazety Powiatowej z dnia 16.04.2014:
Z powodu doniesień o złej kondycji firmy, Urząd Gminy Jabłonna przyśpieszył działania mające na celu ostateczne formalne pożegnanie z dotychczasowym wykonawcą. – Jesteśmy w trakcie przygotowania dokumentacji do odstąpienia od umowy z Polbudem – informuje rzecznik (usunięte przez administratora). Najprawdopodobniej w ciągu kilku najbliższych dni, gmina wycofa się ze współpracy z firmą. Budowę ma zakończyć w terminie z pomocą podwykonawców.
zdjecie uzytkownika
Sprawa sądowa - 2014-04-19 12:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informator Sądu Rejonowego w Białymstoku z dnia 10.04.2014 :
W dniu 12 marca 2014 roku do tutejszego Sądu wpłynął wniosek o ogłoszenie upadłości obejmującej likwidację majątku dłużnika Polbud S.A. w Bielsku Podlaskim. Wniosek ten został złożony przez wierzyciela Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Onkologii w Bydgoszczy (sygn. akt VIII GU 7/14). Jednocześnie Sąd zakazał prowadzenia postępowania naprawczego dłużnikowi
Polbud S.A. w Bielsku Podlaskim.W dniu 8 marca 2014 roku do tutejszego Sądu wpłynął wniosek o ogłoszenie upadłości układowej dłużnika Polbud S.A. w Bielsku Podlaskim złożony przez dłużnika(sygn. akt VIII GU 13/14). W dniu 9 marca 2014 roku został zwrócony z przyczyn formalnych.
zdjecie uzytkownika
sprawa sądowa - 2014-04-19 12:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informator Sądu Rejonowego w Białymstoku z dnia 18.04.2014 :
W dniu 15 kwietnia 2014 roku do tutejszego Sądu wpłynął kolejny wniosek o ogłoszenie upadłości układowej dłużnika Polbud S.A. w Bielsku Podlaskim złożony przez dłużnika (sygn. akt VIII GU 16/14). W dniu 16 kwietnia 2014 roku dłużnik został wezwany do uzupełnienia braków formalnych wniosku.
Jednocześnie Sąd prostuje, że poprzedni wniosek dłużnika Polbud S.A. w Bielsku Podlaskim o ogłoszenie upadłości układowej w sprawie sygn. akt VIII GU 13/14 został złożony w dniu 8 kwietnia 2014 roku, a następnie w dniu 9 kwietnia 2014 roku został zwrócony z przyczyn formalnych.
zdjecie uzytkownika
NAFIBUD - 2014-04-19 12:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSZYSTKIM SWOIM PRZYSZŁYM KONTRAHENTOM WESOŁYCH SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT ZMARTWYCHWSTANIA PAŃSKIEGO SKŁADA ZARZĄD SPÓŁKI AKCYJNEJ NAFIBUD
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-04-20 19:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkim pracownikom i byłym pracownikom firmy POLBUD z okazji Świąt Wielkanocnych życzę wszystkiego najlepszego !!! Moi drodze bądźcie pełni wiary ponieważ tak jak z martwych wstanie Jezusa Chrystusa budzi w nas otuchę ducha i wiarę w nie możliwe tak i my musimy wierzyć w to ,że wszystko zakończy się w miarę dobrze. Wierzmy , ze odzyskamy nasze zaległe pensji i zlikwidujemy nasze debety w bankach .Znajdziemy lepsza nową pracę !!!!Bo wiara czyni cuda!!!
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2014-04-21 00:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-04-17 06:29:57]:
chcesz powedzieć że powstaje POLBUD 2??
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-21 16:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dopiero co wróciłem z banku 3 dni się wykłócałem że pomyłka żeby sprawdzili jeszcze raz i nic nie dało. Normalnie nic z tego nie rozumiem. Z tego wszystkiego o świętach nawet zapomniałem.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-22 08:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomek! Jeszcze tyle świąt przed Tobą, że na pewno dostaniesz ten przelew a może nawet nie jeden w okresie przedświątecznym. Cierpliwości! P. powstanie jak feniks z popiołów i odrodzi się jeszcze bardziej silniejszy niż był.
zdjecie uzytkownika
kre tyn - 2014-04-22 16:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe kto teraz do wojska idzie?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-23 08:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak było w twoim wojsku ale w moim jak ktoś powtarzał się 2 razy to był uważany właśnie za tego kogo sam wymieniłeś.
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-04-23 21:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To już jest koniec.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-04-23 21:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


To nieprawda, że nikogo z Polbudu nie ma na budowie.
Jestem Kierownikiem budowy z ramienia POLBUD. S.A. tel. kom. (usunięte przez administratora)i będę nim do czasu rozwiązania umowy pomiędzy Polbud-em , UG Jabłonna

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Inspektor - 2014-04-23 21:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na budowie nie ma już nikogo z kadry firmy POLBUD S.A. od dłuższego czasu spodziewając się takiego obrotu spraw, gmina płaci bezpośrednio podwykonawcom.
(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
39 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polbud S.A. Bielsk Podlaski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x