brak logo

Meble Pyka

Olesno

Opinie o Meble Pyka

zooo 2009-09-13 20:20:01
Firma nie rzetelna .Na rozpatrzenie reklamacji czekam już 6 miesięcy a firma milczy . Komplet wypoczynkowy rozpadł się po miesiącu.
ddd 2009-10-05 16:30:04
Mam podobny problem Trzecia reklamacja .Meble nadają sie na na rok Po tym czasie do wyrzucenia
ati 2010-01-08 14:49:34
Jak czytam te komentarze to normalnie jestem w szoku. Nie przecze, ze tak nie jest bo duzo slyszalam, ale ludzieeeeeeeeeeee!!! Moglibyscie sie troche pochamowac.Wydaje mi się, ze wiekszośc jest w temacie, ale nie zaraz zeby wszyscy musieli sie dowiadywac na forum w necie.
piwo Tyskie 2010-01-20 21:17:53
Heej koledzy, pracownicy może wy coś wiecie czy w Malichowie jest jeszcze ta Ukrainska maciora. Dajcie znać.
Gwiazda 2010-01-31 21:19:58
A ja mam prawie cały dom wyposażony w jego meble i nic mi się nie rozleciało. Trzeba umieć z wszystkiego mądrze korzystać bo nic nie jest na wieki. A co do atmosfery to chyba większość wie jak jest. Szkoda słów na ten temat:-).
anonim 2010-11-22 18:11:31
kolega - 2010-02-17 10:28:06

Jeżeli zatrudnił stróża do pilnowania czereśni przed szpakami i bratem to miał pełne prawo mieć pretensje do zatrudnionego procownika.

Uwaga na mebel Pyka!!!!!
Nie kupujcie , bo przy reklamacji nic z tego. Tylko do sądu.
3
klient 2010-12-17 18:35:42
Odradzam zakup wypoczynków w firmie Pyka. Przy jakiejkolwiek reklamacji mają klienta gdzieś. Organizacja działu reklamacji okropna. Pani obsługująca ten dział nie dba o wizerunek firmy, chyba nie jest przygotowana do swojej pracy. Już nic nie kupie w tej firmie
1
gwiazda 2011-02-08 21:58:43
[usunięte przez administratora] o Szopenie!!! Prawda jest taka, że kierownik jest od rządzenia jak [usunięte przez administratora] od srania! I albo się go słucha albo wypad z baru!!! I tak jest w każdej pracy. Chyba tylko ktoś kto nie pracował nigdy gdzieś indziej a zwłaszcza w Holandii i Niemczech może tak debilnie się wypowiadać! A co do wadliwości to z pewnością jest nie większa niż w innych "sławniejszych" firmach z tym, że za inne pieniądze. Jak już pisałam trzeba umieć z wszystkiego mądrze korzystać. A nie zwalać winę na kogoś innego. Mam 7 lat te meble i nic mi się nie rozleciało ani niczego nie musiałam reklamować. Ale mam głowę na karku i wiem jak użytkować. I powiem więcej: dalej będę zaopatrywać się w meble Pyka bo są ładne i w przystępnej cenie. Zanim coś napiszecie to pomyślcie - wiem, że to trudne ale przynosi satysfakcję:-)
Rivmen 2011-08-12 19:53:33
No cóż może nie długo użytkuję meble Pyka bo dopiero 2 lata ale muszę powiedzieć że nic się z nimi nie dzieje po 2 latach wyglądają jak w chwili zakupu, polecam wszystkim te mebelki
Proboszcz1949 2014-01-01 20:09:59
WITAM..ZAKUPIŁEM MEBLE W FIRMIE PYKA 6 LAT TEMU NA UMEBLOWANIE CAŁEGO DOMU.NA DZIEŃ DZISIEJSZY WYGLĄDAJĄ JAK NOWE. SĄ NALEŻYCIE UŻYWANE.W PRZYSZŁOŚCI RÓWNIEŻ DOKONAM ZAKUPU MEBLI TYLKO W FIRMIE PYKA.POLECAM RÓWNIEŻ MEBLE MOIM ZNAJOMYM OD TEGO PRODUCENTA. POZDRAWIAM ( usunięte przez administratora )
1
Janna 2014-04-08 01:45:35
To jak jest z jakością tych mebli? Chciałam dokonać zakupu, ale jeśli piszecie, że wam rok wytrzymały i poszły w diabły to dziękuję za taki interes...
1
bezel 2014-05-02 14:23:33
hej to, w takim razie na te meble z Pyki nie dostaliście żadnych gwarancji? jak to było z Tobą @Janna?
ble 2014-08-03 11:39:00
meble kupiłam 6 lat temu....
drewno -stelaże bez zarzutu, wszystko ok
skóry - tragedia
najpierw kupiłam meble z lakierowaną skórą- po miesiącu zaczął złazić kolor, reklamacji oczywiście nie uwzględniono,
po trzech latach wymieniłam poduszki (teraz skóra nielakierowana, bo w salonie tak mi doradzono), bo jak wspominałam stelaże są.
Sytuacja na dziś - skóra wytarta, odbarwiona, meble wyglądają ohydnie...

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM, MEBLE MAKSYMALNIE NA TRZY LATA

Teraz mijają kolejne trzy lata -
1
Mariola 2015-01-04 01:14:31
Mam 10 lat komplet Fryderyk i wygląda jak nowy, skóra ok stelaż stabilny jestem bardzo zaskoczona waszą opinią
Romek 2015-02-02 19:51:15
Mam komplet chesterfield ze skory dopiero 8 miesięcy , ale nic sie nie dzieje .Jest ładnie wykonany.
GREQ 2015-02-23 11:15:37
Kupiłem stół totalna porażka reklamacja co to jest ta firma nie zna takiego słowa
2
klientak 2015-02-26 11:35:28
Zgadzam się co do działu reklamacji zero profesjonalizmu przesyłkę priorytetową szukali dwa tygodnie spychając na pocztę, dopiero jak się wkurzyłam podałam kto odebrał i kiedy szanowny Pan znalazł, pokrowiec na poduchę naprawił ale było ciężko, obszycie poduchy pękło po roku użytkowania.
krzysiekg1981 2015-04-08 14:37:30
Ludzie piszą o meblach i ich jakości, bo są zirytowani - nie dziwię się. Kupiłem u Pyki sofę skórzaną Lord 2. Przysłano mi mebel krótszy o 13 cm na szerokość (sic!), a serwisant idzie w zaparte, widząc pomiary na zdjęciach a mimo to robiąc ze mnie durnia. Mebel dostałem 3 kwietnia 2015 r. Zażądałem zwrotu. Opolski oddział Inspekcji Handlowej wyraźnie stoi po stronie Pyki. Odradzam zakupy i proszę się nie dziwić, że mail nie dotyczy pracy w tej firmie.
Andrzej 2015-10-12 14:25:33
Popieram, że Firma "Pyka" jest niesolidną firmą, gdyż od 2 lat walczę z reklamacją mebli zakupionych w tejże "cudownej firmie" , a Dział Reklamacji praktycznie zatrudnia niekompetentne osoby.
Ona 2016-03-01 13:10:20
Jak wygląda praca na stanowisku szwaczki? Jakie warunki finansowe, warto podjąć tam zatrudnienie? Proszę o opinie
Ona 2016-03-15 13:47:09
Na olx pojawia się dosyć często ogłoszenie
tadzio 2016-05-15 10:02:50
ale, że poszukują kogoś do pracy Ona'? Bo jak tak to dobrze by było akurat poszukuje pracy i mam doswiadczenia jako stolarz i slusarz, pracowalem w fabryce mebli mam duże doswiadczenie oraz posidam fachową wiedze, gwarantuje 100% zadowolenie z wlasnej osoby.
Zostaw swoją opinię o Meble Pyka - Olesno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meble Pyka