Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polbud S.A. Bielsk Podlaski

Pracowałeś w firmie Polbud S.A. Bielsk Podlaski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
1111 - 2014-06-18 09:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [herman - 2014-06-12 20:16:22]:
kucharką
zdjecie uzytkownika
herman - 2014-06-18 20:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1111 - 2014-06-18 09:00:20]:
będę wdzięczny dalej za wszelkie informacje o pracy w Polbudzie. Jak już mówiłem nie będę się wygłupiał i wpadał do nich do firmy ;)
zdjecie uzytkownika
herman - 2014-06-22 13:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze mówiąc nie sądzę , aby taki się znalazł. Myślę, że nie ma co sobie marnować życia na takie dochodzenie sprawiedliwości
zdjecie uzytkownika
gość z kontraktem - 2014-06-24 11:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NAFIBUD ?
Wolne żarty!
To "białe kołnierzyki", a nie prawdziwi budowlańcy.
Wydymali POLBUD i podwykonawców, wydymają kolejnych...
Mentalności nie zmienisz !
zdjecie uzytkownika
herman - 2014-06-24 20:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co teraz zmienia się śpiewka na to , że i Polbud został oszukany? tego jeszcze chyba nikt nie pisał
zdjecie uzytkownika
ccccc - 2014-06-24 22:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co niektorzy widze maja zamilowanie do wymyslania coraz to nowych scenariuszyj na poziomie mody na sukces. Jak tak zazdroscicie tym bialym kolnierzykom to idzcie do szkoly i zrobcie cos z soba.....
zdjecie uzytkownika
pilot - 2014-06-25 16:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odezwał się nafiprezio
zdjecie uzytkownika
ccccc - 2014-06-25 18:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pilot
jaki ty jesteś wszechwiedzący..... aż żal...
nie mam nic wspólnego z nowymi firmami po polbudzie, ale aż miło poczytać takich jak ty co skręcają się z zawiści i zazdrości:-) sklecaj się dalej.... wszystkim to wisi haha a nowe firmy maja się dobrze:-) a ty jak się masz po tej wiadomości?
zdjecie uzytkownika
dno - 2014-06-27 22:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dno, od 2009 wykończyli normalną firmę nieudaczniki i założyli n.....
zdjecie uzytkownika
n - 2014-06-27 22:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nafibud szuka kosztorysantów!!!
zdjecie uzytkownika
herman - 2014-06-28 02:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [n - 2014-06-27 22:56:03]:
i to ma być powód dla którego wszyscy z hurrraoptymizmem powinni teraz ruszyć do nich z aplikacjami?
zdjecie uzytkownika
Zadowlony - 2014-06-29 11:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W nafibudzie taka stwke zaoferowali, ze miesieczna pensja nie zmiesci mi sie na koncie bankowym
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-03 12:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zadowlony - 2014-06-29 11:04:15]:
:-). Skoro tak to kup sobie ten bank.
zdjecie uzytkownika
polecam - 2014-07-11 22:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wydymany_bez_mydła - 2014-06-06 10:18:44]:
polecam
zdjecie uzytkownika
nadano - 2014-07-11 22:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co jest te forum? Czemu służy?
zdjecie uzytkownika
król julian - 2014-07-12 14:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nadano - 2014-07-11 22:54:23]:
To nie forum - to czat :)
zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-08-02 12:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2014-05-21 10:03:28]:
Zdenerwowała mnie informacja o tym, że ministerstwo przekazało pół miliona złotych na pomoc "ofiarom" POLBUDU. Prawda jest taka, że ta tzw. "pomoc" jest z naszych pieniędzy, które płacimy w postaci podatków, zatem sami sobie pomagamy. Dodatkowo, inwestując w rynek pracy w Bielsku Podlaskim wyrzucamy pieniądze w błoto. Większość tematów realizowanych przez POLBUD na wschodzie przynosiła ogromne straty spowodowane przede wszystkim nieudolnością pracowników i zarządu. Nie to co Warszawa - zawsze na plusie!
zdjecie uzytkownika
rozum - 2014-08-14 10:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko to nic.
