brak logo

STALOBREX

Łazy

Opinie o STALOBREX

Ania 2012-09-18 20:31:21
Też tak sądzę, zacznijcie trochę myśleć tam w biurach. Kiedyś atmosfera pracy w tej firmie była inna, przykładowo w Porębie, mniej ludzi w biurze i lepiej i wydajniej się pracowało. Teraz to nie żałuję, że z tej firmy odeszłem, teraz mam normalną atmosferę w pracy i przede wszystkim współpracę a nie współzawodnictwo i dyskryminację przez tych z \" wyższego\" szczebla, którzy(usunięte przez administratora). w rzeczywistości robią, a kasę lepszą od tych co zapierniczają mają za nic.
Twardowski 2013-06-21 22:02:13
"Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą ze Stalobrexu".
cyrkielek 2013-07-05 21:30:34
Koledzy wszystko opisali jak tu jest hałas , zapylenie wynagrodzenie nie adekwatne do wykonywanej pracy podział na tych lepszych, jak krasnal bez brody i cyborgi biurowi. Pensja dobra w pierwsza wypłatę potem juz tylko na dół. Najlepiej być sekretarką przynieść wynieść pozamiatac to do lata zostaniesz kimś przy boku cyborga jak jego reka i umieć z ucha strzelać takich się docenia , za dwa złote brutto do wypłaty będzie za każde strzelenie co i jak kto robi. Tyle ich tam jest w biurze a załatwiają sprawy z pracownikami jak by byli ulomni , wystarczy pomyśleć stanąć i pomyśleć białe kaski wszystko wiedza a dalej są problemy jak były, to nie (usunięte przez administratora) ze konserwy i budynie maja być poukładane równo na półkach. Dobrze że juz tam nie pracuje przestało mi się tam chcieć robić no i nie robię.
były pracownik 2013-08-16 22:53:06
Nie. Nie robią. Dostajesz je bez ostrzeżenia i możesz się go spodziewać w każdym momencie. Z resztą gdzie tu mowa o wypowiedzeniu jak umowy dostaje się na miesiąc przez agenturę. Tylko kłopot bo z byle czym trzeba jeździć po Sosnowcah czy Katowicach.

Pracowałem tam i jedno co mogę o tej firmie powiedzieć to - dramat. Kpina z ludzi w żywe oczy i jeden wielki cyrk. W wojsku nie robią takiego prania mózgu jak tam do tego dochodzę fatalne warunki jak zapylenie hałas (usunięte przez administratora). Nadziwigać się trzeba prawie na każdym stanowisku pracy. Ciągły stres bo banda komików tam nazywanych kadrą kierowniczą tylko łazi i patrzy do czego by się (usunięte przez administratora). Ciągłe szukanie dziury w całym i próby podnoszenia norm. Z resztą w firmie tej niby pojęcie "norma" nie obowiązuje gdyż takowyh nie ma jest natomiast nagminne używanie słowa "mało". Ile by czego kto gdzie nie zrobił to jest wiecznie mało i mało. Atmosfera fatalna gdyż duża część trzymanych tam pracowników to tzw. przydatni. To, że nie nadają się do roboty nie stanowi problemu gdyż służą do wypatrywania i donoszenia wszystkiego i na każdego co tylko dopełnia dokręcania śruby i przyp...a się kadry zarzązająej. Konfidentwo to przynajmniej 1/4 załogi a kadra kierownicza to ludzie nie mający w ogóle pojęcia o gałęzi przemysłu jakim się zajmuje. Zasada pracując w tej firmie jest jedna: dzień się jeszcze na dobre nie zacznie a Ty już wiesz, że i go (usunięte przez administratora)

Premie rzędu czasem i 40zł średnio to około 150zł z czego patrzy się jeszcze zabrać pod byle pretekstem. Żadnych dodatków, szkodliwego, bonu na święta czy paczki. Totalne nic poza gołą wypłatę dla nowego pracownika około 1250zł a przy odrobinie szczęścia po roku moża liczyć na 50 gr brutto podwyżki i jakiś bonus pod postacią nerwicy albo problemów z kręgosłupem.

Ludzie wychodzący po pracy wyglądają jak banda niedobitków powracjących z frontu po wojnie. Aż żal patrzeć na tą nieszczęsną, zastraszoną, uciemiężoną bandę.

Merytoryki w tej firmie uświadczyć nie można. Rację ma zawsze ten kto ma raję bo on ma rację i tyle pogadane. Nie ma mowy o możliwości podjęcia jakiegokolwiek dialogu.

O fatalnej sytuacji w tej firmie świadczyć może to, że ma ona (i tu uwaga) problem ze znaleziemniem pracowników. Tak to nie pomyłka w dobie bezrobocia ludzie wolą nie praować niż pracować tam a byli pracowniy mówią bez wyjątków jedno: nigdy więcej stalobrexu (użyłem rzecz jasna eufemizmu).

Zasłanianie się dobrem pracowników i dbaniem o bezpieczeństwo gdzie pojęcia te są tak notorycznie nadużywane, że straciły jakikolwiek sens a za chwilę widzi się pracowników pracujących przy maszynach zagrażających bezpieczeństwu z uwagi na ich fatalny stan czy sidła w postaci prowizorycznych napraw. Ciekawe czy już doszło do tego, że mówi się tam pracownikom, iż zagraża bezpieczeństwu to, że zrobili za mało.

Obiecywanie gruszek na wierzbie w postaci rychłej drogi awansu i rozwoju celem zachęenia pracowników do podjęcia a później nie porzucania pracy to też praktyka typowa. Najpierw przedstawia się zachęcający potencjalnego pracownika pełen perspektyw plan drogi jego rozwoju a potem na każde pytanie o szkolenie, awans czy podwyżkę odpowieda się jednym: będziemy o tym rozmawiać. Niektórzy po 2-3 lata słyszą to permanentnie stojąc w tym samym punkie co te 2-3 lata wstecz.

O firmie tej można by napisać całkiem przyzwoitą tragikomedię ale ja już poprzestanę na tym co napisałem a i tak uważam poświęciłem zbyt dużo czasu na rozpamiętywanie tego przykrego epizodu w moim życiu. Czas swój poświęiłem jedynie dlatego by ostrzec tych, którzy już w życiu swoje wycierpieli by sobie przypadkiem tego nie przedłużali wiążąc się z tą firmą.

Nie ubliżając nikomu jest to firma dla ludzi bez ambicji, charakteru, pijoków i ćpunków, których można traktować jak konie pociągowe za przysłowiową strawę.
3
lkjhgf 2013-09-12 03:34:25
dziadostwo i rozpierducha [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizanie dobrze że już tam nie robię
przez agencje tam teraz przyjmują cwaniaki ręce umywają żeby tylko dla siebie dobrze było i pochwalić się ile to obrotu mięli a (usunięte przez administratora) to jeszcze robi ?? podobną ją odsunęli od pracy? wie ktoś

czytasz to? tak do ciebie pisze chciałbyś tam robić? ( na jedzenie nie zarobisz)
czytasz to? jeszcze tam robisz? i co brakuje ci kasy? oszczędzasz szpachle jesz albo salceson niczego sie tam nie dorobisz a emerytury i tak nie dożyjesz

a (usunięte przez administratora) łazi jescze po hali i śmieje się z was jak (usunięte przez administratora) ? w żywe oczy wam się śmieje a wy (usunięte przez administratora) do niego się śmiejecie żal

męczcie się chłoPY
4
Diabeł 2013-10-10 16:07:18
Pozdrowienia dla naszego jak że tępego kierownika (usunięte przez administratora) (chudego) i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia p(usunięte przez administratora)
2
2013-10-10 16:46:44
Po prostu tragedia, nie polecam nikomu kto ma po kolei w głowie. Pani (usunięte przez administratora) niczym się nie przejmuje a czasem warto było by wyjść i zerknąć na ten cyrk.Kierownik (usunięte przez administratora)otoczył się pachołkami na zawołanie a sam wychodzi tylko po to żeby komuś dzień (usunięte przez administratora) jak mu coś nie idzie,osobiście proponuję psychoterapie albo relanium w wysokiej dawce bo za niektóre teksty to można sobie krzywdy narobić:P Gratulacje w zakładzie pracujący ludzie ledwo do końca miesiąca żyją a po hali szukają się nawzajem nie potrzebne stanowiska które biorą pieniądze za tak zwane (usunięte przez administratora) i za nic innego więcej. Fajna perspektywa na dłuższy czas. Taka prośba do (usunięte przez administratora) zrób ludziom dobrze i odejdź fajansie :-P
7
xxxxxxxxxx 2013-11-16 07:19:07
Nie orientuje się ktoś czy fucha operatora banasiaka CNC jest teraz wolna ? Najlepsza fucha na zakładzie. Wrzucasz program na 300 lasiek załączasz banasiaka i idziesz drzemać. Po 8 h przychodzisz 300 lasiek gotowe i można iść do domu a za dniówkę zapłacone. Idzie i podkręcić na 120%, że się zagrzeje do czerwoności ale maszyna nie do zdarcia a nawet jak się zepsuje to nie problem wymienić na nową bo to najtańsza maszyna na zakładzie. Jakby ktoś coś wiedział to napiszcie. I ile teraz taki operator tam zarobi ?
2
kat 2013-11-18 22:36:09
Dzięki za wypowiedz, jest bardzo pomocna przy podjęciu decyzji!
Super że ktoś jeszcze na tym świecie jest pomocny.
Do stalobrexu z pewnością nie przyjmę oferty pracy.
Pozzdrawiam.
5
ciekawy 2013-12-21 12:21:14
Mam zamiar aplikować na kupca w tej firmie. Jak wygląd praca w biurze? Bo widzę że na produkcji jest jak wszędzie.
1
x 2013-12-23 21:47:39
na jakim stanowisku?
rotor 2013-12-25 10:09:39
(usunięte przez administratora) co do pracy nie jest źle, każdy ma wymagania
lirex 2014-02-03 09:20:24
gdzie ? opinie swiadcza wrecz o czym innym nedza wy chcecir dobrych prscownikow miec zart tam nikt taki nie przyjdzie
Jacunia 2014-05-13 01:11:55
Mylisz się na mnie w Stalobrexie mowia szalony Jacuś pytajcie o mnie kazdego mam ładną buzie i uszka :)
Lores 2014-06-07 16:11:38
Witam. Poszukują na stanowisko operator CNC - warto w ogóle składać aplikację? Bo po opiniach widzę, że to kołchoz.
fero 2014-09-21 14:06:15
chętnie się dowiem jak tam z kaską u Was?
kuzguwu 2014-10-14 06:54:25
nie ma u nas żadnej Kaśki;(
mick 2014-11-05 07:02:01
teraz cie nikt nie przyjmie bo beda wiedziec że jak jakis spawacz bedzie sie pytał o kase to bedziesz ty
1234 2014-11-11 17:37:30
a teraz będą brygady wprowadzać a zarobki 1680 brutto to jest dobre. może jeszcze do biura niech przyjmą parę osób niedługo będą musieli biurowiec wybudować bo już wypadają drzwiami i oknami a jak się chcesz o cos zapytać to ja nie od tego następny nie wie musi zadzwonić a jak zadzwoni to i tak nie wie.
MamWiecejNiz1680brutto 2014-11-18 17:36:00
Trzeba było chodzić do szkoły i uczyć sie a nie latać na wagary z winami.
Wydaje mi sie, że sie polepsza bo przyjmują ludzi.A jak sie komuś nie podoba to może myć gary za angoli, ja w Stalobrexie nie narzekam
pozdro
były pracownik 2014-11-23 14:14:54
Pragnę w tym miejscu stanąć w obronie firmy i zaprzeczyć bezpodstawnym opinią jakoby w w/w firmie zatrudnienie podejmowało się za wspomniane 1680z brutto.
Wszyscy tak namiętnie twierdzący z perwersyjną wręcz dozą konsekwentności zwyczajnie kłamią szkalując dobre imię firmy. Zapominają oni, że do w/w podstawy dochodzi dodatek za pracę w godzinach nocnych i premia stanowiskowa łącznie ok. 100zł. Prawda jest taka, że nikt w tej firmie (pomijając sprzątaczki i ochronę, którzy nie mają nawet minimalnej) nie pracuje za 1200zł na rękę ponieważ firma Stalobrex będąca częścią grupy AlcelorMittal pragnącej zostać liderem BHP branży stalowej zapewnia swoim pracownikom na początku drogi kariery co najmniej 1300 a czasem nawet i 1320zł na rękę. Jako, że osiągnięcie sukcesu to droga długa wiąże się to z konsekwencją gratyfikacji za pracę we wspomnianej firmie na zbliżonym poziomie przez czas nieoznaczony. Użyłem tutaj słowa gratyfikacja dlatego, że w firmie tej czas wyraźnie oznaczony ma natomiast długość umowy i wnosi on 30 dni z możliwością zawarcia następnej ale tym razem na czas 4 tygodni. Jeżeli potencjalny pracownik zdecyduje się po raz kolejny pozostać w stosunku pracy podpisując kolejną umowę może liczyć już na 1 miesiąc.

Ludzie bądźcie poważnie. Myślenie nie boli.
Jeżeli w ofercie o pracę nie porusza się kwestii wynagrodzenia to chyba dlatego, że nie ma się w tej materii czym pochwalić i by nie odstraszyć potencjalnego pracownika od aplikowania, którego zawsze będzie można na rozmowie kwalifikacyjnej urobić wciskając mu kit, że te grosze to tylko tak na początku.

Z resztą o czym tu mówić. Kogo interesuje firma wystarczy, że podjedzie pod bramę o godzinie 14 i poczeka, aż zakład opuszczać będzie poranna zmiana. Widok powie sam za siebie.

"nie przesadzajmy już z tymi negatywnymi wpisami, jeśli ktoś pisze, że jest źle bo tak, to zastanówcie się co nam daje taka opinia? jak piszecie coś to prosze z argumentem od razu i tak ufamy sobie tylko na słowo... "

Ufasz sobie tylko na słowo a piszesz "nam". To pracujesz tam czy nie ? A skoro pracujesz to nie wiesz gdzie pracujesz i potrzebujesz się tego z forum dowiedzieć? Z resztą wystarczy spojrzeć na post (pisownię, formę itp.) by wiedzieć, że nie można zbyt wiele wymagać.

"Dobra! szybka piłka, potrzebuje pracy - widziałem ogłoszenie na stronie, ale nic tam nie ma konkrewtnego napisanego o pieniądzach jakie oferuje stalobrex. a to mnie najbardziej interesuje. Mig maga mam ale najważniejszą informacją dla mnie będzie kwestia wypłaty kasy ! czekam na te informacje pilnie! "

Stolec kogo obchodzi co masz. I tak pójdziesz na szlifierę za 1680 brutto + 100zł dodatku jak wszyscy bo taka jest polityka tej firmy. Może dzięki temu, że coś tam masz po roku dwóch uda Ci się od szlifiery uwolnić ale warunkiem jest to, że wcześniej nie pójdziesz po rozum do głowy i nie zmienisz roboty.

"chętnie się dowiem jak tam z kaską u Was?"

A dziękujemy nie ma problemu. Nie ma kaski to i problemu nie ma.

"Trzeba było chodzić do szkoły i uczyć sie a nie latać na wagary z winami.
Wydaje mi sie, że sie polepsza bo przyjmują ludzi.A jak sie komuś nie podoba to może myć gary za angoli, ja w Stalobrexie nie narzekam
pozdro "

Przyjmują ludzi bo się pogorsza i coraz więcej ludzi jest skłonna robić za cokolwiek byle mieć co dzieciom do gara włożyć zwłaszcza na takim zaścianku jakim jest powiat Zawierciański gdzie trudno móc w ofertach przebierać. Ale żeby to zrozumieć trzeba nie bać się bólu. Mitycznego bólu myślenia.
Gdybyś chociaż miał możliwość wypowiadania się o rzeczach jakie rozumiesz wiedział byś, że taki myjący gary dla Anglików żyje na o niebo lepszym poziomie finansowym i w o wiele lepszym komforcie fizycznym i psychicznym niż każdy z Was pracowników stalobrexu. Poza tym nie wiem jaką dla takowych ujmą jest używanie szmaty w pracy. Wydaje mi się, że lepiej jak człowiek w pracy szmaty używa niż kiedy jak ona jest traktowany a tak właśnie traktowani są pracownicy w/w firmy. No ale skoro ktoś w życiu tylko Stalobrex widział to jaki może mieć punkt odniesienia.

Pozdrowienia dla wszystkich pracowników Stalobrexu i nie przejmujcie się niebawem problemy się skończą bo albo wykończy was bieda albo firma.
1
Bartek 2014-12-15 19:35:36
Podobno jesteś bylym pracownikiem, tak patrząc na to co piszesz być może twoja głowa miala styczność z Arku bo kto inny mógłby pisać takie głupoty. a z tym że ludzie myjacy gary angolom zyją na jakimś komforcie psychicznym to już moczenie nogi w szambie ale jeszcze nie wchodzenie do niego. Sam jestem ciekawy skąd sie biorą takie mądrale życiowe, ci są nierobami narzekają w stalobrexie a inni jakoś nie mają z tym problemu
HR 2015-01-07 16:00:49
pracuję w tej firmie właśnie w biurze i opinie uważam za zgoła śmieszną, ale czemu się tutaj dziwić wartość zarobków odpowiada kwalifikacją (umiejętnością i wiedzy) i to niestety wprost proporcjonalnie ...
były pracownik 2015-01-08 20:10:11
Pomyśl jak moja głowa mogła mieć styczność z Arku skoro stalobrex to część grupy jakiej nadrzędnym celem jest zostanie liderem BHP branży stalowej. Oczywiście dochody finansowe to tylko smutny skutek uboczny tegoż dążenia bo celem polityki tej firmy jest jedynie zapewnienie szczęścia jej pracownikom.
A szczęśliwi oni tacy, że połowa w między czasie szuka sobie nowej pracy i nie są to tylko ci co na szlifierkach robią bo i biurowi.

Kolego HR pracujesz w biurze a nie znasz zasad interpunkcji nie wspominając już o podstawach jakimi jest rozpoczynanie zdań wielką literą ?
Poza tym jeśli próbujesz być elokwentny poprawnie posługuj się językiem jakim operujesz i jeśli chcesz już pisać o zarobkach to mów o wysokości zarobków bo wartość to mogą mieć aktywa a nie zarobków.

Konkretną macie kadrę biurową w tej firmie. Gratuluję procesu rekrutacji i kompetencji samych rekrutujących.

cytując klasyka:

"ale czemu się tutaj dziwić wartość zarobków odpowiada kwalifikacją (umiejętnością i wiedzy) i to niestety wprost proporcjonalnie ... "

Dlatego właśnie zarabiasz tyle ile zarabiasz i więcej nie będziesz. Nie napadaj na osobnika 1234 bo ma najzwyczajniej rację. 1680zł brutto za pracę w systemie brygadowym to nawet nie zdzierstwo to potwarz.
hong 2015-01-12 13:19:21
i tu od razu nie masz racji bo nie 1680 a 1750, dziękuje jeszcze cos elokwentnego masz do napisania?
Anna 2015-01-23 00:44:48
Mam radę dla pracowników, dowiedzcie się na czym polega systematyczna praca w grupie i nie donoszenie na siebie nawzajem. Jak wszyscy weźmiecie się do roboty to będzie O.K. i przynajmniej bezrobocie w powiecie zmaleje. Jest jedną zasada, a mianowicie JAK PRACUJESZ TAK ZARAZEM SZ!
Anna 2015-01-23 00:47:12
ZARABIASZ!
HR 2015-01-28 12:20:00
POPIERAM w całej rozciągłości ....
eni usis 2015-01-30 16:39:56
a czy ta chora kadrowa kapusta nadal pracuje w stalobrexie?
jajo 2015-02-08 20:03:21
nie
pracownik 2015-03-10 21:27:48
Witam,
czy warunki pracy się poprawiły ?
Widzę dużo negatywnych opinii ?
Może poradzicie czy warto aplikować ?
anonim 2015-03-24 21:49:53
Już chyba ze 4 lata jak nie ma naszego dyrektora. Wszyscy bardzo żałują, że od nas odszedł. Gdyby był teraz z nami przynajmniej produkcja byłaby zorganizowana. Mnie już totalnie wkurza niewiedza naszych przełożonych i wszechwładny burdel wokoło. Nasi mocodawcy rurę będą niedługo nazywać dziurą owiniętą blachą a ARKU magiczną puszką prostującą. Niech wreszcie prezeska pójdzie po rozum do głowy i ściągnie do nas wreszcie dyrektora.
barbarzyńca 2015-03-26 20:52:34
Masz rację. Za jego czasu wszystko było poukładane. Jak się do niego przyszło to wiedział o co chodzi. Ci obecni to jakby błądzili we mgle i nie wiedzieli kiedy z niej wyjdą.
były pracownik 2015-04-25 10:32:14
Kiedy wreszcie ktoś w tej firmie pójdzie po rozum do głowy i dostosuje ją do obecnie panujących standardów wprowadzając pojęcie "norma". Skończy się wreszcie wożenie się cwaniaczków na garbach pracujących na nich ludzi bo każdy swoje będzie musiał zrobić. Wzrośnie przy tym wydajność pracy.

Polecam zastosowanie instytucji "gwałciciela normy". Osoba, która w danym miesiącu wypracuje najwyższą nadnormę uzyskuje tytuł gwałciciela normy i otrzymuje w nagrodę artefakt nietykalności gwarantujący mu miesięczny immunitet. Osoba ta w następnym miesiącu zwolniona będzie z konieczności wypracowania nadnormy oraz pominięta zostanie w procesie szykanowania a wszelkie na nią donosy utracą tytuł skuteczności.
Perspektywa oddechu psychicznego będzie dla pracowników tej firmy na tyle kusząca, że każdy będzie o tytuł walczył co bezpośrednio wpłynie na kulturę pracy jej jakość oraz efektywność. Można jednocześnie wprowadzić pewną gratyfikację pieniężną w wysokości powiedzmy 50zł chociaż istnieje ryzyko, iż w tym przypadku rywalizacja przestała by przebiegać w sposób czysty i dojść może do zamachów jednych na zdrowie innych by utrudnić im osiągnięcie wyznaczonego celu lub całkowicie wykluczyć ich z rywalizacji.
Celem zwiększenia dynamiki pracy można też uwarunkować otrzymanie premii od uzyskanych wyników i nie mam tu na myśli obecnego systemu 2zł brutto za donos na współpracownika dla wybranych a równe prawo do nieotrzymania premii dla wszystkich.

W kwestii bezpieczeństwa też jest wiele do poprawy. Na wstępie należało by zacząć od zastosowania nakaz poruszania się pracowników po hali w parach z jednoczesnym trzymaniem się za ręce. Taka asekuracja potencjalnie ograniczy ilość urazów pracowniczych ponieważ upadający pracownik zawsze zostanie podtrzymany przez udzielającego mu asekuracji kolegę.

Tak więc szanowna kadro decyzyjno-wykonawcza pora skupić swoją uwagę na rzeczach istotnych zamiast poświęcać czas na kultywowanie niepraktycznych metod rozedm z minionej epoki.
1
eeeeej 2015-04-25 23:38:58
czesc kiedyś fajnie było kasa byłą (spawacz) ale się łozdupiło miałem 18,5 brutto plus premia od wyrobu i tam jakas inna i tak koło 3 tyś się wychodziło sobota co niektóra a jak nawet nadgodziny były i niedziela wpadła nawet to się i 4 5 tyś wyszedło ale jak se pomyślę jaka tam była atmosfera to mnie w .... drze baba z bhp latała na około zakładu i łapała ludzi na papierosie dejta spokój codzienne zebrania tych białych zakutych kasków zdjęcia palet że krzywo stoją chore fajnie że tam już nie robię bo tam się pracą człowiek nie dorobi co to jest 3 tyś za spawacza wielkie nic tam robią ludzie którzy nigdzie indziej nie robili za spawacza no może 3 co jeszcze gdzieś indziej robili i myślą że umiom spawac nie umita ! dobra już późno a mi sie chce spac ogólnie odradzam lepiej na budowę albo spawać płoty tam lepiej płacą
1
terminator 2015-07-02 07:53:22
Panowie zastanawia mnie jedna rzecz jak długo jeszcze nasza pani prezes będzie się dała wodzić za nos każda wprowadzana zmiana to jest niepowodzenie poprzedniego pomysłu. Normalna procedura to się nie udało to zrobimy zmiany może się uda ale nie koniecznie a co najważniejsze na jakiś czas uspokoimy LWA.
Wprowadzenie kierowników zmianowych co wniosło: nic specjalnego gorszy bałagan przychodzi godzina 14 zmienia się kierownik przychodzi następny który to każe robić całkiem co innego niż poprzedni mimo że pracownik się mordował przykładowo 60 min i ustawiał stanowisko. Teraz najlepsze brygady. Niewypał który pani prezes mogłaby sobie sama wziąć pod lupę i przeanalizować.
sss 2016-01-24 12:16:02
Śledzę te wasze wpisy już parę lat. Panowie nic nie robicie żeby było lepiej. Dopóki nie załóżcie związku zawodowego będziecie rąbani na każdym kroku. Będziecie pracować na śmieciówkach, premia będzie zabierana przez dyrektorkę wtedy kiedy będzie maiła zły humor i z byle powodu np. napisanie "HU_" na tablicy, a na spotkaniach będzie wam się wciskało kity że nie ma zysku a zakład ma straty. W tym zakładzie niestety nie ma człowieka który miałby na tyle odwagi, żeby założyć taki związek. Boicie się o swoje stanowiska i nikt nie chce się wychylać, dlatego macie tak jak macie.
3
ale cyrk 2016-02-24 20:48:26
Fakt jest taki,że w Stalobrexie nikt związków nie założy bo pełnoprawni pracownicy dużo tylko mają do powiedzenia w czasie przerwy i między sobą, a jak jest co tygodniowe zebranie to stoją jak qnie ze spuszczonymi głowami i niec nie mówią. Do kierownictwa nie ma po co iść bo oni i tak nic nie wiedzą ani nie umią tylko wymagać od roboli.Dopóki się pani dyrektor nie dowie prawdy od pracowników jak jest naprawde dopóty będzie źle i coraz gorzej.Zarobki z miesiąca na miesiąc coraz mniejsze bo trzeba oszczędzać na czym się da. Tylko pytam po co tyle bezproduktywnych biało-kaskowców w biurze? Jeżeli ludzi nie ma do pracy bo nikt pod agencją na śmieciówce przez 18 miesięcy dymać to może ich by trzeba zza tych biurek wysłać na produkcje choć na kilka dni żeby poznali co to za praca w firmie.
Che Guevera 2016-03-06 10:19:14
Pamiętajcie jedną ważną zasadę obowiązującą praktycznie wszędzie. Ryba zawsze psuje się od głowy. I tak też jest u nas. Słabe zarządzanie = słaba firma, w której nam nigdy dobrze nie będzie.
on pracappp 2016-03-09 16:50:46
Witam powiedzcie mi ile zarobie na poczatek na krawedziarce?? z gory dziekuje..
krawędziarka 2016-03-15 13:53:08
nowi pracownicy maja 2100 brutto + urojone premie i oczywiście praca pod agencja tymczasową.
Tolek Monolek 2016-03-20 16:10:55
Dlaczego ludzie pracują w Stalobrex? Bo się przyzwyczaili, praca stała, wypłata bez opóźnień co miesiąc, jakieś premie są, fundusz socjalny, pracują od czasów Poręby, mają rodziny i nie mogą sobie pozwolić na skakanie z zakładu do zakładu. A jak trafią na gorsze warunki, to co? Narzekają , ale chyba nie jest aż tak źle. Odchodzą tak naprawdę nowi pracownicy, ludzie młodzi którzy przychodzą bo nie mają innej pracy, gdy znajdują lepszą to rzucają Stalobrex.
lewak 2016-05-08 21:14:07
Magazynier
ARCELORMITTAL DISTRIBUTION SOLUTIONS POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Białystok, podlaskie
Część etatu
WARUNKI PRACY I PŁACY

Miejsce pracy:
Plażowa 37, 15-502 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie

Zakres obowiązków:
x

Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny

Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
NIE

Wymiar etatu:
1.000

Zmianowość:
jedna zmiana

Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00

Data rozpoczęcia:
05.05.2016

Wynagrodzenie brutto:
od 2 600 PLN

System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną

Zawód:
magazynier

Zapewnienie wyżywienia:
NIE

Zapewnienie zakwaterowania:
NIE

Zatrudnienie od zaraz:
TAK

Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski:
NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Pozostałe wymagania
DANE PRACODAWCY

Pracodawa:
ARCELORMITTAL DISTRIBUTION SOLUTIONS POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu pracy:
Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku

Adres:
Plażowa 37, 15-502 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie

E-mail:
danuta.domaszuk@arcelormittal.com

Język aplikacji:
polski


Wynagrodzenie od 2600 brutto na okres próbny a u nas szlifierz 2200 brutto na 3 zmiany. Ale nas dymają !!!!!!!!!Taki wyzysk jaki ma tutaj miejsce jest karygodny.
Kkk 2016-07-09 02:30:56
Złodziejstwo odpisują godziny za urojone poprawki spawalnicze. Nic dodać nic ująć. Nie warto tu pracować
ale cyrk 2016-08-04 19:37:45
Czy coś się zmieniło w firmie na lepsze ? Nadal pracownicy przychodzą i odchodzą? W dalszym ciągu takie narzekanie ,że jest źle? A narzekali Ci którym się nie chciało robić np. na Centrum.
KOLEŚ 2016-08-14 23:21:55
ponarzekać - analfabeto!
xxxxxxxllllll 2016-09-14 20:44:44
premie są, ale są obcinane.
Np. w zeszłym roku Pani dyrektor zabrała premie pracownikom działu wypalania bo koło stanowisk pracy (na wypalaniu) ktoś narysował na parawanie nazwijmy po imieniu Hu-a. Pomimo tego, że cały zakład przechodził koło tych parawanów tylko pracownicy działu wypalania zostali ukarani zabraniem premii. Ponadto nikt nie został złapany na rysowaniu tego rysunku, dlatego zabranie im premii, było to wielce niesprawiedliwe. Niestety pracownicy działu wypalania nie byli zbyt asertywni i zgodzili się na takie załatwienie sprawy. Według mnie powinni iść wszyscy do dyrektorki i się sprzeciwić zabraniu im premii.
aolaol 2016-10-10 20:11:26
Uwaga spawacze w tej firmie odpisują godziny, za poprawki.
df 2016-10-13 18:33:58
@xxxxxxlllll ale jaki jest ku temu powód ? bo przecież to czy będzie oferowana premia od wielu czynników zależy
ja 2016-10-28 11:00:40
Pracownikom działu wypalania zabrano premie za to, że ktoś narysował hu-a na parawanie a pracownicy działu wypalania hu-a zrobili.
3
Zostaw swoją opinię o STALOBREX - Łazy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALOBREX