brak logo

Polbud S.A. Bielsk Podlaski

Bielsk Podlaski

Opinie o Polbud S.A. Bielsk Podlaski

1111 2014-06-18 09:00:20
kucharką
1
herman 2014-06-18 20:51:16
będę wdzięczny dalej za wszelkie informacje o pracy w Polbudzie. Jak już mówiłem nie będę się wygłupiał i wpadał do nich do firmy ;)
herman 2014-06-22 13:14:05
szczerze mówiąc nie sądzę , aby taki się znalazł. Myślę, że nie ma co sobie marnować życia na takie dochodzenie sprawiedliwości
gość z kontraktem 2014-06-24 11:01:18
NAFIBUD ?
Wolne żarty!
To "białe kołnierzyki", a nie prawdziwi budowlańcy.
Wydymali POLBUD i podwykonawców, wydymają kolejnych...
Mentalności nie zmienisz !
1
herman 2014-06-24 20:10:20
to co teraz zmienia się śpiewka na to , że i Polbud został oszukany? tego jeszcze chyba nikt nie pisał
ccccc 2014-06-24 22:08:34
Co niektorzy widze maja zamilowanie do wymyslania coraz to nowych scenariuszyj na poziomie mody na sukces. Jak tak zazdroscicie tym bialym kolnierzykom to idzcie do szkoly i zrobcie cos z soba.....
1
pilot 2014-06-25 16:10:10
odezwał się nafiprezio
ccccc 2014-06-25 18:45:35
pilot
jaki ty jesteś wszechwiedzący..... aż żal...
nie mam nic wspólnego z nowymi firmami po polbudzie, ale aż miło poczytać takich jak ty co skręcają się z zawiści i zazdrości:-) sklecaj się dalej.... wszystkim to wisi haha a nowe firmy maja się dobrze:-) a ty jak się masz po tej wiadomości?
dno 2014-06-27 22:53:20
dno, od 2009 wykończyli normalną firmę nieudaczniki i założyli n.....
n 2014-06-27 22:56:03
nafibud szuka kosztorysantów!!!
herman 2014-06-28 02:01:55
i to ma być powód dla którego wszyscy z hurrraoptymizmem powinni teraz ruszyć do nich z aplikacjami?
Zadowlony 2014-06-29 11:04:15
W nafibudzie taka stwke zaoferowali, ze miesieczna pensja nie zmiesci mi sie na koncie bankowym
ja 2014-07-03 12:51:20
:-). Skoro tak to kup sobie ten bank.
polecam 2014-07-11 22:51:27
polecam
nadano 2014-07-11 22:54:23
Po co jest te forum? Czemu służy?
król julian 2014-07-12 14:10:12
To nie forum - to czat :)
Nick 2014-08-02 12:46:04
Zdenerwowała mnie informacja o tym, że ministerstwo przekazało pół miliona złotych na pomoc "ofiarom" POLBUDU. Prawda jest taka, że ta tzw. "pomoc" jest z naszych pieniędzy, które płacimy w postaci podatków, zatem sami sobie pomagamy. Dodatkowo, inwestując w rynek pracy w Bielsku Podlaskim wyrzucamy pieniądze w błoto. Większość tematów realizowanych przez POLBUD na wschodzie przynosiła ogromne straty spowodowane przede wszystkim nieudolnością pracowników i zarządu. Nie to co Warszawa - zawsze na plusie!
rozum 2014-08-14 10:34:10
Wszystko to nic.
Bo jeśli nikt nikomu nic to kto komuś coś?
jajaja 2014-10-23 18:03:42
mam taki problem, bo nie wiem czy iśc do nich do pracy czy nie, niby jestem zaproszona na rozmwe kwalifikacyjną do nich, ale troche się boje, bo nie wiem czy mam iśc czy nie iśc, już sama nie wiem, niby pani rzeczowo wszystko tłumaczyła, profesjonalnie, ale czytając te opinie to boje się troche, bo sa negatywne w większości.
