logo WelmaS

WelmaS

Rzeszów

Opinie o WelmaS

lal 2016-10-28 08:17
Ja tez dostałam zaproszenie na szkolenie. Ale rezygnuje z niego ponieważ dowiedziałam się od byłego pracownia ze tam nie jest aż tak super jak się nie zrobi określonego planu to się jeździ ( usunięte przez administratora )charytatywnie jeżeli wynagrodzenie jest uzależnione od procentu sprzedaży tu tak niestety jest. A byłam tez na prezentacji grupowej takiej pościeli z ciekawości jak to wygląda to ludzie przychodzą po gratisy za udział nikt tam kupnem nie był zainteresowany a prezentacja trwała do 21
1
JACK DANIELS 2016-10-28 10:45
Dziwnie prawisz lal. Bo gdybyś jeździł charytatywnie to firma wydaje na Ciebie pieniądze. Bo pokrywa wszystkie koszty. Skoro Ty nie zarabiasz firma traci wiec gdzie tu sens? Czyli firma dokłada do biznesu? Dziwna opinia i teoria. Widocznie ten pracownik przyszedł pojeździć autem i myślał, że dostanie coś za darmo bo inaczej nie umiem tego wyjaśnić :). Zawsze znajdzie się winny... bo najłatwiej obwinia się innych o niepowodzenia a nie patrzy na siebie i to jak się pracuje. Duzo ludzi firma zatrudnia i są zadowoleni zarabiają bardzo dobre pieniądze tak jak ja. Ale tu widać od razu podejście moje a Twoje i to dlaczego Ty nie będziesz zarabiał. Bo jedyne czym się kierujesz to pesymizm i pogłoski a w życie przedstawiciela liczy się tylko energia, optymizm i dobre nastawienie. Powodzenia :)
2
on 2016-11-16 11:27
Witam czy sa tu osoby na forum co podjely niedawno prace w tej firmie? chce sie dowiedziec jak to wyglada bo widze tu komentarze z kilku tyg do tylu i znowu pojawia sie oferta pracy z tej samej firmy
JACK DANIELS 2016-11-16 13:18
Z tego co wiem to 5 albo 6 os. zatrudnili z tej reksutacji, ale nie znam szczegółów.
Joł 2016-11-17 22:57
Witam. czy osoby z rekrutacji w lublinie we wrześniu 2016 są zatrudnione w tej firmie? zastanawia mnie to bo pojawiła się kolejna oferta pracy jako PH, a chyba na jedno województwo nie jest potrzebna aż taka ilość przedstawicieli.
P. 2016-11-22 21:27
jak było?
Kedizro 2016-11-30 00:48
ale czasem jest tak, że wyślą Cię w teren gdzie produktu nawet za darmo nie wezmą, albo gdzie na 5 spotkań 1 osobę zastaniesz w domu, i jeździsz właśnie tak dzień, dwa, tydzień bez celu ...
JACK DANIELS 2016-11-30 07:36
Nie slyszalem o takiej sytuacji... sam jeżdżę, koledzy jeżdżą i jest ok. I jak by za darmo nie wzięli? Musial byc z Ciebie bardzo kiepski handlowiec... bo to co napisałeś jest przerażające... nie dla mnie tylko powinno byc dla Ciebie. Starasz sie zrzucić wine za brak sprzedazy na innych. Po tym co napisałeś i tak wątpię w to, ze w ogole pracowales.
2
Wesoła 2017-01-06 14:26
Myślę , że to nie jest praca dla Ciebie. Do handlu trzeba mieć dar i tu jest cała tajemnica. Firma jest fajna ale nie dla Ciebie.
4
Maciek 2017-01-28 15:03
Witam,proszę o info czy Welmas to teraz Welana???
Janusz Internetu 2017-01-30 23:16
Polecam pracodawce.
2
natalia 2017-01-31 08:34
hej czy pamiętasz co z rozmowy kwalifikacyjnej
1
Kate 2017-02-09 11:24
Pracuje w telemarketingu, praca polega na umawianiu spotkań przedstawicielom handlowym, spotkania łatwo umówić, praca fajna, atmosfera w firmie rewelacyjna, sami młodzi ludzie, nikt sie nie czepia. Zarobki koło 1800 - 2200 netto. Co do wolnego zawsze można się dogadać tym bardziej, że mam dziecko. Ja jestem zadowolona polecam pracodawce.
3
Wax 2017-02-15 17:51
Zostałem przedstawicielem handlowym w WelmaS-ie i bardzo jestem zadowolonyoraz dumny, że sie udało. Wiedziałem,że to dobra firma i mogę mieć problem z dostaniem się ale jestem. Zarobki jak na początek fajne.
4
Pan 100 zł 2017-03-02 16:52
Na spokojnie
5
Julita 2017-03-14 12:09
Czy może ktos dodać coś w temacie pracy dla prelegenta/ Asystenta?
1
Karbon 2017-03-14 16:32
Czy dzwonili już do kogoś w sprawie rozmowy Kwalifikacyjnej w Hotelu Novotel Katowice w dniu 16.03 ?
Faken 2017-03-15 17:33
tak, do mnie :)
luigi 2017-03-18 11:42
Wybiera się Ktoś z Was na szkolenie od poniedziałku, 20 marca do Rzeszowa?
Natalia 2017-03-19 16:12
WelmaS świetnie radzi sobie i rozwija się. Taka firma w której atmosfera jest prawie jak rodzinna to super miejsce do pracy. Miło czyta sie wpisy w których jest tyle miłych słów o firmie, dobrze że tu pracuję.
3
Pako 2017-04-26 11:35
Hej, jest ktoś zaproszony na rozmowę na 27/04/2017 do Rzeszowa?
Pozdrawiam 2017-04-26 17:59
Kornelia brak Ci bylo umiejetności? Ktoś Ci zrobił krzywdę? Może nie każdy będzie tak kiepski jak Ty. Swoje niepowodzenia najlepiej zwalić na wszystkich innych. Ciekawe z jakiej pracy był PAN zadowolony. Wiem wszędzie źle. Życie jest ciężkie. Ale czlowiek ograniczony mozliwosci nie widzi. Widzi tylko, ze wine za wszystkie niepowodzenia ponosza inni. Ciekawe, ze ludzie pracuja i sa zadowoleni a zawsze sie trafi jakis doradca, ktory bedzie chcial zeby inni mieli gorzej od niego bo jemu sie nie chciało. Pozdrawiam Cie i zycze Ci wiecej mądrośći w zyciu, zrozumienie swoich błędów pozwala na osiaganie ogromnych sukcesów. Mam głęboką nadzieje ze wiesz kto to pisze :).
3
Pako 2017-04-26 19:13
Może ktoś mi powiedzieć jak wygląda teren pracy? Męczy się ludzi w domach prywatnych czy jakoś inaczej to wygląda?
Kornelia 2017-04-26 19:19
Pewnie ze meczy się ludzi w domach. Choć nie zawsze się meczy bo mądrzy ludzie nie dają się męczyć i wywalają Cię od razu. Wiec nie ma się czym martwić wtedy. Odpowiedz sobie na pytanie czy jeśli Firma daje cyklicznie ogłoszenia o prace, pracownicy zmieniają się jak rękawiczki to czy warto inwestować swój czas. Skoro pracuje się 280 h jak wszystko zaliczysz.
Kornelia 2017-04-26 19:21
Dziękuje za lekcje lecz wasz proszek do prania mózgu już nie działa.
1
Pako 2017-04-26 19:27
Dziękuje, może dzięki Tobie może ominęły mnie nieprzyjemne doświadczenia ;) Na start wolałbym takich uniknąć. Pozdrawiam!
1
kornelia 2017-04-27 00:04
Na początku zawsze jest pięknie i ładnie. później wszystko wychodzi my już to przeżyliśmy więc lepiej tego uniknąć :) rozdzielają ludzi na dwie grupy jednym mówią że ci osiągają ogromne obroty drugim tak samo, żeby nie było żadnych obiekcji że Ci robią a tamci nie robią. więc jeśli nie chcesz być mięsem armatnim to lepiej tego unikać. aczkolwiek jeśli chcesz się rozwijać to mają świetne szkolenia sprzedażowe manager jest konkretną osoba można się wiele od niego nauczyć. Pozdrawiam
1
Pozdrawiam 2017-04-27 07:29
Najwiecej zawsze ma do powiedzenia ten który jest najsłabszy:) powodzenia wszystkim, którzy sie kierują opiniami nieudaczników :) którzy dużo mówią mało robią i jeszcze sie z firmą nie rozliczyli do końca....
3
nieznajomy 2017-04-27 23:52
Cześć, ktoś na szkolenie do Rzeszowa od 08.05 ? :)
Fryderyk 2017-04-28 00:30
Mam pytanie, jak to jest z tym samochodem? ponosi się koszt za korzystanie z niego w czasie prywatnym? Bo kilkanascie kmt wstecz wyczytalem, ze 40 zł za 100 km..
nieznajomycxxcc 2017-04-28 14:37
Hej. Mam pytanie takie na marginesie dlugi czekales na odzew miedzy wyslaniem cv a ich telefonem?
Blabla car 2017-04-28 18:51
Nie wiem w sumie. CV wysyłałem do kilku firm także nie jestem pewien. Około tygodnia jeśli się nie mylę :)
Kolega z pracy 2017-04-29 12:01
O grubo! a jednak pracowałeś, szukałeś pracy taki biedny byłeś, sprzedać nie potrafiles a teraz jestes taki super! Wow! Hehe czy Ty czytasz co piszesz? Jakie wyniki? Z takim podejsciem mogłeś mieć? Na pewno byłeś sprzedawcą roku:D prosze Cie? Serio? Każdy w grupie robił więcej niż Ty. Nikt Cie nawet nke lubił. Nigdy sie tu nie udzielilem, ale jak to widze co piszesz to sie nóż w kieszeni otwiera. Praca jest spoko tylko nie dla takich leszczy jak Ty. Wstyd, tak pisac... to że jesteś kiepski powiedz mamie niech Cie przytuli. Jestem zadowolony ze wszystkiego w tej firmie. Z produktu, zarobku, kierownika, atmosfery, ale zawsze trafi sie idiota, ktoremu nic nie pasuje. Pracowałem z Toba to wiem, ze najsłabsze ogniwo ma zawsze najwiecej do powiedzenia. A wyniki na pewno miałeś super :D wszyscy wierzymy w internetowych napinaczy! I w debilne Twoje wypowiedzi.
1
Znajoma twarz z pracy 2017-04-29 13:17
Nigdy nie milem kolegów w pracy. Bo w pracy nie ma kolegów. Nie dajcie się wkręcić w pisanie komentarzy przez szefostwo jak tam nie jest cudownie. Nie wolno się odezwać i wszystko w tajemnicy trzeba trzymać. Jedynym miejscem jest magiczny pokój zwierzeń. Buziaki
Składałem CV zrezygnowałem 2017-04-30 00:56
Dajcie spokoj chłopaki szkoda waszego czasu, na rozmowie obiecują rozwój w firmie, a podobno jest tylko jedno stanowisko i musisz w domach sprzedawać a z większej ilości spotkań wyrzucają z domu dwóch moich kolegów ze śląska pracowało i mówią ze na początku było fajnie super, a później wyszło szydło z worka jak sprzedajesz to jest spokoj a jak coś nie idzie to podobno " ja już wiem czemu pan nie sprzedaje" i szukają sobie 1000 rzeczy a jak sprzedajesz to możesz sobie robić co chcesz. Szkoda czasu fajna przygoda i tyle ale na dłuższa metę coś ci się stanie ani podstawy ani premii bo cię nie ma praca dla 16 latków. Dla starszych słabo.
Blabla Car 2017-04-30 01:00
Słuchajcie chłopaki mam kumpla co pracuje dla tej firmy mówił ze niebawem będzie się zwalniał bo się czepiają o wszystko ostatnio jakieś garki trzeba sprzedawać i drogie kołdry. Odpuszczam bo żadnej podstawy za 10 000 zawsze się sprzeda ale to 1500 zł jakaś kara wpadnie to naprawdę nie ma sensu. Ale wam życzę powodzenia Pozdro
Tadeusz 2017-04-30 11:28
Siem siema ja tez właśnie dostałem możliwość od tej firmy, tez zrezygnuje bo umowa zlecenie żadnych wartości na umówie podobno nawet jest inna stawka w umówię niż w rzeczywistości. Podobno jakieś śmieszne 2 % dają i wez tu później wykaz zarobek albo jakieś inne rzeczy z tego co ludzie mówią to dziwnie to wyglada od środka wiec lepiej się nie pakować.
1
Justyna 2017-05-02 23:16
Czy oferta pracy dla przedstawiciela handlowego jest jeszcze aktualna? Na co można liczyć na tym stanowisku? Jakie warunki na starcie wymaga WelmaS? Proszę o pomoc.
Krzysiek 2017-05-24 12:20
Jako były pracownik napisze jak sie pracuje w firmie welmas. Pracowałem 2,5 roku, zarabiałem bardzo dobre pieniądze nie będe tu pisał, ale były adekwatne do wykonywanej pracy. Nie było niedomówień i nieporozumień z szefami. Firma dawała mi wszystkie narzędzia pracy, wypłata zawsze na czas. Atmosfera w pracy była dobra. Jeździłem robiłem swoje nikt sie mnie nie czepiał. Plany do zrobienia są bez trudu. Sama praca jest w godzinach popołudniowych od ok. 14 do 22. Szkolenia cały czas i to na bardzo wysokim poziomie. Ogólnie oceniam firme bardzo dobrze i miło wspominam. Niestety sprawy rodzinne sprawiły, że musiałem sie rozstać. Pracowałem już w 3 firmach jako przedstawiciel i tą wspominam najlepiej. Pozdrawiam wszystkich kolegów i całą firmę!
2
Maks 2017-05-25 09:35
Zatrudnilem sie w tej firmie jakies 1.5 miesiaca temu. Czytalem to co tu jest napisane i balem sie, ze bedzie tak zle jak pisza a jest zupelnie odmiennie. Tak jak mowili na rozmowie tak jest i zarobilem dobrze. Nie wiem kto chce zaszkodzic tej firmie, ale teraz juz wiem ze tymi opiniami z forow nie ma co sie kierowac...
2
Wesoła 2017-05-25 21:28
Myślę, że w każdej firmie znajdą się osoby których celem w życiu jest oskarżanie innych bez względu na wszystko. Tego nie unikniemy a szkoda bo takie fora tracą sens.
2
Jest Ok 2017-05-26 16:07
Wesoła zgadzam się z Tobą jak najbardziej. Jednakże nie widzę sensu hejtowania w ludziach którzy osiągneli coś dzięki firmie, lub firma była w porządku. Zobacz nawet jakiegoś gościa Pan 100 zł który napisał ze fajne szkolenia dużo się nauczył ze szef w porządku a drugi to ( usunięte przez administratora ) wiec coś chyba gościa ruszyło żeby to napisał. Wiec jeśli dla jednego szefostwo jest Ok a dla drugiego nie to ma prawo się wypowiedzieć.
1
Akumulator 2017-06-02 16:19
Trafiłem do tej firmy z przypadku. I to był najlepszy przypadek w moim życiu.
2
Wesoła 2017-06-04 18:31
@Jest Ok Zgadzam się, że każdy ma prawo wypowiedzieć się na forum. Tylko ile razy czytam opinie to same negatywy a prawda jest zupełnie inna. WelmaS to dobra firma a że czasami komuś nie odpowiada praca widać tak musi być. Jak ludziom jest dobrze to wcale nie piszą!
2
Xyz 2017-06-04 23:14
Masz przeciez 5 lat gwarancji... co trzeba miec w glowie zeby takie bzdury pisac?
1
Zainteresowany 2017-06-05 18:43
Cześć, a mógłbyś napisać jakie wg ciebie są pozytywy pracy tutaj?
Panna 2017-06-06 11:34
Ktos kto nie poleca nie widzi pozytywow nigdzie :). Ja Ci powiem myśl samodzielnie i nie sugeruj sie opiniami tutaj. Bo te negatywne pisze jedna osoba w kółko i nic z tego nie wynika. Lepiej samemu na siebie liczyc i sprawdzic niz wierzyc wielce skrzywdzonym, ktorzy nie widza swoich blędów :). To jest dobra firma, dobre miejsce, dla ludzi ktorzy mysla pozytywnie i chca sie uczyc. A dla reszty beznadziejne jak kazda praca, ktorej sie nie podejma :). Jeżeli ktoś szuka na forum opini to tylko może spotkać sie z płaczem i wyrzutami. A nikt mądry nie poświeca czasu na robieniu syfu innym :). Wielu pracownikow juz pisalo tu pozytywne rzeczy, ale zawsze to co jest napisane krytykuje jedna osoba. Nienawisc, zlosc, zazdrosc i co jest jeszcze? Pracuje w tej firmie prawie od poczatku i jestem zadowolona. Tylko szkoda, że ludzie robia sobie takie wyrzuty i wypisuja glupoty.
2
Luk 2017-06-07 15:13
Skąd ta pewność że komentarze pisze jedna osoba? W takim razie jak wiecie kto to pisze to podajcie jego dane?
Minionek 2017-06-08 11:16
Czyli jednak nie pisze sam tych komentarzy :D
Wesoła 2017-06-20 08:33
Czy praca dla przedstawiciela handlowego w rejonie Gniezna jest jeszcze aktualna? Może ktoś ma wiedzę w tym temacie i mógłby sie podzielić? Jakie są warunki do pracy?
Zostaw swoją opinię o WelmaS - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WelmaS