brak logo

STALOBREX

Łazy

Opinie o STALOBREX

ciekawy 2013-12-21 12:21
Mam zamiar aplikować na kupca w tej firmie. Jak wygląd praca w biurze? Bo widzę że na produkcji jest jak wszędzie.
1
x 2013-12-23 21:47
na jakim stanowisku?
rotor 2013-12-25 10:09
(usunięte przez administratora) co do pracy nie jest źle, każdy ma wymagania
lirex 2014-02-03 09:20
gdzie ? opinie swiadcza wrecz o czym innym nedza wy chcecir dobrych prscownikow miec zart tam nikt taki nie przyjdzie
Jacunia 2014-05-13 01:11
Mylisz się na mnie w Stalobrexie mowia szalony Jacuś pytajcie o mnie kazdego mam ładną buzie i uszka :)
Lores 2014-06-07 16:11
Witam. Poszukują na stanowisko operator CNC - warto w ogóle składać aplikację? Bo po opiniach widzę, że to kołchoz.
fero 2014-09-21 14:06
chętnie się dowiem jak tam z kaską u Was?
kuzguwu 2014-10-14 06:54
nie ma u nas żadnej Kaśki;(
mick 2014-11-05 07:02
teraz cie nikt nie przyjmie bo beda wiedziec że jak jakis spawacz bedzie sie pytał o kase to bedziesz ty
1234 2014-11-11 17:37
a teraz będą brygady wprowadzać a zarobki 1680 brutto to jest dobre. może jeszcze do biura niech przyjmą parę osób niedługo będą musieli biurowiec wybudować bo już wypadają drzwiami i oknami a jak się chcesz o cos zapytać to ja nie od tego następny nie wie musi zadzwonić a jak zadzwoni to i tak nie wie.
MamWiecejNiz1680brutto 2014-11-18 17:36
Trzeba było chodzić do szkoły i uczyć sie a nie latać na wagary z winami.
Wydaje mi sie, że sie polepsza bo przyjmują ludzi.A jak sie komuś nie podoba to może myć gary za angoli, ja w Stalobrexie nie narzekam
pozdro
1
były pracownik 2014-11-23 14:14
Pragnę w tym miejscu stanąć w obronie firmy i zaprzeczyć bezpodstawnym opinią jakoby w w/w firmie zatrudnienie podejmowało się za wspomniane 1680z brutto.
Wszyscy tak namiętnie twierdzący z perwersyjną wręcz dozą konsekwentności zwyczajnie kłamią szkalując dobre imię firmy. Zapominają oni, że do w/w podstawy dochodzi dodatek za pracę w godzinach nocnych i premia stanowiskowa łącznie ok. 100zł. Prawda jest taka, że nikt w tej firmie (pomijając sprzątaczki i ochronę, którzy nie mają nawet minimalnej) nie pracuje za 1200zł na rękę ponieważ firma Stalobrex będąca częścią grupy AlcelorMittal pragnącej zostać liderem BHP branży stalowej zapewnia swoim pracownikom na początku drogi kariery co najmniej 1300 a czasem nawet i 1320zł na rękę. Jako, że osiągnięcie sukcesu to droga długa wiąże się to z konsekwencją gratyfikacji za pracę we wspomnianej firmie na zbliżonym poziomie przez czas nieoznaczony. Użyłem tutaj słowa gratyfikacja dlatego, że w firmie tej czas wyraźnie oznaczony ma natomiast długość umowy i wnosi on 30 dni z możliwością zawarcia następnej ale tym razem na czas 4 tygodni. Jeżeli potencjalny pracownik zdecyduje się po raz kolejny pozostać w stosunku pracy podpisując kolejną umowę może liczyć już na 1 miesiąc.

Ludzie bądźcie poważnie. Myślenie nie boli.
Jeżeli w ofercie o pracę nie porusza się kwestii wynagrodzenia to chyba dlatego, że nie ma się w tej materii czym pochwalić i by nie odstraszyć potencjalnego pracownika od aplikowania, którego zawsze będzie można na rozmowie kwalifikacyjnej urobić wciskając mu kit, że te grosze to tylko tak na początku.

