Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polbud S.A. Bielsk Podlaski

Pracowałeś w firmie Polbud S.A. Bielsk Podlaski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
koniec polbudu - 2014-04-12 16:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Artykuł z dnia 07.04.2014 ze Strefy Biznesu
Polbud to firma z Bielska Podlaskiego. Reklamuje się ponad 60-letnim doświadczeniem. Ostatnio głośno jest o karach, jakie spółka musi zapłacić za opóźnienia w budowie Parku Naukowo-Technologicznego w Białymstoku. To aż 15 milionów złotych. Poza tym Polbud przegrał w sądzie sprawę o odszkodowanie za spóźnienia przy innej inwestycji – w białostockim szpitalu wojewódzkim. Do zapłaty ma około 500 tys. zł. Opóźnienia są także przy budowie Białostockiego Centrum Onkologii, ale tu zarząd województwa przedłużył termin zakończenia prac do końca roku.
zdjecie uzytkownika
upadek Polbudu - 2014-04-12 16:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Artykuł z 11 kwietnia 2014 z Gazety Wyborczej
Z końcem marca załoga Polbudu liczyła 214 osób, zwolniono wówczas 30. W kwietniu wypowiedzenia dostało już kolejne 60. Upadłości firmy z Bielska Podlaskiego chce Centrum Onkologii w Bydgoszczy, sprawę zgłosiło też prokuraturze. Tymczasem sąd nie zgodził się na zaproponowany przez zarząd program naprawczy.
Zwolnienia grupowe w Polbudzie nabierają rozpędu, tymczasem przedstawiciele tej firmy wciąż są niedostępni. W tym tygodniu w siedzibie przedsiębiorstwa w Bielsku Podlaskim pojawili się urzędnicy z tamtejszego Powiatowego Urzędu Pracy, by zaproponować różne formy pomocy zwalnianej ekipie, której dodatkowo pracodawca zalega z wypłatami.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-12 20:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wiadomo coś o wypłatach przed świętami?
zdjecie uzytkownika
SYNDYK - 2014-04-12 20:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ty Tomek rozumiesz czy dalej nie rozumiesz ,że wypłaty będą od Funduszy Gwarantowanych Świadczeń Pracowniczych!!!!Nastąpi to jak Sąd przyjmie dokumentacje firmy POLBUD i pozwoli na jej upadłość!!!Powoła Syndyka Masy Upadłościowej!!!A to wszystko nastąpi za parę miesięcy!!!!A ty chcesz mieć wypłatę pod święta???Człowieku wszystkie konta są zablokowane przez komorników!!!A w maju będziecie już wszyscy zwolnieni!!!!Zrozum to chłopaku w końcu!!!!Szukaj roboty!!!!Wesołych Świąt Wielkanocnych życzę Ci i innym ponadto!!!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-04-12 20:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ,że jednak do nie których pracowników POLBUD naprawdę nie dotarło to ,że to już koniec i naprawdę kasy nie ma i nie będzie!!!Ludzie obudzicie się!!!Cholera te 60 lat tradycji to czasem 60 lat twardogłowia chyba!!!!
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2014-04-12 21:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-04-12 20:58:05]:
Pamiętacie Budbaum ? Pamiętacie Henpol ???
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-14 07:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-04-12 20:00:29]:
liczę jednak na przelewy przed świętami
zdjecie uzytkownika
ole - 2014-04-14 09:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anna Grodzka - 2014-04-10 22:40:53]:
pewnie byłaś córką prezesa
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-04-14 11:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ole - 2014-04-14 09:07:51]:
Ty Tomek to liczysz na to ,ze mądry jesteś ,a jesteś niestety taki głupi ,że szkoda Cie nawet już uświadamiać!!!Poszukaj dobrego psychiatry...i to będzie twa najlepsza inwestycja!!!Inwestycja w siebie!!!Tak Ci ten POLBUD mózg wyprał ,że nie potrafisz zrozumieć iż kasy nie ma nie będzie długo dla nikogo!!!!PONIATNE???Zapewne nie PONIATNE...noo ale poradziłem koledze co ma ze sobą zrobić!!!!Zainwestować w swa sprawność intelektuwalna i otworzyć oczy na świat!!!WESOŁEGO ALLE LUJJJAAAA
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-14 15:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2014-04-14 11:27:21]:
a dlaczego ma nie być?
zdjecie uzytkownika
waldi - 2014-04-15 07:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo to jest koniec nie ma już nic
zdjecie uzytkownika
prezez - 2014-04-15 08:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od dzisiaj do 05.05.2014 urlopy wypoczynkowe przymusowe:)można tak?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-15 16:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-04-14 07:00:43]:
przelewy mogły by być w środę bo jeszcze zakupy przed świętami trzeba zrobić
zdjecie uzytkownika
szeryf - 2014-04-15 19:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pieniądze będą, ale z funduszu płac gwarantowanych w terminie czerwcowym:) akurat na wakacyjne wojaże. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-15 19:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szeryf - 2014-04-15 19:06:46]:
fajnie by było liczę przed wakacjami na premię i dofinansowanie do wczasów
zdjecie uzytkownika
atomek - 2014-04-15 22:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko loko, będzie wszystko:wynagrodzenia,premie, dofinansowania do wczasów. Od maja produkcja rusza z kopyta. (usunięte przez administratora)ma nowe wyższe stanowisko i widzi potencjał we firmie. Pomożecie?
(usunięte przez administratora)Ma to wyzwolić drzemiący w nas potencjał.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-16 13:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [atomek - 2014-04-15 22:42:59]:
coś w tym jest złego że dalej chcę pracować w polbudzie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-16 14:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomek rządzi. Chyba ma już kasę przed świętami, premię przed wakacjami i dofinansowanie do wczasów. Tylko on jeden przejął się ulubionym sloganem byłego prezesa M. -
Nie pytaj co polbud może zrobić dla ciebie, ale co ty możesz zrobić dla polbudu?! Tomek zrobił wiele i chce dalej robić w polbudzie!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-16 17:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-04-16 14:18:22]:
masz na myśli prezesa micaja?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-16 17:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-04-16 17:32:59]:
wierzę że mimo wszystko wszystko będzie dobrze z NASZYM polbudem
zdjecie uzytkownika
XXX - 2014-04-16 21:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomek ty to jesteś dopiero AS!!!!Wybitny BETON!!!!Tzw. twardogłowy!!!!Wiesz rozkładasz tu wszystkich na łopatki swym idiotyzmem i ślepa wiarą w cud POLBUD-u!!!Pani Prezes powinna Cie przyjąć z otwartymi ramionami ,trzymać i pielęgnować hahahh pracownik 60-ciolecia POLBUD!!!!!SUPER TOMEK z AMELINIUM!!!
zdjecie uzytkownika
Nafibud - 2014-04-16 22:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga! Dla nowych użytkowników...
Pracownicy i Zarząd Polbudu mają nową spółkę tym lepiej mają w zarządzie prezesa ze swojej inwestycji...
Uwaga... Przewałki...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-17 06:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nafibud - 2014-04-16 22:45:23]:
biegnę dzisiaj do banku z nadzieją poza tym nie wszędzie zgadzają się na urlopy przed świętami a to też trzeba docenić
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-04-17 08:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-04-16 17:32:59]:
Nie rób jaj i nie zadawaj głupich pytań. Chyba, że potraktujemy te jaja jako nieodłączny atrybut zbliżających się świąt.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-17 17:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-04-17 08:42:17]:
nie rozumiem co to za banki że przelewy idą tak długo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
38 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polbud S.A. Bielsk Podlaski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x