logo WelmaS

WelmaS

Rzeszów

Opinie o WelmaS

Pako 2017-04-26 19:13
Może ktoś mi powiedzieć jak wygląda teren pracy? Męczy się ludzi w domach prywatnych czy jakoś inaczej to wygląda?
1
Kornelia 2017-04-26 19:19
Pewnie ze meczy się ludzi w domach. Choć nie zawsze się meczy bo mądrzy ludzie nie dają się męczyć i wywalają Cię od razu. Wiec nie ma się czym martwić wtedy. Odpowiedz sobie na pytanie czy jeśli Firma daje cyklicznie ogłoszenia o prace, pracownicy zmieniają się jak rękawiczki to czy warto inwestować swój czas. Skoro pracuje się 280 h jak wszystko zaliczysz.
Kornelia 2017-04-26 19:21
Dziękuje za lekcje lecz wasz proszek do prania mózgu już nie działa.
2
Pako 2017-04-26 19:27
Dziękuje, może dzięki Tobie może ominęły mnie nieprzyjemne doświadczenia ;) Na start wolałbym takich uniknąć. Pozdrawiam!
1
kornelia 2017-04-27 00:04
Na początku zawsze jest pięknie i ładnie. później wszystko wychodzi my już to przeżyliśmy więc lepiej tego uniknąć :) rozdzielają ludzi na dwie grupy jednym mówią że ci osiągają ogromne obroty drugim tak samo, żeby nie było żadnych obiekcji że Ci robią a tamci nie robią. więc jeśli nie chcesz być mięsem armatnim to lepiej tego unikać. aczkolwiek jeśli chcesz się rozwijać to mają świetne szkolenia sprzedażowe manager jest konkretną osoba można się wiele od niego nauczyć. Pozdrawiam
1
Pozdrawiam 2017-04-27 07:29
Najwiecej zawsze ma do powiedzenia ten który jest najsłabszy:) powodzenia wszystkim, którzy sie kierują opiniami nieudaczników :) którzy dużo mówią mało robią i jeszcze sie z firmą nie rozliczyli do końca....
3
nieznajomy 2017-04-27 23:52
Cześć, ktoś na szkolenie do Rzeszowa od 08.05 ? :)
Fryderyk 2017-04-28 00:30
Mam pytanie, jak to jest z tym samochodem? ponosi się koszt za korzystanie z niego w czasie prywatnym? Bo kilkanascie kmt wstecz wyczytalem, ze 40 zł za 100 km..
nieznajomycxxcc 2017-04-28 14:37
Hej. Mam pytanie takie na marginesie dlugi czekales na odzew miedzy wyslaniem cv a ich telefonem?
Blabla car 2017-04-28 18:51
Nie wiem w sumie. CV wysyłałem do kilku firm także nie jestem pewien. Około tygodnia jeśli się nie mylę :)
Kolega z pracy 2017-04-29 12:01
O grubo! a jednak pracowałeś, szukałeś pracy taki biedny byłeś, sprzedać nie potrafiles a teraz jestes taki super! Wow! Hehe czy Ty czytasz co piszesz? Jakie wyniki? Z takim podejsciem mogłeś mieć? Na pewno byłeś sprzedawcą roku:D prosze Cie? Serio? Każdy w grupie robił więcej niż Ty. Nikt Cie nawet nke lubił. Nigdy sie tu nie udzielilem, ale jak to widze co piszesz to sie nóż w kieszeni otwiera. Praca jest spoko tylko nie dla takich leszczy jak Ty. Wstyd, tak pisac... to że jesteś kiepski powiedz mamie niech Cie przytuli. Jestem zadowolony ze wszystkiego w tej firmie. Z produktu, zarobku, kierownika, atmosfery, ale zawsze trafi sie idiota, ktoremu nic nie pasuje. Pracowałem z Toba to wiem, ze najsłabsze ogniwo ma zawsze najwiecej do powiedzenia. A wyniki na pewno miałeś super :D wszyscy wierzymy w internetowych napinaczy! I w debilne Twoje wypowiedzi.
1
Znajoma twarz z pracy 2017-04-29 13:17
Nigdy nie milem kolegów w pracy. Bo w pracy nie ma kolegów. Nie dajcie się wkręcić w pisanie komentarzy przez szefostwo jak tam nie jest cudownie. Nie wolno się odezwać i wszystko w tajemnicy trzeba trzymać. Jedynym miejscem jest magiczny pokój zwierzeń. Buziaki
Składałem CV zrezygnowałem 2017-04-30 00:56
Dajcie spokoj chłopaki szkoda waszego czasu, na rozmowie obiecują rozwój w firmie, a podobno jest tylko jedno stanowisko i musisz w domach sprzedawać a z większej ilości spotkań wyrzucają z domu dwóch moich kolegów ze śląska pracowało i mówią ze na początku było fajnie super, a później wyszło szydło z worka jak sprzedajesz to jest spokoj a jak coś nie idzie to podobno " ja już wiem czemu pan nie sprzedaje" i szukają sobie 1000 rzeczy a jak sprzedajesz to możesz sobie robić co chcesz. Szkoda czasu fajna przygoda i tyle ale na dłuższa metę coś ci się stanie ani podstawy ani premii bo cię nie ma praca dla 16 latków. Dla starszych słabo.
1
Blabla Car 2017-04-30 01:00
Słuchajcie chłopaki mam kumpla co pracuje dla tej firmy mówił ze niebawem będzie się zwalniał bo się czepiają o wszystko ostatnio jakieś garki trzeba sprzedawać i drogie kołdry. Odpuszczam bo żadnej podstawy za 10 000 zawsze się sprzeda ale to 1500 zł jakaś kara wpadnie to naprawdę nie ma sensu. Ale wam życzę powodzenia Pozdro
1
Tadeusz 2017-04-30 11:28
Siem siema ja tez właśnie dostałem możliwość od tej firmy, tez zrezygnuje bo umowa zlecenie żadnych wartości na umówie podobno nawet jest inna stawka w umówię niż w rzeczywistości. Podobno jakieś śmieszne 2 % dają i wez tu później wykaz zarobek albo jakieś inne rzeczy z tego co ludzie mówią to dziwnie to wyglada od środka wiec lepiej się nie pakować.
2
Justyna 2017-05-02 23:16
Czy oferta pracy dla przedstawiciela handlowego jest jeszcze aktualna? Na co można liczyć na tym stanowisku? Jakie warunki na starcie wymaga WelmaS? Proszę o pomoc.
Krzysiek 2017-05-24 12:20
Jako były pracownik napisze jak sie pracuje w firmie welmas. Pracowałem 2,5 roku, zarabiałem bardzo dobre pieniądze nie będe tu pisał, ale były adekwatne do wykonywanej pracy. Nie było niedomówień i nieporozumień z szefami. Firma dawała mi wszystkie narzędzia pracy, wypłata zawsze na czas. Atmosfera w pracy była dobra. Jeździłem robiłem swoje nikt sie mnie nie czepiał. Plany do zrobienia są bez trudu. Sama praca jest w godzinach popołudniowych od ok. 14 do 22. Szkolenia cały czas i to na bardzo wysokim poziomie. Ogólnie oceniam firme bardzo dobrze i miło wspominam. Niestety sprawy rodzinne sprawiły, że musiałem sie rozstać. Pracowałem już w 3 firmach jako przedstawiciel i tą wspominam najlepiej. Pozdrawiam wszystkich kolegów i całą firmę!
3
Maks 2017-05-25 09:35
Zatrudnilem sie w tej firmie jakies 1.5 miesiaca temu. Czytalem to co tu jest napisane i balem sie, ze bedzie tak zle jak pisza a jest zupelnie odmiennie. Tak jak mowili na rozmowie tak jest i zarobilem dobrze. Nie wiem kto chce zaszkodzic tej firmie, ale teraz juz wiem ze tymi opiniami z forow nie ma co sie kierowac...
3
Wesoła 2017-05-25 21:28
Myślę, że w każdej firmie znajdą się osoby których celem w życiu jest oskarżanie innych bez względu na wszystko. Tego nie unikniemy a szkoda bo takie fora tracą sens.
2
Jest Ok 2017-05-26 16:07
Wesoła zgadzam się z Tobą jak najbardziej. Jednakże nie widzę sensu hejtowania w ludziach którzy osiągneli coś dzięki firmie, lub firma była w porządku. Zobacz nawet jakiegoś gościa Pan 100 zł który napisał ze fajne szkolenia dużo się nauczył ze szef w porządku a drugi to ( usunięte przez administratora ) wiec coś chyba gościa ruszyło żeby to napisał. Wiec jeśli dla jednego szefostwo jest Ok a dla drugiego nie to ma prawo się wypowiedzieć.
1
Akumulator 2017-06-02 16:19
Trafiłem do tej firmy z przypadku. I to był najlepszy przypadek w moim życiu.
5
Wesoła 2017-06-04 18:31
@Jest Ok Zgadzam się, że każdy ma prawo wypowiedzieć się na forum. Tylko ile razy czytam opinie to same negatywy a prawda jest zupełnie inna. WelmaS to dobra firma a że czasami komuś nie odpowiada praca widać tak musi być. Jak ludziom jest dobrze to wcale nie piszą!
3
Xyz 2017-06-04 23:14
Masz przeciez 5 lat gwarancji... co trzeba miec w glowie zeby takie bzdury pisac?
1
Zainteresowany 2017-06-05 18:43
Cześć, a mógłbyś napisać jakie wg ciebie są pozytywy pracy tutaj?
Panna 2017-06-06 11:34
Ktos kto nie poleca nie widzi pozytywow nigdzie :). Ja Ci powiem myśl samodzielnie i nie sugeruj sie opiniami tutaj. Bo te negatywne pisze jedna osoba w kółko i nic z tego nie wynika. Lepiej samemu na siebie liczyc i sprawdzic niz wierzyc wielce skrzywdzonym, ktorzy nie widza swoich blędów :). To jest dobra firma, dobre miejsce, dla ludzi ktorzy mysla pozytywnie i chca sie uczyc. A dla reszty beznadziejne jak kazda praca, ktorej sie nie podejma :). Jeżeli ktoś szuka na forum opini to tylko może spotkać sie z płaczem i wyrzutami. A nikt mądry nie poświeca czasu na robieniu syfu innym :). Wielu pracownikow juz pisalo tu pozytywne rzeczy, ale zawsze to co jest napisane krytykuje jedna osoba. Nienawisc, zlosc, zazdrosc i co jest jeszcze? Pracuje w tej firmie prawie od poczatku i jestem zadowolona. Tylko szkoda, że ludzie robia sobie takie wyrzuty i wypisuja glupoty.
3
Luk 2017-06-07 15:13
Skąd ta pewność że komentarze pisze jedna osoba? W takim razie jak wiecie kto to pisze to podajcie jego dane?
Minionek 2017-06-08 11:16
Czyli jednak nie pisze sam tych komentarzy :D
Wesoła 2017-06-20 08:33
Czy praca dla przedstawiciela handlowego w rejonie Gniezna jest jeszcze aktualna? Może ktoś ma wiedzę w tym temacie i mógłby sie podzielić? Jakie są warunki do pracy?
Rafał 2017-07-11 11:09
Dokladnie tak brawo czysta prawda
Beata 2017-07-11 11:11
Wkońcu prawda tez odradzam
pracownica blond włosy call center
BG 2017-07-14 00:06
Wybiera się ktoś na szkolenie z okolic Kielc, które odbędzie się 18.07.2017 ?
2
Baletnica 2017-07-14 09:30
To ciekawe, jak ewidentne jest to ze komentarze negatywne w duzej mierze sa pisane przez jedna osobe. A bloga po chwili szukania znalazlem. Jak to jest blog erotyczny, to ja jestem mongolska baletnica.

Rozmowa kwalifikacyjna przyjemna, dalej zobaczymy.

Ktos z czytajacych wybiera sie 18 do Rzeszowa?
3
BG 2017-07-14 11:30
Tak, ja zamierzam pojawić się na szkoleniu :)
2
Ochotniczka 2017-07-14 11:58
Czy WelmaS posiada aktualnie jakieś oferty pracy? Nie mogę nic namierzyć. Wprawdzie po lekturze opinii ochłonęłam ale to mnie niepokoi, a słyszałam że firma jest ok.
1
Bartek możesz wszystko haha 2017-07-14 13:41
Zadzwoń do Miłosza on ci powie
1
Wańkawstańka 2017-07-24 22:47
Mam wrażenie jakby niektóre opinie były pisane przez jedną osobę. Zawsze mówię jak jest źle to odejdź
3
Wiatr 2017-08-01 21:16
Czy może mi ktoś napisać jaka jest atmosfera w pracy? Interesuje mnie etat przedstawiciela handlowego, jakie wyposażenie daje firma? Jakie mają wymagania ?
Julita 2017-08-02 13:37
Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Przypominam również, że wpisy nie mogą naruszać zasad regulaminu. Jest to miejsce na wymienianie się informacjami na temat firmy jako pracodawcy, a nie dyskusje na temat poszczególnych jej pracowników.
6
Rodzynek 2017-08-11 03:27
Fatalna firma. Telefon firmowy jakiś iPhone 5 jakby nie mogli dać jakiegoś nowszego, samochody z 2016 roku (przypomnę jest 2017), wypłaty ledwo 7 tysięcy, atmosfera w firmie jak w rodzinie, a przecież praca to praca a nie dom. Do szefa raz zadzwoniłem niechcący jakos o wpół do czwartej nad ranem jak byłem pijany i go obudziłem a on że się nic nie stało, że na spokojnie po alkoholu się tak zdarza. Co to jest za szef??? Szefa się powinien pracownik bać a nie jakieś ciuciubabki. I najgorsze WYPŁATY ZAWSZE W DRUGI PONIEDZIAŁEK MIESIĄCA. Ja przywyklem w pracy na czarno że wypłaty są raz 7 raz 19 raz w ogóle nie ma a tutaj zawsze tak samo. Ta rutyna mnie dobija. I ta praca... To nie praca to katorga. Wyobrażacie sobie wnieść 8-10 torb z jakąś wełną na drugie piętro i z jakąś kobietą pić kawę i gadać głupoty przez dwie godziny? I ten czas tak szybko leci, idzie człowiek do pracy na 15:00 musi wyjechać do pracy nawet pół godziny wcześniej, mijają trzy i pół godziny a tutaj nagle 21:53. I tak to życie ucieka jak piasek przez palce... A jaki tort dostałem od nich ch**owy na urodziny, z rodzynkami. A chyba im kiedyś mówiłem że rodzynek nie lubię.
3
Anty antywelmad 2017-08-11 13:33
Mam do ciebie tylko jedną prośbę abys mi odpowiedział na dwa pytania. Czy pracowałeś/ pracowałaś w tej firmie i czy średnie twoje wynagrodzenie miescilio sie w przedziale 3-5 tysięcy, 5-7 tysięcy czy powyżej siedmiu tysięcy?
Były pracuś 2017-08-11 15:28
Dobrze,że niektórzy mają dobry humor i przy okazji rozbawiają innych kolegów. Słyszałem że dobrze się działo w firmie a jak jest teraz? Jaka atmosfera?
1
Xyz 2017-08-11 17:18
Rewelacja :) sami wspaniali ludzie. Atmosfera super i gruba impreza 3 dniowa się szykuje początkiem września.
1
Waldek 2017-08-15 19:44
Właśnie młodzi psuja opinię firm na rynku, najlepszą firmę opiszą jak najgorzej dla przyjemności!
Ciasteczko 2017-08-16 08:08
Nikt nie psuje opinii firmy dla zabawy kolego. Widocznie szefostwo sobie na to zapracowało. Mnie np. Nie przypadł do gustu jeden z szefów i manager - po pierwsze jest kłamca xD na każdy problem handlowca miał swoją historie pt. Ja tez tak miałem xD albo był u nas kiedyś przedstawiciel i jechał prał beret lepiej niż vizir. No i drugi szef, utyty bardzo, robił obroty rzekomo po 100 tys. A potem został wyrzucony podajże z bliźniaczej firmy. Wiec sami strzelają sobie w kolano opawiadajac bajki. Starzy nie sprzedają a młodych trzymają w pokojach bez okien i klamek byle by się nie dowiedzieli ze słabo idzie xd
Ciasteczko 2017-08-16 08:08
Nikt nie psuje opinii firmy dla zabawy kolego. Widocznie szefostwo sobie na to zapracowało. Mnie np. Nie przypadł do gustu jeden z szefów i manager - po pierwsze jest kłamca xD na każdy problem handlowca miał swoją historie pt. Ja tez tak miałem xD albo był u nas kiedyś przedstawiciel i jechał prał beret lepiej niż vizir. No i drugi szef, utyty bardzo, robił obroty rzekomo po 100 tys. A potem został wyrzucony podajże z bliźniaczej firmy. Wiec sami strzelają sobie w kolano opawiadajac bajki. Starzy nie sprzedają a młodych trzymają w pokojach bez okien i klamek byle by się nie dowiedzieli ze słabo idzie xd
Rafał 2017-08-17 20:39
Witam. Mam pytanie. Ciotka kopiła jakąś kołdrę już nie pamiętam z czego , ale z tej firmy i dala 2,5 tys dla mnie to naciąganie. Tylko pytanie brzmi czy może ja zwrócić? Pisze z tylu ze do 14 dni może odstąpić od umowy ale jak to się ma w realu z ta firma? Chce jej pomoc ktoś coś doradzi?
Welmas 2017-08-18 12:09
Do 14 dni, każdy klient może odstąpić od umowy konsumenckiej zgodnie z obowiązującym prawem. Firma nie robi problemu jeżeli dotrzyma Pan warunków umowy.
1
Wańka 2017-08-18 21:18
Jak ktoś bardzo chce to zawsze znajdzie powód żeby przedstawić firmę w jak najgorszym świetle. Nie ma ideałów, błędy i kłopoty zdarzają się wszędzie .
2
Michał 2017-08-19 07:17
Firma jest OK ! Jak w domu masz bałagan to pretensje masz do ubrań ze nie wsadziły się do szafy? Czy do siebie ze nie posprzątane ? Zawsze winy należy szukać w sobie pieniądze zawsze były na czas produkty dobrej jakości. Szefostwo bardzo elastyczne. Duża większość na plus
2
Michał 2017-08-19 07:17
Firma jest OK ! Jak w domu masz bałagan to pretensje masz do ubrań ze nie wsadziły się do szafy? Czy do siebie ze nie posprzątane ? Zawsze winy należy szukać w sobie pieniądze zawsze były na czas produkty dobrej jakości. Szefostwo bardzo elastyczne. Duża większość na plus
2
Zostaw swoją opinię o WelmaS - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WelmaS