Z resztą o czym tu mówić. Kogo interesuje firma wystarczy, że podjedzie pod bramę o godzinie 14 i poczeka, aż zakład opuszczać będzie poranna zmiana. Widok powie sam za siebie.

"nie przesadzajmy już z tymi negatywnymi wpisami, jeśli ktoś pisze, że jest źle bo tak, to zastanówcie się co nam daje taka opinia? jak piszecie coś to prosze z argumentem od razu i tak ufamy sobie tylko na słowo... "

Ufasz sobie tylko na słowo a piszesz "nam". To pracujesz tam czy nie ? A skoro pracujesz to nie wiesz gdzie pracujesz i potrzebujesz się tego z forum dowiedzieć? Z resztą wystarczy spojrzeć na post (pisownię, formę itp.) by wiedzieć, że nie można zbyt wiele wymagać.

"Dobra! szybka piłka, potrzebuje pracy - widziałem ogłoszenie na stronie, ale nic tam nie ma konkrewtnego napisanego o pieniądzach jakie oferuje stalobrex. a to mnie najbardziej interesuje. Mig maga mam ale najważniejszą informacją dla mnie będzie kwestia wypłaty kasy ! czekam na te informacje pilnie! "

Stolec kogo obchodzi co masz. I tak pójdziesz na szlifierę za 1680 brutto + 100zł dodatku jak wszyscy bo taka jest polityka tej firmy. Może dzięki temu, że coś tam masz po roku dwóch uda Ci się od szlifiery uwolnić ale warunkiem jest to, że wcześniej nie pójdziesz po rozum do głowy i nie zmienisz roboty.

"chętnie się dowiem jak tam z kaską u Was?"

A dziękujemy nie ma problemu. Nie ma kaski to i problemu nie ma.

"Trzeba było chodzić do szkoły i uczyć sie a nie latać na wagary z winami.
Wydaje mi sie, że sie polepsza bo przyjmują ludzi.A jak sie komuś nie podoba to może myć gary za angoli, ja w Stalobrexie nie narzekam
pozdro "

Przyjmują ludzi bo się pogorsza i coraz więcej ludzi jest skłonna robić za cokolwiek byle mieć co dzieciom do gara włożyć zwłaszcza na takim zaścianku jakim jest powiat Zawierciański gdzie trudno móc w ofertach przebierać. Ale żeby to zrozumieć trzeba nie bać się bólu. Mitycznego bólu myślenia.
Gdybyś chociaż miał możliwość wypowiadania się o rzeczach jakie rozumiesz wiedział byś, że taki myjący gary dla Anglików żyje na o niebo lepszym poziomie finansowym i w o wiele lepszym komforcie fizycznym i psychicznym niż każdy z Was pracowników stalobrexu. Poza tym nie wiem jaką dla takowych ujmą jest używanie szmaty w pracy. Wydaje mi się, że lepiej jak człowiek w pracy szmaty używa niż kiedy jak ona jest traktowany a tak właśnie traktowani są pracownicy w/w firmy. No ale skoro ktoś w życiu tylko Stalobrex widział to jaki może mieć punkt odniesienia.

