Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polbud S.A. Bielsk Podlaski

Pracowałeś w firmie Polbud S.A. Bielsk Podlaski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
herman - 2014-06-12 20:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kim jest Magda G.?
zdjecie uzytkownika
1111 - 2014-06-18 09:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [herman - 2014-06-12 20:16:22]:
kucharką
zdjecie uzytkownika
herman - 2014-06-18 20:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1111 - 2014-06-18 09:00:20]:
będę wdzięczny dalej za wszelkie informacje o pracy w Polbudzie. Jak już mówiłem nie będę się wygłupiał i wpadał do nich do firmy ;)
zdjecie uzytkownika
herman - 2014-06-22 13:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze mówiąc nie sądzę , aby taki się znalazł. Myślę, że nie ma co sobie marnować życia na takie dochodzenie sprawiedliwości
zdjecie uzytkownika
gość z kontraktem - 2014-06-24 11:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAFIBUD ?
Wolne żarty!
To "białe kołnierzyki", a nie prawdziwi budowlańcy.
Wydymali POLBUD i podwykonawców, wydymają kolejnych...
Mentalności nie zmienisz !
zdjecie uzytkownika
herman - 2014-06-24 20:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co teraz zmienia się śpiewka na to , że i Polbud został oszukany? tego jeszcze chyba nikt nie pisał
zdjecie uzytkownika
ccccc - 2014-06-24 22:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co niektorzy widze maja zamilowanie do wymyslania coraz to nowych scenariuszyj na poziomie mody na sukces. Jak tak zazdroscicie tym bialym kolnierzykom to idzcie do szkoly i zrobcie cos z soba.....
zdjecie uzytkownika
pilot - 2014-06-25 16:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odezwał się nafiprezio
zdjecie uzytkownika
ccccc - 2014-06-25 18:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pilot
jaki ty jesteś wszechwiedzący..... aż żal...
nie mam nic wspólnego z nowymi firmami po polbudzie, ale aż miło poczytać takich jak ty co skręcają się z zawiści i zazdrości:-) sklecaj się dalej.... wszystkim to wisi haha a nowe firmy maja się dobrze:-) a ty jak się masz po tej wiadomości?
zdjecie uzytkownika
dno - 2014-06-27 22:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dno, od 2009 wykończyli normalną firmę nieudaczniki i założyli n.....
zdjecie uzytkownika
n - 2014-06-27 22:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nafibud szuka kosztorysantów!!!
zdjecie uzytkownika
herman - 2014-06-28 02:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [n - 2014-06-27 22:56:03]:
i to ma być powód dla którego wszyscy z hurrraoptymizmem powinni teraz ruszyć do nich z aplikacjami?
zdjecie uzytkownika
Zadowlony - 2014-06-29 11:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W nafibudzie taka stwke zaoferowali, ze miesieczna pensja nie zmiesci mi sie na koncie bankowym
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-03 12:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zadowlony - 2014-06-29 11:04:15]:
:-). Skoro tak to kup sobie ten bank.
zdjecie uzytkownika
polecam - 2014-07-11 22:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wydymany_bez_mydła - 2014-06-06 10:18:44]:
polecam
zdjecie uzytkownika
nadano - 2014-07-11 22:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co jest te forum? Czemu służy?
zdjecie uzytkownika
król julian - 2014-07-12 14:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nadano - 2014-07-11 22:54:23]:
To nie forum - to czat :)
zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-08-02 12:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2014-05-21 10:03:28]:
Zdenerwowała mnie informacja o tym, że ministerstwo przekazało pół miliona złotych na pomoc "ofiarom" POLBUDU. Prawda jest taka, że ta tzw. "pomoc" jest z naszych pieniędzy, które płacimy w postaci podatków, zatem sami sobie pomagamy. Dodatkowo, inwestując w rynek pracy w Bielsku Podlaskim wyrzucamy pieniądze w błoto. Większość tematów realizowanych przez POLBUD na wschodzie przynosiła ogromne straty spowodowane przede wszystkim nieudolnością pracowników i zarządu. Nie to co Warszawa - zawsze na plusie!
zdjecie uzytkownika
rozum - 2014-08-14 10:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko to nic.
Bo jeśli nikt nikomu nic to kto komuś coś?
zdjecie uzytkownika
jajaja - 2014-10-23 18:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam taki problem, bo nie wiem czy iśc do nich do pracy czy nie, niby jestem zaproszona na rozmwe kwalifikacyjną do nich, ale troche się boje, bo nie wiem czy mam iśc czy nie iśc, już sama nie wiem, niby pani rzeczowo wszystko tłumaczyła, profesjonalnie, ale czytając te opinie to boje się troche, bo sa negatywne w większości.
zdjecie uzytkownika
Bonzo - 2014-12-08 22:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie radzę tam stawiać nogi, to są oszuści jakich nie ma nigdzie indziej, cwaniaczki myślą ze wszystkie rozumy pozjadali, ale jeszcze to nie koniec, odpowiedni ludzie jeszcze dobiorą im do (usunięte przez administratora)za grzechy popełnione w poprzedniej firmie.
zdjecie uzytkownika
kolezanka - 2014-12-14 14:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inforuje ze cwaniakow juz nie ma w Nafibud wszystkich wylano na zbity pysk w pistek m.in krola Juliana a za nim poszedl Mord
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-14 18:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojego doświadczenia wynika że płacą na czas i nie ma problemów nawet płacą przed obowiązującym terminem. Polecam.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: ok
Pytania: co dzisiaj przygotujesz na obiad?
zdjecie uzytkownika
niccck - 2014-12-14 21:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ze króla juliana nie ma to wiedzialem, ale ze resztę też....? wszystkich? kogo?
julian nie szanował ludzi, oszukiwał, to zwyczajny lajdak...
zdjecie uzytkownika
takitam - 2014-12-18 23:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pana prezesa z Nafibudu znam osobiscie jeszcze z polbudu, nie jest tak zle, malo tego pomogl mi odzyskac kase ktora polbud placil pol roku.a jak bedzie tu sie zobaczy jak cos to napisze
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polbud S.A. Bielsk Podlaski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polbud S.A. Bielsk Podlaski?
Zadaj pytanie
x