Centrum Szkoleniowe "AJC" S.C.

Jastrzębie

Opinie o Centrum Szkoleniowe "AJC" S.C.

Łuki 2014-06-04 15:55:44
Byłem na rozmowie, było bardzo miło, obiecujące warunki ale jedna rzecz nie daje mi spokoju bo tak do końca się tego nie dowiedziałem... czy na okresie próbnym dostaje się normalną wypłatę (czyli najniższą krajową) czy pierwsze trzeba pozyskać klientów i ile się uda tyle masz zarobione?! Pozdrawiam
3
katinikt 2014-06-05 12:17:12
Ty się tak nie chwal bo tez próbuje sie tam dostac wiec konkurencja nam obu sie nie opłaci
2
Zadowolona 2014-06-05 17:08:34
Witam! Pracuję w AJC już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona. Umowa o pracę, wcześniejsze wyjścia, a zapłacone za cały dzień, no i przede wszystkim wyplata na czas i to konkretna. Czego chcieć więcej? (usunięte przez administratora)
2
Zadowolona 2014-06-05 18:00:23
Normalnie umowę o pracę dostajesz.
1
pracownik 2014-06-06 13:00:51
atmosfera w pracy jest spoko, nieraz jest niezły ubaw, 3 przerwy, naprawdę dobre zarobki oczywiście jeśli dasz coś z siebie i sumiennie pracujesz + wcześniejsze wyjścia z pracy i nie tylko... ja polecam, kto nie przyjdzie i nie spróbuje ten się nie dowie jak tutaj jest naprawdę. pozdo
3
Wacuś 2014-06-06 14:33:04
Firma rewelka. Atmosfera super i fajni ludzi. Życzę każdemu takiej fajnej pracy.
1
sk 2014-06-06 17:18:11
Jesli ktos sie stara pracowac tak jak nalezy, czyli nie sciemniac to naprawde nie ma na co narzekac. W innych firmach trzeba pracowac na dwie zmiany, za najnizsza krajowa i tez trzeba sie starac. Tu starania sa doceniane poprzez premie, prezenty i szybsze wyjscia. Ale kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Ja jestem zadowolona, szczegolnie z tego,ze pracuje do 16 i mam wszystkie weekendy wolne, oraz pieniazki sa lepsze niz, w wiekszosci zakladow pracy. Uwietlrzcie mi,ze nie ma pracy gdzie 100 procent osob bedzie zadowolonych. Reasumujac, polecam.
1
Pracownik 2014-06-06 18:38:15
Zespół jest zgrany bo wreszcie pracuje tam najlepsza ekipa na świecie, a ci którzy robili tylko problemy i zamieszanie wreszcie się pozwalniali.
jestok 2014-06-06 19:19:49
Coś w tym jest, ale nie wszyscy którzy zdecydowali o zmianie pracy stwarzali problemy i psuli atmosferę... ale jest dobrze !
2
PRACOWNIK 2014-06-06 21:36:39
BO JAK NIE MY TO KTOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! O O O O O O
4
maniek 2014-06-07 06:26:42
Dajcie spokoj, praca jest bardzo fajna, ale nie kazdy sie do niej ndaje. Wiec takie osoby powinny szukac czegos innego, a nie wylewac gorzkie zale na forum. Czasem jak komus znajomemu opowiadam o systemach motywacyjnych w mojej pracy, to mi nie wierza, ze tak moze byc w pracy w Polsce. Polecam ta prace, ale trzeba brac poprawke na to, ze nie kazdy jest stworzony do pracy w telemarketingu. Tyle.
1
Byłam 2014-06-07 10:43:57
Byłam, widziałam. Pracowałam bardzo krótko, taki epizod bo telemarketing to nie moja bajka, choć żałuję bo zarobki fajne. Szefowe super, bardzo życzliwe, dbają o pracowników i klientów (ciągle powtarzają, że klient ma być zadowolony). Dlatego czytając niektóre opinie dziwię się bardzo... Cóż, albo konkurencja, która chce opinię popsuć, albo ktoś kto życia i pracy jeszcze nie poznał. Teraz pracuję na stacji benzynowej, zapraszam tych niezadowolonych z pracy w AJC, tu przejrzycie na oczy.
1
jestok 2014-06-08 12:21:53
Zgadzam się kiedy wielu młodych ludzi musi zasuwać w weekendy, my spokojnie możemy odpoczywać. Mamy możliwość wcześniej kończyć pracę i dostać wypłatę za pełny wymiar godzin. Bardzo dobrze, że od nas wymagają, bez tego mało kto miałby na tyle samozaparcia żeby osiągać odpowiednie wyniki, które procentują premiami. Ludzie zakładają firmy po to żeby zarobić, dziwi to kogoś?! Ale tutaj obie strony mogą zyskać; kiedy są dobre wyniki sprzedażowe, my też zostajemy nagradzani, więc skończcie narzekać bo w AJC nie ma wyzysku tylko zdrowe podejście - firma ma dać zysk przede wszystkim właścicielom; ale my pracownicy za darmo tam nie siedzimy!
1
Makaron 2014-07-14 20:10:48
Ludziska w robocie w porzo ale nie wszyscy (to akurat normalne), a atmosfera fajna. No i szansa na przyzwoity zarobek, a to najważniejsze.
1
Wesoła 2014-07-23 19:29:38
Bo w AJC zawsze jest wesoło. Bo jak nie my to ktooo?!!
1
zniesmaczona 2014-07-31 17:41:56
nic dodać i nic ująć tylko się mogę pod tym podpisać.
1
ja 2014-08-06 21:18:42
jeżeli mi powiedziano, że mam pracę na pewno i, że odezwą się jak będą szkolenia to mnie zbyli czy naprawde zadzwonią?
1
SAWA 2014-08-07 18:46:42
Na bank zadzwonią także poczekaj.
1
CENTRUM AJC 2014-09-12 21:50:54
Zapraszamy cię Waldemarze do współpracy z naszą firmą bo potrzebujemy osób, które wiedzą po co przychodzą do pracy. Nasze biuro jest czynne od poniedziałku do piątku od 8:00 do 16:00.
2
pracownik miesiąca 2014-10-27 17:52:34
praca w call center nie należy do najłatwiejszych i nie ma co liczyć na sielankę. chcę w to wejść. bardzo mnie interesuje jak skonstruowana jest pierwsza umowa i czy nie ma tam ukrytych mikroskopijnych haczyków które potem zrujnują mi życie? wie ktoś coś konkretnie na ten temat?pozdrawiam wszystkich pomocnych milusińskich
1
tylko prawda 2014-10-30 21:07:40
Zgadzam sie opinie pisza Ci co im u nas nie wyszlo, bo trzeba miec checi i ambicje, żeby u nas pracować. Też mi Was żal, bo jakoś nikt w sobie winy nie widzi a prawda jest taka, że najłatwoej oczernić każdego pracodawce, Ty dajesz z siebie coś, ale w zamian za to też coś otrzymasz zwłaszcza nie małego, bo jeśli chodzi o kase to szefowe są pod tym względem bardzo uczciwe a wymagać poprostu muszą choć ja osobiście bylabym surowsza i wyciagała wnioski, a szefowe mają zbyt dobre serce co do niektórych nierobów, bo u mnie nikt by tyle szans nie dostał.
1
pracownicy 2014-11-10 19:23:40
kochane szefowe bardzo dziękujemy za długi weekend, kiedy inni pracują My odpoczywamy. Pozdrawiamy serdecznie najuczciwsze szefowe na świecie i naszego wspaniałego kierownika, który by za nami w ogień skoczył dziękujemy za ciperpliwość i prosimy o więcej a My obiecujemy dać z siebie więcej :)
3
cobytu 2014-11-17 14:08:42
Z tym skakaniem w ogień to chyba Cię trochę poniosło, ale fakt, kierownik jest bardzo fajny, najbardziej pozytywna postać w ajc. Procz tego, ze jest w porządku kierownikiem, jest po prostu dobrym człowiekiem. Z wcześniejszym komentarzem od "tylko prawda" się nie zgadzam. Zresztą osoba, która to napisała ładnie życzy współpracownikom, jej zdaniem ktoś z Was powinien wylecieć i jesteście lebrami. Kiedy ja pracowałam w ajc, były osoby, którym średnio chciało się pracować. Z tego co wiem, kto jeszcze tam pracuje, to wśród tych osób nie ma słabych ogniw, ewentualnie osoby, które chciałyby wygryźć swoje koleżanki, ale w każdej firmie znajdą się takie osoby. Firmę tworzą przede wszystkim ludzie. Pamiętajcie o tym. Ogólnie pracę w tej firmie wspominam bardzo ciepło, szefowe też.
1
czy? 2014-12-03 20:57:30
Hej byłam na rozmowie kwalifikacyjnej ale wiem od jednego kumpla, że pracujecie po 9 godzin dziennie czyto prawda? Bo mówili mi że od 8 do 16 a Wy podobno pracujecie do 17?
1
tak 2014-12-06 22:31:15
Niestety to prawda to już nie ta sama firma co całkiem niedawno zupełnie niesprawiedliwie musimy robić nadgodziny, bo jest słaby obrót z tego co wiem kilka osób planuje zmianę pracy, bo mają tego dość w innych firmach tego nie ma, gdzie te czasy jak niezależnie od obrotu wychodziłeś o 16 :(
O.N.A 2014-12-09 21:05:44
Pracujemy różnie przeważnie do 16, ale jesteśmy bardzo motywowani szybszymi wyjściami i jest super, mi się bardzo fajnie pracuje w AJC zwłaszcza, że jest możliwość fajnego zarobku w miłym towarzystwie i wszyscy nawzajem się wspieramy np obdzwanianiem klientów, nikt nikomu pomocy nie odmówi to jest pewne, a szefowe maja bardzo dobre serce i są fajnymi kobietkami :) i wymagają i pożartują i zmotywują jak trzeba, a nasze dziewczyny w biurze też są super zawsze można na nich polegać! tak więc zapraszamy wszystkich do współpracy :)
mm 2014-12-11 13:44:51
czy ktoś może opisac jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna ? na stanowisko telesprzedawcy i jak też wygląda praca na tym stanowisku dokladnie? i na jakie wynagrodzenie można liczyc ?
3
kmo 2015-01-27 19:37:37
Ciekawe opinie tylko czy to prawda???
2
... 2015-01-27 22:33:08
A dlaczego miałoby być to kłamstwo? Praca ciężka jak to praca w handlu, ale za ciężką pracę zarobić można fajne pieniądze. Ludzie też ok, chodź wszędzie są "wyjątki", szefowe wymagające, ale uczciwe.
1
Jula 2015-02-05 16:53:42
Cześć, mam pytanie odnośnie stanowiska "konsultant klienta biznesowego" - czy jest to po prostu telemarketer jak każdy inny tylko z ładną nazwą, czy rzeczywiście chodzi o jakieś konkretne zadania, bazy?
odp 2015-02-05 21:02:57
Wszyscy mamy takie stanowiska na umowach. W chwili obecnej potrzebujemy tylko 2-3 osoby do działu sprzedaży (telemarketing) innych wolnych miejsc pracy nie ma.
1
ja 2015-03-03 09:55:33
Pracuję od niedawna. Z pracy jestem zadowolona. Praca może i jest wymagająca (zresztą wszędzie trzeba się do pracy przykładać, żeby zarobić), ale warunki jasne, wypłaty w terminie. Zarobić można bardzo dobrze, jeśli się chce, widzę jakie koleżanki mają wypłaty. Szefowe są wyrozumiałe, ale i wymagające zawsze można się z nimi dogadać.
2
logistyka 2016-05-10 08:06:50
Jeśli jest Pani zainteresowana proszę wysłać swoje CV na maila logistyka@szkolenia-ajc.pl. Są jeszcze 2 miejsca wolne na oddziale w Jastrzębiu-Zdroju oraz 1 miejsce w Wodzisławiu Śl.
gość 2016-07-07 23:15:39
Na spokojnie umowa jest respektowana, nie ma co narzekać.
Zostaw swoją opinię o Centrum Szkoleniowe "AJC" S.C. - Jastrzębie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Szkoleniowe "AJC" S.C.