Pozdrowienia dla wszystkich pracowników Stalobrexu i nie przejmujcie się niebawem problemy się skończą bo albo wykończy was bieda albo firma.
2
Bartek 2014-12-15 19:35
Podobno jesteś bylym pracownikiem, tak patrząc na to co piszesz być może twoja głowa miala styczność z Arku bo kto inny mógłby pisać takie głupoty. a z tym że ludzie myjacy gary angolom zyją na jakimś komforcie psychicznym to już moczenie nogi w szambie ale jeszcze nie wchodzenie do niego. Sam jestem ciekawy skąd sie biorą takie mądrale życiowe, ci są nierobami narzekają w stalobrexie a inni jakoś nie mają z tym problemu
HR 2015-01-07 16:00
pracuję w tej firmie właśnie w biurze i opinie uważam za zgoła śmieszną, ale czemu się tutaj dziwić wartość zarobków odpowiada kwalifikacją (umiejętnością i wiedzy) i to niestety wprost proporcjonalnie ...
były pracownik 2015-01-08 20:10
Pomyśl jak moja głowa mogła mieć styczność z Arku skoro stalobrex to część grupy jakiej nadrzędnym celem jest zostanie liderem BHP branży stalowej. Oczywiście dochody finansowe to tylko smutny skutek uboczny tegoż dążenia bo celem polityki tej firmy jest jedynie zapewnienie szczęścia jej pracownikom.
A szczęśliwi oni tacy, że połowa w między czasie szuka sobie nowej pracy i nie są to tylko ci co na szlifierkach robią bo i biurowi.

Kolego HR pracujesz w biurze a nie znasz zasad interpunkcji nie wspominając już o podstawach jakimi jest rozpoczynanie zdań wielką literą ?
Poza tym jeśli próbujesz być elokwentny poprawnie posługuj się językiem jakim operujesz i jeśli chcesz już pisać o zarobkach to mów o wysokości zarobków bo wartość to mogą mieć aktywa a nie zarobków.

Konkretną macie kadrę biurową w tej firmie. Gratuluję procesu rekrutacji i kompetencji samych rekrutujących.

cytując klasyka:

"ale czemu się tutaj dziwić wartość zarobków odpowiada kwalifikacją (umiejętnością i wiedzy) i to niestety wprost proporcjonalnie ... "

Dlatego właśnie zarabiasz tyle ile zarabiasz i więcej nie będziesz. Nie napadaj na osobnika 1234 bo ma najzwyczajniej rację. 1680zł brutto za pracę w systemie brygadowym to nawet nie zdzierstwo to potwarz.
hong 2015-01-12 13:19
i tu od razu nie masz racji bo nie 1680 a 1750, dziękuje jeszcze cos elokwentnego masz do napisania?
Anna 2015-01-23 00:44
Mam radę dla pracowników, dowiedzcie się na czym polega systematyczna praca w grupie i nie donoszenie na siebie nawzajem. Jak wszyscy weźmiecie się do roboty to będzie O.K. i przynajmniej bezrobocie w powiecie zmaleje. Jest jedną zasada, a mianowicie JAK PRACUJESZ TAK ZARAZEM SZ!
Anna 2015-01-23 00:47
ZARABIASZ!
HR 2015-01-28 12:20
POPIERAM w całej rozciągłości ....
eni usis 2015-01-30 16:39
a czy ta chora kadrowa kapusta nadal pracuje w stalobrexie?
jajo 2015-02-08 20:03
nie
pracownik 2015-03-10 21:27
Witam,
czy warunki pracy się poprawiły ?
Widzę dużo negatywnych opinii ?
Może poradzicie czy warto aplikować ?
anonim 2015-03-24 21:49
Już chyba ze 4 lata jak nie ma naszego dyrektora. Wszyscy bardzo żałują, że od nas odszedł. Gdyby był teraz z nami przynajmniej produkcja byłaby zorganizowana. Mnie już totalnie wkurza niewiedza naszych przełożonych i wszechwładny burdel wokoło. Nasi mocodawcy rurę będą niedługo nazywać dziurą owiniętą blachą a ARKU magiczną puszką prostującą. Niech wreszcie prezeska pójdzie po rozum do głowy i ściągnie do nas wreszcie dyrektora.
barbarzyńca 2015-03-26 20:52
Masz rację. Za jego czasu wszystko było poukładane. Jak się do niego przyszło to wiedział o co chodzi. Ci obecni to jakby błądzili we mgle i nie wiedzieli kiedy z niej wyjdą.
były pracownik 2015-04-25 10:32
Kiedy wreszcie ktoś w tej firmie pójdzie po rozum do głowy i dostosuje ją do obecnie panujących standardów wprowadzając pojęcie "norma". Skończy się wreszcie wożenie się cwaniaczków na garbach pracujących na nich ludzi bo każdy swoje będzie musiał zrobić. Wzrośnie przy tym wydajność pracy.

Polecam zastosowanie instytucji "gwałciciela normy". Osoba, która w danym miesiącu wypracuje najwyższą nadnormę uzyskuje tytuł gwałciciela normy i otrzymuje w nagrodę artefakt nietykalności gwarantujący mu miesięczny immunitet. Osoba ta w następnym miesiącu zwolniona będzie z konieczności wypracowania nadnormy oraz pominięta zostanie w procesie szykanowania a wszelkie na nią donosy utracą tytuł skuteczności.
Perspektywa oddechu psychicznego będzie dla pracowników tej firmy na tyle kusząca, że każdy będzie o tytuł walczył co bezpośrednio wpłynie na kulturę pracy jej jakość oraz efektywność. Można jednocześnie wprowadzić pewną gratyfikację pieniężną w wysokości powiedzmy 50zł chociaż istnieje ryzyko, iż w tym przypadku rywalizacja przestała by przebiegać w sposób czysty i dojść może do zamachów jednych na zdrowie innych by utrudnić im osiągnięcie wyznaczonego celu lub całkowicie wykluczyć ich z rywalizacji.
Celem zwiększenia dynamiki pracy można też uwarunkować otrzymanie premii od uzyskanych wyników i nie mam tu na myśli obecnego systemu 2zł brutto za donos na współpracownika dla wybranych a równe prawo do nieotrzymania premii dla wszystkich.

W kwestii bezpieczeństwa też jest wiele do poprawy. Na wstępie należało by zacząć od zastosowania nakaz poruszania się pracowników po hali w parach z jednoczesnym trzymaniem się za ręce. Taka asekuracja potencjalnie ograniczy ilość urazów pracowniczych ponieważ upadający pracownik zawsze zostanie podtrzymany przez udzielającego mu asekuracji kolegę.

Tak więc szanowna kadro decyzyjno-wykonawcza pora skupić swoją uwagę na rzeczach istotnych zamiast poświęcać czas na kultywowanie niepraktycznych metod rozedm z minionej epoki.
2
eeeeej 2015-04-25 23:38
czesc kiedyś fajnie było kasa byłą (spawacz) ale się łozdupiło miałem 18,5 brutto plus premia od wyrobu i tam jakas inna i tak koło 3 tyś się wychodziło sobota co niektóra a jak nawet nadgodziny były i niedziela wpadła nawet to się i 4 5 tyś wyszedło ale jak se pomyślę jaka tam była atmosfera to mnie w .... drze baba z bhp latała na około zakładu i łapała ludzi na papierosie dejta spokój codzienne zebrania tych białych zakutych kasków zdjęcia palet że krzywo stoją chore fajnie że tam już nie robię bo tam się pracą człowiek nie dorobi co to jest 3 tyś za spawacza wielkie nic tam robią ludzie którzy nigdzie indziej nie robili za spawacza no może 3 co jeszcze gdzieś indziej robili i myślą że umiom spawac nie umita ! dobra już późno a mi sie chce spac ogólnie odradzam lepiej na budowę albo spawać płoty tam lepiej płacą
2
terminator 2015-07-02 07:53
Panowie zastanawia mnie jedna rzecz jak długo jeszcze nasza pani prezes będzie się dała wodzić za nos każda wprowadzana zmiana to jest niepowodzenie poprzedniego pomysłu. Normalna procedura to się nie udało to zrobimy zmiany może się uda ale nie koniecznie a co najważniejsze na jakiś czas uspokoimy LWA.
Wprowadzenie kierowników zmianowych co wniosło: nic specjalnego gorszy bałagan przychodzi godzina 14 zmienia się kierownik przychodzi następny który to każe robić całkiem co innego niż poprzedni mimo że pracownik się mordował przykładowo 60 min i ustawiał stanowisko. Teraz najlepsze brygady. Niewypał który pani prezes mogłaby sobie sama wziąć pod lupę i przeanalizować.
sss 2016-01-24 12:16
Śledzę te wasze wpisy już parę lat. Panowie nic nie robicie żeby było lepiej. Dopóki nie załóżcie związku zawodowego będziecie rąbani na każdym kroku. Będziecie pracować na śmieciówkach, premia będzie zabierana przez dyrektorkę wtedy kiedy będzie maiła zły humor i z byle powodu np. napisanie "HU_" na tablicy, a na spotkaniach będzie wam się wciskało kity że nie ma zysku a zakład ma straty. W tym zakładzie niestety nie ma człowieka który miałby na tyle odwagi, żeby założyć taki związek. Boicie się o swoje stanowiska i nikt nie chce się wychylać, dlatego macie tak jak macie.
4
ale cyrk 2016-02-24 20:48
Fakt jest taki,że w Stalobrexie nikt związków nie założy bo pełnoprawni pracownicy dużo tylko mają do powiedzenia w czasie przerwy i między sobą, a jak jest co tygodniowe zebranie to stoją jak qnie ze spuszczonymi głowami i niec nie mówią. Do kierownictwa nie ma po co iść bo oni i tak nic nie wiedzą ani nie umią tylko wymagać od roboli.Dopóki się pani dyrektor nie dowie prawdy od pracowników jak jest naprawde dopóty będzie źle i coraz gorzej.Zarobki z miesiąca na miesiąc coraz mniejsze bo trzeba oszczędzać na czym się da. Tylko pytam po co tyle bezproduktywnych biało-kaskowców w biurze? Jeżeli ludzi nie ma do pracy bo nikt pod agencją na śmieciówce przez 18 miesięcy dymać to może ich by trzeba zza tych biurek wysłać na produkcje choć na kilka dni żeby poznali co to za praca w firmie.
1
Che Guevera 2016-03-06 10:19
Pamiętajcie jedną ważną zasadę obowiązującą praktycznie wszędzie. Ryba zawsze psuje się od głowy. I tak też jest u nas. Słabe zarządzanie = słaba firma, w której nam nigdy dobrze nie będzie.
1
on pracappp 2016-03-09 16:50
Witam powiedzcie mi ile zarobie na poczatek na krawedziarce?? z gory dziekuje..
krawędziarka 2016-03-15 13:53
nowi pracownicy maja 2100 brutto + urojone premie i oczywiście praca pod agencja tymczasową.
Tolek Monolek 2016-03-20 16:10
Dlaczego ludzie pracują w Stalobrex? Bo się przyzwyczaili, praca stała, wypłata bez opóźnień co miesiąc, jakieś premie są, fundusz socjalny, pracują od czasów Poręby, mają rodziny i nie mogą sobie pozwolić na skakanie z zakładu do zakładu. A jak trafią na gorsze warunki, to co? Narzekają , ale chyba nie jest aż tak źle. Odchodzą tak naprawdę nowi pracownicy, ludzie młodzi którzy przychodzą bo nie mają innej pracy, gdy znajdują lepszą to rzucają Stalobrex.
lewak 2016-05-08 21:14
Magazynier
ARCELORMITTAL DISTRIBUTION SOLUTIONS POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Białystok, podlaskie
Część etatu
WARUNKI PRACY I PŁACY

Miejsce pracy:
Plażowa 37, 15-502 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie

Zakres obowiązków:
x

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny

Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
NIE

Wymiar etatu:
1.000

Zmianowość:
jedna zmiana

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00

Data rozpoczęcia:
05.05.2016

Wynagrodzenie brutto:
od 2 600 PLN

System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną

Zawód:
magazynier

Zapewnienie wyżywienia:
NIE

Zapewnienie zakwaterowania:
NIE

Zatrudnienie od zaraz:
TAK

Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:
NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Pozostałe wymagania
DANE PRACODAWCY

Pracodawa:
ARCELORMITTAL DISTRIBUTION SOLUTIONS POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu pracy:
Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku

Adres:
Plażowa 37, 15-502 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie

E-mail:
danuta.domaszuk@arcelormittal.com

Język aplikacji:
polski


Wynagrodzenie od 2600 brutto na okres próbny a u nas szlifierz 2200 brutto na 3 zmiany. Ale nas dymają !!!!!!!!!Taki wyzysk jaki ma tutaj miejsce jest karygodny.
Kkk 2016-07-09 02:30
Złodziejstwo odpisują godziny za urojone poprawki spawalnicze. Nic dodać nic ująć. Nie warto tu pracować
1
ale cyrk 2016-08-04 19:37
Czy coś się zmieniło w firmie na lepsze ? Nadal pracownicy przychodzą i odchodzą? W dalszym ciągu takie narzekanie ,że jest źle? A narzekali Ci którym się nie chciało robić np. na Centrum.
KOLEŚ 2016-08-14 23:21
ponarzekać - analfabeto!
xxxxxxxllllll 2016-09-14 20:44
premie są, ale są obcinane.
Np. w zeszłym roku Pani dyrektor zabrała premie pracownikom działu wypalania bo koło stanowisk pracy (na wypalaniu) ktoś narysował na parawanie nazwijmy po imieniu Hu-a. Pomimo tego, że cały zakład przechodził koło tych parawanów tylko pracownicy działu wypalania zostali ukarani zabraniem premii. Ponadto nikt nie został złapany na rysowaniu tego rysunku, dlatego zabranie im premii, było to wielce niesprawiedliwe. Niestety pracownicy działu wypalania nie byli zbyt asertywni i zgodzili się na takie załatwienie sprawy. Według mnie powinni iść wszyscy do dyrektorki i się sprzeciwić zabraniu im premii.
1
aolaol 2016-10-10 20:11
Uwaga spawacze w tej firmie odpisują godziny, za poprawki.
df 2016-10-13 18:33
@xxxxxxlllll ale jaki jest ku temu powód ? bo przecież to czy będzie oferowana premia od wielu czynników zależy
ja 2016-10-28 11:00
Pracownikom działu wypalania zabrano premie za to, że ktoś narysował hu-a na parawanie a pracownicy działu wypalania hu-a zrobili.
3
Kajet 2016-12-22 18:49
Jaja jak berety. Mam wrażenie ze to jakiś cyrk)karteczki do wypisania na wymianę tarczy na machnięcie ręka,na puszczenie bąka itd.jakieś zebrania z jakaś baba( chyba prezeska)nieogarnięta kadra "zarządzająca". Jak chcesz Się nauczyć jaj nie prowadzić firmy to przyjdź chociaż na tydzień . Ciekawe kiedy zbankrutuje ta śmieszna "firma"bez kitu można się pośmiać )
4
Men 2016-12-27 10:53
Najbardziej zaskakuje mnie obecna postawa kierownika M., który kiedyś pracował na produkcji. Wtedy zachowaniem właściwym dla niego było spożywanie .... oraz wychodzenie na nocnej zmianie do domu o godzinie 24:00 pod wpływem... Dziś robi z siebie wzór do naśladowania, pod każdym względem, nawet BHP.
13
pkp -spawacz-oferta pracy 2017-02-23 13:40
PKP CARGOTABOR Sp. z o.o.

PKP CARGOTABOR Sp. z o.o. jest jedną z największych Spółek zajmującą się naprawą, utrzymaniem i modernizacją taboru kolejowego w Europie. Spółka należy do Grupy PKP CARGO Logistics - największego na rynku krajowym i drugiego w UE operatora świadczącego kompleksowe usługi logistyczne.

Obecnie poszukujemy osoby na stanowisko:

Spawacz

Miejsce pracy: Dąbrowa Górnicza, Tarnowskie Góry, Zabrzeg (pow. bielski)
Region: śląskie
Opis stanowiska:

Wykonywanie prac spawalniczych związanych z naprawą taboru kolejowego, zgodnie z wymaganiami obowiązujących norm, instrukcjami technologicznymi spawania oraz przyjętymi w Spółce procedurami i standardami.