Bonzo 2014-12-08 22:54:58
Nie radzę tam stawiać nogi, to są oszuści jakich nie ma nigdzie indziej, cwaniaczki myślą ze wszystkie rozumy pozjadali, ale jeszcze to nie koniec, odpowiedni ludzie jeszcze dobiorą im do (usunięte przez administratora)za grzechy popełnione w poprzedniej firmie.
1
kolezanka 2014-12-14 14:20:33
Inforuje ze cwaniakow juz nie ma w Nafibud wszystkich wylano na zbity pysk w pistek m.in krola Juliana a za nim poszedl Mord
nowy 2014-12-14 18:06:31
Z mojego doświadczenia wynika że płacą na czas i nie ma problemów nawet płacą przed obowiązującym terminem. Polecam.
niccck 2014-12-14 21:37:56
ze króla juliana nie ma to wiedzialem, ale ze resztę też....? wszystkich? kogo?
julian nie szanował ludzi, oszukiwał, to zwyczajny lajdak...
takitam 2014-12-18 23:18:46
Pana prezesa z Nafibudu znam osobiscie jeszcze z polbudu, nie jest tak zle, malo tego pomogl mi odzyskac kase ktora polbud placil pol roku.a jak bedzie tu sie zobaczy jak cos to napisze
ja 2015-01-07 14:02:34
kilka lat temu mialem rozmowe na budowie z prezesem (garniturek, pewny siebie ,zarozumialy) jak on moze znac sie jak nigdy nie prowadzil budowy a uprawnienia zalatwil sobie nie bedac na budowie. Bez doswiadzczeniai wiedzy pokory kazda firme udupi.
ardo 2015-02-20 20:50:47
ma ktoś wiedzę czy syndyk sprzedał blok na ul. nowy świat w Białymstoku i ewentualnie komu?
podwykonawca 2015-03-16 20:54:43
Czy ktoś wie ile firm "rozłożył" Polbud dzięki genialnym posunięciom kolejnych prezesów?
overim 2015-06-17 23:09:56
Z tego co wiem to żadnej, chyba że jesteś pierwszym, Polbud chyba raczej wywiązuje się z umów, a przynajmniej nic nie słychać o tym żeby mieli jakieś problemy i żeby to się odbijało na podwykonawcy, na pewno jeżeli masz jakiś problem to da się go rozwiązać, tylko trzeba się kontatkować z samą firmą w tej sprawie.
zyczliwy 2015-07-16 08:00:16
czytam te post i jedno przychodzi mi do głowy ...... miałem być podwykonawca do momentu jak dostałem umowe do podpisania w formie bardzo podobna do polbudowskiej..... z wieloma dodatkowymi zapisami , jeżeli ktoś coś takiego podpisuje to rozumiem że chce zbankrutować na własne życzenie. Umowa jest tak skonstruowana że legalnie mogą zwodzić podwykonawce z płatnościami do tego naliczyć tyle kar że dostanie marne grosze ...... po krótce umowa dla samobójców.
3
eder1 2015-08-17 16:47:03
Niestety podwykonawcy często stoją przed bardzo trudnymi decyzjami - czy brać zlecenia a przy okazji ryzykować tym, że można natknąć się na jakieś kary czy nie przyjmować takich zleceń i tak dryfować na pograniczu upadłości. Chociaż wydaje mi się, że i tak zdarzają się lepsze kontrakty w tej firmie - czy mam rację?
wod-kan 2015-08-18 08:18:54
Byłem i jestem podwykonawcą NAFIBUD S.A. i jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Prezes bardzo miły i kulturalny człowiek. Ogólnie firma godna polecenia!!!
1
zmiennik 2015-09-16 21:23:52
no ja właśnie chciałem dopytać o to, jak tam u nich jest, ponieważ zastanawiam się nad zmianą własnej pracy i robię mały wywiad co, jak, gdzie, itd. fajnie, że w miarę jesteście zadowoleni, bo ja akurat uważam, że ci niezadowoleni zawsze będą i o nich nie trudno, w przeciwieństwie do tych zadowolonych z roboty
aron23 2015-11-25 04:44:25
przeczytajcie mój wpis opinie o NAFIBUD W TYM PORTALU a poznacie za i przeciw działania córki polbudu i obecnych egzekutorów.a po za tym większość wpisów zadowolonych dokonują osobiście jako zarząd to od górne wyznaczone obowiązki za co są sowicie wynagradzani.nie ma sensu dalej drążyć tego tematu zapraszam do lektury opinie nafibud aron23
1
maciek 2015-12-07 18:41:55
wydaje mi się, że nadal produkują, oczywiście są w upadłości, ale już prędzej ktoś ich po prostu przejmie, bo dizałają w barnży budowlnaje, tylko kiepsko z zarządzaniem u nich.
podwykonawca 2015-12-10 15:57:08
POLBUD = NAFIBUD = ALUMIC
igor 2015-12-17 21:48:29
katycznie firma znajduje sie w upadlosci likwidacyjnej, to byla bardzo solidna firma,zatrudniali kupe ludzi,zastanawia mnie co poszlo nie tak ,ze to wszystko tak sie zakonczylo
podwykonawca 2015-12-20 18:29:27
POLBUD = NAFIBUD = ALUMIC
Brukbrud 2015-12-29 22:07:09
Uwaga nie pakujcie się w podwykonastwo nie wypłacają pieniędzy.
1
ddd 2015-12-29 23:00:51
kto jest właścicielem tych firm?
smokko 2015-12-31 01:50:48
Poszukaj w internecie, nie jest tak ciężko znaleźć. No ale wracając już do Polbudu, to nigdy nie miałem problemów z tym żeby pieniądze były wypłacane w terminie.
kutasbud 2016-01-10 14:50:55
POLBUD = NAFIBUD = ALUMIC
kura 2016-01-18 21:45:30
Hej, a wiadomo czy są teraz szukane jakieś osoby do pracy? Nie ukrywam, że fajnie znaleźć zatrudnienie u nich skoro wypłata jest o czasie a zarobki nie sa najgorsze.
kura1 2016-01-21 19:35:53
POLBUD = NAFIBUD = ALUMIC
Polak 2016-01-21 21:56:06
Ale co to w ogóle oznaczy @kura1 i co chcesz przez to powiedzieć, że zmienili nazwy tyle razy czy co, bo nie ogarniam Cię typie, dzięki za odpowiedź ewentualną
kura2 2016-01-26 14:16:22
POLBUD = NAFIBUD = ALUMIC
uliao 2016-04-18 09:23:34
Wicie, że Syndyk Masy Upadłości POLBUD S.A. w Bielsku Podlaskim w upadłości likwidacyjnej zaprasza do składania ofert na zakup należących do Upadłego ruchomości w postaci środków trwałych? Niestety nie udało im się.
100 BANIEK 2016-04-20 21:07:34
Niech ktoś mi powie gdzie zniknęło ok 100 milionów złotych z POLBUDU?
kura3 2016-04-21 06:49:56
POLBUD = NAFIBUD = ALUMIC
nki 2016-05-22 21:26:12
kura, tak się zastanawiam skąd wy te rozkminy łapiecie. Siedzicie w portfelu w firmie ? Może zostały gdzieś zainwestowane - sam nie wiem co dalej planują
pablo 2016-05-23 09:53:24
Micałek tak jak w nafibudzie i tu zrobi porządek :) tzn. rozpier...doli wszystko!
1
Zostaw swoją opinię o Polbud S.A. Bielsk Podlaski - Bielsk Podlaski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polbud S.A. Bielsk Podlaski