brak logo

Pol-Motors

Wrocław

Opinie o Pol-Motors

Miszazkosmodromubajkonur 2015-02-25 18:49:51
To nie był przypadek! Zaparkowałem przed rozmową swoim latającym talerzem przed salonem. Wpłezłem jako zielona glutomaź po schodach i zaległem na krześle. Tam odpowiadałem na pytania i analizowałem mózgi Ziemian.
Także dortechu to, że pani wyłupiła swoje oczy na Ciebie mogło być spowodowane tym, że faktycznie widziała wcześniej kosmitę.
1
przyszly mistrz 2015-02-28 17:24:36
A jaka jest atmosfera? Jaki jest kierownik serwisu hyundai. Chciałem złożyć papiery na mistrza, ale słyszałem rozne opinie...a ostatnio jeszcze odszedł kierownik magazynu i paru doradców wiec coś jest chyba na rzeczy.
eksik 2015-03-01 12:56:46
helena - nie masz nic sensownego do powiedzenia to milcz! Idziesz na rozmowe i masz powiedziane, podstawa, prowizja i premia. Pewność masz tylko co do podstawy, ale mamią premią, której nigdy nie ma, bo albo jest oficjalnie zawieszona, przez wzgląd na trudną sytuację firmy, albo nie spełniasz kosmicznych wymagać do premii. Człowiekowi, który chce się zatrudnić obiecują złote góry, a póżniej wys=chodzi szyło z worka.

przyszły mistrz - atmosfera jest fatalna i nic tego nie rekompensuje. Zarobki to kpina i żenada, myjkowy więcej zarabia od mistrza, a jako mistrz w tej firmie zasuwasz jak zwykły mechanik plus do tego masz odpowiedzialność za warsztat. Zarobki mistrza są bardzo kiepskie, przy dobrym miesiącu trochę ponad 2 tys.
lord 2015-03-01 13:01:21
Odeszli wszyscy, którzy mogli. Zaczęło się od kierownika posprzedażnego, później posypali się doradcy od części i doradcy serwisowi, mechaników tez przetrzebiło. odeszli dwaj mistrzowie, jak myślicie dlaczego tak jest? Odeszli nawet ludzie z ponad 10 letnim stażem w tej firmie (doradca serwisowy i kierownik magazynu). Zostali tylko ci, którzy nie mogą znaleźć nic lepszego albo walą lewiznę.
klient 2015-03-01 15:18:07
karwa, strach tam teraz auto do serwisu oddawać!!! Lepiej pojade do Germaza, tam jest jeszcze normalnie
lewusek konusek 2015-03-03 18:59:22
A co trzeba zrobić żeby się umówić na lewo? Jest jakiś telefon albo e-mail? Czy auto wtedy też myją? Kto to wszystko koordynuje?
mistrzu 2015-03-05 21:28:57
Wszyscy wiedzą że lewica była, jest i będzie. Tylko od zarobków zależy w jakiej skali. Im mniejsze tym pokusa zarobienia wyższa. Można zamontować kamery, można robić kontrole a proceder nigdy nie zniknie ponieważ obejmuje każdy szczebel i wiąże się z ludzką potrzeba zaspokojenia potrzeb.
Także miłego zwalczania, ale i tak nie wygracie!
mechanik 2015-03-06 14:10:27
Jak tam, znaleźli mistrza?
lew 2015-03-07 22:32:27
Czy to jest jakiś sabotaż??? Nie pasuje wam ta firma to spadaj gdzie indziej, a po drugie "mistrzu" wszyscy wiedza którzy pracują kim jesteś i nawet jak piszesz inny nick to myślisz ze same debila to czytają i nie kapna się kim jesteś. Piszecie o jakiś lewarach czy o niewymienianym oleju spróbujcie to udowodnić was wszystkich porypało zajmijcie się własnym zżyciem a nie piszecie brednie i próbujecie dokopać innym jakimiś głupimy tekstami nikt nikogo tam na sile nie trzyma piszecie ze warsztat upada skad to wiecie zamknąć ryje i pilnować własnej dupy
miś 2015-03-07 22:45:37
Paweł przecież to myjkowy bez zadnego doświadczenia no to na pewno firma na nim stoi jesteś zalosna wszyscy wiedz kim jesteś
1
jurek 2015-03-07 22:59:30
Znalezli mistrza z wewnątrz podobno jednego z mechaników przekształcili ciekawe czy tez będzie zarabial tyle co poprzedni mam nadzieje ze poszli po rozum do głowy
sat 2015-03-08 09:06:13
Słuchaj kolo. Wszyscy to wiedzą kim Ty jesteś. Jest tylko jeden taki, który nie wytrzymuje ciśnienia i presji w tym ze strony klientów i wybucha. Jak widać nawet tu nie potrafisz się opanować.
normalne 2015-03-08 09:26:51
I po co się tak emocjonować? Piekarz korzysta z chleba, szewc z butów, górnik z węgla, itd. Nie powiesz mi, że nikt nigdy nigdy nie naprawił auta na lewo. W to nikt nie uwierzy. Nawet Ty...wiesz o czym pisze :)
i co? 2015-03-09 19:59:46
Piotrka, Pawła i Krzyśka już nie ma...i co? Zabili firmę dechami? Nie bo nowi pracownicy są lepsi, mocniejsi, mądrzejsi i bardziej lojalni. Awizuję Waszej uwadze ten temat.
klient 2015-03-09 20:03:41
ja juz do was mondasa na serwis nie odstawie bo nie macie fachowców!! Trzeba szanować pracowników, bo to oni zarabiają na firmę, a nie zarząd!!!
1
porażka 2015-03-12 20:07:50
Firma to porażka. Ludzie fajni, ale władza dramat. To takie małe ZSRR z mikro Borysem Jelcynem na czele hehehe. Omijać, omijać, omijać.
oplebs 2015-03-15 12:45:35
Uszło waszej uwadze, ze Kamienna jest na najpewniej na sprzedaż? Wspaniała firma, która przynosi kokosy i idzie pod młotek... Szukajcie innej roboty, bo zostaniecie z palcem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak wszyscy zaczną szukać to się ciasno na rynku zrobi :D Ci co zostali to w dużej mierze nieudacznicy, którzy nie potrafili sobie znaleźć niczego lepszego. Chodź nie wszyscy...
oplebs 2015-03-15 12:53:33
Ano nie ma ich i Pol-Motors na Kamiennej też najprawdopodobniej nie będzie, bo chyba jest na sprzedaż :D Z perspektywy czasu wszystko zaczyna się układać. Ciekawe czy nie były to celowe działania, aby firmę doprowadzić do takiego stanu, by teraz mieć możliwość pozbycia się jej.
oplebs 2015-03-15 12:58:15
A co żyjesz z tych lewarów i jest ci niewygodnie ze ktoś o tym pisze bo możesz źródełko może wyschnąć? I tak pewnie wyschnie...
eksik 2015-03-19 12:03:03
Nowi, lepsi i lojalniejsi zostaną z ręka w nocniku najpewniej... Szkoda ludzi, ale mają to na własne życzenie...
oplebs 2015-03-21 11:02:31
No nie gadajcie że nie wiedzieliście że PM jest na sprzedaż... Coś zamilkliście
hahaha 2015-03-21 14:38:33
Nowegy kierownik na motocyklach...hahaha, cud że facet wie jak ma na imie. Wystraszony jakby go z piwnicy wyciagneli a wiedza to taka, że motor ma 2 kółka i silnik. Na targach motocyklowych w hali nie potrafił nawet wymienić jakie motory stoją na ich stanowisku. Ten Pan dopełnia obrazu stanu firmy. Pewnie zatrudnili go bo nikt nie chciał przyjść, a on pewnie zgodził się pracoac za 1300zł.
grubcio 2015-03-26 19:21:25
A myślałeś, że zatrudnią kogoś konkretnego? Nie stać ich na to. poza tym po co inwestować w cos z czym nie wiązą przyszłości.
1
chętny 2015-04-19 21:51:56
(usunięte przez administratora)
Szybko. Przecież miesiąc temu mieli zatrudnionych ludzi. Juz popracowali. Dobrze, ze szybko sie ogarneli, ze tam nie ma przyszlosci.
ktoś2 2015-06-27 13:27:55
Oferuje bo wszyscy uciekają. To tonący w długach statek, nie mający nawet na opłaty bierzących faktur.
byly 2015-07-11 10:38:19
Przejeżdżałem ostatnio koło PM. Szczęście, że nie ma mnie już w tym bagnie... Odradzam każdemu chyba że ktoś lub i pracować za półdarmo i idiotami w kadrze kierowniczej
byly2 2015-07-12 13:12:21
Kadra kierownicza uczy się od zarządu. Wszystko byleby nie zaplacic dobrego wynagrodzenia. A jak zaczynasz zarabiac dobrze (z prowizji) to zaraz sie ciebie pozbeda. Bedziesz za drogi.