Bo jeśli nikt nikomu nic to kto komuś coś?
zdjecie uzytkownika
jajaja - 2014-10-23 18:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam taki problem, bo nie wiem czy iśc do nich do pracy czy nie, niby jestem zaproszona na rozmwe kwalifikacyjną do nich, ale troche się boje, bo nie wiem czy mam iśc czy nie iśc, już sama nie wiem, niby pani rzeczowo wszystko tłumaczyła, profesjonalnie, ale czytając te opinie to boje się troche, bo sa negatywne w większości.
zdjecie uzytkownika
Bonzo - 2014-12-08 22:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie radzę tam stawiać nogi, to są oszuści jakich nie ma nigdzie indziej, cwaniaczki myślą ze wszystkie rozumy pozjadali, ale jeszcze to nie koniec, odpowiedni ludzie jeszcze dobiorą im do (usunięte przez administratora)za grzechy popełnione w poprzedniej firmie.
zdjecie uzytkownika
kolezanka - 2014-12-14 14:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inforuje ze cwaniakow juz nie ma w Nafibud wszystkich wylano na zbity pysk w pistek m.in krola Juliana a za nim poszedl Mord
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-14 18:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojego doświadczenia wynika że płacą na czas i nie ma problemów nawet płacą przed obowiązującym terminem. Polecam.
zdjecie uzytkownika
niccck - 2014-12-14 21:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ze króla juliana nie ma to wiedzialem, ale ze resztę też....? wszystkich? kogo?
julian nie szanował ludzi, oszukiwał, to zwyczajny lajdak...
zdjecie uzytkownika
takitam - 2014-12-18 23:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pana prezesa z Nafibudu znam osobiscie jeszcze z polbudu, nie jest tak zle, malo tego pomogl mi odzyskac kase ktora polbud placil pol roku.a jak bedzie tu sie zobaczy jak cos to napisze
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-07 14:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kilka lat temu mialem rozmowe na budowie z prezesem (garniturek, pewny siebie ,zarozumialy) jak on moze znac sie jak nigdy nie prowadzil budowy a uprawnienia zalatwil sobie nie bedac na budowie. Bez doswiadzczeniai wiedzy pokory kazda firme udupi.
zdjecie uzytkownika
ardo - 2015-02-20 20:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktoś wiedzę czy syndyk sprzedał blok na ul. nowy świat w Białymstoku i ewentualnie komu?
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2015-03-16 20:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie ile firm "rozłożył" Polbud dzięki genialnym posunięciom kolejnych prezesów?
zdjecie uzytkownika
overim - 2015-06-17 23:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to żadnej, chyba że jesteś pierwszym, Polbud chyba raczej wywiązuje się z umów, a przynajmniej nic nie słychać o tym żeby mieli jakieś problemy i żeby to się odbijało na podwykonawcy, na pewno jeżeli masz jakiś problem to da się go rozwiązać, tylko trzeba się kontatkować z samą firmą w tej sprawie.
zdjecie uzytkownika
zyczliwy - 2015-07-16 08:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czytam te post i jedno przychodzi mi do głowy ...... miałem być podwykonawca do momentu jak dostałem umowe do podpisania w formie bardzo podobna do polbudowskiej..... z wieloma dodatkowymi zapisami , jeżeli ktoś coś takiego podpisuje to rozumiem że chce zbankrutować na własne życzenie. Umowa jest tak skonstruowana że legalnie mogą zwodzić podwykonawce z płatnościami do tego naliczyć tyle kar że dostanie marne grosze ...... po krótce umowa dla samobójców.
zdjecie uzytkownika
eder1 - 2015-08-17 16:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety podwykonawcy często stoją przed bardzo trudnymi decyzjami - czy brać zlecenia a przy okazji ryzykować tym, że można natknąć się na jakieś kary czy nie przyjmować takich zleceń i tak dryfować na pograniczu upadłości. Chociaż wydaje mi się, że i tak zdarzają się lepsze kontrakty w tej firmie - czy mam rację?
zdjecie uzytkownika
wod-kan - 2015-08-18 08:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem i jestem podwykonawcą NAFIBUD S.A. i jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Prezes bardzo miły i kulturalny człowiek. Ogólnie firma godna polecenia!!!
zdjecie uzytkownika
zmiennik - 2015-09-16 21:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja właśnie chciałem dopytać o to, jak tam u nich jest, ponieważ zastanawiam się nad zmianą własnej pracy i robię mały wywiad co, jak, gdzie, itd. fajnie, że w miarę jesteście zadowoleni, bo ja akurat uważam, że ci niezadowoleni zawsze będą i o nich nie trudno, w przeciwieństwie do tych zadowolonych z roboty
zdjecie uzytkownika
aron23 - 2015-11-25 04:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przeczytajcie mój wpis opinie o NAFIBUD W TYM PORTALU a poznacie za i przeciw działania córki polbudu i obecnych egzekutorów.a po za tym większość wpisów zadowolonych dokonują osobiście jako zarząd to od górne wyznaczone obowiązki za co są sowicie wynagradzani.nie ma sensu dalej drążyć tego tematu zapraszam do lektury opinie nafibud aron23
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-12-07 18:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że nadal produkują, oczywiście są w upadłości, ale już prędzej ktoś ich po prostu przejmie, bo dizałają w barnży budowlnaje, tylko kiepsko z zarządzaniem u nich.
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2015-12-10 15:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLBUD = NAFIBUD = ALUMIC
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-12-17 21:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
katycznie firma znajduje sie w upadlosci likwidacyjnej, to byla bardzo solidna firma,zatrudniali kupe ludzi,zastanawia mnie co poszlo nie tak ,ze to wszystko tak sie zakonczylo
zdjecie uzytkownika
podwykonawca - 2015-12-20 18:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLBUD = NAFIBUD = ALUMIC
zdjecie uzytkownika
Brukbrud - 2015-12-29 22:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga nie pakujcie się w podwykonastwo nie wypłacają pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-12-29 23:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jest właścicielem tych firm?
zdjecie uzytkownika
smokko - 2015-12-31 01:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukaj w internecie, nie jest tak ciężko znaleźć. No ale wracając już do Polbudu, to nigdy nie miałem problemów z tym żeby pieniądze były wypłacane w terminie.
zdjecie uzytkownika
kutasbud - 2016-01-10 14:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLBUD = NAFIBUD = ALUMIC
zdjecie uzytkownika
kura - 2016-01-18 21:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a wiadomo czy są teraz szukane jakieś osoby do pracy? Nie ukrywam, że fajnie znaleźć zatrudnienie u nich skoro wypłata jest o czasie a zarobki nie sa najgorsze.
zdjecie uzytkownika
kura1 - 2016-01-21 19:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLBUD = NAFIBUD = ALUMIC
zdjecie uzytkownika
Polak - 2016-01-21 21:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale co to w ogóle oznaczy @kura1 i co chcesz przez to powiedzieć, że zmienili nazwy tyle razy czy co, bo nie ogarniam Cię typie, dzięki za odpowiedź ewentualną
zdjecie uzytkownika
kura2 - 2016-01-26 14:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLBUD = NAFIBUD = ALUMIC
zdjecie uzytkownika
uliao - 2016-04-18 09:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wicie, że Syndyk Masy Upadłości POLBUD S.A. w Bielsku Podlaskim w upadłości likwidacyjnej zaprasza do składania ofert na zakup należących do Upadłego ruchomości w postaci środków trwałych? Niestety nie udało im się.
zdjecie uzytkownika
100 BANIEK - 2016-04-20 21:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech ktoś mi powie gdzie zniknęło ok 100 milionów złotych z POLBUDU?
zdjecie uzytkownika
kura3 - 2016-04-21 06:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLBUD = NAFIBUD = ALUMIC
zdjecie uzytkownika
nki - 2016-05-22 21:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kura, tak się zastanawiam skąd wy te rozkminy łapiecie. Siedzicie w portfelu w firmie ? Może zostały gdzieś zainwestowane - sam nie wiem co dalej planują
zdjecie uzytkownika
pablo - 2016-05-23 09:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Micałek tak jak w nafibudzie i tu zrobi porządek :) tzn. rozpier...doli wszystko!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Polbud S.A. Bielsk Podlaski!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polbud S.A. Bielsk Podlaski

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert