logo Private Finance

Private Finance

Warszawa

Opinie o Private Finance

ROBSON 2012-06-29 12:59:06
Firma Private Finance jest firmą bardzo uczciwą , zatrdniającą doradców na wysokim poziomie,
Pracuję w tej firmie od 2010 i nigdy nie miałam żadnej nie miłej sytuacji w sprawie nieterminowych wypłat i całokształtu współpracy
Robson
marica 2012-08-23 16:02:37
Zdecydowanie polecam pracę w tej firmie.
Świetna, przyjacielska atmosfera, dobre warunki pracy, no i co najważniejsze, naprawdę da się dobrze zarobić.
1
gg 2012-10-05 22:15:57
Sami sobie wypisują te super opinie na forach ;) Nawet nie wiedzą że jest ślad IP
ow 2012-11-12 10:32:40
Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie
gra 2012-12-04 11:40:01
Pozwólcie, że odpiszę cytując mojego kolegę, który był tam dyrektorem przez 1,5 miesiąca- nie dostał umowy, nie dostał pensji!!!! pomimo wcześniejszych zapewnień:

"Czołem
Jak zapewne słyszałeś zadałem niewłaściwe dwa pytania po pierwsze kiedy pensja po drugie kiedy wreszcie dostane umowę.
Mimo miłego wstępu “jesteś przyszłością narodu...”, rozwinięcie okazało się rozczarowaniem. Na pytanie kiedy dostane pensje? nie dostałem konkretnej odpowiedzi ponieważ nawet Pani Prezes niema pieniędzy a prowizje wejdą za 1.5 miesiąca???? na pytanie jakie prowizje i co to ma wspólnego z pensją i stałą umową, usłyszałem z jaką umową i z jaką pensją? Jak widzisz sam rozmowa nie kleiła się wcale i zmierzała do wkurzenia mnie, łącznie z inwektywami pod moim adresem. Dlatego grzecznie poprosiłem o zmianę konwencji wypowiedzi Szefowej i tu w obu tematach spotkało mnie milczenie.
Wnioski:
1 żadne ustalenia nie są szanowane przez Panią Prezes;
2 to typowe oszustwo w momencie zatrudnienia wie, że nie zapłaci nawet grosza bo niema???!!!
3 podpisuje umowy z których nic nie wynika, a tych prawdziwych nie podpisuje odwlekając temat w nieskończoność
Z przykrością informuję , że od spółki z o.o. nic nie odzyskasz nawet sądownie – dlaczego- bo się zlikwiduje lub nic nie będzie miała.
pozdrawiam"

Serdecznie odradzam, chyba że lubisz prace za free................
oko 2013-01-03 08:34:48
To norma, pani prezes pożal się Boże to zwykłą oszustka nie ty jeden pracowałeś za darmo , ale się zdziwi kobieta nie długo.
aa 2013-01-03 08:38:14
Sama nie wierzysz w to co piszesz , firma krzak co nie płaci ludziom za pracę.
Klijent 2013-09-05 12:05:10
Odradzam wszystkim inwestowanie w tej firmie ,to co mówią to tylko brednie i naciąganie klijenta ,nie wywiązują się z umowy.Obiecują duże zyski i obracanie kasą ale jak zainwestujesz to już zapominają o klijencie ,prowizje tylko biorą i dalej ich nie obchodzi.Nie odbierają telefonów ,przesuwają spotkania ,mowią ze oddzwonią .[usunięte przez moderatora] to oszustka,[usunięte przez moderatora] to też oszust.Niechodzcie tam bo stracicie kasę.Oszczegam.
klijent 2014-02-25 21:47:34
Odradzam inwestowanie ,dasz kase a pozniej martw sie sam co dalej .
obiecuja ,a wszystko tracą , szkoda kasy ,tylko sracisz.
Potwierdzam to co wyżej ktos napisał.
johnny 2014-05-21 02:10:10
Dobra, inwestycje, inwestycjami, ale może wrócimy do tematu i nich ktoś napisze jak w private finance jest z pracą, czy dobrze traktują ludzi?
johnny 2014-05-21 17:51:46
Ogółem jakby ktos szukał ogłoszen to poszukuja do private finance na stanowiska: Specjalista w zakresie pośrednictwa kredytów i leasingu Doradca Klienta w zakresie funduszy inwestycyjnych, ubezpieczeniowych funduszy kapitałowych, programów strukturyzowanych oraz lokat terminowych Konsultant sprzedaży otwartych funduszy emerytalnych Menedżer zespołu doradców Klienta Pozdrawiam!
jury 2014-11-15 15:37:04
czy nadal kogoś poszukują do Private Finance?ma ktos jakieś świeże ogłoszenia lub wie coś na ten temat. c prawda średnio interesuje mnie inwestowanie w tej firmie , tylko praca dlatego powyższe komenatarze nie rozjaśniają mi sytuacji, więc jakby ktos napisał jak z pieniędzmi, warunkami pracy czy atmosferą to byłbym wdzięczny
Dingo 2015-02-11 02:31:36
Private Finance jest firmą oferującą różnorakie kredyty, pożyczki hipoteczne czy fundusze inwestycyjne. De facto jest to pewien zbiór usług, które proponują banki, oczywiście krąg pomniejszony chociażby o możliwość prowadzenia rachunku. Zastanawiam się tylko jak jest z tymi funduszami inwestycyjnymi, czy one w ogóle mają jakiś sens?
romek 2015-02-25 14:03:23
ja właśnie mam znajomego, który korzystał z usług ich a konkretni z funduszu inwestycyjneog i jest baardzo zadowolony, naprawde. Sam teraz się zastnawiam nad tą frmą, tylko, ze mnie z koeli interesuje pożyczka hipoteczna, ktoś z Was miał z tym jakąś styczność osobistą, bo szukam opinii na ten temat.
Wujek 2015-03-27 20:02:43
A w jaki sposób twój znajomy skorzystał z ich usług i przede wszystkim jak duże plusy mu to przyniosło. Ja bym chciał spróbować swoich sił u nich w Warszawie chociaż obawiam się, że mogą wymagać nie wiadomo jak wielkiego wykształcenia finansowego. Ja mam wykształcenie marketingowe więc nie jestem do końca przekonany czy mogę próbować u nich swoich sił
jury 2016-05-08 10:53:40
Słyszałem , że w firmię kilka lat temu i uważam , że tamten czas spędzony w tym miejscu na pewno nie był czasem straconym. Teraz w pracy jest mi sporo łatwiej bo dużo się tutaj nauczyłem. Także polecam pracę tutaj
Zostaw swoją opinię o Private Finance - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Private Finance