ZNAWCA 2015-07-12 19:18:22
TOŻ TO KARWA SAMOBÓJCY BIZNESOWI!!!!
kanciarz 2015-08-06 15:56:26
Tam nigdy nie będzie dobrze. 1/3 obrotów to lewizna. ale jak nie chca dać zarobić to niech się nie dziwią że pracownicy krecą. z czegos trzeba się utrzymać. godziny popoludniowe albo sobota i fuchy się kręca.
kanciarz 2015-08-25 06:26:57
i dlatego co jakiś czas macie zablokowane dostawy części, bo nie płacicie faktur na czas... śmiechu warte
kanciarz 2015-08-25 06:30:46
najlepiej niech zainwestują w kamery wtedy będą mieć obraz tego co się tam dzieje
Barton 2015-09-18 13:59:48
Witam i nie polecam tego ( usunięte przez administratora ) , placa to jakis smiech na sali , czlowiek odpowiada za wszystko i zero podziekowania tylko jak cosmsie nie spodoba to kopnac( usunięte przez administratora ) Ludzie zarzadzajacy to jakas kpina polowa firmy to rodzina ktora moze wszystko a druga polowa na njch zapierdziela !! Jezeli moge to ocenic ta firme to mniej niz zero ! Co do zarobkow nie ma co cieszyc sie z tego co na papierze wpisana premia ;) a jak sie przy kazdej wyplacie okazuje jest tylko na pamierze bo tego miesiaca gorszy obrot nastepnego cos innego i caly czas tego typu gadki , jak macie mozliwosc to omijajcie to miejsce szerokim lukiem , nie szanuja tam ludzi !!
Barton 2015-09-24 14:43:25
przepraszam jezeli popsulem Ci humor tym wpisaem , ale najwazniejsze zebys rozczarowal sie teraz niz przy 10 dniu miesiaca i przy zagladnieciu na konto zobaczyl najnizsza krajowa :) nie sa to moje jakies wypociny i zale zeby nikt tego tak nie odebral , ale nie wiem jak mozna byc kims takim , nie rozumie tylko ludzi ktorzy co miesiac mowia jak to im zle jaka to mala wyplata , po co ? Pol Motors to jedyna firma we Wroclawiu ?? jestescie mega inteligentymi ludzmi i znacie sie na swojej robocie ! nie dajcie sie wyzyskiwac !!!!
bylem 2015-10-15 16:12:02
Byłem, popracowałem, uciekłem...i nie po paru miesiacach. kilka grubych lat. Z roku na rok było co raz gorzej. Pierwszy rok nawet nawet, potem co raz większe plany i obcinanie pensji tłumacząc, że lepiej obciąć pensję niż zwolnić. I tak zwalniali. W szczytowej formie nie ma na opłaty faktur, magazyn części hyundaia potrafi być co miesiąc zablokowany za niezapłacone faktury.Co chwila informacja, że firma tonie, nie osiąga wyniku ekonomicznego, więcej dokłada niż wyciaga. I potem znów sru, po wypłacie. Przy odejściu też potrakuja Cię jak bydło. Jak możesz się zwalniać. Tylko oni mogą Cię zwolnić. Na kolana i dziękuj, że miałeś zaszczyt pracowć. Ogólnie PRL, zarząd to też PRL, wiedza zarządzajacych żadna. Wiedzą może gdzie mają przelewy na swoje konto robić. Firma miała potencjał, została zabita przez przekręty, oszustwa i brak szacunku do pracujacych. Zdecydowanie lepiej pracować w Tesco.
Pracować jak już nie ma innej opcji. Jeśli jest, brać wszystko inne tylko nie Padół-Motors.
byly 2015-10-15 16:12:51
Byłem, popracowałem, uciekłem...i nie po paru miesiacach. kilka grubych lat. Z roku na rok było co raz gorzej. Pierwszy rok nawet nawet, potem co raz większe plany i obcinanie pensji tłumacząc, że lepiej obciąć pensję niż zwolnić. I tak zwalniali. W szczytowej formie nie ma na opłaty faktur, magazyn części hyundaia potrafi być co miesiąc zablokowany za niezapłacone faktury.Co chwila informacja, że firma tonie, nie osiąga wyniku ekonomicznego, więcej dokłada niż wyciaga. I potem znów sru, po wypłacie. Przy odejściu też potrakuja Cię jak bydło. Jak możesz się zwalniać. Tylko oni mogą Cię zwolnić. Na kolana i dziękuj, że miałeś zaszczyt pracowć. Ogólnie PRL, zarząd to też PRL, wiedza zarządzajacych żadna. Wiedzą może gdzie mają przelewy na swoje konto robić. Firma miała potencjał, została zabita przez przekręty, oszustwa i brak szacunku do pracujacych. Zdecydowanie lepiej pracować w Tesco.
Pracować jak już nie ma innej opcji. Jeśli jest, brać wszystko inne tylko nie Padół-Motors.
steart 2015-10-22 06:48:21
firma porażka, najlepsi już odeszli. Przeciętniacy i ci którzy ciągną z fuch mają się tam dobrze. Inwestycja w kamery na serwisach zwróciłaby się po miesiącu. Skala robótek na boku jest bardzo duża. Ale nie ma się co dziwić skoro pensje są na głodowym poziomie. Cud że ta firma nadal funkcjonuje.
steart 2015-10-24 15:15:11
kasieńko Twoim zdanie zarobki doradców na poziomie ok. 2 tys zł to jest pensja odpowiednia? ludzie ktorzy znaja swoja wartość i nie są życiowymi nieudacznikami pracują na takich stanowiskach za takie pieniądze? Nie poddali się?! poddali się! Są przegrani! Zbyt słabi żeby ruszyć zad i poszukać czegoś lepszego albo zbyt zdaja sobie sprawę z tego że są średniakami i nikt ich nie zechce.
lewus 2015-11-02 19:09:40
ale na lewo można zarobić drugą pensje a jak kto umnie to i dwie
1
CHAMSKO 2015-12-14 18:03:06
dam wam wszystkim dobrą radę - omijacie pol-motors szerokim bardzo szerokim a nawet szerszym łukiem. nie ma sensu, chyba, że chcecie mieć zwolnienie l4 od psychiatry bez udawania
lol 2015-12-18 17:00:38
Ciekawe czy sama krycia pisze te agitajuje posty czy któraś z kadr to musi pisać...
1
szajba 2016-03-03 06:41:48
puszna chyba nie wiesz o czym mówisz. Przliczniki są tak ustawione, żeby nie zarobić. Myślisz, ze gdyby dawali zarobić to tyle osoób by odeszło? 5 tys?! Ok, ale za dwa miesiące. widzę że ktoś tu ostro z propagandą jedzie, zastanawiam się czy nie sama prezesowa :)
g... 2016-03-03 19:28:14
I tym właśnie wpisem zostały ujawnione siły nędznej propagandy. Tego g się nie da czytać...
szajba 2016-03-23 06:41:53
to chyba jedyna firma w której gwarancje nie liczą się do przerobu. Twój przerób minus próg - gwarancje = WIELKIE G. Zapierdzielasz na piniądz dla prezesa a sam z tego masz jałmużnę, bo tej wypłaty nie idzie inaczej nazwać.
szajba 2016-04-09 14:41:40
pewnie dostaneisz zlecenie na min krajowej, niczego wiecej bym sie nie spodziewał
szajba 2016-04-09 14:42:12
pewnie dostaneisz zlecenie na min krajowej, niczego wiecej bym sie nie spodziewał
pracownik 2016-06-10 16:12:19
nawet wynagrodzenie nie jest na czas
fill 2016-07-13 15:20:36
Jeszcze nigdy nie było opóźnienia w wypłatach.
lolek 2016-08-25 10:47:22
wypłata na czas - to się zgadza
Ale jaka ta wypłata ;D śmiechu warta jak się nie ustawisz z doradą i magazynem to dymasz za półdarmo. Tak naprawdę do pracy chodzisz tylko po to, żeby mieć gdzie i czym robić lewą kasę no i żeby to robić na klientach z PM, którzy są przeszczęśliwi, że mają taniej. Tylko prezes smutny, bo nic z tego nie ma :D
GieDoTe 2016-09-14 18:01:10
Pracowałem i powiem szczerze... dno!
pl 2016-09-15 12:07:26
Ja to chętnie bym się załapał na tego senior material planner, zwłaszcza, że posiadam doświadczenie, a wypłata?
Zostaw swoją opinię o Pol-Motors - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Motors