Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Baltix


Oceniono 43 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Baltix
Podolska 12/1
81-321 Gdynia
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
młody - 2013-11-25 12:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam serdecznie. Chciałbym się dowiedzieć do jakich miast wysyła firma Baltix oczywiście w Szwecji. Jakiego pokroju są mniej więcej zarobki,czy jest możliwość nadgodzin, ubezpieczenie,ogólne informacjie, z góry serdecznie dziękuje za informacje .
zdjecie uzytkownika
chomik - 2013-12-08 15:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
FIRMA GODNA POLECENIA JEDYNIE PROBLEM Z KOMUNIKACJĄ Z STRONY BIURA BRAK ZNAJOMOŚCI JĘZYKÓW OBCYCH CO DO STAWEK KONTAKT Z BIUREM
zdjecie uzytkownika
sick.of.life - 2014-01-26 08:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałem ofertę pracy od nich z wyjazdem do szwecji.
Jestem spawaczem 131, 135, 138 i zaproponowali mi 38zł na godzinę.
Na miesiąc bez nadgodzin zarobię 7296zł więc sorry, ale do tego co płaci mi mój obecny pracodawca to niebo..
Po za tym planuję z czasem zabrać ze sobą partnerkę i zostać tam na stałe.
Tutaj fach w ręku nie jest wart ciężkiej pracy.
Dlatego warto zaryzykować i wyjechać.
zdjecie uzytkownika
Reks - 2014-02-12 15:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No faktycznie, 38 zł na godzine i to pewnie netto, to bardzo wysoka stawka, chyba Baltix to nie taka zła firma.
zdjecie uzytkownika
rekin - 2014-02-16 09:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pośrednika baltix z kolega sie zgadzam chodzi mi o szwecje umowa na polskich warunkach praca tylko na krótki okres pracy np. 4 tygodnie i do domu porażka !!!!
zdjecie uzytkownika
jożin - 2014-02-17 17:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale z taką kasą na godzinę to i przez cztery tygdonie da się naprawdę dobrze zarobić, nie mówcie mi, że taki wyjazd na miesiąc też się nie opłaca
zdjecie uzytkownika
czarny - 2014-02-17 21:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tak czytam i nie wierzę. Pracuję w tej firmie już kilka lat, z przerwami bo fakt czasem nie mają pracy ale na tym polegają kontrakty.Zawsze do Baltiksu wracam jesli zadzwonią! Uczciwa firma, mnóstwo lat na rynku, kasa nie kosmiczna, ale pewna i na czas. Można zarobić tak 7-9 tys. Polecam wszystkim! A ci co narzekają, to są tacy spawacze co zażygają tylko i się chwalą jakie papiery mają. Takich firma odsyła do domu! Nie na tym praca polega koledzy! Polecam Baltix
zdjecie uzytkownika
JERZYK - 2014-02-18 07:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
POPIERAM, popieram. Kiedyś jeździłem sam na własna rękę do Szwecji i Holandii ale mi sie juz nie chce. Baltix płaci za przejazdy za mieszkania i za samochód jak masz swój to jeszcze kilometrowka dochodzi i w sumie można dorobić jak ci sie fura nie posypie :-) Tylko żarcie musze sam wozić ale żonka słoiki przygotuje zawsze :-)) jestem regularnie w domu. Czego wiecej trzeba?
zdjecie uzytkownika
svejser - 2014-03-03 10:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tez mam zamiar wyjechac do szwecji, moze z baltixu... ale panowie spawacze,! do hooja jakimi wy spawaczami jestescie skoro 8tys to dla was "niebo"?! albo sie nie szanujecie albo jestescie kaszaniarze i tyle. Bylem w szwecji okolo rok czasu i te 12-14 tys to bylo okej (fakt ze po 12h dziennie,6 dni w tygodniu) ale robiac ze szwedami nie przemeczylem sie nigdy. Ewentualnie polecam podszkolic sie w 141 i spawac pod rtg. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
weld-sold - 2014-03-03 21:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja svejser to wlasnie tacy psuja rynek i za 10e brutto spawaja
zdjecie uzytkownika
welder tig - 2014-03-10 16:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma Godna polecenia zarobki tez oki .pozdrawiam Mirek Płock
zdjecie uzytkownika
gal - 2014-03-18 19:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chlopaki sprawdzcie sobie firme Tech_Pol koles daje robote 300 spawaczom i placi na bank w polsce 38 dostaniesz i sa tez wieksze stawki
zdjecie uzytkownika
Hiszpan - 2014-04-08 19:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO prawda dla tej firmy pracuja tylko paprochy co na robocie sie nie znaja jak ktos pracuje to jest
zdjecie uzytkownika
dziadu - 2014-04-13 11:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z baltix jest tak ze jak dobrze pracujesz to dobrze zarabiasz i zawsze beda mieli dla ciebie prace a jak chcesz sie opier.. w szwecji to zeczywiscie nie z ta firma
zdjecie uzytkownika
hiszpan - 2014-04-14 10:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowany sie spawacz nie bedzie pracowal za te pieniadze tylko mozna rynek zepsuc i tyle !!!!Ludzie ogarnijcie sie wreszcie to wszystko nie prowadzi ku dobremu .
zdjecie uzytkownika
czarny - 2014-04-14 13:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hiszpan - 9000 zł na rękę bez żadnych kosztów to mało? W jakim Ty świecie żyjesz... hahahaha... Pewnie siedzisz w domu i kapucyna trzepiesz przed kompem!
zdjecie uzytkownika
warszawiak - 2014-04-27 15:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w szwedzkich ( usunięte przez administratora ),mała kasa za wykonaną prace
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-04-27 17:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem kiedyś W Baltixie i mam nadzieje tam wrócić.
Firma wiarygodna, wypłacalna i generalnie tylko jedzenie we własnym zakresie. Resztę załatwiają.
Mam zamiar znów z nimi pracować!
zdjecie uzytkownika
Leon - 2014-05-04 18:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Polecam prace w baltix. Regularne zjazdy do domu i zarobki ok.
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2014-05-09 21:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dwa lata w tej firmie dobra praca i placa szef wporzo jak znudzi mi sie norwegia a oni mie zechca to wracam
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-22 12:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam mam odnich wyjechac jako malarz piaskarz wiecie jak zarabia piaskarz malarz podziekowal
zdjecie uzytkownika
korszla - 2014-05-22 22:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Leon co do tych zjazdów do domu, to jak często istnieje możliwość takich powrotów? jakieś limity są?
zdjecie uzytkownika
sick.of.life - 2014-06-13 13:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co to za głupoty o tych szanujących się spawaczach.
Gdybyście byli tacy fachowcy to byście nie musieli szukać szczęścia za granicą.
Skoro firma dobrze płaci, a zarobki w granicach 10000tys. to dla was mało to nie wiem..
Otwórzcie firmy zajmujące się produkcją to będziecie zarabiać pół milona miesięcznie panowie szanujący się spawacze..
Połowa z was go pewnie chlory z długami i dlatego kasa mała...
Szok..
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-10
Żródło: Gowork.pl
Szwecja
( )
  Baltix Sp. z o.o. specjalizuje się w pozyskiwaniu pracowników na potrzeby rynku skandynawskiego. Naszymi  Klientami są prężnie działające firmy  skandynawskie, która  systematycznie zwiększają swoje zapotrzebowanie na pracowników z Polski. Obecnie poszukujemy kandydata na stanowisko  SPAWACZ Wymagania: aktualne uprawnienia spawalnicze, doświadczenie zawodowe przy spawaniu MIG, MAG, TIG umiejętność
zdjecie uzytkownika
korszla - 2014-06-28 01:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sam dobrze wiesz, że jak już człowiek się dorabia to potem mu ciągle mało i mało i chciałby jeszcze więcej
zdjecie uzytkownika
Kolano - 2014-07-28 16:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak praca na cnc ktoś był
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Baltix
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski