Uni-Ex Sp. z o.o.

Kielce

Opinie o Uni-Ex Sp. z o.o.

gumiś 2012-07-02 08:58:17
nieciekawie pojechałem na kontrakt i popracowałem 5 godz bo tyle było pracy i na drugi dzień zwolnili człowieka niewiadomo dlaczego
4
dok 2012-07-02 10:59:18
obiecują ale pracy nie ma godzin mało tyle to każdy zarobi w kraju nie polecam ciągle oferty ale chętnych nie ma
2
nowy 2013-03-05 18:57:22
pracowałem u nich i potwierdzam wasze opinie.Omijać z daleka.(usunięte przez administratora)
1
dzidek 2013-08-05 12:34:35
jak pracaowałeś 5 godzin, to prawdopodobnie nic nie umiałeś, trochę samokrytyki pierw, a potem oceniaj innych
2
dziki 2015-06-18 11:34:57
Wtam,moze ktos powiedziec cos wiecej o tej firmie i jakie sie ma tam zarobki i jak długo mozna tam pracować?
rumcajs 2015-07-30 17:19:17
pracuj w uni exsie zapomnisz o sexie - to pseudo pośredniak orżna cie jak mogą w Kielcach bjeda to sie nie da panie prezesie! pozdrawjam kolegów którzy dalej dają sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak tam za 1000 zł sie pracuje?
2
scyzoryk 2015-08-02 10:12:03
Kolego piszesz same bzdury,są to rzeczy wydumane albo wyssane z palca. Ja i wielu innych pracujemy już cztery lata i nie mogę powiedzieć nic złego o tej firmie. Życzę każdemu aby pracując, był tak terminowo i należycie opłacany i otrzymywał wszystkie inne należne mu świadczenia.
2
agrest 2016-03-04 11:25:50
zastanawiam się tylko, czy firmę uni-ex da się lubić. Słyszałem wiele i jak tu czytam opinie, to nie wyrabiam sobie najlepszego zdania, mimo, iż to moja branża :(
1
Wikci 2016-04-07 18:08:02
Jestem przerażony chłopaki tym co piszecie i w jaki sposób @kjelcok, może ktoś adekwatny mi powie czy szukają może teraz kogoś do pracy i jak u nich z zarobkami
wielbiciel 2016-04-18 00:47:59
to jest dno, nikomu nie polecam szczerze, szukasz roboty idz gdzie indziej. Na każdym kroku dymają firma pośredniak szukaj bezpośrednio w niemczech czy w polandji. Nie polecam nikomu z daleka
3
3e4r 2016-05-09 18:59:54
@wielbiciel no dobra ale czy mzoesz napisac jakies konkrety dlaczego nie polecasz i co jest tego powdoem? bo napisale raczej bardzo ogolnikowo i takie cos raczej nikomu w niczym to nie pomoze powiem Ci..
2
Ja 2016-10-06 19:07:20
sporo tu bzdur chyba pisza ci co nigdy nie pracowali u nich, pracuje w uni-ex juz pare lat i nigdy nie bylo zadnych problemow z kasą, roboty jest na max , wiec mozna dobra pensje wyrobic, ja polecam
3
ronaldo 2016-10-19 20:54:32
Firma OK , dają umowy o pracę i kasa zawsze na czas, żadnych problemów, a praca jak wszędzie, jak wyrobiesz godziny to da się dobrze zarobic
robot 2016-11-15 12:01:08
facet ja w uni ex jeszcze pracuję i chciałbym się dowiedzieć o jakich świadczeniach ty wiesz o których ja nie wiem bo my żadnych świadczeń nie mamy
1
Zostaw swoją opinię o Uni-Ex Sp. z o.o. - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Uni-Ex Sp. z o.o.