Wymagania:

Certyfikaty potwierdzające kwalifikacje co najmniej w jednej z metod spawania:
MAG 135,
MAG 136,
Gazowe 311,
Elektroda 111,
Uprawnienia ręcznego przecinacza tlenowego (cięcie),
Wykształcenie min. zawodowe,
Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Oferujemy:

Stabilne zatrudnienie (umowę o pracę) w pełnym wymiarze czasu pracy,
Wynagrodzenie uzależnione od umiejętności i fachowości,
Możliwość długofalowej współpracy,
Ubrania robocze oraz sprzęt do pracy,
Możliwość korzystania z ZFŚS,
Dodatkowe informacje:

Zatrudnienie w jednej z 15 lokalizacji PKP CARGOTABOR Sp. z o. o. :

Zakład Napraw Taboru w Czerwieńsku,
Zakład Napraw Taboru w Dąbrowie Górniczej,
Zakład Napraw Taboru w Gdyni,
Zakład Napraw Taboru w Gorzowie Wielkopolskim,
Zakład Napraw Taboru w Jaworzynie Śląskiej,
Zakład Napraw Taboru w Karsznicach (Zduńska-Wola),
Zakład Napraw Taboru w Kluczborku,
Zakład Napraw Taboru w Krakowie,
Zakład Napraw Taboru w Olsztynie,
Zakład Napraw Taboru w Ostrowie Wielkopolskim,
Zakład Napraw Taboru w Szczecinie,
Zakład Napraw Taboru w Tarnowskich Górach,
Zakład Napraw Taboru w Tczewie
Zakład Napraw Taboru w Toruniu,
Zakład Napraw Taboru w Zabrzegu-Czarnolesiu,
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w przycisk aplikowania.

W tytule wiadomości proszę o wpisanie nazwy stanowiska oraz lokalizacji.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182, 1662).

PKP -oferta pracy-OPERATOR MASZYN SKARWAJĄCYCH 2017-02-23 13:44
Operator maszyn skrawających
PKP CARGOTABOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Dąbrowa Górnicza, śląskie
Część etatu
WARUNKI PRACY I PŁACY

Miejsce pracy:
Zakawie 1, 42-530 Dąbrowa Górnicza, powiat: m. Dąbrowa Górnicza, woj: śląskie

Zakres obowiązków:
Obróbka materiałów metalowych

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny

Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
NIE

Wymiar etatu:
1.000

Zmianowość:
ruch ciągły

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00

Data rozpoczęcia:
17.02.2017

Wynagrodzenie brutto:
2 000 - 3 000 PLN

System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną

Zawód:
operator maszyn do obróbki skrawaniem

Zapewnienie wyżywienia:
NIE

Zapewnienie zakwaterowania:
NIE

Zatrudnienie od zaraz:
NIE

Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:
NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne

Wykształcenie:
brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania

Inne wymagania:
wymagane uprawnienia do obsługi maszyn skrawających
możliwość korzystania z ZFŚS oraz wykupu uprawnień do ulgowych przejazdów PKP
DANE PRACODAWCY

Pracodawa:
PKP CARGOTABOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Krótki opis działalności gospodarczej:
kolej

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu pracy:
Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Górniczej

Adres:
Zakawie 1, 42-530 Dąbrowa Górnicza, powiat: m. Dąbrowa Górnicza, woj: śląskie

Osoba do kontaktu:
Grażyna Jaworska

Numer telefonu:
514 966 817

E-mail:
rekrutacja@cargotabor.pl

Język aplikacji:
polski

Wymagane dokumenty:
CV przesłać drogą elektroniczną wskazując miejsce pracy ZNT Dąbrowa Górnicza
dla osób zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Dąbrowie Górniczej skierowania do pracy wydawane są u doradców klienta
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: codziennie w dni robocze, Godziny : w godzinach pracy
5 dni temu oferta na stronie źródłowej


CCC 2017-02-23 13:48
Men-jeśli daliby ci do zarobienia tyle co kierownikowi M. to był ich po du__ całował i też byś był wzorem wszelkich cnót.
3
drewno łyko 2017-03-02 14:51
Marcin już sie nie broń
2
oferta pracy 2017-04-25 16:35
Powiatowy Urząd Pracy
w Zawierciu
Szczegóły oferty - programista CNC - Fanuc i Siemens

IDENTYFIKACJA OFERTY
Nazwa stanowiska: programista CNC - Fanuc i Siemens
Nazwa zawodu: Programista aplikacji
Kod zawodu: 251401
Identyfikator oferty: StPr/17/0762
INFORMACJE DOTYCZĄCE ZGŁASZANEGO MIEJSCA PRACY
Liczba wolnych miejsc pracy: 1
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar czasu pracy: Pełny etat
Data rozpoczęcia pracy: 2017-04-18
Zmianowość: ruch ciągły
Miejsce wykonywania pracy: 42-400 Zawiercie, Okólna 10
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Minimalne wynagrodzenie brutto: 3200.00
Maksymalne wynagrodzenie brutto: 3500.00
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Praca w wolne dni: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
OCZEKIWANIA PRACODAWCY WOBEC KANDYDATÓW DO PRACY
Preferowany poziom wykształcenia: wyższe
Minimalny poziom wykształcenia: średnie zawodowe 4-letnie
Inne wymagania: wymagania: wykształcenie wyższe lub średnie, umiejętność programowania maszyn CNC, doświadczenie min. 2 lata
Programowanie i obsługa obrabiarek sterowanych numerycznie CNC
Wymagane dokumenty: CV
na rozmowę z pracodawcą proszę umawiać się telefonicznie pod nr 508 032 734
OGÓLNY ZAKRES OBOWIĄZKÓW
Zakres obowiązków: tworzenie programów do obróbki walców hutniczych oraz obsługa tych tych maszyn
KONTAKT
Nazwa pracodawcy: Obróbka Walców i Osprzętu Hutniczego " ROLLS" Piotr Rotarski
Preferowana forma kontaktu: brak informacji
Kontakt z pracodawcą: Piotr Rotarski, tel: 508 032 734
Adres: 42-400 Zawiercie, Okólna 10, tel: 508 032 734
Okres aktualności oferty: 2017-05-30
Sposób aplikowania: Bezpośrednio do pracodawcy



Dane do Mapy ©2017 Google
Warunki korzystania z programu
Zgłoś błąd w mapach



Mapa
Satelita
Zamknij Drukuj
Ta witryna internetowa wykorzystuje technologię plików cookie (tzw. "ciasteczek"). W tym przypadku, cookie przechowuje informację o unikalnym identyfikatorze sesji. Innymi słowy, sprawdza czy użytkownik przeglądający stronę, jest zalogowany do serwisu. "Ciasteczka" nie przechowują danych prywatnych dotyczących użytkownika, takich jak: imię, nazwisko, hasło, lokalizacja lub adres IP. Zamykając poniższe okienko, automatycznie wyrażasz zgodę na wysyłanie cookies do Twojej przeglądarki. Wtedy też, okienko z tą informacją nie będzie pojawiać się ponownie.
Więcej informacji na temat polityki prywatności
[x] Zamknij
1
Bartek 2017-04-27 10:54
czemu te debilne ogłoszenia o prace nie sa usuwane? i co podali stawke? wiecej mamy w stalobrexie
zzzzz 2017-04-29 16:54
BArtku może ktoś skorzysta z tych ogłoszeń.
Powyższe ogłoszenie dotyczy pracy na stanowisku operatora maszyn CNC w Stalobrex.
Nowym, pracownikom zakład nasz oferuje 2500 tys, czyli około 1800 do ręki. Bartku na takim stanowisku u nas w zakładzie to mają pracownicy takie wypłaty ale z nadgodzinami.
Zostaw swoją opinię o STALOBREX - Łazy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALOBREX