logo WelmaS

WelmaS

Rzeszów

Opinie o WelmaS

Minionek 2017-06-08 11:16
Czyli jednak nie pisze sam tych komentarzy :D
Wesoła 2017-06-20 08:33
Czy praca dla przedstawiciela handlowego w rejonie Gniezna jest jeszcze aktualna? Może ktoś ma wiedzę w tym temacie i mógłby sie podzielić? Jakie są warunki do pracy?
Rafał 2017-07-11 11:09
Dokladnie tak brawo czysta prawda
Beata 2017-07-11 11:11
Wkońcu prawda tez odradzam
pracownica blond włosy call center
BG 2017-07-14 00:06
Wybiera się ktoś na szkolenie z okolic Kielc, które odbędzie się 18.07.2017 ?
2
Baletnica 2017-07-14 09:30
To ciekawe, jak ewidentne jest to ze komentarze negatywne w duzej mierze sa pisane przez jedna osobe. A bloga po chwili szukania znalazlem. Jak to jest blog erotyczny, to ja jestem mongolska baletnica.

Rozmowa kwalifikacyjna przyjemna, dalej zobaczymy.

Ktos z czytajacych wybiera sie 18 do Rzeszowa?
4
BG 2017-07-14 11:30
Tak, ja zamierzam pojawić się na szkoleniu :)
2
Ochotniczka 2017-07-14 11:58
Czy WelmaS posiada aktualnie jakieś oferty pracy? Nie mogę nic namierzyć. Wprawdzie po lekturze opinii ochłonęłam ale to mnie niepokoi, a słyszałam że firma jest ok.
1
Bartek możesz wszystko haha 2017-07-14 13:41
Zadzwoń do Miłosza on ci powie
1
Wańkawstańka 2017-07-24 22:47
Mam wrażenie jakby niektóre opinie były pisane przez jedną osobę. Zawsze mówię jak jest źle to odejdź
3
Wiatr 2017-08-01 21:16
Czy może mi ktoś napisać jaka jest atmosfera w pracy? Interesuje mnie etat przedstawiciela handlowego, jakie wyposażenie daje firma? Jakie mają wymagania ?
Julita 2017-08-02 13:37
Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Przypominam również, że wpisy nie mogą naruszać zasad regulaminu. Jest to miejsce na wymienianie się informacjami na temat firmy jako pracodawcy, a nie dyskusje na temat poszczególnych jej pracowników.
8
Rodzynek 2017-08-11 03:27
Fatalna firma. Telefon firmowy jakiś iPhone 5 jakby nie mogli dać jakiegoś nowszego, samochody z 2016 roku (przypomnę jest 2017), wypłaty ledwo 7 tysięcy, atmosfera w firmie jak w rodzinie, a przecież praca to praca a nie dom. Do szefa raz zadzwoniłem niechcący jakos o wpół do czwartej nad ranem jak byłem pijany i go obudziłem a on że się nic nie stało, że na spokojnie po alkoholu się tak zdarza. Co to jest za szef??? Szefa się powinien pracownik bać a nie jakieś ciuciubabki. I najgorsze WYPŁATY ZAWSZE W DRUGI PONIEDZIAŁEK MIESIĄCA. Ja przywyklem w pracy na czarno że wypłaty są raz 7 raz 19 raz w ogóle nie ma a tutaj zawsze tak samo. Ta rutyna mnie dobija. I ta praca... To nie praca to katorga. Wyobrażacie sobie wnieść 8-10 torb z jakąś wełną na drugie piętro i z jakąś kobietą pić kawę i gadać głupoty przez dwie godziny? I ten czas tak szybko leci, idzie człowiek do pracy na 15:00 musi wyjechać do pracy nawet pół godziny wcześniej, mijają trzy i pół godziny a tutaj nagle 21:53. I tak to życie ucieka jak piasek przez palce... A jaki tort dostałem od nich ch**owy na urodziny, z rodzynkami. A chyba im kiedyś mówiłem że rodzynek nie lubię.
10
Anty antywelmad 2017-08-11 13:33
Mam do ciebie tylko jedną prośbę abys mi odpowiedział na dwa pytania. Czy pracowałeś/ pracowałaś w tej firmie i czy średnie twoje wynagrodzenie miescilio sie w przedziale 3-5 tysięcy, 5-7 tysięcy czy powyżej siedmiu tysięcy?
Były pracuś 2017-08-11 15:28
Dobrze,że niektórzy mają dobry humor i przy okazji rozbawiają innych kolegów. Słyszałem że dobrze się działo w firmie a jak jest teraz? Jaka atmosfera?
3
Xyz 2017-08-11 17:18
Rewelacja :) sami wspaniali ludzie. Atmosfera super i gruba impreza 3 dniowa się szykuje początkiem września.
3
Waldek 2017-08-15 19:44
Właśnie młodzi psuja opinię firm na rynku, najlepszą firmę opiszą jak najgorzej dla przyjemności!
1
Rafał 2017-08-17 20:39
Witam. Mam pytanie. Ciotka kopiła jakąś kołdrę już nie pamiętam z czego , ale z tej firmy i dala 2,5 tys dla mnie to naciąganie. Tylko pytanie brzmi czy może ja zwrócić? Pisze z tylu ze do 14 dni może odstąpić od umowy ale jak to się ma w realu z ta firma? Chce jej pomoc ktoś coś doradzi?
Welmas 2017-08-18 12:09
Do 14 dni, każdy klient może odstąpić od umowy konsumenckiej zgodnie z obowiązującym prawem. Firma nie robi problemu jeżeli dotrzyma Pan warunków umowy.
3
Wańka 2017-08-18 21:18
Jak ktoś bardzo chce to zawsze znajdzie powód żeby przedstawić firmę w jak najgorszym świetle. Nie ma ideałów, błędy i kłopoty zdarzają się wszędzie .
4
Michał 2017-08-19 07:17
Firma jest OK ! Jak w domu masz bałagan to pretensje masz do ubrań ze nie wsadziły się do szafy? Czy do siebie ze nie posprzątane ? Zawsze winy należy szukać w sobie pieniądze zawsze były na czas produkty dobrej jakości. Szefostwo bardzo elastyczne. Duża większość na plus
7
Michał 2017-08-19 07:17
Firma jest OK ! Jak w domu masz bałagan to pretensje masz do ubrań ze nie wsadziły się do szafy? Czy do siebie ze nie posprzątane ? Zawsze winy należy szukać w sobie pieniądze zawsze były na czas produkty dobrej jakości. Szefostwo bardzo elastyczne. Duża większość na plus
6
Henry 2017-08-21 22:53
Może mi podpowiedzieć kilka informacji o pracy dla przedstawiciela handlowego w firmie? Jakie warunki stwarza pracownikowi? Jaka umowa jest podpisywana?
Mort 2017-08-24 11:00
Gdybym kierował się opiniami z tego forum, pisanymi przez frustratów, którzy nie dali rady ukończyć szkolenia / wykręcić odpowiednich wyników w pierwszych miesiącach pracy, pewnie nie podjąłbym decyzji o podjeciu współpracy z ta firma i nie wiedział, co straciłem. Praca w handlu to praca nie dla każdego - trzeba mieć jakiekolwiek obycie w kontakcie z drugim człowiekiem i iq na poziomie umożliwiającym nauczenie się podstawowych technik sprzedaży. Niestety zdecydowana większość społeczeństwa to debile, wolący żyć w strefie komfortu, ze skrajnie niskim, ale za to STAŁYM I STABILNYM DOCHODEM. Nie nadają się do pracy wymagającej samozaparcia, dyscypliny i elastyczności. Omamieni wizja dobrego zarobku trafiają tutaj, a zderzenie ich kompetencji z rzeczywistością sprawia, ze usilnie próbują wypierać swoją nieudolność, szukając winy wszędzie dookoła, tylko nie w sobie. Książkowy przykład psychologicznego mechanizmu wyparcia... Jeżeli jesteś człowiekiem ambitnym, myślącym perspektywicznie i szukającym miejsca do rozwoju (szkolenia co tydzień, współpraca z innymi, dobrymi handlowcami i możliwość kopiowania stylu swoich doświadczonych przełożonych), zarobku (który zależy tylko i wyłącznie od Cb - i to w tym zawodzie jest dla mnie najbardziej motywujące) i atmosfery, której brak w większości innych firm (no chyba ze przejazd blisko 300km przez obu szefów z tortem w dniu Twoich urodzin to norma) to jest to miejsce dla Ciebie. Dobrze radzę, skończ czytać komentarze w tym miejscu, przyjedź na szkolenie i przekonaj się sam... przeczytałem tutaj mnóstwo opinii, które nie maja żadnego pokrycia z rzeczywistością, dlatego nakręcanie się biadoleniem nieudolnych niedoszłych handlowców uważam za głupotę, która jedynie może pomoc w spierdoleniu sobie dobrego startu w dobrej firmie. Pozdrawiam (głównie hejterów, dla których mamy nowa promocje - posciel z merynosa i maść na ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w gratisie) :)
3
Waldek 2017-08-24 23:11
Wiem, że WelmaS ma świetna opinie jako pracodawca. Mam zamiar aplikować i dlatego tak robiłem rozeznanie. Jak się wam pracuje w tej chwili? Czy zarobki są w miarę godziwe? Nie wiem zcy oferty z lipca sa jeszcze aktualne, może ktoś podpowie mi te kilka informacji?
3
Mort 2017-08-25 14:46
10 000 czy 20 000 to Ty widocznie nie potrafiłeś wykręcić w skali miesiąca, co nie dziwi, wnioskując na podstawie Twojego wysublimowanego słownictwa. Nie pozdrawiam :)
Taka Prawda z Krakowa 2017-08-26 11:10
Miałem aplikować na południe Polski ale jak widzę te opinie to słabo się robi. Jak to mówią ,, w każdej plotce jest ziarenko prawdy " . ,, były pracowniku " życzę Tobie znalezienia pracy z uczciwymi pracownikami. A obecnym wstrzemięźliwości w pisaniu.
1
Optymista 2017-08-27 18:18
A ja to mam swój rozum, zawsze czytam opinie i widze jak bym się nimi sugerował to nic w życiu nie robił. Zresztą od razu widać, że takie obraźliwe komentarze piszą tylko półgłówki. No co trzeba mieć w głowie, żeby tak wyzywać innych? firma to się powinna cieszyć, że nie pracują w niej takie osoby. Ci co piszą pozytywnie widać, że myślą pozytywnie i w głowie też mają poukładane. To takie moje przemyślenia. Ja CV wysłałem i czekam na rozmowę!
4
Czarli 2017-08-28 11:43
Mógłby ktoś w skrócie opisać jak wygląda praca przedstawiciela handlowego w Welmas?
Julita 2017-08-28 12:19
Chętnie dowiemy się więcej odnośnie tego jak wygląda praca w WelmaS oraz na jakim firma jest pracodawcą, jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Przypominam, że wszystkich użytkowników obowiązują zasady regulaminu. Zależy nam, by dzięki Waszym wpisom osoby, które są w trakcie poszukiwania pracy, mogły znaleźć cenne informacje odnośnie przyszłego miejsca zatrudnienia. Komentarze, które łamią regulamin tylko to utrudniają.
4
Kokosza 2017-08-28 18:29
Jeździsz na umówione spotkania przez telemarketing i sprzedajesz produkty. Masz narzędzia pracy czyli samochód i telefon komórkowy. Praca jest w godzinach popołudniowych od 15 spotkania z klientem ostatnie o 20. Specjalnie nie męcząca, ale wymagająca myślenia jak to przy sprzedaży bywa. Sama firma jest w porządku wypłaty zawsze na czas. Atmosfera w środowisku przedstawicieli super. Ogólnie spoko pozdrawiam.
4
Michał Jędrowski 2017-08-30 11:20
Arkadiuszu, to miejsce nie służy po to żeby wylewać swoje gorzkie żale. Jak w ogóle możesz coś takiego napisać o człowieku który wykonuje swoją pracę i na dodatek dobrze, Pan Miłosz jest dobrym Managerem i fajna osoba z która warto pracować. Szefowie ? Ty chyba nie masz pojęcia jak to jest być szefem ile trzeba włożyć żeby założyć firmę która tak prosperuje i generuje takie obroty, a na dodatek trzeba jeszcze każdemu dogodzić mimo tego że również miałem spięcie z jednym z szefów uważam ich za dobrych ludzi i apeluje żeby nie sugerować się opinią ludzi którzy nawet nie potrafią się przedstawić z imienia i nazwiska na dobra sprawę może to napisac żul z pod sklepu. Pracowałem w tej firmie pieniądze na czas, call center oraz Pani Beatka super dziewczyny. Szefowie wymagają, a który szef nie wymaga? Pokaz mi taka prace to chętnie ja przyjmę. Niech każdy spróbuje i się przekona sam, a osoby które piszą te komentarze to pewnie lenie którym ciężko było przejść przez szkolenie bo tam również się wymaga. Pozdrawiam cały zespół szegolnie panią Madzie i panią Beatke :) ps. Nie jestem dziewczyna której zapłacili za komentarze.
6
Wiesiątko 2017-09-05 15:43
Ja również słyszałam wiele dobrego o firmie. Aplikowałam i teraz tu pracuję. Wiem jedno, że WelmaS jest przede wszystkim bardzo dobrym pracodawcą. Jeśli już piszę na tym forum to z własnej woli. Polecam
5
mańka 2017-09-05 20:37
Przyznam że jutro jadę na rozmowę kwalifikacyjną i na początku przeraziłam się złymi opiniami, ale patrząc na daty jakie złe opinie były doszukiwałam się aktualnych z tego roku opinie i widzę same pozyty co mnie bardzo cieszy :)
5
D. 2017-09-05 23:23
Bo ta firma to same dobre dusze :)! Pozdrawiam wszystkich .
6
Julita 2017-09-08 09:23
@mańka jak poszła Twoja rozmowa kwalifikacyjna? Możesz powiedzieć coś o swoich pierwszych wrażeniach odnośnie firmy? Twoje doświadczenie może pomóc osobom, które będą w Twojej sytuacji w niedalekiej przyszłości. Czy coś Cię podczas rozmowy zaskoczyło? Jak oceniasz jej trudność?
Wesoła 2017-09-13 08:54
Bardzo często ktoś porusza temat usuwanych negatywnych komentarzy. Sprawdziłam i wiem, że komentarze łamiące regulamin mogą być usunięte, nic więcej.
2
Stanisław 2017-09-17 09:25
Witam wszystkich. Z ciekawości wszedłem na to forum ponieważ odwiedził nas w domu jeden z przedstawicieli tej firmy, także opinia z drugiej strony(klienta, nie prackwnika). Pan przyjechał na czas o godzinie 15.30. Miły schludnie ubrany człowiek. Luźna rozmowa i poszedł po rzeczy. Parę toreb, materac i poduszka. Później pół godziny prezentacji i już wszystko wiemy. Rzeczy nie są tanie to jasne ale trzeba wiedzieć że nigdy nie były... co do produktu to jesteśmy bardzo zadowoleni. Za ceną idzie jakość. Jak chcesz spać w byle czym idź na targ i kupuj jakąś sztuczną chemię. Tutaj produkt bardzo dobry, materac spełnia swoje funkcje w 100%(kupiony ze względu na mój kręgosłup), pościel lekka i ciepła, nawet córka zachwycona swoim prezentem. Osobiście bardzo polecam firmę WelmaS każdemu kogo spotkam. Solidna firma z poważnym podejściem do klienta. A na koniec typowa polskie podejście... Jak coś jest dobre to nikt nic nie mówi i oponii nie daje ale niech będzie chociaż odrobinę coś nie tak to od razu trzeba zrównać to z ziemią... pozdrawiam I polecam współpracę z firmą
8
Barbara Kuśnierz 2017-09-29 15:39
Podzielam Pana zdanie. My już trzy razy kupowaliśmy produkty z tej firmy. Chodziłam na dużo pokazów i muszę przyznać, że jakość ich produktów jest rewelacyjna w stosunku do innych firm. Przedstawiciele bardzo mili i rzeczowi. Szczerze polecam Barbara.
2
Wojtas 2017-09-29 20:24
A umowa o pracę jest czy zlecenie czy działalność czy umowa o dzieło !?
Waldi 2017-10-01 17:26
Czy przedstawiciel handlowy ma duże rejony do obsługi?
Rokii 2017-10-01 20:24
Swoje województwo tak mniej więcej.
2
Rokii 2017-10-01 20:26
Swoje województwo tak mniej więcej.
2
Zeus 2017-10-02 21:32
Jesli ktoś może napisać jaka jest podstawa na początek i prowizja od sprzedaży?
D. 2017-10-02 21:55
To zależy czy na własnych, czy firmowych spotkaniach. Od rodzaju umowy też zależy. Myślę, że na rozmowie jeżeli Cię firma zaprosi na pewno się dowiesz :) raczej podawanie takich informacji nie jest zgodne z regulaminem, ale mogę powiedzieć, że da się dobrze zarobić!
2
Zeus 2017-10-02 22:19
@D.

Podam Ci maila, odezwij się mam kilka pytań. Byś mi bardzo pomógł... haker.12345@vp.pl
Weronika 2017-10-04 21:02
Czy polecacie pracę w WelmaS? Jaka atmosfera w firmie?
Anka 2017-10-05 08:42
No polecamy. Ludzie super atmosfera jeszcze lepsza.
2
Teresa 2017-10-17 08:27
Właśnie aplikowałam i z mojego rozeznania wiem, że WelmaS to bardzo dobry pracodawca. Czy przed kandydatem firma stawia wysokie wymagania? Czy w firmie są jakieś dodatki typu socjalnego? Jakieś premie?
Xoyz 2017-10-17 23:40
Wymagania są duże i żeby pracować w tej firmie trzeba się bardzo postarać. Nie jest łatwo, ale warto! Nie ma tu podstawy a prowizja. Premię dostajesz wtedy, gdy zrobisz odpowiedni wynik.
Zostaw swoją opinię o WelmaS - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WelmaS