Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Baltix

Opinie o Baltix

Pracowałeś w firmie Baltix i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jakub Gebhardt - 2014-11-21 10:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik otrzymuje na rękę 9000 zł.
3 600 zł jest w tym momencie podstawą do obliczenia składek na ZUS, które odprowadza BALTIX.
Podałem kwotę właśnie 9000 zł, bo jest to taka typowa, średnia kwota zarobku pracownika wysłanego przez nas do Szwecji.
Mogę dodać, że wynagrodzenia na rękę przez nas wypłacane oscylują w granicach między 7000 zł a 12 000 zł miesięcznie.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-11-21 10:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jaki sposób Zus jest odprowadzany od 3600 pln jeśli umowa brutto to tylko 1680 pln czyli niecałe 1300 pln netto, ????
zdjecie uzytkownika
Jakub Gebhardt - 2014-11-21 10:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tomek - to bardzo proste! :-)
Umowa jest na kwotę 1680 zł + premia.
ZUS jest w tym przypadku odprowadzany od kwoty 1300 (podstawa) + premia 2300.
zdjecie uzytkownika
józek - 2014-11-21 11:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomek co to za pytania na forum, jak chcesz znać szczeguly to zadzwon do biua, dziewczyny ci to rozrysuja, zresztą po co tyle pytan jak możesz dostać wieksza stawkwe w Norwegii.
Panie Jakubie proszę odsylac do biura, a samemu pracować i przynosić nam kolejne kontrakty.
ja Baltixu nie zamienie na inna firme.
zdjecie uzytkownika
Jakub Gebhardt - 2014-11-21 11:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Józku - pytają, to odpowiadam.
Trzeba grzecznie budować pozytywną opinię :-)

Osoby zainteresowane współpracą z naszą firmą proszę o kierowanie szczegółowych pytań do biura: 58 698 83 04 lub info@baltix.se

Poza tym zapraszam do współpracy i przesyłania swoich aplikacji na adres:
rekrutacja@baltix.se

Gorąco pozdrawiam i życzę udanego weekendu!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-01 20:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z językiem angielskim,w.jakim stopniu trzeba go znać,bo tak nie xabarfzo wierze w to że ludzie starsi biegle nim wpadają oczywiście nikomu nie ublizajoc
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-12-03 22:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie,jestem już po 40 i choć chęci do nauki jezyka mam duże to nic nie zostaje,jak to jest z ludźmi którzy staż spawacza mają po 25lat ale nie znają języka,czy wogule brani so pod uwagę ludzie bez jezyka
zdjecie uzytkownika
dell - 2014-12-08 19:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie Jakubie czy na wiosnę przyszłego roku będziecie rekrutować spawaczy 135 136?
zdjecie uzytkownika
jur - 2014-12-14 14:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panowie a jak z tymi testami w Baltixie co tam za próbki się robi w jakich pozycjach na jakich materiałach,grubościach,czy sprawdzają znajomość języka i rysunku technicznego
zdjecie uzytkownika
slay - 2015-02-01 11:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w Baltixie są teraz nowe przyjęcia spawaczy
zdjecie uzytkownika
Jakub Gebhardt - 2015-02-01 13:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej chwili nikogo nie zatrudniamy, ale może Pan przysłać swoją aplikację:
CV i uprawnienia.
Sytuacja na rynku jest dynamiczna i może się zdarzyć potrzeba pilnej rekrutacji już w lutym.
Pozdrawiam!
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Houdini - 2015-02-04 22:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie co do probek czy sa jakies zdawane jesli tak to jakie pozycje bardzo mnie zaciekawilo to forum i widze ze solidna firma z gory dzikeuje
zdjecie uzytkownika
Houdini - 2015-02-04 23:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem napisac a co z jezykiem musi byc perfekt czy jak ta sprawa wyglada ??????
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-02-05 12:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pewnie,ze probki trzeba zrobic,ale to chyba normalne w dzisiejszych czasach,skad maja wiedziec,ze umiesz spawac?a jezyk nie jest obowiazkowy we wszystkich wyjazdach,ja na poczatku pracy z baltixem slabo mowilem po angielsku teraz juz sie troche poduczylem to mam lepsza prace.Zawsze znajomosc jezyka to plus
zdjecie uzytkownika
jur - 2015-02-05 12:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko w jakich pozycjach te próbki,czy w wymuszonych,sufitowa bez podkładki,czy pion a może w podolnej i jeszcze pachwiny
zdjecie uzytkownika
chętnypracus - 2015-02-09 16:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [inko - 2014-11-19 16:06:31]:
Witam
kiedyś wisiało ogłoszenie na krawędziarke
Bysytronic
będzie jeszcze potrzebny pracownik na to stanowisko ?

robertson19830925@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Pan - 2015-02-10 21:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
kiedyś wisiało ogłoszenie na krawędziarke
Bysytronic
będzie jeszcze potrzebny pracownik na to stanowisko ?

robertson19830925@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Luk - 2015-02-25 19:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam panie jakubie pisze do Pana z zapytaniem czy potrzebuje Pan Operatorów/Programistów cnc?Pracowałem na wielu maszynach cnc wypalarki,frezarki,gilotyna,prasa krawedziowa,gietarka do rur,itp.Przosze o kontakt:remonty2000@interia.pl, jesli by miał Pan jakas prace w moim zawodzie Operatora/Programisty cnc.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
luk - 2015-02-28 10:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jakub Gebhardt - 2014-11-21 11:42:04]:
Dzień dobry panie jakubie beda jakies przyjecia do pracy dla operatorów/programistów cnc lub jakas inna praca, jesli tak to prosze o kontakt remonty2000@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-04 20:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Jakub Gebhardt - 2015-03-04 20:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzień dobry!

W odpowiedzi na Państwa pytania - tak, prowadzimy aktualnie rekrutację na stanowiska operatorów CNC. Mamy zapytania od kilku klientów i przygotowujemy profile kandydatów.
Bardzo proszę o kontakt z biurem pod nr (58) 698 83 04
lub przesłanie CV na adres: rekrutacja@baltix.se

Serdecznie zapraszam!
zdjecie uzytkownika
slay - 2015-03-04 21:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy spawaczy 135/136 aktualnie rekrutujecie,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
slay - 2015-04-04 12:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co się dzieje teraz w Baltixie?czy są jakieś przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-06-09 16:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Na jaki okres są podpisywane kontrakty w firmie baltix ?
pochwali się ktoś
najkrótsze/najdłuższe ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bardzo sprawnie i kompetętnie wszystko poszło.
Pytania: musisz mieć uprawnienia, najlepiej aktualne, ale jak nie masz to ci pomogą zrobić
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-16 09:46:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
paul - 2015-07-16 09:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karol - 2015-06-09 16:41:13]:
czy sa jajies oferty pracy dla monterow
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-07-22 20:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś coś jeszcze słyszał o planowanych przyjeciach, bo widze, że od kilku miesięcy jest cisza w tym temacie. Sporo w ogóle zainteresowanych tutaj na forum, to najwyraźniej warunki, jakie oferują muszą byc bardzo dobre. Jakby ktos mógł jednak przybliżyć ile tutaj zarabia operator cnc to byłbym bardzo wdzięczny.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Baltix

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Baltix?
Zadaj pytanie
alert